Cas
Margitban nincs légkondi. Ha jól láttam a szülésznők jó nagy része is lecserélődött valamilyen oknál fogva, sőt ha jók az infóim sajnos Kató sincs.
Zseppy
Én is találkoztam EGY olyan csecsemőssel, aki szívét lelkét kitette.
Mindenkinek ilyennek kellene lennie, persze azt is megértem, hogy minden nap nem tud mindenki olyan lenni, de legalább 80%ban! De én sem így tapasztaltam.
Persze hogy megadom a számot, csak aug. első 3 hetében nincsen. Nem tudom mikor tellik le a 6. hét? Ha pont ebben az időszakban, akkor javaslom Szigeti drnőt (remélem jól írtam a nevét)!
Kati és Zseppy
Igen olvassák a topicot az orvosok, sőt a csecsemősök is, én tapasztaltam saját bőrömön!
Abessza
Igen gyere közénk a babásba is! Látod én is mindkettőbe jelen vagyok! Ja és persze gratulálok, a név meg nem semmi! Imádom a nem hétköznapiakat!
Nanita
Béres dr-ról szülésem előtt itt rosszakat olvastam, megmondom őszintén, hogy féltem is tőle. Mármint azért mert tudjátok, hogy amikor szülni mentek nem valószínű, hogy épp a saját dokink van ügyeletbe, ha pedig nem, akkor az ügyeletes vizsgál meg. Nekem az volt az első, amikor mentem be, hogy megnézzem a táblát ki ügyel. Utólag kiderült, hogy szerencsére elnéztem!
Ugyanis Béres doki volt az. Egy rossz szavam sincs, bár elinte nem értettem mi a frász érdekli hogy hányas lábam van, de utólag ez is kiderült. Sőt a szobatársamnak ő volt a választott dokija és tök sokszor meglátogatta.
Ja egyszer volt egy kicsit cikis dolog. 3 ágyasba voltam Béres doki betege középső ágyon, erre egyszer bejött és megkérte, hogy ott mutassa meg a gátsebét. Szegény lány nagyon elpirult, én pedig inkább elfordultam. A szülési történetem meg febr. 25 után valamikor elolvashatod a topicba!
EDA én szerettem volna, de alkalmatlan volt a gerincem, szóval anélkül szültem! (Ja és 6-szor szúrták a gerincem.)
Katkamanó
Üdv a csapatban! Én is örülök, hogy akkor vannak fiúk is.
A babás topicba több lányos anyukák vagyunk!
Mellszívó ügyben: babaneten is van keres-kínálba pl sok aventes mellszívó, én ajánlom figyelmedbe. Nyugodtan lehet venni használtam, mert ki lehet sterilizálni, főzni. Anyagilag így sokkal jobban megéri! Légzésfigyelőnk nem volt, és most sincs! Lányom 19-én lesz 6 hónapos. Ha nem kell majd valami oknál fogva, akkor itt a megfelelő topicban túl is adhatsz rajta.
Odex
Bébiseninek átadom, szegény még mindig bent van! Ja és lesznek is egy darabig.
A torna így a vége felé lehet, hogy inkább kín lenne, minthogy haszon. De egy próbát megér. Először is dokitól kell igazolás, hogy mehetsz. Időpont: én már fél éve jártam, akkor h, sze 15 óra volt, k,cs de 11, most biztos szabin van Anikó.
Nézegettem képeket és ez a kettő nagyon tetszett: első kép pont szülésem előtt 3 héttel, második szülésem előtti napon