Nnnna, próbálok írni is.
Asszem, tényleg pihennem kellene egy keveset, mert az előgg jött a főnököm (megint édes kettesben vagyunk
), kérdezett vmit, mondtam, h nem emlékszem, erre kiderült, hogy előtte csináltam nem sokkal
Gyöngyi,
Igyekszem eszebe vésni a jövő pénteket, hogy drukkoljak ezerrel, de mint a fentiek bizonyítják, nem biztos, hogy megjegyzem.
Maminti,
Én is úgy emlékszem, hogy ilyenkor felborulhat a hüvely ph-ja, ettől lehet most egy kicsit több gombád (hiszen ugye eredetileg is van, csak egyensúlyban vannak).
Proone a Gyermekek/magzatok kor szerint-ben, a 2005-2006 téli babáknál fellelhető.
Betti,
De jó Neked, hogy nem dolgozol!
Jó pihenést!
SzeLivi,
Húúúú, az ilyenektől kinyílik a bicska a zsebemben! Minek megy az ilyen ilyen helyre dolgozni?! Menjen el kapálni, ott nem kell emberekkel beszélnie!
Beuka,
És hogy sikerült az olysztálytalálkozó?!
Örülök, hogy nincs semmi gond!
Sajna nálunk a melóhelyen a helyzet változatlan.
És az a legrosszabb, hogy azt sem tudom, hogy mikor várható egyáltalán, hogy a kolléganőm visszajön. És úúúúgy utálom, amikor nem látom vminek a végét!!!!
De azért van pozitívum is: ma hazajön a pasim a Szigetről!!!!
Zafír,
Mi újság?
Mérted ma a hődet? Vicces, de reggel, amikor felkeltem, eszembe jutottál.
Azt hittem ui., hogy péntek van és örültem, hogy Te ma tesztelsz.
Aztán leesett, hogy még nincs péntek. Igaz, amíg be nem értem a munkahelyemre, addig az volt a meggyőződésem, hogy csütörtök van.
Szóval drukkolok tovább!!!
Kamilla,
Örülök, hogy jó a kedved!
Szép a görbéd!
Már amennyire én értek hozzá! (?).
Neked is drukkolok!
Maminti,
Én úgy tudom, hogy 'egy kis nátha' nem okozhat gondot!
Azért vigyázz Magatokra!
Vica,
Én nagyon nem szeretem a macsekokat.
Én biztos hozzájuk vágtam volna valamit!
Zsu,
Fogszab!
Hurrá!!!
Ilyen macskás dolgot én is láttam párat annak idején a nagyimék paneljában és én már gyerekként is fel voltam háborodva! Mi a fenét keresnek egyáltalán ott bent a macskák?! Nem lehetne őket kiüldözni onnan?
Hajni,
OK, ha megyek, viszek magamnak pezsgőt!
Nnnna, jóóóó, Neked is!
Pussz:
Kata