Sziasztok
Csak olvasok és kapkodom a fejemet, micsoda támadónénije van Cat
-nek.
Bálint jövő héten egy éves és kb 2 hete kezdte el, hogy egymásra próbálja rakni a kockát és valamibe bele is pakol nem csak ki. persze ha nem sikerül, irtóre bedühödik, ordít hozzá, mint egy sakál és messzire hajigál mindent. Mivel mi járunk/jártunk ilyen-olyan kreatív tanfolyamokra meg a Petőbe is, így mindenhol azt mondták ez egy egy évestől még nagyon korai.
1,5-2 éves korban kell, hogy a rombolás építéssé alakuljon.
Egyébként nekem az jutott eszembe, amikor Bálint kb 5-6 hónapos volt és megkérdezte egy ilyen okoska, hogy ugye segít az öltözködésnél ??!!
Hát persze...
Kirri
Látszik rég jártam a Balcsin, manapság már ilyen jó ott a felhozatal?!
Humi
Nem a hely kell, hanem a kislány ilyen mindenféle adatokra kiváncsi, hogy hány kilóval, hány centivel stb született. majd azért futok egy kört.
Jovival mi újs?
Kriszta
Múltkor írtad, hogy vékony a combom. Erre csak azt mondom,nem a combom vékony, hanem a gyerekem vastag.
Egyébként voltam ma Arninál.
10-re értünk oda. Kb fél óra múlva jött, mert valami dolga volt házon belül. majd olyan dél körül mentem be hozzá, de előrevettek, mert gyerkőcöm megunta a várakozást és ezt hangos szóval ki is nyilatkoztatta. Kijött az asszisztensnéni és megkérdezte a nevemet, majd 2 perc múlva behívott.
Tenyésztések negítívok, csak kis gomba van. Kúp+kence.
9-10 hetes lehetek, szép nagy baba és egy fő megerősítve
Doki szerint 19-26 mm között kell lenni ebben a korban, őkelme 28 mm-es óriás
Tarkóredőre kérdés nélkül bejelentett a lenti UH-ra 22-re kora reggelre, mondván, hogy az ő gépe ilyen szempontból nem megbízható.
Egyébként kismanó rettentő mozgékony volt.
Pörgött-forgott ezerrel, alig bírt egy olyan kimerevített képet csinálni róla, amin láttuk mindenét.
Na rohanok, mert gyerekem már szétharapja a lábamat..
Edit