Patri
Benike lába rendbe fog jönni, ezek szerint orvosolható ez a dolog, lehet, hogy még a végén futóversenyeket fog nyerni. Azért elég szörnyen hangzik. Én ki tudok borulni minden kicsi bajon is, ami a gyerekekkel történik, és csodálom, hogy Te nem. A barátnőm apukája a Baleseti Sebészeten van, ha kell, szólok neki.
Mi is befogjuk a nagyokat a házimunkába, megvan mindegyiknek a dolga, amit rehdszeresen el kell végezniük, sztem ez jó, mert egyre több munka van a gyerekek körül egyébként is, és nem győzném én sem. Meg aztán így tanulják meg a dolgokat, pl főzni. A kiskamasz dolgok még enyébb változatban jelentkeznek nálunk és remélem nem lesz nagyon elviselhetetlen, mert a környezetünkben látok pár elriasztó példát. Főleg az a baj, hogy anyagi szempontból elkapatják a gyerekeket és nem figyelnek rájuk eléggé.
A pszichológia és a filozófia nagyon érdekelt engem is mindig, a személyügyi szervezőnek ilyesmit is kell tudnia? A könyveket hol vetted a tanulmányaidhoz?
Vizimanó
Ez a Réka fitness biztosan jó lehet,irigy vagyok, én is szeretnék már tornázni nagyon, olyan rozsdásnak érzem magam
Vaktyúk
Már én azt gondoltam, hogy vmi baj van, hogy nem jelentkeztél, de szerencsére nem.
És visszafelé köszönöm a nyaralási jókívánságokat is!
De jó, hogy szép ruhácskákat tudtál venni! Tegnap kimentünk az SCS-be, de annyit kellett várni a határon (másfél óra biztos volt a vendégmunkások miatt), hogy elég későn értünk ki és alig maradt idő vásárolni. Meg nem értem, hogy miért, de 7-kor minden bezárt. vagy nálunk is ekkor zárnak a bevásárlóközpontban a boltok? Nem is tudom. Azért sikerült pénzt költenünk így is
, de pont amiért mentünk, azt nem. Mármint szép elegáns ruhákat a szept elejei esküvőre, amire megyünk. Majd még körülnézek itthoni boltokban, de lehet, hogy varrnom kell.
Zsuba
Az iskolakezdéssel kapcsolatban mély együttérzésem, tudom milyen...
Annyi mindent kell venni, meg aztán azok a korai kelések...Nem várom!
Kata
Remélem jól sikerül az anyósos nap ma, és a kislánynak tetszeni fog az állatkert
A mesterekkel kapcsolatban igazad lehet, de amikor fel kell újítani vmit nálunk, mindig erről álmodozom, amit írtam. Matek, fizika... hú ezek a tantárgyak sosem mentek nekem jól, pedig a szüleim pont ehhez értenek a legjobban, én meg bölcsész lettem. Egyszer sikerült (1x!) 5-ös dogát írnom fizikából, nem tudom, hogy és be is kereteztem
folyt. köv
Vezso