Sziasztok lányok,
Most értünk haza a hosszú hétvégéről, ezért bocsi Zsebi de még nincs időpontom.... Holnap reggel hívom a doktornőt.
Lara,
Pedig egész hétvégén emlegettelek, hogy vajon most vajudsz-e, már biztos kikukucskál Andor meg ilyenek. Aztán látom hogy mégse... Elhiszem hogy túl lennél már rajta, Andor már most próbára teszi a mamát
Nagyon drukkolok hogy hamarosan a kezetekben tarthassátok
Stella,
Hatalmas gratula mindhármotoknak. A legjobb az hogy hazaengedtek benneteket. Azért tutira jobb otthon pihenni mint a kórházban
Az ikrekért kicsit irigyellek, persze csak jó értelemben
Farkasok,
Semmiről nem maradtatok le, a TV2 hiradoban 'szerepeltem' egy mondat erejeig. Mivel sajnos a kedves kollegak 24 órán át sztrájkoltak a londoni reptéren, igy jónéhány magyar utas rekedt kinn, ez pedig ugye már szenzáció
Farkaskoma, nem is tudtam hogy a maratonra edzetek....csak keményen
Nori,
Remélem már újra jobb a kedved
Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem tul sok időd van gondolkodni. Jól értem hogy most otthon vagy és a PHD-et írod, nem dolgozol, ugye ? Én ugyan sosem próbáltam a Phd-t, biztos nagyon nehéz, de adott körülmények között szerintem jobban járnál, ha legalább fél állásban dolgoznál és mellette irnád, igy rá lennél kényszerítve arra hogy másra koncentrálj és tutira jönne magától a kis poronty. Szerintem....
Kattca,
Örülünk hogy benéztél hozzánk, gratulálok a 36 héthez, az ikrekkel ez már nagyon jó eredmény
Gondolom mostmár minden percben érkezhetnek, nem ? Szerintem mindannyian örülnénk itt ha tennél fel egy jó kis pocakos képet, de csak ha van kedved hozzá
További problámamentes babavárást kívánok
Petyaanya,
Jó hogy te is köztünk vagy, a lakásfelújítás és a régi kacatoktól való megválás mindenképp pozitív változás lehet, remélem a fagyibabák ideje is eljön amikor elég erősnek érzed majd magad.
Timi,
Üdv itt a csapatban. Nem semmi hogy már hétszer... akkor az a 3 amikor nem osztódtak, nem is számit bele a támogatottba ha jól számolom, ugye ? Tudnak valamit mondani, hogy miért lehet ez ? Melyik oldal a donor, és miért ? Bocsánat ha tolakodó vagyok, ne ird le ha nem akarsz/tudsz róla beszélni. Remélem ez alkalommal sikerrel jársz, hiszen itt mostanában elég jó a széria
Mka, Kavicska,
Már csak pár nap és újabb zebrákat köszönhetünk, ugye ?? Csak kitartás, nekem az utolsó napok voltak a legnehezebbek. Most igazán szükségetek van egy kis drukkra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zsebi,
Már csak másfél nap
Legalább ti elmenekülhettek ebből az ocsmány nyárból ami idénre jutott nekünk
Na megyek, be kell tennem egy mosást mert már kifolyik a szennyestartó