Sziasztok,
Jelentem megvagyunk, csak kicsit rohangaszos idoszakunk volt, ezert hallgattam, mert amikor vegre ultem a gepnel, akkor meloztam
Szombaton elmentunk nagyfiamert, estefele jottunk haza egyutt
Ket lurko imadnivalo volt egyutt
Vasarnap eltelt a jatekkal, fiukkal, gepet tan be se kapcsoltam
Max. mesenezesre
Amit azota megoldottunk, hetfon reggel ugyanis elrohantam a lurkokkal a tescoba, es vettunk vegre egy asztali dvd lejatszot, hogy ne legyen gond a gepidovel (en melozok, fiam mesetnezne..). Anyosom kozben megkerdezte Gyuszkot telefonon, hogy nem menne-e vissza meg egy hetre, mert nekem most orultekhaza van, se kolleganom, se fonokom, szoval total ram maradt a ceg (
), es ket lurkoval itthon nem hawaii
Akkor azt mondta a fiam (hetfo reggel), hogy nem szeretne visszamenni. Delben mar kicsit valtozott a velemenye, Zolika is nyuszos volt, en is meloztam, bar eljatszott, de hianyzott neki a tars, igy 5 perc gondolkodas utan azt mondta, hogy visszamegy meg 1 hetre a mamahoz
Meg jo, hogy nem pakoltam ki teljesen a taskajabol, gyors elkeszules, es mentunk Szolnokra. Nos, imadok vezetni, de nem volt szerencsem, mert: 1. a 4es foutat epp javitottak tobb helyen, igy baromi dugo volt Cegledig, 2. dugig volt kamionnal 3. az eso omlott. Igy Ceglednel inkabb elhagytam a 4est, es alsobb utakon mentunk. Eso is elallt, de mint utolag kiderult, csak eppen gyorsabb voltam a felhoknel, mert Szolnokon belul utolert minket. Hat en szetaztam, amig a lurkokat es a csomagot szarazan be sikerult vinni Anyosomekhoz..
Szoval most ismet csak a pincurom van, bar neha o is nyugoske, szerintem jon a felso, jobb 2es foga, mert ott latszik az inyen a hatalmas dudor.. ejszaka 5-6x nyuszog, ingazom felkomaban. Kozben nekem sincs szerencsem, tudogyuszi utan nem mult el a kohogesem es az orrfujos idoszakom, igy 2 napja faj az arccsontom, hol az egyik, hol a masik odalon, igy ma meg megyek ful-orr-gegeszetre, nagyon gyulladas gyanus. Hat remelem nem az, de az ejszakamat nem kivanom senkinek..
Nos, kisregeny utan egy kis csend, mert ebredezik lurkoca, eszik, aztan megyunk a dokihoz Cegledre..
Probalok tobbet lenni, de a hozzaszolasokat is este 10kor olvastam, es irni mar nem volt energiam. Ma jobb a helyzet, a melo nagyjat letudtam, mar csak a napkozben erkezo iratok lesznek, igy remelem, hogy tudok irni meg
Puszi mindenkinek, es bocsi, hogy nem hsz-ra nem reagalok, remelem delutan mar sikerul ezt is
Mica