Sziasztok!!
Tök arik a babócák a képeken, igazi kis baba-sziget..
)
Patri!!
Hát nekem igen nehéz volt ezt a félévet megcsinálni, de szerintem azért, mert Boti nagyon pici volt, alig lett 1 hónapos amikor elkezdődtek a vizsgáim, órákra előtte ugye nem tudtam bejárni, mert egy újszülöttet nem akartam otthonhagyni, aztán az agyam 100%-ban úgyis a babóé volt, szóval az osztálytársaim küldték, hozták a megtanulandó anyagokat. 5 vizsgám volt, amit még nagy pocakkal, eléggé optimistán láttam,hogy áh menni fog ez nekem, hát a baba mellett pesszimista lettem egyből, mert Boti hasfájós és nagyon sírós volt az első pár hónapban, na gondolhatod mennyit tudtam mellette tanulni..
aztán inkább vele foglalkoztam, ami érthető is, szóval nagy kínok árán sikerült 3 vizsgát letenni, ennyi pótvizsgám még soha nem volt, na de hát ez van....2 tantárgyat viszek tovább a köv. félévre, aztán meglátjuk.... Nekem még az okozott lelki problémát, hogy amikor délután mentem vizsgázni, délelőtt már semmi másra nem tudtam koncentrálni, csak arra, hogy sikerüljön legalább 100ml tejet lefejni Boti cicának, mert különben nem tudtam őt nyugodt szívvel itthonhagyni! Sajna volt pár alkalom, hogy talán az idegességtől, de 30-40ml-nél többet nem tudtam kipréselni magamból, hát nem kell mondanom, egész vizsga alatt azon járt az agyam, hogy na tuti sír szegény gyerek, apja már lejárta vele a lábát, meg ilyenek, szóval sokszor megfordult a fejemben, hogy talán azt a félévet halasztanom kellett volna....na de így utólag nem bánom, hogy beleugrottam, mert így nem szakadtam le a segítőkész osztálytársaimtól..
Nyugi, ha van egy kis segítséged akkor menni fog, mert babód már elég nagy ahhoz, hogy más is vigyázzon rá, így abban a pár órában netán délelőttben tudsz majd készülni a vizsgáidra!!! Ügyes vagy, menni fog ez neked!!!!!
Igaz nekem is van segítségem, ugyanis anyukám majdnem mindennap jön és leviszi Botit sétálni, ilyenkor van 2-3 órám amikor a lakást rendbe tudom tenni, mosok, főzök, de ez ugye elég kevés volt nekem tanulásra..
( Én is abban bízom, hogy a következő vizsgaidőszakban már fiam is nagyobb, ő is kaphat más kajcsit is, így el tudom vinni a nagyihoz akár egy fél napra is, azalatt csak tudok annyit készülni, hogy sikerüljön már ez az utolsó évem...!!
Na jó hosszú lettem, bocsi
üdv.
kingu