Új privát üzeneted érkezett!

Nem ééééééééér!KépKépKépKépKépKépKép

Hova lett amit írtam?????????????????

na majd ebéd után megírom, ha addig se jelenik meg....

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szerintem tegyétek fel ide a képet. Én sajnos nem tudom, szerintem lassú a gépem. Kicsit már öregecske. A szerzői jogokat szerintem nem sérti! :-)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mi lenne, ha valaki aki megkapta a teszt képet feltöltené nekünk? Mert én is akarom látni. Ha nem vállalkozik senki akkor címem a profilomban.

A teszteléshez: nekem régen 36,8 volt az alaphőm, mostanában ment le 36,6-ra. Szerintem semmi jelentősége nincs, de legyen nektek igazatok és a kövi ne jöjjön meg és akkor lesz teszt. Különben meglepett hogy 36,8 és lassan századokkal megy felfelé, de gonolom a késői kelés miatt. Különben is, én csak a pozitív tesztet szeretném megismerni, most szerintem csak kidobott pénz lenne. Különben meg, ha baba van, akkor teljesen mindegy mikor tesztelek.
Na most jól beindítottatok, így is egész hónapban a hasamon van a kezem, mint aki máris babás, erre ti még erősítitek. Olyan izééééék vagytok.

Kép

Kép
vkhajni

Szóval Szelivi tesztjei:

Kép
kata1977
Hatvan

Szelivi,
Csak kicsit nagy volt alapban a kép, szerintem csak az volt a gondja a gépnek. Kép
De mit is filózol Te ezeken a teszteken?!?!?! Kép
kata1977
Hatvan

Hajni!

Bocsi nagyon! Nem akartalak feleslegesen idegesíteni! Szánom-bánom bűnöm! Kép Meg tudsz bocsátani? Kérlek!!! Kép Nem tudtam, hogy alapból magas a hőd.

Betti

Betti
betti73

Hajni,
Akkor én már nem is mondom, hogy nekem is gyanús vagy ezzel a kevés mensizéssel... Kép

Betti,
Ahogy én ismerem Hajnit, nem haragszik ám igaziból! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Semmi gond Betti, felteszem a görbéimet mindjárt és akkor legyetek okosak Kép.

Június:
Kép

Azóta meg ugye folyamatosan 36,8

Kép

Kép
vkhajni

Ja bocsi, az utolsón nem igazán látszanak az adatok. Mindjárt csinálok másikat.

És hogy most elnézem egyiken sincs az elején 36,8 körül. Pedig én teljesen azt hittem.

Kép

Kép
vkhajni

Lehet, hogy az "munkám" miatt, de nekem a főnökeim is mindig azt mondják, hogy csak az biztos, ami már elmúlt, de még azt is átírhatják a törikönyvek. Szóval, majd ha ultrahangon látom, akkor elhiszem. Elvileg max júli 8-án, vagy min júli közepén készülhetett el a babuci. Majd hozok uh képet, ha van babuci. Keddig még bírjuk ki!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Ez a legutóbbi:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na mindig lemarad valami a grafikonról Kép. De majd számoltok. Kettővel kezdődik Kép.

Ahogy igy lenézem, lehet hogy kicsit izgulok, de majd igazán akkor kezdek el, ha előbb meg fel 37-re. Most hogy így bebeszélem magamnak, holnap már 37 lesz Kép.
Na jó, délután megbeszélem a párommal, hátha engedélyez ez egy tesztet. Ha igen, akkor veszek valami legolcsóbbat.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

A júniusi görbéd összeállt, de a júliusi kicsit zavaros így két részletben! Júniusban a 13. nap környékén volt pé-d. Aztán a ciklus végén szépen lement a hőd. Hány napig szoktál mensizni?
Elküldöd nekem e-mailban a júliusi görbéd?

Betti
betti73

Nincs az két részletben, csak július kettészakadt, sajna a ciklusom nem igazodik a hónapok hosszához. Tehát a július két ciklus.
Na szóval remélem érted.

Különben úgy a vége barnázásokkal együtt kb 7 napig szokott meglenni, pirosan meg olyan 6 napig. Most már elmúlt tegnapelőtt a piros és most csak az utó barna van.

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi látom mi a problem Kép. Kicsit nem vagyok ma formában. Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Tehát ez a június-július:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, mostmár mindenkit jól összekutyultam?

Jobb lesz ha inkább csendben maradok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ennyire bekutyultalak benneteket,hogy még mindig bogozzátok, vagy csak unjátok a nyafizásomat? Különben mondtam a páronak, és azt mondta gondolkozik rajta. Kíváncsi vagyok mit dönt. Szerintem lebeszél majd Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hát Hajni, akárhogy nézem a görbédet, nekem sajnos nem mond semmit.
Nekem az mond valamit, hogy kevés volt a mensi és most fent van a hőd.
Vegyél One Stepet. Az akciós a Rossmannban meg eddig ha jól emlékszem egy csomó lett +.
[size=-2]szurkolok[/size]

Kép
Kép
Kép
vica1982

De ha negatív lesz akkor benneteket foglak szidni, ok?

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Kicsit most még jobban összezavarodtam. A számok naptari napok, vagy ciklusnapok? Most már augusztus van, a legfrissebb görbéd melyik? Kíváncsi vagyok nagyon. Foglalkozási ártalom az elemezgetés nálam! Kép Akkor leírnád pontosan a két utolsó ciklusodat?

Betti
betti73

Sziasztok!
Nem tudom, hogy emlékszik-e még rám valaki. Néha irogattam nektek, de mostanában csak olvasok.
Szelivi
Szerintem is olyan pozitivak ezek a tesztek, hogy csak na.
Maminti
Gratulálok!
Zafír
Drukkolok neked. Mit érzel amúgy?
Anita
Sajnálom, hogy megint megjött. Nem hívtad fel az orvost, hogy ez mi lehet? Jó talizást nektek Zafírral.
Nekem pénteken lesz a 2. inszemem kérhetek majd drukkokat?
Hajni
Nem rossz ez a görbe!
Sziasztok
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Szia Gyöngyi!!!

Nagy-nagy drukk péntekre.Aztán nagy pihenés legyen ám!!!!!Nem hívtam a dokit,mert szeptembert beszéltünk meg,de mennem kell majd gyógyszert iratni lehet beszélek vele.Valami nincs rendben.Írtam mélt meg kaptad??Kérdeztem egy csomót!
csanita

Betti Kép. A múlt havi az az amire az van írva, hogy ez a legutóbbi (utolsó előtti görbe itt). Az előtte lévő meg az amelyikre június-július van írva (itt az utolsó). Ciklusnapokban van a számozás. Nem értem azt a kérést hogy írjam le a utolsó két ciklusomat. Mit írjak le?

Gyöngyi, bezom benne, hogy tényleg jók ezek a görbék.

Kép

Kép
vkhajni

Hát ezekhez az elemezgetésekhez nem tudok szólni.

Gyöngyi!
Szurkolok nagyon, aztán tessék jelentkezni a jóhírrel is!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni!

Akkor a június-július után jön a legutóbbi? Most már kezdem érteni. Akkor is furcsa, hogy miért van még mindig ilyen magasan a hőd. Milyen mensis fájdalmaid voltak a vérzés alatt?

Betti
betti73

Gyöngyi!
Jó újra hallani felöled. Mennek a drukk-hegyek!Kép

Hajni!
Helyre kis görbékKép Párod jutott már valamire?

Kép
Kép
maminti81

Ezt simán meg tudom magyarázni. Egyszerűen hülye a hőm.
A szokásos két Flectoros görcsölésem volt. Sőt még erősebb mint szokott és tovább is tartott. Előbb kezdődött és még a második napon is kellett rá gyógyszert bevennem.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti köszi a görbék nevében a dicséretet Kép. A párom még nem hívott. De most gondolkodtam el rajta, hogy úgy néz ki mintha én mindenben az engedélyét kérném. Pedig csak úgy érzem ezt kívülebbről látja és reálisan tud dönteni tesztelés ügyben. Ha ő nem lenne szerintem én is felvásároltam volna az összes tesztet a környéken Kép. Pedig látom milyen szomorúak vagytok, ha negatív lesz. Különben meg abban állapodtunk meg a férjemmel, hogy ha egy hétig nem jön meg akkor fogok tesztelni. Erre most előálltatok egy új változatta Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Anita
Megkaptam és írtam mélt.
Köszi lányok előre is.

Kép
Kép
bgyöngyi

Hajni!

Inkább nem mondok semmit! Kép Sajnos nem látunk beléd. Kép Peteérésed tuti, hogy volt, az szépen látszik mindkét görbén. Akciókat jól időzítettétek?

Betti
betti73

Hajni!

Megfogadtam én is, hogy legközelebb akkor tesztelek, ha legalább egy hetet fog késni. Még soha életemben nem késett ennyit, max 1-1 napot. Várom már a késős hónapot nagyon.

Betti
betti73

Betti, remélem jól időzítettünk. De szerintem itt más lehet az ok.
Na szép, én itt minden kérdésre szorgalmasan válaszolok, te meg nem nyilatkozol a végén. Pedig úgy vártam mit mondasz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én vagyis mi azért választottuk az egy hetet, mert max ennyit késett mióta nem szedem a gyógyszert. Különben szerintem akkor sikerült valami, mert addig se és azóta sem késett, inkább előbb jött. Hát majd egyszer csak kiderül. Bár én nem hiszek abban, hogy olyan szerencsés legyek, hogy már van is baba a pocimban csak nem tudok róla.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Az június-július ciklusod végén lement a hőd mikor mensizni kezdtél? Ha jól veszem ki a görbékből, akkor 36,8-ról lement 36,5-re az első napon. Jól látom, vagy már megint keverem a görbéket. Most meg nem ment sehová, illetve fent maradt 36,8-on! Kacifántos egy ügy az biztos. Helyedben én tesztelnék, hogy kiderüljön a turpisság! Ha negatív, akkor az azt bizonyítja, hogy magas hő még nem jelent babát, ha pozitív, akkor meg azt, hogy vérzés ide vagy oda, attól még lehet baba.

Betti
betti73

Mellesleg megjegyzem, hogy apukám már megmozdult a nagymamám hasában, amikor kiderült a terhesség. Nagymamám szépen "mensizett" minden hónapban. Mondjuk ez falun volt 57 évvel ezelőtt! Kép

Betti
betti73

Maminti, Te dolgozol??Vag ycsak ugy csinálsz?KépKépÉn bizti nem tudnék dolgozni!!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Hajni!
Ezzel az erős görcsöléssel majdnem meggyőztél. Bár az is lehet gyanús, hogy hamarabb jött és jobban fájt. Én már nem mondok semmit!Kép
Te döntesz!

Egyébként én is eldöntöttem, hogy ha mégegyszer késik, akkor legalább 5 napot, de inkább egy hetet várok a teszteléssel. Ha van ott valaki, akkor egy hét múlva is ott lesz, ha időközben távozik, akkor jobb, ha nem tudok róla, ha nem nincs ott, akkor úgyis megjön...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni!

Most már nem tudok semmi okosat mondani! Kép Figyeld a hődet, aztán idővel kiderül minden.

Betti
betti73

Az első hónapban mikor leesett 5 tizedet megjött és az új ciklus ugyanonnan indult. Aztán a 2-nál meg 1 tizedet esett, a kövi ciklus 3 tizeddel alacsonyabbról indult. A3-nál meg37-nél jött meg és 37-ről indult a kövi, majd másnap 5 tizedet esett. Most meg két tizedet esett a végén és ugyanonnan indult. De ha baba lenne, akkor vissza is kellett volna már másznia nem?

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska!
Szerencsére az egyik munkatársnöm szabin van, a másik meg el van foglalva, úgyhogy senkit nem érdekel, mit csinálok. Álmodozhatok és örülhetek kedvemreKép

Egyébként én is kitüztem anno 1 hetet magamnak. De mivel nekem életemben 2x volt 28 napos ciklusom, általában max 25, ezért teszteltem ilyen korán.

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Képzeld még a férjemnek is elmeséltelek, pedig nem nagyon szereti, hogy az "interneten pletykálok". Még meg is kérdezte, mikor mondtam, hogy én tudtam,hogy "tényleg?". Ez azért nem semmi haladás nálaKép

Jól bezavartál ám nekem! Pedig azt hittem, ezt a hónapot simán kibirom anélkül, hogy sokat variálnék rajta.

Itt és most megkérlek benneteket, hogy, bármikor ha felhozom a témát: "tesztelni szeretnék", "valamit érzek", "hányingerem van" stb, jól hordjatok le, hogy szálljak le a földre és gondoljak a fogadalmamra (5-7 napkésés utáni tesztelés). Előre is köszi!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Rám számíthatsz!! Kép Kölcsönösen támogassuk egymást, jó? Csak 1 hét késés után szabad tesztelni!!!!!!!!

Betti
betti73

Oké!
Összefogunk!
Csatlakozol a Kamillával kötött egyezséghez, hogy egyszerre leszünk zebrásak?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Csatlakoznék, de szerintem Kamillának most jók az esélyei ebben a hónapban, nekem viszont nulla. Kép

Betti
betti73

Naaaaaaaaaaaa. Tudod, hogy nem szabad így gondolkodni!
Maminti is ezt mondta...
Egyébként amíg nem jön meg, mindig van esély!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mamintiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Hatalmas gratulaaaaaa!!! Úgy örülök!

Ma megint voltam UH-n, mert tegnap este nagyon görcsöltem. Beszéltem akkor az orvosommal, és ma reggel ő "ébresztett" a hívásával, hogy milyen volt az éjszakám, hogy vagyok. Mondtam neki, hogy épp most panaszkodtam a férjemnek, hogy megint görcsölök. Erre mondta, hogy mindenképpen menjek be ma UH-ra. És a cystám köszöni szépen megvan, és plusz megint előjött a petevezeték tágulatom, és v.sz. attól görcsölök... KépKépKépKépKépKép Mondtam neki Uh után, hogy már nagyon elegem van, szeretném, ha eltűnne. Kérdeztem, hogy a mostami vérzéssel eltűnhet-e, azt mondta, hogy lehet, hogy vérzés sem lesz... KépKépKépKép Eddig pedig azt vártam angyon, hogy utána tiszta lappal indulhassak, erre tessék. Már nem tudok bízni semmiben sem, úgyhogy a mostani zebrám átadom bárkinek!!! Azon tök jót nevettem, amikor diktálta az aszisztensnek az adatokat, és az asz. mondta, hogy ez jó nagy... Erre ő, ne tesék rémísztgetni a beteget. Asz.: Nem csodálom, hogy érzi, hogy ott van a cysta, ezzel a vékony alkattal... Kép Most abban maradtunk, hogy ma este megdumcsizzuk a továbbiakat, mert uyge jövő héten mi Pápán leszünk anyukáméknál. A ciki az, hogy anyut nem szeretném idegesíteni ezzel, nem tudom mit fogok kitalálni, ha jönnöm kell kontroll UH-ra.

Vica boszi!
nem dolgozol egy kicsit túl drágán?????? KépKépKép Mondjuk nekem is be szoktak jönni a megérzéseim, suliban órák előtt mindig hozzám szoktak jönni, hogy ki fog felelni szerintem, me nagy %-ban el szoktam találni... Kép Most valahol titkon azt remélem, érzem, hogy bezebrásodok most, mindezek ellenére, de hogy előjött ez a petevezetéktágulat, így már nem sok esélyét látom...

Zsuzska!
Igazából nekem bármikor jó a tali, te dolgozol, inkább alkalmazkodok én hozzád. Most szombat de? Mert akkor férjem úgyis dolgozik, és akkor Viki sem alszik.

Szelivi!
Ezek tuti + tesztek!!! KépKépKép

moni

Vica!
Én is összefogok veletek! Aztán majd ejnye-bejnyézek, ha tesztelni szeretnétek. De ti is nekem! Mert én is hajlamos avgyok a "bebeszélésre". KépKépKépKépKép

moni

Móni, Betti!
Akkor kiscsapatunk boldogan menetel a közeledő zebrák és az elkövetkező csodás hónapok elé!
Ámen

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Pé.-nek még semmi jele, csak a 10.napon vagyok, közben ugye szedem a fincsi antibiotikumot, párocskám meg szombaton hajnalban huss-huss elrepül egy hétre. Majd jövő hét közepén fogok szépen pé-ileg görcsölgetni nagy magányomban! Kép

Móni!
Nem jó hírek, de úgy tűnik, hogy az orvos ura a helyzetnek. Legalább már tudod, hogy mi a gond. Kitartás!!!

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?