Új privát üzeneted érkezett!

Humi!

bocs hogy nem irtam meg, itt vekengtem mi legyen, de jo lesz a hetfo delelottKép Arkad parkolo jo nektek? es akkor hany ora legyen?Kép irok mailt isKép

o.
orsoly

Sziasztok!
Lányok, a Schöpfis Jolika nevű szülésznőről tudtok valamit? Egy ismerősöm ott fog szülni és a dokija ezt a nőt ajánlotta, akiről eddig csak rosszat hallott. Tudtok valami biztatót mondani neki? (állítólag nem bírja, ha egy kismama szenved a fájdalomtól és ezt ki is mutatja)Kép

Remélem, mindenki jól van és csak azért nagy itt a csend mert az utolsó szép nyári napot használjátok ki éppen egy piknik keretébenKép

Pussssz
K.
23+1
shaloya

Shaloya-Krissi Kép
Mint szülésznöt nem ismerem, de ha ugyanarra a Jolikára gondolunk (kicsit idösebb, nem mai csirke), akkor a terhes-patologián volt szerencsém hozzá. Hááát, kicsit furcsa: nem az a mosolygós fajta és ezekhez a modern ketyerékkel (mint pl a dopler, amivel minden reggel körüljárták a kismamikat) hadilábon állt. Vagy csak nekem jött ez le az 5 hét alatt... Kép Ettöl szülésznönek lehet nagyszerü szakember!

Köszönjük a dicséreteket bezsebeltük Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Hova tünt ma mindenki???Kép

Orsoly,
Köszi mégegyszer a kocsit. Nagyon tetszik.Kép Dobj majd egy számla számot priviben!

Humi
34+2
humi

JóregKép

Humi: én spec. 00.11.-kor alukáltamKép
Szvsz mindenki a strandon, vagy nyaraldában sütteti magát a napon. Vagy nálatok nem süt????Kép

Na, kibohóckodtam magam...
Humi, hogy bírod a célegyenest? Beussal mi lehet? Egyben van még?

Én egész jól viselem ezt a hőfokot, csak a családom borul ki...én nyitogatom az ablakokat, ők meg fagyoskodnakKép Olyan furi, én kifejezetten fagyos vagyok, most meg...ezért szerettem télen terhesnek lenniKép
Varrásom jól tart (gondolom), nincsenek görcsök, mondjuk nem is hajtom magam halálra. Vasárnap lemerészkedtem a 3.-ról egy fagyizás erejéigKép

Most Ti jöttök élménybeszámolóilag!Kép

Puszi:
Jovi+Béluska
22+4

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Na itt őrület van a köbön. Tegnap Samu elcsente valahogy a mobilomat, és csak a fanfárra riadtam fel, ahogy kikapcsolt. Kerestem a gyereket, persze egy sarokban meghúzódva diadalittas pofával tömte be a mobilomat a szájába.Kép Na azóta magától kikapcsol néha. Az elektromos fogkefét Oli tépázta meg, és még néhány könyv is bánta a rossz időt.Kép

A hőfokkal nekem sincs gondom, csak az esővel.

JoviKép
Nagy unalmatokban találhatnátok Bélusnak valami normális nevet, mert a végén ráragad a Bélus.KépKép

BeaKép
Egyben vagy még ? Hogy bírod ? Sokat gondolok Rád a napokban.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat: van már név (4éve!!), csak én mostanra kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó-e? Ez az András.
Mindenesetre jöhetnek tippek a Rajkai vez.névhezKép, uis kicsit eluntam, hogy én keresek jó kis neveket, a férjem meg sz@rik rája, csak az Andrást hajtogatja.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Szerintem pont a magánhangzóval kezdődőek nem jók a vezetéknevetekhez. Pár tipp pl. Gergely,Balázs, Bernát,Bence,Márton,Marcell,Kristóf,Kornél,

De a Béla is jóKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Ha a lustaság fájna, asszem én már ordibálnék kínombanKép - iszonyú álmos vagyok mostanábanKép, pont mint az elején.

MinyuKép
Aaaazta!!! Mekkorát nőtt ez a fiú!Kép Nagyon jóképű!Kép

Jovi!Kép
Örülök, hogy jól vagytok!Kép
Nevek: R betűvel kezdődőek, vagy ősi magyar nevek?
Szerintem is mássalhangzóval kezdődőt nézzetek!Kép

Mi jól vagyunk, Boti rengeteget mocorog, én pedig nagggyon élvezem!KépKép
Lefotóztam ma a pocakom, feltettem a profilomba!Kép
(a kép kicsit béna, mert telcsivel csináltam, de a lényeg látszik!Kép)

Pusza!
Zitus és BotiKép
21+4

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok Lányok!

A megint megjöttből lenne egy kérdésem.
Ha a gynevacot az ember a mindig vissztérő folyás ellen kéri, persze párostul, akkor az egész kúra alatt nincs házasélet? Bár lehet, hogy már beszerezni sem sikerül, sajna nem bíztattak a gyógyszertárban.

Köszönöm ha valaki válaszol közületek!
Amica

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép

Nyugodtan lehet házaséletet élni a Gynevac mellett!Kép
Nekünk a kúra alatt fogant a babánk!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus!
Gyönyörű a hasad, gratulálok!!!!!! És irigykedem is! Az enyém még csak pattanás...Kép

Minyu, köszi a választ, továbbítottam!

pusssssz
K.
23+3
shaloya

Kép

Most kaptam a sms-t Beától:
"Hahó, ma 11 óra 54-kor megérkeztem.Szőnyi Csenge Adél,3250 gr, 54 cm, jelenleg csak a kaja és a szunya érdekel."

Sok boldogságot Beáéknak!!!!

Cat
Kép
cateye

Köszi Zitus!
Emlékszem is rád és gratulálok, "jól bejött a házi inszem".(Ha tévedtem bocs.)
Ezek szerint várandósnak is beadható?
Köszi, üdv:A.

Kép
Kép
Kép
amica

Jovi: en is arra szavaznek, hogy ne maganhangzoval kezdodjon a keresztnevetekKép

Huminak amugy joooo nagy pocakja van, nem tudom tenyleg kivarja-e az idot a pocaklakoKép

Cat: hihi, rossz nap lehetettKép bocsi, de igy kivulrol viccesKép

o.
orsoly

Nagy gratula BeaeknakKép megsem lett olyan pici az a baboKép en a neverol viszont lemaradtam, ezt terveztek???

Dorisrol nagyon rossz hirt olvastam az indexen, a fene egye meg.Kép megvan valakinek a telszama?
orsoly

Sziasztok!

Hú, micsoda hír! KépKépKép Nagy-nagy gratula Beáéknak a kis Csengéhez! Sok-sok finom tejecskét kívánok a picurnak, Beáéknak pedig rengeteg örömöt benne.

Cat,
Krizsi is nehezen viseli ezt a frontot. Elég nyűgös. Ráadásul a 15 hós oltás hatása is most jön ki rajta. Na ez így együtt egy kicsit sok.Kép

Amica,
Várandósan is beadható és nem tiltott mellette a házasélet. Nálunk Kristóf jött úgy össze, hogy a kúra befejezése után pár napon belül fogant meg.

Jovi,
Kösz a kérdést. Egyenlőre még bírom, bár épp ma határoztam el, hogy takarékra állítom magam, mert napok óta reggeltől estig rohangálok és azért nem kellene még szülni.
Nekem tetszik az András is a vezetéknevetekkel (de csak ha nem Bandinak becézik), de Cat névlistája nagyon szupi.

Humi
34+3
humi

Sziasztok, Lányok!

Jó rég jártam erre, még valamikor tavasszal, de azért néha olvastalak benneteket. Tegnap éjszaka nagy lelkesen akartam a lányunkról képeket feltenni, de nem engedte a rendszer, túl nagyok állitólag. Ha valaki tudja, hogyan kell lekicsinyiteni, hogy ideférjenek (meg a profilba is, mert oda sem engedte meg), légyszi segitsen, mert úgy tűnik, az én eszem kevés hozzá.

OrsolyKép
milyen rossz hír Dorisról? Mi még anno a "megint megjött"-ben leveleztünk, de mostanában nagyon nem vagyok képben róluk. Remélem, nem a gyerekkekel van baj?! Nekem egy régi számom van tőle, az szinte tuti, hogy nem él, de ha gondolod, megírhatom.

BeaKép
óriási gratula!

ZituskaKép
Ha jól rémlik, mintha a szegedi topicban láttalak-olvastalak volna, jól emlékszem, hogy a Sikónál fogsz szülni? Én nála szültem, 3 és fél óra megvolt a csajsziKép Csini a pocid! A Gynevac-ot lehet még kapni? A honlapjukon azt írják, hogy jelenleg nem forgalmazzák.

Na, mennem kell, Jucikám ébredezik...

Puszi Mindenkinek!

KnéRita
knérita

HaliKép

Beus: gratulálunkKépKépKép

Orsoly: nekem a régi 30-as száma van csak meg, az nem élKép

Cat: Márton volt sokáig a favorit, de a hugom lenyúltaKép Marcell kizárva!
A Bernát? Hát, nekem Brúnó kutyánk jut eszembe róla (bernáthegyi)Kép A Kristóf még esélyes, a többiből nagyon sok van (ismerősi körben is, meg egyébként is).
Nem akarok "ősmagyar" nevet, nekem a Magyar vándor vezérei jutnak eszembeKép
Nekem is ez szokott az érvem lenni. Mmint, hogy ne magánhangzós legyen. Igazából szóba jött az is, hogy az én vez.nevemet is megkaphatná és úgy már rögtön jobban hangzik (Rajkai Pál András). De ahhoz hogy vez.név legyen nekem is át kéne -néből váltanom kötőjelesre. Ezzel eddig semmi gond, de vhogy nem fűlik a fogam az összes iratom újbóli lecseréléséhez. És ahogy az okos pedákat ismerem (bocs, ha van!) tuti Palikázná mind, mert az az "első" neve. Engem palikáztak, nem utáltam, sejthetitek...
És NEM lesz Bandi semKép
Sajnos én ilyen barom vagyok, nem akarok olyan nevet neki, ami van a családban, pedig sok olyan van, ami tetszene. Pl Apa neve (Péter).

Rita: jó látni néhaKép

Pusza:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovikam, ne viccelj, annyi klassz fiunev vanKép fellapoztatok mar az utonevkonyvet?Kép javasoljak? Balint pl?Kép kedvencem volt sokaig, de pasi leszavazta. Zsombor? Ja es szerintem ne vegye fel a vezeteknevedet, tenyleg mindenki azt hinne hogy Pal a keresztneveKép

o.
orsoly

Beáéknak óriási gratula!!!KépKépKép
Nem is pici ez a lyány!Kép

Krissi!Kép

Azt azért nem hiszem, hogy pattanás!! (látva az első fotót a pocidrólKép)

AmicaKép

Jól emlékszel!Kép "Házi inszem" volt!Kép
Én a pozitív teszt előtt kb. egy héttel kaptam meg az ucsó szurit, szóval tuti beadható akkor is, ha közben bebabásodsz!Kép

RitaKép

Igen, Sikónál fogok szülni!Kép Örülök, hogy Neked is jó tapasztalataid vannak!Kép Szerencsére még nem hallottam róla rosszat!Kép
Szülésznőd volt?

Mekkora a lánykád?

Nem tudom, lehet-e még kapni a Gynevacot! Kár lenne, ha nem forgalmaznák tovább, annyi mindenkinek bejött már!

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

OrsolyKép
Virágnak megvan Doris száma. Emailen már nem elérhető, mert hazautaztak Svájcból a gyerekekkel.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Csengebaba és Bea nevében is köszönjük a jókívánságokat.

Szőnyi Krisztián, a büszke apuka.

Kép

Bea
regibeus

Bea és Krisztián Kép
Gratulálunk Csengéhez és minden jót kívánunk az egész családnak!

Alena és Gábor

Kép
Kép
alena9

Sziasztok!

Jovi,Kép
Hát szerintem sem az igazi ha felveszi a te vezetékneved is a picur. Pont olyan, mintha két keresztneve lenne és a Pál lenne az első amit használ. Tutira mindenhol Palikáznák.

Orsoly,Kép
Van egy Doris-mobil számom, de nem tudom ez a régi vagy az aktuális. Átküldöm priviben.

Pocsék napunk volt ma. Krizsi jól belázasodott (remélem csak az oltástól; dokink csak holnap lesz),40 C°-ot mértem a popsijában.Kép Valahogy nekem sincs kedvem semmihez. Jöhetne már egy kis jó idő.

Humi
34+3
humi

Most látom csak a képet.
De gyönyörű Csengebaba.Kép Mégegyszer gratulálunk hozzá!
Humi
humi

Cat: tudom sajnos, gondoltam irok neki egy batorito sms-tKép remelem benez Virag mostanaban.

Humi: koszi megkaptam, megy valasz is, lehet hogy nem ma, aaaalmos vagyokKép

Bea, Krisztian: gyonyoru ez a kiscsaj, mar most olyan csajosKép
orsoly

BeaKép,KrisztiánKép
Gyönyörű a kiscsaj. Tényleg annyira lányos.KépKép

HumiKép
Húú szegény Krizsi!!! Mi vitte le a lázát végül ? Remélem jobban van már. Ez az oltás nagyon durva. Ebből nem kapható valami fizetős enyhébb változat ? Ez mindenkit kiüt ahogy hallom.
A barátnőm gyerekei, akiknek semmelyik oltástól nem volt semmi bajuk, ettől 2 hétig kábák voltak, mint a drogosok, és lázasak is.KépKép

OrsolyKép
Azt hiszem az indexen a korababás topikban is megadta Doris a számát.

CsajokKép
Beszéltem este Beával. 3 ágyas fizetősben van az elsőn egyedül, és kutya rá sem néz. Mondjuk nem bánja, mert gyönyörű új a szoba, és legalább mehetnek a látogatók. Csenge baba ott horpasztott mellette egész nap.KépKépA szüléssztorit meghagyom neki, csak egy frázist emelnék ki azt mondta, hogy baromira fájt, nem gondolta, hogy ennyire fog.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat na ezzel jol megnyugtattad a szules elott allokatKép
orsoly

JóregKép

Csenge gyönyörűKép Beus meg még most pihizzen, amíg lehetKép

Csajok, ha felveszi a nevemet a gyerek, egyértelmű lesz, hogy az vez.név, uis kötőjellel lesz írva! R.-Pál BéluskaKép vagy ilyesmi.
Orsoly: nem gondolod, hogy egy programozó könyvet vesz a kezébe????KépKép Na, jó ez durva, mert persze, hogy vesz. A legnagyobb különbség névügyben köztünk, hogy míg én negatív értelemben szoktam neveket emberekhez kötni (=Béla azért NE legyen, mert...), ő mindezt pozitív értelemben teszi (=Józsi legyen, mert az első legjobb barátja a suliban...). És, mint írtam, a jó neveket ellőtték a családban, közeli rokonságbanKép
Ja, szerinte nem jó ha alliterál a neve, szerintem igen...még a végén összeveszünk rajtaKép

Mi van Dorissal????

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JOvika na de ha bemutatkozik, akkor nem halljak a kotojelet, teeeeee! Alliteracio mellett is van ezer fiunev, csak talaltok egyet ami mindkettotoknek tetszikKép

Dorist nem akarom leirni, bar leirta az indexre, olvasd el ott inkabb. Korababas forum.
orsoly

BeaKép, KrisztiánKép
Gyönyörű kislány Csenge!!KépKép Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!Kép

DorisKépKép
Kiszámíthatatlan és igazságtalan az élet.Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Bea és Krisztián Kép
Gyönyörű a kislányotok. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek.

Minyu Kép
Nagyon jóképű a fiad! És hatalmas már Kép

Humi Kép
Ez durva ez a 40 fok. Jobban van már a legény?

Én is olvastam Doris írását és teljesen le vagyok taglózva Kép Bár ő nem olvassa és nem ismerjük egymást személyesen, de nagyon sok erőt és kitartást kívánok neki. Nagyon nehéz lehet.

ZitusKép
Csini a pocakod Kép

JoviKép
Ti is Rajkai-ak vagytok? Én is, de én kis r-rel Kép
Mi azért döntöttünk pl a Bálint mellett, mert mi a Rendessy névhez kerestünk és oda is a magánhangzó passzolt és ami nekem nagyon fontos, nem lehet agyonbecézgetni (ez az én heppem).

KrisztaKép
Nyakiredő? megvolt?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali!

Bea, Krisztián gratulálok! Csenge Isten hozott Kép
Milyen szép és békés ez a kislány!!!!

Edit Kép
megvolt tegnap és minden ok Kép Mar 41 mm a bébi, mozog és jópofa, én meg egyszeruen el sem tudom hinni!! Ja, uh szerint eloreugrottam, márc 6 lett a kiírás. Ma voltam nodokinál is, és dopplerrel megtalálta a szívverést, úgyhogy azt is hallgattunk, szuper volt Kép
Azért 2 hét múlva elmegyek még 1 uh-ra otthon (készulunk haza) aztán okt. 10 a genetikai.
Nálad mizujs? Hasad már látszik?

Kriszta
soraya

KrisztaKép
De jó! Gratulálok!
Én hétfőn megyek nyakiredőszűrésre.
Hasam? Látszik. Meg is vagyok döbbenve rajta.
Bálintnál kb a 14. héten kezdett el domborodni, ami akkor nekem hatalmasnak tűnt, aztán így utólag visszanézve a képeket elég mókás kis pocak. De most frankón kerek már, pedig összvissz eddig 1 kilót híztam. Hétvégén voltunk baráti összejövetelen és mindenki észrevette pedig nem is mondtuk.
És neked?
Már akartam mondani, de nekem egy kicsit lelkifurim van, hogy ezzel a második picurral nem foglalkozom annyit, mint anno Bálinttal. Tudom, hogy ez természetes, de mégis picit rossz érzés. Van hogy egész nap eszembe sem jut, mert a kis szaros leköti minden időmet és gondolatomat. Nálad?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

JovikaKép
hát igen, elég "néha" vagyok csak látható. Ma igazából azért néztem be, hátha megtudok valamit Dorisról, de nem lettem okosabb. De látom, Te is kíváncsi vagy.

OrsolyKép
próbáltam keresni az általad emlitett korababás fórumot Doris-szal kapcsolatban, de nem találtam (nem nagyon szoktam az index-en járni). Megmondanád pontosan, hogy melyik fórumban találom, mert nagyon szeretném tudni, mi van vele/velük.

BeaKép
Csenge nagyon szép! Sok örömötök teljen benne, neked meg sok tejcit!

ZituskaKép
most a sógornőm is Sikónál fog szülni, mert eredetileg Szőllösi tanár úrnál szült volna, csak ő most szabin van, és neki adta át. Választott szülésznőm nem volt, valamilyen (sajna már nem emlékszem) Ildikó vezette a szülést a Sikóval. Mivel nem szegedi vagyok (Kiskunhalason lakunk), csak a kötelező vizsgálatokon jártam a klinikán, nem ismertem senkit úgy igazából. Kicsi lányunk 2-án volt 21 hónapos (próbáltam képet feltenni, sikertelenülKép), és nagy huncut őnagysága.
Gynevac: én is kaptam egy kúrát még 2002-ben, mikor beinditottuk a baba-projectet (az már más tészta, hogy Juci lombikbaba, 2003. januárjában volt a beültetés), és lehet, hogy ennek köszönhető, hogy a terhesség alatt nem volt semmilyen fertőzésem (ami amúgy állitólag gyakori dolog). Felnézek majd a honlapjukra, mert most is szeretnék egy újabb kúrát, ártani nem árt címszóval.

Lányok,
tud valaki segiteni, hogyan kell lekicsinyíteni a képeket, hogy fel tudjam őket ide tenni?

Na, mennem kell, úgy látszik, kislányom megérzi, mikor ülők a gép elé, mert mindig ekkor riaszt.

Puszika!

Rita
knérita

Sziasztok!
Knérita!
A Paint programban lehet lekicsinyíteni, a fájl-nyitásból kikeresed a képet aztán a nyújtásnál lekicsinyíted minden irányban amennyire kell, kipróbálod úgy befér-e ide.
ha van kérdésed még, írj.
Bogi
dbogica

Editke!Kép

Köszi a pocidicstKép! Nekem is naaagyon tecccccik!Kép
Neked is nem soká ekkora lesz, de jó!Kép

RitaKép
Gratula a kis-nagylánykádhoz!Kép
Nekem nem tudom, hogy mennyire befolyásolta a Gynevac a teherbe esést, mert hormon stimulációm volt, de az biztos, hogy nekem sincs semmi panaszom "fertőzésügyileg". Mikor terhes lettem, akor volt egy kis gombás fertőzésem, (de ugyebár a gynevac nem a gombát kezeli) azóta semmi!

Milyen képszerkesztő programod van? Abba kell átmásolnod a képet, ott lekicsinyíteni, Jpeg formátumba tenni, elmenteni a képeid közé, és úgy fogod tudni feltenni ide!Kép

Puszi!
Zitus és BotiKép
21+5

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok,megint van pár percem és irok egy kicsit.

Danim holnap lesz két hónapos (atyavilág,még nekem is furcsa), valahol a 6-7 kg között tart félúton, majd pontosabbat holnap tudok meg,mert megyünk szuriért, és elötte lemérik...
Nevet és gatyarászik ezerrel,viszont hason egyáltalán nem tetszik neki, mindig sirás a vége...
Egyébként jó baba, alszik és eszik, most már éjjel csak 4 óránként,ami felemelö változás a két órás etetések után...De mit ne mondjak,meg is látszik rajta a sok zaba...

Ádám furcsa idöszakon megy át, az éjszakai alvása teljesen felborult, elöször azt hittem a foga, de mostanra már kiderült, hogy ha felébred kettönk közé vágyik...Lehet azért,mert Dani egyelöre a mi szobánkban alszik még, és ö is ezér jön, vagy mittudomén, de néha vicces a helyzet amikor szoptatok és négyen vagyunk egy ágyban...

Gratula a legfrisebb topicbabának!!! És hajrá a többi pocakosnak is!!

Most ovlasgatom, hogy valami gond van Doriséknál, hát kiváncsiságom nem hagyott nyugton és utánaolvastam az indexen, nagyon-nagyon meglepödtem a helyzeten, hogy ilyesmi elöfordulhat...
(Rita, ha sikerül, itt a link a topickhoz:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=46362046&t=9087008 )

Na, most ennyire futotta, majd még holnap is irok, ha megtudom mennyit nyom Danim 2 hónaposan...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

SziasztokKép

Zitus: én meg szvsz a Gynevactól lettem babásKép
Na, jó, ember is besegített kicsit, de tény, hogy márc. elején kezdtem szúrni magunkat és számításom szerint a közepén teherbe is estem. Hogy most melyikünknek segített, nem tudom, de én beadtam az 5 kanyart, akkor is amikor tudtam, hogy babánk van. Egyébként a Lázár dr.-nővel beszéltem akkor róla, azt mondta, lehet adni terhesség alatt is. És ha nem lehet kapni, az azért van, mert nem "EU-konform". Gondolom a csomagolásán kell változtatni.

Barbi: Köszi a linket...megszólalni nem tudok. MI jöhet még neki???

Edit: tök jóKép Majd elmondom a Zembernek, h találtam egy "névrokont"Kép Egyébként mi meg pesti-ek vagyunkKép
Pocak: nekem (szerintem) iszonyú nagy a hasam, bár a csajokkal 56 kilóról, Bélussal 74-ről kezdtem a terhességet. Szóval van párna is a bébi fölöttKép De az tény, hogy a többedik terhességnél előbb látszik a poci.
Az, meg hogy kevesebb idő jut a pocibabára, természetes, de megértem a lelkifurdalást. De pl. amikor a naggyal játszotok, du.-i, esti alvásnál ének-mese van, gondolj arra, hogy kettőjüknek énekelszKép Ez engem kicsit megnyugtatott annoKép

Orsoly: DE fog hallatszani a kötőjelKép Úgy kell mondaniKépKép Viccen kívül: rávettem az én szép családomat, hogy markolják föl a frissen szerzett (71-es kiadásúKép) Ladó utónévkönyvet és írjanak ki 10-10 nevet. Remélhetőleg lesz a 4db 10-es csomagból pár, ami egyezik. Aztán azon vitázunk majdKép
Az én listám: András, Borisz, Csaba, Domonkos, Kristóf, Mike (v. Miksa), Péter, Samu (v. Sámuel), Soma, Vilmos.
Azért dögi vagyok, mert 12-t írtam, de a zárójel+előtti névből bármelyik jó nekem. Igazából ezek közül bármelyik jóKép

Eldugulok, pusza:

Jovi+mégBélusKép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
ha az én fiam Domonkos lehetne... Kép Kép Kép nálunk ezt apa megvétózta, pedig a Csongorral együtt nálam a toplistásak - de lehet, hogy lesz még fiúnk, és akkor futhatok újabb köröket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép

az 1 éves Bálintot Isten éltesse Kép
Kép

Pocaktesó: nekem is ilyen gondolataim vannak, sokszor este lefekvésnél jut csak eszembe, de akkor kap egy simit tolem is meg apától is Kép Egyszeruen nincs ido ezen filózni Martin mellett, azt sem tudom pontosan hanyadik héten+napon tartok, csak úgy kb Kép

Nevek: na mi bajban leszunk, ha ez a baba is fiú! Lánynevunk viszont van több is Kép

Jovi Kép az origo babázóban fent van az egész Ladó Kép ott is lehet nézelodni.

Kriszta
soraya

BarbiKép
Gratula a két hónaphoz. gyorsan visszakerestem a jegyzeteimben és én is megdöbbenve láttam, hogy Bálint 2 hónaposan 6250 gramm volt, a 3150-es születési súly után. Nagyon durvaKép Éjszakai 4 óra tényleg felemelő lehet, nekem majdnem 11 hónapig 3 óránként szopott, az istennek sem állt át 4 órára hiába írták meg a könyvek Kép Kép

JoviKép
MegdöbbenésselKép Kép olvasom, hogy Borisz szerepel a listádon. nálunk kemény harcok folytak Bálintnál, mert ember Boriszt szeretett volna mindenképp, de én lenulláztam a dolgot, szerintem baromira nem illik össze. Elég hülye idegen hangzású nekem a Rendessy Borisz. Persze csak úgy sikerült lehúzni, hogy megígértem, ha lesz még egy fiunk, ő Borisz lesz. Úgyhogy most ikszben kezem-lábam, hogy puncis legyen Kép Kép

KrisztaKép
Bálint nagyon köszöni. Õ egy hatalmas hisztivel, én meg egy egész éjszakás, de most már szűnőben lévő erős migrénnel ünnepeltem meg az egy évvel ezelőtti eseményeket.
Kérdésem, hogy szerintetek Cataflam drazsét be lehet venni terhesen? A papírja alapján, első trimeszterben, csak doki határozott utasítására.Szedett esetleg valaki? Vagy mi az a homeos migrén elleni cucc?

Más: bp-i allergilógust keres párom, mert az övő győri, de gáz állandóan leutazni gyógyszert feliratni. ha tudtok olyat, akihez lehet időpontot kérni, azt megköszönöm.
Puszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

JoviKép

Én is a kúra után lettem terhes!Kép Csütörtökön kaptam meg az ucsó szurit, szombat este kaptam meg a tüszőrepit!Kép
Csak lesz neve Béluskának!Kép Ez megnyugtató!Kép
Nekem a felsoroltak közül a Domonkos tetszik legjobban!

EditKép
Nagyon boldog szülinapot Bálintnak!!KépKépKép

Puszi
Zitus + BotiKép
21+6

Kép
Kép
zituska28

EditkeKép

Ne vedd be a Cataflam-ot!!!
Én is rákérdeztem anno a dokinál, de nem engedte!
Panadolt bevehetsz, meg a homeos bogyót - Iris versicolor 9 - de az csak akkor használ, ha a legelején be tudod venni, mert a már kialakult migrénnel nem csinál semmit.Kép
Nekem ami most megoldást jelent - egy jó kávé!
(Rohadt migrénes tapasztalatok - pfujKépKépKép)

Z.

Kép
Kép
zituska28

Editke: Isten éltesse BálintotKép
Homeos gyógyszertárak címei (sajna tel.szám nincs hozzá) itt vannak: http://www.inetcom.hu/andrea/homeopatia/homeopatagyogszertar.htm
Remélhetőleg tudnak vmi okosat mondani Neked. A Cataflamot pedig tényleg NE! Max. cseppet szabad, anno Verus is azt szedett egyik terhessége alatt.
Borisz: érdekes, nekem semmi averzióm nincs e névvelKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zita, Jovi
köszi
páromat ráugrasztottam, hogy beszerezze.
akkor cataflamot sajnálattal félretettem...bár már sokkal jobb a helyzet, de még k-ra hasogat az agyam.

Maga a név nekem sem rossz, de a miénkkel együtt nem tetszik. szerintem a családi név az olyan szép magyaros, a Boriszra meg sokmindent el lehet mondani, de ezt nem. meg nálunk sok lenne a ss meg a sz...

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok, előkeveredtem az özönvízre emlékeztető balatoni nyaralásról.
De legalább nem égtem le Kép

Vízállásjelentés Beáékról:
tegnap bent voltam náluk és Csenge-Adél egy igazi kis tündér volt. Ügyesen szopizik és alig hallani a hangját inkább szundikál ezerrel.
Nyitott szemmel az anyjára, csukott szemmel apjára hasonlít (szerintem).
Ha minden jól megy szombaton hazamehetnek, bár még nem indult be a tejci, de minden remény megvan rá. A szobában bulizni lehetne, akkora és egyedül vannak. Sajnos Beának azonban nincs még kedve táncolniKép, de jól néz ki és nem látszik rajta, hogy szült volna. Annyit mondott, ne sajnáljam, hogy császár lesz (a többit majd megírja).

Most gyorsan visszaolvasok!

Bálintnak sok boldogságot kívánok!

Puszi
Virág+Kisberci, akivel tagnap voltunk uh-n és láttuk a kukacát. Azt nem takargatta csak az arcát. A kis szégyenlős!Kép

KépKép
virág33

Sziasztok KismamikKép!

Náhányan közületek talán még emlékeznek rám, régebben mindennapos vendég voltam a "ma megint megjött"-ben!
Egy ideje viszont főként lombikos topikokba írtam.

De végre csatlakozhatok hozzátok is! Olyan régóta vágytam ide...

A második lombikunk sikerrel járt és két kis Bogyó növöget a pocakomban!
Ugye jöhetek ide hozzátok tanulni??!!

Pusza mindannyiótoknak!
Stella
6+0 Kép

Kép
stella9

StellaKép
Isten hozott a két picurral!KépKép Gratulálok! Már egy ideje nem láttalak a megint megjöttbe írogatni! Hol készültek a manócskák ?

EditKép
Isten éltesse Bálintot első szülinapján! Mi lesz az ajándék ? Belemászós torta lesz ?

JoviKép
Nekem nem tetszik a Borisz. Nekem egy ukrán maffiózó jut eszembe róla.KépKép Ellenben a Vilmos, Miksa és a Samu is nagyon. Az utóbbit nem is kell magyaráznom.KépKép

VirágKép
Na ha puncisod lenne most mit kapna, hogy mutogatja a micsodáját! Egy fiúnak viszont dicsőség.Kép

RitaKép
Milyen képnézegető programod van ? Resize/Resample
mezőkkel lehet lekicsinyíteni a képet, de ha megmondod a program nevét, akkor leírom pontosan.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?