Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csak gyorsan bejeletkezem este jövök bővebben.Kép
szóval voltunk dokinőnél.Domi 8520g hízott 22 dekát.KépAzt mondta ügyesen,szépen fejlődik és elámult,hogy már 8 hónapos.Nagyon elrepült az idő.KépA tenyere és az orra kicsit sárga a sok répától.KépDe hát szinte mindenbe van sréápa.A fogcsikorgatásra azt mondta,hogy erőteljesen szóljak rá mert tönkre teszi a zománcot.De hát nem hallgat rám!KépKép
Mindenkinek szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Eddig azért nem jöttem, mert a délelőttünk elég zizire sikeredett. Én is vacakul éreztem magam, erre Marci a délelőtti alvásánál olyan sivítást csinált a szopi közben, hogy el nem tudtam képzelni mi van vele. Betettem az ágyába, hátha elalszik, de állandóan csak felállt (lsd este és éjjel Kép), aztán rápróbáltam újra cicire, és láss csodát 2 perc múlva szunya volt. Nemrég ébredt, úgyhogy remélem a délutánunk jobb lesz. Kép
Csináltam Neki sárga- és fehérrépás, paradicsomos, tésztát kis fokhagymával, bazsalikommal. Nekem ízlik, de hát a Kisördögnél semmit se lehet tudni.

Gigi!
Üdv újra itt! Jó volt Füreden? Mi is van ott Nektek? Rokonok, nyaraló? Lemaradtam...
Oli majd lehet, hogy visszaáll a rendes kelésre, ha itthon lesztek. Legalábbis bizakodj rendületlenül Kép
Viktort ugye nem vitte el a tájfun?! Kép

Dia!
Marci régebben csikorgatott, aztán szünetelt és most újrakezdte. Én is szólhatok Rá, olyan mint a falra hányt borsó. Eddig csak idegesített, most még a zománca miatt is aggódhatok. Kép
Domika jó nagy baba azt bizti. Én is csak ámulok, hogy már 8 hósak! Hihetetlen, olyan mintha most sietteted volna, hogy bújjon már kis Domi Kép Kép Kép
A sárgarépán én is agyalok, mert tényleg sok mindenben van, erre én is pont ilyen kajcsit csináltam. De most néztem meg, még nem sárgul! Kép

Mica!
Eddig minden csecsemős/kisgyerekes barátnőmtől azt hallottam, hogy nem főz, hanem üvegeset ad. Igazat megvallva, megnyugodtam, mert néha én is olyan feleslegesnek érzem, hogy pepecselek és nem is eszi meg. Próbálok azért ilyet és olyat is adni.

Kata!
Az altatásnál az biztos, hogy először Magadban kell biztosnak lenned és akkor jöhetnek az ilyen-olyan próbálkozások.
Tegnap az altatásunk egész jóra sikeredett. Félóra sem kellett, és ahogy a levevelet írtam este, be is aludt. Jó negyedóra múlva belestem és egy kicsit mozgolódhatott, miután leraktam, de végül beájult. Nappal még nem túl sikeres a módszerem. Kép
De éjjel csináltam egy marhaságot. Fél 4-kor valamilyen oknál fogva bementem hozzá, erre persze felkelt. Szerintem éberebb időszakában volt. Erre Szegényem olyan keserves sírásba kezdett, hogy a szívem szakadt meg. Az ölemben sem nyugodott meg, úgyhogy jött a cici. Hát ennyit rólam Kép

Megyek, mert Marci már megunta a zenehallgatást az ölemben és most vagy a hosszabítóval szeretne játszani, vagy a forgószéknál felállni. Szerintem a gyermekemből kitűnő biztonsági szakember lehetne: azonnal megtalálja a veszélyes helyeket Kép Kép Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ne haragugjatok de megint nagyon kevés az időm.
Még mindíg nem tudunk pontosat a házzal kapcsolatban,mert még nem érkezett meg a kalkuláció,és minden attól függ,hogy a kőműves mit mond.
De közben utánajárunk a hitelnek,az építőanyag árakat böngésszük,és mérlegelünk,hogy melyik lenne a leg kedvezőbb megoldás.
Mert ha ez a ház nem jön össze akkor nézünk másikat,de mindenképpen költözni akarunk.
Szóval ezer a dolgom,mert apa dolgozik,így rám marad a futkosás,a gyerekek,és a háztartás.
Aztán mikor végre hazaér,akkor fél éjszakán keresztül megbeszéljük az aznapi dogokat,és megkapom a másnapi listát,hogy mit kell elintézni.
Elég nagy a káosz a fejemben de azért élvezem,mert az új otthon lebeg a szemem előtt.
Csak részleteket olvastam vissza,de nagyjából látom,hogy mindenki jól van.
Aki hiányolt annak köszönöm nagyon jól esett.
Lányok jól vannak,rosszalkodnak egész nap.Kép
Most mennem kell mert van egy megbeszélésem 4-re.
Mindenkit sokszor puszilok,és ígérem amint van időm jelentkezem.

Puszi,Saxi
saxi

Zsófi!
Bencének sok puszit és ezt a képet küldöm 8.hónap alkalmából!!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
De jó hallani Rólatok! Elhiszem, hogy nincs időd, ha a ház miatt is ennyi tennivaló van, pedig még el sem indult igazán a dolog. Hú, mi lesz, ha már belevágtatok. De az ember - ahogy Te is írod - élvezi, mert klassz cél lebeg a szeme előtt. Bár mi is itt tartanánk már. Szorítok Nektek! Kép
Lányoknak sok-sok puszit küldök! Üzenem, hogy kíméljék egy kicsit Anyát! Kép

Zsófi!
Bizony Nálatok is eljött a nagy nap: Boldog szép napot a 8 hónapos Bencének és Anyájának! Kép Kép Kép

Dia!
Nagyon klasszak ezek a kis képek, amiket mostanában felteszel! Kép

Gigi!
Eladtuk a Stilot! Nagyon örülök, de egy kicsit sajnálom is, mert most már tényleg nem a miénk! Kép Kép
Hol voltál egész nap??????!!!!!!!! Remélem nem Oli fáraszt le ennyire!

Rakok fel egy-két képet Marciról és az új járgányáról! Egyetlen hiba, hogy még nincs felmatricázva Kép
Kép Kép Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Na,úgy látom ismét csak én vagyok itt!Kép
Azt még nem meséltem,hogy a dokinőnél lepisilt Domi.KépDe úgy,hogy a láb gumírozásnál kicélzott a blúzomra és se a bady se a pelus nem volt pisis.Biztos nem tetszett neki a blúzom.Kép
A másik.Dokinő kérdezi miket eszik Domi sorolom,sorolom mire rákérdez és a tejtermékekkel,hogy állnak.Mondom háááát szokott kapni túrórudit,krémtúrót de csak nevetett rajta.Hmm akkor biztos lehet.......

Melinda!
Tényleg olyan mintha még most születtek volna aztán mindjárt itt a szülinapjuk.KépManapság egyre többet nosztalgiázok nézegetem a kórházas képeket stb...Jaj annyira picike volt!Kép

A sárgaságot én se veszem észre mert mindig látom Domit.Az veszi észre aki ritkán látja.Vagy nem tom...Kép
Izlett Marcikának az Olaszos kajcsi?Kép

Mica!
Köszi az infót.KépDe úgy döntöttem,hogy nem veszek olyan asztalra szerelhető etetőszéket mert csak 15 kilóig lehet használni.Így Édesanyával felhozatom Mezőről az Ikeás etetőszéket amilyen Katáéknak is van.
Itt lakunk az Üllői mellett,légyszi máskor ugorj be!Kép

Igen a kiságyból később ágy és éjjeli szekrényt lehet csinálni.Megpróbáljuk arra a sínre letenni a fekvő területet így lehet,hogy nem kell szétberhelni az ágyat.Köszi.Kép

Saxi!
Szia.KépHajrá ház vásárlás!KépSzorítok!De azért időnként jelentkezz!

Mindenkinek szép estét!
Én megyek vasalniKépDe az vigasztal,hogy naaaagy tv-n nézem a Helyszinelőket.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Melinda!
Klassz Marcika járgánya!Kép
Ja még azt szerettem volna kérdezni,hogy ott a nappaliban koppant e már Marcika feje a padlón??Mert Domi már vetette hanyatt magát ülő helyzetből és nagyott koppant neki.Úgy sírt szegény.KépÉn pedig nagyon parázok e miatt.Kép

Köszi a gif dicséretet,nekem is tetszik.KépMás topikokból "lopom".KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

MelindaKép

Nagyon szuper járgánya van a kispasinakKép Ismétlem magam: nagyon nagyfiús lett! Azért gondolom örültök, hogy elment a stilo, jól jön a pénz. Én ma homokozót szerváltam Olivérnek. Elmentem a Corába vásárolni és utána átmentem a Brico Store-ba homokért. Annyira bunkók voltak!! Kérdezem, hogy merre van a homok erre közli a pasi, hogy hátúl 20 kilós kiszerelésben. De eszük ágában sem volt segíteni. Majd be tojtam míg a 60 kg homokot bepakoltam a kocsiba. Aztán itthon vettem olyan kagyló formájú homokozót és megkértem az aput, hogy tegye bele a homokot. Úgyhogy nagyfiú már túrhatja a homokotKép

DiaKép
Tudod, hogy hányszor fog még a Domi feje koppanni??Kép Ezen ne parázz! Múltkor Olivér felmászott a lépcsőn és ennek örömére tiszta erőből hátravetette magát. Mákom volt, hogy jók a reflexeim. Jó vasalást! Hozzánk is jöhetnél!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Bocsi hogy nem voltam egész nap, de voltunk vásárolni, aztán délután tornázni voltam, szóval úgy elrepült a nap, hogy csak most tudtam leülni!

Melinda!
Hogy izlett Marcinak az ebéd?
Képzeld Norbi már 3. napja egész szépen eszik! Most hogy már nem idegeskedek elkezdett jól enni! Reggelire most előszőr adtam Neki joghurtot, izlett Neki és eddig még nem látok Rajta semmi pöttyöt! Viszont ebédre N is paradicsomos kaját kapott, várom is, hogy allargiás-e még rá, mert tudod régen attól is nagyon pötyi volt!
Egyáltalán nem csináltál éjjel baromságot, főleg hogy már végül is hajnal volt, nem baj, hogy mégis kapott cicit!
Nagyon édes Marci a képeket, olyan nagy már, főleg ezen a bébitaxit nagyon nagyfiús! Én kismotort akarok Norbinak, ha elkezd járni!

Gigi!
Derék leszakadásKép, ne is mondd, Én már nagyon várom, hogy Norbi elinduljon, persze majd lehet szaladni utánna, de legalább nem kell görnyedni! Ha lecsengenek a nyaralások tök jó lenne valahol összehozni megint egy talit, mert mostmár aztán tényleg érdekes lenne, hisz minden manó kúszik, mászik, feláll, megy......, most aztán már tényleg lenne felfordulás!Kép

Dia!
Norbi is szokta csikorgatni a fogát, de eddig nem aggódtam e miatt! Domi olyan nagyon csikorgatja?

Saxi!
Nagyon drukkolok, hogy minél előbb nyélbe üthessétek a lakást és minden gond nélkül menjenek a dolgok a költözködéssel!!!!!Kép

Lányok!
Norbi egyre hisztisebb! Voltunk ma az Auchanba anyuékkal és amíg Õk fizettek addig kivettem elkezdtem sétálni Norbival kézenfogva, persze próbáltam mindig visszaterelgetni és ilyenkor elkezdett visítani és fesziteni magát, de annyira hogy egy csomóan odanéztek! Ezt a visítást feszítést egyre gyakrabban csinálja itthon is, komolyan nagyon durva! Úgy félek, hogy az a "földhöz verem magam, ha nem úgy van ahogy Én akarom" gyerek lesz! Tudom, hogy a hisztikorszak normális, de elég ijesztő is! Amúgy mikortól kezdődik a hisztikorszak és meddig tart??????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Én szeretnék majd egy jó nagy szülinapot csinálni Olivérnek amin ti lennétek a díszvendégek az összes poronytyal együtt! Arra is gondoltam, hogy csinálhatnánk egy összevont szülinapot is. Persze nem kötelező. De akkor végre megint találkozhatnánk mindannyian. Hát a dackorszaktól én is be vagyok tojva. Mert végülis az arról szól, hogy akkor fedezi fel tudatosan, hogy van akarta és próbálgatja a határokat. Na most mivel teszel jobbat ha hagyod hogy valamilyen szinten érvényesítse az akaratát mint önálló kis ember vagy már az elején beszünteted? Ezt mondtam a barátnőmnek, erre röhög, hogy nem izgatja a gyerek akarta, ő aprítja mint a répát!!KépKép Köszi!!! Asszem erről már a tapasztalt anyukákat kéne megkérdezni. Talán ne vedd ki a bevásárló kocsiból! (és szerezz be otthonra is egyetKép)

MelindaKép
Füreden az anyósom lakik, oda szoktunk lemenni. Viktor megúszta a tájfunt, bár azért szúrkoltam, hogy egy kicsit meglóbáljaKép Mindig akartam írni, hogy a barátnőm kislányának van egy kedvenc állatkája amivel alszik és az hívják BujkánakKép

Képzeljétek Olivér imádja a vonatokat. Mindig ki szoktak menni az apuval a töltéshez és ha jön a vonat akkor két kézzel integet. És a múltkor olyan jó fej volt a mozdonyvezető, hogy villogott meg dudált neki! Na az én fiam elalélt a gyönyörüségtőlKép
Egy darabig O. is csikorgatta a fogát de én nagyon erősen rászóltam! (na ezt már az én idegeim sem bírják) És most egy ideje nem csinálja. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy megsérti a zománcot!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
A dackorszak legjobb tudomásom szerint 2 éves kor körül kezdődik. Norbi tényleg nem lehet semmi, ahogy még hagyján hogy visít, de hogy feszít is. Marci eddig is erős akaratúnak mutatkozik, úgyhogy én is rinyálok már előre rendesen. Kép
Tök jó,hogy megy a kajálás, lehet hogy az is előrelendítette, hogy nem idegeskedsz. Egyébként már én sem görcsölök, pancsolhat, könyékig kajás, dumál, én meg röhögök közben, úgyhogy egy jó félórás kajálás után kerül is bele valamennyi Kép Marci rendületlenül a gyümiket favorizálja, de most ez sem izgat, csak egyen valamit. Hát a tegnap kajám nem hozta a várt eredményt, kb. 50 grammot,ha megevett belőle. Ugyanennyit hagytam mára is, a maradék ment a fagyasztóba.
A paradicsomtól én is féltem, de Marci már kapott belőle simán, amikor a reggelinkből kunyizott, akkor nem volt baja és mára sem tűnik pöttyösebbnek az átlagosnál (mert ugye egy kicsi mindig van rajta Kép). Szorítok, hogy Norbinak se legyen semmi baja tőle.

Gigi!
Oli nagyon édi lehet, ahogy ráizgul a vonatokra! Csak nehogy vasutas legyen Kép
Tetszik ez a közös szülinap ötlet! Kép
Bujka állatka Kép
Brico Store Kép Sajna ezt mi is tapasztaltuk, csak épp az ellenkező módon. A lényeg: kb. 1 éve kádat mentünk oda venni. Egy kicsit fura volt,hogy túl kedves, segítőkész volt az eladó, persze mert a végén szabályszerűen a markát tartotta a kedvességért. Na Gábor se volt rest, úgy keresztülnézett rajta, hogy csak na. Röhejes, hogy mindenki a csúszópénzre vár ebben az országban. Kép
Apropó, Oli élvezi a homokozót? Marcinak is biztos ízlene, a szó szoros értelmében Kép Kép

Dia!
Már nem számolom, mert sajnos már elég sokat koppant. Parázok én is folyamatosan, de ezt egyszerűen nem lehet kivédeni. Persze ha egy jó komolyat koppan, azért figyelem utána, de eddig jól bírja a kiképzést Kép
Puszi a pisis Dominak! Kép

Jelentem Marci feltalálta a fiókkinyitás művészetét és pakolja ki a mobilelőlapokat. Segítsééééééééég!!!!!!!!!
Megyek takarítani utána!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Dia,
En autosulest vettem, nem etetoszeketKép Azt orokolt a lurko a batyjatolKép
Remelem, hogy az agy-problema megoldodott, orulok, ha segithettemKép
Koppanas: hajajj, van es lesz is megKép Nalunk parketta+szonyeg van a szobaban, azon szokott kopogni a bucija neha, de altalaban nem veszes. Mostmar megtanult allasbol leereszkedni, es letottyanni is fenekre, szoval ha nem probalgathat, akkor nem tanulja meg. Kezdetben ulesbol is dolt hatra, ma mar egyensulyozKép

Melinda,
Woww, a taxisKép Viszont ugy latom, nem valtozik Marcika, csak a fel laban van zokniKép En se gyozom a boltokban osszeszedegetni Zolcsi utan a zoknikatKép
Kaja ugy: anno Gyuszkonal csinaltam elore krumpit, almat, soskat, repat a fagyasztoba, kis poharakba, es reggel kivettem, delre kiolvad es melegitettem neki. Most nincs hozza idegzetemKép
Puszi a kedvenc pakolosomnak!Kép

Gyoresz,
Sajnos igy van, koran elkezdik az akarat-ervenyesitestKép Vegig kell gondolni, hogy mennyit szabad engedni neki, mennyi hasznos abbol, amit o akar. Mert sokszor csak tenyleg a sajat kenyelmunket/erdekunket nezzuk, pedig nem is olyat akarnak, ami nagy dolog. Mondjuk en se mindig engedekKép Zolika idonkent reklamal a szobabol, hogy vegyem fel, de ha 5 percig hagyom nyafogni, utana elunja es megy jatszaniKép Ilyenkor jo, hogy nem fogadom el az akaratat, mert utana negyedora csond van, csak a motozas hallatszikKép

Saxi,
Kitartast, erot es szerencset a hazikohoz!Kép
Remelem sikerulKép

Gigi,
Unnepeljunk!Kép Mar alig varom, hogy ismet egy kupacban legyenek a babakKép
Amugy mar gondolkodtam, hogy ide is szervezhetnenk talit, de most olyan felfordulas van nalunk az atalakitas miatt, hogy nem vallalhatom be a bandat. Viszont! Jovo nyaron majd osszehozunk egy kerti-partis talit, sot, mehetunk az irsai strandra is, akkor mar nagyok lesznek a babok!Kép

Puszi,
Mica
mica

Irgum-burgum, sehol senki???!!!

Ma nálunk áll a bál: Marci zizi, így én is azzá váltam Kép Délelőtti cicis altatás egész jól ment, majd ahogy be akartam rakni az ágyba, felpattant a szeme. Azt hittem rosszul leszek. Pedig már elterveztem, hogy miket csinálok abban a 2 órában, amíg alszik. Próbáltam altatni, de semmi, majd jól eljátszott az ágyában Kép Én meg addig legalább valamit megvalósíthattam a terveimből.
Ebéd kész káosz: több került a szájából az előkére és a kezére, mint a pocakba. Még gyümi sem kellett Neki. Egy kis nyüszögés után, végül 2-kor letettem aludni.
Na ez a mi napunk! Várjuk Gábort és elmegyünk sétizni, ha csak nem elkezd esni az eső Kép

Mica!
Te sasszem! Igen, a zokni még mindig a gyenge pontunk Kép Kiváncsi voltam ki veszi észre először! Kép Nyertél!
Tényleg a kedvenc pakolósodról Kép nem is meséltem, hogy tegnapelőtt mit művelt: Õ a nappaliban, én a konyhában. Furcsáltam, hogy túl nagy a csönd, hát erre ül egy üveg vilmoskörte (szerencsére dobozos kivitelben) mellett Kép A szekrénysorunk alsó részén van egy bárszekrény jellegű lecsapos polc, na Marci azt persze, hogy megtalálta és ügyesen az üveget is felborította. Szerencsére nem tört össze. Óvintézkedések ezt követően megtöréntek. Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda,

Nos, Marcika immar vegleg a szivem csucskeKép Aki vilmosozikKépKépKép Nah, nem mintha en eletemben ittam volna olyat, csak az illatat szeretemKép Ellenorizted, tenyleg vilmos maradt az uvegben? Vagy lecserelte a fiad a teajaraKépKépKépKép

Nyeremenyem majd keremKép Remelem Marci hamar megtanul puszit adni, es akkor majd behajtomKép

Mica
mica

Sziasztok!
Úgy látom ma se volt nagy forgalom itt.
Rólunk:Domi ma délelőtt aludt 10 percet.KépNa,gondoltam ha nem alszik akkor irány az Europark.Anya vásárol Domi pedig jól lefárad.KépHazaérve már alig tudta megenni az ebédjét és már aludt is.Ez tartott fél óráig amikor Tamás felébresztette a telefonnal.Nagyon pipa voltam mert egy órába tellett mire vissza altattam.Így aludt másfél órát.Most tiszta zizi"ő is",semmi nem jó neki csak nyűglődik.Kép

Mica!
Tudom,tudom,hogy te autósülést vettél.KépÉn azért írtam az etetőszékről mert én azt akartam venni abban a boltban.De már sztornó.Kép

Melinda!
zokni:Domi kb.egy nap 3 párat használ.KépMert mindig megeszi és tiszta nyál.KépNálunk is zizi nap van.KépFejkoppanás:Én azért félek,mert nemrég olvastam egy anyukát aki írta,hogy a kisfia feje koppant a hempergőben sírt de hamar megvigasztalódott.Aztán amikor másodszor is megismétlődött elvesztette az eszméletét.Bevitték a kórházba és másnap reggel meghalt mert vérömleny lett a fejében.KépKépRosszul esett a fejére.Ezért most úgy ül a szőnyagen Domi,hogy párnát teszek a hátához,hogy ha zuhan akkor arra essen.Hülye vagyok?Nem tom.Tény,hogy néha "kórosan" féltem Domit.KépNa ha most ezt elolvassa Gigi barátnőm akkor majd biztos kapok tőle.KépBocsi,hogy ilyen szörnyűséget írtam.

Ma srépa mentes kajcsikat vettem Dominak.KépPl:ma kelbimbó főzeléket evett.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntést. Kép
Ne haragudjatok, de nem írok senkinek külön, mert kifolyik a szemem. Mostanság nem igen fogok jönni, vagy ha jövök is, akkor is csak olvasni. Az a helyzet, hogy bevállaltam fordításokat, és azzal bíbelődök. Bár angolról szerettem volna fordítani, férjem német fordítást szerzett. Régen tanultam vagy 10 évig, és akkor jól is ment, de ez már régen volt ráadásul ez az egész fordítás német gépkönyvekből áll, így csak műszaki szöveg van benne. Hát beletellett egy kis időbe mire ráálltam, de azért már van némi fogalmam arról, hogy mit fordítok. Persze férjem azért néha magyarosítja. Kép Kép

Bence nagyon jól van, már van négy fogacskája, és jelentem hogy a cicim eddig megúszta. Nagyon kis rendi! Kop-kop-kop! Azt már nem is írom, hogy milyen gyorsan mászik, egyszeri itt- egyszer pedig ott van, ripszi-ropszi. Kutyákkal egyre többet bratyizik, de szerencsére jól kijönnek. Állni már nagyon ügyesen áll, és már mindenbe kapaszkodna bele, hogy fölálljon, ezért igen nagy megfigyelés alatt van. Kép Kép Azért így is előfordul, hogy néha koppan, de szerencsére csak ritkán, már egész jó a hasizma. Kép Leülni szerencsére le tud, így nem kell állandóan megmenteni, mert ezért nem szokott sírni. Múltkor volt itt a doki, és egész vizsgálat alatt ácsorgott. Kép Kép A doki is jót mosolygott rajta.

Ja, és képzeljétek festettem a gyerekszoba falára egy Micimackót, és egy Fülest, majd lefényképezem, és fölteszem. Még majd festek fát is, meg még egy pár dolgot, csak most nincs rá időm.

Puszi mindenkinek, ha lesz időm jövök!
Zsófi
nmzsx

Sziasztok Csajok!

Ismét jól eltűntem, de Szonjuska 24 órás felügyeletet igényel.
Ott maradtam el, hogy Szonja lázas volt és hasmenéses. Megint beszedett valami vírust!
Mikor a dokinál voltunk rákérdezett, hogy Szonja forog-e már. Mondtam, hogy nem mire ő nagyon megijedt és mondta, hogy felejtsem el a járókát és tegyem ki a szoba közepére. Egy hétig tornáztassam, görgessem és ha addig nem tanul meg forogni, akkor irány a neurológia!
Na persze ettől beparáztam, így gyereket testmozgásra fogtam. Egy hét alatt gyönyörűen megtanult forogni. Azóta közelharc egy pelenkázás! Kép
A második héten elindult fókába csak hátrafelé. Egész nap közlekedik a lakásban. Tegnap elmentem pisilni és az idő alatt beszorította magát a kanapé és a radiátor közé! Szóval egy percre se tudom magára hagyni!
A héten megindultak a fogacskák is. 8 hónaposan és 2 naposan kibújt az első foga. Most kűzdünk a másodikkal, de még viszonylag jól bírja.
Még mindíg ezerrel cicizik. Most nem is akarom elválasztani, mert csak cicin tud megnyugodni. Még nem akkorák a fogai, hogy nagyon tudna vele harapni.
Augusztus 23.-án megyünk nyaralni Tunéziába 2 hétre. Ha onnan hazajövünk, akkor elválasztom már a manót, mert addigra veszélyes méretű lesz a foga.
Én is elég padlón vagyok, mert Anyámék véglegesen a válás mellett döntöttek. Apám költözik, Anyu árulja a házat és mindkettőnek én ápolom a lelkét. Szóval nem egyszerű az élet, de azért jól vagyok!

Puszilok mindenkit! Sajnos ennyit nem bírtam visszaolvasni, de majd próbálok képbe kerülni!
Valaki írt az IKEA-s etetőszékről. Mi is olyat vettünk és Szonja imádja. Egy mozdulattal szét lehet szedni, így utazásra is lehet vinni. Könnyen takarítható és 2.990,- plusz az asztalka 990,-!

Íme a Törpilla:
Kép
babar

Sziasztok elveszett báránykák!Kép

Jó végre hallani rólatok!
ZsófiKép
Irigyellek, hogy ilyen jól beszélsz nyelveket. Nagyon érlelődik bennem a gondolat, hogy elmegyek én is nyelvet tanúlni. Igaz franciáúl tanultam, de hát mit ne mondjak..... Simán eladnánk.

BarbiKép
Jó nyaralást! Ha visszajöttetek akkor légyszi írdd meg, hogy törpilla, hogy viselte a repülőt meg mi mindent érdemes vinni, mert mi meg szeptemberben megyünk és érdekelnének a hasznos tanácsok!

DiaKép
Komolyan mondom, hogy úgy seggbe rúglak, hogy leég a hajad!!!!!! Azért félted ennyire Domit, mert minden hülyeséget olvasol. Légyszives ne olvasd a halott gyerekek történeteit stb... Be fogsz kattanni!!!!!! És csóri gyerekből anyámasszony katonája lesz! Légyszi!!! Úgyhogy készítsd a valagad, megyek!!

Na most már tényleg kibújt az ötödik fogacska! És a hatodik is kezdi áttörni az ínyét.

Puszi

KépKép
gigi28

DiaKép
Olivért megebédeltetem és utána megyünk, mert még csak most aludt el! És még a kutyát is vinnem kell kufircolniKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Zsófi,Barbi nagyon örülök,hogy előkerültetek!Kép
Zsófi!
Nagyon ügyes Bence,hogy már mászik és áll.A fogacskákhoz külön gratula.Kép
Barbi!
Hááát te elveszett.KépKérünk képeket majd a nyaralásról!KépSzonja igazán nagy csajszi lett.Szerintem sokat nyúlott.KépÖrömmel olvasom,hogy nem viszi tulzásba a mozgást Szonja sem,dettó Domi.Bár Domi már régóta fordul hasra ,hanyatt nem régóta,de az állás nem akaródzik neki.Vagyis úgy áll,hogy fogom,de magától nem akar még állni.Nem írtad mekkora már Szonja.Súly?Hossz?
Gratulálok a fogacskához!KépLégyszi gyere gyakrabban!Csak van 5 perced minden este leírni a nap történéseit!?Kép

Gigi!
Tudtam,hogy így fogsz reagálni.KépMár nem olvasok ilyeneket ezt még régebben olvastam.juj már félek a személyes talitól!KépHová fogunk ma csavarogni??KépBudakeszi vadaspark??KépHM????Vagy nekem mindegy.

Mindenkinek szép napot!Úgy néz ki szép idő lesz ma.puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Ok.KépDomi még most próbál aludni de nem tom mi lesz belőle.KépIrigylem a kutyádat.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap este már láttam, hogy senki se jön, hát elkeseredtem. DE az elveszett bárányok (Gigi után szabadon Kép) felvidítottak!

Zsófi!
Jó, hogy újra itt vagy. Egy kicsit izgultam is, hogy miért hallgatsz ennyire, de a babó is elég feladat, nemhogy még mellette a fordítás! Jó munkát és minden elismerésem. A nyelvtudásod én is irigylem. Én angolul tanultam egy csomót, de valahogy nem az igazi még mindig, talán gyakorolni kéne...
Bencének gratula a fogacskához! És jó testmozgást kívánok Neki, gyakoroljon ezerrel és tartsa edzésben Anyáját is! Marci is ezt csinálja! Kép
Ugye, hogy az elejéhez képest Te is jobban viseled a koppanásokat! Az ember lánya nem tud mit tenni. Kép Kép

Barbi!
Üdv újra itt! Szonját meg sem ismertem, úgyhogy tessék egy picit sűrűbben jönni és képeket is felrakni! Légyszi!
Remélem Szonja most már teljesen rendben van és elkerülik ezek a csúnya vírusok/bacik. A kis lusta, hogy beparáztata Anyáját és a dokkert, de majd Õ is úgy beindul majd, hogy csak na! Sőt már be is indult! Kép
Gratula a fogacskákhoz! Ne izgulj a fogaktól, nem fog harapni. Hogy szeretnéd elválasztani, hogy már ne is szopizzon vagy fejsz Neki (régebben talán ezt írtad). Hidd el a fejés nagyon strapás, én csináltam... Kép Szerintem bízz a kiscsajban, nem fog Õ harapni, feltéve ha akarod még szoptatni... Kép
Nem kívánok még jó pihenést, mert addig még jönnöd kell!!!! Kép

Gigi!
Mi van a kutyával? Kufircol? Jó hétvégéje van! (Na engem is a legfontosabb részlet fogott meg, mi?! Kép)
Helyettem is fenéken billentheted Diát!!! Kép
Jó szórakozást mára!

Dia!
Duplán fogsz kapni Gigitől, mert az én fenékbebillentésemet is átadja Neked! Tudom, hogy vannak ilyen rémtörténetek, de sajnos ha ezek alapján próbálnék vigyázni Marcira, akkor egy kipárnázott szobában nőhetne fel. Ez ugye nem nagyon megy. Ennyi gőzzel az utcára se lehet majd kiengedni Õket, mert elüti Õket valami hülye autós...
Hidd el, hogy fog Domid koppani, ha nem hanyattvágódik, akkor előre fog jókat tanyázni. De megmarad! Ne izgulj! Szerintem mi is lánylétünkre annyit estünk, hogy na és még mindig itt vagyunk! Persze egy picit féltheted! Kép
Puszi Nektek! Szép napot mára Nektek és jó szórakozást!

Mica!
Mindjárt lecsekkolom a vilmoskörténket. TEgnap HIPP vilmoskörtéből megevett egy teljes üveggel. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Tegnap próbáltam jönni, de szarakodott a chello és csak késő estére javult meg, addigra meg már nem volt hangulatom, inkább tévéztem!

Barbi!
Nagyon nagylány lett Szonja! Nagyon édes!
Jól látom, hogy már Õ sem olyan kis husi? Sokat nyúlt?

Zsófi!
Minden elismerésem, hogy manó mellett még fordítást is vállaltál! Én pont mostanába tervezem, hogy ráállok újra az angolra, mert már csak egy nagy köd maradt belőle, pedig kb. 8 évig tanultam! Muszáj lesz egy nyelvvizsga mire visszamegyek dolgozni!

Dia!
Sajnos vannak szomorú történetek, de tényleg nem lehet nagyon sok mindent kivédeni! A szülő megtesz mindent, de nem lehet ott minden pillanatba és hidd el, hogy nagyon strapabírok ezek a lurkók! Norbi az elején nagyon sírt ha elesett, még írtam is, hogy levegőt sem vesz, meg hüppög, na mostmár úgy hozzáedződött, hogy van hogy nem is sír, vagy csak egy kicsit! Meg aztán egyre ügyesebben esnek, Õk is védik magukat! Úgyhogy no para!Kép

Melinda!
KÉpzeld Norbi napok óta újra szépen eszik! Úgy örülök! Szoktam Neki adni citromos vizet, talán az is segített!

Na megyek mert felkelt!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Dia!
Találtam Neked valamit, hátha érdekel! Te mondtad, hogy Domi mindig lerugja magáról a takarót és nem tudod mit csinálj! Hátha ki akarod próbálni:
http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&rovatid=351 &start=0&limit=10&itemid=268145&op=details

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Szégyellem magam,hogy még meg se köszöntem a takarásos hozzászólásokat.Köszi mindenkinek!Kép
Most azt találtam ki,hogy a takaró egyik végén többet hagyok,így ha fordul éri a takaró a hátát és a mellét egyszerre.Kép
Na megyek mert itt vannak Gigiék,Oli éppen ebédel.KépAztán mi felnőttek következünk.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na mizus?Nincs erre senki?Teszek fel a tegnapi taliról képeket és egy kis állatos összeállítást a többi törpének.KépPuszi
Mi 4-en.Kép
Kép
Harc a csörgőért.
Kép
Oli áll.
Kép
Domi megdádázom a buksidat.
KépKép
Vadasparki állatok:
Sas,Szarvas,Muflon.
KépKépKép
Õz,süni,farkas.
KépKépKép
Vaddisznó,bölény,jávorszarvas.
KépKépKép
Bagoly,gólya,kacsák.
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia, Gigi!
Nagyon helyesek a Srácok! Nagyon jól elvoltak egymással a jelek szerint! Kép Az állatbemutatót is köszönjük. Kép
Most látom csak, hogy egyforma a babakocsitok? Kép

Györesz!
Norbikának puszi, hogy visszajött az étvágya! Kép

Anikó!
Sok-sok puszit küldök a 9 hónapos Krisztikének! Kép

Mi tegnap délután vásárlótúrán voltunk. Megvettük a Nagyfiú új autósülését, csúszásgátlós zoknikat az állandóan állni akaró rosszcsontnak, meg sok-sok biszbaszt, amiért sajnos sok-sok pénzt kértek Kép
Az IKEA-ban ettünk délután, Marci is ott kajcsizott (1 körül itthon inkább ciciztettem, így az igazi ebéd nem kanalas volt) és megevett 3/4 üvegnyi brokkoli+pulykahusit. A fél IKEA elalélt a gyönyörűségtől, amilyen szépen evett Marci. Lehet, hogy oda fogok vele járni kajálni Kép
7 körül értünk haza és mire kipakoltunk, bepakoltunk, stb. hulla voltam.
Ma Veszprémbe megyünk le. Valószínű elmegyünk az állatkertbe, úgyhogy várhatók még állatfotók Kép

Mindenkinek szép napos napot!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Nem hiába barátom Marcika.KépÉn is imádok az Ikeában kajálni.KépTegnap nálunk is Ikeás kaja volt itthon.

Azt még nem írtam,hogy hogy néztem ki tegnap.A vadasparkban a drága fiam ismét lepisilt úgy ahogy a dokinőnél a múltkor.Aztán a hátamat lekakálta egy madár.KépKépAztán haza jöttünk és én állat olyan sósrúddal kínáltam meg Domit,hogy majdnem megfulladt.Képaz eredmény:Rámhányta köhögésében a kaját.KépGigi jól kinevetett,hogy a pólómon van pisi,kaki,hányás.KépKép
Na most bedugulok estig mert velem van ma tele a topik.Kép
Miért mentetek Veszprémbe?Csak úgy?KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Köszi a képeket!Rendes volt Dia mert azt nem írta, hogy a drága kisfiam miatt este 10-kor cuccoltunk és jöttünk haza, mert a fiatalúr nem akart aludni.Kép Az IKEÁS kaja nagyon fincsi volt!

Olivér magtanúlt puszit dobni. Egész nap csak járkálna. Jó görbe lesz a lábaKép

MarcikaKép
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Marcikának névnapja van??Kép
Nagyon nagyon boldog névnapot kivánok én is!Puszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de nem rajtam múlott! Nem tudom mi a francot csinál a chello, de három napja szarakszik a net, ha meg végre jó, akkor meg a babanet nem jött be!

Dia, Gigi!
Nagyon édesek a fiúk! Gondolom, már igazi haverok!Kép

Dia!
Domi nagyon rákattant erre az anyutlepisilem dologra, aztán biztos jókat kuncog magába! A hányás miatt nem irigyellek! Vigyázz az ilyen száraz dolgokkal, azt még mi is simán félre tudjuk nyelni!

Gigi!
Miért lenne Oli lába görbe??????
A képeken úgy látom, hogy egyre nagyobb Oli haja!Kép

Melinda!
Látod van megoldás! Nem eszik Marci, irány az Ikea!Kép

Norbi egyre többször elengedi a kezünket séta közben és megy ide-oda a szobában, egyik bútortól a másikig, anyutól hozzám, stb. úgy hogy már nem is hívjuk, csak gondol egyet és megindul! Parázok is rendesen, mert azt hiszem most kezdődnek csak az igazi borulások! Majd ha igazán beindul szaladhatok utánna, amíg be nem gyakorolja a biztonságos menést! Viszont ma haláli volt! Azt csinálta, hogy sétáltunk fogta az egyik kezemet, odasétált a legósdobozához ami tele volt legóval, legugolt hozzá és közben elengedte a kezemet, matatott a dobozban egy kicsit, majd megfogta és felállt vele együtt, ácsorgott egy darabig majd kiöntötte a legót úgy álló helyzetből, majd újra legugolt, felállt és odalépegetett hozzám. Csak lestem, persze teljesen készenlétbe, mert azt hittem, hogy majd borul egy nagyot, de teljesen úgy csinálta mint aki totál rutinos ilyen dolgokba, aztán ezt még vagy háromszor megismételte és közben kacag nagyokat, mert úgy tetszik Neki, hogy ilyen ügyi! Néha még most sem akarom elhinni, hogy hamarosan önállóan fog közlekedni mindenhol! Annyira hamar felnőnek!
Tegnap kicsit nosztalgiáztam és végig néztem az összes képeit és olyan jó lett volna egy kicsit újra érezni amikor olyan pici volt, stb. MOstanába van, hogy meg akarom szeretgetni, de Õ lemászik az ölemből mert éppen fontosabb dolga akad!
Na jó eldugulok!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi, Dia!
Köszönjük a köszöntést! Aranyosak vagytok! Kép

Dia!
Hányás, pisi, madárkaki ez tényleg nem semmi egy napra! Kép Félrenyelés Kép

Györgyi!
Norbi tényleg nagyon ügyi! Kép Nálam is vannak ilyen rohamok, hogy annyira összebújnék Vele, de már nem tud megülni egy pillanatig sem. Kép Akkor nagyon boldog vagyok, amikor szopi közben büfiztetem és kómás, na akkor rámhajtja a fejét! Ha tudtuk volna régen, hogy ilyenek is milyen boldogságot fognak nekünk okozni...

A mai napról a beszámolót inkább holnapra tartogatom, mert nagyon fáradt vagyok, de egy képet felrakok!
Remélem a fő címzett örülni fog! Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Jó reggeltKép

MelindaKép
Ki a fő címzett??

GyöreszKép
Épp tegnap beszéltük anyuval, hogy szerintünk egy hónap múlva már járni fog egyedül Olivér. Kint voltunk az utcán és Olivér a keresztfiamat kergette. Na ehhez hanghatások is párosúltak. Sikongatás, ugra-bugra. A görbe lábbal csak vicceltem. Gondolom már elég erősek a csontjai. Hát igen Olikámnak lassan lobogni fog már a hajaKép

Mártiék meg mostanság jönnek haza, vagy már haza is értek. Remélem hamarosan jön az élménybeszámolóval.

Ja a hülye kutya semmit nem csinált hétvégén a barátnőjévelKép Úgyhogy nem lesz kiskutya. Bár még próbálkozunk, de nem hiszem, hogy megtáltosodna.

Puszi, írjatok

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Meli naaaaaagyon tündéri Marcika!És látom a fogacskáit!KépKépKép Hurrá!!!!!
Ja,az a fránya madár lekakilt és csak kettesem volt a lottón.KépKép
Várom a további képeket!Kép

Györesz!
Remélem nem szokik rá,hogy táraságban lepisálom anyát.Kép
Jó,hogy jelentkeztél!Kép
Tényleg,Mártiékkal mi van????
Tudom,tudom nem szabad ilyen sós rudakat adni a törpéknek.Nem is adtam még soha bpiskótán és kukin kívül semmit.Ez egy hirtelen jött de rossz ötlet volt.Kép
Nagyon ügyi már Norbika,gratula hozzá!Kép
Figyeltem Olit,hogy ő is ha áll és már fárad akkor leguggol és úgy ül le.Kapásból az jutott eszembe,hogy Domi majd simán hátra veti magát nem,hogy legugolna.Kép7végén Gigi is megtapasztalta,hogy milyen idegtépően hisztis Domi.KépÁllandóan nyekereg,sátánian morog.KépViszont egyre többet mondja,hogy baba.Kép

Gigi!
Szia.Kép

Mindenkinek szép napot,bár az idő szar.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Nagyon édes a kis fogas Marci!
Kicsit utólag ÉN is boldog névnapot kívánok a kissrácnak! Bocsi kicsit le vagyok lassulva!Kép

Gigi!
Hihetetlen gyorsan fejlődnek ezek a manók! Lehet, hogy a következő talin már kergetőzni fognak Mi meg ülve figyeljük! Vagy kergetőzünk Mi is?Kép

Dia!
Már miért vetné hátra magát Domi? Figyeld majd meg, hogy ha elkezd felállni szép lassan megtanul állásból leülni és akkor megtanul ügyin esni is, nem fog elvágodni, ne félj! Én amikor Norbi még csak állt sokszor mondtam neki, hogy csüccs és leültettem és így gyorsan megtanult egyedül leülni! De ezekre majd rájössz!
Ne aggódj Norbi is nagyon hisztis tud lenni!!!!!
Mindjárt azt is fogja mondani Domi, hogy mama, papa.......

Mártiék ha jól emlékszem 17.-én jönnek haza! Már ÉN is nagyon várom Õket!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SZIASZTOK!

Megjöttünk, jól vagyunk minden nagyon jó volt. Gigi nagyon élvezte az egészet, az utat pedig hihetetlnül jól viselte.
Most pakk pakk hátán végre alszik így mennem kell pakolni, igyekszem visszaolvasni és írni.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szia MártiKép

Üdv újra itt. Légyszi tegyén fel képeket!!!

Puszi

KépKép
gigi28

HURRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁRTI!!!!!!!! De jó hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Ma elmentem a hátammal dokihoz és teljesen feleslegesen ott ültem két órán át, erre a doki benyögi, hogy egy kis porckopása mindenkinek van, biztos attól fáj a gerincem! Akart volna felírni gyógyszert meg kenőcsöt, de mivel szoptatok így az sztornó! Na ennyit az orvosokról!

Szegény kicsi fiam szerzett ma ismét egy jó nagy puklit a homlokára, most a radiátor csövet sikerült lefejelnie!
Ma is produkálta magát a kicsikém! Állt a kisszobába az ágyánál és meg kint ületem az ebédlőbe és csak úgy mondtam Neki, hogy gyere anyához, nem is gondoltam, hogy megpróbál odajönni, hisz az legálább 4-5 méter, erre Õ az első szóra felém fordult és elindult, a frász jött Rám, lépett olyan hetet és a küszöbnél megtorpant, nem tudta átlépni, meg addigra Én is felpattantam, ígyhát lecsücsült, de ha nincs ott a küszöb simán odasétál hozzám! Úgy félek a küszöböktől, mi van ha ott esik el és elvágja a küszöb! Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne rátenni, hogy ne legyen sokkal magasabb, de mégis biztonságosabb legyen?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz, megtanulj majd, a küszöböt is. Ne aggódj. De lesz még puklija is bőven. Nagyon ügyes Norbi.

Nekem úgy tűnik szerencsém van, bújósak a fiaim.

Dia, Domi nem hisztis, csak zaklatja, hogy nem minden úgy van, ahogy ő akarja. Lehet, menne már, de nem tud. Lehet más is. Meg azt figyeltem meg, hogy nagyobb változások előtt (mászás, ülés, stb.) felettébb küzdenek. Utána meg élvezik az új tudományt és béke van.

Kata, enm feledtem a képet, de itt nálunk vmi nem stimmel a fotoapparattal. Ahogy elkészül, küldöm a bkocsi kerekét.

Na megetetem a család fejét, megfőtt a nokedli. A déli tökfőzelék csak Tominak ízlett. A profos bélszínróló pedig... a kukában végezte. Ne vegyetek, ha kedves az életetek. A rest készer fárad, így most újra kész az ebéd.
sofka

Györesz!
Ha ismernéd Domit elhinnéd,hogy gugolás helyett inkább hátraveti magát.Kép
Nagyon ügyes Norbika!Azt hiszem a következő talin már nem lesznek egy szivacson egykupacban.Kép
Doki.KépPukli.Kép
Írtad,a szembőli felhúzást.Jelentem Domi úgy már akar felülni,hogy fogom a kezét és ő húzza magát fel.KépEz már egy kézzel is megy.

Sofka!
Bélszínroló.KépJó,hogy van időd,erőd,kétféle kaját készítened.Kép
Domit 24 órából 24 órát zaklatja ha nem úgy van,ahogy ő akarja.KépNéha azt hiszem szétrobban tőle a fejem mert mindig zsennyeg.KépMa édesanya megjegyezte,hogy Domi dettó mint én voltam.Szóval az akaratosságot,hisztit tőlem örökölte.Arra emlékszem,hogy kb:5 éves koromban fetrengtem otthon a padlón mert nem az én akaratom érvényesült,de azt nem gondoltam volna,hogy már ilyen kicsinek is ilyen voltam.KépTegnap Domi is tökfőzeléket evett és neki is izlett.Kép
PuszPusz!Dia
Sys!
Sok puszit és ezt a képet küldöm a 7 hós Gergőnek!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Azt elfeljtettem kérdezni,hogy kinek,hogy áll a kuki húzogatás?/A törpékre gondolok.KépKép/
Igaz nálunk nincs baj,jól működik csak látom,hogy az őszieknél is ez téma volt.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Na látod, hogy Domi is már ülne fel! Norbi is ezt csinálta, de aztán úgy döntött, hogy inkább előbb feláll, mert az érdekesebb mint a felülés! Szerintem Domi is így lesz Vele!
Kukihúzogatás: Én minden este fürcsinél egy kicsit amennyire engedi felhúzom Norbi fütyijét. Multkor meg is mutattam a védőnéninek, mert vannak a bőr alatt olyan fehér valamik amik régen nem voltak, erre azt mondta, hogy az teljesen normális, az a faggyú, az kell oda, mert majd az segíti az elválást, hogy ne tapadjon le, úgyhogy mi jól állunk!Kép Amúgy Norbi mindig gyűri magának, szépen fel is állítjaKép! Ja és ha kérdezem, hogy hol a kukaca egyből megmarkolja! Igazi férfi!Kép

Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Köszi az infót.KépNálunk is "szerencsére"Minden ok,én "kiskora" óta húzogatom neki.
Pár napja Domi is fogdossa a kukacot.KépMondjuk olyankor nem örülök neki amikor a zacsi is kakis.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre itt vagyok! Kora délután is jöttem volna, de akkor nem jött be a Babanet Kép

Márti!
Először Téged üdvözöllek! Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk! Klassz, hogy Gigi ilyen ügyes kislány, hogy nem csak a nyaralást élvezi, de még az úton is kíméli a szüleit! Kép
Várjuk a képes beszámolót! Ja és jó pakolászást, mosást stb. Kép

Dia!
Látom, Te tudod, hogy Neked szólt a fotó! Gábornak sikerült lekapni a güzüket. Kép
Kukihúzogatás: én az urulógustól kérdeztem, aki azt mondta, hogy még hagyjam, majd 1-1,5 éves kora környékén bizgáljuk. Mi még hagyjuk, de egyébként 100 féle verziót hallottam már rá. Mint általában mindenre...
Domi a kis morgós Kép Marci mostanában úgy szórakoztatja magát (legalábbis mi arra gondolunk) például babakocsizás közben, hogy szabályszerűen morog. Ilyenkor agresszív kismalacnak szoktuk hívni Kép
Marci is jó nagyokat koppant az elején, de már egyre többet huppan a popsijára. Én is tanítgatom, meg magától is rájött a dolog nyitjára. Kép Ügyes fiaink vannak, nem féltem én őket! Kép

Gigi!
Dia volt a kép fő címzettje a fogacskák miatt. Kép
Jól beleéreztél Mártiék érkezésébe, ez igen!
Holnap jön haza Viktor, ugye?! Mivel fogod várni? Kép

Györesz!
Köszönjük a névnapi köszöntést! Kép
Norbika napról-napra meglepetéseket okoz, hihetlenül ügyi! Okos fiú, még azt is tudja, hogy hol a kukaca Kép Igazi kispasi Kép
Orvos Kép Sajnos Anyukám révén van tapasztalatunk az orvosokról, Õ gerincsérvvel járja az orvosokat, kórházakat már 2 éve. Ilyenkor látja csak az ember, hogy az eü. a béka se..e alatt van, jórészt az orvosoknak köszönhetően is.

Most pedig jön a beszámoló tegnapról!!!!!
Veszprém nagyon szép város. Én még általános iskolás koromban voltam ott utoljára, de már nem emlékeztem rá. A belvárosa és a vár tüneményes, kis zegzugos utcácskákkal és milliónyi lépcsővel (ami néha a babakocsival nem volt túl nyerő). Megnéztük az állatkertet is, ami viszont túl nagy benyomást nem tett ránk (pl. a debreceni sokkal szebb), bár a környezete nagyon szép. Az idő tökéletes volt, mert nem volt nagyon meleg, szépen sütött a nap.
Marci is nagyon édi volt, jól viselte az utat is ahhoz képest, hogy délelőtt még aludt itthon jó 3 órát és a déli szopija után (üres cicivel akartam elindulni itthonról Kép) indultunk. Fél 5 körül kajcsizott a Kislegény az állatkertben. Marci is végigélvezte az egész napot, semmi sírás, vigyorgott ezerrel. A lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Mindekinek csak ajánlani tudom Veszprémet kirándulás célra.

A fotókat a szgép újraindítása után küldök, mert most olyan tetű lassú ez a gép, hogy a billentyűk lenyomása után kb. 5 másodperccel jelennek meg a betűk... Elég idegtépő Kép Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én azt hiszem, hogy kékre-lilára tördelitek a kezetek, hogy hol vagyok már 2 órája a képekkel, erre sehol senki.
Közben egyébként hazajött Gábor, vacsi, majd mit csináltam fél 8-kor, na mit????!!! Muffint sütöttem! Szerintem én nem vagyok normális! Nem baj, de azért jót eszünk belőle így estére Kép

Akkor a képek! Először egy kis veszprémi csalogató, majd mindezek a látképek megspékelve gyönyörű kis családommal! Kép

KépKépKépKépKép

KépKépKépKépKép

Remélem tetszenek!

KépKép

KépKép
bujka

Bocsi, de előnézetben nem húzta így szét. Kép
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Én már többször voltam Veszprémben és tényleg nagyon szép hely. Persze csodás családod jelenléte csak emelte a hely értékét. Nagyon jók a képek. Látom Marci zokni helyett most a szandálját próbálta lecincálni.
Viktor holnap jön. Csinálok neki madártejet. Bár nem érdemli meg!! Lehet kap bele egy kis arzént is. Kép

Megyek mert még fürdenem kell stb. ..

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
gigi28

Hát Gigiu, tuti nem madrtejjel várnám. Bár ki tudja, asszonyi szív csak megenyhül a visszatérő láttán. Kép

Melinda, nagyon jó lehetett Veszprémben. Mi nem nagyon megyünk mostanában, Tomi nem csípi az ilyen kirándulásokat. Itthon szeret csúszni-mászni, az Állatkertben is ordibált kicsinyég. Naja, nincs bkocsihoz szoktatva.

Azért lehet, hogy aug végén lemegyünk n égy napra Tihanyba, kizárólag a teljes ellátás végett. Mert legalább a főzés-mosogatás-takarítás másra marad. Aludni mostanában itthon se nagyon. Nincs vesztenivalónk.

Tomi tegnap felállt, azért jöttem dicsekedni. Meg hogy a tökfőzelék nem felüdte meg a hasát. (amúgy magyarosan készült, hagymásan, tejföllel habarva). MA vajon mit enne? Lecsót? Töltött káposztát? Mert a babakaját határozottan kiköpi.

Na menek, indul a műszak. Nyavaly van.
sofka

Sziasztok!
Melinda!
Nagyon jók a képek,köszönjük a városbemutatást.Kép
Tök jó babakocsitok van!Most vettétek?
Mégegyszer köszi a fogas képet!Kép

Gigi!
Madártej?KépHááát Tamás nem messze szaladna azzal.Vagy Te se jólakatni akarod Viktort!?KépKép
Amúgy üdvözlöm.Kép

Sofka!
Domi is kb.4-5 hónapos koráig kifejezetten utálta a bkocsit.Mindig lementünk kocsit sétáltatni mert Domi ölben kötött ki.KépKép
Az se utolsó szempont,hogy Tihanyban legalább téged is kényeztetnek.KépGratula a felálláshoz!KépTegnap már én is megfigyeltem,hogy Domi ült mellettem és rámkapaszkodva próbált felállni.KépLehet,hogy tényleg azért morog mert következik az állás korszak?KépKöszi.
Te teszel hagymát a tökfőzelékbe???Én nem szoktam csak kaprot,pici fokhagymát és tejfölös habarást,sót.Van,hogy a magaméba teszek még pici ectet.Én is gondoltam már,hogy kellene lecsót csinálni.Azt ehet Domi???Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Viktor már ne szaladgáljon sehová!! Aztán lakjon jól a repülőn!Kép Ez csak amolyan nasi lesz.
Dia-Dia, Domika most sem röhögi halálra magát a gyönyörügéstől ha a babakocsiban ülKép Kifejezettem jobban érezte magát az apukája karjában. De hát van esze! Kép

SofkaKép
Ha mentek Tihanyba, vigyetek bundabugyit. Ez az időjárás katasztrófa. Tehetnél fel végre a nagyfiúról képet. Szerintem még nem is láttam. Aztán lehet, hogy csak hülye vagyokKép

Évi!!!! Merre jársz???? Kérlek adj jelet magadról!

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?