Új privát üzeneted érkezett!

Gigi!Kép
Most már Domi akaratos azért próbál kijutni a bkocsiból.Régen pedig bkocsi undora volt.Régen 5 percig nem marad benne mára ha nem is sokat de fejlődött kocsi ügyben.Puszi

Ja!A repülőn se lehet jó lakni.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Na, hogy finom legyek és nőies: tojok rá,hogy a kedves férjem jól lakik vagy semKép Ha éhes, kap zsömlét. Vagy elirányítom hozzád, te mindig olyan finomakat főzölKép Befizetem teljes ellátásra. Vállalod?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Dia, nálam a tökfőzi hagymás alapon párolt tök, kapor, és tejfölös vagy joghurtos habarás. Arról, mer hogy mit ehetnek, a tegnapi nap után nem mondok semmit. Kép Vasárnap a keresztanyja megkínálta az almás piskótából az almával. Azt kiköpte. Majd betömte a tojás-búzaliszt-cukor elegy tésztát. Ugye elveim szerint ezt nem ehetne. Nade amit igen, az meg az ő világképével ellentétes.

Gigi, ha nem a fényképező halódik, akkor du. csinálok képet, és felteszem. (lehet olyan baja, hogy leszívja az akkukat? mert első lépésben most a másik töltővel töltünk, hátha az akkuk rosszak.... Meg vettem 4 újat, hátha, de ne a gép legyen rossz4!!!!)

Na, vár a munka.
sofka

Gigi!Kép
Jöhet nyugottad Viktor kajcsizni.KépBár ma Kínai kaját csinálok,de gondolom azt megunta egy kis időre.KépKép

Sofka!
Kösz az infót.KépÉn rólad is szeretnék képet látni.Kép

PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SofkaKép

Hát nem vagyok műszaki zseni, úgyhogy nem tom mi lehet a fényképezővel. Remélem sikerül életet lehelni belé!

DiaKép
Te milyen jókat főzől!!!!!!!! Milyen kínai kaját csinálsz? Ezeket a recepteken honnan szeded?

Csajok!!!!!!!!! ébresztő

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Háát nem kell nagy tudomány hozzá.KépKell hozzá,vmilyen husi,és Kínai mártás/Uncle Bens/+rizs.KépKépKép
De szoktam magamtól is kotyvasztani wok-ban.Kell a Kínai kajákhoz álltalában/wok,rizsliszt,rizsecet,szójaszósz,üvegtészta,gyömbér,különböző fűszerek,kókusztej,szójacsíra,bambuszrügy stb...../Ha van kedved egyszer elmehetünk a Vásárcsarnokba ott tudok egy olyan boltot ahol mindent meglehet venni.KépOtt még az a bizonyos paradicsom is van.KépMit szólsz?KépPuszi.

Lányok!
Tényleg írhatnátok!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ja hát uncle bensel csalásKép

KépKép
gigi28

Mikor mész Viktorért,hogy még a gépnél csücsülsz?Tetszik a diéta amit Wish küldött neked.Azt hiszem én is benevezek.KépEste kérhetnéd,hogy vegyelek fel a skype listámra mert úgy látszik fordítva nem működik.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Fél hétre megyünk ki a repülőtérre. Én nem tudom,hogy hogyan kell kérni a skypet!! Írdd meg légyszi. Este nem igérem, hogy megcsinálom, de holnap mindenképp.

Olivér már telejesen profin mássza a lépcsőt, úgyhogy ideje felhívni az asztalost, hogy gyorsan csináljon egy ajtót a lépcsőre.
puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia-Gigi!
Látom tök jól elbeszélgettetek! Kép Nálam ma álomkór volt és én inkább szunyiztam egyet délben, amikor épp jöhettem volna. Most megyünk vásárolni, úgyhogy csak este jövök!
Üdv Viktornak! Kép

Dia!
A babakocsit még tavasszal vettük, mert ez sokkal jobban összecsukható és nem utolsósorban könnyebb, mint az előzőnk volt. Kép És mostanság már Marci is szereti! Kép

Sofka!
Én is várom a képeket Tamásodról! Kép

Most gyorsan megyek, mert indulunk!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!
Gratulálok a barátom újabb mutatványához!Kép
Kép

Melinda!
Ugye milyen jól elvoltunk ma?KépDe a Te hosszú leveled nagyon hiányzott!Én mostanában már nem alszok Domival nappal.Élvezem a szabadságot,hogy már nem alszik a hasamon.KépKép
Miket vásároltatok?KépPuszi

Mindenkinek szép álmokat!Többiek merre vagytok?????Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Itt vagyok végre!

Dia!
Coraban voltunk, úgyhogy a szokásos heti kajcsibevásárlós túránkat ejtettük meg. Semmi különöset nem vettünk és otthagytunk több mint 15 ezret Kép
Hát az biztos, hogy nagy szabadság, ha Domi már nem rajtad szundizik Kép Egyébként mennyit szokott aludni napközben?

Gigi!
Oli tényleg ügyi, hogy már lépcsőt mászik. Bár gondolom, most még jobban parázhatsz. Épp tegnap gondoltam Rátok, hogy Oli a felső szintről nem tud elindulni, ha csukva van az ajtó. Bezzeg nálunk annyira sz@r a lépcső, hogy a védőrácsot sem tudom, hogy fogjuk felrakni Kép
Viktor rendben hazaért? Olival örültem egymásnak gondolom. Kép Ízlett Neki a madártej? Ha nem, akkor küld át hozzánk! Kép

Györesz!
Hol vagy? Nem eltűnni!

Márti!
Rendületlenül várjuk a beszámolódat! Remélem már végeztél az elpakolással és már a mosás is végét járja. Kép

Kata, Mica!
Ti is egész rég voltatok már! Remélem minden rendben!

Évi!
Tényleg legalább pár sort, hogy megvagytok! Légyszi! Puszi! Kép

Jelentem Marci egyre durvább. Ezt most szó szerint kell érteni, mert pár napja rájött, hogy kézzel-lábbal rúgdos ezerrel és olyan mint a motolla (talán így kell írni). Emellett nagyon erősen csinálja. Mindezt megspékeli irdatlan ordítással és sátáni vicsorgással, morgással. Nem tudom, honnan szedi ezeket. Én esténként már nem is szívesen öltöztetem, mert szétrúgdalja a melleimet. Persze napközben, amikor összepisilte magát nem volt mit tennem Kép
A másik legújabb szokása, hogy amikor nyüszögősre veszi a figurát, akkor már nem kifejezett nyafog, hanem mintha utánnam könyörögne MA-MA-MA felkiáltásokkal. Persze jól esik, de hallani kéne, hogy milyen idegesítő hangon csinálja. De legalább eléri a célját Kép
Ma nagyon szépen evett: rendesen 3 óránként szopizott és két ilyen szopi között rendesen ebédelt, majd most estefelé vacsizott. Úgyhogy meg vagyok elégedve! Kép
Remélem nem olvassa és nem változtat jó szokásán, de egyszerűen órát lehetne állítani hozzá! A reggeli felkelése után kb. 3 órával lefektetem, mert tovább már nem bírja, annyira nyügi, aztán alszik 2 vagy 3 órát (de percre pontosan!). Majd ismét 3 óra fennlét, aztán ismét alszik kb. 2 órát. Annyira klassz, hogy ilyen klasszul beállt és pláne már 5. éjszakát alussza át!!! Most ezt gyorsan lekopogom! KOP-KOP!!!!

Marci épp lepisilte drága Apukáját Kép Látod, Dia Marci is tud! Kép
Azt hiszem ma már nem jövök, mert egy kicsit bujkálok Apához! Kép

Mindenkinek sok-sok puszi és jó éjszakát: Melinda

ui: Dia! Elég hosszú volt ez a levél? Remélem a mai adag letudva... Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!
Jól vagyunk megvagyunk, de nincs túl jó kedvem, úgyhogy most inkább nem írok!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Először is puszilom a névnapos törpöt Marcikát és a törpillát Krisztikét.

Szóval megpróbálom a lehetetlent és röviden leírom a nyaralásunkat.
Csütörtök délután indultunk, Gigi nagyon jól viselte a hosszú utat persze nem volt nehéz mivel a nagy részét éjszaka tettük meg amikor ő szunyált. Reggel ébresztő után szopi, reggeli és már ott is voltunk. Rekkenő hőség fogadott bennünket még a parton is elviselhetetlen volt a meleg, éjszaka nem lehetett aludni mert 5 perc alatt tiszta víz lettem és nem a szextől. A tenger nagyon meleg volt így Gigit is bevittük nagyon élvezte a só sem zavarta, kurjongatott pancsolt élvezte nagyon. A parton lévő homok is nagyon tetszett neki főleg, hogy mindig talált benne valami kincset, mi meg folyamatosan néztük és téptük ki a kezéből mielőtt a szájába dugta volna. Vettünk itthon egy hatalmas matracot amibe vízet lehetet tölteni és volt teteje is amit le lehetett venni róla, reggel lecibáltuk a strandra vízet töltöttünk bele a nap gyorsan felmelegítette és már kész is volt a remek fürdő Giginek, ott pacsolhatott játszhatott kedvére.
Állandóan jöttünk mentünk s mivel 11 en voltunk a második héten pedig még +3an jöttek így mindig volt Gigi körül valaki szóval sokkal jobb dolga volt mint itthon és ő ezt nagyon csípte is. Sokkak jobban elvolt mint itthon szokott lenni, alig nyüszizett, max ha éhes volt, kis angyalka volt.Sajnos benyaltunk egy vírust ami szinte mindenkin kijött 1 kivétellel, persze Gigin és rajtam egyszerre jött ki, utána viszont nagyon jó étvágya lett ami még most is tart kopp kopp. Ami nagyobb baj, hogy mire beteg lett már ott tartottunk, hogy hajnal 4-5 ig aludt egyhuzamban szopi nélkül olyan jó volt, most ismét 2x szopik éjjel, kezdhetem előröl a leszoktatást. Vettünk neki egy nagyon szuper bicajt, nagyon élvezi. Plusz elkezdtünk a játszótérre járni amit a derekam bán mert a csúszda az nagyon bejön neki és eléggé zokon veszi amikor befejezzük, a hinta is dettó csak az sokkal kényelmesebb nekem.
Persze majd teszek fel képeket is csak a kábel ki lett húzva a gépből, elő kéne venni és bekéne dugni....
Ja és ami katasztrófális volt az az etetés, Gigi evés közben mint a sajtkukac jött ment, sokszor feladtam, aminek persze az lett a vége, hogy 1 óra mulva ismét kezdhettem előről.
Már a sík felületnél is feláll, pl fal és elindul ott is, amíg valamiben tud kapaszkodni addig megy, de még mindig a mászást favorizálja, ha szeretne elérni valahová. A járókában kiságyban előszeretettel ácsorog háttal a támlának. Szép színe lett, talán barnább mint én.
Nagyon drágák kint a babacuccok, itthon sem olcsó de ott mégdrágább, a 62 db-os Libero 20Euró, 5000 forint, az akciós rövd újjú rugik 2000 fölött vannak. Ezek után már kevésbé panaszkodom az itthoni árakra.

Ma délalőtt taliztunk Györeszékkel, kicsit játszótereztünk. Norbika nagyon ügyes fiú, alig kell fogni a kezét és szalad, vagyis időnként tök gyorsan megy már. Hihetetlenül ügyes. Olyan gyorsan eltelt a csecsemő kor, mint egy álom elrepült....
Vasárnap délutnán az egyik barátnőm megszült most nagyon irigykedem rá, olyan jó volt amikor Gigi megszületett.

Gigi
gratulálok a lépcsőzéshez nagyon ügyi Olika.
Láttam kint olyan kocsit amilyen nektek van, a katonai jellegűt. Repülőre tuti tripla pót díjatok lesz. Kint bébikaja nem sok féle van, legalábbis amerre mi voltunk ott volt 1 vegyes gyümölcsös desszert és 2 féle főzeléket találtam csak, viszont a Nestles pudingból van banános és kekszes is. Még Sinlac pép is kapható, és ezerféle tejpép. Mint írtam a pelus elég drága, pospitörlő 3 euró az kb annyi mint itthon. Szóval kb ez van a szárazföldi részen.
Remélem Viktor szerencsésen hazaért, és örült a finomságak amivel vártad.

Melinda
látom ti sem tétlenkedtek folyamatosan kirándultok valamerre. Marcika sebe hogy van?
Ezek szerint már szépen haladtok a kajcsival, örülök neki. Kicsomagolás kipipálva, a mosás viszont lassan halad, ebben a gyönyörű időben nem száradnak a ruhák és még az erkélyre sem tudok teregetni az eső miatt, jelenleg folyik ki a szennyes a fürdőszobából.

Sofka
örülök, hogy ismét aktívan írogatsz nekünk.

Na ennyit mára belőlem.
Még nem tudtam visszaolvasni, egyenlőre próbálok lépést tartani a napi dolgokkal.

Puszi
Márti
márti05

Szia Márti!
Igaz,nekem nem írtál de Isten hozott itthon!

Györesz!
Ne légy rosszkedvű!Légyszi!Mi a baj?Apa?PusziKép

Melinda!
Köszi a hosszú levelet.KépMa is legalább ennyit kérek!Kép
Gratulálok a kajáláshoz és a hosszú alváshoz!KépDomi jó esetben 2x másfél órát alszik.De tegnap a délelőtti fél a délutáni majdnem kettőre sikeredett.De 10 perces alvásai is szoktak lenni.Kép
Pizzából be van tankolva akkor.KépKép
Dominak is szokott sátáni morgást csinálni.KépÉn nagyon utálom mert olyan félelmetes.Kép
Domi még mindig alszik.KépRemélem nem megy a délelőtti alvás rovására!

Gigi!
Sikerült a skype-ra felvenni.Éljen!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Jelentem megvagyunk, csak kicsit rohangaszos idoszakunk volt, ezert hallgattam, mert amikor vegre ultem a gepnel, akkor meloztamKép
Szombaton elmentunk nagyfiamert, estefele jottunk haza egyuttKép Ket lurko imadnivalo volt egyuttKép Vasarnap eltelt a jatekkal, fiukkal, gepet tan be se kapcsoltamKép Max. mesenezesreKép Amit azota megoldottunk, hetfon reggel ugyanis elrohantam a lurkokkal a tescoba, es vettunk vegre egy asztali dvd lejatszot, hogy ne legyen gond a gepidovel (en melozok, fiam mesetnezne..). Anyosom kozben megkerdezte Gyuszkot telefonon, hogy nem menne-e vissza meg egy hetre, mert nekem most orultekhaza van, se kolleganom, se fonokom, szoval total ram maradt a ceg (Kép), es ket lurkoval itthon nem hawaiiKép Akkor azt mondta a fiam (hetfo reggel), hogy nem szeretne visszamenni. Delben mar kicsit valtozott a velemenye, Zolika is nyuszos volt, en is meloztam, bar eljatszott, de hianyzott neki a tars, igy 5 perc gondolkodas utan azt mondta, hogy visszamegy meg 1 hetre a mamahozKép Meg jo, hogy nem pakoltam ki teljesen a taskajabol, gyors elkeszules, es mentunk Szolnokra. Nos, imadok vezetni, de nem volt szerencsem, mert: 1. a 4es foutat epp javitottak tobb helyen, igy baromi dugo volt Cegledig, 2. dugig volt kamionnal 3. az eso omlott. Igy Ceglednel inkabb elhagytam a 4est, es alsobb utakon mentunk. Eso is elallt, de mint utolag kiderult, csak eppen gyorsabb voltam a felhoknel, mert Szolnokon belul utolert minket. Hat en szetaztam, amig a lurkokat es a csomagot szarazan be sikerult vinni Anyosomekhoz..
Szoval most ismet csak a pincurom van, bar neha o is nyugoske, szerintem jon a felso, jobb 2es foga, mert ott latszik az inyen a hatalmas dudor.. ejszaka 5-6x nyuszog, ingazom felkomaban. Kozben nekem sincs szerencsem, tudogyuszi utan nem mult el a kohogesem es az orrfujos idoszakom, igy 2 napja faj az arccsontom, hol az egyik, hol a masik odalon, igy ma meg megyek ful-orr-gegeszetre, nagyon gyulladas gyanus. Hat remelem nem az, de az ejszakamat nem kivanom senkinek..Kép
Nos, kisregeny utan egy kis csend, mert ebredezik lurkoca, eszik, aztan megyunk a dokihoz Cegledre..
Probalok tobbet lenni, de a hozzaszolasokat is este 10kor olvastam, es irni mar nem volt energiam. Ma jobb a helyzet, a melo nagyjat letudtam, mar csak a napkozben erkezo iratok lesznek, igy remelem, hogy tudok irni megKép

Puszi mindenkinek, es bocsi, hogy nem hsz-ra nem reagalok, remelem delutan mar sikerul ezt isKép

Mica
mica

Jelentem Domi felébredt!Kép
Viszont nagyon sz.. idő van.Képpuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Na mi van kihalt a topik?Kép
Azt hiszem a fenti kép már nem aktuális mert süt a napocska.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Sehol senki azota? Huha..
Nos, potom 5 orat toltottunk Cegleden, dokikoruton.. eloszor ful-orr-gege rendelo, onnan rongten, onnan a korhaz osztalyan ismet a dokihoz.. eredmenyem "szep", arcureggyulladas, egyik oldalt ki kellett obliteni.. hat brrr, nem kivanom senkinek. Nem igazan faj a dolog, de nem jo latvany az a tu, amivel csinaljak... meg jo, hogy epp akkor mar aludt ZolcsiKép
Sajnos hetfon ismet lesz egy ilyen oblites, ugyhogy KépKép

Most viszont rohanok melozni, mert osszegyult a "papirkupac"

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!
Brrr,elég rosszul hangzik amit írtál de te egy hős vagy!Küldök egy gyógypuszit.KépDiaKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Nem én használtam a gépet délután amikor írtál a skypen. Mondtam a Viktornak, hogy ne kapcsolja ki, de akkor már kilépettKép Aztán meg mentünk Olivérnek útlevelet csináltatni. Halálos ahogy az útlevél képen kinézKép A kajcsi nem égett le még időben voltunk.

MicaKép
Honnan szeded össze ezeket a szörnyű beteségeket?? Gyógyúlj meg minél hamarabb!!!

MelindaKép
A férjemet vagy a madártejet küldjem át??Kép Madártej már nincs úgyhogy csak a drága uramat tudnám átküldeni!Kép

MártiKép
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Most már tuti, hogy viszek a szarosnak egy csomó kaját. És mit esznek a görög gyerekek? Kép

Holnap is csak este jövök mert megyünk
Ausztriába házikót venni.

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Mica
nem semmi csaj vagy te, nyáron ilyen szuperul lebetegedni. Pedig még el sem hanyagoltad a tüdőgyuszidat és mégis szövődménye lett.
Minden elismerésem a tiéd, háztartás, bébi,meló, betegség, azt hiszem valami kitüntetés félét érdemelsz, ,ja és még néha nőnek sem árt lenni.
Sok sok gyógy puszi és jó kívánság megy neked, mielőbb tessék túladni ezen a nyavalyán.

Dia
a képeket végig nézve nagyon édi Domi még mindig gyönyörű a kék szeme. Sajnos írni még nem tudok mit neked mert amíg visszaolvastam te nem írtál semmit mert szabin voltál.

Gigi
nem kíméled apát, most jött haza a messzi távolból és máris mennie kell tovább.
Tényleg vigyél kajcsit rendesen, nekem mindegy volt mivel Gigi még mindig nem eszi a bébi kajákat.
Görög gyerekek nem tom mit esznek azt hiszem 6 hó után azt amit a felnőttek, vagy már korábban is. Gigi forma kislányt láttam a strandon bolti gyümölcsjoghurtot enni. Illetve mint írtam tejpépből van nagyon sok fajta, ízre, márkára is.
Amit még ki kell találj, hogy mivel kötöd le majd a strandon, nekünk a medence nagyon nagy segítség volt, bár ha olyan helyre mentek ahol van a szállodában medence és esetleg gyerek medence is van akkor nem lesz gond. Gigi enyhén pöttyösödött a sós homoktól, otthon egyből megfürdettük és pillanatok alatt elmult, ha nektek is előfordul ne ijedj majd meg. Azért kiütés ellen vigyél cseppet mindenképp ki tudja Oli mennyire lesz rá érzékeny. Nekem a doki néni minden előfordulható dolog ellen írt fel gyógyszert, és vittem őket.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Nagyon jól hangzik a nyaralásotok! Gigi is ügyi lányka volt. Vírus Kép De szerencse, hogy hamar átvészeltétek. Kép
Hú, a mosás utáni száradás az most tényleg gázos, de holnaptól talán már javul a helyzet! Bár nem sokáig, mert jövő hét elejére már megint sz@r időt mond Kép
Marcus sebe már alakul. Amit múltkor a doki felszúrt, hogy kiürüljön a varratdarab, sajna egy picit újra begyulladt, de most már a javulás útjára léptünk Kép
Gigi, hogy viseli a hirtelen változást? Jó időből vacakba? A sok dajkáló kézből hirtelen "csak" ketten lettetek Neki (bár a legfontosabbak maradtak megKép).

Gigi!
Utána én is rájöttem, hogy kétértelmű voltam, de én a madártejre gondoltam Kép Ha elfogyott, akkor minden oké!
Hú, de jó Ausztria! Jó vásárlást és bámészkodást!

Mica!
Neked mielőbbi gyógyulást és kevés munkát! Rajtad most egy jó kis megfázás minden szövődménye átmegy Kép

Dia!
Azért nem rossz mennyiségeket alszik Domi sem. Kép Én mindig Györeszékre és Gigiékre gondolok, hogy Nekik nem lehet egyszerű, mert a Manók nem az alvós fajtából valók. Ma hogy aludt Domi? Nem ütött vissza a kései kelése?
Ma én is kínait csináltam! Igazi Uncle Bens-est! Kép Miért kéne feltankolnom pizzából? A bujkálás miatt? Vagy félreértettem valamit? Kép

Györgyi!
Remélem a tegnapi rosszkedved csak futó volt, esetleg csak az idő volt hatással Rád. Ha minden rendben van, akkor írjál! Hiányzol ám! Kép

Ma semmi különös nem történt, talán csak annyi, hogy Marci mégiscsak beleolvasott a tegnapi levelembe, mert a délelőtti alvása egy kicsit kalandosra sikeredett. 1 órámba telt mire elaludt. Kép De végül csak szunyált 2 órát! Kép
A jelek szerint a tejem már kezd nem elég lenni Neki, mert mennyiségre nem érzem kevesebbnek, de a napi 5-szöri szopi ellenére, 2-szer egész jó kis mennyiségeket falatozik. Kép Az én legnagyobb gyönyörűségemre.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Márti!
Klassz lehet az a medence.Még nem láttam olyat,hogy fedele is van.Hol vettétek?Majd teszel fel róla képet?Légyszi!Ja,tényleg gyönyörű Domi szeme/nem is vagyok elfogultKép/de nem tudni kitől örökölte.KépAz enyém barna az apjáé szürke.

Melinda!
A sok pizzát arra értettem,hogy 15 ezret fizetettek/gondoltam kaja félére./Vagy már minden nap főzöl?KépKép
Domi 11-kor ismét elaludt és kemény fél órát szunyált.KépMajd fél 2-kor ismét elaludt és másfél órát szundizott.Már alszik.KépDélután már megint ment a hiszti.A nappali szőnyeg tele játékokkal,gondoltam elmarad ott amíg megfőzök.De neeem!Na,mondom akkor a járókában majd csak elmarad ugye ott is egy halom játék,de ott sem.Beültettem a bkocsiba és a konyha ajtóhoz húztam.Képes volt végig ott ülni amíg megfőztem.KépKépNooormális?Kép

Gigi!
Akkor el se olvastad a levelem?KépPedig hosszút írtam.

Mindenkinek szép álmokat!Többiek merre vagytok?Hiányoztok!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

A kedvem még mindig nem a legjobb, de azért írok Nektek nehogy aggódjatok! Csak annyi a baj, hogy tegnap összevesztem anyuékkal, főleg apuval és hiába szeretem nagyon Õket néha nagyon nehéz az együttélés és most egy ilyen nehezebb időszak van!

Gigi!
Nem semmi Oli, hogy már lépcsőre mászik! MÉg jó hogy NÁlunk nincs lépcső!Kép
Jó vásárlást! Rám is rámférne!Kép

Melinda!
Hát csak eljött Nálatok is az idő, hogy már nem elég Marcinak a tejecske! Gondolom milyen boldog vagy!
Norbi mostanába egész szépen eszik, bár pont ma kihagyta a vacsit, inkább rosszalkodott! Viszont ma ebédre sárgaborsófőzeléket kapott felnőttesen elkészítve! Nagyon ízlett Neki!

Dia!
Nálunk is katasztrófa mostanába az alvás! A délelőttivel még nincs gond, de a délutáni egyre nehezebben meg, olyan is előfordul, hogy teljesen kimarad! MÁr gondoltam rá, hogy talán ki kéne húzni ebédig és csak ebéd után lerakni és akkor egyszer egy nagyobbat aludna, de délelőtt még nagyon igényli az alvást!

MÁrti!
Ari vagy hogy hívtál ma! Tényleg minden oké, azt leszámítva amit meséltem, de azért nem vészes a helyzet volt már ilyen! Voltam tornázni és az nagyon feldobott!

Mica!
Hát Én is azt tudom mondani amit Márti, hogy téged ki kéne tüntetni, mert hihetetlen a tűrőképességed! Tessék gyorsan meggyógyulni és hosszú-hosszú ideig elkerülni ezeket a fránya betegségeket! Jobbulást!!!!!!!!!
Katáról tudsz valamit?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Jönnek a képek

a medence

Kép

a bicaj

Kép

homokozás

Kép

esti fürdés

Kép

segítség a kipakolásnál

Kép
márti05

Sziasztok!

Végre nálunk is helyre állt a rend! Szonjusnak 1 hét nyüglődés után kibújt a második foga is. Már nagyon itt volt az ideje. Tegnap hajnali 2-5-ig sírt és nem tudtam rajta segíteni.
Márti!
Nagyon jók a képek. Biztosan szuper volt a nyaralás. Már én is nagyon várom a miénket, csak egy kicsit tartok a repüléstől! Nekem is azt ajánlotta a doki, hogy vigyek minden kaját, mert nem tudni, hogy ott milyenek az etetési szokások! Na és persze az elmaradhatatlan cici!

Györesz!
Fel a fejjel, nálunk sem rózsásabb a helyzet. Apám szombaton elköltözött otthonról. Anyám padlón van. Egyik nap az egyik, másik nap a másik lelkét ápolom. Már kezdek belefáradni, mellette a Szonja is nagyon nyűgös volt így néha már elgurult a gyógyszerem!
Tudom, hogy az együttélés nem könnyű mert mindenkinek megvan a maga egyénisége. Kitartás!

Melinda!
Látom eladtátok az autót. Végre nekünk is van családi autónk. Apa vett egy Ford Focus kombit. Nagyon jól lehet bele pakolni! Vihetem a házat is magammal! Kép

Voltunk a dokinéninél utipatikáért! Gondoltam megmérem a Szonjust. 7320 gr és 74 cm. Nem egy elhízott leányka!

Na teszek fel megint egy aranyos képet!
Kép
babar

Sziasztok!
Györesz!
Sajnálom,hogy össze vesztél Apuddal,remélem hamar kibékültök.Kép
Nálunk a délelőtti alvás volt már,hogy kimaradt és akkor délután 4 órát is aludt.Kép
Milyenek most az éjszakáitok?

Márti!
Juj ez a medence csuda jó!KépIlyet én is szerettem volna venni de majd jövőre veszek.Nem tom miért én valami olyanra gondoltam,hogy le és fel tehető a teteje mint egy homokozónak.Kép
A bicaj is nagyon klassz.Na és Gigi?Háát mekkorát nőt ez a leányzó?!Nagyon,nagy csajszi már.KépKép

Húúú!Most megihedtem.Domi köhögött,oda nézek háááát egy újság egyik sarkát már megette.KépKépMost ordít mert elvettem tőle az újságot.Kép
Puszi.Szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Barbi
hát nem semmi ezek a nagyik miket tudnak kitalálni. Ennyi év után megbolondulnak. Remélem mi tanulunk a hibáikból és majd okosabbak leszünk. Gratula a fogacskához! Viszont van egy rossz hírem még 18 fog hátra van.
Õszintén szólva nekünk egy kombi Omega a családi autónk és szóval tele tudom azt is pakolni.
Hová is mentek nyaralni?

Melinda
akkor a hétvégén belehúzok a mosásba.
Az anyu itt van segít nekem mert ugye mindjár 20.ka van, így van társaság.
Remélem mostmár gyorsan helyre jön Marcika sebe és tényleg elfelejthetitek az egészet.
Gigi is nagy élvezettel matatja a tévét, nekem kicsit könnyebb mert az állító gombok el vannak fedve és fogalma sincs még róla így nem tudja elállítani, a video, dvd... pedig üvegmögött van, csak arra kell figyelnem amikor megnyomja az ajtót és kipattan nehogy becsípje az újját.
A video filmekről már készíti a kartotékot, jelenleg a kedvenc feladata ez. Mondtam apának a felújításkor, hog ydobozoljuk be és rakjuk el valahová mert évek óta nem néztünk meg egy filmet sem csak a gond lesz vele.

Dia
ez az amióta Gigi is a szájába tudja tenni a kajcsit azóta mindent beletömne. A medencének a tetejét úgy lehetett levenni, hogy ahol a piros találkozik az alsó résszel ott tépőzár volt és pikk pakk le lehetett tépni. Azért volt jobb ez a tető mert amikor a picik benne pancsoltak árnyékban voltak nem pedig a tűző napon.

Tegnap este Gigi úgy döntött ő útnak indul, állt fogtam a kezét egyik kezemet elengedte, elfordult és meglódult, alig tudtam visszatartani.Jó nagy borulás lett volna belőle.
Mostanában ezzel szórakoztat, hogy mindig elengedi magát, nem akar kapaszkodni, de még nem tud önállóan megállni, viszont gyönyörűen popsira szokott huppani olyankor. Nem sokára egyedül fog állni, ha ilyen intenzíven gyakorolja a dolgokat.

Puszi
Márti
márti05

Dia

Gigi is az előbb megevett egy papír fecnit, alig tudtam kiszedni a szájából.
Ma falják a sorokat ezek a gyerkőcök.

Márti
márti05

Sziasztok!

MÁrti!
Nagyon jók a képek és csak ámulok és bámulok, hogy Gigi, hogy megnőtt. Már igazi nagylány! Kép
Én is folyamatosan azon agyalok, hogy hogyan lehetne még biztonságosabbá tenni a lakást Marci számára. De végül arra jutok, hogy csupasz falak között még sem lakhatunk Kép
Épp tegnap este gondoltam rá, hogy biza itt van 20-a, vajon Te most gőzerővel elkezdesz dolgozni? És igen! Jó és kevés munkát! Kép

Barbi!
Szonja csodaszép! Azok a szemek! Szegény fiúk, már előre féltem őket. Kép
Gábor is eleinte Ford Focusban gondolkodott, aztán végül mégis Peugeot lett. De szerintem nincs olyan nagy kocsi amit ne tudnék dugig pakolni. Amikor elutaztunk, egy gombostűt nem lehetett volna már bepakolni Kép
Mikor is utaztok? Ha addig esetleg nem jönnél, akkor nagyon jó pihenést az egész családnak!

Györesz!
Sajnálom, hogy összevesztél a Szüleiddel. Kép Sajnos én még azokon a ritka napokon is, amikor együtt vagyunk, még akkor is össze tudok velük kapni. Remélem hamar megoldódik a probléma és az együttéléshez tényleg kitartást. Kép
Persze, hogy örülök Marci evőkéjének, végre látom, hogy Õ is meg tud éhezni Kép Így 8 hónaposan épp itt az ideje Kép
A másik fontos örömhír: Norbika visszatért régi önmagához és falatozik Kép A sárgaborsófőzi tényleg fincsi!

Dia!
Hidd el, Marci se tud 5 percnél tovább elmaradni, hogy ne lásson Kép Kép Mindig jön utánam a nappaliból a konyhába. Én ezt igazán azért nem szeretem, mert félek, hogy a kövön felfázik, másrészt feláll a bárszéknél, ami elég imbolygó. A járókában sem marad meg, pedig az a konyhában van. Úgyhogy marad, hogy állandóan visszacipelem a nappaliba és így bumerángozunk Kép

Dia-Márti!
Etessétek ezek a szegény gyerekeket, mert más nem marad Nekik, csak az újság Kép Kép Kép

A délelőtti elalvásunk már megint elég nehezen ment. Már egy jó ideje nyüszizett, gondoltam jó kifárasztom, aztán 10-kor elvittem ciciztetni. Persze szopi közben szokott elaludni, kivéve most így délelőttönként. Miután kajcsizott, berakom az ágyába, de ilyenkor lazán feláll és dumál. Ilyenkor az altatási módszerem se válik be, úgyhogy kivárom, míg nyüszizik újra. Akkor újra cici és most így 3/4 11-kor siker koronázta a próbálkozásomat. Ha nem lesz bűvös cici, nem tudom, hogy fogom elaltatni. Persze tudom, hogy akkor is lesz valahogy, de most egy kicsit félek.
Ti hogy altattok napközben?

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Koszi a jokivansagkat, ram fer, mert most is faj a pofim, nem az, amit tisztitottak, hanem a msikKép Mondjuk az is gyulladt, szoval nem tudom, hogy mit varok..Kép Remelem tenyleg tul leszek rajta hamar.

Marti,
koszi, eleg kituntetes nekem az, hogy mindenki dicseri a lurkoimat, a szomszedasszonyom allandoan mondja, hogy minden tisztelete az enyemKép
Mondjuk azert nem megy olyan profin minden, mert a haztartas neha felfordul, de a hetvegeken megprobalom ott is behozni magamat, nameg parom is besegit.

Gyoresz,
Neked jokedvet kuldok, bar most en is kisse magam alatt vagyok a betegseg miatt, de ime: KépKépKép
Kataval mutheten penteken beszeltem telefonon, akkor jol voltak, epp bevasarolni keszultek a tescoba. Azota nem hallottam rola, ide se irt, meg a masik, cegledi topikba sem..

Dia,
Koszi a kepetKép
Vigyazni kell az "olvaso" manokkal, sajnos a kedvencuk a napi sajtoKép

Melinda,
Jo etvagyat MarcusnakKép Remelem hamarosan teljesen rendbe jon a sebe.
Kepzeld, Zolcsi leszokik lassan a cicirol, mar csak reggel es este keri, hetvege ota nem uzsizik tejcsit, csak par szem piskotatallert, vagy meg azt sem. Mondjuk, aki 3 korul ebedel..Kép

Gigi,
Viktor mit hozott Olinak?Kép Azert bizom benne, hogy "beszoltal" neki a "te csak babazol" kijelentesert. En vagyok olyan, hogy megtennem, de halistennek nincs ra szuksegem, mert engem altalaban csak dicser es elismer paromKép

Nah, rohanok, mert Zolcsi turelmetlen, mertem, mert tizorai kozben telipakolta a pelustKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert Norbi alszik, de mindjárt itt apa!

Márti!
Nagyon szupik a képek, annyira jó lehetett minden! A kis menyem változatlanul tündéri-!Kép

Barbi!
Gyönyörű szemei vannak Szonjának, nagyon édes!
Jó nyaralást Nektek!!!!!!

Dia!
Éjszakáink nagyon jók mostanába. Este fél9-9 körül elalszik Norbi és reggel 7-fél8-ig szunyál úgy hogy általába egyszer nyöszörög éjjel álmába, akkor bemegyek visszapakolom a helyére, mert általába azért nyöszörög mert totál feltolja magát az ágyrácshoz és már mozdulni sem bír, szóval ilyenkor visszatesze a helyére, ha kell visszaadom a cumit és alszunk tovább!
ÚjságevészetKép

Melinda!
Norbi általába délelőtt cicin alszik el, délután cumival ringatva, de van hogy délelőtt is úgy, előfordul hogy kimarad a nappali cici! Tényleg Marci cumizik? Mert ha igen akkor azzal sem tud elaludni?

Mica!
Továbbra is jobbulást Neked!!!!!!
Ha beszélnél Katával, akkor pusziljuk és várjuk vissza!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Szeretem ha pörög a topik.Kép
Márti!
Hááát most már teljesen beleszerettem a medencétekbe.KépNekem is kell ilyen!!!!!!

Mica!
Én is puszilom Katát.Jó neked,hogy téged csak dicsér a párod!Kép

Melinda!
Etetem,etetem én a drága fiam de hát mindig éhes.KépKép

Györesz!
Örülök,hogy az éjszakátok már jó!KépSőt arany életed van.KépApa ott van?Ez jó ugye?Kép

Mindenkinek pusssssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Tegnap sms-t váltottam Katával, a tesója volt náluk így nem volt ideje ránk. Remélem hamarosan visszatér hozzánk.

Melinda
Gigi már egész jól leszokott a felállok alvás helyettről, illetve ha elkezdi akkor kiveszem és irány a járóka, amikor elkezd nyüszizni akkor ágyikó, tea és alvás. Persze azért tea mert a tejcsit előtte szippantotta ki, ha viszont még van tejcsi akkor persze cici és azon alszik be.
Hidd el ez a zűrös időszak is el fog mulni, nálunk is elmult.

Dia
az Auchanban vettük még nyár elején a medencét.

Mica
tessék gyorsan meggyógyulni. Lakás káosz ismerős.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok,

Az elobb osztonosen raszoltam Zolikara, hogy ne csikorgasd a fogad. Aztan kapcsoltam, hogy 2 also-kozepso foggal nem lehet csikorgatniKép Hat fel-vampirka lesz a kisfiam, az egyik felso 2-es jon ki nekiKép Reggel mar gyanusan dudoros volt az inye, gondoltam, hogy ezert nem alszik jol ejszaka, es lam. Most szegenynek erzekeny lehet, mert jol megpiszkalta a hegyes fogacskajaval, verzett is egy picit neki, de ledorzsolte az inydarabot a fog elol, igy hatha nem lesz mar erzekeny nekiKép

Puszi,
Mica
mica

Sofka!
Boldog 8.hófordulót kivánok Tominak!Puszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mica!
Úgy sajnállak az arcüreggyulladásod miatt. Tudom, hogy nagyon rossz lehet. Ezerrel küldöm a jobbulást! Kép
Csikorgatás Kép Hát két alsó foggal tényleg nem tud Kép Marci két felső középső fogán van egy-egy sárgásabb pici folt, a dokinéni szerint valami zománcprobléma lehet. Tartok tőle, hogy a csikorgatás is okozhatta. Később majd fogorvost is megkérdezem.
Érdekes, hogy Zolcsid leszokik a ciciről. Adod és nem kell Neki? Marci meg ezerrel rá van kattanva. Ma például alig evett mást.

Györesz!
Éjszakáitok tényleg klasszak. Kép Nekünk a mostani egy kicsit izgalmasra sikeredett, mert megszólalt a légzésfigyelő. Valszeg Marci felállt és nem érzékelt mozgást. Persze visszaaltatás cicivel történt. Cumit már kb. 5 hónapos korától nem fogadja el: nem nyitja rá a száját, vagy ha belesikeredik rakni, akkor rágja és elkezd vele játszani. Úgyhogy cumis altatás nálunk nem megoldás. Köszönöm az altatós választ. Kép
Norbi apukájával minden oké? Szorítok Értetek! Kép

Márti!
Neked is köszönöm az altatós választ! Ha teát kap, akkor simán elalszik az ágyában Gigi, vagy ringatod? Bár ha most újraolvaslak, akkor gondolom magától, ha leszokott a felállásról. Na ezt jól megválaszoltam magamnak Kép Remélem nálunk is elmúlik ez az "állandóan felállok, mert nem akarok aludni" korszak. És az a legnagyobb "poén", hogy úgy tűnik, hogy cicizés után mintha kicserélték volna, abszolút nem fáradt. Majd egy kis ágyban dumcsi, majd nyüszizés után cicire rakom újra, félperc alatt alszik... Erre kössek csomót!

Dia-Márti!
Ezúton megkövetlek Benneteket! Marci is befalatozott ma egy kis papírt. Ma valami van a levegőben Kép Vagy az újságokban? Kép

Gigi!
Sikerült házikót venni? Olinak lesz? Ha ma nem, de holnap gyere ám!

Marci ma alig evett a szopikon kívül Kép 3-kor próbáltam adni Neki egy kis főzit, de 4-5 kanál után mintha gurgulázott volna a torkában és megijedtem, hogy hányni fog. Gondoltam nem ízlik Neki, így gyümivel próbálkoztam. De arra még a száját sem tátotta, úgyhogy az "ebédünk" ennyiben maradt. 7 körül kb. 60 gramm gyümit evett meg nyögvenyelősen. Nem tudom, ma mi lehet vele. Egyik nap eszik rendesen, másnap pedig semmi. ????

Tegnap volt a második nap, hogy lepisilte Gábort fürdés előtt! Kép Olyan jót röhögtem, mintha neki tartogatná meglepetésként. Most mentek le fürödni, úgyhogy kiváncsi vagyok, ma mi lesz... Majd beszámolok!

Puszi Mindenkinek: Melind

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Pár hónappal ezelőtt már írtam nektek, csak aztán közbeszólt egy építkezés és költözés.
Most, hogy már teljesen bírtokba vettük új otthonunkat, megpróbálom megint felvenni veletek a ritmust.Kép
Magunkról annyit, hogy Gyálon élünk, és a kisfiam Lackó 9-én volt 7 hónapos. Kis vasgyúró 70 cm és 8,9 kg.
Szegénykémnek most bújik ki a harmadik foga, s ma is annyit szenvedett. Egyik pillanatban még vidámam játszik, a következőben pedig olyan szívszaggatóan sír. Kép Dehát, remélem, most már hamar kibújik neki.

Melinda!
A napközbeni alvással kapcsolatban, Lackónál a cumi, egy pici séta és popsirázás a nyerő. Ha már látom rajta, hogy nagyon nyügi jönnek anya ölelő karjai, és 10 percen belül el is alszik. Bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert beálltunk egy 2-3 óra fennlét 1-1,5 óra alvásra.

Hát... bevezetőnek ennyi.
Sziasztok
Judit

Na, azért búcsúzóul egy-két kép az úrfiról.

Kép
Kép
Kép
Kép
tutuka

Bocsi, kicsit nagyok lettek a képek.

Mindenkinek jó éjszakát!

Ju
tutuka

Szia Judit, üdv itt. Kép

Képzeljétek, Tomi igazából csak az erős ízeket szereti. Úgyhogy kiböktem vele, és lecsóalapon pároltam cukkinit. Legyűrte szó nélkül. Sőt, úgy ráérzett az ízekre, hogy folyton koldulja a nagyoktól a kaját. Nem győzök résen lenni.
Nálunk cicin alvás van. Nem tudom, jó-e, de nem tudok jobbat. Anno a lányok a cumisüvegre szoktak át, de azt gondolom a kakaónálcsak jobb az anyatej. Marcipán meg úgy alszik el, hogy bújik hozzám. DE ugye néhány hónapja ő is cicilt még, viszont attól percek alatt aludt.

Tomi végre nem sír, ha feláll. Először valamiért nyűszítve ünnepelte magát. Vagy nehéz volt a lábának az önsúya, vagy nem tudott mit kezdeni az új tudománnyal. MA már diadalittasan néz körül (kivéve, mikor az ajtóba kapaszkodott, abból bőgés lett), és lépeget körbe a járókában. Leülni szándékosan nem tud, ha jól látom, de jól tompítja a kamikáze esést.

Köszi a hófordulós köszöntést. Csak bámulok, hogy rohan az idő.

Györesz, fel a fejjel, férjjel sem könnyebb együtt élni, meg senkivel. De legalább néha el tudsz szabadulni. MIt nem adnék egy óra magányért. Pláne tornáért. Kép

Lassan megsül a reggeli süti, megyek, alszom, míg tehetem. Mostanában tuti befutó lennék a pandák közt a szépségversenyen. Számvetést tartottunk, és mind a 4 gyerek fogzik. Szerencsére a nagyok már nem rínak hozzá, de Kata azt mondja, hogy nagyon gáz a rágófog, különösen, ha ráharap. Csak hogy tudjátok, nem hisztiznek, van miért sírjanak az aprók.

A legjobbakat Mindenkinek, nyaralóknak irigység.

Barbi, merre laktok Nagykovácsiban? Arra nézünk éppen telket.

s
sofka

Sziasztok!

Judit!
Üdv újra köztünk! Gyere most már gyakrabban!
Lackó tényleg nagyfiús nagyfiú! Kép Szegénykémet szúnyogok csípték össze az utolsó képen?
De jó Nektek, hogy új ház, új otthon, meg minden. Mi is szeretnénk a közeljövőben továbblépni, már annyira várom.
A napirendünk nekünk is tuti, tényleg beállt a kb 3-4 órás fennlét, majd 2-3 órás alvásra, így délelőttre és délutánra jut egy-egy alvás. Az elalvás eddig nem jelentett gondot, mindig a szopi alatt bealudt, de most 2 napja a de-inél valami gubanc van. Remélem helyreállunk.
Sajna nálunk ez a cumis dolog nem jön be, mert már nem kell Neki, csak rágja, játszik vele, vagy kiköpi. Napközben ringatás sem okés, mert mindenre figyel, táncizik az ölemben. Tényleg úgy tűnik, hogy nem álmos, aztán ha cicivel próbálkozom (második nekifutásra), 2 pillanat és már megy a szunya.

Jelentem, Gábor ma megúszta a lepisilést. Kép

Mindenkinek jó éjszakát (bár szerintem már senki sem olvas): Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látod,Melinda,valaki még olvas!Kép
Bocsánat a szó nélküli eltűnésért és nagyon jól esett,hogy hiányoltatok!Kép
Eddig úgy érzem egész jól elboldogultam a gyerekekkel és most sincs gond,de néha összecsapnak azok a bizonyos hullámok a fejem felett.Kialvatlan vagyok,begyöpösödött,morgós,Raulra alig van időm,a háztartás kifejezetten idegesít mostanság.KépEnnyit dióhéjban.Sofka,szívesen meghallgatnám,Neked hogy sikerül túljutnod ezeken az időszakokon?Persze a többiek véleménye is érdekel!!
Húgommal egész jókat beszélgetünk,Raul nagyokat játszik az unokatesójával.Pocsék,hogy minden rokonom messze van.Kép
Patrik egyre aranyosabb és értelmesebb,ma próbált felállni kapaszkodás nélkül,jól meg is ijesztett.Kép
Kérlek ne haragudjatok,hogy önző módon csak magunkról írtam,de leragad a szemem és nem tudom milyen lesz az éjszakánk.
Igyekszem jönni,ahogy szoktam.Hiányoztok.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire el vagy havazva, vacakul érzed magad és még fáradt is vagy. Sajna nagy ötleteim nincsenek, mert én néha az egy főnyi kisördög kolóniámmal alig bírok, hát akkor hogy adhatnék tanácsot a két fősre??!! Annyit bizton állíthatok, hogy ez az időszak is el fog múlni. Reméljük minél hamarabb. Próbálj meg lepihenni, ha 5 percre, hát annyira, szerintem még az is sokat számít ilyen nehéz időszakokban.
Ruszlán megint sokat dolgozik? Mert ha otthon van, akkor "lőcsöld rá" legalább az egyik babót, hogy a másikkal teljesen nyugodtan és jól tudj foglalkozni. Vagy ha kivitelezhető, akkor mindkettőt, Te pedig sétálj egy háztömbnyit és szellőztesd ki a fejed.
Sajnos a rokonaim, barátaim nekem is fényévekre vannak tőlem Kép Ez tényleg nagyon rossz, hogy ha baja van az embernek, akkor nem tud személyesen támogatást, bátorítást kérni.
Ha nagyon gáz, akkor csak ülj le és nézd a csemetéket, hogy milyen gyönyörűek és okosak, az biztos feltölt egy kis időre! Kép
Minden jót Neked és várunk vissza! Te is hiányzol nagyon!

Sofka!
Tegnap látom megelőztél Kép Te is abból a cicin altatós fajtából való vagy? De én se tudok az esetek 90%-ában mit csinálni, ha elalszik a cicin, csak nem fogom felébreszteni, hogy "rendesen" altassam el... Kép
Gratula Tominak a 8 hóhoz és a nyöszörgés nélküli felálláshoz Kép
Lehetséges, hogy Marcinak is valami jó kis magyaros kaját kéne adnom, hogy beinduljon a zabizhatnékja úgy hosszabb távon is?
Ja, néha adhatnál túlélő tanácsokat! Én egyszerűen nem érem fel ép ésszel, hogy lehet győzni 4 gyerekkel. Én néha ezzel az eggyel begolyózok... Hogy lesz nekem így második??? Kép

Ma azt hiszem csak este jövök (nem mintha olyan nagy forgalmat bonyolítanék napközben), mert jön Anyukám! Kép Annyira örülök Neki! Kép Kép Kép
Marci időközben megtanult scannelni, majd félig kipakolta az íróasztal fiókját. Ne tudjátok mi vagy itt alattam, de legalább elvan magában Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Csak bejelentkezek mert Domi alszikKépés addig élvezem a szabadságot.Este jövök bővebben de lehet,hogy villámként délután is benézek.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Megvettük a házikót! Olivérnek persze! De ha rossz lesz az apja akkor lehet, hogy kizárom odaKép Hétvégén majd összetákoljuk és teszek fel képeket. Vettünk még Olivérnek öszi ruhákat a H&M-ben. Nagyon jó minőségüek és az áruk is baráti. A legdrágább ruci egy superman-es melegitő együttes, az volt 4500. És az élelmes osztrákok forintban is feltüntetik az árakat. Ennyiből itthon sem úsztuk volna meg és szerintem a minőség sokkal jobb. Példáúl a melegítő gatya nem bolyhozódik. Már hónapok óta nyúzzuk az előzőt és semmi baja. Holnap azért asszem kimegyek a piacra és veszek olcsó mackó nacikat, mert a kertba homokozni meg füvezni (Kép)jó lesz az is.
Viktor hozott Olivérnek három vasútpályát. Az egyik jobban süvít mint a másik. Ez a gyerek a végén még tényleg vasútas leszKép Meg hozott még egy csomó lufit, úgyhogy a bulin nem lesz hiány belőle. Szerencsére vett hozzá pumpát úgyhogy nem kell majd a tüdönket kiköpni.

JuditKép
Üdv közöttünk, most már gyere sűrűn. Kisfiad nagyon édiKép

MártiKép
Gigi nagyon vagány lett!! És nem semmi bicaja van. Ti, hogy fértetek el a kocsiban???? Mi ha csak Füredre megyünk két napra, már fullon vagyunk. Köszi a hasznos tanácsokat!

MelindaKép
Rinyapajti sziaKép Bennem egyre inkább érik a felismerés, hogy egygyerekes anyuka leszekKép Én is csak csodálom Sofkát! Kötélből lehetnek az idegei. A nappali alvás miatt nagyon irigy vagyok. Ez az átokfajzat nem valami nagy alvó. És ő is visszatért a ringatva alváshoz, ami ugye a csekély 10 és fél kilójával nagyon kellemes.

GyöreszKép
Remélem kibékültél apukáddal. Az együttélés tényleg nehéz dolog. Főleg, hogy nálatok három generáció él együtt. Én szerintem két napig nem bírnám otthon.

KataKép
Fel a fejjel. Nem tudok tanácsot adniKép Tesódnak van gyereke? Azt hittem, hogy nincs. Azért légyszives jelentkezz!!!

MicaKép
Az én kedves férjem nem ismeri azt a szót, hogy dicséretKép Néha átküldhetnéd a tiédet!! Csak a lelkemet kéne ápolni, mást nemKépKép

Most befejezem mert már negyed órája alszik Olivér és vészesen fogy az alvással töltött percek számaKép

Puszi

KépKép
gigi28

Kata, hát nem mondom, hogy fákláyásmenet. Próbálom humorral, de lassan már az sem megy a kialvatlanságtól. És sajna az én életem párja folyton Németországba mászkál, ami részben azt jelenti, hogy még ő sem segít, részben merő idegbaj vagyok az éjszakai vezetésüktől.

Viszont Tomi ma de.2 órát aludt. Kép Most hallom énekelni. Viszont Marcipánt még csak most fektetem majd, tehát magányos perceim nem lesznek.

De végre alaposan lesikáltam az etetőszékeket. És ez jó. Azt hiszem meg kell próbálni apró célokat kitűzni, és örülni annak, ami már a mienk. Pl. hogy egészségesek, és itt vannak nekünk. Ez talán patetikusan hangzik, de hétköznapinak értsétek. Kép
sofka

Sziasztok Kép

Kismanó nevében is köszönöm a dícséretet.

Melinda!
Igen jól láttad, szegénykémet tényleg szúnyogok csócsálták meg, egy éjszaka alatt. Pedig van elektromos riasztónk, és eddig nem volt gond velük. Azóta éjszakára gézzel takarom le az ágyát.

Tényleg ti mit használtok rovarcsípésre?
A dokinénink azt mondta, hogy a Fenistil nem a legjobb, merthogy fényérzékeny. Az Antivakarin /már a neve is milyen hülyén hangzigKép/ amit ajánlott, semmit nem ér.

Na most megyek, mert a kis örökmozgó épp beszorult a kiságya alá ... Kép)

Judit
tutuka

JuditKép

Néha Olivért is megcsipkedik ezek a dögök. Én nem teszek rá semmit. Szerencsére ő még nem tudja vakargálni. AntivakarinKépKépKép

SaxiKép
Mi újság a házzal? Tudosíts légyszíves!!

ÉviKép
Jelentkezz!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Csípésre apis mellifica (kb így írják) nekünk bejön. Különben nem tudom. Talán szúnyogháló?

Képzeljétek, egyszerre alszanak!!!!

Ennek örömére:
Katának, bkocsi kereke
Kép
Csoda történt,. úgy látom, én állok itt két lábon
Kép

És a gengszterek rács mögött
Kép
sofka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X