Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de most végre kényeztettem magam. Voltam fodrásznál, melíroztattam a hajam, és közben a pasi itthon dorbézoltak.
Zsana,
jó olvasni tőled, és jó volt látni téged fényképen.
Ne maradj el teljesen, hiányzol
Alvás/altatás,
nálunk sosem volt olyan hogy kaja közben elaludt Manó, ill. ma történt meg először.
Korábban olyan hasfájós volt, hogy kaja közben is ment a visítás, és kiflibe kunkorodás.
Vagy ha nem is kaja közben, akkor rögtön utána indult a fáááj-fááj ordítás/sikítás
Így mi azt szotuk meg, hogy napközben odafekszem mellé, simogatom ő meg újabban az arcomat markolássza, és mivel ez ingerszegény környezet, ill. én szépen egyenletesen lélekzem, elalszik. Én azt mondom mindig neki, hogy itt vagyok, segítek neki elaludni, és nem megyek sehová amíg el nem alszik, és a világ is meglesz 20 perc múlva
Este pedig a kiságyában alszik el, miután én kajcsit követően mesélek neki és utána leteszem.
Barátnő,
én a legjobbat akkor veszítettem el amikor férjhez mentem.
Vezso,
gáztűzhely ügyében tényleg az a legjobb, ha anyukád megmodja, hogy nem kíván ennél többet adni.
Nagyon kínos helyzet
Mi anno pénzt kértünk, és aztán megvettük ami kellett, ill. kipótoltuk, és mindenkinek mondtunk valamit, hogy tőle van.
Köszi a felajánlást, de én székesfehérvári vagyok, így nem hiszem, hogy útba esnék a köv talira menet. Most azon gyesztrálom apit, hogy cseréljük le az autómat
Akkor voltatok hozzánk közel amikor Kislángon voltatok. Ha legközelebb mentek - gondolom az nem túl gyakran van - találkozhatnánk.
Öcsém lakik Pesten. Mi nem költöztünk oda, mert a férjemnek itt volt kialakult ügyfélköre - ő ügyvéd - én meg itt kaptam a bíróságon állást.