Jaj, lányok, mekkora termés!
nem baj,én ennek örülök
Zsebi
Klassz az a fotel, élőben csináltad gondolom és lefotóztad?
Hamarabb eltelik az a pár nap, mint gondolnád!
Most már nincs sok hátra... Hány óra is?
Farkasok
Hú, hát nincs neve a pöttömnek még.
Kis tökösnek szoktam hívni az apja előtt, az legyezgeti a férjem hiúságát rendesen.
Az a fánk-forma egyelőre jó nagy nagyítással látszódna. A fekete rész a képen a méhem, benne az a pici apró kis pötty, na az a picim.
De nő a drágám, az tuti, rendezkedik odabenn, érzem.
Feszül is a poci néha, de akkor elég rendesen
Olyan kíváncsi vagyok, mikor kezdem majd el látni a fürdőszobában a tükör előtt!
Norka
Szörnyű, ahogy leírod a menzidet. Mondjuk én is eléggé odavoltam a fájdalomtól mindig, először no-spat szedtem, majd meristin. Majd jött a cataflam. Na az jó volt egy ideig, de jól hazavágta a hormonrendszeremet. Végül kikötöttem az algopyrin-nél. Még jó, hogy gyógyszerész a mamám, és soha nem mondta ezt a legkézenfekvőbb megoldást.
De a torna tényleg sokat segít, azt tanusíthatom én is.
Edina
Úgy örülök, hogy a sok meló ellenére benézel hozzánk! Hogyhogy a papádnál dolgozol? Még nem bántad meg eddig? Bocsi, lehet, hogy tök hülye a kérdésem, csak nekem nem vált be, amikor anyuéktól fügtem egy rövid ideig. Nagyon is irányítani próbálták a hétköznapjaimat. És hogy a legkönnyebb? Hát a pénzzel.
Kriszta
Én tegnap tényleg rosszul voltam a Lambrusco-tól. Na jó, hányingerem volt+fejfájás, ami lehetett a babótól is nálam ez bőven belefér, csakhát ez olyan másfajta dolog volt. Éreztem, hogy nem esett jól a szervezetemnek. Ennyi. És nem tudom, hogyan edzhetnék rá, amikor ilyen pici mennyiség sem esik jól.
Ez van.
Dejó Neked, hogy egy pocisimitől elmúlik a szurkálás!!! Majd nem fog, hidd el
Nekem állandóan rendezkedik. Hol így, hol úgy.
Igen, engem elengedtek a kaaliból. A Bromo-t mondta a Krizsa, hogy szedjem, amíg a dokim le nem állítja, semmi baj nem lesz belőle. Hát mivel aug31-én megyek a dokimhoz, addig szedem. Még jó, hogy bespájzoltam
Kavicska
Ha visszjössz a házőrzésből, nézz be hozzánk!
Van egy jó hírem: Bencsik doki elvállalt!!!
Itthon is lesz és nagyon rendi volt, tényleg. Aug31-én megyek hozzá, azt mondta, az tökéletes lesz
Wish
Mi a helyzet a mai feltorlódott edzésprogrammal? Hogy haladsz?
Mka
Hogy vagy?
Na dugulok... Kezdek magamnak is sok lenni...
Lányok, csak még 1:
holnap jönnek hozzánk egy régi kedves barátnőm + férj + gyerek. Kéne valami kaját összedobnom, ők mindig főznek valami finom meleget, amikor megyünk. DE: gáz van... Nem vagyok képes főzni. Egyszerűen olyan mértékben undorodom még a hűtő ajtajának a kinyitásától is, hogy az borzasztó. Gondoltam hidegre, veszek franciásat + sonkatekercset + kaszinó tojcit, de a férjem szerint az nem meleg.
Most mit csináljak? Van valami 5letetek???? sos!!!!
Pusza
Unique