Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Connie,
mi 68-74 méretezésű zoknit vettünk, hogy mégjobban összezavarjam a dolgokat. Sztem mérd meg Ákos lábát, meg a zoknit, úgy nem tévedhetsz sokat.Kép

Vezso,
úúúgy örülök, hogy újra itt vagy, légyszi írj részleteket is.

Timurr,
ugye nem baj, ha Ákos másodsorban kicsit udvarol Rozinak is, hátha Marci talál mástKép Ma én is összebalhéztam életem párjával, erre hazajött 14-kor a munkából, h velünk legyen. Lehet ilyen emberre haragudniKépKép ÛNe parázz Maja súlya miatt, Ákos az apró formás lányokat szeretiKép

Vaktyuk,
lécci mondj egy helyet és időpontot, nem felejtem ám a dolgozó nőket sem.

Zsana,
míért akarod elvonni magad tőlünk? Mi így szeretünk téged ahogy vagy. Itt -eddig mindenki elmondhatta a véleményét és senik sem ócskázta.Kép Gyere vissza lécci-lécci-lécciKép

Eszter,
Luca Zsófi TÖKÉLETES.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
ne csigázz bennünket mesélj.

Kép

Kép
vizimano

Visszaolvastam közben ám mindent, és látom zajlott az élet Kép

Berkiadri
Gratulálok a fiadhoz teljes szívemből (mondtam én, hogy nem marad benn !Kép)és remélem a szülés után sem hagysz el minket, kívánom, hogy boldogan teljenek napjaitok, a zökkenőkön (ha van vagy lesz) meg majd mi átsegítünk Kép

Connie
A zokniügyben annyit mondhatok, hogy tapasztalatom szerint a számozásra kevésbé lehet hagyatkozni, mert össze is mennek a zoknik már egy mosás után is. Ránézésből állapítom meg sokszor melyik jó. Egyébként a zokni nálunk fogyó eszköz, nem tudom hogy, de vagy elvész a párja, vagy megesszük Kép de mindig keresni kell őket.

A 16-i tali érdekel, csak szóljatok hányra, hová kell menni Kép

Vezso
vezso

Vezso,
Mondd már el, hogy hol voltatok, léci-léci-léci!!!

Wester,
Apa áldását adta, udvarolhat Ákosunk Luca Zsófinak.Kép

Vizimanó,
Zsana azt írta, hogy annyira komoly lett már a fügősége, hogy muszáj volt drasztikus lépéseket tennie.Kép De sztem hamarosan jön vissza.
Mondjuk így én is jártam már, még a terhességem alatt, hogy napokig a neten lógtam, pedig már magamat is idegesítettem vele.

KépKép
connie

Megnéztem a met.hu-t, és egész szerdáig esős idő lesz Kép (tovább még nem írta). Lehet, hogy kellene valami fedett helyet keresni a talinak?

KépKép
connie

Képzeljétek, Anyukám főzött húslevest, töltött csirkecombot fantasztikus köretekkel és feltankolta a hűtőnket túlélőkészlettel, így nem kellett rögtön vásárolni rohanni. És még a cicánkat is etette, virágot locsolt (füvet nem kellett ugye, esett elég eső). Egymásnak segítünk, ha ők nyaralnak, mi is megteszünk mindent amit lehet az ő házukban, de most ez akkor is annyira jólesett. És még mindenféléket vett a lányoknak is Kép.
Szerencsére Anyu nem pakolja át a lakást a távollétünkben, mert tudja, hogy azt nem bírnám.
Törökországban voltunk egyébként, ajándékba kaptuk az utat, repülő-szálloda teljes panzióval. Mivel mostanában ott robantgattak, még indulás előtti este sem tudtuk, hogy elmegyünk-e.

Szia Vizimanó Kép
Vártam, hátha bejelentkezel mielőtt elmegyünk, mert úgy emlékeztem kb akkorra értek haza a nyaralásból, de ami késik, nem múlik. A gyermeked szempilláit változatlanul csodálom Kép

Dorka
Nehéz szavakat találni a történtekre Kép, sajnálom, hogy ilyen helyzet alakult ki, de igazából nem tudom mit mondjak, annyira fel is háborít az egész. Mi itt vagyunk Neked, ha szeretnél valakivel beszélni! Azt hiszem én nem adnám fel a reményta heyledben, mert lehet, hogy ez egy hirtelen fellángolás a férjednél csak, nem?

Vezso
vezso

Vezso!

Hány hónapos Rozi, irtó szép kisbaba, és látom ám nagyon imádják a lányok, gondolom csak megnyikkan és már ugranak is. Tényleg mindegyik kép nagyon édi, nehéz lehet választani, az a vizi kép az apjával nem semmi, jártok úszni, hogy igy élvezi a vizet?

Connie!
A lányok már megirták a zokniméreteket, szerintem is két variáció van az egyik ami a babaruha méretei is a másik pedig a 0-1-2-3. Hát, hogy ez most mit jelent nem tudom, én már a Beninek 1-2 zoknit veszek, és ő 3 hónapos, az más babánál megfelel 4-5 hónaposnak. De a legjobb tényleg ha ránézéssel vásárolsz. Most marha okos lettél, igy visszaolvasva!!!Amit irtam, szerintem már tökre összevagy keverve.
Patri
patri

Patri
Rozi 16-án lesz 5 hónapos és köszönjük a bókokat Kép. Tényleg ugranak a nővérei, és imádják, annyira figyelnek rá és teljesen egy hullámhosszon vannak vele. És az is jó, hogy a nagy korkülönbség miatt nem féltékenyek rá, mikor beszéltem nekik erről, nem is értették miről van szó.
Ilyen "vizes-nevetős" kép van most egypár, mert élvezi a vizet, már a medence látványától is teljesen lázba jött most. Nem tudom miért van ez, lehet, hogy azért, mert két hónapos korától a nagykádban fürdik (teleeresztjük), úgy, hogy vagy egy felnőtt, vagy a nővérei is a vízben vannak vele, mintha úszna, úgy fürdik így. Próbáljátok ki Ti is, nagyon beválik.
A nagylányok imádnak úszni, most annyi időt töltöttek a vízben, hogy már azt hittem úszóhártyáik nőttek Kép A papájuk meg szintén vízimádó.

Connie
Zokni: bármennyit veszel és bármekkorákat, sosem lesz elég Kép Ez kb olyan, mintha Murphy törvénye lenne. Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Babus,
ok, mivel Vizimano Ákosa hűtlenkedik, átpártolunk Kristófhoz. Korban is jobban passzol és Panni is tud gépelni, szóval igazi netszerelem lesz. Kép Akkor most beszéljünk az anyagiakról... Kép (Természetesen mindent a fiú hoz... Kép )

Zsuba,
Balázs is jó srác, de külön Panninál nem jelentkezett. Szerintem válasszon és utána harcoljon. Panni romantikus alkat és nem hajlandó a fiúk után futni, hanem megvárja, amíg neki udvarolnak. Kép

Connie,
Panni is olyanokra vigyorog, hogy ne tudd meg! Néha úgy szeretném figyelmeztetni, hogy most nem kéne! Anyukámnál meg sokszor sír, pedig ő a szülein kívül az egyetlen, aki igazán mindent megtesz érte - még annál is többet.
Zokni: mi 16-17-essel kezdtünk és most a 18-20-ast hordjuk.

Marcusz,
nekem terepen nem jön be a bolygókerék, a párom meg csak azt használja. Próbáljátok ki terepen (terep a járda is sajnos), vagy olyat vegyetek, ami átállítható. De semmi képpen Gracot! (Nekünk az van, örökre megbántam.) A csomagtartónk 500 l-es, de éppen be lehet tenni, mert a csomagtartó szája kicsi (Renault Thalia). És a fogókar legyen állítható, mert a babák jó ideig anyásak és úgy vannak el a kocsiban, ha látnak téged.
Jó babavárást!

Wester, Vezso,
kár, hogy nincs fiam, mert most válogathatna! Kép (Ami késik, nem múlik, remélem! Kép )

Panni eddig csak a kutyákért bolondult, de ma fölfedezte a galambokat. A vízben a parthoz közeli pancsoló kacsák (Városligeti tó) nem érdeklik, de a galambokért majd meg veszett. Kép És iszonyú hangos, fülsértő hangon hosszan sikítozik. Rettenetes. Kép
Párom hazament anyukájáékhoz látogatóba. Kép Havonta megy pár napra. Kép (Pedig tényleg nem várja senki, csak ha kell tőle valami. Kép ) Szombaton jön haza és hozza anyósékat is. Ez volt a legjobb megoldás (így nem nekünk kell mennünk.) Min 3 fő jön, amiből 2 gyerek - köztük a patronált lánykám is!!! Végre újra láthatom!!! Mivel az én anyukámmal élünk és ő nehezen viseli anyósom (én is), el akarunk menni sétálni a városban. Addig is várost is néznek BKV-val. De ha esni fog, mit csináljunk??? Mert eredetileg a várra gondoltunk és pizzázóra. Mondjuk őket nem érdekli a városnézés (nem mintha sokat jártak volna Budapesten), de az más kérdés. Nekünk ez lenne kényelmes. Kép Õket (anyósom és sógornőm) a plázák érdekelnék, de ott meg mi nem tudunk mit csinálni egész nap. Meg a 4 éves gyerek sem. Van valakinek esőre ötlete?

Jó éjt!

Kata
panni2005

Vezso,
zokni tényleg soha nem elég! Kép

Kata
panni2005

Kata Kép
Vannak olyan színes matracos játszóházak némelyik plázában, nem tudom pontosan merre mennétek, de pl a neten a startlapon a gyerekoldalakon fel vannak sorolva, melyik játszóház-játszóvár hol van. Azt a 4 éves kislány nagyon élvezné már sztem, és anyósék meg plázázhatnak közben.
Vezso
vezso

Sziasztok
Vezso szia latom jo volta nyaralasKép
Vizimano dobsz nekem eyg teloszamot a reka.viragkukacgmail.com-ra es hivlak holnap, sztem kb 2-3 fele erunk le pontosan nem tudom mert nem a palyan megyunk /tonkrement az 1 eves autoban a valto.../
Connie en mindig nagyobb zoknit veszek egyresz az elso mosasnal 2 szamot osszemegy masreszt sztem ezeket a zoknikat nem a mi hurkas babainkra hanem Etiop torpekre tervezik rossz nezni ahogy elszoritja a labukat a c&a ban vettem jo zoknit 3par 1500 es nem nyulik megy ossze es nem szoritja a labat.
Kata a Camponaban tuti van jo jatszohaz.

Kép
vaktyuk

ZSuba gratula BAlazsnak az emelgeteshez.
Ildi a fiatoknak boldog nevnapot ha jol emlexem most lesz, nektek is forog almaban azaz mielott elaludna?
Egyzseruen nem tud Csipet elaludni rendesen mert begrillcsirkezik a racshoz es onnan nem tud tovabb forogni ez persze bosszantja.
Babakocsi Vizimanonak van bergon kocsija ha jol emlexem azt mondta allazi nehez.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket mindenkinekKép
Timurr!
Az ölemben volt végig a vizsgálat alatt (úgy ringattam el) kb. 20 percig, félidőben a csajszi ügyesen megfordította a gyereket, nem ébredt fel rá.
A fülébe egy kis műanyag érzékelőt dugtak,amiből halk kerregés szólt végig,amitől még jobban elaludt. A vizsgálat után én is meghallgathattam, nem hangos KépBeni úgy bealudt a kerregéstől meg a kialvatlanságtól, hogy 2 óra múlva otthon ébredt fel. Ja, és nyugodtan lehet babakocsival menni, minden akadálymentes és lehet liftezni is vele.
Westwer, Timurr!
Mindkét kislány gyönyörű és semmi baj a súlyukkal, nem nőhet mindenki bolondgomba módjára, az sem biztos, hogy jobb...
Marcusz!
Bár jégvirág kimerítően leírta amit tudni kell...
Nekünk is Bergon kocsink van, én nagyon szeretem, nagy stabil kerekei vannak és lehet, hogy Benedek egy kissebb kocsiból rég kilógna már Kép Viszont összecsukva is elfoglalja a csomagtartót és bizony tényleg nehéz vele tömegközlekedni. Nekünk ideális, mert a mi kisvárosunkban mindenhová fél óra alatt odaérek gyalogosan is, szóval nem buszozunk..autónk meg nincsKép
Az egyetlen gond a kocsival, hogy Beni sokszor nem szereti (szerintem többet szeretne látni a világból), úgyhogy a babakocsi csomagtartójában ott lapul egy kenguru, amit általában hazafelé használunk is...
A kocsiról még: abszolút esőálló (többször teszteltük),2 másodperc alatt átfordítható a tolókarja, jól kezelhető és befér egy tízkilós görögdinnye is a gyerek aláKép
Üdv a nyaralásból megjötteknek, a nyaralni készülőknek meg az otthon maradóknak!
Mi idén az utóbbi kategóriában leledzünk..Kép De majd jövőre bepótoljuk!
Franciska

Kép
Kép
pfranciska

Vezso, Vaktyuk,
köszi! A gondom az, hogy ha a csajszi játszóházazik (szerintem nem marad ott, ha végre velünk lehet), akkor nekem anyósoznom kell. De olyan régen láttam a kiscsajt, inkább vele lennék! Õt egyébként bárhová lehet vinni, mi visszük/vittük, szóval hozzá van szokva és vágyik is rá, de anyósom abszolút nem kultúrlény. A lányáról nem is beszélve. Pl ezért is nem vendéglőben, hanem gyorsétteremben kajálunk. Így nem igazán a kölyökhöz kell alkalmazkodnunk, csak nekem valójában az a fontos, hogy ő jól érezze magát. A többiek ilyen szempontból nem érdekelnek, elvileg babát nézni jönnek. És szeretném, ha minél több inger érné a kislányt, mert egész évben be van zárva a szobába a tv és magnó elé, no meg az oviba. Játszótérre csak akkor megy, ha mi visszük. Mindig abból él, amit velünk átél és azt emlegeti a következő alkalomig. Kép

Fülészet: nekünk a kórházban szülés után a többi vizsgálattal csinálták (a Péterfyben mindenkinek), így nem kell vinni. Akkor persze nem voltam ott, nem tudom, milyen.

Szép napot!

Kata
panni2005

Kata,
A Camponában ott van a Tropicarium is, sztem azt is élvezné, és oda ugye muszáj felnőttnek bekísérnie, így kénytelen lennél vele tartani plázázás helyett.Kép Utána meg játszóházazhattok, amíg anyósék végeznek.Kép

Zoknikkal már azt hiszem képbe kerültem. Mi még nem nagyon vettünk, mert Ákos olyan rugikat hord, amiknek van lábfeje, csak rövidnacihoz meg napozóhoz húz zoknit. De most vennem kell a keresztelőre is egy új fehéret, nem akarok agyonmosottat adni rá. És szeretnék szép színeseket is, mert már kezdi nézegetni a lábát.

KépKép
connie

SZiasztok!!

Kata!
Huh, Panni még szabad????Kép
Akkor ünnepélyes keretek között megkörnyékezzük a kicsilányt!!KépIgaz a napokban még azt olvastam, hogy Ákoskával kacérkodik.
Mi romantikus, józanéletet élők vagyunk,szeretünk jókat nevetni, beszélgetni. Mellettünk nem lehet unatkozni!!!Kép
Panni!! Jó leszek???????Kép
Vezso
Üdv, újra körünkben!!! biztos csodálatos volt ez az 1 hét!!!!
Jégvirág
A klinikán is végeztek hallásvizsgálatot, ott szültél???
zsuba31

Vaktyuk,
mélt már reggel küldtem, megkaptad?

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Vaktyúk!Vasárnap lesz a névnapja, köszönjük! Kép
Szerintem Csipetnek MArcika mesélte ezt a grillcsirke dolgot; ugyanis ő ugyanezt csinálja éjszaka!Teljesen máshol találjuk meg mint ahova lerakjuk! Kép Lásd:
Kép

Vezso!
Merre jártatok? Na, légyszí-légyszí-légyszí! Kép

Ha kedden rossz idő lesz, én tényleg szívesen látok mindenkit nálunk!Kép

Képzeljétek, most voltunk a neurólógián, és azt mondta a dokinő hogy nagyon sokat fejlődött Törpe!Annyira örültünk! Kép

Ildi

delfinke

sziasztok,
az elforgás a kiságyban nálunk is dívik, a héten két éjszaka is vagy négyszern kelhettem a kisasszonyhoz, mert hasra fordult, keze meg beszorult a pocakja alá Kép. Én meg rutinból cicire tettem, lehet, hogy elé lett volna csak megfordítani... Remélem hamar megerősdik annyira, hogy kimászik az ilyen helyzetekből, mert én egy elkényeztett mami vagyok, nem szoktatott hozzá, hogy éjszaka 4szer keljek. Szerencsérre apája itthon volt délelőtt, s ő szórakoztata, míg én durmoltam, bepótolva az éjszakai nemalvást.
wester2004

Sziasztok!
Kezdek a falramászni pelusügyben. Pár napig 10 kg-s liberot hordott manó, mert mást nem kapott a férjem a tescoban. Abból folyton kiment a kaki, mert túl nagy volt a derekán.Kép Most visszaváltottunk 8 kg-s huggies-ra, ma mindegyikből kifolyt a pisi a combjánál, pedig az utolsó csak 1 órát volt manón.Kép Mondjuk pisil is annyit, hogy ihaj. Viszont még nincs 8 kg se. Már fontolgattam, hogy beadom a felmondásomat.Kép

Aztán Marcika meg Csipetke nehogy elbolondítsa az én picúromat is kedden evvel a grillcsirkézéssel.

Ildi,
Hát lehet, hogy a végén meglepünk (mint Mari nénit a tetvek.Kép). Nézegettem tegnap játszóházakat, de ott 6-700 Ft/óra/gyerek a díj, ill. művházakat, de ott is jó húzós óradíjak vannak.

KépKép
connie

Vezso!

Tényleg, hol voltatok? Hawaii-n, vagy a Maldívon, hogy ennyire titkolod?Kép

Mindenki!

Luca nagyon ügyesen fordulgatott a hasára, és most már kb. három napja egyáltalán nem csinálja. Mintha elfelejtette volna. Vkinél volt ilyen?

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!
Nem tűntem ám el, csak Rozi megkapta az oltását és nehezen viseli a napot szegényke. Sírós lett és már van neki hőemelkedése is sztem. Kép Van egy szuper hőmérőnk, amit a párom két hete vhova elrakott (biztos helyre, ahogy mondta), és azóta sem találjuk, a régi nem működik, amit most vettem észre, úgyhogy most veszünk másikat. Biztos rögtön megtaláljuk majd azt is, ami most sehogyan sem kerül elő.
Aztán ki is kellett pakolni, most meg mosok ezerrel, de nem nagyon szárad, nincs olyan nagy meleg sajnos.
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ma olyan őszies hangulatom van, talán az időjárástól is van. meg már olyan dolgok kerülnek szóba, ami az őszhöz kapcsolódik, pl füzetvásárlás mert kezdődik a suli, meg elő kellett venni melegebb ruhákat. Éjjel úgy fáztam, hogy vacogtam (pizsi, zokni, paplan), majdnem beindítottam a fűtést is. Biztos fáradt is voltam, de akkor is, kicsit rosszul esik most ez a hideg idő. Nemrég kánikula, most meg ez. De mit panaszkodom, Ti az elmúlt héten még rosszabb időben voltatok.
Meg az utcánkat felújítják most, ami jó hír, csak épp nem lettünk tájékoztatva és a kocsommal nem lehet kiállni. Most még ok, mert a férjem csak hétfőn kezd dolgozni, de azért zavar mégis. Meg most épp nem dolgozik senki, csak a csatatér van és ki tudja mikor lesz kész. De inkább örülnünk kéne, mert legalább szép lesz az utca. Egyszer. Úgyhogy most nem ajánlom fel a lakhelyünket a talira, mert csak ejtőernyővel megközelíthető Kép.
folyt köv
Vezso
vezso

Bocs, nem a kocsommal, hanem a kocsimmal nem tudok kiállni.

Törökországban voltunk, de jöhet a Maldív-szigetek is, ott még nem jártunk. Kép A férjem révén ez egy ajándékutazás volt és egy fillérbe sem került. Jobban szeretek azért kempingezni a szabadság miatt, nem vagyunk időhöz kötve pl étkezésnél, meg odébbállhatunk, ha nem tetszik, de a szállodás nyaralásnak is megvan az előnye. A török konyha egészen kiváló, kellemesen meglepődtem. Változatosan készítik a zöldségételeket, kellemesek a fűszerezések is. A török emberek rendkívűl kedvesek, főleg a gyerekeket imádják. Kicsi baba törökül "kücsük bebe", ezt hamar megtanultuk. A törökök a gyerekeket Allah ajándékának tekintik és szinte szentként bánnak velük. Rozi arcocskáját is mindenki simogatta, a pincér, a szobalány, meg az utcán is ismeretlen emberek csak úgy odajöttek őt megcsodálni. Minden kisgyereket imádnak szó szerint, hihetetlen, el sem hiszitek. És mindenhol előnnyel jár, ha picivel vagy, előre engednek még az útlevél vizsgálatnál is.
folyt köv
Vezso
vezso

SziasztokKép

Megint bekukkantokKép, most megpróbálok egy kicsit többet írniKép(na amint ezt leírtam, Kristófka felébredt hatalmas 10 perces alvásábólKép)

Nagyon szép és aranyos minden babaKép A képeket mindig meg szoktam nézegetni, csak olvasni nincs időmKép
Múlt héten betegek voltunk, mindannyian, szegény Kristófkának is torokgyuszija volt.

Az írásból sajna megint nem lett semmi, mennem kell Bömbikéhez, de 2 képet azért felteszek a srácomról:

KépKép

Babus

Kép
babus2005

A tengerpart igen változatos, inkább sziklás, mint homokos, a mi szállodánké pl nem annyira tetszett. Egy nap béreltünk autót és Antalyától nyugatabbra is elkalandoztunk, hát ott gyönyörű a tenger, majd erről felteszek képet. Kristálytiszta és türkizkék, csodaszép öblökkel és nincs kiépítve az a rész még, érintetlen természet.
Fürödni inkább a szálloda medencéjében fürödtünk. Illetve a család. Mert velem képzeljétek mi történt, első reggel megjött a menzeszem, a szülés óta először. Kép Kicsit szerencsétlennek éreztem magam, hogy pont akkor.. Még jó, hogy vittem magammal szárnyas segédeszközt, utolsó pillanatban bedobtam párat a bőröndbe. Egyébként minden napra jutott egy pár kellemetlenebb történés, ilyen utunk se volt még. Pl már eleve 3 órás késéssel indult a repülő Bp-ről, aztán a szállodáig tartó buszozás alatt Veronika (11) sikeresen összehányta a buszt, nem derült ki mitől lett rosszul. Még sosem fordult elő vele ilyen. A férjem első nap annyit sétált a forró kavicsos parton, hogy megégett a talpa. Más ember a vállán ég meg, de őneki sikerült vmi extrát összehoznia ebből a szempontból Kép A légkonditól szobában mindannyian "szöttyösek" lettünk. Zsófi is produkált egy hányós napot, és hasmenése is volt egyszer mindenkinek. Verónak még lett egy kötőhártyagyulladása is, amit átadott enyhébb változatban a Rozinak , de Visine-nel tudtuk kezelni (török Visine), két nap alatt elmúlt. Ennyi bajunk még sosem volt egy út alatt. Van egy barátnőm, aki akárhová utazik természeti katasztrófák sorozata tör ki, az minimum, hogy a hatszáz éve alvó vulkán akkor tör ki, árvíz lesz, kombinálva földrengéssel. Mondtam is neki, hogy sehová sem fogunk vele utazni. Hát, most néha úgy éreztem, minha velünk lett volna. Na, persze ettől még jót pihentünk, de jobb lett volna a kellemetlen kísérőjelenségektől mentesen inkább. Mindenesetre Törökország felkeltette az érdeklődésünket és már tudjuk hová szeretnénk visszamenni olyan nézelődős útra.
Vezso
vezso

Delfinke
Úgy örülök, hogy Marcikánál minden jól alakul, meglátod el is felejtitek hamar az egészet. És tényleg aranyos vagy Kép, hogy felajánlod a lakhelyeded, de jó lenne mentesíteni Téged ettől. Gondolkodom mit lehetne tenni. Azt tudom én is, hogy az ilyen játszóházak nem ingyen vannak, meg aztán a mi picijeinknek még nem is okozna akkora élményt.

Connie
Én is be szeretném adni a felmondásomat, mint mosómedve! Kép Hogy kell csinálni? Kép Ez a pellusdolog nem akar nálatok összejönni. Lehet. hogy a fiúk többet pisilnek? Nem tudom. A wc-n szeretnek ülni, legalábbis felnőtt korban, az biztos Kép

Babus
Jobbulást Nektek!

Marqueza
Rozi még egyáltalán nem forog, viszont néha négykézlábra áll, mert szeret hason lenni. És peckesen fel is áll és egészen erősen tartja magát. Majd csak megfordul egyszer.

Rozi most meg lett mérve, és 7270 gramm a súlya, kb egy 6 hónapos kislánynak felel meg a könyvem szerint. A múltkor centire is megmértem és 67 cm volt. Remélem tényleg gazella alkatú leányzó lesz később Kép

Vezso
vezso

Vezso,
A fiúkat általában nem tudom, de az enyém határozottan sokat pisil. Bár amilyen összevissza szopik az utóbbi pár napban, nem csoda.

Ildi,
Örülök, hogy Marcika ilyen szépen javul.

KépKép
connie

Connie
Úgy érted, hogy többet szopik? Egyébként most, amikor megjött a menzeszem nem vettem észre semmi változást sem a tej mennyiségével, sem a minőségével kapcsolatban. Emlékszem volt erről szó és be is rezeltem tőle. Rozi ugyanúgy szopizik mint eddig, csak gyorsabban.
Adtam neki egy fél kúpot nemrég és jobb lett a kedve.
Vezso
vezso

Zsuba,
Panninál Babus Kristófja jelentkezett, miután Ákos megcsalta. De Panni üzeni, hogy nagylelkűen megengedi, hogy a fiúk párbajozzanak érte. Kép Bár most Kristóf képei láttán írni akart a számítógépen. Ezt üzeni:" n km iuh " Ezután sírva fakadt. Kép

Delfinke,
de jó, hogy gyógyultok!!! Kép Kép Kép
Panni ma hason két kézzel lógott az ugyanígy elhelyezett pelenkázón az ágyban. Éjjel már levettük eddig is a pelenkázót, mert beverte a fejét, mikor alá mászott, de most már nem tarthatjuk soha ott, mert bármikor fölhúzza magát és föláll. Mivel még nem ül föl, nem tettük le az ágyat, de az állással pár napja próbálkozik a járókában.

Kata
panni2005

Sziasztok!

Most csak röviden, nincs sok időm.

Delfinke: Mi volt a baj Marcikával? Bocsi, erről lemaradtam...

Connie: Zokni-ügyben azért nem tudtam segíteni, mert mi kaptunk egy vagon zoknit ajándékba (a fene se nézte a méretét meg) meg rengeteget örököltünk. 1 egész fiók tele van zoknival. Gréti nem szereti, vagy szorítja a lábát, vagy lerugdossa pár másodperc alatt, így ő is lábfejes rugikat hord, és én nem szoktam zoknit adni rá ha napozó van rajtaakkor se. Ill. nagyon ritkán. De nem szeretem a zoknikat.

Zsuba: II-es kórházban szültem. Nem tudok róla, hogy csináltak volna hallásvizsgálatot (ettől még lehet). Gondolom nem az volt amikor hazajövetelünk előtt a vizsgálaton tapsikoltak a füle mellett 2-t Kép
No, de majd rákérdezek a védőnőnél.
Te kinél szültél?

Vezso: Sajnálom, a menzesz dolgot. Én szülés után 6 hétig véreztem és Gréti 2. hónapos szülinapján megjött. Kép(((( Oda voltam a gyönyörűségtől....Kép És csak szopik. Úgyhogy ennyit erről. De szerencsére nem vettem észre semmi változást én sem ettől a szopiknál.
Egyébként jó lehetett a nyaralás, ismerőseink vannak most Törökországba, ők 1 hónapra mentek, és kempingekbe sátorral, és bejárják az egész országot.

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szia Jégvirág Kép
Még nem ismerlek annyira, mit tanítasz?
Mi sem hordunk egyelőre túl sok zoknit, néha, mikor hűvösebb van teszek rá még a rugdalózóra zoknit, és jó nagy méretet és visszahajtom a száránál. Mert, ahogy Vaktyúk is írta, olyan szorosra tervezik őket, hogy nem is értem, látott-e gyereket aki gyártja.
Úgy emlékszem, a kórházban csináltak nekünk hallásvizsgálatot csengővel. Azt minden babáának csinálnak, nem?
Egy hónap nyaralás... Erről álmodom én, egy hét oly rövid. Mire belejössz a pihenésbe, már vége is van. Ha nyernénk a lottón, egész életemben csak utaznánk ...
Sztem a menstruáció mindig a lehető legrosszabkor jön, nem?
Vezso
vezso

Connie,
jó lenne, csak nekünk a Campona írtó messze van BKV-val, ők meg min 6 órát utaznak egyébként is aznap. Na mindegy, legfeljebb itthon leszünk. Bleeee! Kép De szorítsatok, hogy jó idő legyen!

Amikor el voltunk és kezdődött a jó idő, nekem is megjött. Kép De már csodáloztam is, hogy ha nem szoptatok, hogyhogy ilyen soká kibírta. Na nem mintha hiányzott volna!
Panni tiszta dilis ma. Homeobogyó nem használ. Nyafog, sír, nem lehet letenni. Ha mégis, akkor ott kell hasalni mellette. Ha föltérdelek, már kezdi. Már nem tudom, mit csináljak. Remélem, holnapra kialussza! Most is a lábamon hasal és a karomat szívja ki (így legalább nem sír). Fiúk, kemény fába vágjátok a fejszéteket! Kép

Kata
panni2005

Sziasztok!
Nekünk is volt már születésekor hallásvizsgálat,ez bónuszba jár az itteni lurkóknak.Fél 9-től nem hagytam aludni,mire indultunk fél 11 volt,már olyan álmos volt,hogy percekre bealudt és hiába kelesztgettem,azért sikerült bealtatni az időpontunkra ,miután kijöttünk a vizsgálatról kb. 5 perc múlva fel is kelt Maja.Szerencsénk volt.A hallása tökéletes.Volt 2 szobatársam és a törpék is arra az időpontra jó volt velük talizni.Ahogy elnéztem őket az én picikém simán behozta a kg és súly adatokat.Az ébrentartási módszerem azért megért volna egy jó felvételt,képzeljétek el pingvinurat discózni,énekelni (az én tolmácsolásommal),ez egy órát ébren tartotta a lánykát és úgy tetszett neki,hogy majd kiugrott a pihiszékból.Az én picikém hozta a formáját felvette a kapcsolatot a számára szimpi személyekkel és vigyorgot és gőgicsélt,rikogatott és fújta a nyálbuborékait.Ügyi volt na.

Ákos napi 5 perc flört megengedettKép

Vezso
Nagyon irigy vagyok a nyaralás miatt még a kellemetlenségekkel együtt is.

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Timurr,
örülök, hogy minden ok. A Péterfyben azt hiszem nem csengő van (valaki írta), hanem valami ultrahangon rezgő készülék, amit ha a baba füléhez tesznek, akkor visszaveri a hártya a hangját és ha minden jól rezeg, akkor ok a baba (ha jól írom). Merthogy a csengőnek a hangjára néhány halló baba meg sem nyikkan, míg a siketek a csengő szelének irányába fordulhatnak (ha rázod, ugye szelet csinál), így elavult vizsgálatnak számít. De szerintem mindenki meg tudja állapítani, hogy hall-e a babája (legalábbis közülünk mindenki, mert biztos van, aki nem figyel a gyerekére, de nem a Babaneten Kép ). Nekünk majd szeptemberben szemészhez kell vinnünk Pannit, mert 6 hónapos korban van kontroll. Félek, mert mintha bandzsítana és ezt pl a páromtól örökölhette. Persze a babák még nem tudják koordinálni a szemüket, de egyre feltűnőbb. Kép

Na mi van, akkor nem írtok, amikor ráérek? Elriasztottalak titeket? Kép Remélem, nem diliznek a gyerkőcök! Panni most dőlt ki. Kicsit korai, félek, ma éjjel is eszünk és korán kelünk.

Kata
panni2005

Sziasztok!

Ildi,
nagyon örülök a jó híreknekKép

Vezso,
nagyon jó lehetett a nyaralás! Zavaró közjátékok idővel úgyis halványulnakKép MenzeszKép

Timurr,
köszönjük a lehetőséget a flörtreKép Maja is flörtölhet és szabadon udvaroltathat magánakKépKép

Babus,
Kristóf igazi szívtipróKép

Kata,
én itt vagyokKép

Ma olyan semmiheznincskedvem hangulatom vanKép Ráadásul Fia arcán csúf veres kiütések lettek, és ennek "örömére" kicsit meg is nyúzta magátKép Elrongyoltam dokihoz, tele volt a váró tüsszögő köhögő gyerekekkel. Később visszamentünk, és kaptunk valamilyen kencét, úgy kellett csináltatni a gyógyszertárban. Doki szerint valamiféle allergia, bár nem eszik mást mint eddig és nem is váltottam mosószert, vagy öblítőt mostanában.Kép A gyógyszerész nem akart nekiállni, de kisírtamKép

Szóval itt vagyok ...

Kép

Kép
vizimano

Ezek szerint más nincs a közelbenKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
jó, hogy itt vagy! Kép

Na, amíg nem voltatok, megírtam a jelentkezésemet másoddipis pedagógiai asszisztens szakra. Meglátjuk. Bár Dorka nagyszerű csaj és 2 gyerkőc + 1 pocakban/meg kint lediplomázott, azért én nem bízom magamban ennyire és Panniban sem, túl anyás és bújós. Lesz, ami lesz! Valamit csinálni kell... Tanár szeretnék maradni, mást el sem tudok képzelni (azért is ebben az irányban próbálkozom), de félek, nőként gyerekkel egyre kevésbé vesznek fel (ezt tapasztaltam, amikor múlt tanévre állást kerestem). Akkor nagyon jó sulit kaptam ki és én vissza is mennék, ők is mondtak ilyesmit, de 3 év az 3 év és valakit föl kellett venni a helyemre...

Van még valaki?

Kata
panni2005

Itt vagyok Kép Én jó leszek?
Vezso
vezso

Én is vagyok még.Kép
Szeretnék szakjogászira járni, de mivel gyorsan szeretnénk testvért is, nem nagyon tudom, hogy belevágjak-e. Elméletben a kártérítési terület érdekelne.Kép
Szorítok, hogy neked simán menjen.Kép

Vezso,
Rozinak - barátilag!!!!!!!!! - sok puszit küld Ákos a fájós combikájáraKép Mi háfőn megyünk szurira.Kép

Kép

Kép
vizimano

Kata
Én is szorítok Kép Mit jelent a pedagógiai asszisztens? És mit szeretsz legjobban tanítani?

Vizimanó
Sztem nyugodtan vágj bele. Gyerkőc mellett is lehet tanulni Kép De amit választanál az pont olyasmi, ami egy rázósabb terület, nem?
Köszönjük a sok puszit, most aluszkál a kicsi hercegnő szépen.
Lehet, hogy holnap Bécsbe megyünk.
Vezso
vezso

Háfő=hétfőKép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
szerencsés utat.Kép Nagyon jó lesz nektekKép

Nem rázós terület az, mert mindig nagyon érdekelt. Legfőképpen az orvosi műhibák és a kártérítés.Kép Gondolhatod mit összeparáztam a szülésnélKép
Mindig is ez érdekelt valójában!

Vidámabb téma: Már két teljes edzést megcsináltam és ÉG a zsír! Igaz, hogy csak én veszem észre, de alakulni fog ez!

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Hát ez az, én is a műhibákra gondoltam. Úgy vettem észre ott a betegek elég nehezen tudják az igazukat bebizonyítani. Azért mondtam, hogy rázós. De ha ez érdekel, akkor tényleg vágj bele.
Milyen edzés? Kép
Köszi, csak ruhákat veszünk, mert 3 hét múlva nagy esküvőre vagyunk hivatalosak és a gyerkőcöknek, meg nekem is vmi szépséges ruhát szeretnénk venni.Kép
Vezso
vezso

Jó estét!Kép

Holnaptól már remélem nem kell idegenbe járni tusolni, és én is tudok jönni este. Bár bele kell húznom a varrnivalókba, a fiúk rengeteget termelnek.

Pelusügyben beláttam, hogy amíg Ákosnak hasmenése van, nem sok jóra számíthatok kaki ügyben.Kép Reggel kell leadnunk mintát az ÁNTSZ-hez, bár ha vírus, akkor sokmindent nem fognak találni benne.
Az egyéb balesetek a nem megfelelő felhelyezés miatt voltak.Kép

Én is fontolgatom pár napja a további tanulást, pedig hogy megfogadtam, hogy többet nem.Kép

Vezso,
Ákos most úgy osztotta be a napjait, hogy 2 órát van ébren, és utána 1-2 órát alszik. Cicin alszik el, és sokszor ébredés után is szopizik. De már nagyon gyors, ezek 5-10, max. 15 perces szopik.

És én is irigyellek.Kép

KépKép
connie

Connie
Igen, Rozi is gyorsan betermeli magának, ami kell neki, és mostanában igen jól alszik. Végül is, majdnem úgy vannak a napjai, mint Ákosnak. Ez normális, nem? És mióta van hasmenése?
És Te jól vagy? Nem léptek fel a tünetek, amik egy hete voltak? Gondolod vashiánytól volt?
És zajlik a felújítás? (fürdő)
Tanulni sosem késő,még 80 évesen sem, vágj bele! Kép
Gyertek holnap velünk Ti is! Kép
vezso
vezso

Vezso,
Én inkább a tengerpartért irigyellek.Kép

Ákosnak kedd óta van hasmenése, de lehet, hogy még az oltástól. Én jól vagyok, valszeg tényleg vashiány volt, mert mióta szedek vasat, azóta rohamosan javulok. Előbb-utóbb eljutok már vérvételre is remélem.

Felújítás persze húzódik, legújabb időpont aug.31-szept. 1. Ezek a mesterek mindig késnek.Kép

KépKép
connie

Connie
Ja, azt hittem a holnapért. De azért jöhettek Kép Kiszabadultok egy kicsit a felújításból. És már szétszedték a fürdőszobát? És igen, a mesterek indig késnek. Már gondoltam arra, hogy alapítok egy céget megbízható mestereket alkalmazva vállalnék lakás és házfelújításokat. De nem lehetne késni, inni és pontosan kellene dolgozni. Adnék nekik rendes munkaruhát, szállítanám őket és kapnának enni, de fejében maximális pontosságot várnék el. Hogy hangzik?
Azért örülök, hogy javulgatsz és semmi komoly. Gondoltam Rád nyaralás közben, hogy mi lehet a baj. De látom, hogy nincs nagy probléma végül is. Kép
Hasmenés Ákosnak Kép
Most netezés közben vasalok, egész sok megvan már Kép
Vezso
vezso

Connie
Küldök Neked szép tengerpartot Kép

Kép

Kép

Vezso
vezso

Kata!
Engem is felvettek a Pécsi Tudományegyetem személyügyi szervező szakára, csak halasztanom kellett félévet, most szeptemberben kezdem. Akkor nagyon egyszerűnek tünt, de most háááááát!
Szóval Beninek van még két-három hete, hogy az apjától elfogadja a cumisüveget, és még nagyon hadakoznak egymással. Nem tudom mi lesz, mert az oktatás itt lesz Pesten, de egy napot Pécsett kell lennem és amikor suli van akkor apájának kell vigyáznia rá. A tanulás sem lesz egyszerű, még olyan nagyon nem gondoltam bele, pedig a könyvek már itt néznek rám, és belekéne mélyednem a filozófia meg pszichológia rejtelmeibe, de még seeeemmmmiiii kedvem!!!!

Vezso!
Nálunk is van egy 12 éves nővére Beninek és imádják egymást, tényleg nem féltékeny talán csak arra, hogy a picivel többet kell foglalkozni, de igyekszem, bár néha a fejemhez csapja, hogy "nagyon elvan hanyagolva" hála a jóégnek úgye most került bele a kiskamasz korba, és hát elég nehéz tolerálni néha. Benike neki szórja a legszebb mosolyait, és a nővére állandóan cipelgetné, meg "megzabálná".
Rozibaba valószínűleg annyira megszokta a pancsolást a nagykádba, hogy örömmel vetette bele magát a habokba.Sajna nálunk a fürdés nem olyan egyszerű, mert még nem irtam, de Beninek a bal lábán az Achilles ina rövidebb és szinte non-stop gipszben van a kis lába. Úgyhogy a fürdést akkor élvezi ha egy kicsit pihiztetve és tornáztatva van a lába. Amúgy két emberes mert én fürdetem és valaki fogja kis gipszes lábát. Azt mondják, hogy mivel ilyen nagy súllyal született, nem volt helye a pocakba és igy támasztott ki magát. Egyenlőre reménykedem, hogy fél éves korába nem kell megműteni, de sajna sok esély van rá. Egyébként ő már megszokta,olyan kocka hasa lesz, most még kicsit levannak gömbölyitve a kocka élei. Én viszont utálom, combig gipszbe van a lába, és nem lehet úgy dögönyözni.Bocsi csak olyan jó volt már kiirnom Magamból!!!
Patri
patri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?