Sziasztok!
Még mindig a szüleimnél, ma este megyünk haza, tehát még mindig nincs hosszú i betűm, és ezer éves a billentyűzet és előfordulhat, hogy kihagyok betűket.
Vaktyúk: Milyen büntiről van szó???? Miért kell dolgoznod?
Angéla: Köszi, hogy bekerültünk a táblázatba, de honnan tudtad a paramétereket, hogy hány kg, cm volt, meg hogy 39+3 napra született????
Viszont ha lehet kérhetnék egy kis javitást, mert nem a Női klinikán szültem, hanem a Szegedi II-es kórházban.
Bocsi a szőrszálhasogatásért.
Alvás: Hajjajjj, azok alapján amiket irtatok, lehet hogy Gréti nem jól működik vagy mi csinálunk valamit rosszul??!?!?
Szóval nálunk az van, hogy nem altatunk. Napközben ha játszunk vele, és észrevesszük hogy álmos, vagy hagyjuk és elalszik magától, vagy esetleg betesszük a kiságyba, de simán elalszik egyedül. Semmi nyűgösködés nincs. Általában. Ha túlpörög akkor nyűgös, ilyenkor szopizik és közben alszik el. Sokszor van, hogy egyedül elvan napközben mellettem a tornázó alatt, nézelődik, beszélek hozzá vagy jön velem mosni, főzni, takaritani, ilyenkor hordozóba van, ha kifárad elalszik. Este fürcsi után még játszunk vele, kijön a konyhába velünk amig vacsorázunk, utána maratoni szopi következik, büfi, kiságy és szépen pár percen belül egyedül elalszik. És nem sir. Ha véletlenül nyűgös, akkor felvesszük, sétálunk vele, vagy még szopizik. Soha nem hagyjuk sirni!!!
Egyszerűen igy alakult. Az első 1-2 hónapban még esténként sétáltunk vele, ringattuk, igy fél óra múlva elaludt, utána megpróbáltuk, hogy csak simán betesszük a kiságyba szopi után, hát úgy 5 perc alatt aludt el.
Ja és kb. 3 hete kor óta nem ébred éjszaka. 10-11 körül este elalszik és reggel 7-ig birja kb. utána szopi és visszaalszik. Általában.
Tegnap nagyon keveset aludt napközben, délelőtt nyűgösebb volt, délután már nem, de nem nagyon aludt, este pedig 1 órán át szopizott, ez azért ritka nálunk, még este is. Tök üresnek éreztem a cicim, Gréti szopizott, utána beszélgetett a melleimmel, szopizott, kiköpte, beszippantotta, játszadozott, dumált nekik, én meg azon aggódtam, hogy biztos nincs elég tejci azért csinálja.
Aztán 11-kor kifáradtam, férjem is elaludt már, büfiztettem (nem a férjem
), és mondom megpróbálom berakni a kiságyba. De nagyon fel volt pörögve még simán játszott volna, dumált rengeteget, soha ennyit még nem egyszerre mint tegnap este. Olyan kis vidám volt. De gondoltam biztos még éhes...no mindegy, azért leraktam, villanyt leoltottam, lefeküdtem én is és füleltem, hát kb. 5 perc múlva hallottam, hogy szépen egyenletesen szuszog (addig se volt egy nyikk se). A pláne az egészben, hogy ma reggel 9-kor ébredt!!!! És tök boldog volt, és vigyorgott és kicseréltük a pelust és dumált és nem kért cicit...csak csodálkoztunk a férjemmel, hogy hogy birja...utána szopizott, férjem játszott vele, most alszik a nagyágyon a tornázó alatt.
Ja egyébként ugye a szüleimnél vagyunk, ők nyaralnak, nincsenek itthon, mi csak felügyelünk 4 napig a házra (nyaralunk...csak ne lenne ilyen ocsmány idő), férjem 2 nap szabit kért
Patri: A mellbimbóra jó a Bepanthen is, és nem kell lemosni szopi előtt, a PureLan is nagyon jó (védőnőmtől kaptam egy pici mintát), én most Avent-os mellbimbóvédő krémet használok, ez is jó.
Vezso: Én is szoktam parázni szopi miatt-tejcsi mennyiség. Pihenj amennyit csak tudsz, igyál szoptatós teát, Urtica urens homeóbogyó is van tejcsitermelésre (erről bővebben nem tudok nyilatkozni, még nem volt rá szükségem), igyál sört.
Egyél sok levest meg mindenfélét.
Ami nekem beválik, a sok palacsinta meg szilvásgombóc, tuti jó tejtermelők
Egyél sok szénhidrátot!
Pfranciska: Tejkő
Nem tudok segiteni.
Mázlid van a nagyszülőkkel!
Emma: Szúnyogcsipésre nekünk a védőnő azt mondta, hogy doktor nénivel irassak fel krémet, ami ilyen pici babáknak jó! Gyógyszertári keverék.
Minden baba gyönyörűséges!!!
Jó talizást nektek, érezzétek jól magatokat, kicsit irigykedek.
Majd tegyetek föl képeket!
És Marcikát sokszor pusziljuk, és reméljük nem csábul el!
Uhh, de hosszú lettem...bocsi.
Bea