Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát ez az idő szégyelheti magát.Majd meg fagyok,fáj a fejem......FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJ!
Egyébként jól vagyok,mintha nem is történt volna semmi egy hete,mára szinte teljesen elmúlt a petefészek irányú fájdalmam.De sajna semmi mást nem érzek.Nem baj nem mindenkinek kötelező éreznie,majd jövő héten kiderül.Jóval nyugodtabban tellik az idő mint a múlt hónapban.Nem nézegetem a tesztet naponta hogy megcsináljam,vagy sem,nem méregetem a hőmet,mert tudom a duphastontól 37 alá nem megy.Szóval nagyon jól viselem a dolgot.Szép meglepi lenne ha két csíkot láthatnék.
Ma az egyik vendégem közölte,hogy azt álmodta,hogy kisfiam van,és rám hasonlít. "szegény"Kép
Mondtam is neki hogy remélem minden álma valóra válik ,és remélem hogy jó bosziKép
Zsebike!
Tök irigyellek a péntek utazás miatt,de nagyon örülök,hogy neked jó leszKép
Latimi!
Drukkolok,hogy pénteken minden jól sikerüljön!
kavicska

Sziasztok lányok,

Most értünk haza a hosszú hétvégéről, ezért bocsi Zsebi de még nincs időpontom.... Holnap reggel hívom a doktornőt.

Lara,

Pedig egész hétvégén emlegettelek, hogy vajon most vajudsz-e, már biztos kikukucskál Andor meg ilyenek. Aztán látom hogy mégse... Elhiszem hogy túl lennél már rajta, Andor már most próbára teszi a mamátKépKép Nagyon drukkolok hogy hamarosan a kezetekben tarthassátok Kép

Stella,
Hatalmas gratula mindhármotoknak. A legjobb az hogy hazaengedtek benneteket. Azért tutira jobb otthon pihenni mint a kórházban KépKép Az ikrekért kicsit irigyellek, persze csak jó értelemben KépKépKép

Farkasok,
Semmiről nem maradtatok le, a TV2 hiradoban 'szerepeltem' egy mondat erejeig. Mivel sajnos a kedves kollegak 24 órán át sztrájkoltak a londoni reptéren, igy jónéhány magyar utas rekedt kinn, ez pedig ugye már szenzáció Kép Farkaskoma, nem is tudtam hogy a maratonra edzetek....csak keményen KépKépKép

Nori,
Remélem már újra jobb a kedved Kép Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem tul sok időd van gondolkodni. Jól értem hogy most otthon vagy és a PHD-et írod, nem dolgozol, ugye ? Én ugyan sosem próbáltam a Phd-t, biztos nagyon nehéz, de adott körülmények között szerintem jobban járnál, ha legalább fél állásban dolgoznál és mellette irnád, igy rá lennél kényszerítve arra hogy másra koncentrálj és tutira jönne magától a kis poronty. Szerintem....

Kattca,
Örülünk hogy benéztél hozzánk, gratulálok a 36 héthez, az ikrekkel ez már nagyon jó eredmény Kép Gondolom mostmár minden percben érkezhetnek, nem ? Szerintem mindannyian örülnénk itt ha tennél fel egy jó kis pocakos képet, de csak ha van kedved hozzá Kép További problámamentes babavárást kívánokKép

Petyaanya,
Jó hogy te is köztünk vagy, a lakásfelújítás és a régi kacatoktól való megválás mindenképp pozitív változás lehet, remélem a fagyibabák ideje is eljön amikor elég erősnek érzed majd magad.

Timi,
Üdv itt a csapatban. Nem semmi hogy már hétszer... akkor az a 3 amikor nem osztódtak, nem is számit bele a támogatottba ha jól számolom, ugye ? Tudnak valamit mondani, hogy miért lehet ez ? Melyik oldal a donor, és miért ? Bocsánat ha tolakodó vagyok, ne ird le ha nem akarsz/tudsz róla beszélni. Remélem ez alkalommal sikerrel jársz, hiszen itt mostanában elég jó a szériaKép

Mka, Kavicska,
Már csak pár nap és újabb zebrákat köszönhetünk, ugye ?? Csak kitartás, nekem az utolsó napok voltak a legnehezebbek. Most igazán szükségetek van egy kis drukkra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi,
Már csak másfél nap KépKépKép Legalább ti elmenekülhettek ebből az ocsmány nyárból ami idénre jutott nekünk Kép

Na megyek, be kell tennem egy mosást mert már kifolyik a szennyestartóKép

Kép

KépKép
kriszta71

Timi!
Eddig nem donorral csináltátok? A párodnál ennyire nem jó a spermakép, vagy miért kell most ez?
Nekünk sem valami jó és hát azért bizakodok, hogy most sikerül, csak ICSI jöhet szóba és ez is eléggé megviseli az embriókát, hát nem tudom ....
Neked a távolból fogok szorítani az eredményre pont hazaérek!!!!!!

Kriszta!
Jaj én meg már úgy izgulok,hogy lesz-e csütire időpont!!!!! Nagyon remélem!!
Örülök,hogy jól telt a hétvége!!!!!!
Nagyon remélem, hogy ott jó idő, van mert azért nem esne jól, ha hidegből hidegbe mennénk!!!!!!

Van egy két ember aki mostanában sokat jut eszembe akkor emíteném a neveket aki olvas minket csak nem ír örülnék ha jelentekznek, hogy mi van vele!

Potykamanó, Lullaby, Zsu, Fea, Éden, Babafán, Anna, Ildikó??????????????

Manókám!
Talán már volt azóta lombikod és remélem boldog pocakos vagy!

Lullaby!
Nem tudom mi lehet veled, remélem nem adtátok fel a gyerek projektet hiszem hogy sikerülni fog olyan szép eredmény lett nektek is a homeostól és rettentő nagy hálával tartozom neked, a mi spermáink is a te javaslatodra indultak el.

Zsu!
Remélem apukád jobban van és kifelé jöttök a családi problémákból és ősszel újjult erővel jöhet a 4. lombik!!!!!

Fea!
Mindig inszemes zebrát szerettem volna benned van a reményem, tessék jelentkezni!!!!!!!!

Éden!
Merre vagy??????? Most ugye nem titokban készülsz a köv. lombikra! Ha igen és csak nem szeretnéd velünk megosztani megértem és drukkolok ezerrel!!!!!

Babafán!
Hát nektek igazán nehéz szólni az 5. előtt nagyon kemény, de mégis azt mondom vértezzétek fel magatokat és előre baba lesz a vége hiszek benne nagyon és szorítok is érte!!!!!!

Anna!
Nagyon itthagytál minket, mi van veletek? Mostankörül indul a köv. projekt neked is, járjál sikerrel és jelentkezzél!!!!!!!! Most nincs suli, úgyhogy nincs elfoglaltás!!!!

Ildikó!
Remélem a párodnál rendezőtött a cukor dolog és talán már a spontán babó is ott figyel a pocidban! Mesélj magadról!!!!!!

Lányok én mindent megtettem hogy halljunk a rég elveszett emberekről remélem jelentkeznek!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta,
Kritsztián tömi a majmot= magát, és távolról sasolja, hogy ki írt ennyit, mondom Te! Most csuklasszz(hihi). Ti szurkoltatok vagy versenyeztetek is? Nem találkoztál Icsilya családdal ő is valami vitorlázós versenyt emlegetett!?

LAtimi,
Egy kis mozgás ,borovicska és és pozitív gondolat - ez utóbbi rohadt nehéz, de el kell jutni hozzá- mi ezerrel szorítunk nektek, és tessék nem parázni sikerülnie kell. Jelentkezz ám be, hogy levezeds a feszkót meg hogy jókat vihogjuk !!!!!Ha még belefér egy kis bio-cinket nyomathatsz.

Snori,
LEcseszlek!!!Most azonnal hívd fel a Yamamotót és kérj időpontot, jövőhéten nem vehetsz semmilyen könyvet mert kell a zsé a cérnázásra, nehogy már most hagyd abba. Nem ám otthon ülsz és egész nap filózol, hogy mivel kellene megtölteni a következő 100 oldalt a dolidban. Kérlek, csak pozitívan, vagy fuss amikor rád jön a gondolkodhatnék, vagy esetleg rendezd át a lakást, vagy hívd fel KAvicskát és csináltass egy kis manikűrt, tessék lazítani, nem ám para-piri izé. Beküldöm a kutyát, hogy csípjen bokán.

Zsebeském,
Mindjárt vége ennek a nyomi munkahétnek, csütörtökön testben és lélekben veled vagyok a cérnázáson, tessék elkapni a ki- és belégzési technikát, izmokat elengedni, és fújtatni mint Süsü -én mindig ezt csinálom és lenyugszok tőle és lazulnak az izmok-, és akkor tutira simán megy, sőt, mikor leszállsz az ágyról követelni fogod, hogy még-még-még.

Sünikém,
Jöttek már? Szívatják itt az egész népet, mi az ábra a szökdöső kutyuval?

Kavicska,
Fetrengek, "hasonlít rám, szegény".Valljuk : ez a pozitív hozzáállás, feltétlen találkoznunk kell a következő talin, addigra ellazítom az izmaimat.Remélem bébik születnek ezerrel és élvezkedsz egy kicsit.

Wish,
FArkas Gym-gratulál a kitartáshoz! Erőt küldök a holnapi cérnázáshoz.

Lara-famili,
Milyen a könyv? Van még a sütikből, vagy sütötettek újra mert nem bírjátok a várakozást? Remélem Petinek is van külön táskája, és kérlek, tartsd szemmel, nehogy a tiédet vigye magával és még itt előjön a hálóingedben!

Drágáim,
Az élet nem egyszerű, de jó. Várnak mindenkit nagy szeretettel itt, és minden csak rajtunk múlik! Kitartás, küldök egy kis pálmatexet -ezt így írják? - megtapadás végett, és pocaksimit a bentlakóknak!!!Pozitivitás!!!!!!!!!!!!!!!! Az élet nem áll meg és nekünk is menni kell tovább akármi is történjen!!!

Puszkózlak benneteket FArkasok J

Kép
farkasok

Zsebi, holnap valóban Krizsa, és belevágunk. KépMajd ő megmondja, mikor, fogalmam sincs, mennyi idő ez a hisztero meg mindenféle kivizsgálás dolog.

Kriszta Kép Sajna, félállás mint olyan nem nagyon létezik közgazdászoknak. Teljes állásban nem megy, ill. tavaly próbáltam multi mellett, kész csőd lett (és a baba így sem jött). Nekem többet ér a PhD, hogy megcsináljam (egyébként nappali ösztöndíj mellett nem is lehet elvileg dolgozni). Tanítok, ebből a szempontból nem kedvezett a nyár, a szünet miatt. Vannak kisebb munkáim, de mikor purcanok kifele, nem nagyon figyelek a határidőkre se... Mit tehetek még?

Madarant én is nagyon hiányolom, sehol nem látom Kép
s_norka

Farkasok Juditja!
Öröm volt olvasni a soraidat, ezt szeretjük!!!!! Nagyszerű, hogy visszajött a pozitivitásod, a jókedved!!!!!
A cérnázára megfodadom a tanácsodat, de azért szerintem élvezni nem fogom! Most megpróbálok nem foglalkozni vele majd előtte ráhangolom magam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép

Elfáradtam, úgy megyek aludni!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Juditfarkas, milyen doli...?! Kép Könyörgöm a PhD 6 éves, és még csak a másodikat fejeztem be... Kép A legutolsó könyv, amit vettem, az a Görögdinnye volt, szellemi szintemet jelzendő - de szülés előtt állóknak (Lara) kötelező, na. Megyek mán a yamamoto-ba, nyugi, de most ki akarom harcolni, hogy maga Gabi dokinő fogadjon, mert az ő szúrása feleannyira fáj csak, mint a ferdeszeműé.
s_norka

Lányok!
Van egy kis gondom, mostanában valamiért nem mozognak nálam a gépen a figurák amiket becsatolok, míg ha más gépen megnézem mozognak! Mielőtt elküdöm az üzenet előnézetbe még nekem is mozog aztán ha már elküldöm végleg akkor nem! Szerintetek hol kell állítani valamit, mert úúúúúúúúúúúúúúúúúgy idegesít!!!!!!
(Amit más csatol az se mozog)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta,Farkasok!
Jól eleresztettétek magatokat!Mármint írásilag.Nagyon-nagyon igazad van Judit.Menni kell tovább,mindig minden körülmények között.
Én még csak az első beavatkozásra készülök, de már teljesen kész vagyok.Először úgy volt, hogy július, aztán augusztus, mindig csúsztunk valami miatt.Most egyelőre szept, de lehet, hogy okt eleje lesz.Már rettentően várom.Megbeszéltem magammal, hogy mindegy mikor, csak idén karácsonykor babás legyek,még bebeférnék, ha Isten is úgy akarja,mert én igen,az tuti.

Renóca!!!
Hol vagy???Nyaralsz?Nagyon eltüntél!Várjuk nagyon a fejleményeket!!!Írj légyszi, ha nem akarod, hogy megőrüljek a kiváncsiságtól, hogy kismama vagy e már hivatalosan is!?

Lara
Nemtúl sokat írál ma.Nem tán Andorral vagy elfoglalava?
Akármikor belépek,azt nézem,hogy mit írtál, vagy a férjecskéd mit írt, vagy írtatok e egyáltalán.Kiváncsi vagyok hány centi, és mennyi gramm a kis tüske?
Hajrá!!!
Küldök egy kis fájás beindulás energiát!!!
....................elküldtem.Remélem fogadtad?

Edina
dedina

Hirtelen jó sokan írtunk egyszerre.
Zsebi
Annyira szeretnék segíteni, de én még figurákat sem tudok feltenni.Egy kicsit benguci vagyok.
Remélem azértnálam okosabbak sokan vannakés tudnak neked segíteni.Ne legyél túl ideges.Tudod?Árt a szépségnek!

Edina
dedina

Sziasztok!

Annak, hogy nem írok, egy oka van. 1 hónapja külön költöztem a páromtól.
Sajna nem jöttek rendbe a problémák. Majd meglátjuk, egyenlőre mindketten megpróbáljuk átgondolni a dolokat.(
Zsebi, nagyon örülök, hogy még nem felejtettél el. Külön köszönöm, hogy a táblából nem vettél ki. Legalább annyi maradt...
Lara: nagyon drukkolok neked ,tuti, hogy minden ok leszKép
Kriszta, Stella: Gratulálok:-)

Mindenkinek kitartást és minél elöbbi babásodást kívánok!!

Fea
Mindig beolvasok a topikba.
fea

Fea!
Örülök,hogy jelentkeztél! Annak viszont kevésbbé, hogy nem bírta a kapcsolat a megpróbáltatást. Azért még nem adtátok fel, bizakodok, hogy egyszercsak mindketten egyet akartok és ismét kéz a kézben fogtok küzdeni ezért a nemes célért!
A fent említett emberek igen a szívemhez nőtek, mert együtt kezdtük itt a neten a rögös utunkat és bízba bízok, hogy hamarosan mindanyian már a boldog kismamasággal kell foglalkoznunk!!!!!!!!!!

Edina!
Na azért annyira nem igedeseítem magam csak foggalmam sincs hol lehet a bibi!

Renóca!
Tényleg merre vagy??????? Az oviba sok gyerkőc jár már vagy még ott tarta nyáriszünet?????

Szép napot mindenkinek!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Itt vagyok a háttérben. Hétvégén Nagybörzsönybe kirándultunk, vasárnap volt a keresztfiúnk szülinapja. Dolgozom és sajna csak elolvasni van időm és erőm titeket. Tegnap voltak először gyerkőcök az óviban. Szuper volt újra velük lenni.

De nem is ez a lényeg.

Megkaptuk a jogerős határozatot, látogatás elmaradt.
AUGUSZTUS 10-TÕL JOGERÕS HATÁROZATTAL "KISMAMA ÉS KISPAPA" VAGYUNK!!!!
Kép

Mindenkinek szorítok, drukkolok!!!
Lara, Kavicska, Mka rátok különösen sokat gondolok!

Üdv Renóca
Kép
süni_renóca

Renóca!
Naaaaaaaaaaaaaagyon szuper!
Kívánom, hogy minél rövidebb ideig elgyetek kismama és kispapa!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!

Ahogy Zsebi is megérezte, bizony itt vagyok a háttérben, igaz hogy csak olvasó üzemmódban, de szorítok mindenkinek, és szívből gratulálok a kismamiknak!

Velem annyi van, hogy spontán semmi, jövő héten látogatás Krizsánál, hogyan is lesz a 3. lombik...., mert nem bírom tovább a várakozást, és el kell kezdenem a következőt.
Attól tartok, hogy Krizsa ajánlani fogja a lapart (egyedül ezt nem csinálták még meg nekem), de egyelőre valahogy ahhoz nincs túl sok kedvem. Szerintetek hanyadik lombik után érdemes megcsináltatni? Én valahogy úgy vagyok vele, hogy ha a 3. sem sikerül (ami ugye kizárt :-)), akkor majd a 4. előtt meglesz az is.
Kacérkodom a gondolattal, hogy a lombik előtt felkeresek egy kineziológust is, hátha ezúttal jobban sikerül majd. Vett valaki igénybe ilyen segítséget?
Éden
Éden

Süni-rénóca : ez aztán a nagyszerű hír, Kismama ! Kép Örülök nagyon, remélem hamarosan kézzel fogható eredménye lesz a procedurának KépKép

Zsebi : jé, utána sem kell számolnom, hogy én mikor kezdenék, mert akkor, amikor te Kép De erre annyira kevés az esély. Még semmit nem érzek és tudod, nekem a melleim min. 1 héttel mensi előtt már fájnak Kép
Tegnap nagyon hányingerem volt, erre apa megjegyezte, hogy ne is csodálkozzak, hisz kismama vagyok Kép Bár úgy lenne...

Nóri : nagyon várom, Mágussal mit tudsz megbeszélni. Hiszterot hol fogják csinálni ?

Latimi : üdv. közöttünk ! Nagyon sok mindenen mentél már te is keresztül, így szívből kívánom, hogy most végre sikerrel járjatok !
Nekem K. azt mondta, hogy nem kell feküdni, az első 1-2 napot lightosan, pihengessek, majd emelgetés, erőlködés stb. nélkül folytathatom az
életem. Nálam +/- bejött, mert sikerült a lombik, csak méhenkívüli lett Kép

Kriszta : sokszor eszembe jutsz és nagyon jó érzés, hogy végre sikerült nektek is. Érzel egyébként valamit, nem vagy rosszul ? Hivatalosan mikor szeretnétek bejelenteni ?

Stella Kép végre otthon vagy, most már biztosan minden rendben lesz. Vigyázz a két piciny babócádra Kép

Stella : Andor tudja mikor akar kijönni, én a helyében nem is sietnék, hiszen kint hideg van Kép
De azért remélem nem fogod nagyon túlhordani és nem kell megindítani a szülést !

Kicsit rossz a kedvem, mert tegnap óta folyik az orrom, pont akkor jön az allergiám, amikor már majdnem elkönyveltem, hogy nem lesz idén + elvileg ebben az időben alacsony a pollenszint Kép

Tegnap a bátyám gyerekeivel voltunk és - valószínűleg ennek hatására - azt álmodtam, hogy van egy kisbabám és láttam ahogy cicizett, éreztem, ahogy szívta a tejcsit Kép szóval kész vagyok, csak arra szabad gondolnom, hogy át fogom ezt élni. különben depi leszek... Kép

mniki

Éden Kép szerintem jobb a laparon túlesni, én nem várnék vele. Nagyobb az esély utána, főleg, ha találnak valamit. De ez az én véleményem Kép
Ezek szerint te is benne leszel az őszi babaesőben KépKép

mniki

Lara híradó- Peti hívta Krisztiánt,
Benttartották, mert szivárog a magzatvíz, úgy hogy talán most már tutira indul a buli!!!!!!!!!!!!!

FArkasok J

Kép
farkasok

Kriszta,
Igy ahogy mondod, ez az utolsó pár nap elég húzós. Még ötöt kell aludni Kép Koszonom a szurkolást mindenkinek.

Ma amilyen hisztit levágtam reggel, csodálkoztam magamon. Kép Szegeny párom, de mondtam neki hogy biztos megbuggyantam...hihetetlen ingerlékeny voltam egész reggel.

Tegnap este eléggé fajt a hasam, ejszaka is arra ebredtem. Mit lehet ilyenkor tenni?
Este ittam lazításnak egy kis bort, de éjszaka mégsem estem neki az üvegnek. Ilyenkor
lehet/érdemes bevenni egy-egy extra MagneB6-ot?

Sok-sok pozitiv energiat mindenkinek!

Mka
Vendég

Sziasztok!
Már úgy hiányoztatok, hogy csak na!
Remélem mostantól újra tudok majd jönni!

Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon jól jöttek! Nélkülük még biztos mindíg a kórházban lennék!
De lényeg, hogy már jól vagyok és remélem a Picik is!

Sünike!
Gratulálok a hivatalos Kismama-kispapsághoz!
Remélem tényleg nem tart sokáig!
Nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!

Még nem tudtam visszaolvasni, de majd idővel!
De puszilok mindenkit és jó újra közöttetek lenni!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de este a férjem uralja a gépet. Nálunk a probléma a férjemnél van. 1 millió spermája van, de az a kevés se csinál semmit. Egyszerűen nem akarják megtermékenyíteni a petesejtet. Az én értékeim meg már betegesen tökéletesek. A Gonal_f-re nem is reagáltam egyáltalán. Én éreztem, hogy gond lesz az 1. gyógyszerrel, bár lehet, hogy ez marhaság és a kettő között nincs összefüggés, de én még náthás sem tudok lenni, soha nem voltam beteg, így nem kellett gyógyszert használnom semmire. Talán emiatt nem tudott reagálni. Most csak Merional-t kapok. Azt mondták az gagyi szer, ennek ellenére ezzel termelődik "csak" 4 tüszőm. Nekem spontán is megnő a tüszőm 23-asra.
A donoros spermával a legutóbb volt 2 db 8sejtes és 1 db 4sejtes. Mégsem tapadt meg.Sajnos én nem szoktam érezni semmi extrát, hogy vmit termelődne a szervezetemben. Na, néha szurkál a cicim. Ennyi.
A műtétek után mindig olyan rosszul vagyok, mint aki most akar kipurcanni. lelkileg már nagyon a padlón vagyok. Tavalyi júniusi sikertelen beültetés után eltemettem az anyukámat, az idei júniusi beültetés után a teknősbékámat (10 évig volt velünk). Remélem, idén nem hal meg senki. Hirtelen ennyi.
latimi

Sziasztok!
Egyébként még elég optimista vagyok, úgy érzem. Most úgy érzem, hogy összejön. Mindig azt álmodom, hogy van egy kisfiam.
Mindenkinek nagyon szurkolok. Izgulok, hogy mikor születik meg Andor. Most megyek az ügyeletre, hogy beadják a szurit.
Timi
latimi

Zsebi
Akkor megnyugodtam, ha nem idegesít annyira.Azért láttam nem sokan írtak neked,hogy mi lehet a hiba, talán minél hamarabb rájössz magadtól.

Renóca
Nagyon nagy gratula kismama-kispapasághoz.Remélem "jó koraszülés" lesz!

Éden
Én már túl vagyok a laparon,viszont még egyetlen próbálkozás sem volt.Én személy szerint nem lennék nyugodt, ha nem csinálták volna meg.Anélkül bele sem vágtam volna.Szerintem menj el minél hamarabb.Azért hozzáfüzőm, hohy ez csak az én véleményem!

Lara
Habár te most pár napig tuti nem jössz.De azért én küldök nagyon sok kitartás energiát.Nagyon szép szülést kívánok!

Farkasok
Köszi, hogy adjátok a híreket Laráékról!Rendicsekek vagytok!

Stella
Nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok.Gratulálok nektek!És sok szép élményt kívánok neked a babavárásra.Vigyázz magatokra, nagyon!

Edina
dedina

Szia Kriszta!

Mikor lement az adás a tényekben nem láttalak.De most megnéztelek a tv2honlapján megtaláltam a videót, aminek a végén nyilatkoztál.most már a te nevedhez is tudok arcot kapcsolni.De azért csak óvatosan a munkával.

Edina
dedina

Éden!
Krizsa a 3. után nagyon ajálja a lapart!
Akkor neked is megy a durkk és tessék rendszeresen velünk lenni!

Stella!
De jó, hogy megint itt vagy közöttünk!
Akkor így már személyes olvasatban is hatalmas gratula vigyázz magadra és bodlog babavárást kívánok!!!!!!!

Timi!
Én is ezt álmodom, mostanában, hgoy van egy kisfiam reméljük pár hét és nem csak álom!!!!
Nekünk is vacakol a sperma annyi hogy az IcSI az segít azzal mindig megtermékenyülnek!

Lara!
Hatalmas durkkkkkkkkk! Remélem hamar túleszel rajta és gyönyörű szülésélményed marad!

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
És te hány napig szeded a fogigátlót? Én 21-ig mert anyós szülinapját nem lehet kihagyni!!!!
Mikor mondtam a páromnak, hogy a fogigátlót el ne felejtsem berakni, nekem is ezt modnta szomorú arcal, hogy de ha ebbe a hónapba sikerült akkor minek! Olyan édes volt..... remélem igaza van!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara Kép
Drukkolunk mi is Kép

Andor Kép
Mostmár ne kinozd sokáig a mamádat, had öleljen minél hamarabb magához Kép

KrisztaKép
Én is visszakerestema nyilatkozatod Kép

Zsebike Kép
Nekem megvolt ma a varratás, csütörtökön majd gondolok rád Kép

wish

Sziasztok!

Beugrottam munka előtt,és látom történés van a szülőszobánKép
Lara! Drukkolok nagyon!
Mka!
Tegnap elfelejtettem neked írni.Nem megyek vérvételre,hanem majd hétfőn,vagy kedden csinálom meg az ajándék tesztet.Ami azt illeti félek kicsit tőle,na nem mintha egy teszt is megevett volna egy kismamát is......de .....fo.ok.Kép
Stella!
Olyan jó hogy újra ittvagy köztünk!Pihenj sokat,hogy a kicsik tudjanak nagyra nőni.Vigyázz magatokra!Gyere közénk hogy add az erőt a kitartáshoz!
Renóca!
Olyan jó olvasni,hogy valaki ennyire szereti a gyerkőcöket-sajnos nem sok ovónő ilyen lelkes.
Farkasok!
Majd megpróbálok a következő talira szabad lenni.Én is nagygyon kíváncsi vagyok rátok,de akiről van kép már megvizuáltamKépÉn egy 30 éves nagy bohóc vagyok.Szegény császáros kismamákat szoktam kiakasztani,amikor műtét után egy két nappal beszólok ezt azt nekik,persze azért hogy jobb kedvre derítsem őketKépSírva szoktak nevetni rajtamKépMég nem nőtt be az agyam lágyaKép
Ja és most éppen szabin vagyok,szóval nem babázok.

Egyébként most éppen egy kis ebéd utáni hányhatnékkal szenvedek...kivételesen az agyam helye nem zsibong ebben a szép nyári időbenKép

Most megyek dolgozni!Majd este ,apa hiányában még benézek.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Zsebi, a másik baba meglepetés leszKép
Egyébként "problémamentes" vagyok szerintem, különben befektettek volna. Így itthon pihenek, és hetenként járok ellenőrzésre.

Kriszta, köszi a jókívánságotKép Pocakos képet nem tudok feltenni, talán majd később a babákról.
Akik már csaknem 3 kilósak és sokat mocorognak. Kép
Valószínűleg igazatok van, én is úgy érzem, nincs már sok hátra. Tegnap este össze is készítettem a holmimat. Egy kicsit izgulok. Ha tudok, még jelentkezem a héten.
kattca

Lányok,

Hú, ennyit írni Kép

EdinaKép
Hát igen, egyke vagyok. Bizti ezért is próbálnak meg a szüleim ennyire magukhoz "kötni". De láttam, hogy kitaláltad. Sajna nem lehetett több gyerekük, bár 3-at szerettek volna. Akkor még nem volt annyira triviális a HSG vizsgálat. Anyunak mindkét petevezetője el volt záródva. Havonta járt átfújásra. Aztán amikor 3 év után jöttem én, utána már nem próbálták újra... Hát ennyi. Kép

LaraKép
Hajrá Andor!!!! Úgy várom a híreket!!! Kép

ZsebiKép
Még ne is gondolja csúnya varratásra! Kép Elég lesz a szabi tuán Kép Ja, és Korfun iszonyú jó idő van, emiatt ne aggódj. Kép Az utazáshoz pedig kellemes a hőmérséklet, szóval ideális Kép
A mozgó-bigyót én sem tudom, hogy mivel lehetne visszahozni a gépeden... Kép

WishKép
Érzel valamit a varratás miatt? Fájt nagyon?

KrisztaKép
Hogy vagytok?

KavicskaKép
Szerintem az nem baj, hogy nem érzel semmit. Majd meglesz úgyis a + eredmény jövő hétfőn! Kép Tudod, én Krisztának is megjósoltam! Kép

RenócaKép
Hatalmas gratula!!!! Ilyen jó hírt!!! Még ilyet!!! Kép Nagyon örülök neki, hogy beindult az éles üzemmód! Kép

LatimiKép
Üdv közöttünk! Biztos vagyok benne, a mostani sikerülni fog! Hiszek a pozitívhozzáállásban! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Zsebi : én is 21 napig fogom szedni, a kérdés tényleg az , hogy mikortól Kép

Neked kell előtte UH, vagy csak fogigátló közben ? Jajj, fel kéne hívnom Mágust, de "lusta" vagyok Kép

Lara : megamegamega drukkkkk ! Kép Kép

mniki

Larapapa azóta is ki van kapcsolva!
nagyon türelmetlen vagyok!

Biztos megy az action!
Andor gyere ki sokan várunk ide ki!!!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Zsebi,

Mikor randizol Wishel?
Ha jössz felénk elhoznád azt a tv állványos rajzot, mert csak az az egy van és szeretném megmutatni másnak is.

Köszi.

LARAPAPA be van kapcsolva, elment az sms, de nem válaszolt az sms-re, és nem is vette fel.

Huuh.
Mi a tök lehet!
Farkaskoma

Kép
farkasok

Unique Kép
Persze, hogy fáj a varratás, hiszen megszúrnek. De abszolút ki lehet bírni. Úgy kell venni a levegőt, ahogy a dokináni vezényel és akkor sokkal könnyebb.
Zsebit meg légyszíves ne beszéld le róla, ha már egszer rászánta magát. Jót fog tenni neki Kép

Krisztián Kép
Nyugi. Fog Peti jelentkezni, ha tud. Lehet már megvan Andor és telefonálja körbe a családot Kép
Jézus, milyen leszel a saját szüléseteken, ha ezen ilyen türelmetlen vagy Kép

wish

Kattca!
Szép súlyuak a babák! Akkor már biztos a végét járod, mire hazaérünk már biztos megszülettek.

Wish!
Hős vagy, hogy ezt kibírtad, de csütin igyekszek én is kibírni!!!! Hányszor mész még varratni?

Niki!
Elvileg 20-án jön meg, de mostanában késik mindig két napot, szóval nálam sem biztos. Én ma hívtam a dokit, nagyon jó kedve volt és szetp 9-rem kell időpontot kérnem mert 5-6-7 nem lesz.
nekem addig már nem kell mennem! Neked?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ANDOR HÍRADÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ezennel jelentem, hogy Andor 14:25-perckor megszületett!
Súlya 4050g, 58 cm.

Sajnos császár lett a vége, kis Andorkának a nyaka körül volt a köldökzsinór, így lépni kellett, mert kicsit lelassult szegényke.
Lara most alszik, így Õ még nem látt Andort, de Andor már megnézte a mamáját és a Papáját egyaránt! Lara este 9 fele kelhet fel először, és mivel sikerült az alapítványi szobába helyet kapniuk, ma Peti is benn alszik így ma nem jön biztosan, majd közvetítek!

Gratulálunk mégegyszer.
S nyugodj meg Peti, nagyon ideges volt a hangod, amit megértek, de nyugi rendben lesz minden!

Puszik Mi itt mindannyian!

Farkasok

Kép
farkasok

Zsebi Kép
Küldöm majd az energiákat csütörtökön, hogy könyebb legyen. Azt hiszem még kettő fog beleférni a punkcióig. Az utolsó már a stimu alatt lesz Kép

wish

Lara!!!!
Jaj, de örülök!!!!! Hatalmas gratula Andorhoz! Kép
És milyen nagy baba! Fantasztikus! Kép Szuper hírek ezek! Kép
Szupi a doki, hogy észrevette a kis "malőrt", és minden rendben van és lesz is. Ilyen dokival könnyű az élet! Kép Nagyon boldog vagyok! Kép

WishKép
Jaj, dehogyis akartam lebeszélni Zsebit. Nem tudtam, hogy még 1-et bevállal a szabi előtt Kép Bocsi. Kép

Zsebikém, hallod Kép
Koncentráció megy ezerrel a csütörtöki szurira!!!! És drukkolok a minél fájdalommentesebb akcióért!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

AndorKép, LaraKép, Peti Kép
Gratulálunk az egész családnak. Kép
Isten hozott a nagyvilágban Andor Kép Legyél boldog egész életedben!

wish

Lara,

Hurrrraaaaaaa!! Minden rendben lesz, remeljuk szepen es hamar fog gyogyulni a sebed, az egesz csaladnak nagy -nagy gratulaKépKépKépKép
Larapapa, nyugi, gurits le egy sort a sarkon mielott Lara felebred Kép
Andor igazan szep nagyfiunak szulettel !!! Udvozlunk a mi vilagunkban KépKépKép

Zsebi,
Sajnos csak jovo hetfore kaptam idopontot, mert a doktorno csut-penteken szabin van. A homeos novel is sikerult beszelnem, jovo heten meg egyszer javasolta beszedni a szepiat es ujabb 4 het mulva hivjam fel Kép
Most nem tudtam mind visszaolvasni, de este jovok,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara Kép Éljen, éljen Andorka !!! Nagyon nagyon örülök nektek és sok boldogságot kívánok !
Hatalmas kisbaba !!
Larapapa : gondolom nagyon büszke vagy a picire és a mamájára KépKépKép
Larának sok puszit küldünk !!

mniki

ANDOR!
Isten hozott! Nagyon boldog, nagyon hosszú életet kívánunk neked!
Larának és Larapapának gratulálunk! Reméljük mielőbb begyógyul a pocid és sok-sok tejcid lesz Andornak!
Kép

Köszönjük mindenkinek a gratulát! Mi is reménykedünk a "koraszülésben"Kép.

Köszönöm az sms-t. Farkasok ti küldtétek? Olyan jó, hogy gondoltatok rám is az örömhírrel. KöszönömKép Bár pár percbe beletelt míg a gyerekek közt az óviban rájöttem, hogy mi van meg és milyen adatok vannak a netenKépKösziKép

Renóca
süni_renóca

Lara, Larapapa!
Hatalmas ölelés, és gratula ehhez az igazi nagyfiúhoz.Nagyon sok örömöt kívánok a kisfiatokhoz!Ezután már biztos minden rendben lesz!Mi küldjük mindig a megfelelő energiákat!Most felépülős, fájdalomcsillapítós és tejcsi beindulós energiát küldök rengeteget!Meg persze amire még szükséged lehet.
Rengeteg-rengeteg boldogságot kívánok!

Puszi
Edina
dedina

Lara, Larapapa!

Kép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot örömet kívánok az új családnak!
Lara remélem hamar felépülsz nem lehetett egyszerű a császár!!!!
Remélem még csütörtökig lesz kép a piciről, mert nagyon szeretném látni!
Peti mostmár nyugodj meg minden rendben van!!!!!

Farkasok!
köszönöm az SMS-eket!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Hát sebaj, majd ha visszajövök megtudom mi újság van odabent!!!!!

Nóri!
Mi volt ma Krizsánál? Miben maradtatok??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Olvastam a Dévaisoknál, hogy ma rengeteg cérnát kaptál! Az mitől függ, hogy ki mennyit kap? Azért remélem engem nem szúrkálnak halára!
Bár ha tuti a bébi tőle akkor még azt is bevállalom! Kép Kép Kép
Remélem már jobb a cérna helye! Hány napig érzed? Ezzel utána bármit lehet csinálni nem? Mármint gondolok itt a fürdére napozásra ilyesmi, bocsi de engem mostmár ezek izgatnak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara-család!

Összeszorult a szívem, mikor először azt olvastam (vissza), hogy már megy a szülés - fájhat-e nagyon? -, aztán, amikor láttam, szegény Peti milyen ideges volt. Hát a körülmények ismeretében, hogy a csudába ne... De a lényeg, hogy ez a hatalmas babóca megérkezett hozzánk, és nagyon-nagyon örülök, gratulálok! Kép Lara, majd remélem, amikor már meggyógyultál, hazatértél a picivel, és lesz csepp erőd, mielőbb jelentkezel, és mesélsz. Remélem, Petitől mihamarabb látunk képeket!

Zsebi, meghatott, hogy ennyit foglalkozol velem, és így eszedben vagyok... a szurkálástól ne félj, elsőre tényleg nem kapsz olyan sokat, a lélegzés sokat számít, és másképp, ha nem megy, kapsz jegelő folyadékot (én a 3.nál kaptam, mert akkor depi voltam). Aznap csak zuhanyozni érdemes, és emelni nem szabad nehezet, mert megfeszülnek az inak, ahogy hajlítod a végtagjaidat, a szúrások nyomán. De ez elmúlik 1 nap alatt, semmiség! Kép

Velem: októberben lombik. Ha minden jól megy. Sajnos nekem még egyszer be kell vállalni a lapart is, mert K.szerint gyulladás-gyanú van, a félig megtapadások miatt. Holnap megyek az orvoshoz a Bajcsyba, megbeszélni a részleteket, ha minden OK, két héten belül megcsinálják. Ha nem találtak semmi bajt, vagy nincs mit kezelni, akkor a következő ciklussal indul a long protokoll, és október közepétől stimu. Ma vettek vért a hormonokhoz a Kaáliban. Úgyhogy ennyi, holnap okosabb leszek...
s_norka

Lara!
Gratalálok a babához!
Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?