Sziasztok
Zitus: én meg szvsz a Gynevactól lettem babás
Na, jó, ember is besegített kicsit, de tény, hogy márc. elején kezdtem szúrni magunkat és számításom szerint a közepén teherbe is estem. Hogy most melyikünknek segített, nem tudom, de én beadtam az 5 kanyart, akkor is amikor tudtam, hogy babánk van. Egyébként a Lázár dr.-nővel beszéltem akkor róla, azt mondta, lehet adni terhesség alatt is. És ha nem lehet kapni, az azért van, mert nem "EU-konform". Gondolom a csomagolásán kell változtatni.
Barbi: Köszi a linket...megszólalni nem tudok. MI jöhet még neki???
Edit: tök jó
Majd elmondom a Zembernek, h találtam egy "névrokont"
Egyébként mi meg pesti-ek vagyunk
Pocak: nekem (szerintem) iszonyú nagy a hasam, bár a csajokkal 56 kilóról, Bélussal 74-ről kezdtem a terhességet. Szóval van párna is a bébi fölött
De az tény, hogy a többedik terhességnél előbb látszik a poci.
Az, meg hogy kevesebb idő jut a pocibabára, természetes, de megértem a lelkifurdalást. De pl. amikor a naggyal játszotok, du.-i, esti alvásnál ének-mese van, gondolj arra, hogy kettőjüknek énekelsz
Ez engem kicsit megnyugtatott anno
Orsoly: DE fog hallatszani a kötőjel
Úgy kell mondani
Viccen kívül: rávettem az én szép családomat, hogy markolják föl a frissen szerzett (71-es kiadású
) Ladó utónévkönyvet és írjanak ki 10-10 nevet. Remélhetőleg lesz a 4db 10-es csomagból pár, ami egyezik. Aztán azon vitázunk majd
Az én listám: András, Borisz, Csaba, Domonkos, Kristóf, Mike (v. Miksa), Péter, Samu (v. Sámuel), Soma, Vilmos.
Azért dögi vagyok, mert 12-t írtam, de a zárójel+előtti névből bármelyik jó nekem. Igazából ezek közül bármelyik jó
Eldugulok, pusza:
Jovi+mégBélus