Sziasztok!
Végre itt vagyok! Kora délután is jöttem volna, de akkor nem jött be a Babanet
Márti!
Először Téged üdvözöllek! Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk! Klassz, hogy Gigi ilyen ügyes kislány, hogy nem csak a nyaralást élvezi, de még az úton is kíméli a szüleit!
Várjuk a képes beszámolót! Ja és jó pakolászást, mosást stb.
Dia!
Látom, Te tudod, hogy Neked szólt a fotó! Gábornak sikerült lekapni a güzüket.
Kukihúzogatás: én az urulógustól kérdeztem, aki azt mondta, hogy még hagyjam, majd 1-1,5 éves kora környékén bizgáljuk. Mi még hagyjuk, de egyébként 100 féle verziót hallottam már rá. Mint általában mindenre...
Domi a kis morgós
Marci mostanában úgy szórakoztatja magát (legalábbis mi arra gondolunk) például babakocsizás közben, hogy szabályszerűen morog. Ilyenkor agresszív kismalacnak szoktuk hívni
Marci is jó nagyokat koppant az elején, de már egyre többet huppan a popsijára. Én is tanítgatom, meg magától is rájött a dolog nyitjára.
Ügyes fiaink vannak, nem féltem én őket!
Gigi!
Dia volt a kép fő címzettje a fogacskák miatt.
Jól beleéreztél Mártiék érkezésébe, ez igen!
Holnap jön haza Viktor, ugye?! Mivel fogod várni?
Györesz!
Köszönjük a névnapi köszöntést!
Norbika napról-napra meglepetéseket okoz, hihetlenül ügyi! Okos fiú, még azt is tudja, hogy hol a kukaca
Igazi kispasi
Orvos
Sajnos Anyukám révén van tapasztalatunk az orvosokról, Õ gerincsérvvel járja az orvosokat, kórházakat már 2 éve. Ilyenkor látja csak az ember, hogy az eü. a béka se..e alatt van, jórészt az orvosoknak köszönhetően is.
Most pedig jön a beszámoló tegnapról!!!!!
Veszprém nagyon szép város. Én még általános iskolás koromban voltam ott utoljára, de már nem emlékeztem rá. A belvárosa és a vár tüneményes, kis zegzugos utcácskákkal és milliónyi lépcsővel (ami néha a babakocsival nem volt túl nyerő). Megnéztük az állatkertet is, ami viszont túl nagy benyomást nem tett ránk (pl. a debreceni sokkal szebb), bár a környezete nagyon szép. Az idő tökéletes volt, mert nem volt nagyon meleg, szépen sütött a nap.
Marci is nagyon édi volt, jól viselte az utat is ahhoz képest, hogy délelőtt még aludt itthon jó 3 órát és a déli szopija után (üres cicivel akartam elindulni itthonról
) indultunk. Fél 5 körül kajcsizott a Kislegény az állatkertben. Marci is végigélvezte az egész napot, semmi sírás, vigyorgott ezerrel. A lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Mindekinek csak ajánlani tudom Veszprémet kirándulás célra.
A fotókat a szgép újraindítása után küldök, mert most olyan tetű lassú ez a gép, hogy a billentyűk lenyomása után kb. 5 másodperccel jelennek meg a betűk... Elég idegtépő
Pusz: Melinda