Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Színház jó volt itt egy kis beszámoló! Ha vkit nem érdekel, ugorja nyugodtan!
Gödöllői Kastély kert: La Mancha Lovagja musical.
Egészében jó volt. A darab nem volt annyira izgis de a színészek várakozáson felül teljesítettek. Gondolok arra, hogy Kállóy Molnárt és Gergely Robit (Emánuelt) kicsit ripacsnak tartom de most Kállóy visszafogott volt, Gergely meg játszani is tud és nagyon jó a hangja. Kállóynak volt egy beszólása mert az erősítés sokszor nem volt tökéletes és recsegett. Egy ilyen recsegéskor mondta, hogy vihar közeleg. Illett a szövegkörnyezetbe de mindenki vágta, hogy rögtönzött, derültséget okozva ezzel. Másik vicces dolog még az elején történt. Elkezdték behúzni a lépcsőt úgy, hogy mentek rajta fel a szereplők és nem értek fel, így sziszegtek a húzónak hogy tolja azt vissza.

Tetszett még a Dulcineát/Aldonzát éneklő nőci, akine baró hangja és teste volt. Tiszta izom, vékony és barna. Mármint a teste.

Barátnőm szólt, hogy vigyünk túlélőfelszerelést, pokrócot és párnákat! Bepakoltunk egy ikeás szatyorba és abban vittünk mindent, néztek de annyira vegyes volt a társaság, hogy igazából nem érdekelt senkit. Nem is fáztunk egyáltalán pedig 10 után nagyon lehűlt a levegő.

Voltak "hírességek" is a nézők között:

Sasváry a feleségével, Janza Kata volt férje, szőke vmilyen Tibor, Nyertes Zsuzsa, egy szál semmiben, sztem befagyott a ...de láttam, hogy pezsgőzött, így lehet, hogy az felmelegítetteKép Ott volt az énekesnő, Keresztes Ildikó, rajta shanc gallér volt, vmi történt a nyakával.

Annát leadtuk Erzsinagyinál de negyed 12kor amikor odatelóztunk, hogy sikerült-e elaltatni mondta, hogy még nem alszik. Így értementünk. Állítólag annak ellenére, ogy elbúcsúztunk és vidáman elköszönt, keresett minket. Este pedig közölte a nagyival, hogy nem fürdik és nem alszik ott, anyával akar és apával.Kép
2 szelet rántotthúst benyomott,+1 bögre kakaót.

A hajnali akciójából ítélve jól tettük, hogy értementünk ugyanis hajnal 5kor felébredt és sírt, hogy menjek oda hozzá aludni. Zoli ment de nem volt jó és üvöltött, hogy engem akar. Ha ezt a nagyinál teszi nem tudom mi lett volna, hiszen nem voltunk ott.

-------------------------------------------------------------

Rit
Mobilos sztoriKép Nőci lereagálta?
Dodesz hihetetlen cserfes csajszi lehet! A TUDOM nálunk is használatos. Tudom de miért?...

Akváriumom nekem is volt. Én az nem bírtam nézni,amikor kakiltak a halak. Annyira gusztustalannak találtam, hogy csak na.Kép Jött a vékony cérna izé belőlük.
De Magdi azért ne hagyd, hogy elvegyük a kedvedet!Kép Lehet, hogy nektek majd pont bejön! Talán annyira nem nagy beruházás, hogy ha mégsem tetszik akkor sokat buknátok rajta.

Gumicukor
Igen, Pancsi most (Balcsin) maradt úgy először nagyinál, hogy ott is aludt. Péntekenként vigyáznak rá felváltva a nagyik, régen a bébiszitter-ovinénivel is szuperul elvolt de ez vhogy más. Kicsit olyan érzésem van, hogy vmi történt ott lent a Balcsin, vagy csak egyszerűen nem akar nélkülünk aludni. Előtte pedig egy mese után lefeküdt és átaludta az éjszakát.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
En is eltuntem,mert Alex szerda ejjel hanyt parszorKépMivel bolcsibe nem vihettem igy jott velem dolgozni,mert ez volt az elso nap hogy jott a fonokom szabirol es referealnmo kellett dolgokban.Szerencsere nagyon jol elvolt 3 orat,mindenkivel baratkozott,felvaltva szorakoztattakKépKépNagyon okosan felet mindenre,igazi nagyfiu modjara.Delutan elmentunk a dokihoz,de gondoltam nem lehet nagy baj,mert mar nem hanyt.Ki is derult, hogy csak az esti spagetti+kakos suti+barack okozta a gyomorrontast.
Ma meg indulunk a balcsira ha mar itthon vagyokKépKép

Rit
Jo lehetett a nyaralas,bar tudom nehez azoknak alkalmazkodni akiknek meg nincs gyerekuk.En ugy vagyok vele akarmilyen jo barat is valaki (es meg gyereke is van)maximum 2 nap eleg egyutt,mert kijonnek a kulonbozo nevelesi elvekKépIgy csak hetvegezni mentunk egyutt baratokkalKép

Suzy
Engem nem kell meggyoznodKépen egyetertekKépSzeretek itt a IX.-ben mert bar belvaros,nagyon sok az uj haz es szepul mindenKépPont ebbol a gyerek megfontolasbol lesz jobb,ha szakkor,sport stb miatt nem kocsikazunk egesz delutan oda vissza.Es en ismerem a gyerekm az is unja egyedul a kertet,bartalan azert mert kezdettol fogva sokat jarunk tarsasagba es igenyli.Azok az ismeroseim akik kint laknak es ritakn van vendeguk a gyerek sem vagyodik sehova mert nem nagyon viszik.Persze lehet hogy van aki viszi,de ritkabban mint egyebkent.
En nem erzem komromisszumnak hogy itt lakunk,talan pont azert mert videki vagyok es sosem vonzott az unalmas eletKépKép

Magdi
Alex is igy hiv mar regota,es meg most is elolvadok tole.En sem tudom honnan veszi de teccikKép

Mano
Sajnalom hogynem tudod elerni a dokit,talan szabin van O is.Gratula,latod sikerult eladni a lakastKép
Ne aggodj egyutt laktok anyukaddal,bizti ellesz vele Emma este.

Halacska
Jo lehett a szinhaz,szunyog nem volt?/En imadom a szabadteri szinhazat olyan hangulatosKép
Mi tortenhetett volna Balcsin?hiszen a ferjes is ott volt nem??
Szerintem csk nehezen szokik bele a szituba.

Rit
Hat anyos megint csak nem semmi,de mit tudsz csinalni,semmit...
En most azon vagyok hogy talaljak egy babysittert,mert Alex valahogy unja A baratunk anyukajat.Teny es valo hogy nincs unokaja,nehezebb megtalalni neki a hangot vele,de nem eroltetem olyanra mit nem akar.Mindig mondja hogy ne hivjuk,mert Gabi unalmas..KépKépUgyohgy most eppen megyozo felben vagyok a noverem keresztanyjat illetoen,csak O Kispesten laknak.Ha nem jon ossze nem tudom mi lesz,mert ugy szeretnek neha apaval majd elmenni ha nem fog mar ennyit utazgatni szeptembertol.

Na pusz,megyek pakolni,vegre itt a jo idoKépKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

KataaKépKépKép

Balcsiért picit irigy.
Na, látod, hogy semmi komoly nem volt Alex-szel! Azért csak elvitted dokihoz!Kép
Zoli pár napot volt lent velük de utána hazajött és anyum maradt Annával 2 éjszakára.

Unalmas szitterKép
Nálunk sajna családon belül is vannak ilyen uncsi családtagok, akiket azért nagyon szeretünkKép
B.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!
Én még csak most léptem be, mivel a net most lett csak bekötve. Tudna nekem valaki egy jó gyerekpszichológust mondani, nagy szükségem lenne rá a lányomnak. Előre is köszi.
rocklady

Sziasztok!

Belváros-külváros:

Hát igazából én is város párti vagyok, ahogy már egyszer ezt meg is beszéltük, de kertes ház párti is, és erre a kombinációra jelenleg nincs pénzünkKép Vagy inkábbKép

Íg ymost kisgyerekkel kiköltözünk, aztán majd ha nagy lesz és másképp lesz jó, akkor visszaköltözünk, de az még messze van, hátha addigra lesz pénzünk beljebb venni egy házat. Én nem bírom ezt a bezártságot amit a panel ad, meg amúg yis csak romlik az állapota. Én esetleg még egy újépítésűbe lementem volna, pl mint Gumicukorék, ahol belső jó udvar , kert van, még ha közös is, de a férjem arról hallani sem akar, ha már költözünk akkor önálló kertest szeretne.

Amúgy nem mondhatnám hogy túl jól érzem magam, pedig örülnöm kéne, de olyna rossz hog ynem tudjuk hová megyünk, nem könnyű olyna házat találni ennyi pénzből ami mindnekinek valamennyire jó, anyukám igazából nem akar kimenni Pestről, a férjem viszont nem akar 5 miliónál több hitelt felvenni, de ragaszkodik hogy nem legyen szomszéddal közös fal (ikerház kizárva) és hogy minimum 3 szoba legyen (tehát 100 m2-es kétszobás kizárva), egyika másikra mutogat hogy a másik a konok és az ő szempontjai a fontosabbak, szóval áll a bálKép Persze tudom hogy majd döntünk és akko rmár mindneki arra fog koncentrálni ami ki lett választva, hogy zazal haladjon a beköltözés, de a döntésig kész bolondokházaKép

Sajnos együtt költözünk, mert külön nem elég a pénzünk, épp ezért hajlok én is férjem elképzelései felé, hogy inkább legyen Pest mellett, de nagy, teljesen szeparálható, különben bedilizünk.

Most én voltam a panasz áradat, be is fejezem

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Akváriumról annyit hogy tényleg nem jelent a gyerekeknek általában semmit, illtve kb annyit mint egy cserép növény a hal.

Magdi!

Kutyátok nincs a kertes házban? Mert rajta is lehet kezdenia gondoskodástKép

Én imádoma rágcsálókat is, de kis gyerek mellé ők sem annyira ideálisak, mert viszonylag sérülékenyek, tehát úgy dögönyözni mint pl egy kiskutyát nem lehet, de gondozni pl igen, etetni, nézni ahogy játszanak.

vagy a teknősbéka is tényleg jó ötlet.

De nekem meggyőződésem hogy kisgyerek mellé a legjobb állat egy kis termetű, játékos kutya.

Azért persze sok sikert az akváriumhoz, amúgy szép tud lenni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mléna.

Jó dolog az akvárium. A férjem megszállott akvarista, és hatalmas (hosszú de keskeny) akváriumokat telepitett a nappalinkba. Amellett, hogy érdekes figyelni a halakat, nagyon szép dekorácoós elem is, különösen este, amikor a az akvárium világitás bekapcsolódik. Akárki jön hozzán látogatóba, azonnal "rátapad" és lelekesen kérdezgeti, hogy ez vagy az a hal miféle. a kisfiam pici korában nagyon szerette nézegeteni őket a hintás babahordozóbó, úgy hivtuk, hogy ez az ő "hal-mozi"-ja. Most meg azt élvezi, hogy esténként az apjával ő dobálja be felülről a fagyasztott halételt. Egyébkeént, meglepő, de igaz, hogy minél nagyobb egy akvárium, annál egyszerűbb tisztán tartani, mert könnyebben beáll benne egyfajta biológiai egyensúly. célszerú pl. algaevő halakat is betelepiteni, nagyon szorgalmas alga- és hulladékeltakaritók.
Egyébként van egy nagyon jó halas a VIII.Krúdy Gy. utcában a Darshan kávézóval szmközt.

A gyerekeim Gábor 19, Zsuzsi 16, Andi 11, Zolika 2,5. Csinálok egy fényképalbumot, szólok, ha meglesz.

Gumicukor.

Manó azt irta, hogy ujépitésűben laktok. Mi is ilyenbe költözünk jövőre és szeretném tudni a jó és rossz tapasztalataidat ( pl. áthallatszik-e a szomszéd stb)

Halacska.

Köszönöm a dicséretet, ajánlom Zolikát játszópartnernek.

Sziasztok
Suzy
suzy1

Rocklady.

A gimnáziumi osztálytársam férje gyermekpszichológus. Ha küldesz egy e-mailt megadom a számát.
Szia
Suzy
suzy1

Halihó!

Na, alig vagyok mostanában, mert keresztszemezek, mint a megszállott Kép. A gyerekek két napig anyósoméknál voltak, tegnap meg "elkérte" öket anyukám, hogy elvigye egy kisit öket Pestre csavarogni.

Na, igen, belváros-külváros... Én világ életemben "vidéki" voltam, de úgy, hogy 20 perc alatt bent voltam (vagyok) a városban. Én szeretek itt lakni, csak abból a szempontból rossz, hogy pl. nem tudok ovit választani (oda megy, ahová tartozunk), ugyanez van suliügyileg is, és csak a szerencsén múlott, hogy Ádám tudott bölcsibe járni. Sajnos, sokkal nagyobb ütemben építik itt vidéken is a házakat, lakóparkokat, mint ahogy a falu/város be tudná fogadni a lakosokat. És szinte csak kisgyerekesek jönnek, évente kb. 30 gyerekkel több, de az ovik és az iskolák egyszerüen képtelenek befogadni ennyi gyereket Kép. A "mi" ovinkbamn is 32-35 fös csoportok vannak, és még így is 60(!) gyereket kellett elutasítani.
Az is igaz, hogy itt Halásztelken se egy mozi, cipöbolt, játék- vagy könyvesbolt nincsen. Ha valamit akarok, minimum Csepelig kell mennem. De ennek ellenére én vidék párti vagyok. Bár valószínüleg hamarosan beköltözünk valahová beljebb, mert a férjam viszont nem nagyon szereti a vidéki életet.

Gyerekvigyázás
Szerencsére nálunk nincs gond, mindkét nagyi szívesen vigyáz a gyerekekre, és ök is gond nélkül ottmaradnak velük. Mondjuk, nálunk az is könnyít, hogy ált. együtt szoktak menni.

Na, megyek, nincsenek gyerekek, a kaja mindjárt kész, mehetek keresztszemezni Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Két gyerekszáj Pancsitól:

1.
-Anya, aludj velem!
-...miért?
-Azért, hogy holnap jó napom legyen és örüljek!KépKép
2.
-Anya! Sztem azért meleg a pisi, mert lehet, hogy meleget ittam.Kép

További szépt hétvégét mindenkinek!
Én nagytakiban vagyok.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

SZIASZTOK!

Megszületett a fotóalbumom egyelőre csak néhány képpel.
Cim: Suzy1 családja.
Jó nézegetést!

Suzy
suzy1

Sziasztok

Megjottunk haza,szuper jo idonk volt,uyghogy utolso nyari szinemet meszereztemKépAlex elvezte a furderst,mint mindig.Nagyok sokat kirandultunk,mert anyuekkal voltunk,olyan szep kis falukban voltunk az eszaki parton,meg a delin egy kis boruton,par pincebe benezveKépJo kis muskotalyos bort hoztam haza,annyira lightos hogy szodaval meg Alex is azt mondta hogy:ez jo,anyaKépKép

Halacska
Tudod en para mami vagyok ,ezert vittem dokihoz,de legalab igy kiirt 2 napra es nem kellett a szabit hasznalnomKép
Csaladon belul mindenkit szeret,es igazabol azert nem eroltetem,mert bar Gabi egy joindulatu neni,de nem igazan ert a gyerekek nyelven .PErsze mindig mondja hogy Marika jojjon inkabb.Na de hogy varazsoljam le neki....Az a baj hogy O penzert sem jonne...Nincs raszorulva,csak a segites miatt jart.Es ugy vagyok vele ha mar fizetek ,elegalbb elvezze Alex akivel van.

Mano
Ja akartam is irni neked hogy en delutan mar nem vagyok a jatszon,mert a belso kertben vagyunk,az tiszta,rendezett,es mindig van lent valakiKépHam eg nincs akkor is elvagyunk kettenKépElhiszem hogy untad mar a panelt,na azt nem tudnam sosem megszokni.Nehez meg a hazastarsaknak is megbirkozni a lakas keresessel,nemhogym g anyukadhoz is alkalmazkodni kell.Ot is meg lehet erteni,bejar minden nap a belvarosba dolgozni,biztos kenyelmes megoldast akar.
De a lenyeg akkos is azon van hogy nekte harmatoknak jo legyen.Harcolj egy kicsit,hizelegj mindket oldalra es meglesz az a hazKépKép

Suzy
Ja ti is ujba koltoztok?Es hova pontosan?Lehet maganban is ha nem tenned kozzeKép
Ne aggodj semmit nem lehet hallani.Nalunk meg nem volt erre panasz,bar a mienk sarok lakas,de egy szomszed azert van,meghozza fiatalok.
A Varosliget Appartmanhazban most az az akcio hogy vagy a garazs vagy egy kocsi jar annak aki ott vesz lakastKépNem rosszKép
Nagyon nagyok a gyerekeid,megneztem,gondolom most Zolikaval eled ujra a babazastKépMit szoltak a nagyok hozza,gondolom kenyeztetik Kép

Panda
En mar a 25 gyerket is sokallom egy csportba nem annyit amit irtal.Hat igen,sokan azt csinaljak hogy inkabb behordjak suliba a varosba a gyereket,de az meg neki nem jo.En oda sem iratnam ahova en jartam Alexet,mert semmit nem fejlodott azota,sajnos nincs penz a videki iskolakra.
Gondolom azert meg elvezitek majd az uj hazat a ha elkeszul mielott koltoznetekKépMikor is?

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Tegnap hajóztunk egyet a családdal és a hajó büféjében találtam egy gazdátlan osztrák bulvárlapot, aminek ez a fotó volt a cimlapján. Sajnos elég gyűrött, ezért elmondom, hogy csecsemők vannak rajta fejhallgatóval a fejükön. A felvétel egy szlovák magánkórházban, Kassán készült, ahol már két éve bevezették, hogy az újszülötteknek naponta ötször 20 percet klasszikus zenét játszanak. Az eredmény: nyugodt babák.
Nem is rossz ötlet, mit szóltok hozzá?

Kata.
Az Opera környékére költözünk egy újépitésűbe.Az egyik barátnőmnél járva tetszett meg ez az újépitésű ötlet, aki a Zsolt udvarban lakik, ez a Naphegy lába az Attila útnál.A mostani házunk túl nagy és túl messze van a várostól, viszont nagyon-nagyon kényelmes, mert nem kell flyton azon törnöm a fejem, hogy ezt vagy azt, hová pakoljam el, dehát valamit valamiért...
Igen, a nagyobb gyerekek főleg a lányok roppant mód élvezik a babázást Zolikával, ő meg úgy élvezi ezt a kényeztetést, hogy az már a giccs határát súrolja. Nekem meg ez az egész dolog úgy ahogy van nagyon tetszik. Nem akartam én egyébként ekkora korkülönbséget, csak hát igy alakult. De azt gondolom, hogy egy harmónikus családba akármikor jó beleszületni.

Suzy
Kép
suzy1

Suzy
Nyugodt babák Kép ezen mindig jót nevetek. az én fiam GNR-re meg Rolling Stones-ra, Creedance, meg Animals-ra nyugodott meg Kép és nyugodt baba volt. én pl. a zenei sulik miatt nagyon megutáltam a klasszikust, állandóan azt kellett hallgatni, meg 2 ütemből felismerni, hogy melyik műről van szó. szóval engem kifejezettn idegesít, ezért is nem hallgattam, amikor pocis voltam, mert ugye ami a mamának nem jó, azzal a babát sem jó terhelni.
mai napig imádja Dani az ilyen zenéket, és rázza magát.
meg nem tudom ez a füllhalgató mennyire jó a babáknak. szerintem halkan is lehet füllhallgató nélkül zenét hallgattatni velük.

még nem lakunk az újban, csak hamarosan költözünk Kép de majd beszámolok a zajokról. mindenesetre nincs a fürdőnk mellett a szomszéd fürdőszobája, így nem lehet majd hallani, hogyan pukizik a szomszéd a teli kádba Kép . régen, ahol laktunk anyuékkal, ott mindig ezen röhögtünk Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Suzy
Mi is laktunk a Zsolt udvarbanKép,persze csak atmenetileg,amig elkeszult ez a haz,de mar ki kellett koltozni a regibol.Nagyon szep az egesz,de sajnos ott csak masfel szobasra futotta volna...Bar ott sincs semmi bolt a kozelben,viszont jo a jatszoterKép
Nekem tetszk ez a fejhallgatos megoldasKépBizti nem nyomja a fejuket,es latszik hogy jokat alszanakKépEn a nyugodt babara ugy eskuszom hogy ha anyuka nagyon varta es folyamatosan mosolyog ,beszel neki akkor az mar fel sikerKép

Gumicukor
Hat ne msemmi volt a szomszedKépNekunk a haloszobank szomszedos de nem lehet hallani semmit szerencsereKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Megjottunk Angliabol...Kép
Mindenki jol van, Emi picit megfazott. Meg mindig fel az angol papatol, aki nagyot hall es ezert hangosan beszel/kohog....KépVoltunk tengerparton is, Folkestoneban, ahol a parom szuletett es tok jo ido volt. Csak mivel nem szamitottam ra nem volt nalunk furdoruci.
Nagyszulok imadtak oket, foleg a kontrasztot a ket gyerek kozt, Danny ezerszer zajosabb, meg mobilabb mint a novere. Eminek meg az angol locsogasat imadtak.
A repulot a manok jol birtak, mindig megcsodaljak oket az utasok, hogy milyen nyugodtak, mig majdnem minden gepen van egy hisztis baba. A multkor is rank csodalkozott egy hazaspar, hogy je mi is a gepen voltunk, egy hangot sem hallott a gyerekektol. Pedig azert az enyimek sem ulnek egy helyben...KépVisszafele a gepen egy magyar turista csoport utazott es sajnalattal tapasztaltam, hogy meg mindig tapsolnak landolasnal....KépKépKépTok gaz.A tobbi utas meg csak nezett, hogy ez mi.Kép

Mano

Hajra hazkereses. Mi is fele lepukkant hazat vettunk kb telekaron. Aztan 3 honapig nyomattuk a felujitast. Nem mondom hogy leanyalom volt, de ki lehetett birni. Foleg egy nagyobb gyerekkel, engem inkabb a kosz meg a zaj zavart.De legalabb tenyleg olyan lett, amilyet szerettunk volna.

Halacska

Pancsi benyogesei oltariak...Kép

Gumicukor

Kerestem valami jo kis mintat kint, de nem talaltam.Kép Nem volt valami szuper az uzlet sem mondjuk. Kuldod a progit?
Mindjart koltoztok!Tok jo!KépAztan indul a tesoprojekt???

Zsuzsa

Nagyon edik a tesok, hogy hasonlitanak egymasra!
Nalunk Danny mint a tank, pukli hegyek, a nyugis ,ovatos novere utan kesz kalandregeny az eletem.Kép
Jo lehetett a minitali.En is javasoltam mar nehanyszor talit, de nem igazan volt erdeklodes.KépPedig jo lenne Margitszigetezni egyet, mondjuk amig meg jo az ido.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nyuszi!

Én életemben 1x ültem repülőn, de tényleg tapsoltakKép Én azt hittem ez így szokásKép ezek szerint tényleg gázKép

Suzy!

Kataa lakik már új házban, eddig csak dícsérteKép

Nekem a férjem nem akart olyanba költözni, ő önálló kerteset akar.

Köszönöm a kérdést, nézelődünk, nézelődünk, lassan dönteni kéne de tökéletes ennyi pénzért nincs, mindnek van előnye és hátrány. Az már biztosnak látszik hogy Pesten maradunk, valahol a XVII. kerületben, szóval Pest szélénKép Pedig a Maglódi ház anyagárban volt, de egy porcikám nem kívánja a minden napos sárga buszozást, , valahogy nem vonz, nem tudom miért, ami meg tetszett Üllő és Vecsés ott nem találtunk ilyen alkalmi vételt.

Most ha odaadja az eladó akkor megyünk a Rákoshegyibe,amit egy az egyben fel kell újítani,de nagyon jó befektetésnek is, szóval azt nem lehet kihagyni, de nem hiszem hogy odaadja, ha nem akkor a férjemnek egy Ráksokerti tetszik másodiknak, amin két kis ház van, az egyikhez hozzá építenénk még egy szobát. Tény hogy nagyon kúlturált az egész telek, hatalmas, rendezett, és a házikók is aranyosak, rendezettek. Ami nálam ellen szól hogy a főút mellett van, ami ott kint azért már nem olyan forgalmas,, de mellékúthoz képest mégiscsak, de ez a kevesebb mert a mi házunk beljebb lenne a telken, de az meg annyira nagy telek hogy így túl tágasKépKépKép alig venni észre a szomszédokat. Na erre mondja a férjem hogy ha közel vannak az a bajom, ha messze az. Szóval nem tudom ott lenne e azért olyan jó szomszédi viszony...

Van még egy Rákocsabán, az egy szép nagy ház, 3 nagy szoba, de ott meg a telek a kicsi, szóval jól elférnénk benne, de ott nem lehet szeparálódni később sem, mert arra már nem lehet építeni.

Nagyjából ennyi. Majd remélem hamarosan eldől és megírom.Kép Már tiszta idegbajosak vagyunk, ezzel kelünk, ezzel fekszünk.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Megvagyunk mi is, csak múlt héten Siófokon voltunk, mázlink volt az időjárással, ahogy elnézem. Még a Balatonban is tudtunk fürdeni, meg napoztunk, játszótér...

Manó
Drukk, hogy megtaláljátok a megfelelőtKépváros-vidék ügyben, mi vidékről költöztünk fel Bp-re, de nem tudtuk megszokni, pedig Zuglóban laktunk, ami elég jó hely. Így kiköltöztünk. valóban van előnye és hátránya is, nyugodt környezet, saját kert. Viszont mi nem vagyunk itthon ülők, sokat mászkálunk, ehhez sokat kell autózni, az tény.
De mi elég mobilak vagyunk, ha nem érezzük kényelmesnek, továbblépünk majd. most hogy kicsik a gyerekek, szerintem ideális, viszont tény, hogy már az oviüggyel gáz volt, ezért fog Gergő bejárni, mivel itt nem volt férőhely.

Zsuzsa
KépKép nagyon hasonlítanakKép

Tali: tényleg kéne tartani , vagy úgyis közeledik a Mikulás? KépKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Manó
Millió drukk, hogy megtaláljátok az igazit! Annyi az eladó ház, lakás manapság, hogy csuda. Mi is több mint 50-et megnéztünk, pedig a kerülethez pl. ragaszkodtam. Menjetek el minél többe és utána döntsetek úgy, hogy mindenkinek jó legyen Kép Tudom ezt mondani könnyü, de nagyon fontos, hogy utólag senkinek ne legyen rossz a szájíze.

Zsuzsa
tényleg nagyon hasonlítanak Kép nagyon aranyosak

Kataa
Akkor már nem is leszel szabin nyáron? Én most megyek majd 2 hétre, gondoltam összefuthatnánk már egyszer. Most többnyire itthon leszünk.

Úgy látom több "szalma" is van köztünk most Kép Mi is cincogunk: tegnap moziban voltunk! Ez már tök nagy szám nálunk. Sajna színház nincs, pedig úgy vágyom rá, de most mikor mehetnénk, sajna nyári szünet van Kép
Dodi jelenleg Békéscsabán van. Szombat éjjel próbaalvás volt Csaba nagyival, hogy lássuk fog-e működni a dolog. Hát volt egy kis sírdogálás, de ez részben a szúnyogcsípéseinek volt köszönhető. Annyira összecsípték szegényt, hogy a kézfeje a duplájára dagadt és az arcán is volt jópár ronda vörös dudor. Ezeket is fájlalta, éjjel anyának símogatnia kellett, de az éjszaka második felét nyugodtan átaludta.
Vasárnap nem mondom hogy nyugodt szívvel hagytuk ott, de az biztos, hogy jó dolga lesz és mivel mi dolgozunk, így ez a legjobb megoldás.
Ma kedd reggel van, rendszeresen telefonálgatunk egymásnak, sőt beépített ügynököm - James Bond, alias Gyöngyi - is rendszeresen jelenti a történéseket. Minden rendben van, jól érzi magát, de amikor fáradtabb, akkor kész, nagy a sírás és csak a mami kellene. Kép Ilyenkor majd' megszakad a szívem, szegénykének olyan törés lehet ez, hogy most nem vagyok vele. Hihetetlen milyen okosan leszűri az infokat amúgy. Pl. véletlenül elszóltam magam a telefonban, hogy teregetnem kell, erre egyből levágta, hogy otthon vagyok, és egyből elkámpicsorodott, hogy akkor ő miért nem lehet itt. Azt fogadja el egyedül, hogy dolgozunk, de ő valahogy úgy képzelheti, hogy éjjel-nappal az irodában vagyunk, különben pakolna és jönne haza, hogy esténként velünk lehessen.
Anyától kapott egy zsebkendőnyi textil darabot, mesélte neki, hogy az az én régi, gyerekkori nadrágom darabja. Most az az ereklye, mindenhova cipeli magával, le nem tenné egy másodpercre sem. Imádja a fényképalbumot nézegetni, hogy milyen volt mami gyereknek, ilyesmi. Előszedtek pár régi játékomat is és az egyik babámat. Amúgy minden ami mamival és papával kapcsolatos tiszteletnek örvend, nagyi még az ottfelejtett fél csomag papírzsebkendőnkhöz sem nyúlhat hozzá, mer az is a "mamié" sőt mikor telefonálunk, akkor beküldi a szobába, hogy ne hallja amit beszélünk, mert ilyenkor "a mami csak nekem beszél"-mondja. Annyira kis ragaszkodó. A nagyihoz is ragaszkodik amúgy nagyon, pl. Gyöngyi kocsijába addig nem volt hajlandó beszállni, míg nagyi is be nem ült, fogja a kezét, el nem eresztené. Gondolom úgy lehet vele, hogy tudja vele hagytuk ott és ő az akivel majd hazautazik hozzánk, így el nem veszítené szem elől a világ minden kincséért sem.
Annyira hihetetlen és annyira megható, hogy itt vagyunk mi, apró porszemek a világegyetemben és mégis van valaki, akinek mindent mi jelentünk. Aki hihetetlen gyorsasággal belépett az életünkbe és elfoglalta ott a legfontosabbnak járó helyet. Hát már csak ezért is érdemes élni.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit! Minden szavaddal egyetértek, jobban megfogalmazni nem is lehetett volna. Nagyon szépen írtál, egészen meghatódtam. Kép

Suzy! Megnéztem a fotóalbumodat, aranyosak a gyerekeid. Nagyfiad továbbtanul, vagy beleveti magát a felnőttéletbe?

Kitartás Manó!! Keresni kell, tényleg nagyon sok az eladó lakás, biztos megtaláljátok az "Igazit"Kép

Tali: Végülis nincs messze a MikulásKép
Nagyon jó lenne még nyáron, vagy szeptemberben összejönni. Ha van kedvetek nálunk lehetne a tali, csak meg kéne beszélni egy időpontot. HMMM?
Jövő hétre megbeszélünk valamit??? Legalább 2 fő reagáljon létszí létszí!!!!!Kép

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Pár dolog lemaradt:

Születésnaposoknak utólagosan sok boldogságot kívánunk!

Zsuzsa! Gyerekek nagyon aranyosak!

Ma benéztünk az oviba, szülői csak 25-e környékén lesz, de nem tudták biztosra mondani. Nóri gyorsan elvegyült a gyerekek között, sírt, amikor eljöttünk.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Mléna.
NAGYON JÓ ÖTLET A TALI!! Nyuszika is felvetette már az ötletet, úgyhogy 3-an már biztosan vagyunk.NE várjunk Mikulásig, a jövő hét tökéletes!

A nagyfiam a Vendéglátóipari szakközépben érettségizett és úgy döntött, hogy egyelőre 2 év szakmai képzés ( ami mellet dolgozni lehet sőt kell is) aztán majd meglátja, hogy munka vagy főiskola.

Gumicukor.
Érdekes téma ez a komoly kontra könnyűzene. Múlt szombaton a SZIGETEN voltunk a férjemmel először a komolyzenei sátorban aztán TANKCSAPDA koncert. Mindkettő nagyon jó volt, és mindkettő máshogy volt jó.Én úgy gondolom, hogy akivel gyerekkorban hallgattatnak emészthető komolyzenét, vagy netán még valamilyen hangszeren is tud a szülő játszani, az a gyerek nagyobb korában képes lesz befogadni és élvezni a komoly zenét is. Lehet, hogy nekem szerencsém volt, mert a három idősebb testvérem (nálunk mindenki tanult valami hangszert) rengeteg komolyzenét is hallgatott a pop mellet, igy aztán észrevétlenül beépült a komoly zene is az érdeklődési körömbe. Manapság meg már garmadával vannak jobbnál-jobb kakaókoncertek, törpemuzsikák a kisgyerekenek.
Újépitésű.
A város melyik részébe fogtok költözni?

Sziasztok
Suzy
suzy1

Sziasztok!

Mindnekinek köszönöma bíztatást, biztso így lesz, már ez is egy lépés hogy eldöntöttük Pesten maradunk. Mi is sokat megnéztünk már, na mondjuk 50-et tuti nem, de a többi említésre se méltó. Ezek a jobbak amik egyáltalán szóba jöhetnek.

Az a baj hogy Emma iszonyúan unja ezeket a ház nézéseket, és tiszta lelkiismeret furdalásom van hogy ilyen "jó" nyári szünete van, miközben be volt igérve vonatozás, Balaton, másik nagyi, de hát olyan hirtelen jött ez az egész.

Közben persze nagyon várja a kertet, már mondja hogy Tappancs lesz az új házörző kuytája (tudnám honna vette) és egyfolytában erről beszél, csak nem érti miért kell ennyit keresniKép

Ma egyébként körbebuszoztuk Emmával Rákoskertet, egész szimpi, igaz kint van, de kb 10-15 perc buszozás és bent vagyunk Rákoskeresztúr központban ahol aztán mindne de minden van. Szóval nekünk bejön ez a környék.

Juti!

Én úgy látom az ovi minden felé gond Pest környékén, sok a kitelepülő fiatal, kevés az ovi. Még nálunk sem biztos hogy Emma nem ide fog még egy évig bölcsibe járni, de megoldjuk valahogy, jövőre meg már tuti felveszik oda ahová tartozik.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Mindnekinek köszönöma bíztatást, biztso így lesz, már ez is egy lépés hogy eldöntöttük Pesten maradunk. Mi is sokat megnéztünk már, na mondjuk 50-et tuti nem, de a többi említésre se méltó. Ezek a jobbak amik egyáltalán szóba jöhetnek.

Az a baj hogy Emma iszonyúan unja ezeket a ház nézéseket, és tiszta lelkiismeret furdalásom van hogy ilyen "jó" nyári szünete van, miközben be volt igérve vonatozás, Balaton, másik nagyi, de hát olyan hirtelen jött ez az egész.

Közben persze nagyon várja a kertet, már mondja hogy Tappancs lesz az új házörző kuytája (tudnám honna vette) és egyfolytában erről beszél, csak nem érti miért kell ennyit keresniKép

Ma egyébként körbebuszoztuk Emmával Rákoskertet, egész szimpi, igaz kint van, de kb 10-15 perc buszozás és bent vagyunk Rákoskeresztúr központban ahol aztán mindne de minden van. Szóval nekünk bejön ez a környék.

Juti!

Én úgy látom az ovi minden felé gond Pest környékén, sok a kitelepülő fiatal, kevés az ovi. Még nálunk sem biztos hogy Emma nem ide fog még egy évig bölcsibe járni, de megoldjuk valahogy, jövőre meg már tuti felveszik oda ahová tartozik.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Szulinaposoknak gratulaKépKar hogy mar nem irnak ide az anyucikKépDe remeelm azert a Mikibulira elokerul mindenkiKép

Zsuzsa
Kepek szuperek,jo nagyok mar Afonya és Bringa gyerkocei isKépTieid tenyleg nagyon hasonlitanak,most latod milyen Elod lanybanKép
Nem rolatok irtam,de magadra ismertelKépErdekes mi apaval is megyunk minden fele,hiaba egesz csalad ilyenKépNekunk felig nyitott lepcsohazunk van,de mondasz valamit,mert a regi hazban mindig valami etel szag voltKépItt szerencsere nem,bar szerintem nem is igen foznek,delelott csomo etelfutar jon megyKép

Nyuszi
Na akkor megvolt a nyaralas isKépTapsKépMar en is regen hallottam,bizti mert Malevvel alig utazunk,ott szerintem meg szokasKép

Mano
Na ez is nagy dontes hogy a kornyek megvanKépMadj csak lesz olyan ahol keves vagy nincs is komromisszum,Drukk tovabbra isKép

Judy
Siofokon voltatok??De kar hogy nem irtad hova mentek,talalkozhattunk volna.

Rit
Nem igen leszek,(bar meg van 3,5 hetem,de tartogatom telre) vagyis igen de akkor mar van programunkKépNehany napot kiveszek majd es apazokKép2 hetvegen is megyunk kettesben el,mar alig varomKép
Tenyleg szepn leirtad hogy egy gyereknek mar mi vagyunk a minden.En lattam mar anyukamon ezt,hogy ha velem volt akkor minden siman ment,valahogy mindig is biztonsagot adottKépEn is igy szeretnem majd hogy nezzenek fel ram a gyerekek ilyen szeretettel.Latom Dodot azert megviseli a nyaralas,sajnallak teged is mert gondolom hogy nem esik jol.En csak azert orultem hogy egyaltalan nem sirt utanam,ha tudtamv
volna nem erdekelt volna munka hanem hoztam volna haza.Persze adodik abbol hogy velem sokat volt naluk.Bar O is ragaszkodik hozzam,sot most hetvegen mindig csak velem jott barhova is.Furcsallottam is,persze imadom hogy puszilgat,szeretgetKép

Tali
Szerintem se varjunk MikulasigKépTenyleg arra is kene otlet hogy hol legyen az idenKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ja es elfelejtettem:
Tudtok nekem egy megbizható költöztető céget ajánlani???Nem nekem egy rokonomnak keneKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
képzejétek van új lakásunk sikerült venünk 1 villamos megáloval a mostanitol igaz felkel ujitanunk alaposan de az nem baj legalább olyan lesz amilyené mi akarjuk varázsolniKép .

Petike megkapta a 3 éves oltását a lázat és némi nyügöséget leszámitva semmi baja nem volt az oltástol 12kg és 97cm most. Petike kapot szülinapi tortát 3 szál gyertyával és ajándékal ami egy micimackos ovis hátizsák tölünk a nagyitol meg melegitöt kapot +labdát +csokit ,hugomtol meg egy kapucnis kabátot kapot .
az ovihoz már majnem minden megvan a ruhák, cipök,tisztasági csomag ,ovis zsák még tornazsák kell majd már várja az ovit petike szobatiszta és már elég érthetöen beszél bár azért még néha halandzsázik .

Imike képzejétek megtanult járni viszont törpike 20hónaposan is csak 79cm Képés 9,5kg öt is beoltotam igaz öt bárányhimlö elen Kép

én viszont a gerincemel járok kezelésre mert ugy fájt fáj hogy csak ha a párom bekente akor javult velamelyest kederült hogy gerinc ferdülésem van + kezd kiegyenesedni a gerincem és ezáltal az ideket is nyomja Kép most terápiás uh járok + gyógymasszázsra kell járnom +gyógytórnára is .

voltunk nyaralni is a balcsin 2 hetet hát a fuknak idén nagyon nem jöt be a balcsi mert nappal a sokk víz nem tudot hamar átmelegedni este mikor már jo lett volna meg tul sok szúnyog és a gyórsan lehülö levegö miatt a párom nem engete petikét sokiáig a vizbe lenni második hét viszont az esö miatt volt rossz Kép egész héten esett csak szombaton tudtunk kirándulni az mindenkinek tetszet kékuton voltunk jo nagyot kirándultunk Kép

Pusz csics
csics

Haho

Szerintem a Margitsziget jo talihely lenne a "videkieknek" is.Kép Akkor eddig hanyan vagyunk?

Magdi
Kataa
Suzy1

Csics

Jobbulast a gerincednek! Kar hogy nem jott ossze a Balcsi. Nagyon ugyes Imike.Kép

Mano

A Rakosok is olyan amugy, mintha videken laknal, Csaban laknak a nagynenemek. En sem nagyon tudom mar elkepzelni, hogy valaha visszakoltoznenk, foleg gyerekekkel. Szornyen idegesit a pesti kozlekedes lassusaga, meg az utak minosege, meg a budos levego. Igaz, hogy km-ben sokat autozunk most, de mindent fele annyi ido alatt elerunk es nem kell dugoban megoregedni...KépMellesleg imadom a zoldet,kertet, en is panelban nottem fel, talan azert.Kép

Ilke

Hova lettel mar megint???KépTALI?Kép

Rit

Hat igen , sok filozofalasra keszteti, meg sok mindenre radobbenti az embert egy ilyen kis apro emberke, meg a ragaszkodasa. Ijeszto is, meg valahol meghato is hogy ennyire tolunk fuggnek, nem?Engem legalabb is hol magabiztossa tesz,nekem nem szabad bizonytalankodnom, mert az o szemeben ki tudja,ha en nem.Hol meg megijeszt, hogy jezusom, ez a kis ember(mostmar 2!) teljesen ki van szolgaltatva nekem .

Na megyek aludni
Jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Csics!

De jó hogy jelentkeztél! És mekkorába költöztetek? Eggyel több szoba van, vagy milyen, mesélj.

Geincednek jobbulást!

Nyuszi!

Ismerjük ám a "Rákos" részt, nekem apukám félig-meddig onnan származik (nem ott született de apukája második házasságával oda költözött) és tesómék laknak a régi telken ami a nagyszüleimé volt (Rákoshegyen). Szóval mi szeretjük. Mondjuk a Rákoskerti részt azt kevésbé ismerem, de az is szimpi. Tényleg ötvözi a vidéket és a várost.

Képzeld hogy én meg nem panelben nőttem fel, igaz belvárosban, de volt udvarunk, 20 évesen kerültem panelbe, hát nagy törés voltKép Nem azért mert nem lehet ott lakni, csak hirtelen egy udvaros 72 m2-esből egy panel 36 m2-esben találni magát az embernekKép na mindegy, ezen már túl vagyunkKép

Most egyébként már eldöntöttük hogy a két házból választunk, csak még enm tudjuk melyiket. A férjem is egész lelkes, ma tesz a kocsira vonóhorgot mert mindkét helyen azért építkezni kell.

Rit!

Nekem Emma végül nem ment el anyukámmal és hogy őszinte legyek nem si nagyon bánom. Én nappalra szvíesen otthagyom (ugye volt is 4 napot a férjem nagynénjénél), de az alvással gond van, a férjem nagynénjénél is nagyon jól érezte megát, de nem a ludt délután és tudta hogy délután megyek érte. Persze ha muszáj lenne elengedném, de amíg van más megoldás én úgy vagyok vele este legyen csak velünk, majd eljön az idő mikor ő akar majd "nyaralni" menni nélkülünk.

Ezt az esőt nem tudja valaki elküldeni más éghajlatra?Kép Hétvégén emnnénk anyósomékhoz, nagyon szomorú leszek ha ilyne idő lesz. Emma lelkesen készül hogy kér egy nyuszit a papától, mert hogy ő kertes házba költözik és oda kell nyusziKép És közölte hogy nem kereskedeéből kell hanem a papátólKép Mondjuk 1 kutya meg egy nyúl még belefér, macskát úgysem engedem meg neki. (önző okból, félek hogy szertgetjük, nevelgetjük, az a hálatlan meg elcsatangol és elütik stb)

Zsuzsa!

ÉtelszagKép na az nálunk nincs mert lodzsáról jövünk be. Sőt, még a hangok sem zavarnak általában. Az a mérhetetlen nem törődömség zavar, ami a ház állapotát jellemzi (lift, falak), a csövesek zavarnak akik beköltöznek a pincébe stb.

Manó

KépKép
manó

Nyuszi és a Többiek! Nem lenne kényelmesebb, ha eljönnétek hozzánk? Komolyan gondoltam, hogy jöhettekKép Kényelmesen lehetne kajálni (főznék valami egységeset a gyerkőcöknek), beszélgetni, a kertben tudnának játszani a gyerekek, eső esetén meg elférnénk a lakásban. A kicsik meg tudnának aludni kényelmesen.
Dunaharaszti nagyon egyszerűen megközelíthető, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
De erőltetni nem akarom, én örülnék neki, ha jönnétek. Persze ha mégis a Margitsziget mellett döntötök, akkor is megyünkKép

Melyik nap legyen? SZERDA?????

Szerda (augusztus 24) Tali:
Nyuszika
Kataa
Suzy
Magdi

Többiek?? Judy, Ági, Manó és Mindenki?????

Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Magdi!

tali ügyben én most nem merek semmit ígérni, még ki tudja hogy lesz. De ha hétköznap lesz 22-e után akkor mi tuti nem tudunk menni mert akkor már dolgozom, a bölcsi is megkezdődik. De amúgy elvileg nekünk Dunaharaszti is jó, csak az időpont lesz nehéz...

Manó

KépKép
manó

Hali!

Olvasom a talit, szívesen mennénk, de hát dolgozunk... és szerintem a többségünk igen, 6-nál előbb szerintem senki nem érne oda a dolgozók közül, és alig maradna idő beszélgetni, mert mindenki megy haza fürdetni, altatni, meg másnap meló. mi szerintem majd máskor megyünk, vagy hétvégén, vagy ha majd énn is otthon leszek ismét babával, de a hétközbeni tali sajnos nem igazán jó nekem. persze ti érezzétek jól magatokat, akik taliztok, aztán majd meséltek, milyen volt!én azt is szívesen olvasom!
meg pont szerdán megyünk szerződni a bankhoz. aztán hamarosan költözés Kép
volt egy kis meccsem már az otp-vel a mhelyi ranghelycsere miatt. sajnos egy kelletlen ügyintézőt kaptunk, mindig, amikor beszélek vele, olyan érzésem van, hogy fogjam be a szám, nehogy kérdezzek, így olyan jellegű a beszélgetés, mintha én vágnék a nő szavába, mert hát én ugye kérdezek, nem hagyom belémfojtani a szót. közben meg hallom a sóhajtozását... aki ilyen, ne menjen ügyfélközpontú helyre. meg jól lejáratott a céges ügyvéd előtt is. az otp kiküldött egy papírt, amin rangehelycserét kér a cégtől, mivel a munkáltatói hitel miatt a cég már a tul. lapon van rajta. küldött egy mintát postán, amiben se a nevünk, se a ranghely sorrednje nem volt benne, az egészet nekem kellett megírni, egy hülye jogi szöveget. pedig minden adatunk, papírunk bent van az otp-ben... és a céges ügyvéddel kell ellenjegyeztetni. felhajtottam a céges ügyvédet, itt bent a melóhelyen és az ügyvédnő is csodálkozott, miért neki kell ellenjegyezni, eddig sosem kellett. na, mindegy, a céges ügyvédnő tök rendes és készséges volt, átnézte a megállapodást,amit írtam, tett pár kiegészítést. ellenjegyezte volna, ha az otp küld aláírási címpéldányt neki, mert hát ő sem hülye, hogy aláírjon akármit, amiről azt sem tudja kiét írja alá. ebben teljesen igaza van. az otps nőt felhívtam ezért az aláírási másolatért, és elkezdett pampogni, hogy csak én vagyok ilyen problémás eset, eddig mindenhol aláírta a céges ügyvéd, és hogy ő nem keresgél nekem semmit, meg fogalma sincs éppen ki fogja aláírni a papírokat. komolyan, ha nem a hitelünkről lenne szó, vagy már aláírtuk volna az egészet, akkor jól beolvastam volna neki, de lehet utána meg is teszem. és kijelentette, hogy akkor nem kell a céges ügyvéd, hanem majd ő az otp-s ügyvéddel elenjegyezteti. és még hozzábökte, hogy nem is kellett volna a céges ügyvéd, csak azért mondta, hogy nekem gyorsabb legyen az ügymenet. teljesen kiakadtam, mert nagyon kellemetlen volt a szitu a céges ügyvédnő miatt. az otp-s leb...ta a telefont. a céges ügyvédnek elmondtam mindent, hogy jártam, és milyen kellemetlen ez nekem egy ilyen idióta ügyintéző miatt, de teljesen normális volt, jól kibeszéltük az otp-st. így végül mégiscsak az otp fogja ellenjegyeztetni. de nem tudom minek kellett ez a kálvária. ja még a dolgot tetézte, hogy a céges hivatalos aláíróink csak tegnap voltak, és mától elhúztak szabira, 3 hétre, így azt is hajtani kellett, ezért volt sürgős a céges ügyvéd. csodálkoztam is, milyen rendes és gyorsan átküldte a módosításokat. ha nem írják alá csak 3 hét múlva, akkor a hitelkérelmet tárgytalannak tekintették volna, és még újra sem tudtuk volna indtani a fészekrakót, mert a párom elmúlt 30 éves. szóval tiszta idegbeteg voltam tegnap, de most már minden ok, holnap visszük be az iratokat.
úgy látszik itt a legkedvezőbb a hitel, de ez az ára... de tegnap megnéztünk este egy jó kis vígjátékot és már nyugalom van Kép

na rólunk ennyit.

csics
grataula az új lakáshoz, a gerincednek meg jobbulást!!! imi is nagyon ügyi!!! úgy látom már kilábaltak a betegségből!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Szep az idoKép ,bajom nem lenne vele, ha a ket melygarazs kozott a bolcsiben is lenne egyKépErnyovel is sikerult kicsit megazni mire beertunk a kocsitol.

Tali:
Hat nekem sem jo hétközben ahogy a többi dolgozo anyukanak sem.Hétvége meg program fuggo,de en szivesebben szavaznek(ha lehet)egy zart kertre,mert a Margitszigeten csak szaladgálna mindenki a sajátja után és nem tudnánk beszélgetni.

Nyuszi
Igazad van,magabizotssa tesz a szuloseg,meg tenyleg felnotte a felelossegKép
Hát én nem ülök dugóban,mert olyan utakon járunk ahol nincsKépBolcsi 3 perc kocsival,munkahely nekem 10 perc uramnak 20 Ujpest.Mindig pont az ellenkezo iranyban allnak dugoban a kocsik akik jonnek befele.

Mano
Igazad van,panel es regi hazakban szornyu a lepcsohazak allapota.Azert is koltoztunk ujb,itt meg takaritas van es tenyleg mindenki vigyaz a rendreKép

Gumicukor
Hat az OTP mar csak ilyen,(az hiszik meg 89 elot vagyunk)en nem csodalkozom sajnos ezen.Kar hogy rossz szajizt adnak,pedig mint bank nekik kene oruni hogy ugyfeluk leszel.Nekunk a CIB-nel nagyon kedvesek voltak.
Moziban voltatok?Mi volt az a vigjatek?
Tea meg mindig:Te meg iszod??Jól emlekszem hogy csak par hoig lehet?A gyerek projectes honapban is fogod???

Csics
Gratula az uj lakashoz,gondolom nagyobb mint a regiKépNa szuper hogy Imike is jar marKép
Hatadnak jobbulast,remelem hamar rendbejossz,mert nem lehet egyszeru igy gyereket cipelni,bar mar onalloak.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Ja, ők több pénzt fognak tőlünk kapni, mint amennyit mi most tőlük...
nem, dvd-ztünk, otthon moziztunk. most azt sem tudom mi megy a moziban. írták a lakásos topicban, hogy már valakinek a lakásában folyik a csapból a víz Képjaj, nagyon várom már.
teát még iszom, ez a második ciklus. a palástfüvet inni fogom a terhesség elején, az pont kedvez a megtartásában, de nem minden nap, mint most, hanem csak heti 2-3x. ti mikor kezdtek neki a tesónak? nekünk már csak 1 hónap, úgy várom Kép remélem nem kell sokat várni, hogy beköltözzön Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Mléna.

TALI. Nagyon jó lenne nálatok, mert ha esetleg esik, akkor be tudunk menni a házba és igaza van a Katának, hogy zárt kerben nem kell annyira a gyerek után szaladgálni.

Kérdés tényleg csak az időpont, mert úgy látszik a többségnek csak a hétvége jó.

Szerintem hirdess meg 2 időpontot egy hétközbenit és egy hétvégit és meglátjuk mire jelentkeznek többen, aztán az egyiket mindenképpen megtartjuk.

Szia
Suzy
suzy1

Csics!
Jó, hogy elökerültél! Új lakás, hüha! Nem is nagyon emlegetted, hogy el akartok költözni. Vagy csak én nem jártam akkor sürün errefelé?

Gumicukor!
OTP Kép.- Nekem pont ellentétes tapasztalataim vannak velük. Én bementem, hogy szeretnénk hitelt felvenni, megbeszéltük a részleteket, kaptam egy nyomtatványt, amit ki kellett tölteni és az önkormányzattal kitöltetni egy másikat, hogy jogosultak vagyunk a szoc. pol.-ra, meg egy tulajdoni lap kellett a Földhivataltól. Ezeket egy hét múlva bevittem, alá is írtuk a hitelkérelmet, és pont 4 hét múlva mehettünk a közjegyzöhöz aláírni a szerzödést. Még 2 hét, amíg a Földhivatalban megcsinálták a ranghelyeket meg az ellenjegyzést, és kész. Vittem az ellenjegyzett papírt a Földhivataltól és 2 óra múlva ott volt a pénz a számlán.
A barátaink pedig az "Egyszerü, gyors, emberi" hitelt választották, hát összesen vagy 8 hónapig rohangáltak mindenfelé, mert mindig kitaláltak valamit, hogy ez vagy az nem jó, kell még másik papír, több hitelfedezet kell (így most a saját házukon, a srác apja házán és autóján is jelzálog van Kép). Szóval, mi nem csalódtunk az OTP-ben.

Tali
Nekem elvileg még a jövö héten bármikor jó, akkor szabin vagyok, de 29-én kezdödik a meló, onnantól fogva csak péntek vagy hétvége.

Beszti!
Hazajöttetek már????

Nálunk ma lesz a szülöi az oviban, a felét már végighallgattam tavaly Kép. Azért kíváncsi vagyok, mennyiben fog különbözni ez a csoport attól, ahová Noémi jár.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Ez nem is feltétlen igaz!! A mi házunk régi, 100 éves és tök jó állapotban van ragyogó tiszta és ráadásol még nagyon szép is. Pl minden szinten hatalmas márványoszlopok a lépcsöházban. Gondnokunk is van, aki minden nap takarít, kukákat és üzenötáblát kezel. Arról nem is beszélve, hogy a nagy belmagasságot le nem cserélném semmiért. Pláne nem gipszkartonos falra. + ugye egég gáz, hogy az új építésqek többségénél nincs gáz, tisztelet a kivételnek.

hát nehogy azt hidd, hogy könnyen veszem az egészet, de egyszerüen nem találtunk más megoldást. Nincs annyi szabim, hogy ne anyához kelljen adni, betegállományba meg nem írathatom ki magam, mert nem akarok lebukni. Végülis Rol teljes fizuja hiteltörlesztésre megy, nem kockáztatom hogy kirugjanak és pénz nélkül maradjunk. Tudod te is, mennyire nincs senkink itt, akire rábízhatnánk, dolgozni meg nem hozhatom be magammal.

Mléna
én ugyan szabin leszek, de apa is és közös progijaink vannak, délután elmenni hozzátok meg nem éri meg, mert ahhoz messzi van. + aznap pont szülinapom is van és még gözöm sincs mi vár rám Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Látom nehezen fog összejönni a taliKép, de azért körvonalazódik a dologKép
Hétvégei időpontot nem tudok mondani, meg szerintem azt még nehezebb lenne összeegyeztetni.
Szerdával kapcsolatban: csak a hasamra ütöttem, hogy legyen miből kiindulni.
Manó! megnéztem a naptárt: 22-e előtt csak ez a hét vanKép, nekem pedig ez a hét már meg van szervezve. sajnálom, nektek tényleg közel lettünk volna.
Kataa, Gumicukor! A munka az munka... sajnos.Kép

Na, akkor az elvi lista (aug.24 szerda tali):
Panda
Nyuszika
Suzy
Magdi

Többiek??? Az időpont még változhat, nekem jövő héten még a kedd lenne jó.
Magdi

Magdi
mléna

Rit
Persze hogy vannak kivetelekKépCsak a panelok es regi hazak tobbsege nagyon lehangolo tud lenni. Nekunk a Tompa utcai is gyonyoruen felujitott volt,tudod voltatok ottKépEgybeknt egyre tobb helyrol hallom hogy az ujakban bent gipszkarton a fal.Nalunk nem,de nem is koltoznek olyanban en sem.Gaz nalnuk sincs,allitolag ez uj eloiras a baleset veszely miatt.Nem igazan ertem,de mar nem is hianyzik,megszoktam a villany keramia fozolapot.
Persze kb hasonlo szituban vagyunk mi is gyrekvigyazas ugyben.Ezert volt nekem is Alex anyueknal 1 hetet.Bar a meloban nem volt gond hogy otthon voltam most ket napot.Gondolom osszel lesz meg par ilyen de nem erdekel mert a lenyeg hogy a beteg gyerekemmel en legyek,bar mas nem igen tudna lenni....Egyszeruen lehet hogy en vagyok bena de nem sikerult meg Marikan kivul talalnom senkit.Bar hirdeteseket nem hivogatok,mert idegenre (legalabb valaki ismerje) nem biznam sem Ot sem a lakast.Pedig meg is tudnam fizetni,csak lehet hogy en vagyok tul igenyes.Ferjem is azt mondja hogy ha Alexnak nem jo a Gabi neni, ne hivjuk.ja de akkor kit?

Gumicukor
Koszi a tea infotKépTesorol itt nem irnek,hatha a melohelyen is olvassakKép

Panda
Akkor nalatok mar egyszeru lesz a dolog hogy egy helyre hordhatod a gyerekeketKépVezetsz mar surubben?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda
Mi sem eddig, csak mi még felvettünk mhelyi hitelt is, amit a n agy hitel előtt már megkapott az építető és csak egy a tulajdoni lapon szereplő ranghelycseréhez való hozzájárulásról volt szó. ráadásul a céges hitel is otp-s, tehát mégcsak nem is más bankkal kell froclizni. csak az a fura, hogy egy ilyen megállapodást én írok meg, mert nem képesek kitölteni az összes beadott papírunk alapján az adatainkat, meg a jogi szöveget, kicsit furcsa. akár én is leperkáltathatnék magamnak jó kis pénzt, mert én írtam meg, közben meg nem is vagyok jogász... maga papírok hitelkérelem beadásával nem volt gond, az tényleg gyors volt. meg a hozzáállással volt problémám, mintha én zaklatnám a nőt, olyan érzésem volt, holott neki az a munkája hogyha valakinek van kérdése, problémája, akkor segítsen megadni a szükséges infokat.

rit
A mi lakásunkban sem gipszkarton a fal, mind tégla, aszobák között is, még építés közben láttuk, fényképeztük. de hallottam én is, hogy sok helyen kispórolják belőle. bízom benne, hogy a beruházó elég nagy név a piacon és nem ezen fog spórolni. meg ott van gipszkarton fal, ahol esetleg utólag téglát kisebb átalakítás miatt már nem lehetett behúzni. én meg ezt a bűzt, koszt az utcán nem bírom, na meg a zajt. a belmagasság ezért nem tud kárpótolni. na meg egy 100 évesben olyanok is a vezetékek, legalábbis anyósomékéban igen, az is tuti még több is mint 100. a falban a villanyvezetékek pár éve voltak áthúzva, és akkor századeleji újságpapírba voltak betekerve a vezetékek. meg a lifthole tele volt döglött galambokkal, amit ugye nem látni, de tök fertőzésveszélyes. szerencsére nálunk rendszeresen nézik, de vajon mindenhol? meg az a sok dohos pince, ontja ki a büdöset a régi házak alól. de mindenki más, és mást szeret, lakni élni, kinek mi a jó és ez így van jól.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kataa!

A ti régi házatok tényleg nagyon szép volt, régi házban van olyna is, de általában az olyan áron van mintha családi házat venne az ember. Én egy régi házban laktam, az katasztrófálisabb volt mint a panelKép Onnan felüdülés volt panelba menni.
Így jár akinek sosincs elég pénzeKép

A villanytűzhellyel egyébként nekem se lenne bajom, mi családiban laktunk gyerekkoromba de villanytűzhelyünk volt, anyukámék direkt azt vettek. Nekem az volt a fura amikor itt ebben a panelben életemben először gáztűzhelyünk lett. A mai napig csak nagy gyufával merem meggyújtani, a férjem jókat mualat rajtam.

Ma bementem Emmával az FHB-ba, ne kérdezzétek miért épp oda, valahogy eddig velük beszéltem telefonon is. Arról van tapasztalat valakinél?Kép Egyébként kedves volt az ügyintéző, pedig Emmával voltam aki egy idő után futkosott a bankban és mászott fel a székekre stb. Hangja nem volt, azt mondtam neki hogy csendben kell lenni csak mászkált.

Az OTP-n is gondolkodtam, mert náluk van számlám is, hát nem tudom...

Az FHB-s nő azt mondta hogy 6-8 hét. 30 nap van a hirdetményben, de az 30 munkanap. A szerződést is úgy kell írni hogy hitelbeadástól számított min. 30 munkanap nap a fieztési határidő.

Panda!

Szerintem a gyorsaság attól is függ hogy kinél mennyire vannak rendben a papírok. Én tudok olyat akinél az OTP is sokáig tartott, mert valami kavarás volt. Sőt, egyik ismerősünk tesói Erstétől vettek fel, az egyiknek 3 hét volt a másiknak 3 hónap. Ugyanannál a banknál.

Ma megyünk este a Rákoskerti házat mégegyszer megnézni.

Kataa!

Tesó-munkahelyi olvasókKép na ettől én is szoktam félni néhaKép Mármint hogy olvassák, mert nálunk a tesó kérdés még nem aktuális tényleg. Talán ha elköltöztünk, építettünk, megnyugodtunk...

manó

KépKép
manó

Haho

Tali

Szerintem is jobb lenne a hetvege, de ha mindenki hetkozbenre szavaz,akkor is elmegyek.Kép

Magdi

Nekem csak azert gaz Dunaharaszti, mert at kell vergodnom egesz Budapesten, mert ugye eszakrol jovok. Valszeg tobb mint egy ora.

Gumicukor

Akkor atkuldod a program file-t az Xstitch-hez?
Ezt a website-t most kuldte az anyosom. Meg en sem lattam, csak egy pillanatra.
www.sewandso.co.uk

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Mano
12nm nagyobb elméletileg egy szobával de a +szoba egyelöre a konyha tartozéka mert az elözö tulajdonos átalakitota a szobát kiütöte a konyha és a szoba közti falat a szobaajto helyét viszont befalazta.a lakás ugyan nagyobb viszont erösen felujitásra szorul Kép a tapéta ,zárak ugyszolván minden viszont igy kedvünkre alakithatjuk szépithetjük Kép .

Magdi
jövöhéten megyek vissza dolgozni fiuk meg a bölcsibe.

Gumicukor
a betegségekböl igen de a koszos hómokozo okozta kötöhártya gyuladás ujra elkaqpta petikét és engem is nekem elég ha a szél belefuja a homokot itt a játszonkon.petikének meg játszás közben megy bele a szemébe sajnosKép már nem tudok mit kitalálni .

Panda
2 éve tervezgetjük de soha nem találtunk olyat ami ár/értek aránya megfelelö lett volna az uj házak ára tul drágák nekünk igy csak most találtunk magunknak egy használtat. és hát nekem is voltak igényeim a lakásal környékel kapcsolatban.

pusz csics
csics

Sziasztok!

Megvolt a szülöi, jó hosszú volt, több mint 2 óra. 30 gyerek lesz a csoportban, 21 fiú és 9 kislány. Jó, hogy mindenki, aki Ádám csoportjából ebbe az oviba került a bölcsiböl, azt egy csoportba tették. Külön jó, hogy Ádám 2 barátja is oda fog járni Kép. Autó lesz a jele. A bölcsiben fenyöfa volt, gyorsan ki is választottam a tálcáról (mindenki azt választott, amit akart, az asztalon voltak a jelek kitéve), aztán, mikor kiürült a terep, visszamentem mégegyszer, hátha van valami jobb, és bent volt az autó... Hihetetlen, hogy 21 fiú lesz, és senkinek nem kellett... Mert mindenki olyan jelet választott, amit könnyü rajzolni (kifli, perec, labda, szív, virág stb.), így a bonyolultabbak maradtak Kép. Különben semmi újdonságot nem mondtak tavalyhoz képest.
Képzeljétek, annyi gyerek jelentkezett, hogy az idén nem vettek fel egyáltalán olyan gyereket, akinek otthon van az anyukája kisebb tesóval. Kivéve persze az 5 éveseket, akiket kötelezö felvenni, de ök csak ebédig maradhatnak. Az egész városban 150 gyereket utasítottak el a 4 oviból Kép.

Csics!
Azt nem írtad, hogy milyen a lakásotok. Panel vagy tégla? Földszint, emelet?

Gumicukor!
Ha a kezedbe akad, vissza tudod küldeni a mintáimat Kép?

Kataa!
Nem, nem vezetek Kép. Úgy tünik, marad a buszozás addig, amíg nem cserélünk autót. Ezt a Warezt nagyon nem szeretem, nem merek elindulni vele egyedül a gyerekekkel (nincs biztonsági öv hátul), csak Halásztelken vezetek néha, de az nem nagy szám, itt már akkor is gyakoroltam, mikor még nem is volt jogsim Kép. Itt csak jobbkezes utcák vannak, nem lehet gyorsan menni, mert olyan sürün vannak az utcák, hogy gyakran kell lassítani, szóval, csak egy alapvetö tudás kell hozzá, KRESZ ismeret meg szinte semmi. Remélem, minél hamarabb sikerül lecserélni az autót, akkor viszont semmi sem állíthat meg Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi
Ok, este elküldöm mailben. az oldalt imserem, innen szoktam az eredeti ábrát letölten, aztán fel a zöld kínaira a looking for-ba és pár nap alatt vki mindig közzéteszi a mintát Kép most Toy Story figurát hímzek, Dani ovis zsákjára Kép kezébe kerültek a minták, amik közül dilemmáztam, melyiket varrjam rá, ő meg egyből kikapta a Buzzt, és elkezdett beszélgetni vele hanyattfekve a kanapén. na, mondom, ha ilyen nagy a szerelem első látásra, akkor már meg is van, mit varrjak.

Csics
Jobbulást a kötöhgyusziból. Tipp: búvárszemüveg Kép és merre költöztetek?

Panda
Akkor a ti csoportotok is fiús Kép a lányok nem lesznek hisztisek Kép persze küldöm! Kép

na, leadtam a ranghelycsere papírokat kedvenc otp-sünknél, jövő héten szerződésaláírás a bankkal. aztán várjuk izgatottan az átadás dátumát Kép a konyhánk is kész lesz szept. elejére, tegnap hívtam a bútorost. most költöztetőket hajtok, illetve csak teherautót, mert az emberek már megvannak, a kollégáim és a család Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi! Igen, nektek nincs túl közel Dunaharaszti, nekem a tesóm Zuglóban lakik, kb. 40 perc az út hozzá. De Azért remélem ez nem tántorít el, gondolj arra, hogy 1 óra autózással egy egész napos programot biztosítasz a gyerekeidnek. Én nagyon örülnék neki, ha jönnétek, lemehetnénk a Dunapartra, van elemes autó, kicsi játszótér a kertben. Állítólag jövő héten klassz idő lesz, kiülünk a kertbe és beszélgetünk egy nagyot. Remélem meghoztam a kedvedet.

Aug. 24 szerda tali Dunaharasztin:
Nyuszika
Panda
Suzy
Magdi

Többiek?
Útvonalat hétvégén küldöm.
Pussz:
magdi

Magdi
mléna

Sziasztok
Panda
panel és földszinti és van erkélye is Kép és csendes helyen van Kép

ovi szülöi
nekünk is hosszú volt és méghosszabb a kivánság lista Kép kinti-benti ruhák potruhák kinti benti cipök ,torna cipö, tornazsák,takaro ,ágynemü huzat ,alvos ruha ,tisztasági csomag,fénykép a szekrényre,.

Gumicukor
kerületen belöl maradtunk kispesten lakunk és ott maradtunk csak 3-4 utcányival távolabb lesz az uj lakásunk majd ha felujitotuk Kép.

Lányok
ma voltam szemésznél kiderült szemüveget kell hordanom mert rövid láto vagyok +kancsal de ez gyerek korom ota megvan szerintem .

pusz csics
csics

Csics!

Ezek szerint a régi lakásotok el sem adtátok, vagy hogy hogy nem költöztetek az újba át, majd csak felújítás után? Amúgy gartula hozzáKép

Megjártuk az ortopéd orvost ma, semmi kórosat nem talált, azt mondta teljesen egészséges, kellett járkálnia, futnia, aztán fekve hanyatt és hason is tornáztatták. Még lúdtalpa sincs. Azt mondták nagyon laza és hogy nagyon magas (na ezzel az utóbbival nem mondtak újatKép)

Úgyhogy ha többet nem fordul elő nem kell viszgálni. Hát reméljük. egy Uh-al azért boldogabb lettem volna, mert így a sántíság oka: "diagnózis nélkül"-szóval nem tudni, de azt mondta előfordul ilyen ennyi időseknél.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Olyan Regen nem olvastalak Titeket!Kép
ES most is csakegy nyilvanos netezö helyröl jelentkezem, ahol 15 percig lehetek online....
Jo volt kicsit olvasni Rolatok...es azert meg nbem adtam fel, hogy majd megint gyakrabban jövök hozzatok!

Mi meg mindig "csak" epitkezünk, de mar közel a beköltözes...

Es esküvö lesz nalunk, szeptember 2.-an....Kép

A gyerekek jol vannak, mar igazi nagyok....
Rebi imad öltözködni szepitkezni, kedven szine a kek...
Aaron meg mar tud olvasni,, mindig "mergelödök" vele, hogy az iskolaban olvasson es ne akkor amoikor meg ovis...de az meg egy ev!Kép

Oviba jarnak, es voltak mar nelkülünk 8-9 napot a nagymamanal a Balatonon!

Vigyazzatok magatokra!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss!
De jó, hogy jelentkeztél! Már ezer éve nem jártál erre. ESKÜVÖ KépKépKép!!!

Tud nekem valaki segíteni? Holnap elmennénk a gyerekekkel valahová (Állatkert, ilyesmi), de fogalmam sincs, hogy nyitva lesz-e egyáltalán.

Kataa!
A Vasúttörténrti park hol van? Szerinted nyitva lesz holnap?

Na, megyek is, mert be van dugva a vasaló, minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?