Halihó!
Jöttünk fürödni, írok egy kicsit.
Megvannak a redőnyök, kivéve egyett. Nem is mi lennénk ha minden simán menne
. Ha minden igaza ezen a hétvégén ez is meglesz
.
Nagyon sokat dolgozunk, de úgy élvezem, hogy egész nap a párommal lehetek.
Féltünk, hogy a redőny miatt majd délig alszunk mert nem látjuk hogy világos van. Ez így is volt vasárnap reggel, erre ma már szürkületkor fent voltunk. Nagyon ideges voltam, hogy nem tudok aludni
. Nem baj, értelmesen eltöltöttük az időt a normál felkelőidőig.
Iszogatom a teát, de iszonyat hányingerem van tőle. Kb a megivás után egy órával. Azt hittem először azért van, mert pezsgőt ittam rá, de reggel is volt, úgyhogy passz.
A hőmet is méregetem, még semmi, bár ma kicsit meghülyítettük, ugye felkeltün meg mocorogtunk már hajnalban, de csak a szokásos nyolc óra körül mértem.
Bea, neked akartam még annyit, hogy gyorsan ússz a felszínre, nem jó az ott a hullámok alatt.
A tesztről meg azért volt szó, mert Betti teljesen behülyített, hogy elég magas a hőm bizti a baba miatt van. Aztán addig magyaráztam míg mindenkit bekevertem, a párom meg pontot tett a dolog végére egy határozott nem-mel. Tehát teszt kilőve, elhatározás megerősítve: egy hét késés után lehet a tesztre gondolni
.
Na remélem érthető voltam, és mindent leírtam. Kicsit fáradt vagyok, és nem fog az agyam, egész nap fáj a buci. (nem vagyok képmutató, vedelem a pezsgőt, de nem veszek be gyógyszert
). Szóval ha valaki nem ért valamit kérdezzen.