Új privát üzeneted érkezett!

Fészekrakó ösztön!!! Kép Kép Ez nagyon jó! Kép

Móni!

Cisztakiűző mensit kívánok!!!! Jövő héten lesz a doki, ugye?

Betti
betti73

Nem, mert anyuéknál leszünk. Vas. jövünk meg, akkor pont ügyel, és megyek be hozzá, viszem a kiskatonákat is vizsgálatra.

Köszi a jókívánságot! Nagyon-nagyon bizakodom! KépKépKépKépKépKépKép

moni

Na zavarjatok már el egy kicsit ténykedni! Még viki ahját is be kell fonnom, mert tegnap este mostunk hajat. Kép

moni

Móni!

Ne nyüzsögd halálra magad a házimunkával!!!!! Irgum-burgum!!! Tessék egy kicsit lazítani néha. A munka nem szalad el, úgyis megvár! Kép

Betti
betti73

Sziasztok .
Adom majd a képet csak én annyira nem tudom használni a scennert, hogy az valami csúcs.Na, ha a párom hazajön akkor bescenneltetem vele a fotót és lehet gyönyörködni.
Most megyek , mert sok dolgom van , merthogy utazunk 1 hétre le a telekre és még összekéne pakolni a cuccost+vásárolni kell.

Mindenkinek jó hétvégét és egyebek.Kép

Kép
Kép
incike

Móni!
Kata írta a múltkor: "A munka nem f*sz, állhat napokig!"

Inci!
Sajnos én csak 12-ig leszek, így valószínűleg lemaradok a képekről, de hétfőn jövök és meggyönyörködöm őket. Várjuk!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Nagyon jó pihenést/szórakozást Nektek 7végére! Kép
Hehe, idézel tőlem?! Kép
kata1977
Hatvan

A mai táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Kata, köszi, remélem meglesz. Bár a férjecském ma reggel ballábbal kelt, mert elég durci-úrfi volt. Aztán nagyon keresett valamit a műhelyben (persze sose talál semmitKép) én meg 1 perc alatt megtaláltam neki, és mondtam, hogy csak akkor adom oda, ha nem morog. Kaptam egy puszit és mondta, hogy megpróbálja.Kép Hát remélem legkésőbb indulásig elszáll a fekete villámló felhő a feje fölül. (Garfield)
Ha ilyen jókat írsz, akkor máskor is idézekKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja! Kata, majd ha ráérsz, kérlek vedd ki C-t a nevem mellől. Én az életben nem eszek több gyógyszert, azért hogy gyerekünk legyen. Maradnak a homeós bogyók és slussz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Üdv mindenkinek a fedélzeten!

Én nemrég ébredtem. (bocsi a koránkelőknek) Sajnos ma rám is pakolászás vár, és ahogy elnézem nálunk úgy általában a rendet, nekem nincs fészekrakó ösztönöm. Viszont a zseni átlátja a káoszt! Én is pontosan tudom mi merre van. Kivéve most 1 hete nem találom a 2005-ös IKEA katalógusomat, de pici a lakás, úgyhogy biztos meglesz valamerre.

Incike
Én is nagyon kíváncsi vagyok a képre!

Egyébként mindenkinek jó pihit a hétvégére.
Én sajnos ma éjszaka dolgozok, de azt hiszem ma amnesztia lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hát, Csajok érzékeny búcsút veszek.

Csak hétfő reggel jövök. Addig mindenki jól viselkedjen, pihenjen sokat és írjatok,írjatok, írjatok, hogy legyen mit olvasnom, ha hazajöttem.

Puszi Mindenkinek!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó hétvégét Vica!! Kép Érezzétek jól magatokat.

Szelivi!
Jó "reggelt" neked. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Képzeljétek hogy jártam! Odaégettem a borsót, így megyünk étterembe kajálni, mert a hűtő tök üres, mert uyge ma amegyünk anyuékhoz. Gyerekek örültek neki nagyon! KépKépKép Én már nem annyira. Azért sikerült iylen ügyinek lennem, mert elment avíz, és nem tudtam aláengedni. Volt alatta egy kicsi, így takarékra tettem és elkezdtem bepakolni a cuccokat a táskákba. Egyszer csak v.mi nagyon büdit érzetem, majd jött a felismerés... KépKépKép De csak nevetek magamon! Na megyek, amjd este anyuéktól bekukkantok mit írtatok! Jó pénteket mindnekinek!

moni

Móni!

Küldök neked cysta üző energiát.
Nekem még várnom kell, sajna még nem jött meg. De én is annyira várom! Remélem ez elviszi a cystánkat és kitisztulunk!

Kép
lara26

Vica írt a homeopathiás bogyókról...e kapcsán írnék egy-két gondolatot, biztos néhányatoknak nem fog tetszeni...
Egy szert akkor nyilvánítanak gyógyszernek, ha átmentek azokon a szigorú, több éves vizsgálatokon, melynek során kiderül, milyen hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, beleértve a mellékhatásokat is, és ami fontos, hogy OKI terápia, nem pusztán tüneti, és ha beteg emberek kízül pl 1000 beveszi, a másik 1000 meg egy hatóanyag nélküli ugyanolyan kinézésű fehér bogyót, akkor az igazi szert bevevők nagy részénél hat, a placebót szedőkkel ellentétben. Magas hatóanyagtartalmuk miatt orvos írja fel általában. Míg a homeopathiás szerek nem mennek át ilyen szigorú vizsgálatokon, és csökkentett hatóanyagtartalmúak. Nem oki, hanem tüneti terápiát képviselnek. Én még nem láttam mellékhatásokat hosszasan taglaló homeos bogyókat...s valószínű nem azért, mert annak egyáltalán nincsenek, bár ha kevesebb benne a hatóanyag, akkor azért. Ti is írtok pár ilyen tünetről ezen a fórumon is...
Szerintem ha vkinek vmi eltérés folytán nem lehet gyereke, és megvan az OK, akkor azt kell kezelni megfelelő orvosi kontroll mellett, ha nincs komoly eltérés szóba jönnek a bogyók, elősegíthetik a célt, de az OKI kezelést nem helyettesíthetik.
Nehogy azt gondoljátok, hogy elítélem a homeopathiát, dehogy! Nemtom Vica miért szedi a Clostyt pontosan (gondolom az a C), és hétfőig ő már meg nem mondja, de ha anélkül is van peteérése, akkor inkább a gyógyszer indikációjának felállításán kellene elgondolkodnia az orvosának.
Nem akartam túl vaskalapos lenni...
Á.
potter_76

Sziasztok!

Éppen most vagyok az 1cn-n!
Remélem cysta üritéses lesz ez az intervallum.

Kép
lara26

Sziasztok!
Mindenkinek szép hétvégét!
Kép

Kép
Kép
maminti81

Lara!

Akkor cisztaűzőket neked is!! Kép

Betti
betti73

Lara, Móni,
Drukkolok, hogy ez a mensi messzire űzze Tőletek a cisztákat!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok Lányok! Lelépek. Jó hétvégét mindenkinek!

Pusszancs

Betti
betti73

Én is hazaindulok lassan! Kép
Mindenkinek a legkellemesebb 7végét!!! KépKép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Lara!
Mivel véletlenek nincsenek, ezért nekünk muszáj együtt babásodnunk, méghozzá ezzel a cystaűző mensis ciklusban!!!!!!!!!! KépKépKépKépKép Úgyhogy hajrá!

Jó hétvégét mindenkinek! Nem sokat irtatok du. Kép

moni

Helló csajok!

MOst megint jól lemaradtam, nem is tudtam mindent visszaolvasni. De a lényeg:

Maminti úgy örülök, hogy bezebrásodtál!!! Nagyon sok jót és szépet kívánok nektek!! Jó pocakosodást!!!

Anita nagyon édes vagy hogy hiányoltál! Igen főzőcskézni is próbálkoztam, meg most összecsaptak a fejem fölött a huillámok mindenhol Kép na mindegy. Így utólag nagyon nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!!!
KÉpzeld holnap megyünk keresztelőre, de nem keresztszülőkként. Egyből Rád gondoltam, hogy tanécsot kértél, hogy mit vegyetek, hát most én sem tudom. de ma muszáj valamit vennem.

Zafír halkan nagyon nagyon nagyon SZORÍTOK Neked!!!!!

Hajni miért akartál tesztelni! Erről most jól lemaradtam! Történt valami??? Jó kintlétet!!!!!

Móni, Lara szorítok én is, hogy a mensivel kitisztuljatok!!!!!

Betti kitartás a köv hétre!!!!

Kép
Kép
beuka

Szia Móni!

Te iszol cickafark teát? - Én nem.
Az orvosom mondta múltkor, hogy fog írni nekem peteérést segítő gyógyszert (cysta ellenőrzése után).
Nem tudom, hogy lesz -e annak v.mi mellékhatása és azt sem, hogy milyen fajta az a gyogyi.
Szerinted melyik hatásosabb?

Kép
lara26

Beuka!

Örülök, hogy jelentkeztél, féltem, hogy most nagyon magad alatt vagy, azért tűntél el. Kinek a keresztelőjére mentek?

A szorítást köszi, még mindig semmi, de nagyon próbálom nem belelélni magam, mert még simán megjöhet. Kép

Gyöngyi, mi van Veletek? Minden rendben volt pénteken?

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!
Zafír
Hányadik napon vagy? Drukkolok, hogy ne is jöjjön meg még egy pár hónapig.
Minden rendben volt pénteken köszi. 10-kor megvolt az inszem a sógorom hazahozott és pihentem (feküdtem) délutánig amíg a párom haza nem jött. Most a hasam sem fáj. A múltkor 2 hétig folyamatosan éreztem. 2 hét múlva kell tesztelnem. Te mikor tesztelsz?

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!
Szoritok. hogy minden okés legyen, és zebrás legyen majd a teszted!!!!!!!

Lara!
Gondolkodtam ezen a cickafark teán én is. Én csak múlt ciklusban kezdtem inni, és v.mi belső hang azt súgja, hogy nem kellene most elkezdenem, mert hátha attól lett ez a cysta. Nem tudom... Mert amit olvastam róla a neten, ott azt irják. hogy aki hajlamos a daganatokra (én nem tudom hogy az avgyok-e), az hosszú távon ne igya. És emiatt kezdtem el kombinálni... Szóval még vivódom.

Beuka!
Jó volt hallani felőled.

moni

Sziasztok!
Kata javíthatsz 2 cn!KépKép
Majd holnap még jövök, de elég nagy itt a pangás!

zsuzska80
Szombathely

Hát nem tudom, hogy miért csak pénteken és szombaton volt mensim. Éppen csak volt valami nyoma hogy megjött. Ma hajnali 1 órától nincs semmi nyoma a mensizésnek. Nem hiszem, hogy kitisztultam.

Móni!
Hát akkor a gyógynövény sem jó mindenkinek.
De kár!

Kép
lara26

Gyöngyi!
De jó, hogy ilyen gyorsan írtál! Kép
Az jó, ha most másképp érzel, mint múltkor. Az eredmény is más lesz szerintem!!Kép
Én ma a 33. napon vagyok, egyelőre még nem gondolok tesztelésre, mert ha teszteltem aznap mindig megjött. Kép Meg most elutazik a párom pár napra, nélküle biztos nem tesztelek, ha pozitív nem akarom, hogy sMS-ből tudja meg, ha negatív akkor meg ki fog engem összekaparni. Szóval a hét második feléig tuti várok.

Móni én is úgy tudom, hogy másképp hathat mindenkinél a tea. Mikor mész vissza az orvoshoz?

Zsuzska, tök jó, hogy végre megjött! Remélem a következő hónapban már okkal fog nem megjönni. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok Lányok!

Csak bekukkantttam, most már tudok itthonról is netezni néha! Látom nem nagyon volt mozgás. Párocskám tegnap elutazott Kép Nem jó egyedül, de kibírom. Szegénynek nagyon brutál volt az út. Kedden éjjel utazom a nővéremhez, így könnyebb lesz a párom nélkül.

Zsuzska!
Végre megjött, gondolom, hogy most már jobban érzed magad.

Zafír!

DRUKK nagyon!

Gyöngyi!

DRUKK neked is!

Beuka!
Mi van veled mostanában?

Betti
betti73

Zsuzska!

De jó de jó!!!!!! Végre valami jel!!!!!! Kedden tudunk talizni? Kaptál v.mi gyogyit vagy magától jött meg?

Lara!
Én sem hiszem, hogy kitisztultam, mivel ma már épp hogy volt v.mi... Most uyge anyuéknál vagyunk, vas. megyek legközelebb dokihoz mikor megyünk haza.

Zafir!
Kivánom, hogy ne jöjjön meg, együtt tesztelhessetek és pozitiv legyen! Eddig Vica boszi "látomásából" még csak egy zebra van az 5-ből! KépKépKépKépKépKépKépKép

Betti!
Gyere sűrűn ide! Bár elég nagy hétvégén a pangás. Kép

moni

Sziasztok!

Ja megjött, szombaton de most marha rosszul vagyok fáj a hasom nagyon!
Moni tudunk talizniKép, a párom elutazott!Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt!

Zsuzska!
Furi, hogy mindenki így örül, hogy megjött neked! De én isKép

Betti!
Nem lehet túl jó így, a párod nélkül!Kép Miért volt brutál útja?

Beuka!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!Kép
Miért csaptak össze a fejed fölött a hullámok?

Kép
Kép
maminti81

Jó reggelt Lányok!

Sötét van, borús az ég és mindjárt elalszom!

Betti
betti73

Sziasztok!
Megjöttem a "pihenésből", ami inkább kikapcsolódás volt, mint pihenés. Sátorban aludtunk és egyszerre 3-4 helyről üvöltött a zene egész nap, egészen hajnal 4-ig. Gondolhatjátok mennyit aludtunk. De azért ettünk, sziesztáztunk, fürödtünk, szóval azért jó volt!

Zsu!
Örülök, hogy megjött, és kezdheted az új hónapot! Remélem Te is közte leszel a "látomásos" zebráim közöttKép

Betti!
Jól teszed, hogy elmész a nővéredhez, legalább nem leszel egyedül és biztos gyorsabban telik majd az időKép

Beu!
El vagy veszve! Tessék mesélni, hogy mi van veled! Kép
Milyen volt a keresztelő?

Móni!
Azért én még mindig bizok benne, hogy "megtisztultál"!Kép
Jó volt a borsós-sztoriKép

Lara!
Neked is ua, mint Móninak! Bízom benned nagyon!

Potter!
Neked is válaszolok, csak az hosszabb lélegzetű lesz, meg olvasnom is kell hozzá.Kép

Zafír!
Nagyon, de nagyon szurkolok. Hányadik napon vagy?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti!

Szegény párom kb. 18 órát repült, kétszeri átszállással. Nagyon fárasztó volt neki. Szerencsére működik a mobil, tudtunk beszélni. Kép

Vica!

Gondolom jól esett egy kis kikapcsolódás.

Betti
betti73

Bocsánat a hosszú szövegért, de nem tudnám a lényeget kiírni, így a teljesség igénye nélkül a válaszom Potternek, és egy kis olvasnivaló mindenkinek:
A homeopátiának két titka van. Az egyik, hogy a rezgések szintjén hatva harmóniában működik a test önszabályozó, gyógyító energiáival, ezért szelíd, természetes, nem toxikus, mellékhatások nélküli. A másik, hogy a beteget gyógyítja, és nem a betegséget. Vagyis : : lelki, szellemi vonatkozásaiban együtt – nem a tüneteket nyomja, hallgatja el, mint sok esetben a hagyományos orvoslásban tapasztalhatjuk, hanem tartós és maradandó gyógyulást eredményez.

A homeopata számára a beteg minden egyes szavának, mozdulatának, sőt a szavak közötti csöndnek is jelentősége van, akárcsak fizikumának, testalkatának, viselkedésének, öltözködésének, szokásainak, preferenciáinak (mit szeret, mit nem, mitől fél, mi idegesíti), a világhoz való viszonyulásának, élete jelentéktelennek tűnő mozzanatainak. A homeopata, hallgatva a beteg panaszait, válaszait, egyetlen ki nem mondott kérdésre keresi a választ: „Ki vagy te? Mit akarsz kifejezni a tüneteiddel ?” S megtalálja akut esetekben a helyzet, krónikus esetekben az alkat kulcsát. Azt az egyetlen szert, amely pontosan arról szól, amiről az eset, a zárba illeszti azt, és ezzel megindul a gyógyulási folyamat, amelynek során a beteg energiarendszere visszaáll egyensúlyi állapotába. Ettől a szertől nem lesz más ember, hanem képes lesz harmóniában működni önmagával, környezetével: vagyis sokkal inkább önmaga tud lenni. Ennek eredményeképpen nem csak tünetei múlnak el, de szeretőbbé, szerethetőbbé is válik – s az életerő teljesebben, akadálytalanabbul képes átjárni őt.
A homeopátia atyja, Samuel Hahnemann német orvos nem tett mást 200 évvel ezelőtt, mint visszanyúlt a Hippokratész által megfogalmazott tételhez: „A betegség olyan hatások alatt keletkezik, amelyek a gyógyszerek hatásához hasonlóak. A betegség olyan szerekkel gyógyítható, amelyek a betegséghez hasonló tüneteket okoznak.”
Hahnemann az életerő fogalmát vezeti be újra, amellyel Hippokratész is tisztában volt. A életerő az alapvető életenergia, amely az élettelen anyagot élővé varázsolja. Hahnemann önkísérletet végzett, amikor a malária gyógyításához használt kinint bevette. Azt tapasztalta, hogy a maláriához hasonló tünetek jelentkeztek rajta. Így jutott arra a következtetésre: általában is igaz az, hogy egy betegséget az a szer fog maradéktalanul meg- gyógyítani, amely egészséges embereknek adva ugyanazt a tünetegyüttest okozza. Első kísérletét sok ezer követte; megkezdődtek a „szerpróbák” – lelkes hívei gazdagították, és ma is gazdagítják tapasztalatait, meghatározva, milyen szerhez milyen tünetegyüttes tartozik. Ezeknek a tapasztalatoknak a tárháza a Matéria Medicia, amely minden egyes növényi, ásványi vagy állati eredetű szerhez megadja a hozzá tartozó tüneteket, valamint a Homeopátiás Repertórium, amely a legkülönbözőbb tüneteket csoportosítva, arról ad információt, melyek azok a szerek, amelyeknél a speciális tünet előfordul.

Hahnemann észrevette, hogy ha a szereket nagyobb hígításban használja, nem csak veszélytelenebb, hanem hatékonyabb szerhez jut. Kidolgozta a homeopátiás szerek készítésének speciális eljárását, a potenciálást, amellyel egymás utáni, többszörös, nagymértékű (tízszeres, százszoros) hígítások sorozata után, ütögetéssel olyan nagy hígítású szert készítenek, amely többnyire a kiindulási anyag egyetlen fizikai, kémiai alkotóelemét, atomját, molekuláját sem tartalmazza, pusztán az illető szerre jellemző rezgést, mint információt. Hogy mégis hat, annak kvantummechanikai magyarázata van; két olyan üvegcsét összehasonlítva, amelyben a hagyományos fizikai, kémiai vizsgálat csak alkoholt (ez a tartósító) és vizet (ez az információt hordozó) mutat ki, a Nelson-féle kvantummechanikai minőségellenőrző módszer kimutatja, hogy kiindulási anyaga mindegyiknek más.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Ez tetszett! Már régóta foglalkoztat a homeopátia, tavaly amikor aput műtötték akkor is elment Sz.helyen iylen gyógyszertárba, és elmondtam mindent apuról, és aki ott van patikus néni, segitett, és apu napról napra megerősödött, jobban lett, visszatért az ereje. Igazából neki robolálásra volt szüksége, mert lelkileg viselte meg a betegség, műtét, de ami természetes szereket adott, azok segitettek, mig a körzeti doki által felirt nyugtató nem... Most anyu térdkopására találtam gyógyszert, kenőcsöt, remélem enyhit majd a panaszain. Homeopata dokihoz meg nem jutottam el, nem mélyültem bele a dologba, de szeretnék majd.

moni

Sziasztok!

Beuka,
Örülök, hogy előkerültél! Kép
Milyen hullámok? Milyen keresztelő? Kép

Gyöngyi,
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Kép

Zafír,
DRUKK, DRUKK, DRUKK!!!! Kép

Zsu,
Nagyon szűkszavú vagy mostanában! Kép
Magától jött meg? Hova ment a párod? Mikor jön haza?

Betti,
Kitartás a férj nélküli időszakban! Kép De már el is telt 2 éjszaka! Kép
Én is aludnék legszívesebben! Kép

Vica,
Örülök a kellemes kikapcsolódásotoknak! Kép
Ezt a hosszút majd kicsit később olvasom el! Kép

Szombaton én is kimentem a pasimmal a Szigetre! Kép
OOoooooolyan jó volt végre megint találkozni Vele! Kép Imádooooom! Már nagyon vártam haza szombaton délelőtt! KépKép
Tegnap pedig kint voltunk a meccsen! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A mai táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Köszi a táblát Kata!

Zafír!
Mikor fogsz tesztelni?

Kamillának nem mostanában kellene hazajönnie a nyaralásból?

Betti
betti73

Jó reggelt!
Ma vagyok a 15.napon (szurkál a hasam.mintha ha pé lenne,viszont a höm 36.6).Én már nem értem ,hogy melyiknek higyek jobbanKép.Az a legtisztább ha minden 2.nap együt vagyunk aztán majd csak lesz valami.Tegnap voltunk a párom tesojánál,a Szilvi 6 hónapja nem szedi a f.gátlot,és + tesztelt.Örülök neki teljes szivemböl,csak már kezdtem megnyugodni és nem a babára gondolni, erre teljessen kiborultam(na tessék már megint pityeregekKép).Ö is azt mondta nyugodjak meg teljessen mert igy nem fog sikerülni.De hogy tudnék nyugodt lenni amikor körülöttem mindenki babás,és mindig kiborulok hogy nekem mért nem sikerül.Jövö hónapba nem hömérözök,nem fogok még joban behülyülni.Alig várom most,hogy megjöjjön a mensim(még 2 hét)aztán megyek a dokihoz!Ne haragudjatok hogy lehangoltam a topicot.De most már nagy eröt kellenne vennem hogy rendbe jöjjek.!!
Vendég

Móni!
Örülök, hogy tetszett az írás. Én sem annak hiszek, amit írnak, vagy mondanak róla, hanem amit tapasztalaok a saját szememmel és saját szervezetemmel. Pár hónapig szedtem a 30 féle allergiámra bogyókat és 2 évig tünetmentes voltam, holott azelőtt 7 évig etették velem a "jobbnál-jobb" gyógyszereket. A dokik a májamat is "dicsérték", hogy szépen fel van turbózva. Hát nem csodálom. Egy fejlődő szervezetnek (12-19 éves koromig) pont ez kellett.
Apukádat mivel műtötték, ha nem vagyok indiszkrét.
Írhatod mélben is.
Anyut is műtéttel fenyegették a pajzsmirigye miatt és saját felelősségére eljött a kórházból és ezek a dokik tették helyre. Még nem 100%-os de rengeteget javult.Kép

Kata!
Jó lehetett együtt a Szigeten. Milyen volt a mecss? Köszi a táblit! Ha Te nem csinálnád, "assetudnámmivan". Ez most nem nyalizás volt ám!!!KépKépKép

Gyöngyi!
Én is nagyon szurkolok!
Küldök sok babaragasztót:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Editke!
Szerintem is jobb hőmérő nélkül, mert csak idegesít. Szurkolok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Emeséről hallott valaki valamit?
Mondjuk megértem, hogy kivan és nem jelentkezik.

Kép
Kép
Kép
vica1982

KépSziasztok!Feltettem a görmémet !
Vendég

Keditke!

Öntsd csak ki a szívedet! Ezért vagyunk mindannyian itt. Kép Most már eljutottam odáig, hogy hétvégén nem mérek, csak hétközben. Ezt a hónapot végigmérem, aztán tovább nem.

Vica!

Érdekes az írás, amit felraktál. Részemről próbálok mindent gyógyszer és egyéb dolog nélkül megoldani.(max. gyógytea, gyógynövény) Ettem én már homeós gyógyót is, de hiába. A gyógyszerektől pedig irtózom. Inkább semmi.

Betti
betti73

Potter!
Azt elfelejtettem megírni, hogy a Clostít azért írta a doki, mert nem volt peteérésem. Szerintem ez egyértelmű. Most meg már nem szedem, mert -mint kiderült- a PÉ-hiány is csak egy tünet. És most az okok megszüntetésén "dolgozom".Kép

Betti!
A gyogyikkal én is úgy vagyok, hogy a pl. megfázást egy hét alatt megszüntetik, de 7 nap alatt ki is lehet feküdniKép (Mondjuk én 1-2 nap alatt kifekszem)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Csajszikák! Hát itt vagyok újra! Nagyon hiányoztatok ám, de azért csendben magamban drukkoltam mindenkinek. Visszaolvasni nem tudok, mert iszonyú sok minden felhalmozódott itt a munkahelyen. Most jutottam odáig, hogy belépjek a netre. Gyorsan kerestem egy táblát és láttam, hogy Mamintinek sikerült. Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!
A nyaralás szuper volt. Nem mentünk Horvátországba csak a Balcsira, de nagyon nagyon jó volt. Egy hét teljes nyugalom és egymásra figyelés.
Ha történt még valami rendkívüli írjátok meg, mert nem fogok tudni mindent visszaolvasni.
Maminti! Hogy vagy? Mikor teszteltél? Azt mindenképp vissza akarom olvasni!!!

Na megyek. Majd még jövök. Írjatok mindenről!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?