Mamintiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratulaaaaaa!!! Úgy örülök!
Ma megint voltam UH-n, mert tegnap este nagyon görcsöltem. Beszéltem akkor az orvosommal, és ma reggel ő "ébresztett" a hívásával, hogy milyen volt az éjszakám, hogy vagyok. Mondtam neki, hogy épp most panaszkodtam a férjemnek, hogy megint görcsölök. Erre mondta, hogy mindenképpen menjek be ma UH-ra. És a cystám köszöni szépen megvan, és plusz megint előjött a petevezeték tágulatom, és v.sz. attól görcsölök...
Mondtam neki Uh után, hogy már nagyon elegem van, szeretném, ha eltűnne. Kérdeztem, hogy a mostami vérzéssel eltűnhet-e, azt mondta, hogy lehet, hogy vérzés sem lesz...
Eddig pedig azt vártam angyon, hogy utána tiszta lappal indulhassak, erre tessék. Már nem tudok bízni semmiben sem, úgyhogy a mostani zebrám átadom bárkinek!!! Azon tök jót nevettem, amikor diktálta az aszisztensnek az adatokat, és az asz. mondta, hogy ez jó nagy... Erre ő, ne tesék rémísztgetni a beteget. Asz.: Nem csodálom, hogy érzi, hogy ott van a cysta, ezzel a vékony alkattal...
Most abban maradtunk, hogy ma este megdumcsizzuk a továbbiakat, mert uyge jövő héten mi Pápán leszünk anyukáméknál. A ciki az, hogy anyut nem szeretném idegesíteni ezzel, nem tudom mit fogok kitalálni, ha jönnöm kell kontroll UH-ra.
Vica boszi!
nem dolgozol egy kicsit túl drágán??????
Mondjuk nekem is be szoktak jönni a megérzéseim, suliban órák előtt mindig hozzám szoktak jönni, hogy ki fog felelni szerintem, me nagy %-ban el szoktam találni...
Most valahol titkon azt remélem, érzem, hogy bezebrásodok most, mindezek ellenére, de hogy előjött ez a petevezetéktágulat, így már nem sok esélyét látom...
Zsuzska!
Igazából nekem bármikor jó a tali, te dolgozol, inkább alkalmazkodok én hozzád. Most szombat de? Mert akkor férjem úgyis dolgozik, és akkor Viki sem alszik.
Szelivi!
Ezek tuti + tesztek!!!