Új privát üzeneted érkezett!

LÁnyok,köszi a szunyicsípésre való tippeket!

Tök jók a talis képek!!!
Majd még tegyetek fel, ha van!

Nekem holnap bőrgyogyóhoz kell mennem, már megint...Kinőtt egy anyajegyem, és pont nagyon rossz helyen van, mert a melltartóm pántja folyamatosandörzsöli, ma meg jól fel fel is szakította. Szóval mehetek leszedetni... Remek lesz.

Kép
emma8

Sziasztok!

Ákos itthon bepótolja a nyügizést.Kép Szegényke már nagyon fáradt a mai bandázástólKép Képeket majd teszek fel, bár kicsit elrontottam őket, mert vaku nélkül automatikusan állítja a gép a hosszabb záridőt, így egy csomón bemozdultak a babák, de majd a párom megszereli őket.

Jaj, kukucskálósat játszanak az apjával, úgy hogy apa bújik el a kendő mögé, majd hangos kukk kiáltással előbukkan, hát manó úgy röhög, zeng a lakás.Kép és közben rotyogtat.Kép

KépKép
connie

nagyon jók a talis képek!!Kép
Mennnyi babóca...Kép)
jó látni így együtt őket!!!!

kingu
cica29

Jégvirág,
Utánanéztem Kép. A kórházat javítottam.

Nagyon jó képeket tettetek fel. Azt nézem, hogy mennyit változtak a gyerkők, mióta megszülettek. Maján is nagyon látszik a változás Kép

Zsuba,
Jól áll a kendő Balázsnak Kép

Franciska,
Benedek is nagyon aranyos.

És a többi baba is gyönyörű Kép Kép Kép

Borbolya, Zsuzsa,
Megint nagyon eltűntetek.

Dorka,
Mi van veletek?

Angéla
angéla

Vezso,
A Násfa címe: 1132 Budapest, Csanády u. 21.
Telefon: 349-5122

KépKép
connie

Timurr!
Akkor nincs mit tenni, nyilván Maja nem viseli el a kúpot a popiban dolgot. Legközelebb ha mész a dokihoz szerintem említsd meg neki, hátha van vmi ötlete a dologra.

Emma!
AnyajegyKép Ez a terhesség hoz ki ill. elő dolgokat.

Biztos jó volt a taliKép

Ne haragudjatok, hogy ezen a szuri témán lovaglok(látszik, hogy be vagyok tőle tojva), de még egy kérdésem had legyen. Szóval a szuri napjának éjszakáján Ti hogy szoktátok ellenőrizni, hogy nem szökött-e fel a Pici hője? Csak megnézitek a homlokát, vagy lázmérőzitek? Vagy ez utóbbit csak akkor, ha gyanús?

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Agi,
(Calgarybol) a szules ota nem jelentkeztel. Pedig en nagyon kivancsi vagyok ratok is.

Angela
angéla

Lányok!

Nagyon édik a képek, sajnálom, hogy nem tudtunk elmmeni, de sok minden közbe jött ma.Köszönöm Vaktyuk a felajánlást, hogy elvittél volna. Remélem a többi talira eltudunk menni.Olyan cukik igy egy kupacba látni őket. Irtó helyessek a Manók igazi bababuli volt, és anyukák,hogy érezték magukat? Sütik megvoltak? Én is sütöttem , vihettem volna hozzátok is, de vendégek állítottak be, (nem sokkal előtte tudtam róla) és hát be is kebelezték.

Vezso!
Tejcsi termelés hogy áll, már irtam két levelet, de mindig kipurcant a gép, és reggel láttam, hogy éjszaka min mentél keresztül. Én nem ismerlek, de elég klassz csaj vagy, hogy ne add fel, és Rozi baba még sokáig tudjon a cicin lógni, persz nem újsággal a kezében, bár ha oda tud figyelni. Nekem a harmadik héten apadt egy kicsit a tejem, és Maci kávé helyre hozta, irta valaki a sört, nem hülyeség a maláta miatt, egyébként mind a kettőbe az van.

Franciska!
Nagyon édi Beni baba, olyan mi Benibabánk kinézete van, legalábbis a vigyora. Ja egyébként sok a hasonlóság közöttünk, nekünk is Bergon babakocsink van és nekünk sincs kocsink, a baba névválasztásról nem is beszélve, meg azt hiszem közel azonos korúak nem?

Emma!
Nekem is volt egy anyajegyem a vállamon, a doki hip-hop leszedte, egyáltalán nem fájt, lézerrel lekapta, úgyhogy ne izgulj.

Kingu!
Én is szoktam sétálni a központba, tulajdonképpen tegnap voltam is bent a fényképekért. Nekem az 59-es busszal közelíthető meg, és a Kakastó utcában lakunk, nem tudom ismered-e. Milyen vizsgáid voltak, mert én is megyek suliba és már előre parázok, hogy mennyire lesz el Benike a férjemmel vagy Anyukámmal, majd kérnék tanácsot?

Zsuba!
Naaaaaaagyon édi, ilyen fejkendős képet mi is fogunk csinálni Beniről! A férjem mondta!!!

Ja köszönöm a mellbimbós ötleteket, kenem már mindennel, szerencsére már jobb.
patri

Ja igen mégegy mi holnap kapunk szúrit, Ti hogy raktok a combikájukra borogatást, én a múltkor raktam, de annyit mocorgot, hogy két perc után már a bokáját hűtötte a kendő! Kúpot én is fogok adni, remélem a popójába marad, még sosem próbáltuk.
Patri
patri

Majd olvasok is, csak a párom segít föltenni a talis képeket:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na hát nem vagyok valami nagy fotós és Dorkáról meg nem csináltam képet, mert később jöttek. Kép Bocsi!

Kata
panni2005

Nem tudom, a többi anyuka hogy érezte magát, de én nagyon jól.Kép Tiszta megkönnyebbülés volt, hogy mások is babások voltak.Kép
Nem tudom, más hogy van vele, de ha nem gyerekes társaságban vagyunk, nehezebb manóval megfelelően foglalkozni, legalábbis olyan fura, hogy a manó körül ugrálok, a vendég helyett. Õk se nagyon veszik észre, hogy pl. szoptatnék, és ha a picur "rendetlenkedik" közben, akkor muszáj ráfigyelnem 100%, nem tudok pletyizni. Nem is szeretem ha jönnek, csak ha a férjem is itthon van.

Egyébként eléggé ki vagyok akadva a legjobb barátnőmre, kb. havonta egyszer eljön, Ákossal nem igazán foglalkozik, sztem nem tud vele mit kezdeni, amit még meg is értenék, de semmit nem hozott még neki, még egy vacak 300 Ft-os csörgőt se, ami elég fura nekem. Főleg, hogy állítólag a legjobb barátnőm. Most nem az ajándékról van persze szó, mert nem az hiányzik, hanem a figyelmesség. Ráadásul mindig megnézi miket kapott Ákos új játékokat, merthogy olyan jópofák ezek a babajátékok.

Ajikról jut eszembe: ti szoktatok a szüleiteknek rendes ajikat venni névnapra, szülinapra, vagy csak valami jelképeset? Kicsit hülye kérdés tudom, de anyukámnak hó végén lesz a szülinapja, ők viszont az enyémet elfelejtették, pedig pont akkor voltam náluk. Szerintetek bunkóság lenne csak valami jelképeset venni?

KépKép
connie

Jégvirág,
hát nagyon irigyellek Gréti alvási szokásai miatt! Kép

Patri,
szerintem a borogatás soha nem marad fönn, olyan hülye helyre szúrnak. Kép

Hőmérséklet éjjel: este lefekvés előtt ellenőriztem utoljára. Az alvástól általában lejjebb szokott menni és este van a csúcson. Éjjel sztem nem kell mérni, ha gond van, a baba úgyis fölkel, mert rosszul van. De ne legyen gond! Jajj, mi 22-én kapjuk az 5 hósat, ami ugyanaz, mint a 4 hós. Tökre félek, Panni nagyon nehezen viselte (2 és fél napig kínlódott). De van, akinek ez a legkönnyebb oltása, szóval babafüggő. Minden esetre Panni mindig beteg lett valami vírussal oltás után pár nappal. Csak oltás után, de eddig minden oltás után. Kép Előre rettegek! Kép

Jó volt a tali, mint kiderült, 5 fiú és 3 kislány volt. Születési sorrendben: Zsana Vilije, Tücsök Dorkája, Delfinke Marcija, Vezso Rozija, Vaktyuk Tamása, Zsisske Rolija, Connie Ákosa és az én rangidős és minden babát megfélemlítő Pannim. Ez utóbbi az utolsó képeken látható is. Kép

Remélem, legközelebb többen leszünk! Kép

Kata
panni2005

En is nagyon jol ereztem magam azaz mi is Csipet mondta, hogy jok voltak a csajok es sok uj trukkot tanult Akostol es Marcitol amit lassan be is vet)
Connie ez nekem is problemam pl nem hiszem rajtam kivul erdekel e valakit hogy hogy eszik kanallal ill cumisuvegbol meg hogy tud forogni ti legalabb ugy csinaltok minthaKép Kép
Kovi tali ha esetleg jo ido lesz annyira hogy kert meg igy augusztusban nalunk is lehet.
Szep almokat mindenkinek
Reka a panelanyukaKép

Kép
vaktyuk

Irtó aranyossak a babák, egyre jobban fáj a szívem, hogy nem tudtunk elmenni.

Kata! A negyedik képen melyik két baba van?

Akiren!
Remélem a leközelebbi talira Ti is tudtok jönni,
megnéznénk Grétikét Beni kíváncsi már rá!
Patri
patri

Vaktyúk,
Mert minket tényleg érdekel.Kép

Vezso,
Tejcsi ügyben mi újság?

Feltettem a képeket a honlapomra, Babanet tali menüpont alatt. Sajnos csak néhány igazán jó lett, a többi picit homályos vagy bemozdulós.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Conie, jók lettek a képek! Kép
Remélem ti is jól éreztétek magatokat, nekem tetszett a dolog! Kép
Még két kép:
Rozinál eltört a mécses:
Kép
Csipet és Marcika megbeszélést tart:
Kép

Ma megyünk tornára, és eletében másodszor kenguruban fog utazni! Hát kíváncsi vagyok mi lesz a reakciója?!

Ildi
Kép

delfinke

Jó reggelt, sziasztok! Kép
Este férj bitorolta a gépet, de most itt vagyok. Kép Férjem egyébként nagyon örült, hogy elmentem a talira, mert kevesebb társasági életet élek, lassan egy éve, és ez nem jellemző rám. Meg az is jó volt, hogy az első talin ő is ott volt és látja, hogy kikkel levelezgetek itt a neten, nem keveredtem rossz társaságba Kép

Delfinke Kép
Köszönöm még egyszer, hogy mehettünk Hozzátok, remélem nem bántad meg utólag sem. Kép A lavórt nem néztük meg tetőn, ez azóta is bánatom Kép
A képek szupik!!! A kuszkuszon meg összevesztek itthon a lányaim Kép
folyt. köv.
Vezso
vezso

Sziasztok
Most reggel csak bekukk de holnaptol mar rendesen vagyok vege a dolgos napoknakKép

Kép
vaktyuk

Connie
Köszönöm a Násfa címet, a héten megnézzük, viszek egy zsák pénzt Kép Ma nem, mert ma du fogorvos van betervezve, ahhoz sincs sok kedvem.
Nem tudom miért szabadkozol a fényképek miatt, mert nagyon ötletesek a beállítások és jól sikerültek, tetszenek nagyon. Engem úgysem lehet lekörözni bénaságban: az első képnél lemerült az elem a gépben, a múltkor meg elfelejtettem fényképezni ... Majd legközelebb. Bár a múltkor is ezt mondtam. Kép
Rozi is este annyira elkezdett sírni, csak úgy minden átmenet nélkül, nem tudom miért. Aztán mikor a tesói hazajöttek, abbahagyta. Köszönöm a pellus-segítséget. KépFelküzdöttem rá ezt a spéci pelenkát, de nem volt könnyű. A tépőzárasak mindig elcsúsznak. Hogy mennyit fogok én evvel szenvedni ?!
Barátnő: az én egyik barátnőm, akivel egy gimibe jártam, és tul képp eddig azt hittem a legjobb barátnőm, nem hívott fel a Rozi születése kapcsán, pedig tudja, hogy megszületett, meg előtte két nappal az anyukájával is beszéltem, hogy jó lenne találkozni is. A mobilján nem tudom elérni. Írtam is neki és nem reagált. Nem azért mert haragszik, csak lusta, és ilyenkor ha mégis találkozunk, mondja, hogy jaj ez történt, meg az történt és azért nem jelentkezett. Én most már nem erőltetem. Pedig egyedül van, és néha úgy érzem, hogy irigykedik rám, mert a magánélete nem alakult jól. De én erről nem tehetek. Most akkor én is irigykedjek pl arra a barátnőmre aki luxusvillában lakik? (örökpanorámával Kép)
A gyerekes szülőkkel mi is jobban tudunk barátkozni, de egyébként sztem ez intelligancia kérdése, márminthogy, ha nekem nem lenne gyerekem, attól még érdeklődnék ha másnak lenne, mert tudom, hogy ez milyen központi dolog egy ember életében.
Ajándékügyben (az aji az ajándék, ugye?) nehéz látatlanban tanácsot adni, én virágot mindenképp vennék. Mi szoktunk ajándékozni, és általában jól sikerül. Mindenkinek a családban annyira jellemző hobbijai vannak, hogy viszonylag könnyű választani, pl Anyukám gyűjti a bohócokat és tavaly varrtam neki egy sorozatot, mindegyik másmilyen lett, meg pl szereti a cicákat és kimásoltam a netről macskanévnaptárt (ilyen is van) bekötöttem és hímeztem rá egy cicát.
folyt köv
Vezso
vezso

Patri!
Én a vizes ruhazsepit rugalmas fásli darabbal(5 cm széles fajtájú) teketem körbe és a végét saját maga alá bújtatom. Nekem így nem szokott lecsúszni.

Angéla!
Calgary-s Ágiról már én is kérdeztem sokkal korábban, de nem volt reakció, szerintem nem olvas már bennünket.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sokan kérdeztétek a tej-helyzetet és meg szeretném köszönni Mindenkinek a tanácsokat és a támogatást. Most úgy néz ki, hogy normalizálódott a helyzet, le is kopogom, és nem szeretném ezt még egyszer átélni. Egyébként, eszembe jutott, hogy anno, amikor a nagylányaim leszoktak a szopiról, megviselt nagyon, pedig pl a Veronikát egész sokáig szoptattam. Az viselt meg, hogy már más is meg tudja etetni, elszakadt tőlem még jobban. Tudom, hogy hülyeség, de remélem értitek mire gondolok.
A pihenést viszont nehéz lesz megoldani, mert minden nap annyi mindent kell itthon csinálni, és végül is nem dolgozom, joggal várhatja el a család, hogy ne csak feküdjek meg ilyesmi. Inni viszon még többet iszom, meg bevetem a gyógyteákat is.

Kata
Nagyon aranyosak lettek a képek, és külön gratulálok a kislányodhoz. Kép Kis energiabomba, és mennyit "beszél" Kép Nagyon édi. Azért jó sokan összejöttünk, nem is gondoltam volna, és én is, bocs, mi is kellemesen éreztük magunkat.Kép Érdekes látni,hogy a babák már érdeklődnek egymás iránt, nézegetik egymást, nyúlnak a másik felé. És annak is örülök, hogy jót beszélgettünk mi mamik is. A csokis süti recptjét meg pontosabb adatokkal mindjárt beírom, jó?
Vezso
vezso

SZiasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és tényleg minden gyerkőc édes volt! Kép
Vezso!
Tényleg jobb ha vigyázol Rozira, látod, már Ákos is ráhajtott! Kép

Marcika nem is csajozott; hűséges Grétihez! Kép

Connie!
Marciék megtanítják majd Ákosnak; hogyn kell hangosan sírni; túl nyugodt baba! Kép Kép Kép Kép Kép

Na pusz mindenkinek, indulunk gyúrni! Kép

Ja, még valami!A legközelebbi talira üditőt nem kell venni; mert miután elkezdtem pakolni rájöttem, hogy horribilis mennyiségű üditő és nasi maradt!
Oszt nehogy az legyen hogy belőletek akarok élni! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Mukika
Éjjel csak a homlokát szoktam megfogni, hogy van-e hőemelkedése a szuri után. Borogatni nekem még sosem sikerült rendesen a szuri helyét, de nem is dagadt be, pár nap múlva nem is látszott. És én is annyit aggódom emmiatt az oltások miatt. Sztem mi jobban aggódunk, mint amennyire őket zavarja, nem?

Vizimanó
Férjügyben (állás-pozíció) ez e köv hónapok történése, de megírom bármi lesz is. Kép
Ha szeretnél elöjnni ilyen talira, szólj azért, hátha megoldható, hogy elhozzunk. Mi mostanában fogjuk az egyik autónkat nagyobbra cserélni, mert nem férünk 5-en kényelmesen, és akkor pl Ti is be tudnátok ülni. Még idén sikerülni fog a csere sztem, muszály, hogy sikerüljön Kép És akkor gyere, jó?

Patri
Kár, hogy nem jöttél, majd legközelebb. KépA negyedik képen Panni és Rozi van Kép

Vezso
vezso

Ildi,
Mi régebbenm, mikor egy elég nagy társaság járt össze, mindig azt csináltuk, hogy akinél utoljára volt házibuli, az felpakolta a nasikat, üdítőket, és vitte a következő bulira.Kép
A pirulós arcot hogy csinálod?

Marcika meg Csipetke igazán rendes, hogy tanítgatni akarja Ákost.Kép Egyébként meg volt illetődve biztos, mert ő volt a legifjabb.Kép

Vezso,
A barátnőm bevallottan irigykedik rám.Kép Mikor Gabival összejöttünk, tök féltékeny volt, hónapokba telt, mire rendeződött a helyzet, de sztem azóta se az igazi, és már nem is lesz az.Kép
Igan, az aji=ajándék. Vizimanótól tanultam.Kép Virágot biztos veszünk, meg valami apróságot. Azért nekem tök rosszul esett, hogy elfelejtették a szülinapomat, és ez már a második eset volt.Kép

KépKép
connie

Vezso,
Persze, a képeknek én láttam az eredetijét is, és sokat törölni is kellett.Kép De ha megnézed pl. Pannit, szinte egyik képen sem látszik a keze, mert bemozdult, így csak a halvány körvonala van ott. Na de majd legközelebb. Előbb-utóbb kitanulom a fényképezőt, persze könnyebb lenne, ha elolvasnám a hasznéálatiját.Kép

KépKép
connie

sziasztok,
nem tudom tudtok e segíteni, illetve valamilyen infót adni, de 15 hetes babókánk, Gergő kb 2 hete az addigi nyugodt szopizását, felcserélte sírós és csapkódos állandóan leszakadok a mellről típusú evésre. Kétségbe ejtő, hogy legtöbbször egy órát kell vele szenvedni, hogy legalább 100-120 g-ot megegyen. Valaki találkozott esetleg hasonló jelenséggel.
naszi

Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy kimaradtam a találkozóból. Az az igazság, hogy teljesen elfelejtettem, hogy ezt a hetet beszéltük meg. Igaz, akkor sem tudtam volna menni, ha eszembe jut, mert Bálint elkapott valami vírust pár hónapja, ami még mindig aktív. Ez önmagában nem okoz gondot, nem is nagyon fertőz, és csak a pocaklakóknak veszélyes, de legyengítette az immunrendszerét, és emiatt egy egyszerű horzsolása elfertőződött, majd ebből lett egy streptococcusa (valószínűleg), amire antibiotikumot kapott. Valamint be kellett adni neki idő előtt a 3 éves kori DiPerTe oltást (köztudottan a legdurvább oltás, mert napokig sántikálnak a gyerekek). Ja, és elkapott egy gyomorvírust is, amitől hányt és 39,4 fokos láza lett. Mindez vasárnapra tetőzött, így aznap jártunk a sebészeti ügyeleten, ahol feltárták a sebét, és délután a sima gyermekorvosi ügyeleten is. Hétfőn a saját gyermekorvosunknál az oltásért. És persze Bernát is belázasodott valamitől, de ez elmúlt és semmi tünetet nem produkált utána.
Emiatt viszont Kristóf tovább marad a nagymamánál, nehogy ő is elkapjon valamit a kínálatból.
Így tehát nem nagyon mertem volna elmenni, ha eszembe is jut a találkozó.

De tényleg nagyon sajnálom! Főleg, hogy a fotókon úgy tűnik, jól éreztétek magatokat, és a babák is aranyosak.

Arra gondoltam, hogy szeptember második hetétől nálunk is lehetne hasonló találkozót tartani, mert nálunk a nappali elég nagy (na nem óriási), nagy szőnyeg van, ahol lehet kúszni-mászni. Addigra talán már Bálint is beszokik az óvodába, így kettesben leszünk itthon napközben Bernáttal.
Mi a második kerületben lakunk, elég könnyen megközelíthető tömegközlekedésileg is a Moszkva térről a 22-es busszal. Autóval is egyszerű.
Nagyon szeretném az elmulasztott találkákat bepótolni!

Mit szóltok? Ja, és ne aggódjatok, azt tuti nem fogom elfelejteni Kép

Amúgy semmilyen változás nincs nálunk. Mármint a családi állapotot illetően Kép

Igyekszem majd gyakrabban jönni, de estére elég fáradt vagyok mostanában. Napközben pedig nagyon drága a net.
Puszi, Dorka
dorka

Sziasztok!!!

Naszi
Szerintem ezzel a problémával küzd mostanában itt Mindenki.
A babák olyan életkorba léptek, amikor minden más érdekesebb a szopinál.Nyugodt, csendes helyen etesd talán akkor jobb lesz a helyzet, de nem garantált. Ha igazán éhes úgy is eszik.

Lányok
nagyon irigy vagyok a tegnapi napotokért, olyan jó nektek, hogy egy városban laktok és talizhattok egymással.
A képek szuperek, mindenki nagyon helyes!!!
zsuba31

Sziasztok!

Jöttem én is képeket nézegetni Kép.
Szerintem is jól sikerült a tegnapi tali, legalábbis én jól éreztem magam. Pici fiam már kevésbé, de neki meg muszáj szoknia a társaságot. Mondjuk biztos a foga is zavarta, ahogy elnézem, hamarosan kibújik a második is.

Természetesen nem próbálom meg visszaolvasni az elmúlt 2 hét termését Kép, a hogyan továbbon pedig még gondolkodom.

Üdv.
Zsana
zsana75

Naszi,
Én úgy oldom meg, hogy egyrészt nyugodt helyen etetem (a hálóban, fekve), másrészt ha abbahagyja, nem erőltetem, inkább megint megetetem egy óra múlva, mikor megint kér. Így jó sokszor szopizik egy nap, de nem szenvedek vele órákig. Nem is mérem már, mennyit eszik.

KépKép
connie

Sziasztok!!

Tök arik a babócák a képeken, igazi kis baba-sziget..Kép)

Patri!!

Hát nekem igen nehéz volt ezt a félévet megcsinálni, de szerintem azért, mert Boti nagyon pici volt, alig lett 1 hónapos amikor elkezdődtek a vizsgáim, órákra előtte ugye nem tudtam bejárni, mert egy újszülöttet nem akartam otthonhagyni, aztán az agyam 100%-ban úgyis a babóé volt, szóval az osztálytársaim küldték, hozták a megtanulandó anyagokat. 5 vizsgám volt, amit még nagy pocakkal, eléggé optimistán láttam,hogy áh menni fog ez nekem, hát a baba mellett pesszimista lettem egyből, mert Boti hasfájós és nagyon sírós volt az első pár hónapban, na gondolhatod mennyit tudtam mellette tanulni..Kép aztán inkább vele foglalkoztam, ami érthető is, szóval nagy kínok árán sikerült 3 vizsgát letenni, ennyi pótvizsgám még soha nem volt, na de hát ez van....2 tantárgyat viszek tovább a köv. félévre, aztán meglátjuk.... Nekem még az okozott lelki problémát, hogy amikor délután mentem vizsgázni, délelőtt már semmi másra nem tudtam koncentrálni, csak arra, hogy sikerüljön legalább 100ml tejet lefejni Boti cicának, mert különben nem tudtam őt nyugodt szívvel itthonhagyni! Sajna volt pár alkalom, hogy talán az idegességtől, de 30-40ml-nél többet nem tudtam kipréselni magamból, hát nem kell mondanom, egész vizsga alatt azon járt az agyam, hogy na tuti sír szegény gyerek, apja már lejárta vele a lábát, meg ilyenek, szóval sokszor megfordult a fejemben, hogy talán azt a félévet halasztanom kellett volna....na de így utólag nem bánom, hogy beleugrottam, mert így nem szakadtam le a segítőkész osztálytársaimtól..Kép
Nyugi, ha van egy kis segítséged akkor menni fog, mert babód már elég nagy ahhoz, hogy más is vigyázzon rá, így abban a pár órában netán délelőttben tudsz majd készülni a vizsgáidra!!! Ügyes vagy, menni fog ez neked!!!!!Kép
Igaz nekem is van segítségem, ugyanis anyukám majdnem mindennap jön és leviszi Botit sétálni, ilyenkor van 2-3 órám amikor a lakást rendbe tudom tenni, mosok, főzök, de ez ugye elég kevés volt nekem tanulásra..Kép( Én is abban bízom, hogy a következő vizsgaidőszakban már fiam is nagyobb, ő is kaphat más kajcsit is, így el tudom vinni a nagyihoz akár egy fél napra is, azalatt csak tudok annyit készülni, hogy sikerüljön már ez az utolsó évem...!!
Na jó hosszú lettem, bocsi

üdv.

kingu
cica29

Dorka!!

Jobbulást a kis Bálintnak!!!! ja és sok sok gyógypuszit küldünk neki!!!!!!!!!

Vezsó!

Nálam is ugyanez a szitu barátnő ügyben, sajna 2 barátnőmet is elveszítettem emiatt, hogy megszületett a babánk, igazából nem értem miért van ez, nekik is adott a lehetőség, hogy szüljenek gyerekeket, csak azért irigykednek mert nekünk hamarabb lett???Mi ez kérem szépen egy babagyártó verseny?? Tiszta nevetséges.....Kép( én soha nem irigykedtem, hogy másnak van gyereke, inkább elmentem és meglátogattam őket, kicsit babáztam, aztán gondolatban tervezgettem a sajátomat!! Na mindegy, én ezt nem értem, de nem is akarom...

Amúgy ma reggel hívtam a dokinkat és kérdeztem, hogy nem kellene-e még az 5 hónapos kor betöltése előtt megkapnia a fiamnak a 4 hós oltását...?...aztán ígérte, hogy holnap beadja neki, úgyhogy már most gyomoridegem van, hogy hogy s mint lesz, mert hallottam, hogy elég sok babát megvisel ez a dupla szuri..Kép( a szülőkről nem is beszélve....

kingu
cica29

bocs Vezso még annyit hozzátennék, hogy én is ugyanúgy érzek mint te, hogy már előre félek attól az időszaktól amikor már más is meg fogja tudni etetni fiamat, olyan ez mintha kicsit elszakadna tőlem és már nem csak az én kicsi fiam lenne..Kép szerintem ez természetes érzés minden édesanyánál!!!!

na most már abbahagyom...

kingu
cica29

Jégvirág!

Szerintem Gréti még azért alszik el könnyen, mert még "csak" három hónaposKép Egy hónappal ezelőtt szinte szóról szóra ezt írhattam volna én is, sőt, én nem vittel magammal Lucát takarítani, főzni stb., tök jól elvolt magában. De azóta már nem ilyen egyszerű az élet, lassan öt hónapos és annyira érdekes a világ, hogy fölösleges alvásra pazarolni az időtKép Ebből adódóan az állandó túlpörgéssel, nyűgizéssel küzdünk. Sajnos Suttogó néni tudománya eddig tartottKép

marq
Kép
Kép
marqueza

Köszi az infót, valamennyire azért megnyugatató, hallani (bocs), hogy nem vagyunk egyedül.
naszi

Marqueza,
Ezt szóról-szóra én is írhattam volna. Emlékszem még mikor arról értekeztünk vagy másfél hónapja, milyen jól elalszanak a babáink magukban.Kép

Vezso,
Én is ugyanígy érzek a szopival kapcsolatban.Kép Pedig de nagyon utáltam az elején.Kép

Naszi,
Ez természetes és gyakori jelenség ebben a korban. Olyan uncsi, hogy kaja közben csak anyából látnak egy darabkát. Fiacskám olyat is szokott csinálni este, hogy abbahagyja a szopit, megvizslatja az összes csipkét a hálóingemen jó alaposan, aztán folytatja.Kép

KépKép
connie

Vezso,
Ez a Norbi update nagyon tetsz nekem.Kép Bár némiképp idegesítő, hogy még az egyetem alatt csináltam hasonló diétát (kivéve kódok), jól le is fogytam vele, és nem jutott eszembe eladni.Kép

Ja, zaklattalak egy emailel, varrásügyben, nem akartam a többieket untatni.

KépKép
connie

Túl vagyunk az oltáson, az én stramm fiam, nagyon bátran bírta,tulajdonképpen amikor húzta ki a doki a tűt akkor kezdett sírni, aztán gyorsan felvettem, megszeretgettem, és gyorsan kúpot, meg fáslit kapott, szépen alszik azóta. Kis fejét nézem még nem meleg.

Kingu!
Akkor szép hónapok elé fogok nézni, egyébként hova jársz, nehéz? Igen Boti tényleg nagyon kicsi volt, akkor, és én is ettől tartok hogy a vizsaidőszak alatt a tejáradat is csappani fog.
Remélem Benike ilyen kis nyugodt baba marad, mert tényleg nagyon kis békés baba, ha éhes akkor kő kövön nem marad, de egyébként nagyon kis dumás-vigyorgós Manó. A segítségemet majd meglátjuk, mert Apája nem tudom, hgoy fogja a tejet belediktálni, ha nincs cici, de addig igyekszünk, hogy összeszokjanak.

Vezso!
Oké majd igyekszünk a legközelebbire elmenni, és köszi, hogy bár nem ismerjük egymást azért hiányoltatok. Olyan édik azon a képen, mintha társasoznának és azon gondolkozna Rozi, hogy hova lépjen. Az egyik képen meg kóstolgatják egymást, bocsi nem tudom, melyik babók vannak rajta szerintem Panni és ?? Hát az sem semmi. Én szeretném, hogy ha megyünk éppen ne legyen rajta gipsz, az úgy feszélyezne engem.
Ja és örülök, hogy a tejcsi helyzet rendeződni látszik, hajrá, hajrá!!!

Mukika!
Már ott diszeleg a fáslis borogatás a kis lábán, remélem ott is marad.
Patri
patri

Patri!
Hát kíváncsi vagyok bejön-e nektek a borogatás.

Na, képzeljétek mi meg nem kaptuk meg a szurit, mert az egyik fajta oltóanyag nincs. Tán még az országba sem ért be, majd csak 1 hét múlva lesz itt a mi dokinéninknél.
Hát tök szar, így még 1 hetet agonizálhatok. Jobb lett volna túl lenni rajta. Na de mindegy.

Tényleg jók a talis képek, biztosan szuper volt.

Dorka!
Sajnálom a fiúkat, de majdcsak kilábalnak a betegségekből.

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Connie
Válaszoltam, nézd meg lécci, elment-e, mert nem vagyok, mint tudjuk, nagy számítógép-zseni.
Örülök, hogy tetszik a módszer, kár, hogy most nem Connie Update a neve Kép
Vezso
vezso

Mukika
Mi ugyanígy jártunk! És most a 4 hós is csak úgy lett beadva, hogy... Szóval volt a dokinéninek tartalékba (pszt) Kép Azért ez elég gáz, hogy nincs oltóanyag!! Kép Együttérzek Veled!
Vezso
vezso

Naszi
Igaza van Zsubának és a többieknek, pont mostanában erre panaszkodtam én is. Néha kész harc a szoptatás. Nem is tudok jó ötleteket adni, talán a sétálva szoptatás jön be ilyenkor nekem, meg az éjszakai, tök sötétben nem éri semmi inger. Többen javasolták a sötétszobai szoptatást Kép

Dorka
Rátok jár a rúd Kép Ennél már csak jobb lehet, kívánom, hamar vergődjetek ki a betegségekből. És legyen pozitív változás a másik dologban is.
Köszönjük a felajánlást, meg főleg, hogy most tudsz erre is gondolni.

Kingu, Connie
Barátnők: lehet, hogy nem is barátnők az ilyenek igazából? Nem tudom. Lehet, hogy ha az embernek nem jól alakulnak a dolgai, megkeseredett lesz, irigy. De evvel én nem tudok mit kezdeni, ez butaság sztem. Attól akkor jobb lesz neki? Az én barátnőmmel annyira jókat tudunk (tudtunk?) beszélgetni és mindig számíthattunk egymásra. Aztán ő elvált lett, gyerek még nem volt, de megismerkedett vkivel, akitől ugyan terhes lett, de a fiú erre meg elhagyta. Azóta is az van, hogy nem élnek együtt, a kisfiuk meg tul képp apa nélkül nő fel. És a srác amolyan egyik napról a másikra él, semmi életcélja nincs. Az én férjem meg egyáltalán nem ilyen és sztem ez zavarhatja ezt a lányt. Meg az, hogy most már nem kettő, hanem 3 gyerekünk van, amire ő is annyira vágyna. Dehát én nem tehetek arról, hogy nem sikerülnek a párkapcsolatai. Azért rosszul esik, hogy nem is gratulált a Rozihoz, mikor én még a kórházban is meglátogattam, amikor megszülte a rég várt kisfiát. És gyönyörű ajándékokat is vittem, még neki is, annyira örültem, hogy végre sikerült a baba.
De ő olyan, hogy ha én felhívom, nagyon örül, meg jókat pletyizünk, aztán ő nem hív fel. Bánt, mert annyi mindent végigcsináltunk már együtt.
folyt köv.
Vezso
vezso

Írok még egy kicsit a fogorvos előtt, egy kicsit izgulok, nem szeretem a fogorvosokat!!! Bocsi, ha itt vki az...

Anyu hívott az előbb és érdekeset mesélt. Az ő hugának a lánya (uncsitesóm)esküszik szept elején, amire meg vagyunk hívva. A nászajándékokkal kapcsolatban történt, hogy a leendő pár listát írt, ki mit vállalhat be ajándéknak. Egy kicsit megnyomták a ceruzát, különösen, ha tekintetbe vesszük, hogy még menyasszony tánc is lesz. Anyu, gavallér akart lenni, és felajánlotta, hogy vesz nekik egy gáztűzhelyet, ami nem is volt a listán, de szeretnének egyet. Nagyon meg voltak illetődve, annyira örültek. Anyu oda is adott nekik 50ezret, hogy nézzék meg milyet akarnak és majd kipótolja, 50-60ezret mindenképp rá tudna szánni. Azért nem ő veszi meg, mert az egész esküvő Debrecenben lesz és nincs értelme oda leszállítani a tűzhelyet, meg jobb ha ők választják. Erre írtak egy mélt Anyunak pár nap múlva, hogy kinézték a tűzhelyet és 98ezer lenne. Anyu majd szívbajt kapott, és nem tudja mit csináljon. Ki tudná fizetni, csak kicsit fura, hogy ez majd duplája annak, amit ő gondolt.
Mi a véleményetek? És még azt fontos tudni, hogy a fiú igen tehetős családból származik.
Vezso
vezso

Sziasztok,
olvasgatlak Benneteket!

Bizti szuper volt a tali! A babák csodák! Nagyon édik együtt!

Dorka,
sajnálom, és hihetetlenül erős vagy!

Vezso,
nem lehet, h. a barátnőd nem irigy, csak depressziós. Be van gubózva, le merném fogadni, h. mást sem hív fel, nem keres senkit, aki váratlanul beállít hozzá, annak örül, de aki előre bejelentkezik, annak nem ér rá...

Lehet, h. segítségre - lelki segítségre - van szüksége, s maga sem tud róla.

Persze, könnyen lehet, h. tévedek.

A többi témához azért nem szólok hozzá, mert még ennyit sem tudnék hozzátenni. Rengeteget tanulok Tőletek, sokat segítetetek, és szuper, hogy ilyen jó társaság, összetartó csapat vagytok.

Gratulálok, s ha nem baj, néha bejelentkezem!

Gyönyörű napot:
Adri
Vendég

Tyű, bocsi Vezso, h. gáztűzhelyes dologba is beleugatok!

De ha Anyukád felajánlotta a gáztűzhelyet, akkor meg kellett volna néznie, mennyibe kerülnek. Meg gondolom, nem egy gáztűzhelyet, hanem egy olyan gáztűzhelyet, amelyik tetszik is neki akart venni.
Ha ilyen közeli rokon, h. ennyit felajánlott, akkor őszintén megmondhatja, h. 50-60ezret tud erre a élra adni. Még így is örülhetnek, Anyukádnak pedig tanulság, hogy előbb tájékozódik az árakról.Kép

Nagy-nagy-nagy drukkok a fogorvos-téma miatt!
Adri
Vendég

Adri
Ezen elgondolkodtam, amit írtál, hogy depressziós-e. Nem tudom, de nem hiszem, nem az a típus, és pont akkor felhívna. Mert annyi rosszat is végigéltünk (pl a papája betegsége, halála) hogy pont ez is jó volt, hogy ilyenkor sokat tudtunk egymásnak segíteni. Meg nincs is begubózva, azt tudom,meg azt is hogy építkeznek. De, azért, tekintetbe véve az egész életünket, mégiscsak legalább egy lapot írhatott volna most a Rozi születése kapcsán. Az biztos, hogy egyoldalúvá kezdett válni a barátság és akkor az már nem is az. Kép Na mindegy, ez csak eszembe jutott, most, hogy a Connie írt a barátnőjéről.
Vezso
vezso

Adri
Az a helyzet, hogy megbeszélték az árakat és először nem is akarták elfogadni a tűzhelyet, hogy az túl nagy ajándék. És ehhez képest dupláját szeretnének. Meg meg is nézték katalógusban, hogy milyen legyen, de aztán Anyu mondta, hogy válasszák ki, amit szeretnének. De még ha drágább is, ok, de nem ennyivel. Azért már igen pofás tűzhelyet lehet venni. Igazából a mód háborította fel Anyut, hogy rá sem kérdeztek, hogy ez az ár is ok lenne-e. Mégiscsak sok pénzről van szó, Anyuék nem krőzusok.
Elég zűrös a családnak ez a része, ők voltak, akik pl a mi esküvőnkön elpakolták táskába a gyümiket, meg a virágokat az esküvői vacsoránál az asztalokról.
Bocsi, hogy erről írok, nem igazán topiktéma.
Vezso
vezso

Sztem. ha vki. depis, akkor nem kér segítséget a leges-leges-legközelebbi embertől sem, s nagyon antiszoci. tud ilyenkor az ember lenni.

Nem mindegy, tök jó, hogy leírtad, szerintem. (Sajna, h. így alakult a kapcsolatotok persze.) Csak volt egy tanítványom, s az ő viselkedése volt hasonló. Aztán kiderült, nem lesz..ja a dolgokat, csak "elakadt".

Adri
Vendég

Adri
Értem mire gondolsz, épp ezért próbáltam megkeresni, ha ő nem jelentkezett. Csak nem akarom magamat rátukmálni másra. Õ tényleg nem egy depis alkat egyébként.
Ez az egész egy kicsit olyan, mint amikor osztálytalálkozót szervezel, vagy összejöveteleket. És mindig van vki, aki megszervezi, de ha ő nem, akkor senki más, érted? Szívesen eljönnek, de ők nem tesznek meg semmit, hogy létrejöjjön ilyen. Erről pont beszéltünk, amikor az első tali létrejött. Na, az én barátnőm is ilyen. Sajnos. De azért, elültetted a bogarat a fülembe és jobban utánajárok, megkérdezem a mamáját, kipuhatolom mi van. Õ úgyis nagyon aranyos és szeret engem.
Vezso
vezso

Vezso,
Megkaptam, köszi.Kép

Ne idegesítsetek már, hogy nincs oltóanyag, mi hétfőn megyünk 4. hós szurira.Kép

Én nem tudom mi van ma a manóval de egész nap veszettül erőlködik, legalábbis olyan hangokat hallatt, mint egy mérges grizzly. És nem tudom eldönteni szórakozik-e vagy valami baja van?Kép De elég ijesztő. Más baja láthatólag nincs, már lázat is mértem, de minden rendben, és kaki sem lehet, mert az lázméréssel kijött volna.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?