Sziasztok
Ma egész nap nem tudtam jönni, és most baromi sokat kellett visszaolvasnom, ráadásul a videó editálás még zajlik, tehát túl sok időm nincs. Azért megpróbálok visszafelé reagálni.
Andi
Kitartás!
Linda
Az első: légyszi írd meg, hogy mikor írtam kicsinek a házat? Annyira nem emlékszem és nincs agyam visszakeresni! Cserélni nem cserélek, de gyertek bármikor!
Melyiken röhögtem? Hát mindjárt bemásolom.
" Aztán megszületett Gergő, aki előző életében valszeg majom lehetett, mert szinte rám van épülve éjszaka is.." " Bizonyára a nászágyba azért nem visz magával." és a továbbfejlesztett atomanti volt a csúúúcs!
Most megint jót röhögtem a vízszint mérőn!
Már úgy hiányzott a humorod, emlékszem régen is mindig akkorákat nevettem!
Amúgy lelkiekben nagyon sokat jelentett, amit írtál!
Sorayára meg irígy vagyok, nagyon szerencsések! Mi is végigjátszottuk az összes dolgot, nekünk se jött be. MÉg most is szoktunk próbálkozni, de még mindig ugyanaz van.
Azon csodálkozom, hogy nem születtek a Gergőink egy napon, mert annyi közös van bennük.
Gergő azért nem atomanti, de mostanában felér egy sajkukaccal, egész nap meg sem áll. MÉg mászó üzemmódban főleg, de készülök, hogy ha elindul, majd a nyomában kell lennem, mert esni fog, amilyen intenzitással közlekedik most is!
Ja, és bújósságban is egyformák, Gergő is úgy tud bújni, annyira tud szeretgetni minket, hogy az hihetetlen! És mondanom sem kell, a világ legeslegjobb érzése!!!
Kopasz fiúk: FOTÓT!!!
Gergő cuki lehetett, ahogy elaludt!
Anyatejes nap: nálunk is lesz, csak pénteken. És a poén, hogy a barátnőmmel (aki szintén fuvolista és 2 utcányira lakik
) fuvolázni is fogunk.
Tavaly is hívtak, de ilyenkor én már nem bírtam levegőt venni az óriáspocaktól, most viszont már mind a ketten fújunk 1-2 duót.
Andrea
Érezzétek jól magatokat, és csináljatok sok fotót! Nagyon kínáncsi vagyok erre a dínóparkra!
Timi
Cuki a fotó!
Anikó
Kinéztem az internetről egy napocska formájú tortát (szerintem tiszta napraforgó
) és az lesz, mert Gergőnek is van egy napocskája és nagyon szereti! Ezt is megmutattam Neki és fülig ért a szája, szóval tuti élőben is tetszeni fog neki!
A belseje pedig csokis lesz, Apa miatt.
Vera
Köszi!
Andi
A Te képed is nagyon cuki!
Jó az a nagy maci!
Soraya
Nagyon édes gyerkőc ez a Martin fiú!
Ti meg szuper szerencsések vagytok, el bírnám én is viselni, ha így aludna Mókuska, de mi Lindával nagyon egyforma gyereket kaptunk fentről!
Abban reménykedem, hogy majd nekem a második lesz olyan, mint neki az első!
Fürdőgatyó: nagyon cuki!
Nekün kis van ilyen, csak más színű és még nincs benne lefotózva, de ha jön a meleg, akkor azt is megejtem és megosztom veletek.
Rita
Hát igen, gondoltam, hogy ilyesmi ára lesz, tehát mi sem fogunk tudni ilyenbe beruházni, hacsak nem nyerünk a lottón. OLYAN JÓ LENNE!
Most már mennem kell, így is Karcsi szuper volt, hogy ezt mind megírhattam!
Puszi mindenkinek
Orsi