Új privát üzeneted érkezett!

Anikó
Olyan jó, hogy jöttél! Már kicsit kezdtem aggódni!Kép
Képeink: köszi!Kép Hogy nagy kópé? Az nem kifejezés!!! Óriási!Kép A szeme sem áll jól néha!Kép
Szülinap: ne szomorkodj, szerintem sok baba ilyenkor még nem érti mi is ez a felhajtás.Kép Kíváncsi vagyok Gergőre!Kép Torta milyen volt? Nem kóstolta meg Bencus?

Ági
Én is örülök neki, hogy ennyi tejem van és Gergő ennyire szeret szopizni! Igazándiból mind a ketten annyira szeretjük, hogy nem tudom, mikor fogja abbahagyni?Kép Mondjuk jövő ősszel mi is belevágunk a második babaprojectbe és addigra már majd le kell csökkentenem a dolgot, de addig, ha Õ nem akarja elhagyni én nem fogom erőltetni.Kép
Harapás: párszor Gergő is csinálta, de rászóltam és mondtam Neki, hogy ez fáj és aztán nem csinálta. Érdekes, hogy Õ főleg félálomban harapdált, illetve volt 2-3 alkalom, amikor direkt harapott, játékból, de hamar megértette, hogy nem jó vicc.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Andi
Bocs, de csak most jutott eszembe, hogy Te kérdezted a bevásárlókocsit!
Ez a balatonfüredi CBA-ban volt, igazándiból csak azért ezt vittem, mert nem volt apróm a nagy kocsihoz. Aztán Gergő és Apa utánamjöttek és pont Gergő mérete volt.Kép Már Õ tolta a kocsihoz.Kép

Orsi

avocado

Orsi!
Végül egyszerű csokitorta volt a Horváth cukiból,autó és cica marcipánnal,egyszerűen nem volt időm csinálni semmit.Kép Nagyon ízlett neki,de még jobban,amit anyu csinált tegnapra.KépAz egész felhajtásból a díszítés,a lufik és a "Boldog szülinapot" tetszett Neki a legjobban.Ma meghallotta a tv-ben,és úgy figyelt.Annyira cuki volt.
Sajnos a nagy családi ünneplés,ahogy szoktuk a nagyoknál is,nem jött össze,mert majdnem mindenki elutazott,és össze-vissza érnek rá.Úgyhogy majd még lesz egy-két köszöntés utólag is.
Azért egy kicsit irigy vagyok,amikor a babaprojectről beszélgettek.Olyan jó volt a pocakos időszak,hiányozni fog.Kép

Ági:Zsuzsa férje hivatásos fotós,úgyhogy nem csak a gép profi.KépDe tanusíthatom,hogy Zsuzsa is szuper képeket csinál,pedig nem ez a szakmája.Bencéről olyan sorozatot készített amikor itt voltak,hogy apukám el van olvadva tőle.Kép

Anikó
vakili

Orsi!

Küldtem Neked képeket.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Ismét itt!Kép

Keresztelőről:

Én ezt nem szeretem a "kaotikus" papokban! Õk döntik el, hogy kinek adják meg a jogot a keresztelésre, és kinek nem. Pedig nekik az lenne a dolguk, hogy "befogadják a ""bűnös"" embereket, és jó útra térítsék". Legalábbis ezt hirdetik, mégsem így csinálják... Ugyanígy vannak a házassággal is...és ha az ember kifog egy jófej papot, akkor mindent lehet! Lilla is meg van keresztelve. Katolikus lett, mi is azok vagyunk, de ettől függetlenül nem értek velük egyet. És mit ad Isten, katolikus főiskolára megyek!Kép

Műtermi képet akarok csináltatni Lilláról egy sorozatot. Ez nagy álmom! Imádom őket. Bár láttam itt elég "gagyikat" is, de majd igyexem jó helyen csináltatni...

Babaprojektet én is nagyon várom már. Nálunk kétesélyes a dolog. Az egyik lehetőség az, hogy három év korkülönbség legyen. Viszont, ha a doki azt mondja, hogy a koraszülés miatt feküdni kell majd, akkor később lesz tesó, megvárjuk amíg Lillus ovis lesz. Nagyon megérzik a tesók, hogy valami van, és ilyenkor másznak anyára...legalábbis eddig minden második gyermekét hordó ismerősömnél ezt láttam...Kép

Lányok!

Most már kimerem mondani, hogy Lillus elindult!Kép Vagyis eddig is tudott menni, de nagyon félt. Rögtön sírni kezdett, mikor arról volt szó, hogy lépkedjen egyedül. Viszont most már nem sír, és nagyon óvatosan, de annál stabilabban megy. Persze még sokat, de azért ennek is örülök nagyon.Kép

Megyek, mert apa készen lett a pizzával, ennem kell. Itt illatozik mellettem.Kép

Sziasztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Orsi!

Figyu!
én felírom újraírható cdre a képeket és elküldöm neked,és kiszeded amin Gergő van?
Meglesznek normál méretben és nem kell kícsinyítenem KépHa legközelebb talizunk akkor meg visszahozod a cdt.Jó így?
Szerintem Mesének is ezt fogom ajánlani mivel azon a bigen csak egyessével lehet elküldeni a képeketKép
Zsuzsa!
Mi a Dunán voltunk mikor jó idö volt.Csak egy fürdőbugyeszt adtam rá,amit sikeresen el is hagytam Kép Mírát ki sem lehetett robbantani a vízből,annyira élvezteKép

Ja és a lányom önkiszolgálóvá váltKépElment az almafáig és letépett egy almát,azt csócsálta majdnem fürcsiigKép
jó éjt Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

2 hete penteken jart itt a fotosunk. Par kepet bemutatok nektek, bar meg nincsenek retusalva. Ezeknel azert sokkal tobb van, de azert mindent nem teszek fel. Mar alig varom, hogy retusalva, kinyomtatva bekertetezve kint legyenek a falon. Kép Nagyoooon jook lettek! Kép Nagyon jo a fotos es irto jo fej.
Akit erdekli, ime a honlapja: www.fenymuves.hu
Holnap irok bovebben.
Puszi nektek Rita
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita!

Gyönyörqek a képek!!!! A 3.a kedvencem.Azok a szemek!!!! Kép Kép Kép
Elárulod,hogy mennyibe került,mert erre való utalást nem találtam a lapjukon.

Lányok!
Küldjem még valakinek a talis képeimet?

Anikó
vakili

Sziasztok!

ORSI: én csak megerősíteni tudlak az éjszakai szopival és együttalvással kapcsolatban. Persze lehet, hogy csak azért, mert én is ebben a cipőben járok. Kép Az a lényeg, hogy nektek jó legyen. Kép

Kételkedők: bevallom amíg csak a Dani volt nekünk, aki 2 hónapos korától átaludta szopi nélkül is az éjszakát a saját ágyában ,addig jártam mint a páva és marha büszke voltam magunkra, hogy milyen ügyik vagyunk. És persze azt gondoltam, mi van ebben olyan nagy ördöngösség?! Biztos a többi anyuka a béna. Kép Aztán megszületett Gergő, aki előző életében valszeg majom lehetett, mert szinte rám van épülve éjszaka is és az ágyában szinte egyáltalán nem hajlandó megmaradni. Ha azt hiszitek nem tiltakoztam ez ellen, akkor tévedtek. Persze, hogy próbáltuk külön altatni, még sírni is hagytuk, de csak a szivünk szakadt meg. És nem jutottunk elöbbre. Ráadásul ahogy Orsi is írta, inkább beteszi maga mellé az ember az ágyba a bébit, minthogy egész éjjel rohangáljon. Így azért van rá némi esély, hogy alszunk is valamennyit. Summa summárom, szerintem úgy fest a dolog, hogy amíg az embernek nincs ilyen gyerkőce, addig nem igazán érti hogy hogy lehet, hogy mások annyit vessződnek az altatással. Aztán ha neki is lesz, akkor már megérti Kép. Ettől függetlenül lehet, hogy tényleg én vagyok a béna. Kép Azt sem vitatom, hogy talán drasztikusan (sírni hagyni stb.) módszerekkel bekényszeríthető egy gyerek az ágyába. Én viszont ezt nem tartom üdvösnek, mert azt hiszem ezzel nem tennék túl jót a kapcsolatunknak és a kis lelkének sem. Így nálunk marad a jelenlegi felállás. Igaz nem valami kényelmes így, de bízom benne, hogy egyszer majd lemond a közös alvásról, majd amikor megérik rá. Kép Bizonyára a nászágyba azért nem visz magával. Kép Kép
Elnézést a hosszas kitérőért, de gondoltam nem árt ha leírom, mivel nekem az alvós és a nem alvós gyerek is megadatott. Kép

Ironram: Gergő is szereti a krumplit meg a husit. Kép Inni meg csak rendes pohárból szeret, mint a nagyok. Kép

Jerry: szia, szia, szia!!!Kép Kép

Viranka: igen, a Föci téren lakunk. Kép Kép

Zsuzsa: mi Hugghiest használunk, nem volt vele gond. A Bibi Gergőn szunyogcsípés! Nálunk borjúnyi szunyogok repkednek, sajna. Kép Persze igazi bibik is vannak, főleg Danin. Épp bőr talán nincs is rajta, annyit kommandózik. Kép Atomanti maradt ám. Kép Gergő meg a továbbfejlesztett változat. Kép

Mindenkinek üdv:
Linda
bellana

Rita: szuperek a képek!! Nagyon drága???

Timi: nagy gratula Lillának!!!!!!!!
Babaprojekt: mi is szeretnénk még 1 tesót. Kép
Persze még várunk, mert Gergő cicifüggő és a lakás is kicsi. De szeretnénk. Kép

Pussz:
Linda
bellana

SziasztokKép

Gyors leszek, mert Karcsi a családi videókat csinálgatja és kell neki a gép.

Linda
Köszi, köszi, köszi!!! Annyira jó volt olvasni, amit írtál!Kép
A többin meg ÍRTÓ jót röhögtem!!!!Kép
Továbbfejlesztett változat?KépKépKép Milyen lesz a 3.?Kép

Anikó
Csak holnap tudom őket megnézni, de nagyon köszi!Kép

Vera
Ez így nekem szuper, köszike!Kép

Rita
Ezek a fotók!!! Hihetetlenül jók, gondolom a többi is, úgyhogy már alig várom, hogy nálatok lássam őket!Kép Mikor is lesz a következő tali?Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Én már fenn régóta.
Köszönjük a dicséretet a képekre. Kép Ezt a pár képet is alíg bírtam kiválasztani a többi jó közül. Kép

Andi: Akkor már én is kiváncsi vagyok Veronikára. Kép

Kriszta: Ne haragudj, hogy összetévesztettelek Ildikóval. Amikor a Zsuzsa írta az Ildi nevet, rögtön beugrott ki kicsoda. Kép Hogy bírod a terhességet? Rosszullétek?

Vera: Míra nagyon ügyes. És én imádom. Kép Mikor jöttök át hozzánk? Kép Akár el is mehetek értetek. Orsi és Linda is jöhetne a közelből ha ráérnek. Kép

Zsuzsa: büszke lehetsz rá, hogy a férjed is jól fotózik. Mi is tudunk, de azért amit a fotós csinált a fényviszonyokkal, árnyékokkal, megvilágítással, arra nem lettünk volna képesek. Nem beszélve a profi fényképezőgép készletéről. Kép

Timi: Gratulálok Lilla elindulásához. Kép Lili is egyre többet megy már. Nagyon ügyes. De azért jobban szeret még a mama kezét fogva sétálni. Kép
Én tudom ajánlani a mi fotósunkat. Nagyon jó fej, nagyon profi. Mielőtt képeket készít, elbeszélget velünk, ismerkedik a gyerekkel, felméri a fényviszonyokat, helyszínt. Szóval nem az a kapkodós típus. Csak nem olcsó, de végül is érthető. És nem nagyon lehet vele megbeszélni egy időpontot 1 héttel korábban. Õ olyan, hogy felhív, hogy holnap ekkor és ekkor jönne, mert ingázik külföldről külföldre, modelltől-modellig. Kép

Anikó: Nyílvánvaló, hogy nem írt árakat a honlapra a fotós. Nekünk ez az egész 30000 Ft. Tudom nem olcsó. Kép De férjemmel megbeszéltük, hogy egyszer élünk és én tényleg profit kerestem, aki nem csak kattintgatja a gépét, hanem lesi a gyereket követve őt és elkapva azokat a pillanatokat, amiket érdemes megörökíteni. Péter a fotós ilyen. Ebben az árban benne van rengeteg kép készítése. Abból 15-öt kiválasztasz, amiket retusál. Az összes többit kiírja CD-re. Az árban még benne van a kiutazása is. Mi nagyon meg voltunk elégedve vele, és mostantól mindig őt kérünk meg ilyenekre.
Amúgy nekem az a kedvencem, amikor Endre a férjem feldobta a levegőbe Lilit és Péter lencsevégre kapta. Kép

Linda, Orsi: köszönjük a dicséretet. Anikónál leírtam mindent részletesen.

Puszi mindenkink, mennem kell, lelkem felébredt.

Rita

Kép
Kép
trita

Je és mindegyik kép megvan fekete-fehérben és színesben. Kép Nagyon nehéz volt 15-öt kiválasztani. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Linda:mondtam már,hogy mennyire örülök Neked? Kép Kép Kép Kép Kép
Véleményeddel teljesen egyetértek alvás témában.Nekem is volt alvós és nem alvós babám is,de Bence most túltesz mindenen.Ez van.Azt meg csak mi tudjuk eldönteni,hogy mit bírunk,én bizony feláldoztam az elveimet és az ágyamat,ha arról volt szó,hogy 1 órával többet tudok aludni.Valailyen szinten ez az egész család érdeke,mert így is kibírhatatlan vagyok időnként,hát még ha ennyit sem alszom.Kép
Tényleg terveztek 3.babát? Kép

Rita:Hát ez tényleg nem olcsó.Kép Ilyenünk akkor nem lesz.Hacsak nem nyerünk a lottón.KépMindenesetre tényleg nagyon jó a fotós,rég nem láttam ilyen csodaszép képeket.Kép

Tiim:gratula Lilla elindulásához.Kép

Vera:önkiszolgáló Míra Kép Nagyon belejöttetek ebbe a talizásba.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Hali Kép

Linda drága Kép enyém Martin sem alvós, soooot, 7 hónapos korára odáig jutottunk, hogy óránként ébredt éjjel, cicizett ezerrel okkal-ok nélkul Kép Aztán nekunk sikerult leszoktatni, nem sírni hagyva (azt én sem bírnám) hanem ringatva, vizet kínálva, simogatva. 4. naptól átalussza az éjszakát. Mostanában már este 9-tol reggel 8-ig Kép Délutáni alvásnál pedig elég betenni a kiságyba, sötétíteni és durmol Kép Tudom, hogy ez a módszer sem muködik minden babánál, de én a vígasz-cicinek ennyi idos korban már nem vagyok híve, szerettem volna elérni, hogy máshogyan is meg tudjuk nyugtatni a gyereket. Szerencsére sikerult Kép De tudom, hogy ehhez kellett Martin is. (meg a férjem, aki éjjel órákig képes volt ringatni M-t helyettem, mert én azt nem akartam hogy odalóg szegény gyereknek a cici, aztán mégsem kap Kép) Szóval nem veregetem én a vállam, nem egyszeru ez az alvás-dolog, tudom jól. Viszont most nagyon élvezzuk hogy Martin ilyen gyógy-baba lett, lehet ezért is mertunk nekivágni a tesóprojectnek ilyen hamar Kép Túl kipihentek lettunk mostanság Kép
Egyébként az jutott eszembe, hogy nem lehet hogy Gergo utálja a kiságyat? Bnoméknél ez volt, 13 hónaposan áttették a babájukat rendes ágyba (leesésgátlósba) és akkortól aludt egész éjjel.

Anikó Kép néha szoktam írni a ma megint megjött babásaihoz, de nem tul surun. Márc. 10 a kiírás.
Ildiék jól vannak, de ideje nem sok. Lucas nagyfiú, már sokat játszanak egyutt Laurával. Ildi meg nagyon lefogyott, jól néz ki Kép

Sziasztok,
Kriszta
soraya

és hogy legyen egy pár kép is (bár ezek nem muvésziek Kép Az majd az egyéves szulinapkor esedékes)

beach-boy
Kép
vigyori
Kép
cumis
Kép
így állok, járok 11 hónaposan
Kép
soraya

Sziasztok,

Képzeljétek el hogy nálunk most felborult minden és nem igazán tudom hogy miért. Eddig Veronika kb 9-től reggel fél 7-ig aludt, néha felsírt vagy ha jön a foga akkor többször. Napközben kétszer aludt, viszont 2 napja már délután nem akar aludni, kora este tiszta nyűgös és hamarabb kell letenni így reggel is sokkal hamarabb felébred. Szerintetek már kezd átállni az egy alvásra? Reggel próbáltam odatenni az ágyunkba hátha nyerek még egy kis időt de csak akkor alszik vissza ha rajtam lóg és szopizik. Viszont ez mondjuk két órán keresztül nem túl jó nekem. Arra is gondoltam h minden nap megpróbálom 10 perccel később letenni aludni délelőtt és akkor tolódik a felkelés is. Itt egy kép macilovaglás közben
Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Alvás:Míra napok óta felsír éjszakánként és legalább 2x szopizikKép lehet hogy jön a foga,de nem hagyja hogy belenézzek a szájábaKép
De lehet hogy csak ezt az össze-vissza időt nem bírja.
Rita!
Nagyon klasszak a képekKépBiztos nehéz volt a választásKép
Csütörtökön itthon vagyok,ha neked is jó akkor megyünk Kép
Orsi!
Holnap küldöm a cdt Kép
Andi!
Lehet hogy tényleg egyszer fog csak naponta aludni,nálunk már vagy 2-3 hónapja ez megy.Esténként Idanagyi vitte sétálni,hogy az utsó egy órát fürcsiig kihúzza a gyerek.
Nálunk a fürdés időpontja az egyetlen fix pont az életünkbenKép,és az ebédKép
Soraya!
NAgyon szép Martin Kép
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Reggel voltam Lilivel setalni kez a kezben es mentunk az utcan, mikor Lili egyszercsak megtorpant, elkezdte razni a popojat es tancolt. Kép Hat nem tudtam mit kezdeni vele, es elkezdtem nevetni. Kép De azert korulneztem es latom, hogy az egyik haz kertjeben takaritanak fiatalok egy autot, ami tarva nyitva volt. Megkerdeztem toluk, hogy szol-e a zene, erre ok a Lilire mutattak es azt valaszoltak, hogy "Ezek szerint igen." Kép Tenyleg szolt a zene, csak en nem hallottam. Lili meg csak tancolt az utca kozepen, a fiatalok meg mosolyogtak. Kép

Vera: a csutortok nem jo, mert be kell mennem a Cora-ba megbeszelesre a munkaval kapcsolatban. De penteken itthon vagyok.
Nalunk mar az ebed se fix pont, ugyanis lelkem sokszor elalszik ebed elott. Kép

Andi: Ugy tunik Veronika atallt a napi egy alvasra. Ez termeszetes es jo is, mert akkor hosszabb lesz. Probald ugy idoziteni, hogy ebed koruli idopontra essek ez. Es akkor egy 2-3 ora alvassal kipiheni magat egeszen estig. Viszont ebben az esetben mar 8-kor elfaradnak, igy akkor kell lefektetni oket. En 7.45-kor furdetem Lilit, de van, hogy elobb es 8.15 korul fekszik le a tej utan. Reggel felkel 5-6 korul, kap tejet es visszaalszik 7.30-8-ig. Majd ebed utan is alszik, mint most 2-3 orat. Szoval szerintem ne 9-kor, hanem elobb fektessetek le Veronikat, igy nem lesz nyugos se. Es ha reggel 5-kor kel, mert ehes, akkor elvileg utana tuti visszaalszik. probaljatok ki.

Kriszta: Martin nagyon szep. A kis furdorucija nagyon edi. Kép

Aniko: koszi a dicseretet a kepekre. Jol esik. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Helló!
Bocsi de most csak ennyi!
Vera!
Én is cd-t légyszilégyszi!

Eszter, aki már itt sincs, sőt itt sem volt!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Helló!

Soraya:gyönyörű nagyfiad van! KépFürdőgatyó óriási.Kép
Akkor ugye számíthatunk rá,hogy legalább időnként hírt adsz magatokról? Kicsit nosztalgiázunk,aztán hamar megjön mások kedve is,és újra tele leszünk pici babákkal.Kép
Ildit puszilom.Kép

Eszter:újra van munka,azért nem tudsz jönni?

Rita:táncoló Lili.KépMár máskor is írtad,hogy Õ a Te füled,emlékszel?Kép

Orsi:milyen formájú tortát akartok,van valami konkrét elképzelés?

Andi:könnyen elképzelhető,hogy már csak egyszer fog aludni napközben.Vannak babák,akiknek ilyen korban már elég az is.
Kép édes.Kép

Vera:lehet valami az idővel is,mert Bence ma volt,hogy 20 percenként ébredt.Azért ez még Nála is gáz.Kép

Voltunk ma méreckedni,és végre hízott legalább egy kicsit Bence.9500 gramm és 72 cm.KépHelyettes védőnéni volt és el volt ájulva,hogy milyen óriás és gyönyörű baba.Kaptam meghívót az Anyatejes napra és kértek fotót Bencusról,mert kiteszik a faliújságra.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Köszi a pelusos infókat! Asszem a Huggies most az Auchanban le is van árazva. Majd veszek Kép

Kostyika: az ára szerintem is húzós, de kipróbáljuk! Amúgy vannak nagyon jó helyek olcsóbban. HA kíváncsi vagy rá, szólj!
Az alvásra valóban ez lesz a megoldás, Minden nap kicsit később fektesd. Persze rugalmasan. Kép Edinám már vagy 3 hónapja egyszer alszik csak.

Orsi: az árakat nem tudom, de sejtelmem van!

Delice: mi házasok vagyunk a férjemmel, és így is gondja van a papnak. Kép
Amúgy a reformátusoknál tudom, hogy nincs ekkora cécó. MEg az evangélikusoknál sem!
Képek: én nem vagyok fotós, csak egy fotós feleség Kép Anikó ugyan írta, hogy a férjem fotós, de azt is leírom, hogy nem evvel keresi a kenyerét. Már csak főleg hobbiból fotóz. Na jó, néha megrendelésre is! Igen, kell jó gép, és még jobb objektívek. Ezek filmre készültek, de persze digivel is megoldható. Kell JÓ VILÁGÍTÁS, ami nagyon drága. Itt vakukat képzelj el, meg nagy búrákat, derítólapokat,... Kell hely, bár a jól bevilágított rész csak 1m*1m kb, így arra is figyelni kell, hogy a gyerek ott maradjon (képzelheted Edina esetén ez mennyire egyszerű lehetett)
Nem árt ha van jó háttér. Mi azt nem is cseréltünk, mert az idő is véges.
Na meg 2 jól kipihent gyerek, és egy segítő feleség. Kép
ÉS szerintem az is sokat számított, hogy apa fotózott!
Tudom, hogy nagyon sok fotós foglalkozik evvel. Így lehet nektek is ilyen, csak pénz kézdése. Amúgy az én férjem ilyet most csinált először!

Anikó: köszi a dícséretet! Azért bevallom, én is nagyon sokat tanultam fotós téren a páromtól. De már látszik is a képeimen, és ez a jó! Kép

Timi: Egerben is tuti sok jó fotós van! Kép
A "gagyi" nekem szólt?
Indulás Kép Pár hét, és majd szalad is!
Nálunk 3 év van, de szerintem jó!

Vera: csak strandon nem biztos, hogy örülnek, ha nem lesz rajta pelus!

Rita: aranyosak a képek Kép Amúgy amiket feltettem, azok sincsenek retusálva! Kép És nálunk is lett fekete-fehér is. Persze szoftveresen! Kép
Amúgy az ára a fotósnak korrekt szerintem.

Linda: akkor azokat a szúnyogokat meg is lehet sütni? Kép

Soraya: a képek jók Kép Martin cumizik? Szöszke a haja?
Puszi a csini Ildikóéknak!

ZS.
zerko

Hali, csak gyorsan Zsuzsának!!!!

Dehogy neked szólt!!!!!!!! Csak láttam már öreg fotós (ami nem baj) régimódi beállítását (ettől viszont rosszul vagyok).Kép Nem a fényképezési képességét minősítettem...Kép Csak egy példa: gyerek áll, lábfejei előre néznek, arca oldalra a fényképész felé. A gyerek előtt egy babakocsi, kb. a hatvana évek divatja szerint. Gyerek ebben a pózban fogja a babakocsi fogantyúját...Kép szóval elég "egyiptomi fáraós beállítás"Kép

Na megyek gyorsan, csak nem akartam, hogy Zsuzsa megharagudjon rám!Kép

Puszi mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hirtelen lett egy kis időm, mert Lillus nagyon álmi volt, és elaludt:

Kép

Nálunk már egy jó ideje beállt az alvás. Este fél nyolc, háromnegyed nyolckor pancsi, aztán vacsi. Vacsi után rögtön ágy és alvás. Ébredés reggel fél hét és fél nyolc között. Aztán eddig úgy nézett ki , hogy Lillus fél 11-11 -től fél 14-14 ig aludt. De most vagy két napja nem hajlandó csak 1-1,5 órát aludni napközben, persze ilyenkorra meg elfárad...de tudom a hiba okát...mindig másfél óra alvás után jön egy adag kaki. Erre felébred ugye, és utána inkább játszana...

Tánc:

Lilla a Dobó tér kellős közepén állt le táncolni "rogyasztós, csípőtekerős" formában. Látni kellet volna az emberek arcát! Kép

Lilla ma nem volt hajlandó semmit enni. Csak egy szelet csupasz kenyeret evett most az előbb a reggelin kívül.Kép Nem aggódom miatta, mert egyébként szépen hízik, jól eszik...csak mégis furi volt.

Na megyek, apa mindjárt itthon, én meg megyek a dokihoz!

Mégegyszer pá mindenkienk!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Rita, nagyon szépek a képek, Lili édes mint mindig.
Tánc.Kép

Keresztelő: mi reformátusok vagyunk, de az a pap aki Marcit megkeresztelte, nem volt hajlandó a Balázst megkeresztelni, mert nem járunk templomba. Végül is nincs jelentősége, de azért Dáviddal együtt Balut is megkereszteljük ha találunk oyan papot aki hajlandó rá. Mégse legyenek az ördögé.Kép

Kriszta, gratulálok a kistesóhoz! Martin nagyon édes kisfiú, szopizik még?

Andi, én is bajban vagyok most az egyszeri alvással, Dávid újabban de. 11 körül alszik kb. 2 órát. Ami ugye elég kevés ahhoz hogy kibírja estig. Valamelyik nap elaludt fél hatkor vacsora, fürdetés nélkül és aludt másnap reggel fél hétig. Persze fel-felébredt közben de sohasem annyira hogy fürdetni vagy etetni lehessen. Ráadásul nem is altatom, hanem egyszer csak lefekszik valahová és elalszik.Kép
Kép aranyos.Kép Mi az amin "lovagol"? Jegesmedve?

Timi, gratulálok Lilla elindulásához!

Anikó, ha gondolod jövő héten szívesen látunk Benneteket! Kedd, szerda nekem nem jó, de a hét többi napja igen. Ha túlélem a sógornőmet.Kép
Holnap indulunk a dínóparkba, remélem gyerekek jól fogják tűrni az utazást. Sajnos Balázs újabban nagyon-nagyon hisztis, tőle tartok egy kicsit. Ráadásul iszonyú nagy hangja van, ha valami nem úgy van ahogy ő elképzeli, üvölt mint akinek kitépték a fél karját.
Farönkökön álló házban fogunk aludni, tehát WC és zuhanyozó külön házban van.Kép

Sziasztok
Andrea
Linda, Dani fog menni oviba? Balázs most fogja kezdeni, eddig várta, de most már nem tetszik neki hogy én nem leszek ott vele. Majd meglátjuk.
Nálunk is rengeteg a szúnyog. De csak a Balázst csípik meg.Kép
tandrea

Sziasztok!

Ma elvittem a fiúkat apástól fodrászhoz. Úgyhogy van 3 kopasz kakasom Kép Apa jól viselkedett, Gergő elaludt közben, Dani bömbölt... Állati volt.
Viszont most már nem úgy néznek ki mint valami hobók. Én meg kozmetikusnál voltam, hogy kiéljem mazohista hajlamaimat.

Orsi: Örülök, hogy jól esett amit írtam. Kép Remélem lelkiekben segítet egy kicsit. Kép Az eszmefuttatásom melyik részén nevettél??? Hogy a 3-ik gyerek milyen lesz, húúúúú... Az sziven ütött, hogy kicsinek találod a házatokat. Kép Cserélünk? Kép Kép

Rita: hát tényleg nem olcsó, azt hiszem ilyen képeink nekünk sem lesznek, pedig mi is csak egyszer élünk. Kép Sebaj. És mit kell retusálni a képeken???
Tánci: nekem is táncoslábú mind a kettő. Gergő még körbe is forog. Kép

Anikó: én is örülök neked. Kép Nna igen az elvek. Azokat egy bizonyos idő után feladja az ember lánya. Köztudomásúan az alvásmegvonás az egyik legkegyetlenebb kínzási forma. Kívánom, hogy akiknek alvós babája van, sose tudja meg milyen az. Ráadásul ugye ha már van gyerek a családban, akkor napközben se lehet lustizni, mert hiába kelünk fel mosott rongyként, a másik gyereket el kell látni, játszótereztetni stb...
Az anyatejes nap az mi? A védőnő adja? Mondjuk nálunk a védőnő jelentése : önmagát a kismamáktól védő nő. Kép Tudnám mire kap fizetést. Hozzánk sose jön, tán szülés után jött egyszer és ha rajta múlna már rég nem szoptatnék...

Soraya: akkor ti nagyon ügyik vagytok, egy nagyon ügyi babával. Kép Ezeket mi is próbáltuk, de nem nyerte el a művészúr tetszését. Ráadásul tutira van benne vizszint jelző, ami rögtön bekapcsol ha álmában netán orvul leakarnánk tenni. Kép
Gergőnek szerintem kifejezetten igénye van arra, hogy velem fizikai közelségbe legyen. Hát legyen. Végülis olyan hamar elmegy ez a baba korszak, így vagy úgy, miért is ne hagynám, hogy ennyire anyás, bújós baba legyen. KépDani úgysem volt ilyen. Õ már komoly fiatalembernek született. Komoly, nagy csibésznek. Kép

Kostyika, Viranka: alvás ügyben, csak kitartás, jobb ötletem sajna nincs.

Andrea: igen megy Dani oviba, igaz nem akar... Majd meglátjuk mi lesz. Szerintem ráfér. Persze ha nem megy, nem fogom eröltetni.

Linda
bellana

Hali,

Köszönöm a tanácsokat alvásügyben. Csak azt hittem h később térnek át a babák az egy alvásra de ezek szerint tévedtem. Megpróbálom ezt a megoldást csak a mai példa nem volt túl kedvező. Mivelhogy hamarabb elaludt tegnap este, ma reggel már negyed 6-kor fennt volt és hiába szoptattam meg és raktam vissza az ágyába, üvöltött mint a ... Ha meg itt marad mellettünk akkor meg a már említett két órás cicin lógás Kép Azt egyébként nem bánnám ha este már 8 körül tentézne mert több időm jutna magamra és hamarabb le tudnék én is feküdni. Mondjuk ma délután elaludt az autóban hazafelé jövet, most kíváncsi leszek a holnap reggelre.

Andrea,
Igen az egy nagy jegesmedve, Apa hozta még régebben neki és alapállásban a hintában ül. Nagyon szereti, mindig odabújik hozzá és gügyög neki.

Még egy gondolat erről az alvás-nem alvásról emlékszem h az egyik ismerősöm mesélte hogy neki 2 hónaposan már átaludta az éjszakát a babája, hát én sárga voltam az irigységtől és rögtön magamat hibáztattam h mit rontottam el. Igazából senki sem tudta megmondani hogy Veronika miért nem hajlandó elaludni. Nálunk sem működött hogy ott alszik közöttünk, mert ugyanúgy nem akart elaludni és ráadásul minket sem hagyott.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andrea,
Én is református vagyok,még a leendő keresztszülők is,a Maya is az,és nálunk is ugyanaz a helyzet mint nálatok.Az egyik azért nem keresztel,mert nem vagyunk házasok,a másik aki a Mayát keresztelte,azért mert nem járunk templomba.KépMost még van egy lehetőségünk.Van egy barátnőm akinek az unokatesója ref.lelkész,hátha ő elvállalja,viszont ő Szilvásváradon van.Kép

Andi,
Nem működik a kostyikás mailcímed,nem tudtam elküldeni az útvonalatKép
ALVÁS:
Nálunk a Maya aki 4 éves lesz,az aki velem alszik.2 éves koráig semmi baj nem volt,azután -nem tudom mi történt-egyszerűen nem volt hajlandó az ágyában aludni.Én nem rohangáltam állandóan,inkább magamhoz vettem.És nem bánom,néha ha magától átmegy az ágyába-nagyon ritka-akkor nagyon hiányzik.Sőt néha még a Maxit is úgy magunk közé vennénk,de mivel ő nagyon jól alszik,ezért nem piszkálom.Én nagyon szeretem érezni ahogy hozzámbújnakKépÉs simán tudok aludni,meg sem mozdul reggeligKépDe ez azért nem volt így.A Maxi születése után nagyon sokat szenvedtünkKép

Linda,
FodrászKépÉn beállítom a Maxit a kádba és apa gépével 5 perc alatt lenyomom a búrájátKép
Mayával persze én is forászhoz megyek,de ez nála alap dolog-fodrász-kozmikus-körmösKépKépKépTeljesen odavan,ha velem jöhetKép

Timi,
nagyon ügyes nagylányod vanKépAlvás nálunk is ue.
Bár most fogzik a drágám,4 rágóból 2 már kibújt,de a popója rettenetesKép
Maxi is nagyon megy,tegnap a nappaliban lévő 3 lépcsőn lefelé is lement.Persze kapaszkodott falban,de nagyon ügyesen egyensúlyozottKép

Most gyorsan elküldöm...
nanda

SziasztokKép

Ma egész nap nem tudtam jönni, és most baromi sokat kellett visszaolvasnom, ráadásul a videó editálás még zajlik, tehát túl sok időm nincs. Azért megpróbálok visszafelé reagálni.

Andi
Kitartás!Kép

Linda
Az első: légyszi írd meg, hogy mikor írtam kicsinek a házat? Annyira nem emlékszem és nincs agyam visszakeresni! Cserélni nem cserélek, de gyertek bármikor!Kép
Melyiken röhögtem? Hát mindjárt bemásolom.Kép
" Aztán megszületett Gergő, aki előző életében valszeg majom lehetett, mert szinte rám van épülve éjszaka is.." " Bizonyára a nászágyba azért nem visz magával." és a továbbfejlesztett atomanti volt a csúúúcs!KépKépKép Most megint jót röhögtem a vízszint mérőn!Kép Már úgy hiányzott a humorod, emlékszem régen is mindig akkorákat nevettem!Kép
Amúgy lelkiekben nagyon sokat jelentett, amit írtál!Kép
Sorayára meg irígy vagyok, nagyon szerencsések! Mi is végigjátszottuk az összes dolgot, nekünk se jött be. MÉg most is szoktunk próbálkozni, de még mindig ugyanaz van.Kép Azon csodálkozom, hogy nem születtek a Gergőink egy napon, mert annyi közös van bennük.Kép Gergő azért nem atomanti, de mostanában felér egy sajkukaccal, egész nap meg sem áll. MÉg mászó üzemmódban főleg, de készülök, hogy ha elindul, majd a nyomában kell lennem, mert esni fog, amilyen intenzitással közlekedik most is!Kép Ja, és bújósságban is egyformák, Gergő is úgy tud bújni, annyira tud szeretgetni minket, hogy az hihetetlen! És mondanom sem kell, a világ legeslegjobb érzése!!!Kép
Kopasz fiúk: FOTÓT!!!Kép Gergő cuki lehetett, ahogy elaludt!Kép

Anyatejes nap: nálunk is lesz, csak pénteken. És a poén, hogy a barátnőmmel (aki szintén fuvolista és 2 utcányira lakikKép) fuvolázni is fogunk.Kép Tavaly is hívtak, de ilyenkor én már nem bírtam levegőt venni az óriáspocaktól, most viszont már mind a ketten fújunk 1-2 duót.Kép

Andrea
Érezzétek jól magatokat, és csináljatok sok fotót! Nagyon kínáncsi vagyok erre a dínóparkra!Kép

Timi
Cuki a fotó!Kép

Anikó
Kinéztem az internetről egy napocska formájú tortát (szerintem tiszta napraforgóKép) és az lesz, mert Gergőnek is van egy napocskája és nagyon szereti! Ezt is megmutattam Neki és fülig ért a szája, szóval tuti élőben is tetszeni fog neki!Kép A belseje pedig csokis lesz, Apa miatt.Kép

Vera
Köszi!Kép

Andi
A Te képed is nagyon cuki!Kép Jó az a nagy maci!Kép

Soraya
Nagyon édes gyerkőc ez a Martin fiú!Kép Ti meg szuper szerencsések vagytok, el bírnám én is viselni, ha így aludna Mókuska, de mi Lindával nagyon egyforma gyereket kaptunk fentről!Kép Abban reménykedem, hogy majd nekem a második lesz olyan, mint neki az első!Kép
Fürdőgatyó: nagyon cuki!Kép Nekün kis van ilyen, csak más színű és még nincs benne lefotózva, de ha jön a meleg, akkor azt is megejtem és megosztom veletek.Kép

Rita
Hát igen, gondoltam, hogy ilyesmi ára lesz, tehát mi sem fogunk tudni ilyenbe beruházni, hacsak nem nyerünk a lottón. OLYAN JÓ LENNE!Kép

Most már mennem kell, így is Karcsi szuper volt, hogy ezt mind megírhattam!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Na, ezt még gyorsan betettem Nektek!
Ha minden igaz ilyen lesz Gergő tortája.Kép

Kép

PussszKép

Orsi

avocado

Rita,Zsuzsa,
gyönyörűek a képek,
én nagyon szeretem a FF képeket.A Tominak van egy nagyon jó fotós ismerőse,és mi is terveztük a műtermes képeket,de nem tudom mikor lesz belőle valamiKép

Maccs,Zsuzsi,
nem jó a ,mailcímetek,nem ment el az emil.

Kriszta,
jól megnőtt a te Menőkéd isKép
Gratula a tesóhoz.Néha engem is úgy elfog a vágy még egy babáért-körülöttem mindenki terhes-de biztos most legalább5-6 évet várni fogok,mint Anikóék.Bár nem tudom ez náluk mennyire volt tudatos,és megmondom őszintén baromira félek az állandó rókázástólKépEgyszerűen használhatatlan vagyok,és 2 gyerekkel elég húzós lenne most még.Bár Linó,ha jól emlékszem nagyon hányós volt majdnem végigKépÉs 2 csajszival végig csináltaKép

Zsuzsa,
a Libero úszó nagyon jó!
Én azt vittem,és szerintem még puhább mint a Huggies.Kép

Most ennyi, apa hazajött és most vacsi van,mert utána kezdődik a nagy meccs!KépKép

puszi,Nanda
nanda

CSAK HOGY NE FELEJTSE EL SENKI...
JÖVÕ HÉTEN SZERDÁN,17-ÉN TALI VELENCÉN,ROSSZ IDÕ ESETÉN ITT NÁLUNK!

P.SZ.

Ja!
Tud vki vmit Kingáékról?

nanda
nanda

Hali,

Nanda,
Én megkaptam a levelet, nem tudom h neked miért írta h rossz a cím. Egyébként ha Pest akkor én Budakeszi felől közelítenék, onnan is leírnád? Elég béna vagyok ha Pesten kell közlekednem. A Liberos úszópelust hol vettétek? Mert a DM-ben csak Huggies van.

Orsi,
Nagyon jó lesz az a torta!

Zsuzsa,
Kíváncsi vagyok Kép Milyen már szállásokat tudsz? A Kismamában szoktam nézni a hírdetéseket, ott láttam elég kedvező áruakat csak most én mindenképpen a Balatonra akartam menni és ráadásul üdülési csekkel és olyat nem találtam benne. Mindegy amit találtam az jónak tűnik, ugyan nem bababarát besorolású de tudnak adni rácsos ágyat és van egy pici játszórész az udvarban. Csak jó idő legyen!
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Most csak röviden:

Nanda: én minden héten beszélek vele. Kinga sok vizsgát letett idén is (elismerésem) Kép Bendi hatalmas. Asszem 11.5 kiló körül van, és nagyon magas. Önállóan nem megy, de igyekszik. Asszem 8 foga van, és még mindig szopik.
Kinga hol otthon van a szüleinél, hol meg Csabánál. Most működik a dolog. Kép És nekem úgy tűnik, jól vannak, és Kinga is kiegyensúlyozott.
Megrendelték otthonra az ADSL-t, de az axelero 2 hónapja nem köti Kép A modemjük meg elromlott. De utoljára azt mondta, vettek újat, és majd net is lesz. Bár a hozzáférése ilyenkor kevesebb, mert a tesójai is otthon vannak. A Csabánál meg sajna nincs net.

Ja, és a meccs sajna nem lett elég eredményes Kép

Kostyika: majd leírom mailben, ahol mi már voltunk!

jó éjszakát!
Zs.
zerko

<font color="0000ff">Sziasztok!

Egy majdnem elveszett ember jelentkezik. Remélem, még van akinek élek az emlékképeiben valahol. Nagy vonalakban elolvastam az utolsó két oldalt, de nem tudok mindenkire reagálni, ezért elnézést kérek.

Soraya-Kriszta!

Kicsit le vagyok merülve agyilag, és bár fél órája ezen gondolkodom, de nem emlékszem, hogy a múltkor gratuláltam már nektek az újabb pocakbabához az MSN-en, vagy csak akartam. Mindenesetre most megteszem. Problémamentes pocakos hónapokat kívánok Neked!

Orsi!

Arra még emlékszem, hogy kérdezted, hogy Réka kel-e éjjel. A válaszom igen. Egyszer szokott hajnali négy körül.

Rékáról: Súly és hossz adatokat nem tudok, mert az egyéves státuszvizsgálaton mérték utoljára, azokat meg már elfelejtettem. Egy biztos, nő és fejlődik szépen. Nagyon huncut, és sokat tanul a nagyoktól. A járásban szerintem ő a nyertes a három csemeténk közül. Mindenféle terepen biztonságosan jár, pont most hétvégén próbálta ki, hogy enyhe lejtőn fűben is stabilan közlekedik. Szopizási adatokat nem tudok, nem számolom. Csak a darabos ennivalót szereti. Azt süteményes villára felszúrva kell neki adni, és aztán ő rakja a szájába. Másik lehetőség, hogy elé kell rakni a darabokat és kézzel felszedi még az apró falatokat is.

Nanda!

Ha semmi nem jön közbe, akkor mi is megyünk jövő héten hozzátok.

Elapadt az agyam. Következzék néhány kép:
Kép
Kép
Kép

Üdv mindenkinek:

Zita</font>
pzita

SziasztokKép

Elég katasztrófa volt az éjszakánk, ráadásul Mókuska fél 6-kor már felkelt.Kép Nem tuom mi baja lehet, én nagyon erősen gyanakszom, hogy fog, de nem engedi rendesen megnézni, így majd csak akkor lesz biztos, ha már egyértelműen ott lesz.

Zita
Szuperek a képek!Kép
Réka járásaKép Nagyon ügyike!Kép

Andi
Ahol mi voltunk sem volt külön bababarát, de adtak kiskádat és ágyuk is volt, csak az nekünk nem kellett, mert van utazóágyunk. Ha esetleg érdekel megírom.Kép Ez Balatonfüreden volt és az ára 6000 volt egy éjszakára. És nem volt messze a parttól.

Most mennem kell, mindjárt megyünk a bőrgyógyászatra, mert Gergőnek van egy baromi csúnya csípése, ami egyre csak romlik, meg akarom mutatni dokinak is.

Puszi mindenkinekKép

ORsi

avocado

Hali,

Orsi,
Nálunk is dettó ez a helyzet, Veronika is már 6-kor fent kuvikkolt. Megpróbáltam a szobájában megszoptatni és visszarakni az ágyába de megint csak üvöltött. Akkor áthoztam a mi ágyunkba ahogy szoktam itt még szopizott egy kicsit de már nem aludt vissza Kép Neki is készülődik az első rágófoga már nagyon dudorodik már amennyire az alatt az 1 másodperc alatt meg tudtam nézni amit kicsikartam tőle Kép Jobbulást a csípések miatt.

Zita,
Járás Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Mi is keltünk 1/2 4-kor Edina miatt! Kép Õ ugyan nem evett, de eltartott egy darabig, mire visszaaludt! De ő még szunyál.

Szép napot mindenkinek!

Zs.
zerko

sziasztok

képzeljétek Rebeka az éjjel belázasodott Kép Kép Kép Kép 38.3
10re visszük a dokinénihez. szorítsatok, h ne legyen semmi komoly...

Ági

delice

Sziasztok!

Rég nem jártam erre. Mindenkinek utólag is nagyon boldog első szülinapot!!!

Alvás-téma: nem hiszek benne, hogy ezt mi tudjuk elrontani, van ilyen gyerek is, meg van olyan is. Nekem három-féle is jutott. Lili 6 napos korától átaludta az éjszakát, úgy hogy cicizni se kelt fel. Féléves korában volt egy kis rossz periódusa, de elég hamar helyrejött. Nóra tulképpen jól aludt szintén, bár ő egyszer mindig kelt szopizni. Aztán egyre romlott, egyre vacakabb lett, viszont azontúl, hogy nem igazán értek egyet a sírnihagyásos módszerrel (bár ennek is vannak fokozatai: Lili mindig úgy aludt el, hogy leraktuk az ágyába, addig sírt, míg ki nem értünk a szobájából &#8211; ez kb fél perc volt, de utána aludt egész éjjel), Nórát nem lehetett sírni hagyni, mert kb 2 perc alatt jutott el a teljes behergelés állapotáig, és utána nem volt ember aki megnyugtatta volna. Próbálkoztunk mindennel, hogy csak simi-simi, de nem nagyon hatotta meg. Aztán asszem úgy 19 hónapos korában helyrejött, és újra aludt rendesen. Nyilván van olyan, hogy valaki rosszat álmodik, és olyankor átjön, vagy csak szól, hogy menjek, de ez nagyon-nagyon ritka. Katica meg egy harmadik eset. Két hetes korától fél éves koráig, aludt, mint a bunda, cici és ébredések nélkül. Aztán elkezdett hajnalban kelni, ami azt jelentette, hogy este kb. 9től aludt 5ig, cici, és alvás tovább 8-9ig. Utána jöttek a fogak, és produkált rettenetes éjszakákat Kép Hogy elkényeztetés, vagy megszokás, nem tudom, igazából nem is érdekel, mostanában 3féle éjszakánk van: van hogy egyáltalán nem ébred éjjel (na ez igen ritka&#8230;), van hogy hajnalban 5 körül cicizik, és vannak a szar éjszakák. Nála semmi összefüggés az alvásmennyiség és az ébren lerakás közt. Van hogy ébren rakom le, nem sír egyáltalán, 5 perc múlva elalszik szépen, és sokszor cicin alszik el. Dehogy mikor és mitől ébred éjjel, fogalmam sincs. Nálunk alapállapot, hogy az első felsíráskor bezsuppolom az ágyunkba, velünk alszik (engem nem zavar, sőt&#8230;). Majd leszokik róla. Próbáltuk, amit Krisztáék csináltak, ideig-óráig működött, de aztán megfordult a dolog, és nemhogy javult volna a helyzet, hanem egyre romlott. Megértem azt is, ha valaki nem tud a gyerekkel egy ágyban aludni, nekünk nem gond. Éjjel 2 előtt nem igazán kerül át, így este abszolút nem zavar semmiben. Meg igazából éjjel én olyan hulla vagyok, hogy félálomba átmegyek hozzá, kiveszem az ágyból, átviszem magamhoz, de utána se kép-se hang, tehát vissza már nem viszem. Így viszont tudok tőle aludni. Szóval egyet kell értsek Lindával Kép Ez az alvás is egy olyan dolog, mint hogy mennyire anyás egy gyerek, mennyire lehet másokkal hagyni, akár csak rövid időre is. Nem tőlünk függ. Lilit ott lehetett hagyni rögtön, picinek is, ha egy kis időre volt szükségem, Nórát nem, ő úgy üvöltött, hogy anyu azt hitte nem is vesz levegőt, mindjárt megfullad. Kata általában jól tűri, ha nem velünk van. És mind a három gyerekkel ugyanúgy csináltam mindent, mégis tök mások. Na ez jó hosszú lett Kép

Mindenki babájáról a képek tündériek!

Június vége óta nálunk mindenki egészséges, Katica égetnivaló rosszcsont, olyan nagylányos dolgai vannak, hogy csak ámulok rajta. Mindent eszik, de csak a darabos kajákat, cicifüggő, mint a nagyok voltak, semmi esély hogy magától leszokjon róla Kép A betegség után most összeszedte magát és 9400 g körül van. Imádja a kisbabákat, simogatja, puszilgatja őket, a barátnőméknél meg volt sértődve, hogy nem hozzuk haza az 5 hónapos babát, pedig ő kiabálta, hogy Tatáé, Tatáé Kép Viszont játékot vitt neki ha sírt.

Betegeknek gyors javulást!

Akartam írni mindenkinek, de a nagyok reggelit követelnek (Kata még alszik), pussz:
Szilvi

Kép
Kép
Kata szülinapi képei:
http://www.sszilvia.photosite.com/szn-nap/
lino

Lino, Zita Kép

Andi: megadnád a mail címedet???

ZS.
zerko

SziasztokKép

Lino
Annyira jó, hogy jöttél!!!Kép
Megnéztem az összes képet, hihetetlen szép lányaid vannak! Kata meg annyira cuki még mellé, hogy meg kell enni!Kép
Amit az alvásról írtál, az nagyon jó volt! Jó olvasni egy 3 babás anyuka szemszögéből is és nagyon tanulságos is!Kép
TatáéKép
Olyan jó lenne, ha jönnél gyakrabban!Kép

Ági
Jobbulást! Remélem semmi komoly!

Zsuzsa
ÉjszakaKép

Most mennem kell, mert odaégnek a gombáim.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

ORSI: nem találom, hogy ilyet írtál volna. Tiszta hülye vagyok, ne haragúdj, nem tudom honnan szedtem. Valamit, valahol nagyon félreolvastam. Bocsánat, bocsánat, bocsánat. Nem akartalak megbántani. Kép
Most rohanok, késöbb jövök, puszi:

Linda
bellana

Sziasztok!
Zita!
Bár csak egyszer találkoztunk, de én igenis emlékszem rátok!Kép

No látom nagyjából mindenki rendben van! Ennek igazán örülök! Ha már az idő betegeskedik, legalább mi legyünk jól!
Delice! ne legyetek kivételek! Nem lehet, hogy csak a foga? Vagy a kedve is elromlott a lányzónak?

Olivér átesett az első "csókon"!Kép
Lányok meneküljetek!Kép
Történet
Hétfőn jógára mentünk, amihez bevallom annyi kedvem volt, mint macskának fürdeni.Kép Két hete csak mi voltunk az órán, ami annyit tett, hogy úgy meg lettem hajtogatva, hogy a pogácsa is 22rétegű lett volna tőle, ám legyen, végülis ez a jó óra.
Most hétfőn viszont elég ronda felhők voltak az égen ahhoz, hogy kifogást keressek, de párom kadta az utamat.Kép
beértünk, elkezdtük az órát, de öt perc múlva befutott mégegy Anyu lánykájával, aki 10nappal idősebb enyémgyereknél. Ismerkedés, kölcsönös szemnyomogatás, majd... Olyan puszit nyomott kislány arcára, hogy hű! Kicsit még meg is rogyasztotta térdét, mivel ugye lányzó alacsonyabb! Ismétlés 3X, negyedik próbánál már annyira kapaszkodtak egymásba, hogy borultak és kígyóként összetekeredve érkeztek a földre. Az ijedtség miatt volt sírás, mert mi Anyuk annnyira álmélkodtunk, hogy késleltetett reakcióidőnk végett nem tudtuk elkapni őket, de nem is estek akkorát, m9nt amekkorát otthon szoktak.
No de sebaj! felálltak vígaszsimik, Olivér kisírt szemmel újra harci pózban közelít, ám a kislány elfordult. Mire Anyuka" Ennyi nem lehet ok egy szakításra!"Kép
Természetesen lehiggadt kedélyek után folytatódott a kínjógaKép és csemeték is remekül elgyöngyvasutaztak és tükröztek.
Néha komolyan olyan a fiam, mint egy kis Nárciszosz!Kép Tükörtükörtükör!
Olivér már nagyon szépen jár, de amióta tud, azóta az utcán felveteti magát, de ahogy belépünk a lakásba, meg sem áll! Jön-megy, pakol, mindent bedobál valahova, rejteget, vagy a macskát űldözi szeretetével. Pupuc mint macskához képest egészen jól tűri, de ha megunja, beül a lépcsőzáró rács túloldalára, és karörvendeve figyeli, hogy küzd a gyerek azért, hogy csak a farka hegyét elérje!
Tej nem csapta ki azóta sem, bár lehet, hogy a szája körül van néhány pötyi, így még óvatosan bánok a tej adagolásával.
beszélni még semmit, bár ha akarom belehallhatok dolgokat a gagyarászásba. "teéé" mint tessék, vagy "tiííí" mint tea, időnként "tiíía" mint cica. A "vaa" sokértelmű szó, de nem a kutyaugatás. Kép
Alvás még mindig remekül megy nálunk. ha egyedül vagyunk nagy ritkán itthon, akkor legszívesebben bebújnék mellé, de mivel próbáltam, tudom, nem túl kényelmes a rácsoságy, és azt sem tudom meddig bírná. Óvatosan kell vele bánni, hiszen még legalább egy gyereket ki kell bírnia!Kép

Nanda!
Köszi így utólag is az útleírást! Jónak tűnik a jövőhét, de még nem 100%! Pe4st kicsit jobb lenne, de Velence sem nagy gond.

A képek nagyon szépek! Igazi díszei leszenk a falaknak!

Ez elég sokra sikerült, de régen írtam.
Igyekszem majd jobban elosztani a mondókám, ne kelljen egyben ilyen sokat!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Linda Drága!
Gondolod, hogy én olyan könnyen megbántódok? Főleg egy ilyentől???Kép Tényleg rég jártál itt, fel kell eleveníteni minket!Kép Puszi hegyek!Kép

Eszter
Akkorát nevettem!Kép Nagyon cukik lehettek a kis szerelmesek!Kép Ilyenkor kár, hogy nincs az embernél állandóan egy fényképezőgép, vagy méginkább egy videókamera, hogy ezeket megörökítse!Kép
GyerekágyKép Hát bizony Anyuka! Vigyázni kell a gyerek dolgaira, nem ám csak úgy szétfeküdni!Kép
MacsekKép A kis piszok!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

JA!

Anikó
Végre eljutottam a levelezőbe és megnéztem az összes képet!
Mindegyik fantasztikus és egyáltalán nem baj, hogy ennyit küldtél, sőt!Kép
A frizurátok is és a ruhátok valami szuper volt! Ti lányok gyönyörűek voltatok, Gergő meg igazi kis úriember! És az a cuki fülig érő szája!Kép
Bencus meg annyira szép!Kép Cuki volt a torta is!Kép
Majd én is küldök fotókat a nyaralásról, meg a Nyíregyházai kiruccról is, ok?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Aniko: Igen. Lili nagyon sok mindenben helyettesiti a fuleimet. Szol ha itt a papa, szol ha cseng a telefon es ha valahol szol a zene. Kép
Nagyon szepek Bence meretei. A betegsegei ellenere nagyon jo sulyban van.

Zsuzsa: Szerintem is korrekt a fotos ara. Korbeerdeklodtem. Persze vannak olcsobbak is, de en inkabb ot valasztottam a referenciai miatt. Es nem csalodtam. E-mailben kerdeztel rola, azt hiszem mindent leirtam, csak meg annyit, hogy digitalis fotozas volt, 2.5 orat voltak nalunk, 80 kep keszult, amiket CD-n megkapunk. Ebbol 15 retusalt. Elohivni nekunk kell, de azt nem banom, mert van sajat jo fotonyomtatonk es egyedi mereteket szeretnek nyomtatni.
Hat igen. Mikor meglattam, hogy miket hozott magaval, mekkora reflektorokat, hajmegvilagitot es milyen kellekeket, nem is gondoltam volna, hogy mennyi minden kell a studiofotozashoz. Kép

Timi: nagyon edes Lilla a kepen, ahogy alszik feltett labbal. Kép

Linda: retusalas: voros szem eltuntetese, bor szepitese, pattanasok, rancok eltuntetese Kép , kep restauralasa, elesseg, szin beallitasa, hatter beallitas stb..

Orsi: nagyon jol nez ki Gergo tortajanak mintaja. A Horvath cukraszdaban veszitek?
Mi volt a borgyogyaszaton?

Agi: Mi van Rebekkaval? Doki mit mondott? A 38.3 meg nem olyan magas laz.

Szilvi: nagyon orulok, hogy irtal. Kép Katica csudaszep. Kép Nagyon jok a kepek. Kép

Eszter: nagyon edes Oliver tortenete. Kép Kepzeld Lili ugy ad puszit, hogy megnyalja az illetot. Kép

Lili egyik naprol a masikra hihetetlenul sokat fejlodott. Mar teljesen onalloan megy mindenhol. Kép Nagyon bator es ugyes. Azert neha popora esik es neha velem akar kez a kezben setalni. Es mar ugy ahogy eszik darabos eteleket. Kép A ropit imadja. Kép Ma kapott virslit, azt is megette. Kép

Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok!
köszi, h gondoltatok ránk.
sajnos nem a foga Kép Kép
kezdődik éppen egy mandulagyulladás. úgyhogy antibio, lázcsillapító.. azt mondta a dokinéni figyeljünk nagyon, nehogy lázgörcse legyen.. Kép
kicsi csillagocskám most is alszik. Étvágya egyelőre van.

Más! Cipőügyben kinek mi a véleménye - tapasztalata?
Siesta - Elephanten - Asso - Melania ???
Melyik miért jó, és miért nem?
eddig siestánk van, de most nem kifejezetten jókat hallottam róla, ezért is vagyok kíváncsi a véleményeitekre!
pusszantás

Ági

delice

Helló!

Orsi!
Köszi!Kép

Rita!
Nem hiszed el, de én csak akkor kapok puszit, ha odadugom az arcom és persze akkor is csak megnyal, ahogy ezek szerint nálatok is van. Ez a kislány volt az egyetlen, aki kapott mindenféle kérés nélkül.
nagy csibész a gyerekem! Már most mindent csak akkor tud, ha épp kedve van.

Megnéztem a fotósotok honlapját. Nagyon szép.
Iszonyatosan elszorult a szívem! Fáj.
Annyira de annyira hiányzik ez a fajta közeg! Úgy imádtam a kirakatrendező sulit, pont azért, hogy olyan emberek között vagyok, akik sziporkáznak, izzanak, ezáltal szítva az én benső kemencém tüzét is ahol a gondolatok és ötletek fogannak! Most még csak parázs sincs benne.
Szinte már fáj az üresség.
Azt hiszem valamit tennem kell ez ügyben, mert bármennyire boldognak és egésznek érzem magam a családommal, az a bizonyos másik ÉN, haldoklik, és ha hagyom örökre elvesztek valamit, ami pedig az örökségem.
Jó dolog a rajzfilm, de olyan mint kenyéren és vizen élni. Éhen nem halsz, de... nem sok választ el tőle.

Ági!
Cipő ügyben sajnos én nem tudok segíteni. Talán a többesmamiknak több a tapasztalata is!
Édes kis manódnak meg sok gyógypuszi tőlünk!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Lanyok!

Lillácskám is belázasodott tegnap estére. Mivel ma délután babazsúrba voltunk hivatalosak, ezért reggel elvittem a dokihoz, hogy mi lehet ez, mégsem akartam megfertőzni a többi manót. Dokinéni mondta, hogy nem beteg, viszont a fogai jönnek ezerrel. Szegény kicsi lánykám játszik csöndben, egyszer csak égtelen visításba tör ki...tényleg a foga. Tegnap annyira kész volt, hogy egész nap semmit nem evett a reggeli és esti tápszeren kívül, csak délután egy szelet csupasz kenyeret. Ma már jobb volt az étvágya, de a kanalat teljesen elutasítja. Ezért az ebédet, -ami törtkrumpli volt csirkecicivel- kézzel adtam neki. Így megette.Kép Már van 12 foga, nem tudom, hogy így 14 hónaposan hányat akar még növeszteni...Kép

Lillus is elindult nagy gyorsan. Megbátorodott. Egészen addig, amíg most este sétáltunk ki a Tescoba, és a járdán a nagy menésben hasraesett egy hatalmasat. (Esni még annyira nem tud jól) Persze üvöltés, és utána nem volt hajlandó menni. Azért gondoltam, hogy "kutyaharapást szőrével" alapon újra megpróbáljuk. Letettem, de a régi nóta jött vissza...állt mint a cövek, és sírt. Akkor biztattuk, megtapsoltuk...erre jött két lépést. Ezt megcsináltam vele még vagy négyszer-ötször, és ismét belejött a dologba. Már megint megy rendesen, és tanult is az esetből. MÁr vigyáz, hogy ne essen olyan nagyot.Kép

Na, megvacsiztam közben, így nem tudom, hogy hol jártam. Elküldöm, aztán még körülnézek!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?