Új privát üzeneted érkezett!

Hmmm.. Korfu, régen járt ott egy jó barátom a barátnőjével. Engem kellett volna vinnie, de ez most más sztori, és utólag örülök, hogy így alakult. Szép képeket hozott, csodás hely! Kép
Jól választottatok!
Az egséz sziget gyönyörű. Mind a két hét ott lesz?
Én most egy repcsit nem vállalnék be, bár biztos nem lenne gond. Kép

KépKép
unique

Unique!
Az az igazság hogy mi sem repülővel megyünk. Úgy volt, de mikor melgáttuk az árakat, az kicsit sok volt és agyaltunk mondtam mi lenne ha ugyanannyi pénzből mennénk inkább busszal de két hétre, hát így lett a két hét busszal az egy hét + repülő helyett. Sokat voltunk már busszal mi jól bírjuk, így simán bevállaltuk!!!! Kép
Mind a két hét ott lesz, terveztünk motorbérlést szépen bejárjuk az egész szigetet. Kép

Többiek mindenki alszik????????????????
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Nagyon klasszul hangzik. Kép És igen, tutira alszanak Kép Na megjegyzem mindjárt én is Kép Kezdek leszálló ágba kerülni a 1/4 deci bortól Kép

KépKép
unique

Unique,
Pont írni akartam, hogy kérd meg Kriszta-szakértőt, erre meg válaszol. Szerintem ki kellene tenni, hogy ez babagyártós bor és csak azok vehetnek akik szeretnének vagy már pocakosak!!

20 percet tekertem az elliptikus tréneren, meg kell dicsérjem magam, ezt fogom csinálni naponta. És fitti-paldi leszek.

Unique,
A bébi olyan a táblában mint egy formás fánk -lekvárral töltött-, lehetne becézni Fánky-nak, vagy van valami nevetek már? Egy kicsit kinagyítva azért már nem csak egy pötty, hanem kezd formálódni!

Wish,
Farkas Gym nyitva volt ma be is melegítettem a gépet!!!Mondtam is Krisztiánnak, hogy lehet kifutottál a szigetre meg vissza!!!

Zsebi,
Kitartás, én ma ordítottam egyet az egyik nyomorulttal, de nem volt felemelő, sőt rá kellett jönnöm, hogy a helyzet egyre szörnyűbb, mert ez a F_sz oly hülye, hogy abban már tökéletes.

A Szigeten beindult a mandula, még jó hogy ez átmeneti időszak.

Stella-szurizó-Istennő,
Kitartás, küldtem puffancsos borítékban energiasugarakat, csak szájon át lehet bevenni, semmi csalafintaság.

Millió puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

JuditkámKép
Én mentem volna edzeni, de sajna még csak most végeztem. Viszont olyan fáradt vagyok, hogy megkértem Lacit jöjjön értem, még kb 10 perc míg ideér.
Úgyhogy nincs mit tenni holnapra 13 percet kell nyomnom. Vagy 11+12+13-at? Úgy illene Kép

wish

Faraksok!
én már arra is fáradt vgyok hogy kiosszam a sok hülyét. Elvagyok mint a befőt Képigazából ma nem volt sok melóm, de oly lassan megy az idő, egy örökkévalóság mindig hogy eljöjjön a négy óra! De azért hala a jó Istenkének mindig eljön!

Lara család!
HOgy vagytok? Még semmi mocorgás itt a délelötti turka-piszka után?

Farkaskoma, Larapapa!
Nézzétek milyen fotelt kívánok nektek!
Kép

Ne levonulok, gondolom elég volt mára belőlem!

Puszi nektek jó éjszakát! Laráénkak lehet izgalmas lesz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szasztok,
Apósék köszöntöttek utó szülinap-névnapra...alig merem bevallani, de két pohár bort is ittam (még nem mondtuk nekik meg Kép Egy deci Portóit, aztán egy pohár rozét a vacsihoz....rám is szólt Zoli mikor elmentek KépKép A héten már nem iszom Kép

Zsebi,
OK, megpróbálok csütörtökre kérni időpontot...de csak jövő hétfőn hívom őket. Persze a homeos doktornőt sem tudtam elérni, szerdán még szabin volt, ma reggel meg folyamatosan foglalt volt a telefonja, de majd holnap reggel.
Biztos szuper lesz nektek Korfun, most én is úgy mennék valahova....

Lara,
Hát jó lenne ha nem kellene vasárnapig várni, bár már max 3 nap. Szerintem sem fog Andor a dokira várni...na jó nem találgatok csak nagyon drukkolok ++++++++++++++

Wish,
Köszönjük hogy közvetítesz Stelláról, továbbra is küldjük neki a vizapasztó energiákat KépKépKép
A sport jó dolog, én is jól megfogadtam hogy az utolsó inszem és a lombik között ráfekszem, de azt hiszem a két hétvégi bringázást leszámítva nem jutottam messzire... De majd szülés után KépKépKép Neked sok kitartást kívánok hozzá KépKépKép

Unique,
Na ne má elájulj a fél deci Lambrusco-tol KépKép Tessék edzeni, hogy lehet ezt nem szeretni ?? Akkor mit szeretsz ?
Néha nekem is szurkál, görcsölget a poci, de akkor megsimizem, és elmúlik. Persze ma vettem egy újabb tesztet holnap reggelre KépKépKép elmebeteg vagyok, ugye ????
Ezek szerint téged már teljesen elengedtek a Kaáliból ? Én még szerintem maradok egy darabig, szedem ezt a hülye utro-t is, gondolom azt legalább a 12 hétig fogom nyomni, de sebaj, ennyit igazán megérKép

Farkasok,
Elliptikus tréner, hát te nem kispályázol, milyen az ??? Én nagyon tudatlan vagyok Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta ! Kép
Na, meglepődtél a kétcsíkos teszttől ? Kép
Nem vagy elmebeteg, csak jól elszórakoztatsz bennünket, de üsse kő Kép Kép
Egyébként én is "elájulok" fél deci bortól, extra módon nem bírom az alkoholt, de majd edzést tartok Kép

F.Judit ! irigykedek, mert én egy lusta dög vagyok, nem bírom rávenni magam a mozgásra Kép
Varratni is elmentetek, úgyhogy lassan példakép leszel Kép De komolyan, nagyon jól csináljátok !
Most már csak a babócának kell beköltöznie hozzátok, de az is meglesz, biztos vagyok ebben Kép

Zsebi : elmúlt a nyűgösséged ? Nálam most +/- OK a dolog, apa egy kicsit megszeretgetett, biztos ez is segített Kép

mniki

Kriszta,

Elliptikus tréner - ellipszis járógép, Íme:

Kép

Valami újabb fényképező?

Lara family,

Mi a helyzet ctg-n?

Peti,

Zsebi nagyon kedves ezzel a fotellal, csak szép lassan elveszítené a tartását nem?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Na hahó!

Ma nagyot aludtam, 9-kor keltem. Éjszaka semmi izgalom, csak nagy-nagy szunya. Peti elment melózni, én meg mindjárt megyek a bóóótba reggeliért. Szóval teljes a nyugi. Hát én már abban sem vagyok biztos, hogy vasárnap meg akarja-e mutatni magát egyáltalán.

Zsebi,
arra gondoltunk, hogy az utolsó pocis képet akkor csináljuk, amikor indulunk a kórházba: utolsó órák anya pocijában Kép Szóval nem maradtok le róla, de a fiatalember, mint látjuk nem igazán kapkodja el Kép

Farkaskoma, Zsebi
Király a fotel, Petinek is tetszeni fog este, ha hazaér. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Fejlemények:
Miután elküldtem az üzit, elmentem WC-re és elment a nyákdugó. Szóval mégis készülődik kifelé Andor KépKépKép

Lara

KépKép
lara77

Lara!

Jaj de jóóóóóóó! Akkor lassan készülhet az utolsó fénykép!!! Mindjárt itt a Nagy Találkozás! De szép leszKépKépKépKépKép Akkor a mai nap az Érted való izgulásról fog szólniKép
lkt

Még a hideg is kirázott, mondtam én hogy Andor vezényel, szóval ha belülről hallod, hogy nyomni vagy benntart akkor tutira Andor volt!!!! Mindjárt sírok, állatira izgulunk remélem nem szivat azért a kiscsávó és ma este már együtt lesztek. Kérlek írj, ha lehet akkor meglátogatunk ha nem zavarunk.
Ezer drukk bátorság!!!!!!!

Farkasok J

Kép
farkasok

Köszi Csajok, hogy drukkoltok!

Beszéltem a szülésznővel, azt mondta, hogy ez az első jel, de amíg más nincs (fájás, vízszivárgás, stb), addig tovább várunk. Lehet, hogy már ma megérkezik, de az is lehet, hogy csak pár nap múlva. Szóval még mindig talány, hogy mikor érkezik, de az már tuti, hogy elindult Kép

Judit,
nem zavartok, gyertek csak. Majd telcsin megbeszéljük, hogy mikor. Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara, küldöm az erősugarakat. Nagyon változó a nyákdugó-dolog, volt egy lány, akinek pont akkor ment el decemberben, míg MSN-en cseteltünk, csak kiment közben pisilni, de rá 1 órára már a magzatvíz is kiömlött a konyhapadlóra. Kép Másnak meg még 3 nap is eltelik utána. De igen, visszaszámlálás indul! Kép
s_norka

Magyar Csillagászai Egyesületnél ezt találtam:
"Az előrejelzések szerint a Perseidák az idén is többszörös gyakorisági maximummal rendelkeznek, ezek (helyi időben) aug. 12-én hajnali 6 órakor, este fél 9-kor, továbbá 13-án hajnali 5 órakor esedékes. A legtöbb hullócsillag megfigyelésére tehát mind a csütörtökről péntekre, mind a péntekről szombatra virradó éjszaka számíthatunk, egész éjszaka, de főleg a hajnali órákban (derült idő esetén). Mint minden éjszakai csillagászati jelenség, a csillaghullás látványa is sötét, zavaró fényektől mentes helyről, kivilágított városoktól távol a legszebb."

Minden rosszul alvónak ajánlott, csodaszép látvány!

Hajrá Andor, ne kéresd magad tovább!

Tegnap óta fájdogál a hasam alja, különösen, ha mozgok, amikor fekszem elmúlik, és feszül is. Én ezeket jó jelnek veszem Kép

Pozitív Mka
Vendég

Lara drága : nagyon-nagyon veled vagyunk ! Mindenféle erő-sugikat küldök és légy nagyon boldog, végre találkozhattok Andorral KépKép
Most már nincs megállás - bár ezt eddig is tudtuk - KépKép

Puszillak !!!

mniki

Lara, küldök neked az erősugarakon kívül egy kis fájás-sugarakat is, mert nekem ez most túl sok (mármint mensis) Kép

Utálok menstruálni Kép
s_norka

Nóri,
bekapcsoltam a fogadó egységet, de még nem értek ide Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Drukkolok, de ahogy Andort ismerem még képes továbbra is váratni minket Kép
Én is csatlakozom majd Juditákhoza látogatásban ha lehet Kép

wish

Most tulajdonképpen mit csodálkozunk, Andor mikor még csak 2 hete volt a mamájában, akkor is szívatott mindenkit, emlékezzünk csak vissza! Kép
s_norka

Wish,
oké, de nem kapkod ez a kiskrapek. Elkezdtem kimosni a szennyest, hogy ne maradjon itt Petinek. Aztán lehet, hogy újra tele lesz a szennyestartó, mire indulunk Kép

Lara

KépKép
lara77

Nóri,
igazad van, akkor azt nem tudtuk, hogy bennmarad-e, most meg azt, hogy kijön-e. Remélem, ha már kint lesz, leszokik a szívózásról Kép

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Izgatottan olvastam a sorokat! Kívánom, hogy nagyon könnyű szülésed legyen, nagyon fogok érted szorítani! Hihetelen hogy 9 hónap végére értünk!!!!!
A kép jó megvárjuk az utolsó perceket, de akkor már manócskáról is fogjuk követelni!!!!!!!!

Kriszta!
Fú de jó lenne, ha sikerülne csütire időpontot kérni!!!!! Kép
Aztán mostmár tessék abbahagyni a tesztelést nem ér az összes zebrás tesztet felvásárolni és elhasználni, mi marad nekünk szeptemberre????

Mka!
Ezek tényleg jól hangzanak, nagy durkk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kavicska!
Neked is mennek a drukkok!

Edina!
Hova tűntél???????

Niki!
Ma már én is pörgök. jó a kedvem anyuval megyünk a virágpiacra. Holnapra is hivatalosak vagyunk párommal egy esküvőre és az összes virágot Édesanyám készíti, én meg megyek segédkezni. Kép Szeretem nagyon, bár ez a hétvége sem a pihenésről fog szólni. De nem baj már csak két nap munka és itt a szabi! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Végre ide értem,ne tudjátok meg mi volt itt nálunk,majd nemsokára leírom!

Lara
Hajrá,nagyon-nagyon szorítok értetek, már nem sok van hátra.Mikor elkezdődött a terhességed még nem voltam itt, de most itt vagyok és nagyon tudok drukkolni!

Unique, Zsebi
Kedvesek vagytok,hogy így hiányoltatok!

Unique
Nagyon jó az a kép,nem tudommár,hogy ki írta,hogy szereti az uhképeket, de csatlakozom én is.A keresztlányunkról még a 4D uh felvétel is meg van.
Irigyellek a rosszulléteid miatt, azaz ez így nem pontos, azért amiért vannak, de kitartás, a végeredmény mindent megér!

Kriszta
Annyira kiváncsi vagyok, hogy hányan vagy!Abban reménykedtem, hogy mire visszaérek, már olvashatom.Végülis azért éppen ki tudom várni.

Stella
Nagyon szorítok,hogy minden rendben menjen, mihamarabb kijöhess a kórházból, és élvezdhesd a kismamaságodat.

Zsebi
Neked sok kitartást küldök, mert úgy olvastam,hogy rádfért az utóbbi napokban.És nagyon-nagyon kellemes nyaralást kívánok!

Farkasok Juditja
A zebrámon még annyi, de annyi csík van, hogy mindannyiónknak jut belőle, még a kistesóra is.Egyébként nagyon jól tartom.Szeret gyerekekkel játszani, vagy fordítva.Na de mindegy, remélem továbbra is marad ilyen adakozó kedvében!

Most leírom mi történt velem:
Szóval, kedden kellett volna megjönnie, és úgy szerdán tudtam volna menni uh-ra.De az én mindig pontos mensim nem jött.Aztán nem jött szerdán se, se csütörtökön.Már azt gondoltam velem is megtörtént a csoda, amikor is ma reggel felébredtem, és szembesültem a kegyetlen igazsággal.Elmentük a dokihoz, megcsinálta az uh-t.Végülis minden rendben volt,vagyis van.Felhívta Koncot, és 31-én megyünk.De még csak megbeszélésre,mert a mindenféle szabik miatt csúszunk, de a szeptből még nem biztos, hogy kicsúszunk.Na mindegy!
Ez volt az egyik része, a másik, hopgy nem kaptam fizut csak tegnap.Mondjuk apu a főnököm, de mindegy már megkaptam.Ráadásul kirúgta az egyik sofőrt, amit meg is értek.De így neki kellett menni helyette dolgozni,így rám szakadt az íróasztal minden fiókjával együtt.Na de ezen is túl vagyok.
19-én megyünk egy hosszúhétvégére Tüskevárra.Ott lesznek anyuék,keresztanyuék, Anyunak egy másik testvéréék és mi.Már alig várom.

Lara
Nagyon drukkolok, hogy minden a lehető legflottobul menjen!!!!!!!!!

Edina
dedina

Norka,

Nekem még egész fiatalon azt tanitotta a testnevelő tanár osztályfőnököm, hogy a menstruáció egészséget jelent, és nem betegséget. Szóval én azóta mindíg ezzel vígasztalom magam. Kép
Ha fáj, javaslom a mensi ideje előtt néhány nappal állj mondjuk egy komód mellé, kapaszkodj, és pár percig lengesd jó erősen, magasra előre-hátra az egyik, majd a másik lábad. Érdemes rendszeresen csinálni mensi előtt. Sokat segített rajtam (Az Aviva tornán tanultam, nem magamtól vagyok ilyen okos) Egy próbát megér. Kép

Mka
Vendég

Ja, el is felejtettem,hogy mi is megyünk holnap esküvőre.Még ma vettünk Sanyinak (a férjecském) egy nyakkendőt, meg még mennemkell az avonért is.Tisztáraki vagyok.Nem vagyok hozzá szokva ehhez a rohanáshoz.
De annak nagyon örülök, hogy végre jöhetek megint mindennap, vagy naponta többször is.

Edina
dedina

Edina!
Én írtam, hogy nagyon szeretem az uh képeket!
Nekem is van egy tündérke keresztlányom.
Ma már jobban vagyok nem vagyok olyan nyügös és talán eltelik ez a pár munkás nap és jön a pihenés!

A mensiről: Az enyém is óraműpontossűggal szokott megjönni, de amikor valami miatt várom időbe kéne akkor rittig megtréfál! Hát ez már csak ilyen, remélem egyszer megtréfál úgy, hogy kilenc hónapig színét sem látom!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka, sajnos én ezeket tudom - mármint hogy egészséget jelent. Hiszen az én mensim notóriusan el szokott maradozni Kép Ez most 7 hetes ciklus volt. Köszi a tanácsot Kép miután kamaszkoromban ájulásig vittem ezeket a görcsöket, megtanultam harcolni ellene. Tegnap este elmentem futni, ma reggel hasfelülést csináltam és békakúszást, amit Wishnek leírtam egyszer. Így lényegesen csökken a fájdalom. De attól ez sajnos megvan, hiszen tartósan magas volt az ösztrogén szintem a többszöri peteéréses tünetek miatt (de csak 5.héten lett tüszőrepedés), így jól megvastagodhatott az endometrium. Nem vagyok egyszerű eset...
s_norka

Norka, biztos ezer dolgot kipróbáltál már, de szerintem az Aviva torna jó lehet neked, ugy kompletten. Lehet, hogy pár hónap alatt saját magadat tudnád rendbe rakni.
Kérlek ne haragudj, ha tolakodó vagyok, de ez a dolog több közeli ismerősömön segített, az egyik közülük nagyon félt a menstruációtól, mert csak akkor volt neki normálisan ha gyógyszert szedett, egyébként elviselhetetlen fájdalmai voltak amikor nagyritkán volt egy-egy menstruációja.
De tényleg nem akarok tolakodó lenni, szinte semmit nem tudok rólad.

Mka
Vendég

Jaj, lányok, mekkora termés! Képnem baj,én ennek örülök Kép

ZsebiKép
Klassz az a fotel, élőben csináltad gondolom és lefotóztad? Kép
Hamarabb eltelik az a pár nap, mint gondolnád! Kép Most már nincs sok hátra... Hány óra is? Kép

FarkasokKép
Hú, hát nincs neve a pöttömnek még. Kép Kis tökösnek szoktam hívni az apja előtt, az legyezgeti a férjem hiúságát rendesen. Kép
Az a fánk-forma egyelőre jó nagy nagyítással látszódna. A fekete rész a képen a méhem, benne az a pici apró kis pötty, na az a picim. Kép
De nő a drágám, az tuti, rendezkedik odabenn, érzem. Kép Feszül is a poci néha, de akkor elég rendesen Kép Olyan kíváncsi vagyok, mikor kezdem majd el látni a fürdőszobában a tükör előtt! Kép

NorkaKép
Szörnyű, ahogy leírod a menzidet. Mondjuk én is eléggé odavoltam a fájdalomtól mindig, először no-spat szedtem, majd meristin. Majd jött a cataflam. Na az jó volt egy ideig, de jól hazavágta a hormonrendszeremet. Végül kikötöttem az algopyrin-nél. Még jó, hogy gyógyszerész a mamám, és soha nem mondta ezt a legkézenfekvőbb megoldást. Kép De a torna tényleg sokat segít, azt tanusíthatom én is. Kép

EdinaKép
Úgy örülök, hogy a sok meló ellenére benézel hozzánk! Hogyhogy a papádnál dolgozol? Még nem bántad meg eddig? Bocsi, lehet, hogy tök hülye a kérdésem, csak nekem nem vált be, amikor anyuéktól fügtem egy rövid ideig. Nagyon is irányítani próbálták a hétköznapjaimat. És hogy a legkönnyebb? Hát a pénzzel. Kép

KrisztaKép
Én tegnap tényleg rosszul voltam a Lambrusco-tól. Na jó, hányingerem volt+fejfájás, ami lehetett a babótól is nálam ez bőven belefér, csakhát ez olyan másfajta dolog volt. Éreztem, hogy nem esett jól a szervezetemnek. Ennyi. És nem tudom, hogyan edzhetnék rá, amikor ilyen pici mennyiség sem esik jól. Kép Ez van.
Dejó Neked, hogy egy pocisimitől elmúlik a szurkálás!!! Majd nem fog, hidd el Kép
Nekem állandóan rendezkedik. Hol így, hol úgy. Kép
Igen, engem elengedtek a kaaliból. A Bromo-t mondta a Krizsa, hogy szedjem, amíg a dokim le nem állítja, semmi baj nem lesz belőle. Hát mivel aug31-én megyek a dokimhoz, addig szedem. Még jó, hogy bespájzoltam Kép

KavicskaKép
Ha visszjössz a házőrzésből, nézz be hozzánk! Kép Van egy jó hírem: Bencsik doki elvállalt!!! Kép Itthon is lesz és nagyon rendi volt, tényleg. Aug31-én megyek hozzá, azt mondta, az tökéletes lesz Kép

WishKép
Mi a helyzet a mai feltorlódott edzésprogrammal? Hogy haladsz? Kép

MkaKép
Hogy vagy? Kép

Na dugulok... Kezdek magamnak is sok lenni...

Lányok, csak még 1:
holnap jönnek hozzánk egy régi kedves barátnőm + férj + gyerek. Kéne valami kaját összedobnom, ők mindig főznek valami finom meleget, amikor megyünk. DE: gáz van... Nem vagyok képes főzni. Egyszerűen olyan mértékben undorodom még a hűtő ajtajának a kinyitásától is, hogy az borzasztó. Gondoltam hidegre, veszek franciásat + sonkatekercset + kaszinó tojcit, de a férjem szerint az nem meleg. Kép Most mit csináljak? Van valami 5letetek???? sos!!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique, nem tudom, hol laktok, de a Leroy hálózat szállít házhoz meleg kaját, és hát elég finomak, inkább középkategóriás ár, de ki lehet bírni. Vagy érte is lehet menni, csomagolnak. Gyereknek mondjuk pizza vagy valamilyen tészta, azt is jókat csinálnak, mi tőlük szeretjük nagyon a sajtmártásos csirkét tepsis krumplival, vagy a wok-os tésztákat Kép

Mka, nem vagy tolakodó egyáltalán. Még 2 éve megvettem az Avivás könyvet. De azt hiszem, el kéne mennem Líviához, hogy segítsen magtanulni. Amikor egyszer elkezdtem itthon a szőnyegen ezeket a mókás gyakorlatokat, a kutya azt hitte, hogy játszom, és csupa játékból belecsípett a bokámba. Azóta nincs Aviva. Kép
s_norka

NorkaKép
Köszi. Biatorbágyon lakunk, így biztos érte kellene menni Kép van nekik honlapjuk, nem tudod?

KépKép
unique

Hát, ez a Camponában levő: www.leroy.webzona.hu

De van a 13.kerületben is, a Westendtől 200m-re, meg a Westendben is. Meg talán még máshol.
s_norka

Ó, hát ez szuper:

Leroy Campona speciális ajánlatai:

HIPPOLIT LAKÁJ SZERVIZ
CSALÁDI EBÉDEK, VACSORÁK 10-100 főig
Lakásában,kertjében,sütünk,főzünk,felszolgálunk!
Érdeklődjön a 42-43-434 telefonszámon

Kép Kép Ez kell nekem!!!
s_norka

Unique )
Férjed nem szeret főzőcskézni?

Egyébként megvolt az edzés, 25 perc, bár eggyel könnyebb fokozaton, mint a múltkor. Ezzel bepótoltnak tekintem a tegnapelötti és az azelötti napot. Holnap bepótolom a mai napot is Kép

Nóri Kép
A mensidet nem reezte egy kicsit a varratás? Nekem sokkal könnyebb lett, én is mindig nagyon megszenvedtem a görcsökkel.

Lara Kép
A Szekszárdi utca nagy izgalomban van, hogy mikor érkezik Andor Kép

Zsebi Kép
Jövő héten itthon dolgozom, úgyhogy bármelyik nap jó csütörtök kivételével.

wish

Norka,
Hát csak azt tudom mondani, hogy Livia megéri az 5000Ft-ot, meg azt a 4 órát ami alatt megtanítja a gyakorlatokat. Én csak a könyvből szerintem nem tudtam volna megtanulni, még utána is néztem néha furcsán, mi van írva a könyvbe Kép

Unique,
Hasfájás folytatódik amikor mozgok, és ma elkezdtek nőni a melleim és érzékenyek is lettek. Ja és ma meglepően sokat vagyok éhes, egész nap a hűtőt bújtam Kép
Szóval valami történik odabent érezhetően, és azt remélem nem csak az extra hormonoktól van mindez Kép
Nagyon bízom a kis túlélőben, hogy velünk is marad. Biztatom, hogy nőjön csak. Kép

Mka
Vendég

Nóri Kép
Azt hiszem így a diéta elején nem kellene a Leroy étlapját olvasgatnom Kép

wish

Kriszta!

Lebuktál. Láttunk a tévében.Kép

Zsebi!

Jó a fotel.Már nézem, hogy mit kell kidobnom, hogy elférjen. Bár hamar elkoptatnám a kárpitot.Kép
larapapa

Unique
Nem, nem gázos, hogy apuéknál dolgozm.Ez a megoldás volt csak, mert egyből dolgozni akartamésnem találtam egyből munkát.De az én szüleim szerencsére nem akarták soha befolyásolni az életemet.Ez kivételes eset volt, hogy nem kaptamidőben fizut, pont szállítás volt az nap, ésaz egyik vevőjétől nem kapta meg a pénzt, de a szállítót ki kellett fizetni.Na ezt jól kirészleteztem.A lényeg, hogy nincs belőle semmi próbléma.Sőt ha dolgom van nem kell szabiért könyörögni.

Larapapa
Mikor megláttam a neved, már azt gondoltam,hogy Andor már elindult.Nagyon várom már azt az üzenetet, hogy elindultatok a kórházba.Larának kitartás és nagyon-nagyon sok drukk a szüléshez.

Edina
dedina

LARA! NAGYON IZGULOK, MÁR ALIG VÁROM, HOGY BEJELNTSÉTEK A JÓ HÍRT, HOGY MEGSZÜLETETT ANDOR!!! Innen a háttérből szorítok.

Nyaralni voltam, jó sokáig nem tudtam jönni, örülök, hogy még egy babás van: Éljen Kriszta!

Velem nincs semmi, a múltkori 17 napos ciklusommal nem mentem dokihoz, a következő pedig még nem esedékes. Bár nem is jönne!!!
Jövőhéten megint nem leszek, de mindenkiről fogok tudni, most is visszaolvastam.
Voltam egy "mágus" néninél, aki sajnos nem győzött meg második alkalommal. Úgy tűnt, közeledik a hétvége és jól összecsapott. Pedig nagyon akartam hinni benne.Ha visszajövök a második szabimból, megkeresem a dokit, és belevágok a 3. lombikba. Remélem egyben az utolsó is lesz.
puszi mindenkinek (Zsebinek külön)

reno
renoka

Renó!
De jó hogy jelentkeztél és köszi a külön drukkot! Akkor lehet hogy ezt a 3. lombikot is kéz a kézben csináljuk mint az elsőt? Csak azzal a különbséggel, hogy most pozitív lesz!

Unique!
A fotelt nem én csináltam a neten találtam a képet!

Larapapa, Farkaskoma!
Nem baj, ha elfogyna a fotel darabja, mert akkor már ugyis inkább ágyra lenne szükség! Kép Kép

Wish!
Még akiknek megyünk az esküvőjükre azokkal is kell talizni a jövő héten szóval nem tudom melyik nap lesz, a csüti nekem sem jó mert megyek varratásra, de szerdán előbb jövők lehet hogy akkor talizhatunk. Kép Neked az jó?

Puszi megyek aludni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,
Lara,
Azt hittem mire végigolvasom a napot addigra már le is maradtam mindenről, de ezek szerint mégse KépKép De legalább elindult, húúúúúúúú de izgalmas, el sem tudom képzelni milyen lehet. Olyan sokáig koncentráltam a teherbeesesre, hogy sose jutottam tovább a gondolatokkal KépKép
Larapapa,
A francba, kiszurtad, reméltem hogy semmi ismerősöm nem látja...Hát, ma nem unatkoztunk benn az tuti, és a főnökünk természetesen Horvátországban nyaral, a telefonokat vállalta, de ez a nőci ragaszkodott a személyes nyilatkozathoz. Ha ezt előre tudom, akkor elmegyek fodrászhoz KépKépKép Végül nem kellett Hajós Andrásnak írnom hogy benne legyek a TV-ben KépKép

Unique,
Bocs, elhiszem hogy tényleg rosszul voltál, szerintem akkor felejtsd el a témát... mert csak akkor segít ha jól esik, ha ennyire ellenedre van, akkor a babának sem fog tetszeni KépKépKép én csak vicceltem az edzéssel Kép

Judit,
Aha, mostmár felismerem... hát hős vagy ha ezen nyomod KépKép Mint ahogy Wish is KépKép Én meg itt tisztára eltunyulok.
NA jó, több zebrás tesztet nem pusztítok, megígérem meghagyom nektek KépKép Csak ellenőriztem hogy érdemes-e ClearBlue-t venni, nekem jól működött KépKép

Zsebi,
Újabb esküvő, ez igen, benne vagytok a szezonban. Az én ismerőseim közül miért nem házasodik senki ? Lehet hogy túl öreg vagyok ??
Nektek nagyon jó szórakozást, aztán lehet kezdeni a csomagolástKép

Mka,
Biztos tényleg helyezkedik, nekem működött a simizés, persze csak hátradőlve feltett lábbalKép Pihenj sokat, én a második héten elég sokat aludtam is napközbenKép

Renoka,
Üdv újra itthon, ugye megérte jóhírekre visszajönni Kép

Mi holnap megyünk a Balcsira vitorlázni, hétfőn pedig a keresztfiamékhoz látogatóba, igy csak hétfőn este jövök majd. Úristen, ezek szerint valószínűleg tényleg lemaradok a szülésről!!!
Lara, biztos nagyon ügyes leszel, és majd küldöm fájdaloműző sugarakat !! A látogatáshoz én is szeretnék csatlakozni. Gondolom az hétfő/kedd előtt úgysem lesz, az első pár napban nem illik menni, ugye ?

Mindenkinek nagyon jó hétvégét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara!
Fú már azt hittem íratok, vagy lehet, hogy nincs időtök, kíváncsi vagyok nagyon mi van veletek!!!!!!

Kriszta!
Igen újabb esküvő, de ezzel vége a szezonnak, a maira nem nagyon van kedvem menni, de remélem délutánig megjön. Nem hiszem, hogy ez az öregségen múlik, a párommal öt éve vagyunk együtt eddig mi is csak a sajátunkon voltunk, aztán idén beindult.
Csomagoláshoz már elkezdtem írni a listát és az utolsó cuccok beszerzésénél tartok!

Kriszta érezd jól magad a hétvégén, de azért ovatosan azzal a vitorlázással!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok. Kép

Mostmár bebizonyosodott, hogy valami nincs rendben velem... semmi nem tűnt ki itt, utólag visszaolvasva ledöbbent, hogy mennyire tudok bohóckodni meg színlelni. Az a helyzet, a párom is észrevette, hogy keddtől zuhanórepülésben voltam lefelé hangulatilag, tegnap tetőzött. Azért tudtam ennyit hozzászólni, mert egész nap csak a gép előtt ültem itthon, és meg sem mozdultam. A páromat eléggé szétrobbantott állapotok fogadták este 6-kor... (pizsi, pézsék, kisírt arc).
Nem is tudom, miért írom ezt le. Csak mert attól tartok, hogy a hormonális változások (premens) nálam fokozottan csinál valamit az agyban. Alkalmas leszek-e a lombikra? Az a döbbenet, hogy ezt a mélységeimet még a pszichodoki sem tudja.

Ne haragudjatok, hogy ilyen nyomasztót kérdezek, de ez az igazság...

Lara, sokat-sokat gondolok rátok! Kép
s_norka

Kriszta,
szerintem tök helyes voltál Kép Szerintem jó lesz úgy, hogy együtt jöttök, az időpontot meg majd egyeztetjük. Gondolom úgyis mindenkinek a délután lesz jó. Majd úgy próbáljuk szervezni, hogy akkor más látogató ne legyen. De hogy melyik nap? Mi még mindig 2in1, se fájás, se semmi. Most elmegyünk vásárolni, reggelizünk, elmegyünk csavarogni és utána megsütjük a fini sütidet. Vagy nem Kép Nem tudom Kép
Érezzétek jól magatokat és vigyázz nagyon magadra! Kép

Zsebi,
szóval velünk semmi sincs Kép Jó szórakozást az esküvőhöz, remélem megjön a kedved és jól fogjátok magatokat érezni!

Reno,
köszi a drukkot!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Stella híradó
"Jó reggelt! Két picike magzattal végre hazamehetek! A doki már látta a szívüket is pulzálni! Vére, végre, végre!!" Kép

wish

Stella!
Nagyszerű! Kép Örülök, hogy rendben van minden a két kis manócskával!!!!!
Nagyon vigyázz magadra és innen már tényleg boldog babavárást kívánok neked!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!Kép
Gratulálok, és nagyon örülök! Elbőgtem magam mikor olvastam. Vigyázz nagyon magadra, a babákra, és boldog pocakosodást!!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Hurrá Hurrá Hurrá!!!

A SZekszárdi u. 9. 2. emeletén a STELLA feliratú transzparens lobog!!!!

Nagyonnagyon örülünk veled együtt!!!
Stella SZurizóCérnázó Istennő!!! Reméljük a yamamoto nekünk is bejön!!!
Hívd fel őket! Várják az örömhírt!

Kriszta,

Mi ez a nyilatkozat?
Remélem valakinek megvan a titkos felvétel.
Melyik tv-ben voltál, csakhogy az archívban utánna nézzünk! BA-s nyilatkozat volt az irodában?

Larapapa,

Mi a dörgés?
Reggel jártunk felétek, de nem hallottunk semmit, akkor még 2in1.

Na meg a Zsebi féle fotel nyomait sem láttam.
meggyes sör hül! Neked.

Wish,
Laci tegnap 2 km ment? Ha jóllátom.
Jók legyetek, ha mentek haza.

Zsebi,

Mindig azok a bulik, esküvők sikerülnek a legjobban amire az embernek nincs is kedve menni, szerintem, csak jó lesz a buli!

Jók legyetek,

Puszi Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?