Sziasztok!
Babus,
ok, mivel Vizimano Ákosa hűtlenkedik, átpártolunk Kristófhoz. Korban is jobban passzol és Panni is tud gépelni, szóval igazi netszerelem lesz.
Akkor most beszéljünk az anyagiakról...
(Természetesen mindent a fiú hoz...
)
Zsuba,
Balázs is jó srác, de külön Panninál nem jelentkezett. Szerintem válasszon és utána harcoljon. Panni romantikus alkat és nem hajlandó a fiúk után futni, hanem megvárja, amíg neki udvarolnak.
Connie,
Panni is olyanokra vigyorog, hogy ne tudd meg! Néha úgy szeretném figyelmeztetni, hogy most nem kéne! Anyukámnál meg sokszor sír, pedig ő a szülein kívül az egyetlen, aki igazán mindent megtesz érte - még annál is többet.
Zokni: mi 16-17-essel kezdtünk és most a 18-20-ast hordjuk.
Marcusz,
nekem terepen nem jön be a bolygókerék, a párom meg csak azt használja. Próbáljátok ki terepen (terep a járda is sajnos), vagy olyat vegyetek, ami átállítható. De semmi képpen Gracot! (Nekünk az van, örökre megbántam.) A csomagtartónk 500 l-es, de éppen be lehet tenni, mert a csomagtartó szája kicsi (Renault Thalia). És a fogókar legyen állítható, mert a babák jó ideig anyásak és úgy vannak el a kocsiban, ha látnak téged.
Jó babavárást!
Wester, Vezso,
kár, hogy nincs fiam, mert most válogathatna!
(Ami késik, nem múlik, remélem!
)
Panni eddig csak a kutyákért bolondult, de ma fölfedezte a galambokat. A vízben a parthoz közeli pancsoló kacsák (Városligeti tó) nem érdeklik, de a galambokért majd meg veszett.
És iszonyú hangos, fülsértő hangon hosszan sikítozik. Rettenetes.
Párom hazament anyukájáékhoz látogatóba.
Havonta megy pár napra.
(Pedig tényleg nem várja senki, csak ha kell tőle valami.
) Szombaton jön haza és hozza anyósékat is. Ez volt a legjobb megoldás (így nem nekünk kell mennünk.) Min 3 fő jön, amiből 2 gyerek - köztük a patronált lánykám is!!! Végre újra láthatom!!! Mivel az én anyukámmal élünk és ő nehezen viseli anyósom (én is), el akarunk menni sétálni a városban. Addig is várost is néznek BKV-val. De ha esni fog, mit csináljunk??? Mert eredetileg a várra gondoltunk és pizzázóra. Mondjuk őket nem érdekli a városnézés (nem mintha sokat jártak volna Budapesten), de az más kérdés. Nekünk ez lenne kényelmes.
Õket (anyósom és sógornőm) a plázák érdekelnék, de ott meg mi nem tudunk mit csinálni egész nap. Meg a 4 éves gyerek sem. Van valakinek esőre ötlete?
Jó éjt!
Kata