Új privát üzeneted érkezett!

Orsi!

Megszerezted az aranyamat! Kép

Anikó
vakili

Hali,

Anikó,
Ma megyünk az orvoshoz mert egyre jobban folyik az orra, csak sajna a dokinénink szabin van majd kiderül milyen a helyettes. Szerencsére legalább nincs láza. Igazad van erről az emberkéről, ez a topic úgy jó ahogy van és nem kellenek ide ilyen tökfejek akinek biztos nincs jobb dolga mint ilyen hülyeségeket beírni.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Anikó
Édes vagy!Kép
AranyKép Már rég nem lett az enyém, ennek most örülök!Kép Bocsi!Kép

Andi
Jobbulást Nektek!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok LÁnyok!

Nem olvastam még vissza. Most jöttünk haza a kórházból. Lillát nem tudtuk felébreszteni hétfőn reggel. Csak aludt, meg aludt, néha felnézett, de nem ragált semmire. Kihívtuk a dokinénit, aki nem látott semmit kírülről, ezért beutalt minket. Ott a gyerekambulancián megvizsgálták. Doki nem tudott mit mondani, ezért tovvább küldött minket a fertőző osztályra. Ott is megnézték, és közölték, hogy ki van száradva. Ezért be kellett feküdni, infúzió nem kellett, mert meg tudtam vele itatni azt a lötyit, amit adtak. Viszont a gyerekem már hétfő estére úgy felélénkült, hogy alig bírtam vele. Vettek tőle vért, székletmintát...megállapították, hogy Rota vírus támadta meg. Mindenki értetlenül állt, mert Lillának semmi tünete nem volt előtte, nem hányt, nem volt lázas, csak egy hete, akkor is egyszer volt 38 fok. A hasa ment egy kicsit, de ez olyan napi max három székletet jelentett. És nem evett. A "hasmenés" és a nem evés elég volt a kiszáradáshoz.
Szerencsére jobban van a kisasszony, a folyadékpótlás megtette hatását. Most itthon vagyunk, de csak eltávozáson, péntekig még kórház lenne, viszont nem lehet Lillát bent tartani. Már annyira nem tudott mit csinálni, hogy kínjában megtanult lépcsőzni egyedül le is és fel is.Kép A három emeletből álló részleg név szerint ismerte már, mindenkienk integetett, dumált, sikitozott...Kép

Megyek, mert randalírozik, nem győz betelni az otthonával.Kép

Majd olvasok!

Puszi!

Ja, még annyi, hogy én nem azt sajnálom, hogy "egyedül" maradok, hanem nagyon szeretem Edinát, nagyon jó barátnőm lett. Olyan igazi, mindentmegbeszélős barátnő. A másik kismamával szintén minden nap sétálunk...tehát nem leszek egyedül, de megszakad a szívem, hogy elment Edina és Berci....

még jövök majd

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok, íme a képek:

A torta:

Kép

Az ünnepelt elfújja a gyertyát: Kép

Kép

Kép

Az ünnepelt pancsol: Kép
Kép

Kukoricázik:

Kép

És a tortaevés: mi eeez???

Kép

Pussz: Linda
bellana

Rita: itt elég rendesen esik az eső. Az állomás tőlünk gyerekekkel jó 20 perc séta, lévén, hogy nincs autónk. Aztán vonat és onnan meg ki tudja mennyi még hozzátok. Úgyhogy sajnos mi ezt most kihagyjuk. Kép

Kostyika: mi volt a dokinál?

Timi: te jó ég! Sose gondoltam volna, hogy minden tünet nélkül ki lehet száradni! És a házidoki nem vette észre?
Edina. Kép

Orsi, Anikó: igazatok van. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!
Beugrom en is, bar maris 6 hsz van mara, tehat meg csak pontszerzo sem lehetek...Kép

TimiKép
sajnalom a korhazat, a gyerekek tenyleg nagyon hamar ki tudnak szaradni. Hallottam, hogy a nagyobb gyerekeket kevesbe viseli meg a rota, de Lillacska meg nem olyan nagy...Erdekes.
Egcsivel kapcsolatos erzeseidet nagyon meg tudom erteni. Olyan ritka manapsag egy olyan baratno, akivel mindent meg tudsz beszelni, akivel a kapcsolat minden feltekenysegtol, irigysegtol, stb mentes. Raadasul a problemaitok is kozosek voltak most. Nekem nincs a kozelemben ennyire jo baratno, nagyon hianyzik is, ha lenne biztosan nagyon-nagyon siratnam en is...

Nanda!
Gyors gyogyulast Neked!!!

Aniko!
Milyen a kedved? Multkor en is fel szerettelek volna hivni, mikor olyan szomoru voltal es faradt az ejszakak miatt...De aztan megsem hivtalak, mert meg sosem beszeltunk es zavarban lettem volna.Kép
Nekunk most teljesen valtozo ejszakaink vannak, Balazs megsem tejerzekeny,mint kiderult, sokkal jobban alszik, mint azelott, de vannak most is felsiros ejjelek, mikor hamar atkerul a mi agyunkba. Jon a ragofoga es sokat szenved vele. Ha a foga nem bantja, akkor hajnalig (4-5ig) alszik az o agyaban, akkor szopi es atviszem hozzank.

AndiKép
Jobbulast Roninak is!!!

EszterKép
Jo kis story!!!Kép En is jot derultem rajta!!! nalunk is nemreg tortent a nagy felfedezes egy kozos furdes alkalmaval... Lefele gorbult a szaja eloszor , apja szerint megsajnalt, hogy nekem nincs kukacom...De aztan megbekelt, es azota nem erdekli. A sajat kukacat viszont folyamataosan piszkalja ujabban.

RitaKép
Jo minitaliast nektek mara!!!

Puszi:
szoszi
szoszi

Tevedtem, 8 hszKép. LindaKép, milyen gyonyoru unnepelt!!!! bazsinak mindig faj a hasa a kukoricatol,pedig imadja....
szoszi
szoszi

HellÓ!

Megjöttünk. Pontosabban csak én, mert csemete Nagyihoz hivatalos ebédre, így csak este keveredik majd haza. Mehetk munkáért!Kép

Orsi!
Én nem értettem ki milyen viszonyban itt, de ma felhomályosítottak. NEKED VAN IGAZAD! A cuki meg cuki!Kép

Timi!
Eszembe nem jutott volna a kiszáradás! Sajnálom, hogy a ti károtokon, de tanultam. Jobbulást!
Egyébként a rotavírus honnan jön? Emberről-emberre, cseppfertőzés vagy valami egyéb?

Kostyika!
Gyógyulgassatok ti is!

Bellana!
A tortaevős kép nagyon aranyos! Amikor ezeket a képeket nézem, kicsit hiányzik, hogy nekünk nincs egyszálltortás képünk, de végülis van repülős! Az se kutya! Majd rajzolok az egyikre gyertyát!Kép

Szoszi!
Megsajnált?!Kép
Ezen is jót derültem, majd Apának is jól elmesélem!Kép

Kedves minitalisok!
És főleg Rita, mint házigazda! Újfennt nagyon jó éreztük magunkat, jót beszélgettem, és csemetém is remekül érezte magát!
Nagyon szépen köszönjük!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Linda: nagyon jok a kepek. Tenyleg sajnalom, hogy nem tudtatok eljonni nagyon jo volt. Kép

Timi: nem semmi amit ateltel Lillaval. Errol a Rotavirusrol mar hallottam par embertol itt a forumon. A kiszaradas tunet nelkul eleg furcsa. Es felelmetes lehetett, hogy nem akart reggel felkelni. Kép A lenyeg, hogy mar jol vagytok. Kép

Szoszi: Ti hogy vagytok? Balazsrol nem is irtal semmit. Kép

Andi: a babatej amit adsz reggel, az tapszer vagy rendes tej felforralva majd lehutve?

Nagyon jo volt a minitali. Igaz kevesen voltunk, en, Zita, Vera, Eszter es a babak. De amilyen kevesen voltunk olyan jol el tudtunk beszelgetni, jokat dumaltunk. Kép

Na, akkor par kep, sajnos sok nem lett jo, koztuk Oliver kepei Kép ,talan Vera csinalt jobbakat:
Mira
Kép
Mira es Lili
Kép
Mira
Kép
Lili
Kép
Lili es Reka
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Még nem olvastam vissza teljesen, csak itt a végét, állandóan figyelem a csajszit, nehogy valami baj legyen...

Linda!

Tündériek a fiúk!

Eszter!

A rota levegőban is terjed, és étellel is be lehet vinni. Nem lehet ellene "védekezni". Állítólag a csirkehússal kell vigyázni, arra telepszik szívesen. Vagy valahogy így mondták.Kép Ja, és kisbabákat támad leginkább, vagyis ők viselik a legrosszabbul. Mindenki csodálkozott, hogy Lillán nem látszik semmi, pedig a vérvételből már hamar kiderült, hogy rota pozitív.

VAlaki kérdezte Edináékat, csak nem találom, hogy ki...
Örökre mentek, megkapták a zöldkártyát. Kihúzták őket a zöldkártya lottón. De ha nem így lett volna, akkor meg máshová mentek volt...a lényeg, hogy jó messzire...

Olvasgatok kicsit, a csajszi az ágyában...nem alszik, de játszik, dumál...addig nem zargatom!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Linda
Képek tündériek!Kép TortaevősKép PancsizósKép

Timi
Húúú! Jobbulást a lánykádnak! Elég gáz lehetett, én tuti bepánikoltam volna! Jó, hogy már jobban van Lilla! És tényleg jó, ha az ember tisztában van vele, hogy ilyen is van!

Rita
Jók a képek! Édesek a lányok, mint mindig!Kép

Vera
Megnéztem a cd-t és annyira jó fotók vannak rajta! Egy csomót le is szedtem, mégegyszer köszi! Szerintem csak a jövő héten fogom tudni visszaküldeni, ha az jó Neked?

Szöszi
Szia!Kép
Te sztorid se semmi!Kép

Eszter
KösziKép

Mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Szerencsére Veronikának sincs komoly baja csak egy kis takonykór. Kaptunk kalciumot és valami szírupot. Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.

Timi,
Nem semmi ez a rota! Én még nem is hallottam róla! Biztos bepánikoltam volna ha reggel nem kel fel a babó! Szerencse hogy ilyen hamar megtalálták a bűnöst és kezelték. Jobbulást kívánok Lillának! Azt hiszem h én kérdeztem h mennyi időre mennek. Mi az a zöldkártya lottó?

Rita,
A DM-ben vettem konkrétan Nestlé babatejet, nem olcsó mert fél liter 300 ft de gondoltam kipróbálom. Felforralt tejet nem mertem neki adni mert múltkor volt a palacsintában és kicsapta Ronit. Láttam tápszert is de az nagyobb adag volt, gondoltam majd esetleg később veszünk. De úgy látszik h tegnap elkiabáltam a dolgot mert ma nem volt hajlandó meginni sem a tejet. na és vissza sem aludt úgyhogy 6 órától megint fennt volt Kép Még próbálkozom pár napig aztán valami mást kell kitalálnom mert én nem bírok 6-kor felkelni. Sajnálom h megint nem jutottunk el a talira, de nem akartam gyerekek közé menni nehogy aztán valakit megfertőzzünk. Nagyon szépek a babákKép

Bellana,
Jók a képek KépNem nyeli félre a kukoricát?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Timi: mi az a zöldkártya lottó? Akárhogyis nagy mázlijuk lehet, hogy kisorsolták őket! Kép
Az "örökre" szó olyan végleges... Kép Kép
Tudom, hogy nem sokat számít, de fel a fejjel!

Ironram: milyen az az egyszál torta?

Kostyika: takonykór. Kép

Andi, Szöszi Kép : Gergő szereti a kukoricát és nem nyeli félre. Nem úgy mint annó Dani aki majd 2 éves koráig nem rágott rendesen, csak nyelt és ált. félre. állandóan azt hittem, most fullad meg. Kép

Linda
bellana

És köszönöm a bókkat mindenkinek Gergő nevében! Kép
bellana

Sziasztok!

De jó lehetett a tali!! Édesek a babák.Kép

Szöszi! Örülök,hogy írtál.KépHiányzol ám!!! jó Neked,hogy alakul az alvásotok,nálunk elég kaka a helyzet.Volt 3 iszonyatos,aztán 2 jobb éjszakánk,de ez utóbbi is annyit jelent,hogy "csak" 2-3 óránként keltünk.Azon a 3 éjszakán,folyamatosan kb.30-40 perceket aludtam.Foggalmam sincs,hogy mi lehet a gond,de elég elkeserítő,hogy 1 éves korára sem nőtte ki.Kép
Az viszont jó,hogy nincs tejallergiája Bazsinak.KépNyugodtan felhívhattál volna,én legalább annyira zavarban lettem volna,mint Te.Kép Össze kéne hozni már egy személyes talit,és akkor nincs ilyen gond.Kép
Sztorid édes!!!! Kép
A kedvem jobb most,de valahogy nem vagyok az igazi.Bár ma apa meglepett egy gyönyörű csokorral.Ma vagyunk 14 éves házasok.Kép

Timi:Nem semmi amin átmentetek.Kép Még jó,hogy bementetek a kórházba.Nem is hallottam róla,hogy így tünet nélkül is ki tudnak száradni.Jobbulást Nektek!
Én mindig fertőtlenítek,ha csirkehússal dolgozom,mert nagyon félek.
Egcsit nagyon sajnálom.Net lesz azárt Náluk?Hogy fogjátok tartani a kapcsolatot?

Andi:jó,hogy nincs semmi komoly baj.Kép Jobbulást továbbra is!

Eszter:nekem lett jó képem Olivérről a múltkori talin.Kép
Megint kaptál munkát? Kép

Linda:ezek a képek!!!! KépTortaevős főleg. Hol ünnepeltetek?

Orsi,Rita:Puszi Kép

Mindenkinek válaszoltam?

Puszi:Anikó
vakili

"Tudta Ön, hogy az Amerikai Egyesült Államok kongresszusa által jóváhagyott Diversity Bevándorló Vízum Program (Zöldkártya Lottó Program) keretében 50,000 vízum talál gazdára szerte a világban? Magyarországon évente 150-180 nyertes van, akik eldönthetik családjukkal együtt, hogy Magyarországon vagy Amerikában szeretnének-e élni. "

Az adatok miatt rákerestem, nem voltam biztos, hogy hányat húznak, és Magyarországra hány darab esik belőle.

Mikor kihúzták az embert, akkor jön a neheze. Elkezdenek vizsgálódni, kutakodni, hogy érdemes e rá az illető...

És még mindig nem olvastam.Kép Lilla már alszik, nagyon korán kelt ma, és csak 1óra 45 percet aludt napközben. Reggel meglátta, hogy ott vagyok mellette, és már nem is akart aludni, így kb háromnegyed öttől fent vagyunk.Kép Hozzá van szokva, hogy egyedül alszik. Ha anyát vagy apát látja, akkor már játszani kell.Kép

Megyek. Tehetséges asszony vagyok, három perc alatt megfőztem a vacsit. Már csak várom, hogy elkészüljön. (ennyi időbe telt pizzát rendelni Kép )

Pussz, Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Anikó, Linda
Millió puszi!Kép

Timi
Nagyon ügyi vagy vacsi ügyben!Kép

Tavaly ilyenkor már javában fájtam és nemsokára (éjjel 2.07Kép) megszületett Mókuska óriásbébi.Kép Olyan hihetetlen, hogy így elszaladt egy év!

Holnap tuti nem fogok jönni, még tortát kell sütnöm, meg sütit is, jön a család másik fele. Kicsit már tömegiszonyunk van Anyuval, jó lesz megint "csak mi" lenni.Kép
Holnapután jelentkezem és ha minden igaz fotókat is hozok!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsikám!

Akkor most kívánok NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT MÓKUSKÁNAK,hátha ma még olvasol.
Pedig már nagyon készültem,hogy holnap reggel én legyek az első,aki felköszönt Titeket.Kép
Jó bulizást!

Timi:nagggyon ügyi asszonyka vagy! Kép Sajnos mostanában én is elég gyakran "főzök" így.Kép
Lilla egyébként teljesen jól van?
Még nem hallottam erről a lottó programról,érdekes.Mire nem jó ez a babanet? Kép

Jó éjt:Anikó
vakili

Anikó
Még bekukkantottam, látod a telepátia mit nem tesz?Kép
Köszönjük szépen!Kép És Te voltál az első!Kép

Puszi hegyek!Kép

Orsi

avocado

En is a keso estet vartam, mert hajnalban csomoan beeloznek majd tuti...Kép

GergonekKép, a topik igenis legcukibb babajanak NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK !!!

szoszi
szoszi

Gergőnek nagyon -nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!

Szilvi
lino

Gergőnek nagyon boldog születésnapot kívánok!

Andrea
tandrea

Orsi: Gergonek millio puszi szuletesnapja alkalmabol! Sok boldogsagot, egeszseget es vidamsagot kivanok nektek! Kép Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: nagyon boldog első szülinapot kívánunk a druszánknak! Kép

Linda és a fiúk
bellana

Sziasztok!

Nanda, piros bikini? Inkább odaadtam a húgomnak, mert nem mutattak benne jól a terhességi csíkok. De van rózsaszín, meg kék Kép
Mikor lesz a szántódi buli? Viszonylag elvágva élek a világtól, annak köszönhetően, hogy nincs net, és Csaba korosztály annyira már nem bulizik... KépKép
Bendi most kezdte a hisztizést, talán kicsit korán, de olyan aranyos.Amúgy jól vagyunk, beteg nem volt, megy minden szépen, majd a sulikezdéstől félek kicsit, de talán nem zavarja meg...
Veletek mi van? Maxika? Maya? Merre voltatok nyaralni?

Orsi, Gergőnek boldog szülinapot!

Pussz, Kinga
nyinike

Hali Lányok!

Már második napja vagyunk itthon Lillával. Bevallom tegnap nagyon féltem, állandóan néztem a gyerek, hogy nem lázas e, vagy nem álmos e, ha álmos, akkor miért álmos...Annyira vizsgálgattam, hogy a gyerek már tolt el magától.Kép
Ma reggel 6.45 -ig bírtam, akkor megpiszkálgattam kicsit a csajszit, hogy ébred e.Kép Hát felébredt, de nem nagyon örült nekem, még álmi volt egy kicsit. Azért mára már kezd elmúlni a pánikolásom. Figyelem rendesen, de nem ez tölti ki a napomat. Ami számomra jó hír, hogy a széklete ma kifejezetten kemény volt.Kép (bocsika)

Dokinénivel megegyeztünk, hogy azért csináltatunk még egy vizeletvizsgálatot, mivel a kórházban nem sikerült a zacsis vizeletgyüjtés, és nem is foglalkoztak vele. Ezért dokinéni írt kísérőpapírt, én meg mareggel levettem Lilláról a pelust, ráültettem a bilire. Így játszottunk.Kép Építettünk. Aztán csorr-csorr, és meg is érkezett a vizeletminta. Gyorsan átmertem egy kémcsőbe, apa riaszt...és már vizsgálják is.Kép Remélem, nem találnak semmi mást...
Ja, és olyan étvágya van most LIllának, hogy már furcsálom is. Egész nap mondja, hogy hammm-hammm. De nem csak úgy cél nélkül, megy a konyhába. A napi ötször étkezésen kívül még folyamatosan eszik vagy kekszet, vagy almát...már attól félek, hogy kicsit sok lesz. Viszont alig tudom róla elterelni a figyelmét. És tényleg éhes, mert tegnap ebéd előtt üvöltött, csapkodott. Mikor kész lett a leves, akkor úgy ettünk, hogy az ő kezében volt egy táskanál, ő azzal evett, nálam egy evőkanál, és azzal nyomtam be. És ha látta, hogy maradt még a kanálon valami, akkor addig nem volt hajlandó rágni, amíg azt be nem kapta...Kép

Megyek, van még egy kis dolgom. Még alszik a csajszi. Már mostam három adagot, kivasaltam, megfőztem, takarítok (csak ez félbeszakadt, alvás közben nem akarok zörögni)...de még mindig van mit csinálni.Kép

Pussz mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ORSI!

GERGÕNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Kép Kép

Míra Vera

KépKép
viranka

hali,

Orsi,
Gergőnek azt kívánjuk hogy füle érjen bokáig!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Helló!

Bellana!
Egyszáltorta amin egy gyertya van. Nekünk ilyen nem volt csak kétszálas lesz! De az lesz!Kép

Orsi!
NAYGON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GERGÕNEK!!!!

Megyek dolgozni! Ma a főszereplő macskán van a sor!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok Lányok,

rászántam magam a ráckevei internetkávézóra KépKépKép

Orsi,
mindenekelőtt a születésnaposnak szeretnék kívánni nagyon sok boldogságot és jó egészséget: éljen Gergő továbbra is nagy boldogságban és szeretetben Kép

és mivel nagyon régen nem tudtam jönni hozzátok, ezért az elmaradásaimat is szeretném pótolni: minden közelmúltban ünneplő babának és mamának sok boldogságot!

nem tudtam visszaolvasni, ezért most magunkról írok nektek Kép

otthon nincs net már vagy két hete, a szolgáltató nem találja egyelőre a hiba okát, de egyébként sem sokat vagyunk Budapesten, megpróbáljuk kiélvezni a nyár utolsó heteit Kép a legnagyobb kánikulát a Balatonban csücsülve töltöttük, valami isteni érzés volt, a gyerekek is nagyon élvezték, de hát lehet a Balatont nem élvezni?! elég sokat vagyunk kint Ráckevén, Dorka már teljesen önállóan jár-kel a kertben, sőt önállóan kitépi - lehetőleg gyökerestől - a virágokat...Mindegy, a következő nyáron már nem fogja bántani őket Kép

Danikám mostmár elég sokat beszél az iskoláról, két hete megcsináltuk-átforgattuk a gyerekszobát, furcsa látni az íróasztalt...Nagy fiam van Kép Megismertük az iskolakezdés előtti "Ápisz-őrületet" is Kép

el is küldöm mostmár a hsz-emet, nehogy a kávézó fantomja lecsapjon rá Kép

vasárnap elutazunk Ausztriába, remélem, mire hazajövünk (iskolakezdésre), addigra a T-Online összekapja magát. Utána jövök hozzátok, remélem.

Nandától kaptam sms-t egy pár napja, azt írta, hogy nem lesz találkozó, háááát, ebből sikerült kitalálnom, hogy szerveződik valami Kép

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntést!Kép

Megvolt a szülinapozás, nagyon jól sikerült és Gergő nagyon örült minden ajándéknak.Kép Édes volt, ahogy egymás után felfedezte a játékokat!Kép
A torta sajna nem sikerült a legszebbre, de én csináltam és ez a lényeg(Kép), ráadásul nagyon finom lett.Kép Gergő nem nagyon ette, inkább érdekelte, hogy milyen beledugni az ujját, meg a kanalat, de talán 2 falatot evett összesen. Így most a család eszi a tojás és tej nélküli tortát.Kép Ja, a gyertya volt Mókuskának a legérdekesebb, mindenáron meg akarta fogni.Kép

Majd teszek fel képeket is, csak most enyhén szólva hulla vagyok és még el kéne pakolnom a romokat.Kép

Puszi mindenkinek és mégegyszer köszi, olyan aranyosak voltatok mind! Jó volt ennyiszer olvasni manócskám nevét.Kép

PussssszKép

Orsi

avocado

Lekicsinyítettem pár fotót nektek.Kép

Lufik közöttKép
Kép

A félresikerült tortaKép
Kép

És az ünnepeltKép
Kép

Az imádott bevásárlókocsivalKép JA! És ma ennek segítségével már egyedül sétált!KépKépKép
Kép

Nagyitól a traktor, de csomagnak nem túl jó lenni az utánfutóban.Kép
Kép

TortatrancsírozásKép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Jó estét!

Orsi!
Csak miattatok jöttem ma, nem is olvastam semmit. Gergőnek nagyon sok boldogságot első szülinapján!Kép

Megyek pakolni, holnap utazunk.
Puszi mindenkinek!
Panó
panó

Orsi,

Szerintem nagyon jól néz ki az a torta! Gergő nagyon édes Kép Tetszik az a bevásárlókocsi is.
Veronika is halad, tegnap már elengedte az egyik kezemet és úgy sétált egy csomót. Előtte való nap még sírt amikor anyukám megpróbált vele úgy menni hogy csak az egyik kezét fogta. Egyszer majd csak elindul Kép
Jó éjt!
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Panó
Drága vagy!Kép Köszönjük szépen!
Jó utat Nektek és ha tudsz gyere!Kép

Andi
Aranyos vagy!Kép Igazándiból nem tudom mi sült el balul, de a hátsó része egyszerűen lefolyt. Lehet, hogy a zselatin nem oszlott el rendesen, de most már mindegy, amilyen az anyuka, olyan a torta.Kép Finom lett, ez a lényeg!Kép
Séta: eddig Gergő is nagyon ritkán egykezezett, Õ is meg volt sértve, ha próbálkoztunk. A mini bevásárlókocsit a Balatonon is úgy tolta, hogy fogni kellett, mert elesett volna vele. Most viszont 5 perc után ráérzett és egyszer csak ment egyedül is!Kép Persze mi ott voltunk a háttérben, nehogy nagy orraesés legyen, de nagyon ügyi kis óvatos volt.Kép

Képzeljétek a mai nap másik attrakciója, hogy Gergő egyedül akar enni. Nem akarta enni a vacsit, erre odaadtam a kanalat és egyedül próbálkozott és kis segítséggel így ette meg a vacsorát.Kép
Úgy látszik Rá is nagy hatással volt, hogy 1 éves nagyfiú lett!Kép

Na megyek, mert leesek a székről.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma voltam leadni a lakberendezes leckeket a suliban. Voltam Tesco-ban is vasarolni. Lili a jatekok kozott ramutatott egy kopasz babara es nagyon kellett neki. mikor odaadtam, atolelte, puszilta es mondta, hogy baba. Kép Rogton megvettem neki. Kép

Orsi: nagyon jok a kepek. KépJol nez ki a torta is. Kép Lili is mar csak ugy hajlando enni, ha o is kap egy kanalat es o is ehet a tanyerbol. Kép Gergonek Lili kuld ket kepet. Kép Mutasd meg neki. Kép Ime:
Kép
Kép
Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsi, most csak gyorsan neked: Gergő is olyan bevásárlókocsit kapott mint a te Gergőd csak más színösszeállításban és olyan kukacunk is van, igaz még aznap több részre esett szét. Kép

Most el, Linda
bellana

SziasztokKép

Rita
Köszönjük a képeket!Kép Megmutattam Gergőnek, de sajna jobban érdekelték az asztalon lévő dolgok.Kép De élőben odáig van a szép kislányokért!Kép

Linda
Nem lepődtem meg, mikor olvastam.Kép Kukac nekünk is szétesett, de Anya(mármint énKép) ügyesen megjavította.Kép Azóta egyben van.

Gergő nem hajlandó megenni a főzeléket, ellenben amit mi eszünk, az jöhet. Úgyhogy innentől nagyfiú, a mi ebédünket kapja.Kép

Hol jár mindenki?

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Nézegettem Gergő fotóit, meg ma is készült pár, így gondoltam felteszek néhányat.Kép

Ilyen volt 1 évvel ezelőttKépKépKép
Kép
Kép
Kép

És mostKép
Kép

Ezt a traktort is tegnap kapta a nagyiéktólKép
Kép
Kép
Kép

Bocs, ha sok voltam.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Rita,
Veronika viszont pont az ölemben volt amikor bekukkantottam és nagy lelkesen mutogatott Lilire és mondta h baba! Nagyon édes volt Kép Ma egész nap be nem állt a szája.

Orsi,
Nálunk sem divat már a főzelék csak akkor ha mi is azt esszük. Eddig nem voltam egy nagy főzelékevő de mostanában jobban ráfanyalodom. Például a tökfőzeléket nem nagyon szeretem, de Roni imádja így én is megettem. Na és nem is volt olyan rossz Kép Bár a legfinomabb része a tükörtojás volt Kép

Holnap merre mentek?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Mi ma nem megyünk sehová, pár év alatt eléggé elegem lett a 20-án szokásos tömegből. VÉgre van egy napunk, amikor senki nincs, csak mi, így itthon kiélvezzük.Kép Holnap megint jön a család, igaz csak 1 napra, de már előre félek.Kép

Képzeljétek Gergő egy kicsit betaknyosodott.Kép Amúgy jókedvű és láza sincs, de folyik az orra. Szerintem simán megfázott, mert Karcsi tegnap benyomta a légkondit. Remélem nem lesz rosszabbul!

Most menem kell ebédet csinálni.

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Merre jár mindenki? Remélem mind megvagytok, csak kifáradtatok a tegnapi tüzijátéknézésben.Kép

PussszKép

Orsi

avocado

szia,

Mi voltunk kinnt tegnap a Városligetben és környékén. Jó nagyot sétáltunk, megnéztük a kézműveseket, szerettem volna beállni a kürtőskalács sütők közé de hosszú volt a sor Kép Veronika lecövekelt a kacsáknál és ott kellett állni vele tök sokáig Kép A tűzijátékot nem vártuk meg majd talán jövöre.
Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

eltűntem ugyan, de 1 hete ugye elköltöztünk, és nagy bánatomra ezen a környéken nem tudtak nekünk biztositani ADSL- t. mert fullon van a környék. Borzasztó, mert 1 hónapot igértek hogy megoldják, a telefonunkat már áthozták, sőt péntek óta UPC is van, azaz TV. Megküzdöttem vizvezeték szerelőkkel, zár szerelőkkel (nem véletlen a többesszám sajna), kezdünk kinézni valahogy, de a net nagyon hiányzik- férjemnek ugye munkaeszköz- neki nagyon rossz, de ő legalább bemegy a munkahelyére, sőt azóta már egyszer külföldön is volt, és kezdődik újra a minden héten utazik téma, vége a nyárnak, meg a szabinak. Én meg csak nézem a dobozokat, dobozokat..fogy, de még annyi van. De tegnap végre kirúgtunk a hámból , mert szülinapom volt, és bulit csaptunk a kertben, sütögetés, de jó is a kertes ház, gyerekek!!!!

Maccs, Lilikének is boldog szülinapot!!
Orsi, elmaradva, de Gergőnek is boldog szülinapot!
Na meg a többieknek is, nem fogok tudni visszaolvasni, majd bepótolom igérem! már csak 3 hét kb a netig :-)

elküldöm, mielőtt eltűnne

Mese

irjatok szorgalmasan!

babafalva.hu vonalzó
meske

volt végül babatali?!

Rita, köszönöm a hivást, de annyi dolog volt még, hogy bár hiú ábrándként gondoltam, megpróbálunk elmenni, de aztán csak intézkedtem, jöttem- mentem, stb. szóval 1 órám se volt szabad sajnos.
remélem volt tali! Legközelebb igérem megyünk!

na puszi, olvasgatok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Mese
Végre valaki!Kép
Gratulálok a költözéshez és egyben sok erőt és kitartást is kívánok, mert a pakolás még el fog tartani egy darabig. Viszont a kert majd kárpótol!Kép

Képzeljétek ma Karcsi rosszul lépett kerítéscsinálás közben és úgy kiment a bokája, hogy baleseti ambulancia lett belőle, 1 hét fekvő, majd 5 hét járógipsz.Kép Nemrég ért haza, szegény itt biceg, meg fekszik.Kép Még az a szerencse, hogy megvan a balesetemből a mankó és azt most tudja használni! Így a jövő pénteki esküvő, amire hivatalosak vagyunk is kérdéses.Kép

Na, ezt az üzenetet is másfél órája kezdtem el.
Nem tudom mennyire fogok tudni jönni, ráadásul valószínűleg az idegtől az én derekam is bedurrant, Gergőt az előbb alig bírtam kivenni az ágyából.Kép A kripli család.Kép

Puszi mindenkinek, jövök ha tudok.

Orsi

avocado

Andi
Bocsi, hogy Téged nem vettelek észre!
Végre valakik!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Itt vagyok anyuéknál, de sajnos tök sokáig nem egedett a topikokhoz a gép, asszem a bnettel variáltak valamit.. Kép

Most kapkodom kell, mert már elfáradt a törperös.. Kép

Azért röviden rólunk: jól vagyunk, nyaraltunk mi a babával két hetet, apája meg egy hétre csatlakozott hozzánk. Voltunk Pécsen a hugomnál, és egy kicsit a Balcsin a hétvégén, /bár egész hétre terveztük, de a rossz idö miatt igy sikerült/. Ott ünnpeletünk, rakok fel gyors 2 képet. Kép

A hétvégén megszökünk apával 2 napra, aztán megint jönnek a szürke hétköznapok.. Kép

Sajnos nem tudok visszaolvasni csak röviden:
Mindenkinek puszi Kép
Meske! Kép Köszi a gratulációt!
Anikó! Kép Köszi, hogy eszedbe jutottunk. Bencédnek és atopik többi kis Bencéjének boldog névnapot! Kép
Rita! kösz az sms-t! Kép
Ha gondoljátok egy tali náalunk is szóba jöhet! Kép
Most spurizok, mert a lány már a földön fetreng! Kép
Csak még annyit, hogy állítolag belátható idön belül lesz netünk!!!! Kép

Puszi
Macs

Kép
Kép
maccs

JAJ! De hülye vagyok!!!! Elfelejtettem egy fontosat!

Természetesen Orsi Gergöjének sok Boldog szülinapot kívánok!

Macs
maccs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?