Új privát üzeneted érkezett!

Patri Kép
Szia, még ébren. Kép Már épp készültem kikapcsolni a gépet.
Achilles ín, az a bokánál van? És mi a szerepe, mármint baj, ha rövidebb? És operációval javítható a helyzet? Írd ki magadból, persze, az a jó, ha az ember nem fojtja magába a dolgokat, ezt rég megtanultam. És mióta van gipszben?
Vezso
vezso

Patri
Még szerettem volna kérdezni, hogy a 12 éves lányodnál hogyan jelentkeznek a kiskamasz dolgok? Bár tudom, hogy ez nem az a topik, de remélem a többiek nem bánják, ha megkérdezem. És tényleg igaz, hogy ennyi korkülönbségnél nincs testvérféltékenység. És a lányod is ezek szerint szeret anyáskodni a kicsi felett? Jó mami lesz majd, biztos. És sokat segít?
Vezso
vezso

Patri
Lassan le kell feküdnöm, mert korai kelés lesz holnap, de mindenképp írjál, jó?
És a tanulással kapcsolatban is, majd lenne kérdeznivalóm. Szóval én ilyen kis kíváncsi-fáncsi vagyok. Kép

Jó éjszakát és aki látja a Connienak küldött tengerpartomat, annak azt kívánom, hogy álmodjon ilyen szép tájról és vidám lesz Kép Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Jégvirág!
Marcinak születésekor oxigénhiányos állapot lépett fel; az agyának a mozgásszervi része nem kapott elég oxigént!
Ennek lett a következménye az izomtónus eloszlási zavar; de már gyönyörűen fejlődik!Kép
A legújabb produkciója, hogy ha az ölünkben van mindenképpen ülésbe akarja húzni magát!Kép Kép Kép
Csak úgy csorog a nyála az erőlködéstől!

Nálunk ma indul a vendégjárás Marcika névnapjára; három napig folyamatosan jön a család! Kép
Juhhéj, de örülök! Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Connie!
Hát nem ígérem, hogy a fiúk nem tanítják meg Ákosnak a grillcsirke dolgot, én nem vállalok felelősséget! Kép Kép Kép
Hát csak nyugodtan lepjetek meg; én nem félek tőletek! Kép Kép Kép

Vezso!
Gyönyörű a két tengerparti kép!

Ildi

delfinke

Vezso,
Ez már a szadizmus magas foka, de azért köszi a képeket.KépKépKép

Ákosnak reggel már sztem nem ment a hasa, de azért apa beszaladt az ÁNTSZ-hez mintával. Kicsit undi néha ez a szülői mesterség.

Nálunk is vendégjárás lesz ma, délelőtt egyik barátnő, délután másik.

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie, jó, hogy Ákos már jobban van! Egyébként milyen a hasmenés? Buta kérdés, lehet, de nekünk még sose volt, illetve szerintem még nem. Nálunk híg a kaki, meg néha nyálkás, de nem tudom milyen az igazi hasmenés.

Juszti, veletek mi újság? Használjátok a Nutritont? Mi megvettük, de nem kezdtük el, mert Balázs azóta jóval kevesebbett bukik és nyeldekel, mióta kevesebbet eszik.

Vezso, nagyon szimpi, amit írtál a törökökről! Ilyen helyre én is szivesen mennék, ahol tudom, hogy a gyerek nem nyűg, hanem szeretik őket (bárcsak ez nálunk belföldön is így lenne. A kücsük bebe nagyon vicces!

LÁnyok, tegnap nekem is megjött és a tejem néhány napja jóval kevesebb lett! Eddig egy ciciből bőven jóllakott a mini, most meg mindkettőből meg kellett etetni, hogy kijöjjön egy szűk adag. De iszon a fitolacot, meg a sört, illetve mindkét cicire ráteszem, és úgy néz kis beindult újra a dolog (ma reggel 12 perc alatt 260 gr-ot szopott egy ciciből...).

Még lenne egy kérdésem: ki mikor járt ortopédiás szűrésen? Mi voltunk 6 hetes korban UH-n, de úgy tudom el kell majd menni kontrollra.

Kép
emma8

Emma,
Olyan híg volt a kakija, mint a víz, kivéve az emésztetlen darabokat, és többször is volt egy nap, mint ahányszor szokott lenni, és egyszerre több. De sztem az oltástól volt.

KépKép
connie

Gondolkodom, mikor keljek:
Kép
Elfáradtak a fiúk:
Kép
Egy kis békacombot eszek:
Kép

delfinke

Sziasztok!

Vezso: Ezek az ismerőseink minden 2. évben mennek nyaralni, de akkor 1 hónapra Kép 2 éve pl. Görögországot járták be.
Matekot meg informatikát tanítok.
De gyönyörű képek!

Kata: Szegény Panni. Kép

Patri: Szegény kicsi Beni! Remélem rendbe fog jönni!!!!!!!

Delfinke: Hétvégén nem leszünk itthon, úgyhogy Marcikának nagyon-nagyon boldog névanpot kívánunk. Gréti külön sokszor csókoltatja! Kép
És nagyon ügyesek ezek a kissárcok. Azt hallottam ilyen pici korban ezeket az izomtónus problémákat a Dévényi tornával lehet szépen kezelni. De mintha rémlene, hogy ilyenre jártok is.
Amúgy egy csaj aki olvasta a szüléstörténetem mondta, hogy ő is így járt mint én és náluk oxigénhiányos állapot lépett fel, hozzájuk is járt a gyógytornász, és hogy szerinte nézessem meg a Grétit. Nem valószínű, hogy baj van nálunk, csak kisérteties a hasonlóság és náluk baj lett. No, azóta se hívtam fel a gyógytornászt, meg nem is vettem észre hogy valami baj lenne, de lehet biztos ami biztos alapon felhívom. Csak attól is félek, hogy a pénz reményében nem fogja e tornáztatni a Grétit miközben nincs is semmi baja. Nem bízok én már semmiben. De mondom nem vettem észre eddig problémát a Grétinél, nagyon mozgékony, háton fekve adig ügyeskedik még el nem mozdul tök sokat. Percek alatt képes 90 fokos szögben elfordulni vagy 10 centit arréb teszi magát ha pl. messzebb rakom le a cicitől. De azért azt hiszem mégis megnézetem, nehogy baj legyen.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso!
Először is tényleg vérforralóak ezek a tengerpartos képek, de örülök, hogy ilyen jó kis nyaralásotok volt, persze mi itt csak nagyon csendben irigykedünk, a lényeg az, hogy a sok (picike probléma: menszez, szemgyulladás) mellett azért sikerült a családdal együtt nyaralni.
Szóval Benike lábát sikerül majd állítólag helyrehozni, csak az a gipszes dolog ne lenne. Hat napos kora óta van gipsze a jövő héten lesz három hónapos és kb. olyan két hetet volt olyan 3-4 napokat pihiztetve. Tulajdonképpen a sarka van fent, és ez most ha nem is látszik szembetűnően a járásnál majd gondja lenne vele, mert lábujjhegyen menne. Az operáció meg abból áll, hogy csak fél éves korban lehet legkorábban műteni, mert addig a gipsz szerepe az, hogy húzza és nyújtja az izmokat, izületeket.Ha műtik akkor pedig az Achilles inat félbe vágják és Z alakban lehúzzák, meg persze az inakat felszakítják, és utána még olyan pár hét gipsz, és utána már csak kontrollra kell menni. Hát komolyan csodáltam a fiamat, hogy ezekbe a rohadt melegekbe is milyen fantasztikusan birta az a majd fél kilós gipszet.Szerintem mi felnőttek nagyon nyűgössek lettünk volna.
A lányom kiskamasz kirohanásai olyanok, hogy néha nem tudom ki az Anyuka én vagy ő, úgy helyre rak néha,hogy csak pislogok, mintha szellemi fogyatékos lennék, mindent jobban tud, és baromira fel van vértetzve önbizalommal. Kicsis (sokat) visszabeszél, eldönt dolgokat, meg ilyenek. Egyik percben tutujgassam, bújni akar, a másik percben meg ő a nagy csajszi. Nálatok is vannak ilyenek, mert azért persze fel voltam én erre készülve, csak túlélni nehéz.
A lányom egyébként nagyon kis bújós és most van akit összevissza puszilgathat, de azért mi is kapunk ám, csak az öccse nagyon élvezi és olyan jó kisbaba illata van. Szerintem is jó Anyuka lesz. Segit, mert be van fogva, takarít és nem csak a saját szobáját, (porszívó,felmosás, mosogatás, portörlés stb) Néha közért, de inkább velünk jön.
A sulival kapcsolatba milyen kérdésed lennek, nyugodtan ird meg, hátha tudok válaszolni.

Delfinke!
Sok sikert a három naphoz, éld túl!!!!
Aztán majd beszámolót kérünk, hogy Marcika mennyire élvezte? Ja és Boldog Névnapot a nagyfiúnak!!

Patri
patri

Connie: Örülök, hogy csak futó hasmenés, mondhatni hasfutás volt ez Ákosnál!
Köszi amit küldtél! Majd érdeklődök!

Delfinke: Szopi után megnéztük Grétivel Marcikát, és amint meglátta büfizett egy nagyot. Szerintem ez a szimpátia jele Kép
Nagyon tündéri ez a legény Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso,
a tengerpart gyönyörűKép

Emma,
menziKép Biztos, hogy visszaáll a szopi, és minden rendben leszKép

Ildi,
Marcika nagyon aranyosKép Ákos boldog névnapot kíván nekiKép Ha megfelel Marcinak majd elmehetnek sörözniKép

Bea,
sztem vizsgáltatsd ki Grétit.Kép Ákosnak is a nyakán volt kétszer a köldökzsinór, és leesett a szívhangja, így én többször is megnézettem csecsemőneurológussal. Aki a nagymamaKép Jó, elismerem, hogy így könnyű, de nagyon megnyugodtam.

Patri,
szorítok, hogy kicsi fiad meggyógyuljon műtét nélkül.Kép Ákos nagyon sok baráti együttérzést küld nekiKép

Timurr,
már régen nem láttuk Maja-hercegnőt! Látni akarjuk: Ákos azt üzeni hogy: "höőő, óóó, gehh" Nem tudom mit jelent, de mivel mosolyog, csak nem lehet csúnyaKép

Anyukám kitalálta, hogy majd ő vigyáz Ákosra, mi meg éljük világunkat, csak hagyjuk nála a gyereket. Mondtam neki, hogy én erre még nem vagyok felkészülve, Ákos nem is eszik mástól, csak apától meg tőlem. Erre anyukám azt mondta szó szerint: "De önző vagy" Most teljesen magamba vagyok zuhanva. Sztem nem önzőség, hogy nem akarom/bírom másra hagyni a fiam. Õ 6 hónapos koromban vissza kellett, h menjen dolgozni, lehet, h ezért éli meg másként a dolgokat. Meg azt is mondta, hogy 4 hónapos koromban ők már eljártak apuval ide, oda, a nagyszülők meg vigyáztak rám.
Mindegy. Nem érdekel beleduma, - ahogy megfogadtam - Ákos érdeklődő, nyitott, vidám kölök, és ha még nem igényelem, hogy nagyszülőknél legyen nélkülem, akkor NEM IS LESZ.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
Réka fittnesz gyakorlatok. 40 perc, has, popsi fenék. Elég kemény, de hatásos. Szopi mellett nem csinálnám, mert jó kis izomlázam lesz tőle midnig és alaposan ki is döglökKép

Vaktyuk,
el vagy tűnveKép

Connie,
örülünk, hogy druszánk jobban vanKép

Kép

Kép
vizimano

Jégvirág! Kép
Köszöni a csókót Marcika, jólesett neki! Kép
Tényleg nagyon jó a Dévény módszer; mi két hónapja járunk és tényleg nagyon sokat fejlődött!
Grétit szerintem mutasd meg neurológusnak; ő el tudja dönteni kell-e torna vagy nem! Kép

Patri!
Köszönjük, majd beszámolok! Kép Kép Kép

Vizimanó!
Oké, mehetnek sörözni!

Marcika ezutón minden topicos barátját és barátnőjét meghívja egy pofa sörre így virtuálisan! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Vizimanó!
Szerintem sem vagy önző; én sem szívesen hagyom Törpét másra!
Nálunk is állandóan ez a szitu, a család folyton szívja a vérem ezzel!
Pl.:sogornőm kitalálta,hogy Marcika náluk fog aludni(ezt ő eldöntötte).Mikor mondtam hogy már miért aludna ott egy 5hónapos gyerek a szülei nélkül;nekem ugyanezt mondta: önző vagyok, és ki akarjuk sajátítani a gyereket! Kép
Ezen én csak röhögni tudok!

Amúgy Marci nagyon barátságos és közvetlen kiskölök; mindenkire teli szájjal vigyorog.Tök idegenek kezében is elvan(amíg minket lát).

Úgyhogy én tojok az ilyen véleményekre! Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
köszi a támogatást.Kép Akkor ketten vagyunk önzők. Ákos most csak 4 hónapos - lesz hétfőn.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
Mi már hagytuk nagyszülőkre, úgy hogy nálunk voltak, és vigyáztak rá, 1,5-2 órát. Egyszer bevásárolni voltunk, egyszer meg moziban. De úgy nem adnám oda, hogy elvigyék - szerencsére ez a szopi miatt nem is lehetséges. De már nagyon készülnek, hogy jövő nyáron náluk hagyom kicsit, pedig nem fogom.Kép végül is ki mást sajátítsak ki, mint a saját babámat.
aki épp most berotyogtatott...jellemző, most akarok ebédelni.Kép

Ákos is boldog névnapot kíván Marci haverjának.

KépKép
connie

Emma: Rendeződnek a dolgok hamar...tuti.

Vizimanó, Delfinke: Meggyőztetek. Egyébként Marcinál hogy vettétek észre a bajt?

Amúgy nem is értem az ilyen kéréseket, hogy adjátok oda a gyerekeket. Mondjuk tőlem nem kérik (ugye szopik csak és kizárólag, nem is tehetnék), de nem adnám én se, az tuti. És nem hiszem, hogy ez önzőség kérdése. Sőt, ha önző lennél, akkor adnád, hogy pihenhess, stb. Szerintem.

Gréti nem szereti a sört, de valami más finomságot ihat?

Amúgy a kiscsaj egész nap alszik....nemtom merre járt éjszaka, de gyanús....Marcika milyen állapotban van ma? Kép

Az előbb szopizott, büfizett, leraktam az ágyra amíg kiszaladtam a fürdőszobába, mire visszaértem bealudt....úgyhogy nem tettem tisztába. Tiszta kaki lehet Kép Ja, előtte is aludt...szal ma összvissz kb. 1 órát volt ébren.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

ez roppant gyanús, ugyanis Marcika is egész nap tápol-durmol!Merre járhattak az éjszaka?! Kép Kép
Természetesen Grétike azt iszik amit szeretne! Kép
Hosszú történet, hogy hogy vettük észre; megpróbálom röviden leírni(többiek már biztos unják) Kép
Szóval:nem tartotta a buksiját, nem emelte, csak balra tartotta, utált hason lenni, és mindig homorított!

delfinke

sziasztok!

Hát, lehet, hogy megvan a magyarázat a fittnesbaba lassú gyarapodására: úgy néz ki, hogy gluténérzékenyKép Nem tudom, ki mennyire bízik az alternatív diagnosztikai módszerekben, szóval biorezonanciával mutatták ki, de rögtön mondta a dokinő, hogy ezt mindenképpen alá kell támasztani "akadémikus " módszerekkel: vérvétellel, vizsgálattal. Hétfőn veszik le a kiscsöpp vérét, s utána egy hónapra lesz eredmény Kép Nagyon megviseli a vérvétel a piciket, hogy csinálják? Panni, úgy emlékszem Ti már túlestetek ezen! És már a harmadik doki mondta, hogy kezdjem el "abrakoltatni", jó kis vitaminhiánya és vashiánya is van a babának... Szóval most eléggé kivagyok, ha a vérvétel is alámásztja a vizsgálat eredményét, akkor égész életében diétáznia kellKép Bocsi, még nem olvastam vissza, majd még jövök!
Eszter
wester2004

Eszter!

Ha beigazolódna a gluténérzékenység, akkor nekem van egy olyan ismerős család, ahol nagymama, anyuka, ikerlányok mind gluténérzékenyek. Sok tapasztalatuk van már a diétában, ha gondolod, összehozlak velük.

Azért van kérdésem is: Kapott már bármi gluténeset a fitnessbabád? Ha még nem vettek vért, akkor miből állapították meg a vas- és vitaminhiányt?

A http://www.allergiainfo.hu/inda13l.html oldalon elég korrekt információkat olvashatsz erről a betegségről.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok,
Köszi, Zita! Nem, semmi gluténeset nem kapott, csak szopizik, anytejen kívül nem látott még mást! Biorezonanciával mutatták ki (érzékelő a baba lábán, a dokinéni egyik kezében a mintaanyagok, a másikban egy kilengő ingaszerűség , mindez egy gépre kötve. Tudom, elég furán hangzik, de nekem pl az allergiámat teljesen jól kimutatta, ugyanazt az eredményt hozta a hagyományos vizsgálat is)
Eszter
wester2004

Eszter,
Ha tényleg gluténérzékeny, akkor meg pont az a jó, ha minél tovább csak szopizik, nem?
De sztem a biorezonancia max. a hajlamot mutathatta ki, mert amíg nem kap gluténes ételt a babád, addig nem is alakulhat ki az érzékenység. És ha jól tudom, semmi olyan tünete sem volt, mint amiket a Zita által írt linken felsorolnak - mondjuk nem is lehetett, ha csak tejcsit kap.

KépKép
connie

Sziasztok!
Ma voltunk a csípővizsgálaton,szerencsére ok minden.És meg állapítanom,hogy nagyon szép popsija van Majának (Ákos hallodKép?).Az orvosnak nyomott Maja egy pötty szerencskakitmire csak nem kakil?deúgy mintha a zt várná el tőlem,hogy mondjam neki ne most kakiljál picikém.

Eszter
Szorítok nagyon,hogy ne legyen gluténérzékeny picikéd,ha mégis akkor pedig azért,hogy sikerüljön kordában tartani.

Szerintem együtt bandáztak, ezek a kölkök,mert Maja is álomszuszék.De ő simán bevállalja a söröcskét.Kép

Én itthon senkire nem hagyom,eddig kb. 5 percet volt összesen a kezükbe,több időre semmmiképp nem hagynám rájuk,az okokat inkább ne firtassuk.Anyukámra majd ha nagyobb lesz,rá merem hagyni,bár biztos idegbajos leszek majd.

Vezso
Képek szépek.Én is!Én is!

Patri
Drukkolok majd,hogy ne kelljen megműteni Benit,nehéz lehet,küldök pozitív energiát+++++++

Ildi
Marcika nagyon aranyosKépA kislánnyal nem tudod mi van?És a banga szüleivel?
KépKépKépKép
Ákos pusszi
Timurr
Vendég

Timurr,

Nagyon szépek Maja szemei Kép Kép Ezekkel aztán csábíthajta a fiúkat Kép

Eszter,

Gluténérzékenység esetén azt hiszem az alergia elkerülhető azzal, amit Connie is írt, minél tovább tejcsi, és ha már hozzátáplálsz, 1 éves korig semmi gluténes. Még egy kiflicsücsök sem!!!

Más:

Nálunk is szunya van. Eleve 11.30-kor!!! kelt fel, aztán 1/2 2-től tovább durmol. Valami nagy buli lehetett az éjjel Kép Kép Kép Oda kell figyelni a gyerkőcökre Kép , mert ők is talikat szerveznek a hátunk mögött Kép Kép

Én sem hagynám senkire a babát, és nem találom magam önzőnek. Bár a héten egyik nap el kellett mennem egy ügyféllel beszélni (könyvelés miatt) és 1,5 órát voltam távol. Mielőtt elmentem, szopizott manó, és anyura bíztam... De annyira hiányzott a picúr míg távol voltam Kép Kép Képzeljétek, mikor hazaértem, és megláttam Grétit, és megöleltem, mindkét cickómból folyni kezdett a tejcsi Kép Kép pedig erre a szülés utáni néhány hetet leszámítva nem volt példa. Ugye ez egy heves érzelmi reakció volt???? Kép

Akiren
akiren

Timurr!

Köszi a bókót, Maja is nagyon csinos! Kép Igazi kis hölgy!Kép
A kislányról nem sokat tudok, csak annyit hogy ˝szülei˝hetente beugranak hozzá 1/2 órára! Kép Kép
Ennyivel le is van tudva a dolog!Kép

Ezeket a buli dolgokat le kell tisztázni csemetékkel; nekem roppant gyanusak tényleg!
Marci már 2óra óta alszik, de 2-kor is csak kajálni kelt fel!Lehet hogy másnapos? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok
Bocsi a tavolmaradasert de melo meg mentem ma Csipetnek ruhakat venniKép
Egy rugi arabol vettem egy nagy szatyornyi markas rucitKép
Maja baba tunemenyKép nagy mosolygas volt a fiam reszerol......
Erdekes ma o is egesz nap aludt ezek egesz este soroznek meg grillcsirkeznek??????
GyanusKép
Patri azt hiszem a te fiadnak rovidebb az Achilles -in a lababan ha jol emlexem??
Nem akarlak ijesztgetni nem szokasom DE nagyon nezd meg miylen orvoshoz viszed mutetni.
Eszter nagyon sajnalom en azt olvastam valahol hogy ez inklabb orokolheto tehat ha van a csaladben akkor jon ki inkabb de bocs ha hulyeseget mondtam, drukkolunk...
En sem szeretem otthagyni a fiam de sajna neha az apjaval+nagyival marad pl ezen a heten mar ket napot de nagyon megerzem.
Talival mi ujs hogy lesz akkor valami otlet?

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Biztos szupi cuccokat vettél,én is mindig vadászom.

Maja köszöni a dícséreteket és pusszant benneteket!Amúgy ma elég zizzent.Csak nehogy este igyuk meg a levét ennek a jó kis nappali szunyáknak.

Nálunk most avuk a menő nóta.Tudtok még ilyen pörgőset?mert a süsü meg a paff lassú nem igazán jön be a kis zizinek.

Emma
Amikor véreztem nekem is kevesebb volt a tejcsi,de utána visszatért az ömlés.

Timurr
Vendég

Sziaaaaaaa Vaktyúk!
Már kezdtelek hiányolni! Kép Kép Kép

A tali szerintem mindenképpen lesz; ha esetleg rossz az idő akkor én szívesen látok mindenkit de komolyan!

Hol vettél cuccokat?
Ildi

delfinke

Sziasztok!
Remélem igazatok lesz és tényleg visszajön a korábbi mennyiség. Már mais jobban állok, mint tegnap.

Itt egy kép az én kis manómról is.
Kép

Kép
emma8

Vaktyuk!
Hol vettél márkás cuccokat? Én is nézelődnék.
A Karolina útra járunk, az meg úgye a legjobb hely, hiszen az Ortopédia Klininán csak tudják mit kell csinálni. A doktornéni is aranyos, de igazán a gipszelő srác, szuper. Tegnap voltunk és a helyettes dokival felrakták a gipszét (mindezt három óra várakozás után) mert csak egyedül volt és az ambuláns rendelésre sokan estek be. Felrakták a dokival aztán elhúzott. Nézte a gipszelő srác és azt mondta, hogy ez nem jó igy és a saját kontrolljára leszedte, aztán egyedül a segítségemmel újra begipszeltük. Egy hétig van rajta a gipsz és mondjuk nem mindegy, hogy milyen irányba húzza lábat.Benike közbe üvöltött, mert azért csak éhes volt, meg a két gipszelés elég húzós volt. Ha műtik akkor itt műtik, a másik hely a Heim Pál. Egyébként van valami rossz élményed az orvosokkal kapcsolatba, ha tudod ird inkább meg.

Timurr, köszi az energiákat, reméljük fognak hatni. Maja-hercegnő nagyon édi, mekkora az a tigris a háttérbe? Õ védelmezi, persze ha sörözni megy akkor jó egy ilyen tigris kisérőnek.

És köszi lányok a biztatást, remélem Benike is érzi.

Eszter!
Azért még ne keseredj el, egyébként a ha tejcsit kap én sem értem, hogy alakulhat ki.

Akiren!
Nagyon normális, hogy Grétike látványára beindult a tejcsid, én ha Benire gondolok már akkor is volt rá példa, hogy két másodperc alatt akkorák lettek, mint a dinnye.

Patri
patri

ÚÚú pont most törlődött a hosszú levélkém, ááá nem vagyok mérges, semmi!

Szóval.
A babák egytől -egyig édik, neveket nem írok, mert hosszú lenne a lista, mivel elég régen sikerült írkálnom nektek.

Zsuba!
Gondoltam én is a gyerekek összeboronálására, habár nem tudom hogy álltok csajozás terén.
A klinikán valóban csináltak hallásvizsgálatot, legalábbis vmelyik papíron az volt.

Eszter!
Reméljük, hogy téves a felállított diagnózis.
Amúgy szerintem sem vékony LucaZsófi.

Connie!
Én sem tudom milyen, ha megy a baba hasa. Lizit párszor láttam élesben kakilni, akkor olyak vizes szerű volt. Egyébként meg ugye nem tudom milyet kakil, mert ha vizes is, a pelus elnyeli és csak a sűreje marad fenn, aztán a pelus belsejében levő vízről már a fene sem tudja, hogy pisi, vagy a kaki része.

Vezso!
Jó, hogy jól sikerült a nyaralás, a kellemetlenségeket leszámítva. Jók a képek!

Lizit én sem hagyom senkire, annál is inkább, mert annál,aki nem anya vagy apa, a legnagyobb hangján ordít. Nem tudom miért van ez. Habár tény, hogy nem élünk nagy társasági életet, sőt inkább kicsit, de azért nem hinném, hogy ennyire ki kéne bukni az emberektől. Nem tudom, akinek barátságos a babája, illetve nem félős, az mit csinált, feszt emberek közé vitte. Vagy ez már az egyéniségük része?
De az a gáz, hogy bármi elintézni valóm van, akkor csak az apjára hagyhatom, hiába tudnám napközben is elintézni, hisz a nagyik otthon vannak, dehát náluk is megy a kiabálás. Még anyósomnál is, akivel pedig hetene legalább 4x találkozik. Passz. Remélem hamarosan változni fog ez a dolog, de ha nem akkor is nagyon szeretem az én kis fogatlan angyalkámat.

Na, Bazsi, akkor mi legyen?
Kép

Persze csak ha nem zavar, hogy időnként kissé folyik a nyálamKép
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Aztán ne várakoztass sokáig a válasszal!Kép
Kép

Lizi

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Sziasztok!
Túl vagyunk mindkét barátnőn.KépAki délelőtt volt,úgy tűnik végre megtalálta az igazit, úgy örültem neki.Kép

A másiknak viszont egy olyan pasija van, akinek nemrég született gyereke, és amúgy két barátnőt tart már három éve, de a másik nem tud a barátnőmről.Kép És annyira nem fogja fel a barinőm sem, hogy arra hajt, hogy egy családot szétszakítson.KépKép Bár a pasi is vastagon sáros, mert egy évig a barinőm sem tudta, hogy másodhegedűs, és addigra már jól belezúgott.Kép Egyszerűen nem lehet azóta se észhez téríteni.Kép Sőt, valami érthetetlen oknál fogva mostanában egyre jobban belelovalja magát, hogy ebből még lesz valami komoly. Én meg ugye nem igazán értek vele egyet, úgyhogy néha kínossá tud válni a beszélgetés. Ez nagyon off volt, de most jól esett kiírni magamból.

Az éjjel tuti nagy buli lehetett, Ákos egész délelőtt aludt, meg egy kicsit déltuán is, és 9-kor már kidőlt.Kép

Talival mi legyen? Megyünk kedden Ildihez, vagy halasszuk csütörtökre, amikor állítólag már jó idő lesz és 22 fok? Ja, Zsana is jönne egyébként. Nem levelezünk zugbanKép, csak írtam neki, hogy hova tűnt, és hogy nincs-e kedve jönni.

KépKép
connie

Mukika,
Ákos részben igen barátkozós természet, de mi sokat is vittük/visszük emberek közé. Eddig nem volt gond a nagyszülőkre bízni, de most már nem cumizik, anélkül meg nem tudom, hogy boldogulnának vele.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!!!

Bazsi üzeni Lizinek, hogy jó csaj, szívesen fújja vele közösen a nyálátKépGyögyörű szemei vannak a lánykádnak!!
Mostanában az én kicsikém is azzal szórakozik, hogy a nyálával gurgulázik.
A kiskönyvben volt írva a hallásvizsgálatról.

Jégvirág
Én is nagyon sokat aggódtam Bazsi miatt, én fel is hívtam egy szegedi dokit a szülészorvosom ajánlotta, de csal szept. végére adott időpontot. Szerencsére azóta Picur emelgeti a fejét.Szabó János prof.-nál szültem.

Patri
Remélem én is rendbe jön a kicsikéd lába, és ha bánatod van írd ki nyugodtan az nagyon sokat segít.

Ildi
Örülök én is, hogy ennyit javult Marci állapota, csoda helyes kisfiú!Kép

Vezso
Egy kicsit én is irigykedem a nyaralásotokért!!Kép
Rozi és a lányaid tüneményesek!!Kép

Eszter
Remélem minden rendben lesz a fittnesbabával, és tévedés ez a diagnózis.

Jaj lányok ma vásároltunk az iskolakezdésre, hát borzasztó!!!Kép
Nesze neked ingyenes oktatás!!
zsuba31

Timurr,

Próbálkozz a híres üttörő-dalokkal, indulokkal. Pl. Mint a mókus fenn a fán...
Majd gondolkozok még Vuk szerű dalokon is Kép

Akiren
akiren

Balázs jókat nevet a " Házasodik a motolla, házasodik......." című dalocskán pl.
zsuba31

sziasztok!

köszönjük, mi is reménykedünk, hogy téves diagnózis a gluténérzékenység... Egyébként én sem értem, hogy egy csak szopizó babánál hogy jöhet ez ki. Azt meg pláne nem értem, hogy miért jön már a 3. doki az "abrakoltatással"-a főzelékezéssel. Rá is kérdeztem, hogy akkor hogy is van ez, WHO és 6 hónapig csak szopi??? Igazából semmi értelmes választ nem adott a doki, majd hétfőn kikérdezem újra.
Ma délután voltunk Ausztriában vásárolni, 10 ezer forintért (illetve annyi euróért) vettünk 3 body, 3 rugit, 3 nagyon dögös nacis együttest LucaZsófinak+egy nkardigánt a nővérének. Viszont nagyon morci vagyok, mert volt egy álomszép baldachin+ágynemű+rácsvédő, de sajna csak ággyal együtt adták, az meg van..( Mi eddig bölcsőztünk, azért kell most beruházni). Nincs ötletetek, hol lehet szépet venni? Tényleg, lassan aktuális lesz az etetőszék (bár lehet, a rendesebbje már rég beszerezte Kép, van javaslat, milyet érdemes venni? Vezsó, Ti hova jártok Ausztriába vásárolni?
Mukika, Timurr: aztán el ne csábítsátok az öszes jó hapsit előlünk! Meg kell mondanunk, szépek vagytok!
sziasztok,
Eszter
wester2004

Nekem mind1 hol mikor a kedd es a csut is jo, ha Ildihez megyunk akkor mondja el szepen ki mit vigyen, es nehogy nekialljon valami extranak mert megyunk, sztem ezt mindenki neveben irhatomKép
Csepelen van egy nagyon jo hely ott vasarolok mindig.
Patri azert irtam, mert olvastam regen egy kisfiurol aki beteg volt es kellett volna egy innyujto mutet neki es elbasztak ugy hogy labra sem allt tobbe,a betegsege meg az inrovidules nem ugy fugg ossze szoval ettol nem kell megijedni, en a helyedben a Orszagos Baleseti Intezteben keresnek orvost, ha tudnek ajanlanek de sajnos csak kardiologust tudok az ugye nem fugg osszeKép
Muki az a nyalbubi nagyon komoly ilyet a fiam se tudKép
Hopsz ,ar nem irom at de a csut nem jo megyunk ayghartya szurira

Kép
vaktyuk

Mukika,
ez a 3 hónaposak tudománya? Kép Jaj, de be bírnak kancsítani ezek a kölkök!
KépKép
Nagia

Connie,
Bence ma és tegnap nyakig összekente magát sárga kakival. Azt sem tudtam, hogyan húzzam át a fején a ruhát. Kép Na, az is frankón híg volt.
Nagia

Naaa, elbújt a másik fotó!
Kép
Nagia

Ildi,
Akkor tényleg mehetünk kedden hozzád? Mit vigyünk? De ha nekiállsz főzőcskézni vagy valami, sose többet nem megyünk hozzád! Elküldöd a címed?

Megpróbálom összeszedni emlékezetből a jelentkezőket: Delfinke, Vaktyúk, Vezso, Zsisske, Dorka, MTücsök, Zsana, Connie. Valaki még volt, nem?

Eszter,
Sztem ne hagyd magad "abrakoltatás" ügyben. Ha 6 hónapos kor alatt kap főzit is, nagyobb az esélye, hogy allergia alakul ki a babánál, és azt olvastam, hogy ha valaki allergiás van a családban, akkor fokozottan ajánlott, hogy 6 hónapig csak szopizzon. Egyébként a férjed kislány is fitness alkat, ha jól láttam.Kép

KépKép
connie

Szóval a férjed kislánya.Kép

Teszek fel én is képeket:
Hurkákról kézen:
Kép
combikán:
Kép
Ez a komoly nézés:
Kép
Ez meg a csajbolondítós-ábrándos:
Kép

KépKép
connie

A barátnőmtől - aki megtalálta az igazit - kaptunk egy tuti nagy kukacot. Így tetszett:
Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Vezso,
pedagógiai asszisztens teszteket gyárt, felméréseket készít, stb. Szóval közvetlenül sulis dolgokkal foglalkozik. Én a matekot és a fizikát is szeretem tanítani. Matekot könnyebb tanítani, de a fizikát jobban szeretem.
Jó mesterek összeszedése azért nem jó ötlet (illetve azt kéne, csak nem lehet), mert pl ismerősöm ilyesmivel foglalkozik és egyszerűen nem talál normális embert alkalmazni. Aki tényleg jó, az magánzó. Kép Ma már nem tanítanak mesterséget (a szakmunkásképzők sem!)

Vizimano,
ha nem vágsz bele a suliba, soha nem tudod meg, hogy sikeresen elvégezted! Kép

Connie,
hasmenés Kép Szorítok, hogy gyorsan túl legyetek rajta!

Patri,
nekem sincs kedvem tanulni. Kép
Szegény Beni! Kép Tudom, milyen ez (patronált kiscsajnak volt talptól csípőig csizmája amikor már állt), de nem is emlékszik már rá! Kép Szerintem azért tűri jól, mert korán megkapta, így ehhez szokott. Kép Szorítok, ne kelljen műteni! Torna nem segít?

Emma,
nekünk azt mondták, ortopédiára ha nem hívnak vissza a 6 hetesen, akkor nem kell többet menni.

Delfinke,
ez jó! Ki akarod sajátítani a saját gyereked! Kép

Eszter,
vérvétel: kézfejből veszik, ritmikusan kipumpálják. Szörnyen néz ki, de Panninak meg sem kottyant. Csak azért sírt, mert az ölemben akart lenni (már amikor letettem, elkezdte az ölbevevős sírást). Ahogy fölvettem, elhallgatott. Kép De tudod mit, inkább ne jöjjön be ez a bioizé!

Hasmenés (Panninak volt vírusos): Többször van széklet, mint szokott, más színű és szagú, mint a szokásos (vagy nem, ki tudja).

Pannit nem is lehet másra hagyni, mert más ölében sír és már a kezét is nyújtja felém. Próbáltam, hogy eleve anyut lássa meg és ő vegye föl (anyukám velünk lakik), de az sem jött be. Pedig tömegmániás. Ma is a dilijét az mulasztotta el, hogy elBKV-ztunk az Intersparba a világ végére. Szemezett mindenkivel a villamoson és vigyorgott! Csak hozzá ne érjenek!

Szerintem Panni azért bőg tegnap du óta, mert a srácok kihagyták a buliból! Szégyeljétek magatokat! Kép (Egyébként észrevettem, ha nálatok van cirkusz, Panni alszik és fordítva.)

Na, holnap anyósék... Végülis (ha nem esik - jajj, szorítsatok!!!) az állatkertbe megyünk.

Jó éjt! (Már napok óta nem alszunk!)

Kata
panni2005

ConnieKép
Ildihez megy Delfinke az eeerdekes leszKép
Eszter most tenyleg ne hagyd magad csakis szopi ameddug lehet az az allergia legjobb ellenszere

Kép
vaktyuk

Jaj de tündériek a nyálbugyborékok és a hurkák! Kép
panni2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?