Új privát üzeneted érkezett!

Cat Kép

írom mailben, ok? Profilos címre nemsoká, most altatok.

Kriszta
soraya

Oksa. Köszi. Akkor már Martinról is dobhatnál új képeket. Már biztos hatalmas bestia.KépKép Most biztos mégjobban élvezed minden percét az együttléteknek vele, hiszen hamarosan jön a kistesó is, így akkor már megoszlik majd a figyelem.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hello csajok Kép

Kriszták így utólag is boldogotKép

Cicás Bálintom köszöni a dícsérő szavakat Kép

JoviKép Jó ötlet megkérdezem a védőnénit születési adat visszakeresés ügyben.

Kismajom bébi véleményhez csatlakozom.
Bálint mindig 2 napig köhög mikor megjövünk apáméktól, mert faterom "mániákus köhögő" Kép Kép
Nem beszélve arról, hogy megérkezésnél épp hogy begurulunk náluk a ház elé és elkezd köhögni Kép

KrisztaKép Én is imádok most együttlenni a szaroskával. Olyan kis értelmesek már így egy év körül.
Bálint ha meglát egy kutyust, nem kell, hogy élő legyen, plüss is lehet vagy bármilyen mondatból kihallja a kutya szót, rögtön elkezdi mondani, hogy kkkkkkk és ugat hangosan.
Bohóckodik ezerrel, grimaszol, sőt amikor mi nevetünk valamin és persze neki gőze sincs hogy min, tehát szívből nem tud kacagni, akkor is nevet, de teljesen látni és hallani hogy erőltetett nevetés.
Na jó nem untatlak benneteket.
Szerdán megyek Arnihoz.
Pussz, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!
Tegnap Beával nyomultunk Arninál és úgy látom azóta még nem írt be. Ott töltöttük a fél napot szó szerint (részemről kilenctől fél egyig, Bea másfél órával többet).
Nem lettem sokkal okosabb, mert nem volt uh csak vizsgálat. Jövő héten megyünk kukkoldába a Praxisba.

Cat, Alena: pénteki talihoz mit szólnátok nálunk? Beával már beszéltem, neki oké. Jöhetnétek ebédre is vagy ha a majmok miatt jobb úgy Nektek, akkor ebéd után.

Cat: látod mennyi okosság rájuk ragad a társaságunkban!Kép Nagyon kell vigyázni mit csinálunk előttük!
A Várgesztesi asszem Villaparknak hívják - néztétek? Mi voltunk ott és nagyon klassz volt! Igaz árakat nem tudok, mert meghívtak. Szép kis házikókat lehet kibérelni, vannak külső és fedett medencék, gyerekmedencék és a központi épületben lehet félpanzióban étkezni. A környéken nagyon szép kirándulóhelyek vannak.

Reditke: Bálintka cukorfalat, vicces lehet, ahogy ugat!

Jovi: még régebben megnéztem, valóban rajta van, de eléggé a vége felé!

Na megyek dógomra,
pusza,
Virág + Miniberci
17+1

KépKép
virág33

OrsiKép
Írok magánban, ha van időd, olvasd el.

EditKép
Cat jól írta, nekem a 16. héten már nem látott túl sokat a saját uh-án, arról nem is beszélve, hogy a gépe felbontása enyhén szólva kivánnivalót hagy maga után.KépÚgyhogy készülj a gyakori várakozásraKép

Lányok, Arni szerint számítanunk kell a túlhordásra. Jövő hét szerdára vagyunk kiírva, de a baba még csak 2750 gr körül van. Ez kicsit idegesít. Méhlepény, flow uh szerint ok.Rendben, hogy én sem vagyok 180 cm, de vékony sem...

Bea
38+6

Bea
regibeus

VirágKép BeaKép
Ez nagyon durva ez a várakozási idő.
Mi holnap megyünk, hát kiváncsi vagyok. De alapban mondtam páromnak, hogy nehogy odamenjünk 9-re, majd valamikor fél 11-11 körül.

Arni gépe azért annyira jó, hogy a tarkóredő mérést meg tudja csinálni vagy már azt is lenn nézeti?

BeaKép Túlhordás Kép Bár én így látatlanban inkább azt kérek, mint egy koraszülést.
Ezek a súlyok nem tudom mennyire jók egyébként. Nekem szülés előtt közvetlenül megnézték uh-van, mert a felvételis doki szerint nem a magzatvizem folyt elKép, csak a terhességi váladék, és akkor azt mondták, kb 2800 gramm, ezekután megszületett 3150-nel.

VirágKép
Hát mikor a halakat utánozza és cuppog Kép
Meg amikor éhes és betotyog a konyhába és mondja, hogy mmammammamm. Tudnék még mesélni Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

BeaKép
Nálunk Oli 38+3-n született 2750 gr-al, és makk egészséges volt.De ne izgulj, ha kisebb is a súlya nem számít, a szervek fejlettsége a lényeg.KépKép
Inkább legyen túlhordás, mint koraszülés, igaza van Editkének.

VirágKép
A péntek jó nekünk, szerintem Alenának is, de vele beszélek még. Inkább ebéd után mennénk, mert délben itt majom etetés is van.KépKép

Jovi üzeni, hogy jól van, és bevarrták a száját.KépKép Ennek a férje örül a legjobban.Kép
Szerdán valszeg kidobják a kórházból.

Ma voltunk egészségrendelésen. Idézem a doktornőt: "Vidékiesen szólva egyik szebb mint a másik.KépKép" Oli 9100 gr Samu 9600 gr-os vágó súlyban van.Kép Oli kitépte a dr-nő nyakából a hallgatót, és bőszen végigrágta.Kép Sajnos lett egy rossz következménye is a látogatásunknak, a támadónéni észrevette, hogy létezünk, és holnapra bejelentkezett.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bea,Kép
Ne izgulj a babó súlya miatt! Nekem azt mondta a doki, hogy 2,5 kg felett nincs különösebb jelentősége a súlynak, sokkal inkább a kihordás ideje a döntő a baba érettségében. Nekem Lacus 2700 g-al napra pontosan született, Kristóf pedig csak 2550 g volt, és másfél héttel jött a kiírt időpont előtt (szerintünk csak 2 nappal jött korábban). Krizsit 1 héttel szülés előtt még 3 kg-osra saccolták (a Győrfy is és a kórházban is). Sokkal könnyebb volt megszülni őket így kis súllyal, mindketten kicsik, de erősek voltak és 2 hónapos korukra elérték az 5 kg-ot.

Edit,Kép
Szerintem az Anyakönyvi Hivatalban is meg tudják mondani a születés pontos helyét.

Cat,Kép
Kristóf is kismajom mostanában. Pl. lehetetlen mellette telefonálni, mert ha meglátja nálam a telefont rögtön keres valamit amit a füléhez tarthat (elsősorban a távirányítók jönnek be neki) és olyan hangosan magyaráz bele a saját nyelvén, hogy nem hallom amit a vonal másik felén mondanak.Kép

Humi
33+3
humi

EditKép

Megmondom őszintén, nem tudom, néz e saját gépen tarkóredőt, mert mi is, illetve Virág is már úgy mentünk oda, hogy máshonnan vittük az értéket. (Praxis). Ha jól emlékszem Cat sem ott mérette. Cat?
Egyébként valóban jó ötlet később odamenni, de sajnos vártam én már ott délután is 2,5 órát. De az biztos, hogy kisebb az esélye a hosszú várakozásnak, mintha reggel mennél.Kép

CatKép
Ki a gyerekorvosotok? Az én támadónénim bezzeg eddig már 4x volt nálam, és még meg sincs a babóci...

Edit, Cat, HumiKép

Hát igen, az biztos, hogy inkább a túlhordás, mint a koraszülés, csak az előzményekből mi nagy babára számítottunk, erre kiderült, hogy inkább kisebb. Szóval meglepődtünk. Meg inkább az zavar, hogy az egyedi értékek (BPD stb) alig változott a 3 héttel ezelőttihez képest. De a dokik nem izgulnak, ameddig a gyomrocskája teli van, illetve a flow normális, nagy baj reméljük nem lehet.

Bea
39+0

Bea
regibeus

Bea Kép
mindenképp egyeztessünk majd, mert van egy adag 50es rucim. Ha rövid manótok lesz, szívesen odaadom Kép

pusz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BeaKép
Én is a Praxisban mérettem tarkóredőt, és azt vittem az öregnek.

A gyerekorvosunk Dr Balogh Zsuzsanna. Nagyon jó fej,érti a dolgát, és alapos. Bár még szerencsére nem sokat láttuk, csak az oltásoknál. De mindig tetőtől talpig átvizslatja a fiúkat. Ennek nem tudom, hogy örüljek vagy sem, mert még a koszt is kiszúrja a fiúk köldökében, vagy esetleg a fülében. Pedig azért nem vagyok egy trehány anyuka.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

HUmi, itt a kocsi, rad varKép Az Ors nektek nagyon kiesik? tudnank ott talizni?Kép Ja es van egy folt a fekvofeluleten, en is igy vettem mar, de nem mertem leszedni a huzatot, felek hogy nem tudom visszatenniKép megprobalkozzam vele?Kép

Beus: nyugi, a vege fele mar nem no a fejuk, Lackonak emlekszem mar a 36. heten 101-es bpd-je volt, kicsit se voltam beijedve, áááááKép aztan a szulesig nem nottKép

orsoly
orsoly

Na elment a támadónéni. Csak felidegesített megint, mert mindent kérdezett, hogy tudják-e már a gyerekek, én meg mindenre nemmel feleltem őszintén.Kép Mozgásban mindent tudnak amit említett, de szellemileg nem. Szerintetek egy 10 hós gyereknek kell mondania, hogy kérem, add ide, pá-pá, baba,mama,papa ? Szerintem nem. Meg ilyeneket kérdezett a csajszi, hogy a kockákat egymásba pakolják-e, vagy a formabedobót berakják-e. Mondtam, hogy ezek csak ki pakolnak még, és rombolnak, de azt profin.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

cat: dehogy kell, ne idegesitsd magad. Tiszta gyagya a nociKép es sajna mar itt elojon a magyar oktatasi rendszer hibaja, nem arra kivancsi hogy mit tudsz, hanem hogy mit nem. brrr. amugy Boti sem mond semmit (oke, mond ilyeneket hogy apa, baba, mama, de nem tudatos, csak gagyaraszas). Amugy a formabedobokat Lacko kb 2 evesen kezdte berakni, akor most huje a nagyobbikom?Kép

o.
orsoly

CatKép
A "támadónénitek" vicces egy nőci lehet...azt nem mondta véletlenül, hogy miért nem írják már a fiaid a doktori disszertációjukat?Kép
Nálunk Joci még fel sem állt, csak mászik és a popiját emeli az ég felé, de azt mondta a dokink, abszolút nem baj, nem vagyunk megkésve és nagyon ügyes a babánk.
Dobok 1 képet róla+haverkájáról, 2 hete készült a B. Almádi strandon, ott beach-eltek a skacokKép
(Joci a bal oldalon)
puszka mindenkinek
KirriKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri! nekem hasonlitanak egymásra, ilyen a véletlenKép Nagyon helyes mindkét kiskrapek!!!

Bea! Nekem minden orvos azt mondta, Orsika max. 2500g lesz, nem is nött az utolso hetekben, a 38. héten megcsászároztak és lett egy 2940g-os babánk, egészségesen. Igaz én kaptam tüdöérlelöt meg jártam oxigént szippantani hogy jobban fejlödjön mert tul kicsinek hitték

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kirri Kép
Almádiban a strandon... kaptok Ti még ezért Kép
gyönyörű mindkettő Kép Joci iszonyúan hasonlít rád, mondták már?

Cat Kép
én már mindenre rutinosan "igen"-nel felelek. Persze esznek tojást, már 3 hónapja tejterméket, paradicsomot, és narancsot is, banánnal... kapnak már bolti felvágottat és májkrémet. Írnak, olvasnak, és kiselőadásokat tartanak a "hova tűnt anya, amikor nem látom" témakörben Kép
kész röhej, ami megy.
Egyébként, ha megnyugtat, nálunk sincs semmi ilyen. A formabedobó meg 1.5 éves kortól van...

pusz. és ne idegeld magad!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép,OrsolyKép
Nem idegelem magam, mert elég sok babával összejárunk, és semelyik sem írja még az orvosi disszertációját, így lehet, hogy nagyobb a tapasztalatom mint a támadónéninekKépKép

KirriKép
Nagyon helyes Jocika. És hasonlítanak a barátjával egymásra.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
KirriKép nagyon édes husi Joci baba!!!!!!! Egykorúak a fiúk?

CatKép Pedig fogadjunk, hogy direkt koszosan hagyod a fiúk fülét!!!! Ne foglalkozz támadónénivel. Vagy esetleg kérdezz vissza, hogy az ő gyereke hol tartott, mit csinált 10 hósan.

BeaKép
Drukk-drukk továbbra is! Azért jobb ha kisebb mint ha óriási lenne, nem? Már szülésileg.

Jovikáról mi hír? Hazaengedték már?

K.
22+4
shaloya

Cat Kép
támadónéni nagyon gáz Kép Boven nem kell ezeket tudniuk, nyugi Kép Martin is rombol, nem rakja egymásba a kockákat, a formabedoboba meg a tetején dobálja a cuccot, nem a kis lukakon Kép

Orsi Kép
nálatok ki kérdezi a májkrémet?? :-o

Kriszta
soraya

OrsiKép
persze, leírtam Neked az útvonalat is, majd szólj, mit döntöttél, meg, hogy mi Neked a legkényelmesebb megoldásKép

Orsoly, Karmen, ShaloyaKép
megnyugtattatokKépa szülés szempontjából meg tényleg nem mindegy, hogy mekkora a baba, a babócinak sem természetesen. Gondolom, ebben Orsoly te vagy a szakértő köztünkKép

KirriKép
nagyon édes kis pasi, kis huncutKép

CatKép
még az a szerencse, hogy nem sokszor jár hozzátokKépA formabedobóról mindig az az mtv-s reklám jut szembe, amikor a kissrác rossz formába akarja rakni a formakockákat, és amikor nem mennek be, fogja, és a kalapáccsal bepüföli őket. Rögtön Samu jutott eszembeKép

Bea
39+0

Bea
regibeus

KrisztaKép
Kreativitásból 5-ös a gyerkőcnekKép

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok Kép
Csak olvasok és kapkodom a fejemet, micsoda támadónénije van CatKép-nek.
Bálint jövő héten egy éves és kb 2 hete kezdte el, hogy egymásra próbálja rakni a kockát és valamibe bele is pakol nem csak ki. persze ha nem sikerül, irtóre bedühödik, ordít hozzá, mint egy sakál és messzire hajigál mindent. Mivel mi járunk/jártunk ilyen-olyan kreatív tanfolyamokra meg a Petőbe is, így mindenhol azt mondták ez egy egy évestől még nagyon korai.
1,5-2 éves korban kell, hogy a rombolás építéssé alakuljon.
Egyébként nekem az jutott eszembe, amikor Bálint kb 5-6 hónapos volt és megkérdezte egy ilyen okoska, hogy ugye segít az öltözködésnél ??!! Kép Kép
Hát persze...

Kirri Kép
Látszik rég jártam a Balcsin, manapság már ilyen jó ott a felhozatal?!Kép

HumiKép
Nem a hely kell, hanem a kislány ilyen mindenféle adatokra kiváncsi, hogy hány kilóval, hány centivel stb született. majd azért futok egy kört.

Jovival mi újs?

KrisztaKép
Múltkor írtad, hogy vékony a combom. Erre csak azt mondom,nem a combom vékony, hanem a gyerekem vastag.

Egyébként voltam ma Arninál.
10-re értünk oda. Kb fél óra múlva jött, mert valami dolga volt házon belül. majd olyan dél körül mentem be hozzá, de előrevettek, mert gyerkőcöm megunta a várakozást és ezt hangos szóval ki is nyilatkoztatta. Kijött az asszisztensnéni és megkérdezte a nevemet, majd 2 perc múlva behívott.
Tenyésztések negítívok, csak kis gomba van. Kúp+kence.
9-10 hetes lehetek, szép nagy baba és egy fő megerősítveKép
Doki szerint 19-26 mm között kell lenni ebben a korban, őkelme 28 mm-es óriás Kép Kép
Tarkóredőre kérdés nélkül bejelentett a lenti UH-ra 22-re kora reggelre, mondván, hogy az ő gépe ilyen szempontból nem megbízható.
Egyébként kismanó rettentő mozgékony volt.
Pörgött-forgott ezerrel, alig bírt egy olyan kimerevített képet csinálni róla, amin láttuk mindenét.

Na rohanok, mert gyerekem már szétharapja a lábamat..
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Cat,Kép
Normális a támadónénitek? Ilyen erővel azt is megkérdezhette volna, hogy milyen hosszú verset tudnak fejből a fiúk, tisztán éneklik-e a Boci-bocit, és mennyit futnak 100 m-en.Kép Lehet, hogy olyan szépen megnőttek a srácok, hogy egy évvel nagyobbnak nézte őket?! Kép Amúgy Krizsi most 15 hónaposan kezdi rakosgatni a formabedobót, de még mindig inkább kevesebb, mint több sikerrel. 10 hónapos korában azt kérdezte kontrollon a Neurológus doki, hogy kézbe veszi, fogatja-e a tárgyakat és esetleg dobozból ki is pakolgat-e már. Csak, mert ennyit kell tudnia egy 10 hónapos gyereknek.

Orsoly,Kép
Ettől a teljesítmény kényszertől én is ki vagyok bukva. Miért az számít, hogy mit nem tud a gyerek, ahelyett, hogy azzal foglalkoznának amit már tud?!
A várakozó babakocsit köszi.Kép A folttal ne kínlódj, majd kipucolom. A hozzávalókat sikerült megtalálnod? Amúgy teljesen jó az Örs, útba esik Nagymama látogatáskor.Kép Mikor talizzunk?

Kirri,Kép
Nagyon édik a srácok.Kép A képek alapján tényleg nagyon hasonlít rád Joci.

Humi
33+4
humi

Edit,Kép
Ha megvan a hely (kórház) ahol született a kislány, akkor ott meg kell lenni a nyilvántartásban az adatoknak. De a védőnéni ötlet is jó, meg a gyerekorvos nyilvántartásásban is meg kell lennie ezeknek. Anno beírták ezeket a baba kiskönyvébe (oltási könyvébe) is. Nincs meg véletlenül?
Gratula a szép nagy pocibébihez!KépKépKép

Humi
humi

Humi: igen-igen, megvan mindene, mindket uleshez talca es teto, plusz az elso uleshez zsakKép a foltot akkor meghagyom neked, bocsi erteKép

jovo heten tudunk talizni valamikor?Kép inkabb delelott, delutan mar nem sok idom van (alszanak vagy 5-ig a skacokKép)

o.
orsoly

Orsoly,Kép
De jó!Kép Akkor legyen jövő héten valamelyik délelőtt. Krizsi hétalvó, fél 10 körül ébred; ha lehet ne tegyük nagyon koránra a talit. Mondjuk hétfő??? Dobsz egy mailt a hhi@axelero.hu -ra nekem, hogy mikor lenne jó?

Humi
humi

Lányok, szerintetek, ha júniusban regisztráltam a Babaneten a 4D-re, ami elvileg 1000 Ft engeményt jelent, az holnap még érvényes? Kaptam egy kódszámot, amit a múltkor elfelejtettem mondani, így most szeretném igénybevenni a Praxisban.

K.
shaloya

Krissi Kép
Kép érvényes, az mindig. Kép

Soraya Kép
a védőnéni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi,Kép
Én a 2 évvel ezelőtti regisztrációnál kapott számot mondtam be utoljára és arra is járt a kedvezmény.
Humi
humi

Csajok!Kép
Kösz a védőnénis bíztatásokat. Nem voltam azért rest és elmondtam neki, hogy szellemileg mit tudnak a fiúk.KépKépKépKép
Samu: tud visszalihegni ha lihegünk neki,oroszlánüvölt és röhög magán, és pisze puszit is ad, és a fütyijét huzogatja.
Oli: tudja csikorgatni a fogait, orrpuszit ad, és farkasszemet is tud nézni, és az orrába is turkál.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép futyijét is huzogatja Kép orrot túr KépKép

Orsi Kép
jézus...aszittem anyós ilyen, dehogy egy védono?

Edit Kép
nem-nem, a combod vékony, ne is tagadd Kép

Kriszta
soraya

cat meg azt megosztod velem hogy a tamadonenid szerint mit kell tudnia mozgasilag egy 10 hosnal? letesztelem mar Botit....Kép
orsoly

SziasztokKép

Meg vagyok jőveKép Vagyis mög vogyok jövöKép

Műtésnél minden OK volt, a kolléganők (műtősnő, anesztes) leszúrtak, hogy mér titkoltam, hogy én vagyok énKép Mondtam, hogy ott a nevem a kiíráson, meg persze bevallottam, hogy én sem szoktam nézegetni a beteg nevét, csak azt, hogy mit operázunk rajtaKép

Visszaolvastam.Kép

Cat: KukihuzogatásKépKépKép
Egyébként egy (főleg két!) 10 hós gyereknek minimum késsel-villával kell tudnia enni és legalább két nyelven kell tudnia kulturáltan alapszinten beszélni, természetesen hibbbbátlanul!Kép (Tod, mit? Menjen ő is a bánatba! Mmint a tám.néni)
Egyébként nekem is az volt a taktikám, mint Orsinak. Ill. hülye fejjel Virit etettem mindennel, amit előírtak. Boginál már rutinos voltam, bólingattam és szopiztattam pótlás nélkül még fél évesen is, ahelyett, hogy 6hetes korától szoktattam volna a zőccséghezKép

Beus: nekem mindkét csajszi "pici" volt. Viri 2950g, 48 centi, Bogi 3350g, 50 centi. Még a szülés eindulásakor is rémisztgettek, hogy Viri nagyon kicsi lesz, kis súlyú, stb. Tök rendben volt vele mindenKép

Edit: gratula a "kis"manóhozKép

Pusza:
Jovi+Bélus (nem tudom, lesz-e rendes neve szegénynek valaha?Kép)
21+6

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Köszi a reg.-es infót, akkor ma bevetem a recepción....

CatKép
Azért az orrtúrást is el lehet rontani, remélem, profin csinálja Oli.Kép

JovikaKép
Örülök, hogy túl vagy rajta. Majd gyere az nlc-re, képzeld megváltoztatták a dizájnt, valami iszonyat és állati lassú. De azért várunk vissza.

Pusssssssz
K.
22+5
shaloya

Sziasztok!Kép

Kissé eltűntem mostanság, nálam újra beköszöntött az álomkór!

Támadó néni nálam is alakított tegnap:
nézegeti a 20 hetes genetikai Uh leletemet - ami a doki szerint tökéletesKép - és azon 18. hét van írva, mert hogy annyinak saccolta Botit a gép.
Erre támadónéni gyanakvóan rám néz, és megkérdezi: "dohányzik?"Kép
Majdnem mondtam neki, hogy persze, de csak ha iszom! IdiótaKép
Pláne, hogy tudja, hogy két évet vártunk a babára, és orvosi segítséggel sikerült.

Ezek után délután volt egy kis riadalom, mert lett két pici tejeskávé színű folt a bugyin.Kép Pánik beindult, hívtam a dokit, aki megnyugtatott, ha nincs több, ill. nem görcsölök, és érzem Botit mozogni, akkor nincs nagy gáz, de reggel megnéz Uh-n.
Szerencsére ma az Uh-n minden a legnagyobb rendben volt, Boti jól van, lepény a helyén!Kép
És a poén: most már 20 hetesnek mérte a gép a nagyfiút, pedig 3 napja volt genetikai Uh!
Röhögtünk a párommal, hogy erre talán azt mondaná a védőnő, hogy: "úúúristen! Túl gyorsan nő a gyerek - ezzel gondok lesznek!"KépKép
Na, hát ennyit a védőnőkről.Kép

JoviKép
Örülök, hogy minden OK, vigyázz magatokra!Kép

BeusKép
Drukkok mennek!Kép
Nem biztos, hogy pici lesz a babus, az Uh-k elég pontatlanul mérnek - szerintem!Kép

Puszi!
Zitus
20+6Kép

Kép
Kép
zituska28

Joci és haverja mindenkinek köszöni a dícséreteketKépKép
CatKép
Fütyihúzogatás nálunk is van..mármint JocikánálKép
OrsiKép
Még készülünk Almádiba!KépA párommal megbeszéltük, sokkal klasszabb hely, mint B.Füred..ő egyébként anno fiatalkorábanKépodajárt csajozni.Manapság már csak horgászniKép
KarmenKépCatKép
A pasik tényleg egykorúak, egy napon!!!(május 5-én) készültekKépKép
Egyébként az Almádi strandon mi is megkaptuk:
-Ikrek?-kérdezi a néni..
-Persze-mondom-csak más az anyjukKép
(2 baba+ Mór anyja+apja+én voltunk...nem tudom miből vélte a néni, mert 2 különböző babakocsi volt 2 különböző anyukávalKép

pusz mindenkinek
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Már megint csak kérdezek:

Schöpfben a lenti nagy UH-n apukák jöhetnek kukucskálni, vagy ott szigor van?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditkeKép
Mehetnek Apjukok is kukucskálni.Kép

OrsolyKép
Mozgásilag, kell tudniuk mászni, az a legfontosabb, ülni, állni, és azt megkérdezte, hogy állva elengedik-e pár másodpercre a kapszkodót. Ondtam, hogy el, és el is esnek olyankor mint az ólajtó.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat: akkor jo, ezeket Boti is csinaljaKép mondjuk szerintem egy 10 hosnak meg nem kene elengednie a kapaszkodot sem, de ez mar eltorpul a tobbi hulyeseg mellettKép

jovi: orulok hogy megen vagy es minden rendbenKép talaljatok man valami nevet annak a gyereknek (bar most talalkoztam egy lannyal, ahol a szulok nevet kapta volna a gyerkoc, attol fugg ugye milyen nemunek szuletikKép Na ott apa Bela volt, a gyerek nyilvan megerezte mert csaj lett es OrsiKép)

o.
orsoly

Csajok, próbálok feltenni képet a kerekfejű fiamról. Kissé homályka, de hátha kivehető.
shaloya

Shaloya: olyan szééépKép Énisénis akaroook képetKép

Orsoly: tudod, mit, akkor mi Bélánk is Orsi leszKépKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

KrissiKép
Nagyon szép. Tiszta anyja.KépKép

JoviKép
Huss pihenni, mit dorbézolsz még itt ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi lányokKép
Igen, nekem van ilyen tepsiképem.Kép
Győrffy doki rámnézett és rögtön képben voltKép

Orsi? Jovika, ez mindenesetre jobb mint a BélaKépKépKép

K.
22+5
shaloya

Hali!
Hoztam én is képet, ma csináltam Kép

Kép

Kép

Most ezt gyakoroljuk:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Te jó ég, Minyu, te most szültél! Mekkora ez a baba! Gyönyörű!!!! Huncut fekete szemei vannak!Kép
shaloya

Sziasztok!

A 2005. téli babás topicból jöttem át egy kérdéssel. Régen a "megint megjött"-be írogattam és mindig olvaslak titeket is.Kép

Voltunk 4D UH-on, ahol azt mondták, hogy 80%, hogy kislányunk lesz. Alulnézetből tudták csak nagy nehezen megnézni (faros a Drága és félig háttal fekszik) és mondták, hogy azért a következő UH lesz a biztos. Nem tudom mit csináljak, mert 1,5 hét múlva megyek a dokimhoz és szívem szerint megnézetném vele is (van a rendelőjében UH), hogy kislány vagy kisfiú, de már 7 alkalommal UH-oztak a kezdeti dolgok miatt és aggódok, hogy nem ártalmas-e. Egy dokival beszéltem (nem a saját orvosom), ő azt mondta, hogy az UH-nak semmi magzatkárosító hatása nincs. A másik verzió, hogy várok még 1,5 hónapot a 32. heti UH-ig, de az még olyan messze van. ??? Kép
Mi a véleményetek?

Szilvi
25+2
szilvi26

MinyuKép
Gyönyörű a kisfiad!

KépKép
KépKép
kirri

MinyuKép
Tényleg még csak most szültél, és már mekkora ez a fiú! Nagyon szép kislegény lett.

SzilviKép
Tényleg nincs az UH-nak semmi magzatkárosító hatása, csak állítólag kellemetlen nekik, mert hangos. Én nem bírnám ki a 32. hétig, tuti megnézetném, mert hajt a kíváncsiság.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Szilvi Kép
Én tuti, hogy nem bírnám ki a 32. hétig. Nekem is nagyon sok Uh-t csináltak Krizsinél és nem okozott semmi bajt. Szerintem ne aggódj emiatt.

Orsoly,Kép
Jó a hétfő de vagy inkább valami más időpont legyen?

Humi
34+0
humi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?