Sziasztok!
Színház jó volt itt egy kis beszámoló! Ha vkit nem érdekel, ugorja nyugodtan!
Gödöllői Kastély kert: La Mancha Lovagja musical.
Egészében jó volt. A darab nem volt annyira izgis de a színészek várakozáson felül teljesítettek. Gondolok arra, hogy Kállóy Molnárt és Gergely Robit (Emánuelt) kicsit ripacsnak tartom de most Kállóy visszafogott volt, Gergely meg játszani is tud és nagyon jó a hangja. Kállóynak volt egy beszólása mert az erősítés sokszor nem volt tökéletes és recsegett. Egy ilyen recsegéskor mondta, hogy vihar közeleg. Illett a szövegkörnyezetbe de mindenki vágta, hogy rögtönzött, derültséget okozva ezzel. Másik vicces dolog még az elején történt. Elkezdték behúzni a lépcsőt úgy, hogy mentek rajta fel a szereplők és nem értek fel, így sziszegtek a húzónak hogy tolja azt vissza.
Tetszett még a Dulcineát/Aldonzát éneklő nőci, akine baró hangja és teste volt. Tiszta izom, vékony és barna. Mármint a teste.
Barátnőm szólt, hogy vigyünk túlélőfelszerelést, pokrócot és párnákat! Bepakoltunk egy ikeás szatyorba és abban vittünk mindent, néztek de annyira vegyes volt a társaság, hogy igazából nem érdekelt senkit. Nem is fáztunk egyáltalán pedig 10 után nagyon lehűlt a levegő.
Voltak "hírességek" is a nézők között:
Sasváry a feleségével, Janza Kata volt férje, szőke vmilyen Tibor, Nyertes Zsuzsa, egy szál semmiben, sztem befagyott a ...de láttam, hogy pezsgőzött, így lehet, hogy az felmelegítette
Ott volt az énekesnő, Keresztes Ildikó, rajta shanc gallér volt, vmi történt a nyakával.
Annát leadtuk Erzsinagyinál de negyed 12kor amikor odatelóztunk, hogy sikerült-e elaltatni mondta, hogy még nem alszik. Így értementünk. Állítólag annak ellenére, ogy elbúcsúztunk és vidáman elköszönt, keresett minket. Este pedig közölte a nagyival, hogy nem fürdik és nem alszik ott, anyával akar és apával.
2 szelet rántotthúst benyomott,+1 bögre kakaót.
A hajnali akciójából ítélve jól tettük, hogy értementünk ugyanis hajnal 5kor felébredt és sírt, hogy menjek oda hozzá aludni. Zoli ment de nem volt jó és üvöltött, hogy engem akar. Ha ezt a nagyinál teszi nem tudom mi lett volna, hiszen nem voltunk ott.
-------------------------------------------------------------
Rit
Mobilos sztori
Nőci lereagálta?
Dodesz hihetetlen cserfes csajszi lehet! A TUDOM nálunk is használatos. Tudom de miért?...
Akváriumom nekem is volt. Én az nem bírtam nézni,amikor kakiltak a halak. Annyira gusztustalannak találtam, hogy csak na.
Jött a vékony cérna izé belőlük.
De Magdi azért ne hagyd, hogy elvegyük a kedvedet!
Lehet, hogy nektek majd pont bejön! Talán annyira nem nagy beruházás, hogy ha mégsem tetszik akkor sokat buknátok rajta.
Gumicukor
Igen, Pancsi most (Balcsin) maradt úgy először nagyinál, hogy ott is aludt. Péntekenként vigyáznak rá felváltva a nagyik, régen a bébiszitter-ovinénivel is szuperul elvolt de ez vhogy más. Kicsit olyan érzésem van, hogy vmi történt ott lent a Balcsin, vagy csak egyszerűen nem akar nélkülünk aludni. Előtte pedig egy mese után lefeküdt és átaludta az éjszakát.
Bea
Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.