Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Keditke ne keseredj el, lehet most péd! A doki nekem úgy magyaraázta, hogy mire felmegy a hő már megtörtént a pé, az kb. előtte 1-2 nappal van. Az volt az instrukció, hogy amíg fel nem megy akciózni kell!

Maminti hogy érzed magad? Mikor mész dokihoz?

Vica én is szedtem az allergiámra homeopátiás szert, de nekem nem sokat használt. Kép Most semmit nem szedek, de ebben az időben nagyon nem is kell szerencsére.

Kata milyen koncerten voltatok a Szigeten? Én is úgy kimentem volna, majdnem minden évben legalább egy napra kinézünk, de most hogy szarul voltam, meg alig van pénzünk kihagytuk. A párom is volt a meccsen. Kép

Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat. Most már kezdek izgulni, de nem akarom magam belelélni. Félek a teszteléstől, nehéz elhinnem hogy egyszer nekem is lehet két csík rajta! Szóval még várok pár napot, annál is inkább mert a párom már megint a Balkánon van. Nélküle biztos nem fogok tesztelni, majd ha hazajön és még aktuális. (csütörtök-péntek)

Amúgy tegnap este 38.1 fokos lázam volt, meg 3 napja elég pocsékul avgyok, félek elkaptam valamit és attól az ígéretes jelek. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Szia Kamilla!

Már hiányoltalak reggel! Kép Gondolom, hogy jót tett az egymásra figyelés.

Betti
betti73

Szia Kamilla!Örülök,hogy itt vagy Kép.
Vica,Betti,Zafir köszi a biztatást!A cickateát iszom a höemelkedésig!A höméröt el is dobom, de a teát azt folytatom a köv.hónapba is.
Zafir jobulást kivánnok!!Gyógyulj meg!!Ma ablakot akartam pucolni ,de azt hiszem kimarad ,hideg vanKép.Sajna vége a nyárnak!!Hajnalban is alig tudtam aludni mert annyira esett az esöKép,hogy felébredtem ráá!A hangulatom is rosz!!!!!!!!
Vendég

Kamilla,
Üdv újra közöttünk! Kép
Örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek! Kép Képeket lehet kapni?! Kép

Zafír,
A Pasim egész 7en kint van a Szigeten, ezt kapta tőlem a névnapjára. Kép Õ minden évben kint van kb. 7 éve. Kép Én tavaly 2 napot voltam (Vele Kép), idén meg úgy volt, hogy nem megyek, de a pasim meghívott a szombati napra, hogy együtt lehessünk! KépKépKép Végülis a Tankcsapdát néztük/buliztuk végig. Kép A Kornt elkezdtük nézni, de nagyon-nagyon tré volt, így otthagytuk és elmentünk kajálni, mászkálni, nézelődni. Kép Aludtunk is egy keveset (már amennyire lehetett...), majd 1/2 4 körül hazaindultunk. A Hév szerencsére járt (bár heringek a dobozban feeling... Kép), az Árpád hídon átsétáltunk KépKépKép és csak pár percet kellett várnunk az első metróra. Kép Szépen ki is világosodott, mire hazaértünk. Kép
A Párod a barátaival volt a meccsen? Merre ültek? Lehet, hogy találkoztunk vele?! KépKépKép
És drukkolok nagggggyon!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

KEditke,
Nálatok már éjszaka esett?! Szólhattál volna, mert én eljöttem otthonról egy szál rövidujjúban... KépKép
Miért rossz a hangulatod?

Zafír,
Az elfelejtettem írni, hogy gyógyulj meg!!! Kép
kata1977
Hatvan

Kamilla!
Gondolom, maradtatok volna még Balcsin!Kép Tök jó, hogy sikerült kikapcsolódnotok és együtt lennetek!
A teszt 10-én volt, ott megtalálod a részleteket.

Zafír!
Köszi, jól vagyok. Dokihoz jövö csütörtökön megyek csak, mert erröl a hétröl lebeszéltek.
Gyógyulj meg hamar!
Hallottam olyan esetröl, hogy egy nönek vesemedencegyulladása volt, ennek ellenére összejött/megmaradt a baba. Szóval szorítok!

Editke!
Jókedv küld+++++++
Itt is pocsék az idöKép

Szerintetek mikor az ideális megmondani a szülöknek a babót? Mert mi elhatároztuk, hogy a 10. héten mondjuk el. Viszont csúszik a dolog, mert akkor nem tudunk elmenni anyósomékhoz. És azt szeretnénk, ha a két család közel egyszerre tudná meg a jó hírt. Viszont lehet, hogy megsértödnek, ha ilyen késön monjuk meg nekik...

Kép
Kép
maminti81

Lányok!

Itt is esik, pocsék idő van! Kép

Zafír!
Nem kellene dokihoz menned? Fáj valamid?

Betti
betti73

na itt vagyok!Kép
Igen magától jött meg,a 80. napon
A Párom az alföldre ment , és szerdán jön haza,holnap Mónival talizom!
Még valamilyen kérdés?Kép

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!
Végre újra itthon!
Te is hiányoztál ám! Nagyon remélem, hogy az egymásra-figyelésnek meglett az eredménye. Pár nap múlva kiderülKép Nagyon szorítok!!!Kép

Zafír!
Nagyon-nagyon remélem, hogy az "ígéretes-jelek" nem valami betegség előrejelzői, hanem egészen másé...Kép
Ha mégis betegeskednél, akkor mielőbbi jobbulást kívánok!

Maminti!
Mi is megbeszéltük a férjemmel, hogy ha egyszer összejön a baba, akkor a 8. hét előtt semmiképpen nem mondjuk el, de én inkább a 10-12. hétig szeretném húzni a dolgot. Ha esetleg a megsértődés előszelét érzitek majd, akkor mondd el Emese esetét és biztos megértik majd.

Beu!
A Szelidi tó ugye nincs messze tőletek? Oda megyünk a hétvégén valószínűleg a barátnőmékhez, de nem biztos, sőt...(Nagyon messze van, se pénzünk, se időnk, meg együtt is kéne lenni egy kicsit...)

Itt is eléggé beborult már, lassan esni is fog.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Zafír
Jó jel, hogy még nem jött meg, de a 38,1 láz nem igazán jó, ha van egy pici babód. Gyógyulj meg mielőbb.
Anita
Mi újság veled? Küldtem emilt megkaptad?
Lányok köszönöm a drukkokat.

Kép
Kép
bgyöngyi

Zafir!
Én viszont biztatni akarlak, mert sokaknál volt megfázásos tünet a babavárás elején. Mert akárhogy is vesszük a szervezetnek meg kell szoknia az "idegent", és magasabb hővel reagál. Ezt v.hol olvastam, de ne kérdezzétek hol. Hú de izgi!!!!!!!!! Nagyon szoritok, és már várom a pénteket. KépKép

moni

Kata!Szerintem azért van rosz hangulatom mert keveset aludtam+ ez az esös idö ilyenkor mindig álmos vagyok.Most ittam egy kávét de az se használ (hányingerem van töle Kép).
Csajok én biztossan nem birnám ki "sokáig",és elkotyognám ha babás lennékKép
Zafir megy a drukk+++++++++++++++++++++Kép
Remélem nemsokárra + tesztelsz!!!!!!!
Vendég

Hát Vicus én is remélem, hogy lesz eredmény, de pont ma jöttem rá arra, hogy ilyen munkahelyi légkörben szerintem képtelenség teherbe esni. Az az egy hét annyira jó volt. Semmi rohanás, semmi stressz. Most, hogy visszajöttem, kezdődik minden elölről. Egyik szobából rohanok a másikba, mindenkinek minden azonnal kell és egy perc nyugi sincs. Most leginkább itthagynék mindent és hazahúznék bőgni. Tök nagy reményeket fűztem ehhez a hónaphoz, de mostanra elszállt minden reménykedésem, mert ha esetleg valami meg is fogant múlt héten, tutira kistresszelem magamból. A bolondok háza semmi ehhez a nyamvadék helyhez képest.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!!Fel a fejjel,és próbálj meg lassan dolgozni,és ne idegeskedj!!!!"pont én mondom ezt aki tegnap teljessen ki volt bukva",de az az érzésem hogy ma van pém ,mert igen csak valamit érzek ott.Te hömérözöl még?
Vendég

Hőmérőzök. Fel is rakom, de túl sokat nem árul még el. <!--attachment: n_vtelen3-252336.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*178.9**n%e9vtelen3%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen3.jpg (178.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, Kamilla, Kamilla, ejnye,ejnye!
Meg ne halljak ilyet, hogy még meg se jött, máris keseregsz.
Teljesen megértem, hogy most a hirtelen rádzúdult stressz kiakasztott, de Te is pontosan tudod, hogy a baba-mama kapcsolat nem jön létre, csak kb akkor mikor meg kellene jönnie. Akkor még van pár napod, nem? Meg nem hinném, hogy az anyai szervezet annyira hülye, hogy egyből leadja a babának a stresszorokat! Ha nem jön meg és tesztelsz egy +-at, akkor meg gyorsan eljössz táppénzre és semmi baj nem lesz!
Na!
Fel a fejjel és nézz előre pozitívan. Bár már azon a cn-on tartanék, ahol Te.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Nem tessék stresszelni magad!!!!! Irgum-burgum!!!! Kép Tessék lenyugodni. Tudjuk, hogy nehéz, mert mindannyian kiborulunk rendszeresen. Optimista hozzáállást kérek! KépA hőd rendben van.

Betti
betti73

Igazad van Vicus. Tudom. De olyan egy hisztis picsa vagyok! Néha már nagyon utálom magam, hogy egyből mindig mindenen kétségbe esek és bolhából csinálok elefántot. Egyébként most jut eszembe, hogy láttunk gólyát is a nyaralásunkkor! Ráadásul kettőt!
Az tuti, hogy ha tesztelek egy pozitívat, másnap engem már itt nem látnak. Aztán olyan 4. hónap környékén, ha jól leszek visszajövök, de az első három hónapban nagyon fontos a nyugalom a fejlődés érdekében és itt minden van csak az nincs. Csak azt nem tudom, hogy netezni hogy fogok, mert otthon még telefon sincs, de majd max anyuéktól irogatok hetente egyszer. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Maminti te meddig dolgozol? És jól vagy, vagy néha szarul is picit? Irogatsz már a tavaszi topicba?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Tényleg ne stresszeld még jobban magad!
Ha minden jól megy, dec 31-ig dolgozom. De még körbe kell alaposan járni ezt a GYES-dolgot, mert gyanús!Kép
Rám csak nagyon ritkán jönnek hányinger-rohamok. Eddig még megúsztamKép Csak a hasam fájdogál néha, de állítólag ez természetes.
A tavaszi topicba még nem írok, mert nem akarok elkiabálni semmit. Majd az elsö vizsgálat után, ami remélhetöleg jövö csütörtökön leszKép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!A höd teljessen rendbe vanKép!!
Sajna mennem kell,majd holnap benézek "egy kicsit" délelött mert( 12 re megyek dolgoznoKép)
Na puszika mindenkinek!!!Sziasztok!!!Kép
Vendég

Sziasztok! Én új avgyok itt, de lenne egy kérdésem: Múlt héten csináltam két nap alatt 3 tesztet is, és mind a 3 + lett, de a vizsgálati csík halvány volt. Holnap megyek dokihoz, mert azt mondta, hogy a kimaradt menszi 1. napjától számított 10. napon már mehetek, mert akkor már látnoi fogja. Nagyon örülnénk a babának, de félek, hogy a halvány vonalak nem jelentenek jót. Szerintetek ez jelenthet terhességet?
Előre is köszi a segítséget
renibaba

Tök jó neked Maminti! Úgy irigyellek! De csak jó értelemben! Egyébként már tudják a kollégáid? Szüleid?
A hasam nekem is fáj, de pont úgy ahogy szokott, sajnos.

Most jutott eszembe, hogy kint felejtettem az ágyneműket és egész nap áztak. Ó je!

Kép

Kép
kamilla306

Renibaba!
A halvány csík is csíkKép, mint ahogy itt már többször is bebizonyosodott. Hányadik napon jársz? Engem lebeszéltek a 6. hét elötti dokizásról.

Kamilla!
ÁgynemüKép
Kollégáim és szüleim sem tudják. Csak a férjem meg egy barátnöm. Szülöknek 10. hét körül akarjuk megmondani, mindenki másnak csak a 12. hét után.

Lépek!Kép
További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
maminti81

Renibaba! A halvány csík is csík! A csík azt jelenti, hogy kimutatja a hormont a teszt. De hormon csak akkor van, ha baba is van.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lányok!

Lelépek!

Betti
betti73

Sziasztok!

Zafír! Nagyon szorítok!!! KépMelyik nap jön haza a férjed?

Férjem egy hét nonstop munka után mindjárt itt lesz,már alig várom!
Mindenkinek szép estét!!!
nolina

Sziasztok!
Olyan kedvesek vagytok, úgy örültem, hogy ennyit írtatok nekem! Kép

Móni olyan jó, amit írtál!! Én is gondoltam erre, mert nagyon egy hülye láz volt, felszaladt hirtelen, aztán egy óra múlva már csak egy kis hőemelkedés volt. Egyből elkezdtem böngészni a netet, de semmi ilyet nem találtam...Nagyon jó, hogy Te igen. Jó talizást Nektek Zsuzskával!

Amúgy állandóan fáradt vagyok, olyan legyengült és a gyomrom elég pocsék, sokat émelygek. A torkom is fáj egy kicsit meg köhögök, de az lehet az allergiámtól is!

Maminti, mi is azt beszéltük meg, hogy a 10. hét környkén lehet szólni a szülőknek. De nekem olyan nehezemre esne tartani a számat még öt hétig! Te hogy bírod, hogy nem kürtölöd világgá?

Gyöngyi hogy érzed magad? Dolgozol már? Anitával ma váltottunk mailt, megbeszltük, hogyha jó Neked akkor a tesztelésed után talizunk, remélhetőleg addigra már ketten jönnétek!!Kép

Nolina nagyon kellemes estét Nektek kettesben!

Kata éjszak járt a hév? Nem is tudtam, hogy már annyira felfejlődött a Sziget! Tavaly rémálom volt onnét hazajönni éjjel! A párom most sajnos nem tudom megkérdezni, hogy hol ültek, igen egy kollegájával volt kint, nagyon tetszett neki. Amúgy sosem szokott meccsre járni,pedig imádja a focit, csak a kollegája barátja visszamondta, ő meg nagyon beizgult a jegyre, mert a Reál a kedvenc csapata.
Tök jó ajándékot adtál a párodnak!

Hajni úgy eltűntél! Gondolom kint vagytok a házikóban, de azért kiváncsi lennék mi van Veled!

Lányok megvettem a tesztet, nem bírtam magammal!
De még nem használom fel!

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Szerintem az a teszt nem sokáig fog csücsülni abban a dobozban! Kép
Nem bánom, hogy fáradt vagy! Remélem a BABÓ miatt! Kép xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Zafír
Köszi jól vagyok, semmi tünet, hasfájás. Igen már dolgozom csak pénteken voltam szabin. A talival kapcsolatban reméljük bejön a jóslatod és már ketten megyünk, de lehet, hogy már te is másodmagaddal jössz.
Reggel mérd meg a hődet az biztosabb.
Drukk továbbra neked.

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantottam, hátha lesz valami jó hír! Kép

Zafír!
DRUKKKKKKKKKKKKKKK!

Gyöngyi!
DRUKKKKKKKKKKKKKKK!

Pusszancs Mindenkinek

Betti
betti73

Sziasztok!

Izgi hétnek nézünk elébe látom!

Gyöngyi!
Te mikor tesztelsz? Drukk hegyek!!!!!

Zafir!
Igazából konkrétan nem tudom hol olvastam róla, lehet, hogy v.melyik fórumon irták, de arra emlékszem többeknek volt hasonló tünete, mint amiket te leirtál. Szoritok nagyon! Kiváncsi leszek a holnapi hődre!

Zsuzska!
Majd csörögj rám mint múltkor! Vagy dobj egy sms-t! Kár, hogy iylen pocsék idő van... KépKépKépKép

moni

Halihó!

Jöttünk fürödni, írok egy kicsit.

Megvannak a redőnyök, kivéve egyett. Nem is mi lennénk ha minden simán menne Kép. Ha minden igaza ezen a hétvégén ez is meglesz Kép.

Nagyon sokat dolgozunk, de úgy élvezem, hogy egész nap a párommal lehetek.

Féltünk, hogy a redőny miatt majd délig alszunk mert nem látjuk hogy világos van. Ez így is volt vasárnap reggel, erre ma már szürkületkor fent voltunk. Nagyon ideges voltam, hogy nem tudok aludni Kép. Nem baj, értelmesen eltöltöttük az időt a normál felkelőidőig.

Iszogatom a teát, de iszonyat hányingerem van tőle. Kb a megivás után egy órával. Azt hittem először azért van, mert pezsgőt ittam rá, de reggel is volt, úgyhogy passz.

A hőmet is méregetem, még semmi, bár ma kicsit meghülyítettük, ugye felkeltün meg mocorogtunk már hajnalban, de csak a szokásos nyolc óra körül mértem.

Bea, neked akartam még annyit, hogy gyorsan ússz a felszínre, nem jó az ott a hullámok alatt.
A tesztről meg azért volt szó, mert Betti teljesen behülyített, hogy elég magas a hőm bizti a baba miatt van. Aztán addig magyaráztam míg mindenkit bekevertem, a párom meg pontot tett a dolog végére egy határozott nem-mel. Tehát teszt kilőve, elhatározás megerősítve: egy hét késés után lehet a tesztre gondolni Kép.

Na remélem érthető voltam, és mindent leírtam. Kicsit fáradt vagyok, és nem fog az agyam, egész nap fáj a buci. (nem vagyok képmutató, vedelem a pezsgőt, de nem veszek be gyógyszert Kép). Szóval ha valaki nem ért valamit kérdezzen.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!
Végre hazaértem. Marad valaki estére? Én azt hiszem még kb fél óráig bírom, aztán elalszom.

Renibaba! Remélem, hogy a halvány csík is babuci, mert nekem is ilyen van!

Maminti! Mikor mész dokihoz? Mesélj milyen "tüneteid" vannak, hadd tudjam valakihez hasonlítani az enyéimet. Nekem egyáltalán nics hányingerem, csak ha sokáig autózunk, vagy reggel, amikor éhes vagyok. De tegnap rájöttem, hogy ez az Elevit miatt lehet, mert annak a papírján az van, hogy elmulasztja a hányingert.

Egyébként holnap megyek dokihoz. Bejelentkezés nélkül beállítok háromra, aztán majd ha már ott leszek, akkor betelefonálok, hogy mennék, és majd csak sorra jutok. Szóval drukkoljatok! Én is drukkolok mindenkinek!

Pussz mindenkinek: Lívia

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Én vagyok az elsö!Kép

Kép
Kép
maminti81

Szelivi!
Mesélj, milyen volt a dokinál!
Pont ma volt az elsö igazi tünetem. Eddig nem igazán volt, de ma a m.hely felé jövet állandóan úgy éreztem, meg kell nyomnom a vészcsengöt, ne a buszt rókázzam összeKép Persze nem történt meg szerencséreKép Egyébként csak a cicim feszül. Más tünet nincs.
Úgy volt, hogy jövö héten megyek dokihoz, de szerintem már most csütörtökön, mert megijedtem: mintha gombás lennék. Szóval, jobb a biztonság!

Hajni!
Mi ez az állandó pezsgözés?Kép Jól érzitek magatokat, ugye?Kép

Beuka!
Mi van veled?

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt Lányok!

Szegény Maminti! Kép Kellemetlen lehetett a dolog. Ha gombát érzel, akkor mindenképpen menj dokihoz!

Betti
betti73

Jó reggelt!

Én egy kicsit bepánikoltam, a hőm leesett 36.9-re. Kép Remélem még vissza mászik 37 fölé, már vagy 15 napja ott volt.

Lara, ha nem esett volna le a hőm talán ténylegmegkisért a teszt, de így nem igazán volt rá ingerenciám. :

Maminti állítólag terhesség elején jobban előfordulhat gombásodás, más topicban is volt ilyen, gyorsan tudják kezelni, de tényleg jobb, ha elmész dokihoz.

Hajni látom jól vagytok!Kép Mikor lesz a házikóban fürdőszobátok és netetek?

Na én mentem dolgozni..Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Hajni!

Klassz lehet a félig nomád élet! Kép Kép Bocsi, hogy behülyítettünk. Kérlek ne haragudj. Kép Kép Mire fel ez a nagy pezsgőzés? Imádom én is a pezsgőt, hamar meg is árt nekem! Kép

Zafír!

Még drukkolok!!!!!!!!!!

Betti
betti73

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem köszöntem el, de akkora zuhé lett, hogy elment az áram, és mikor visszajött, nem mertem bekapcsolni megint a gépet.

Beu!
Baj van? Mik ezek a hullámok? Gyere, mond el nekünk, már attól is könnyebb.

Zafír!,Gyöngyi,Kamilla
Mennek a hatalmas

Maminti!
Így már érthető, hogy elmész csütörtökön a dokihoz.
Vigyázz magatokra. Bár már nekem is lennének rókakomás tüneteim.

Hajni
Látom élvezitek a kintalvásokat:pezsgő, szex, redőnyök...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sehol senki?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok csajok!!!

Csütörtökre kérnék drukkokat,megyek dokihoz.Nem várjuk meg a megbeszélt szeptembert,mert nem látom értelmét.Szerintem egy ciszta leszívással indít,aztán egy átjárhatósági.Meg össze-vissza jött a menszim is,szerintem nincs valami rendben.

Hajni!!
Jó lehet a kintalvás,ügyesek vagytok,lassan lehet költözni??

Beu!!
Milyen volt a keresztelő????Mit sikerült venned??És mik ezek a hullámok??Mi a baj???

Maminti!!
Jobbulást!!!
csanita

Vica!

Vagyok! Kép

Azt hiszem, hogy már megint nem értem, mi történik velem! Kép Tegnap este véreztem egy kicsit. Kép Most reggel is volt egy kis cseppecske. Kép Sosem volt még ilyen, hogy két mensi között pecsételjek. Na mindegy! Volt már valakinek ilyen? Elvileg a 11. napon volt a pé.-m, most meg a 16. napon vagyok.

Betti
betti73

Anita!
Szurkolok csütörtökre! Majd gyere masélni!
Biztos, hogy kell átjárhatósági? Párodat vizsgálták már? (Bocs, ha nem emlékszem...)Kép

Betti!
Ez tényleg furcsa. Nekem sem volt még, nem tudok erre mit mondani. Ha folytatódik, szerintem kérdezz meg egy dokit.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Betti én már régebben voltam ugy, hogy vérezgettem.Elmentem dokihoz(megvizsgált) és annyit mondott hogy ilyen elöfordulhat.
Csajok!A höm 36.6 és még érzem a hasam (ez normáéis hogy napokon keresztül szurkál)?????
Vendég

Segítsetek! Volt már valaki ott?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!!

Igen vizsgálták vele minden ok,avval a vizsgálattal kezdte a doki,mert mi egy meddőségi központba járunk.Szerintem kell,mert a prolaktinom magas ami gátolja a teherbeesést,szednem kell gyógyszert a terhesség 12 hetéig.De csak nem akar jönni a baba már 18 hónapja!!!Rengeteg idő.
csanita

Betti igaz én már megint megjött topic lakója vagyok de titeket is szoktam olvasni, így vettem a bátorságot hogy válaszoljak neked. Én három hónapal ezelőtt így lettem terhes a harmadik inszemen voltunk túl amikor körübelül a 16-18 napon egy kevés vérzésem volt pár csepp. Menet közbe kiderült hogy sikerült terhes lettem, sajnos elkellett venni mert méhen kívüli terhesség volt. Na szóval csak annyit akartam mondani , hogy ez nagyon jót is jelenthet ne izgulj, remélem igazam lesz

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vica!

Mentek Veszprémbe? Az nagyon szép hely. Nem tudok ott szállást, de szerintem a neten találsz.
www.veszprem.lap.hu

Barbi!

Köszi a választ. Akkor egyelőre nem izgulok. Kép Valami csak lesz! Kép

Betti
betti73

Anita!
Ez tényleg nagyon sok idő! Hogy birjátok? (Hülye kérdés, tudom) Mi is szeptemberneb lesz egy éve hogy küzdünk nulla eredménnyel.Kép
De majd csak lesz valamiKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Látod, milyen jó, hogy itt "beszélgetünk", mik ki nem derülnek. Remélem Barbinak igaza leszKép
Igen, Apósomék akarnak menni rokonlátogatásra és nem akarunk az ottaniak terhére lenni, ezért keresek szállást. A netet már átfésültem, de nincs igazán középkategória. vagy nagyon drága, vagy olcsó, de az olyan is. Hmmmm....Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?