Sziasztok!
Vezso,
pedagógiai asszisztens teszteket gyárt, felméréseket készít, stb. Szóval közvetlenül sulis dolgokkal foglalkozik. Én a matekot és a fizikát is szeretem tanítani. Matekot könnyebb tanítani, de a fizikát jobban szeretem.
Jó mesterek összeszedése azért nem jó ötlet (illetve azt kéne, csak nem lehet), mert pl ismerősöm ilyesmivel foglalkozik és egyszerűen nem talál normális embert alkalmazni. Aki tényleg jó, az magánzó.
Ma már nem tanítanak mesterséget (a szakmunkásképzők sem!)
Vizimano,
ha nem vágsz bele a suliba, soha nem tudod meg, hogy sikeresen elvégezted!
Connie,
hasmenés
Szorítok, hogy gyorsan túl legyetek rajta!
Patri,
nekem sincs kedvem tanulni.
Szegény Beni!
Tudom, milyen ez (patronált kiscsajnak volt talptól csípőig csizmája amikor már állt), de nem is emlékszik már rá!
Szerintem azért tűri jól, mert korán megkapta, így ehhez szokott.
Szorítok, ne kelljen műteni! Torna nem segít?
Emma,
nekünk azt mondták, ortopédiára ha nem hívnak vissza a 6 hetesen, akkor nem kell többet menni.
Delfinke,
ez jó! Ki akarod sajátítani a saját gyereked!
Eszter,
vérvétel: kézfejből veszik, ritmikusan kipumpálják. Szörnyen néz ki, de Panninak meg sem kottyant. Csak azért sírt, mert az ölemben akart lenni (már amikor letettem, elkezdte az ölbevevős sírást). Ahogy fölvettem, elhallgatott.
De tudod mit, inkább ne jöjjön be ez a bioizé!
Hasmenés (Panninak volt vírusos): Többször van széklet, mint szokott, más színű és szagú, mint a szokásos (vagy nem, ki tudja).
Pannit nem is lehet másra hagyni, mert más ölében sír és már a kezét is nyújtja felém. Próbáltam, hogy eleve anyut lássa meg és ő vegye föl (anyukám velünk lakik), de az sem jött be. Pedig tömegmániás. Ma is a dilijét az mulasztotta el, hogy elBKV-ztunk az Intersparba a világ végére. Szemezett mindenkivel a villamoson és vigyorgott! Csak hozzá ne érjenek!
Szerintem Panni azért bőg tegnap du óta, mert a srácok kihagyták a buliból! Szégyeljétek magatokat!
(Egyébként észrevettem, ha nálatok van cirkusz, Panni alszik és fordítva.)
Na, holnap anyósék... Végülis (ha nem esik - jajj, szorítsatok!!!) az állatkertbe megyünk.
Jó éjt! (Már napok óta nem alszunk!)
Kata