Sziasztok!
Boldog Marcell napot!!!!
Vezso,
mindent megtesztek Roziért! Minket a doki néni anno külön figyelmeztetett, hogy melyik ortopédushoz menjünk. Mint másoktól megtudtuk, azért, mert van egy elmebajos, aki "csak" a gyerekeket nem szereti meg az aggódó kismamákat (ő is olyan, hogy a gyerek miért kakil, sír, él, stb.). Terpeszpelust valamelyik nagy bababoltban is láttam.
Anyósék voltak. Állatkert jó volt, mi ketten a férjemmel megnéztük az állatokat (többiek 1-1 pillantás és kész, de az az ő bajuk). Nem volt semmi gubanc. Kiscsajom megint sokat nőtt. Sajnos a haját is növesztik (Nem lenne gond, mert nagyon dús és korom fekete, hullámos haja van, csak épp lóarca lesz tőle. Dehát ugye egy kislánynak kötelező a hosszú haj náluk.) Sokat volt az ölemben, játszótereztünk vele, így föl sem fogta, hogy féltékenynek kéne lennie Pannira és tulképpen ő az, aki miatt nem találkozunk mostanában. Panni viszont tök kikészült, mert anyós úgy ordít, hogy sem enni, sem aludni nem tudott igazán. Ez van. Kosz: ismerős, azért sem visszük Pannit hozzájuk.
Fog.
Kaphatsz érzéstelenítőt, mert csak helyben hat, de a dokid is biztos tudja. Nekem terhesen fogdokit kellett váltanom és az új eleve szinte mindent érzéstelenítő nélkül csinál, de alig-alig fájt néha (pedig az előző doki művét nem volt könnyű rendbe hozni), arany keze van. És olcsó. Kicsit lökött, de sebaj. Ha érdekel, írj mailt.
Nagia,
eltettem a lapot a kedvencekhez.
Mi tápisok vagyunk, gyümölcslé4 hótól, főzelék 5 hótól. Mindenünk az őszibarack!
De szerintem is ha van tej, szoptass! Most úgy sincs szinte semmi adható gyümölcs, majd ősszel lesznek jók, amikor abba a korba kerültök. Ha nincs tej, sztem a műtápnál jobb a természetes kaja, de a tejnél nincs jobb.
Patri,
minden rendbe jött a kislány lábával (pedig anyós hanyagolta nagyon és mindent megtett, hogy ne javuljon, de ez más tészta). De ne legyél gyenge!!! Akkor csinálsz rosszat, ha gyenge vagy! Szorítok, hogy minden rendbe jöjjön!
Berkiadri,
gratulálok! Húúú, tényleg ilyen picik voltak a mieink is!
Élvezd ki, míg sokat alszik és keveset sír!
Mielőbbi regenerálódást neked! És igen, szoptass sokat! Inkább termelj túl, mint kevesebbet.
Vizimano,
homeobigyó 1*2 golyó. Nekünk a frontra nem válik be.
TALI: időjárásjelentés miatt szerdáig tuti nem telkezünk. Mehetünk mi is a talira?
Mikor lesz és most akkor hol? Ja, és ha találkozunk, már most mindenkitől előre elnézést kérek, mert tanár létemre szégyen gyalázat, de iszonyatos a névmemóriám...
Panni éjjel 2* is ébred enni mostanság.
Miért?! Eddig kb este 9-től reggel 6-7-ig aludt. Nappal meg dilizik.
Tökre anyás.
Én meg tökre fáradt...
Kata