Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma nem jöttem többet mert itt voltak Domi +szülei és dumcsiztunk stb....
Bár nem is baj,hogy nem jöttem mert úgy is csak magamnak írkáltam volna.KépKép
Mai kaja Dominak:Reggel 230ml tápszer
Tízórai 1 bpiskóta
Ebéd paradicsomos krumpli csirkehusival +béby puding
Uzsi őszi+ alma
Vacsi 230ml tápszer

Melinda!
Hát persze,hogy lesz beszélgető partnered!!Teee!Kép
Örülök,hogy jól sikerült a napotok!Kép
Pizza.Kép

Györesz!
Gratulálok a mai kajáláshoz!Látod megy ez ha néha döcögősen is.KépÉn ma kiakadtam megint amikor a paradicsomos krumplit motorozta.KépSajna még nincs etetőszékünk de már be kell szereznem mert a babakocsi huzatot folyton moshatom.

Lányok merre vagytok??Légyszi írjatok!
Holnaptól én se leszek sűrűn mert sajna Apa megy dolgozni.Vége a jó világnak!Kép

Nincs valakinek szüksége egy fogtündérre???Nálunk kibújt a hetedik,most jó lenne egy kicsit pihizni.KépEzért küldöm a fogtündért akinek kell vegye el!KépPuszi jó éjt!Dia Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na még Én is bekukkantottam!

Gigi!
Érezzétek jól magatokat!!!!!

Melinda!
Norbi egész szépen vacsizott és vacsi után még benyomott egy őszit! Úgyhogy a mai nappal elégedett vagyok! Ma volt itt egy barátnőm, az Õ kislánya két éves lesz és egy csomó olyan kajcsit mondott amit Õ már adott ilyenkor a lányának és olyan felnőttkaja féleség (pl. krumplistészta, káposztástészta, paprikáskrumpli, rizseshús, meg hasonlók), meg ma egy csomó recetet találtam a neten! Tegnap este meg azt olvastam itt a bnet rendelőben, hogy ilyen 10 hós kór körül hirtelen megváltozik a babók ízérzetük és sokkal válogatósabbak lesznek, leginkább utálni fogják a bébikajákat és a felnőttkajcsikat részesítik előnybe, úgyhogy ha az kell Nekik akkor azt kell adni! Ettől egy kicsit megnyugodtam!
A kenyeret kis katonákkal adom Neki! Ma próbáltam, hogy felkatonáztam és odatettem elé, de úgy csak játszott vele, esze ágában sem volt bekapni, úgyhogy maradt az etetés. A banánnal is próbálkoztam, hogy a kezébe adom, mert mostmár csak úgy rágva eszi meg, de azzal meg elkezdett gyurmázni. Egyenlőre csak az Én kezemből eszik, bár ezt annyira nem bánom, így legalább tudom szabájozni, hogy ne egy fél banánt akarjon egyből benyelni!

Dia!
Én szívesen elfogadom a fogtündért!Kép
Ha etetőszéket vesztek szerintem olyan fa széket vegyetek, ami késöbb kisasztal kisszék, szerintem az tök jó, praktikus és még olcsó is! Mi kaptunk etetőszéket, de azért egy ilyet is be akarunk szerezni, mert Nekünk is volt kicsinek és imádtuk! Csak egy tipp volt!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Még visszanéztem! Gáborral a netet bújtuk, mert autósülés project előtt állunk. Ezek az árak nem semmik, és ha az ember egy kicsit körülnéz, hihetetlen, hogy milyen árkülönbségeket talál.
Valszeg a neten fogjuk megrendelni, de előtte élőben is megnézzük és rápróbáljuk Marcira valamelyik babaplázában Kép

Györesz!
Annyira jó, hogy Norbi papizott ma rendesen. Hidd el, én is úgy tudok neki örülni, mert ezek szerint van remény Kép Az is jó hír, amit az izlésük változásáról találtál. Lehet, hogy Norbika is pont épp ezen esik át most. Próbáld meg esetleg a talált recepteket (lehet, hogy én is vevő leszek rájuk Kép) és hátha Kép
Jót nevettem, ahogy Norbi evését írtad: kenyérkatonákkal játszik, babánnal gyurmázik Kép Legalább azt élvezi Kép

Dia!
Gratula a fogacskához! Utolértetek minket és mennyire látni akartad a güzüjeinket Kép Na, most Dominak is van annyi, mint Marcinak. A végén még leelőztök Kép Azért Nektek is szerencsétek van, mert nem szenvedtek különösebben a fogacskákkal. Legalábbis nem írod Kép
Nekünk is olyan etetőszékünk van, mint amiről Györesz ír. Először furi volt, hogy nehezen tudom belerakni Marcit, de ma megtapasztaltam, hogy a műanyagba sem egyszerűbb beleprodukálni a Manót Kép Mi is épp azért vettük, mert klasszul lehet később is használni kisszékként és asztalként. Nem mellesleg jóval olcsóbb, mint a műanyag Kép

Azért holnaptól remélem nem hagytok itt egyedül! Kép

Most már tényleg megyek! Mindjárt lefejelem a klavit. Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

sziasztok!

Ha olyan szétszedhetős etetőszékte vesztek, teszteljétek alaposan, mert némelyik (amelyik majdnem téglatestbe helyezhető, azaz nem trapéz a lába), igen borulós.

Ha valakinek lenne rá igénye nekem van feleslegben műanyag chicco, dönthető, tálcás, műanyag. Sőt, van egy chicco pick up air bkocsim, nagyon szép, majdnem új, fújhatók a kerekei, dönthető a háttámlája, nagy a csomagtartója (a kereke is), jó kényelmes belül, ötpontos az öve. Csak éppen a suzuki csomagtartójába nem tudom berakni. Ill. berakom én, csak akkor semmi mást, és ugye nekem elől is tele a kocsi. MAjd lefotózom, és teszek fel képet róla.

Sőt, van egy plusz háti hordozóm is. (Jó a keresztmamink. Kép) Ez már ülőképes csemete hosszabb távú hurcolásánál nélküözhetetlen. Tomi sokkal jobban bírja, mint a bkocsit, az én hátam meg jobban, mint önmagában a tekergő 10,6 kgos dedet. Kép

Na befejezem az ügynökölést, de ha valakinek van kedve, nyugodtan jöhet hozzánk nagybevásárolni. Tegnap képedtem el a felhalmozott ruha és játék mennyiségén. (Mondjuk ugye sok van a lányoktól)

Ja, és ha valaki tud, nem tenne fel egy táblázatot a babákról? Bevallom, nem vagyok már képben. Kép

sofka, a szitaagyú

s
sofka

Sziasztok!

Melinda!
Ma reggeli már katasztrófa volt! Most a kenyér sem volt olyan nyerő mint egyébként, sőt még a rudi sem, viszont ivott egy kis tápit! Csináltam Neki ebédre krumlistésztát, szerintem tök fini lett, kiváncsi leszek mit szól hozzá, persze kevesebb hagymával és éppen csak egy kis piros paprikával!

Sofka!
Én vagyok a táblázat felelős, csak mindig megfeledkezem róla!
<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

SEHOL SENKI???????? Mi történt?

Én azért leírom a mai napunkat! Norbi már alszik, mert csak délelőtt volt hajlandó aludni egy órácskát, azóta semmit, úgyhogy mostanra totál kidölt!
Mint írtam fent, csináltam ma Norbinak krumplis tésztát, hát nem arattam vele valami nagy sikert, evett egy pár falatot, de csak a kezemből, kanállal nem volt hajlandó, akkor gondoltam egyet és húslevesbe főtt sárgarépát meglobogtattam előtte és egyből lecsapott rá, befalt két jó nagy darabot, persze ezt két nappal ezelőtt nem kérte, szóval nem értem, néha totál kiborulok! Uzsira megevett egy háromnegyed banánt. Vacsira próbáltam megint a krumplistésztát, hát ismét ment egy pár falat, de aztán fujtatott rendesen! Csináltam Neki húskrémet (margarin+csirkehusi+reszelt sajt+egy kis só összekeverve) és azzal megkentem egy szelet kenyeret, na azt úgy ahogy megette. Fürcsi után kb. 120ml tápit és cicit. Ja nem tudom, hogy azt írtam-e már, hogy biomargarint adok Neki, mert rájöttem, hogy a legtöbb margarin tele van mindenféle adalékanyaggal (E-vel). Ezt csak azért írom, hátha valakit érdekel!Kép
Szóval az Én fiam kenyeret, piskótát, gyümölcsöt és túrórudit hajlandó enni mostanába és persze megiszik egy halom vizet, meg teát! Kiváncsi leszek holnap mit mond erre a dokinéni, persze a túrórudit nem árulom el!Kép

Csajok, remélem azért ma még bekukkant valaki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Na,végre a géphez jutok én is.KépDe látom nagyon gyér volt ma a forgalom.
Györesz!
Köszi a tippet!Kép
Az a helyzet,hogy olyan ami később asztal és szék lesz az már van még az enyém volt.KépDe azt most még Panna használja.Aztán van egy Ikeás ami nekem nem tetszik és még bele se lehet kötni a törpét.Nagyon sokat gondolkoztam,hogy milyet vegyek/ki néztem egyet 33 ezer ftKép/Hasonló mint az Olié.Aztán rájöttem,hogy helyünk se nagyon van már a lakásban.Így maradok annál amit asztalra lehet tenni.Gigi olyat is vett és azt mondja jó.Azt legalább 7-8 ezerért megtudom venni.
A fogtündért légyszi jobban csalogassad,mert úgy látom jön a 8.fogacska is!KépLegalább is alul oldalt meg van duzzadva az íny és nem hadja,hogy hozzá érjek.Tök jó,hogy feltetted a táblicskut.Köszi.Kép

Melinda!
Igen,szerencsék van a törpékkel,hogy különösebben nem viseli meg őket a fogacska!KépPersze ez nem azt jelenti,hogy egyáltalán nem nyűgös tőle.De Pl:szegény Noncsi mennyire megszenved vele és még mindig nincs egy sem neki.Kép
Mi szerencsére örököltünk autó ülést/igaz,kocsi nincs hozzáKép/.A Mezei képen láthattad.

Rólunk:Ma Apa már dolgozott így telejesen lefoglalt Domi egész nap.2xmásfél órát aludt,aztán sétizni is voltunk egy kicsit.Elég szar idő van.Kép
Szomszédoltunk egy kicsit.KépEste Tamással elmentünk tv-t venni és a Fukarból kézben cipeltük haza.Azt hittem össze csinálom magam mire hazaértünk vele.KépKépKB:60 kiló.Most álítgatja Tamás Domi pedig már alszik.
Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Most látom,hogy még írtál.Kép
Hááát a krumplistészta lehet,hogy azért nem izlik Norbikának mert nagyon nyögve nyelős kaja.Legalább is ha én azt eszek elnyomja a szivem.Kép
Domi ebédre sárgarépapürét evett csirkehusival.Na,mondom ha már jól lakott én is meg ebédelek./Tegnapi lecsóshús tarhonyával./Háát nem elkunyizott egy jó adagot még az én kajámból is?!KépKépÍgy már desszertet nem adtam neki.KépNa,puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Húha, jó nagy pangás volt errefelé! Próbálom magamat kimenteni: Marci mellett már képtelenség gép elé ülni (sőt vécére sem tudok már igazán elmenni Kép Kép), majd a délelőtti alvása alatt kivasaltam egy rakás pelust, meg ruháját. A délutáni alvása alatt pedig bizony én is ledőltem, mert egyszerűen esett le a fejem, szerintem az idő volt a ludas. Gábor már 5-kor itthon volt, így akkor gyorsan beszaladtunk a Megatoys-ba autósülés próbára. Negyed 8-ra itthon voltunk, aztán vacsi és itt vagyok Kép

Györesz!
Reggeli Kép Szomorúan hallom, de remélem a nap hátralevő részével kárpótolt Téged Norbika. Ette a krumplis tésztát? Norbi éjjel kel még? Ha igen, akkor gondolom Te már ügyesen leszoktattad a ciciről... Nekem még sajna nem sikerült, mert egyszerűen nem nyugszik meg cici nélkül. Tudom, hogy nekem kellene határozottabbnak lennem, de valahogy annyira nem megy így éjszaka.
A mi napunk kajálásilag egész jó lett. Reggel 3/4 8-kor kelt (már ez egy jó pont Kép), akkor szopi, majd fél 11-kor. Aludt, majd aztán már nem kapott cicit, hanem 1/4 2-kor ebéd. Egész szép mennyiségű főzit és még gyümit is megevett. Ami nem mindegy,hogy nem nekem kellett beleimádkoznom, hanem tátotta a száját Kép Majd ebéd után 1,5 órával már olyan nyügi volt, hogy cicire raktam, persze szopizott ezerrel és be is aludt. Na ezt viszont nem értem, hogy szopi után 3 órával nehezen tudtam máskor megetetni, most meg egész jó adag rendes kajcsi után minden további nélkül szopizott rendesen. Ezt már tényleg nem értem.
Vacsi is egész jó lett, adtam Neki gyümit, amiből kb. 150 grammot evett. Úgyhogy ezt a napot bármikor máskor elfogadnám. Nem merem magamat elbízni, de remélem, hogy a déli szopi elhagyása valami eredményre fog vezetni.
A Megatoys-ból hazafelé Csepelen át jöttünk. Járt a szemem, mint a sublótfiók hátha látok valaki ismerőst. Például Téged. Kép De nem Kép Mondjuk már 7 óra körül volt.

Dia, Barbi!
Sok-sok puszi a ma 8 hónapos Babóknak!

Barbi!
HOOOOOOOOOOOOOOOL VAGY??????????!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Gyertek, legalább így estére!

Holnap már tényleg tervezem, hogy jövök. De tényleg! Kép Na meg azért még este benézek egyszer! Névsorolvasás végett Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Végre hogy írtatok!

Dia!
Hát Domi aztán tényleg leakarja kőrözni a már fogas babókat, úgy látom lassan Õ lesz az aranyérmes!Kép
A krumplistésztát ne úgy képzeld el mint mikor magunknak csináljuk, annál sokkal lazább, hígabb!

Melinda!
Norbi még szokott éjjel felkelni, de többnyire csak annyira, hogy cumit dugok a szájába, megsimizem és alszik is tovább, persze vannak húzós éjszakák, amikor sokat és hosszabban kell simizni, de már soha nem kap cicit és soha nem veszem ki az ágyából ringatni vagy ilyesmi, ha mégis kiveszem akkor fektetem magam mellé, de szerencsére ez is ritka mostanába!
Írtam a napunkról, biztos azt nem olvstad!
Amikor még elhagytam egy-két szopit napközbe az nálunk is sokat dobott a kajáláson, úgyhogy csak így tovább! Örülök, hogy Marci egyre jobban eszik!Kép

Megyek fürcsizni aztán még bekukkantok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Ajajajaj!Én elfelejtettem a hatodikát.KépMondjuk az legyen a mentségem,hogy fogalmam se volt arról se,hogy ma nyolcadika van.Kép
Gyorsan teszek fel egy malackát Marcikának és sok sok puszit küldök mellé 8 hó alkalmából!Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Melinda, azt szokták mondani, hogy ha szopi után kínálod meg kajával, az hozzátáplálás, ismerkedik az ízekkel, de nem eszik mennyiséget . Ha előbb eteted, akkor ugye többet eszik, akkor elválasztás, mert nyilván kevesebb tej fér a bendőjébe, és utána kevesebb termelődik.

Nekem egyiket sem sikerült éjszakára elválasztanom, ill. a lányokat átszoktattam cumisüvegre, de az még vacakabb volt, így ment tönkre anno a mikro forgató motorja, mikor hajnali négykor beleborítottam egy adag kakaót vagy mit. Szóval nekem úgy tűnik, nem azért kelnek, mert éhesek, inkább meg akarnak győződni arról, hogy a jó öreg rabszolga éjszaka is munkára fogható. Kép Marcit ugye kétévesen választottam el, akkor még néha kelt, ivott egy kis vizet. Aztán azóta rendkívüli eseményektől eltekintve alszik éjszaka. Tomi változó, de az utóbbi napoban nyugtalanabb. Szerintem a foga jön, a rágó.

Õ ma egy kis banánt evett, mert pizza volt az ebéd, és nem volt érkezésem külön alkotni neki. Nem láttam, hogy éhezett volna. Kép Valamelyik nap viszont boldog vigyorral az arcán mászott kifelé a szobából, kezében egy fél túróstáskával. Bátyja a nagy és erős tesz ám arról, hogy mindent megismerhjen. Viszont úgy tűnik, a tojást, élesztőt, túrót, búzalisztet bírná. Attól még nem kap.

Tényleg, tejpépeket nem adtok a babáknak? Szokták szeretni.
sofka

Lányok!
Én most tök nagy dilemmában vagyok! Ugye Én úgy gondoltam, hogy mivel egy egész túrórudi, vagy kb. fél doboz krémtúró nem okozott tünetet Norbinál, gondolok itt a kiütésre akkor Õ már tutira kinőtte a tehéntej-allergiát. Viszont most olvastam, hogy annak az is lehet a tünete, hogy étvágytalan a gyerek és nem gyarapszik a súllya! Akkor mos lehet, hogy a túróruditól étvágytalan? Azt hiszem holnap mégiscsak szintvallok a dokinéninél és megtudakolom ezeket a dolgokat, mert most tökre elbizonytalanodtam! Én valahogy úgy gondoltam hogy a legtöbb allargi, lást tej-allergia elsődleges tünete a bőrön jelentkezik! Szerintetek? Ti mit gondoltok? Nagyon érdekelne!!!!

Sofka!
Én Sinlacot gyümivel szoktam adni Norbinak!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz, nem feltétleünl a bőrön. Viszont tény, hogy az édesség olyan jelzést ad a kis agyuknak, hogy nem éhesek utána. Ilyen piciknél azért sem javasolt az édességek adása. Mert elveszi a helyet a fontosabb kaja elöl. Pl. MArcipánnál látom, hogy ha kap egy-egy gumicukrot (kap, ha wcbew pisil, íígy alakult), utána nem is ebédel. Az azért már az ő orában inkább gáz. Úgyhogy óvatosan. Sinlacot csak hírből ismerem.

Allergia tünete lehet, hogy felfújódik a pocak , megváltozik a széklet. Bűzösebb, nyálkásabb, stb. ja, és a súlystagnálás is . Bár azt én inkább a búzafehérjénél hallottam.

Mondjuk Tomi etetése az ekcémája miatt nincs elkapkodva. Próbálok mindent nagon lassan elnyújtva bevezteni, mert nem szeretném, hogy visszatérjen. Aztán jön a túróstáska. Evvan.

Jó éjt Mindenkinek!

s
sofka

Sofka!
Túrórudit mindig csak evés után adtam Neki, ha rendesen evett, ha nem akkor általába gyümit kap!
Na majd holnap kifaggatom a dokker nénit!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Estére egész belelendültünk Kép

Györesz!
Tényleg nem olvastam a napotokat, mikor belekezdtem a levelembe, még csak a délben írodott leveledet láttam.
Hát tényleg nem egyszerű az eset Norbival. Kép Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi okosat tud mondani a dokinéni. A tejallergiára én csak bőrtüneteket tudtam eddig, de ezek szerint ez nem így van. Pl. Marcinak pár napja a HA-s tejpép helyett véletlenül rendeset kevertem a gyümijébe és szombatra tele lett pöttyökkel. Tegnap esett le a tantusz, hogy lehet a tejpép a ludas. A tejallergiát egyébként a dokik nem tudják tesztelni, mint más allergiát? Bár lehet, hogy nem éri meg a tortúrát...
Ezt a margarint már annyiszor akartam kérdezni Tőled, hogy nem félsz-e az adalékanyagoktól. De így a bio már okés. Kép
Éjszakai felkelésnél én még a kiságyban sem tudom hagyni Marcit, mert totál fenn van: hason fekve csapkodja a lábait, néz fel, sőt még négykézlábra is áll. Most éjjel is 1 órán keresztül altattam vissza Kép

Dia!
Köszönjük a köszöntést! Kép Ari vagy! Nekem könnyebb dolgom van, mert a 8-a ugye a 6-a után jön Kép
Domi tényleg nem semmi a fogacskákkal, jól begyorsított Kép
Épp ma jutott eszembe TV-ek, hogy nem írtad milyet vettetek. Persze, mert ma vásároltatok be Kép Tamás jól beállította? Ezen biztos izgibb lesz majd a Helyszínelők! Kép

Sofka!
Igaz, hogy kajcsi után szopizott, de jóval többet, mint előtte tette volna, mert a déli szopi kihagyásával 3-ra már jól tele voltak a cicik. Annak ellenére, hogy a déli szopi kimarad, nem érzem, hogy jóval kevesebbet szopizna, mert így is kap napi 4-szeri szopit jó tele levő cicikkel. Meg ha elválasztásnak is hívjuk, ennyi talán 8 hónaposan talán már belefér Kép
Most este már az elsőn bealudt, úgyhogy mindjárt megyek fejni, mert leszakad a jobb. Féllel mégsem járkálhatok Kép
Tejpépek eddig nálunk nem jöttek magukban, mert Marci öklendezett tőlük. Igazság szerint én is érzek rajtuk valami mű ízt, lehet, hogy ez nem jön be Neki. Úgyhogy mostanság gyümibe keverek keveset.
Tamásod nem lehetett semmi a sütivel. Jó, hogy bírja, de elhiszem, hogy nem szívesen adod Neki.
Marcidat 2 évesen választottad el? Ezek szerint Tamással tandemben szopiztak? Ez igen!!!

Hú, megyek, mert már foltos a pólom Kép

Pusz és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mostanában olyan vagyok,mint akin átment az úthenger,éjjelente egy órát sem tudok végigaludni anélkül,hogy Patrik fel ne ébresztene.Kép Nappal is nyűgös,kialvatlan.Hiába kapja vissza a cumiját,hiába itatom meg-csak a cici sehít-az az egy ugyebár,amit elfogad.
Nem sok kedvem van a számítógéphez ülni-máshoz sem igazán.

Györesz!
Hol találtad a recepteket?Tetszik a húskrém,ha van még ilyen tedd közkinccsé légyszi!KépA krumplis tésztát is kipróbálom.
Raulnál is voltak ilyen evési hullámvölgyek,csak kézből evés,most mégis ügyesen,szépen eszik.Nem hiszem,hogy elrontottad Norbikát!Kép
Banánt még mindig nem adhatok,sajna pöttyös Patrik tőle,pedig tök jó lenne.
Kíváncsi vagyok mit mond a dokinéni!

Dia!
Ikeában érdemes megnézni az etetőszéket,miénk egyszerű,de tök jó,nem foglal túl sok helyet.Nincs huzata,így könnyen tisztítható(esténként slaggal lemosom).
7 fog,az már valami!!!
Milyen az új TV?
Ruszlán a hotelban garázsmester.
Húgomról nem találtam olyan képet,amit feltehetnék,de ha lesz akkor megmutatom.
A masszőr nagyon-nagyon jó volt!!Kép
Nyami fincsiket főzöl!

Melinda!
Itt láttam tök jó dolgokat,ha még aktuális:
www.bebiholmiolcson.hu
Látom kajcsi változó,errefelé is ez a helyzet,és az éjszakák lettek rosszabbak.
Patrik is mindent a szájába vesz azonnal,a játszón ülök mellette és mikor közelíti a homokot a szájához megfogom a kezét és mondom,hogy nem szabad.Alakul a dolog,mostanában már van,hogy elég,ha rászólok.

Sofka!
Örülök,hogy írsz mostanában!KépLányodhoz is bekkukantok ismét,ha lecseng ez az őrület nálunk.
Én is Sinlacot adok vacsira Patriknak,majdnem mindig.
Babakocsiról küldenél képet és árat nekem?Ha gondolod jöhet mailban is:katanyo@freemail.hu.Köszi.

Gyorsan bebújok az ágyba.Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok!
Domi még mindig alszik.KépDe úgy érzem láza van.Kép5 órától köztünk alszik mert nagy sírással ébredt.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia, lehet, hogy csak melege van, ágymelege. Drukk, hogy úgy legyen.

Melinda, volt egy időszak, mikor ketten. Nem így terveztem, így alakult, túléltem. Kép
És nem baj, az elválasztás, az én fő elvem, hogy MINDKÉT fél igényei szerinti szoptatás. Csak azért írtam le, hogy talán akkor kevesebb a tej mennyisége. Még annyit, hogy ha már kifelé mész, ne nagyon fejjél, épp csak hogy ne feszüljön, mert különben nem csökken a mennyiség, könnyen a saját farkát harapó róka helyzetében találod magad. Persze ha direkt fejsz, az egy másik történet.

Kata, küldöm a képet, csak előbb csinálok egyet. Kép

s
sofka

Sziasztok!

Kata!
De jó,hogy itt vagy újra, de persze a körülményekhez képest nem csodálom, hogy nem vagy sűrűbben. A fogacskája kínozza Patrikot? Vagy mi lehet a gond?
A kajálás tényleg nagyon változó, de az éjszakák színvonala határozottan romlik. Most éjszaka fél 12-kor felsírt, Gábornál nem nyugodott meg, így maradtam én Kép Majd fél 2-kor újra felkelt, de úgy hogy ülve várt Kép Viszont most határozottan nem adtam cicit és az ágyból is megnyugtatásképpen vettem ki, majd utána simi az ágyban és kijöttem. Mindig visszamentem simizni, majd egyszercsak bealudt Kép Hajnal 5-kor megint felkelt, de akkor adtam egy kis cicit Neki és szerencsére visszaaludt egész 1/4 8-ig. Pedig már volt olyan is, hogy egy egész hetet végigaludt, azt hittem, hogy tartósabb lesz. Na mindegy, valahogy csak lesz. Kép
A címet köszönöm, majd megskubizom.

Dia!
Remélem Dominak nem lesz tényleg semmi baja. Szorítok! Kép

Sofka!
Az elválasztás terén most ez a szint, tovább nem megyek. Nekem az már nagyobb rugalmasságot, szabadságot ad, ha napi kétszer eszik kanalasat és a többit szopizza. Csak esténként fejek, amikor úgy bealszik a cicin, hogy az egyiket totál telehagyja. Ilyenkor teljesen lefejem, mert tegnap például du 3-kor szopizott utoljára, így estére már jól televolt és éjjel úgyis betermelek újra Kép Meg persze a mostani mennyiséget azért tartani akarom.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Na megjöttünk dokinénitől, bár szabin volt, de a védőnénivel hosszasan kibeszéltem a gondjaimat!
Előszőr is meglepett, hogy 3 hét alatt NOrbi hízott 10 dekát, ez azért fura, mert multkor amikor tök szépen, sokat evett akkor meg 4 hét alatt hízott ugyanennyit! Azt mondta a védőnéni, hogy teljesen normálisan fejlődik és az sem baj ha nem hízik semmit és egyáltalán ne aggódjak ha rosszúl eszik, mert sajna ebben a korban ez teljesen normális, mert nem szeretnek enni, sokkal fontosabb dolguk van az evésnél! Ha egy kicsi akarom fokozni az étvágyát akkor facsarjak egy kis citromlevet a vizébe, hogy több sava legyen, mert ilyen piciknek még nagyon kevés a gyomorsavuk, ezért sokkal kisebb az éhségérzetük! Aztán rátértem a tejallergiára, erre azt mondta, hogy ha nem nagyfokú ez a tejallergia, akkor nyugodtan lehet Neki adni savanyított tejtermékeket: túrót, sajtot, joghurtot, a lényeg hogy rendes tejet ne kapjon és azért a tápi is jobb ha hipoallergén! Vettem is joghurtot! Szóval teljesen megnyugodtam!!!!!!!Kép

Melinda!
Én egyszer rákérdeztem a dokinéninél, hogy lehet-e ilyenkor allargiavizsgálatra vinni a gyereket, hogy tutira kiderüljön a dolog, erre azt mondta, hogy két éves kor után szoktak csak, mert addig teljesen értelmetlen, mert nagyon sok ételallergiát addigra kinő a gyerek!

Kata!
Nem tudom, hogy konkrétan hol találtam a recepteket, mert csak úgy böngésztem, de ha lesz időm újra megkeresem Õket és felteszem a linkeket!
Én fogok Norbinak csinálni tojáskrémet is tojássárgájából (mert azt már ehet), margarinból, egy kis snidliggel! Aztán lehet mindenféle felvágottat is jó apróra vágni és vajkrémmel sajttal összekverni. Amit nem tudok, hogy paprikát, pl. pritamin paprikát már lehet adni Norbinak?

Dia!
HOgy van Domi? Remélem nem lett beteg!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Ezek jó hírek! Jó, hogy Te is megnyugodtál! Kép
Valahogy én is ezt érzem, hogy Marcinak minden fontosabb, csak enni ne kelljen, hisz Neki most fel kell fedeznie ezt a nagy-nagy világot! Kép
Köszünjük a recepteket! Mindjárt meg is nézem! Én is a freeportálost és a babaszobást kezdtem el böngészni, mert ha Marci rákap az evésre, akkor talán az én pancsolási kedvem is visszatér.

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!
Remélem nem beteg Domi!!

Melinda!
Éjszakánk ismét horror volt.Lassan kezdek hozzászokni.KépNem bánnám,ha csak 1-2x ébredne.
Most nem tudom mire fogjam a dolgot.Szerintem több dolog közrejátszik.Még egy(!)éjszakát sem aludt végig,mióta megszületett.
A hétre rendeltünk ebédet,egyszerűen még főzni sincs lelkierőm.

Györesz!
Köszi a linkeket,este böngészek.
Örülök,hogy a védőnő megnyugtatott.
Paprika?nem is tudom,próbálj egy kicsit adni.Úgy emlékszem Raul már kapott ekkora korában.
Képzeld!!Krumplis,husis tésztát főztem Patriknak -és-mind megette!!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Hogy csináltad a krumplis, husis tésztát?

Dia!
Mi újság? Csak nem mégis beteg lett Domika?

Képzeljétek, Norbi annyira imád gyalogolni, hogy lent voltunk és legalább 200 métert gyalogolt úgy hogy anyu csak az egyik kezét fogta és közben nagyokat kuncogott! Eddig csak a játszón sétáltunk Vele! Mindenki úgy megnézte, olyan cuki volt, nagyon élvezte!
Itthon is haláli úgy sétál, hogy az egyik kezébe mindig cipel valamit. Tegnap a kukáját hurcolászta, ma jobbat talált és a hintáját (ami épp nem volt felakasztva) húzta maga után, hát Én olyan jókat nevettem!
Az ebéd elég gyér volt, de most egyáltalán nem idegeskedtem!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Szerencsére reggel csak vaklárma volt.Valószínű,hogy csak melege volt.Köszi Sofka.Kép
A mai nap újabb meglepetést okozott az én fiam.Reggel egyfolytában azt mondogatta,hogy BABABABABA.KépA másik ha valamit mondok neki,hogy nem szabad ő is rázza a fejét,hogy nem.Kép
Ma nagyon sokat csavarogtunk egyik üzletből ki másikba be.Kép

Györesz!
Juj,izgultam ám,hogy mit mond ma a dokinő.De látom minden ok.Örülök.KépÉn csütörtökön viszem Domit,kiváncsi leszek mennyi a súlya,mert a múlthéten fogyott 40g-ot.KépJaj de édes lehet ahogy a kukáját cipeli Norbika!KépNagyon ügyi.Kép

Kata,Melinda!
Klassz a tv.KépLG 72-es képben kép,txt és egyéb nyalánkságok.KépTegnap egy kicsit szenvedett Tamás a beállításnál de mára minden ok.Igen,klassz lesz már ezen nézni a Helyszinelőket,de most van mégegy kedvenc dok.filmem.Hétfőn a Discaveri-n a Trauma.Kép

Sajnálom akik éjszaka nem alszonak Anyukák.KépAkkor én szerencsés vagyok az 1x-i 4-5 órás keléssel?Ma letettük Domi ágyát.Kép

HOLNAP JÖNNEK AZ ALPINISTÁK!!Kép
Mindenkinek szép estét!DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Kata!
Õszinte részvétem és együttérzek Veled az éjszakák miatt. Nem is tudom, hogy mi a rosszabb többször kelni, de hamar visszaalszik a lurkó vagy "csak" 1-2-szer, de akkor virrasztás van. Ha választani kéne, akkor én végigaludnám végre az éjszakát Kép Az nem semmi, hogy Patrik még egyszer sem hagyott Téged aludni egy teljes éjszakán át.

Györgyi!
Nagyon édi lehet Norbika, ahogy lépeget és viszi maga után a fél házat Kép Vizuális alkat vagyok és jól elképzeltem magamnak a kis édeskét. Elhiszem, hogy mindenkinek tetszik, aki látja az utcán, Marcit ma a Cora-ban csodálta meg mindenki. Dagadt is a mellem. Kép Ja és 200 méter már kész maratoni táv a Picurnak!
Kajcsi? Nálunk ebédre nyamnyogott főzit és inkább a gyümit ette utána. Vacsorát kihagytuk, mert elhúzódott a vásárlás, de nem tűnt nagyon éhesnek. Kép

Dia!
Klassz, hogy Dominak semmi baja! Azért izgultam rendesen én is, mert nem jelentkeztél...
Marci is hasonlóan rázza a fejét, de az igent a világ minden kincséért nem bólogatná. Kép Sőt, ha bólogatok Neki, csak röhög ezerrel.
Látod, jönnek azok a meglepetések! Ba-ba-ba! Kép
És csak mászkáltatok ki-be az üzletekből, vagy vásároltatok is?
Sajna nincs Discovery-nk, pedig azon legalább vannak érdekes műsorok.

Azt hiszem mára elég volt ennyi belőlem. Ma időben kéne lefeküdnöm, mert ha Marci ma éjjel megint rajcsúrozik, akkor határozottan és nyugodtan akarom a visszaaltatását levezényelni. Szorítsatok!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia!
Annyit gondoltam Rátok, úgy eltüntél, hogy már biztosra vettem, hogy lebetegedett Domi, de örömmel olvasom, hogy csak vaklárma volt!Kép
Nagyon édes lehet, ahogy rázza a kis fejecskéjét! Norbi ilyet nem csinál, hanem ha rászólok hogy NEM, akkor rámnéz és visszafelesel, meg néha olyan mintha nemet mondana! Amúgy Norbi is a bababa-val kezdte! Erről jut eszembe, hogy nem is meséltem Nektek, hogy már egy idje mondja a papát, mamát, pápát, apát, hát gondoltam itt az ideje, hogy tisztába tegyük a dolgokat és a mama az mama legyen, az anya meg anya, gőzerővel elkezdtem Neki tanítani, hogy anya, gyorsan tanult és az anyából nyanya lett, örültem is rendesen, de aztán elszontyolódtam, mert valahányszor meglátta a nagyiját, egyből elkezdte mondani, hogy nyanya nyanya, szóval anyukám volt a mama is meg a nyanya is. Mostmár azért teszi helyre a dolgokat és egyre többet mondja Nekem, sőt már néha szép tisztán anyázik!Kép
Hát már itt volt az ideje, hogy letegyétek az ágyat, hisze egyik napról a másikra fog titeket meglepni a kis lurkó és feláll!

Melinda!
Láttam, hogy Redit elküldte Neked az "Aludj jól gyermekem" egy részletét! Nagyon kiváncsian várom, hogy hogy fog sikerülni! Szerintem Nálatok van remény, mert már írtad, hogy Marci úgy aludt vissza, hogy kicsit otthagytad, kicsit simizted! Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!
A kajcsi második fele jól alakult, uzsira benyomott egy banánt és vacsira egy számomra megfelelő adag főzeléket, úgyhogy jutalom képp kapott egy túrórudit! Fürcsi után a szokásos kb.
130 ml tápi és cici!

Holnap csak este tudok jönni, mert megyünk unokatesómékhoz, este meg jön apa!
Azért ma még lehet, hogy benézek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajszik még vissza néztem.Kép
Melinda!
Természetesen vásároltunk is!KépMilyen már az,hogy csak nézelődünk?.ODe csak a szükségeseket vettem:pelus,popsitörlő,kaja,és csekket voltunk befizetni.
Elképzeltem ahogy Marcika röhög rajtad.KépKép

Györesz!
Hát Te eddig elhalgattad,hogy Norbika miket beszél már????Fantasztikus milyen ügyes!Kép
Aranyos lehet amikor nyanyázik.Kép
Háát,igen letettük az ágyat,de sajna rájöttem,hogy ezt nem lehet teljesen letenni.KépMég jó,hogy most még nem áll.De ha már állni fog fogalmam sincs mit csinálunk.Ez olyan nem normális ágy.KépKép

Lányok!Köszönöm,hogy agódtatok értünk!Nagyon aranyosak vagytok!Kép
Sajna,holnap se hiszem,hogy tudok jönni napközben mert Domi már teljesen igényel.De majd meglátjuk.KépSzép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Nem hallgattam el, hogy miket mondd Norbi, csak valahogy azt mindig érdekesebbnek véltem elmesélni, hogy hogy megy, lépeget stb.!
Hogyhogy nemnormális az ágy? Meddig lehet leengedni? Ha feláll, akkor ki tudna esni? Mert akkor nagyon hamar szerezzetek be egy másikat, mert nem tudhatod, hogy mikor áll fel és nehogy baleset legyen!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Drága szomszédasszonyom ma megjegyezte,hogy "de sz@rul nézel ki,beteg vagy?".Jól esett mit ne mondjak.Jobban néznék ki,ha legalább két órát aludhatnék megszakítás nélkül.

Györesz!
Krumplit kis hagymával megfőztem,szórtam bele némi őrölt paprikát.Összetörtem kis lével és főtt tésztával,apróra vágott csirkehússal összekevertem.Nagyon ízlett Neki,mégegyszer köszi az ötletet!Kép
A nagy séta után remélem hamar elaludt Norbika!Nagyon ügyes,milyen hamar kezd beszélni!Kép
Legyen szép napotok holnap!

Dia!
Ügyes Domi,hamarosan Õ is mondja,hogy Anya,olyan jó lesz!KépÖrülök,hogy csak vaklárma volt reggel!!
A Traumát nagyon szeretem,valamikor utána van a Szexualitás c. műsor,az is tök jó ám!Kép
Remélem az alpinisták megoldák holnap a dolgokat!
Patrik kiságya sem teljesen leengedhető,egy kevés rész kimarad alul,de kiesni nem tud.Domi mennyire ér fel?
Andiékról tudsz valamit?Régen írt.

Melinda!
Kívánom,hogy jobb legyen a mai éjszakátok!
Elgondolkodtató,hogy a gyerkőcök hamarabb tanulják meg a fejrázást és a NEM szót,mint a bólogatást és azt,hogy IGEN.Az utóbbiak később is ritkább vendégek a szókincsükben érdekes módon.Kép

Olyan sokan nem írnak már,vajon mi lehet Velük??

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Jelentem megvagyunk, csak kisse kivagyok, ugyhogy neha meg irni sincs kedvem...

Hetveget vegigautoztuk, Zolika imadta, tunder volt. Gyuszko hatalmas lett, oltari dumavalKép A 2 fiu imadta egymast 2 het szunet utan, Zolika simogatta, puszilta batyjat, es hatalmasakat kacagott a mokazasainKép

Heim Palban is voltunk hetfon, a doki szerint semmi gond, hason alvas es meg esetleg magzati tartas az oka, hogy kifele tartja a jobb labfejet, alakul majd neki, amikor majd onalloan jar, akkor kell visszavinni kontrollra.

En megalltam feluton az evolucios folyamatban, ugyanis alig tudok kiegyenesedni, ugy faj a derekam. Lehet, hogy ma doki latogatas lesz belole, mert Zolikat igy baromi nehez letennem a kisagyba..Kép Felvenni meg plane...

Most puszi mindenkinek, Zolika reklamalja, hogy meg pizsiben vagyunk, ilyenkor lassan mar indulni szoktunk boltba. Lassan jon, hogy berregni kezd, igy jelzi, hogy autoznaKépKép
Indulok is, mert nekem a felallas min. 5 perc...

Mica
mica

Sziasztok!
Kata!
Nagyon sajnálom az éjszakáidat!KépRégóta megy ez?Lemaradtam.Kép
Kicsit nyugottabb vagyok az ágy miatt ha a tiéteket se lehet teljesen leengedni.
Szexualitás?Miket nézel te?KépÉn lassan azt se tudom mi az.....Kép
Andiék nyaralni vannak Orfűn.Kép

Mica!
Domi is kifelé tertja mind két lábát a hason alvás miatt.Nekünk is azt mondták,hogy ha már jár akkor menjünk vissza kontrollra.Szóval nyugi!Kép
Nem segít a melóban a csajszi akit küldtem?Kép

Györesz!
Este lefotózom Domit álló helyzetben a kiságyban és meglátod meddig ér neki.KépMég én se néztem.
Írtad,hogy citrom kell a vízbe és jobb az étvágy.Nos Dominak csukláskor pár csepp citromot adok "orvos barátaink javaslatára".Lehet,hogy ezért jó az étvágya?Kép

Lányok!
Ki,hogyan,mivel takarja be a törpéjét????Mert engem kiborít,hogy Domi állandóan kitakarózik éjjel.Másnál is van ez az állapot?Kép
Puszi mindenkinek!Dia

ÉVI?BARBI?SAXI?SYS?ZSÓFI?és a többiek??????Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam. Marci 1/4 9-kor (!!!) ébredt, úgyhogy az egész napunk egy kicsit elcsúszik, azt tuti! De nem baj, végre kialudtam magam Kép

Dia!
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a kiságy, még én sem hallottam, hogy nem lehet teljesen leengedni. Mondjuk az a lényeg, hogy Domi ne tudjon kicupázni. Én anno kiestem így, lehet, hogy azóta vagyok egy kicsit lökött! Kép
Most hogy egy kicsit hűvösebb van, én az újszülöttkori kifogójával takargatom. Azért nem aggódom, hogy egy kicsit kitakarózik, mert most inkább jobban felöltöztetem, meg azért annyira hideg sincs. De olvastam, hogy ebben a korban már jeleznének, ha fáznának.

Györesz!
Örülök a jó kajcsizásnak! Kép Lassan-lassan csak belelendülnek!
Igen, elkértem Edittől ezt a könyvrészletet, hátha. Meg olvastam is, hogy Õk hogyan "nevelték" alvásra a picurokat. Szerencsére nálunk azért nincsenek olyan ordítozások, fesztiválok, mint amit Nekik csináltak a Fiúk, úgyhogy annyira szigorúan nem is akarom követni az "előírásokat". Például azt írja,hogy abszolúte nem szabad kivenni a babát az ágyból, se ringatás, se semmi. Sajnos Marcin úgy érzem, hogy fél, talán rossz álmából riad néha, hát bizony én akkor nem tudom, nem kivenni. Amit nem nagyon akarom már tényleg adni, az a cici. Most éjjel 1/2 2-kor is épp,hogy egy kis mozgást hallottam, hát bemegyek és ismételten áll a kiságyban. Kivettem, leültem vele (direkte nem ringattam, csak hogy érezz a melegséget, illatomat), meg se nyikkant, 2 perc múlva visszaraktam és aludt is egészen 6-ig. Akkor kis cici, majd kelt 1/4 9-kor. Ha nem aludt volna vissza éjjel, akkor persze nem vettem volna ki úja és akkor jött volna a bemegyek-simi-pár nyugtató mondat-kijövök és ha még fenn van újra az egész. Egyenlőre ennyi. Kép

Mica!
Örülök, hogy Fiúk még mindig ennyire ragaszkodnak egymáshoz! Nagyon édik lehetnek még mindig! Kép A hátad miatt nagyon sajnállak. Nekem ilyen csak a szülés utáni hetekben (ja és előtte volt, de akkor még nem voltam beparázva) volt, ami elég nagy pánikot okozott nekem is. Szorítok, hogy hamar rendbe jöjjön. Inkább menj el dokihoz!

Kata!
Már nem is tudom, mit írjak Neked az éjszakák miatt. Hogy kel Patrik? Riadtan? Vagy "csak" Anyára vágyhat? Nem akarod kipróbálni azt a módszert, amit én most kezdek el próbálgatni?
Az Igen-Nem kérdésén már én elgondolkodtam Kép Kép

Időközben Marcit tisztába tettem, mert végre kakilt egy kiadósat. Egy jó ideig minden rendben volt, de valahogy az utóbbi napokban megint nehezebb volt a dolog. De most talán újra minden oké! Kép Már megint milyen boldog vagyok! Juhéjjjjjjjj!!!!!!! Kép Kép Kép

Tényleg sokan nem írnak mostanság! Mi van Csajok? Ne tűnjetek el!

Megyek, mert Marci szétszedi az emeletet és most épp a lábamnál próbál felállni! Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Csatlakozom a pandaszemű, kialavatlan anyák táborához. Tomi három napja rí álmában. Kép szerintem rágó, vagy szemfoga jön.

Ügyes Domi, hogy felállt! Tomi még csak kísárletezik vele, meg nem is nagyon ér rá, csúszni-mászni kell. Meg anya lábába kapaszkodva siránkozni.

Kata, megpróbáom feltenni ide a képet a bkocsiról.
Jóvanna,előbb megyek kicsinyíteni.
s
sofka

na nézzük, utál engem a bnet, mindig túl nagynak kiáltja ki a képeimet

Kép

szóval a chicco bkocsi, benne Marcipán a kisbaba Kép
sofka

Itt látszik az állítható tolókar, az integrált esővédő, becsomagolva Kép, a háttérban Orsi, a barátnője, a csíkos folt., meg jajaj.
Kép
sofka

Sziasztok,

Dia,
Koszi, jol jott a csajKép Most epp olyan pillanat van, ami ritkan, ures a tennivaloim listajaKép Mondjuk ez a kolleganom erdeme is, mert mostmar o is melozik, es megcsinalta az o reszetKép

Melinda,
A doki meg egy kicsit varhat, ma mar jobb a hejzet, mar felig ember vagyok, nagyjabol egyenesen tudok jarniKép Szerintem megfazott a derekam a sok autozas (beizzadtam, aztan kiszallas, pakolas -foleg lurkoemeles-) alatt, most melengetem, nameg jot is aludtam, ugy latszik, hogy ez segit rajta.

Sofka,
A kepek max. 600as szelesseguek lehetnek (pixel).

Jah, az kimaradt a meselesbol, hogy vettem autosulest is Pesten, kinezetre olyan, mint amit a Dia altal felrakott kepen lattam (Domi csucsul benne), csak a huzat mas szinu. Hazafele menet bementem az Elefaniba es ott vettem, akciosan. Aztan mentem tovabb az Ulloin, a 4es fout fele, es az egyik lampanal a mogottem levobe belerohant az utana erkezo. Pont figyeltem a visszapillanto tukorben, hogy a mogottem levo is milyen szepen, lassan all meg (Ulloit epp felujitjak, kisse zuros ott kozlekedni, foleg a befele jovoknek), amikor pont lattam, hogy nekimegy a masik.. meg jo, hogy a srac epp fekezett, igy nem lokte nekunk az autot..

Puszi,
Mica
mica

OFF

Szia MIca, nem kaptunk am ertesitest Zolika erkezeserol, irgum-burgumKép latom jol vagytok, majd meg olvasgatokKép irnal nekem mailt, szeretnek kerdezni valamitKép kaiser.okukacfreemail.hu

kosziKép

ON
orsoly

Sziasztok!
Sofka!
Bocsi rosszul írtam.Azt nem tettem hozzá,hogy nem önállóan fog állni Domi.KépMég nem tud állni.Sőt még felülni se tud egyedül,csak megül egyedül.KépTehát Tomi az ügyes fiúcska mert Domi még csak nem is kisérletezik az állással.KépKép

Melinda!
A nővérem anno 2 rács között esett ki.Kép"Most is olyan vékony.KépKép"
ÖrülökKép,hogy megmutathatom milyen az a nem szabvány ágy.Kép"Jó be vásároltam."
Nos íme az ágy benne Domi ülő és álló helyzetben.KépA többi kép ráadás.KépPuszi majd még benézek.
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nyugodj meg, Domi is egyik nap majd hirtelen feláll, Marci is így csinálta, minden előjel nélkül Kép Tudod, azok a bizonyos meglepetések Kép
Marci is "csak" ül, de felülni még nem tud, de nincs ideje gyakorolni sem, mert inkább mászik, vagy feláll. Ja és addig is, amíg Domi még nem akar felállni pihenj ezerrel, mert aztán egy perc nyugtod nem lesz, mert minden cérnaszálba belekapaszkodva fel akar majd állni. Egy pillanatra nem fogsz tudni leülni!
Domi tuti jól tud mosolyogni, vagy inkább vigyorogni Kép. Pont mint a fejecske! Marci ilyet nem csinál, Õ inkább széthúzza a száját, nehogy véletlenül le tudjam fényképezni a fogacskákat.
Az ágy így tényleg gázosnak tűnik, mert egy kicsit kihajol és kész. Szegény Babók elég fejnehezek, így bármikor meglehet a gond. Kép Utólag egy kicsit örülök, hogy nem ilyen ágyat vettünk, mert kacérkodtunk vele. Bocsi Kép

Mica!
Örülök, hogy már javulgat a hátoldalad! Hú, ez a leizzadok-megfúj a szél, tényleg nagyon veszélyes. Most már vigyázz magadra! Kép
Balesetet jó, hogy megúsztad!
Zolika rendületlenül rendes fiúcska? Szépen eszik? Tényleg Te főzöl a Picúrnak?

Nincs valami front ma? Marci is elég zizi volt délután+szopizni sem akart, pedig olyan fáradt volt és általában ott szokott elszunyizni. A "hab a tortára", hogy Gáborral is úgy összevesztem, hogy csak na Kép Most idejöttem kiönteni a szívemet, mert nincs kihez szólnom Kép Egyébként tudom, hogy én is hülye vagyok, de akkkkkkkkor is!!!!! Kép

Saxi, Szilvi, Évi (outlookom még mindig sz@r), Anikó, Barbi, Zsófi!!!!!! Hol vagytok? Ugye, mindenkinél minden rendben! Olyan rossz, hogy ennyire nem írtok és nem tudjuk, mi van Veletek. Mit csinálnak a Babók és Ti hogy bírjátok mindezt?

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Na látod milyen gáz az ágyikónk?KépPedig azt se mondhatom,hogy olcsó volt mert 31 ezret fizettem érte.Azt találtuk ki Tamással,hogy a rács végére teszi le a fekvő helyet hétvégén.Valahogy megmaszekolja.KépSzerinted addig elég lesz?Akkor kb a hóna alatt lesz a rács teteje.Onnan már csak nem esik ki!KépNe veszekedjetek Gáborral!Szeressétek,puszilgassátok egymást!KépHisz Bujka a neved!KépKép

Jaaaa!Volt ma az alpinista és a kképviselő nálunk.Megigérték,hogy megcsinálják a szigetelést.Hiszem ha látom!

Mica!
A Petőfi úton /Pestszentlőrinc/voltál az Elefáni boltban?Milyen az ára?Minőség?
Itt jöttél el a házunk előtt és nem jöttél be!Kép

Lányok,többiek!
Nekem is hiányoztok ám!Tessék írni!Legalább annyit,hogy élünk,a babák jól vannak.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én is ide értem!

Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen gázos éjszakáitok vannak! Drukkolok, hogy hamar megváltozzon ez és tudjál egy jó nagyon aludni!

Mica!
Édesek lehetnek a fiaid ahogy rajongnak egymásért!
Örülök, hogy minden oké Zolika lábával!
HátfájásKép, eddig nem akartam panaszkodni, de most mégis megteszem! Nekem meg már hónapok óta fáj a gerincemen egy pont belül is, meg ha kivülről megnyomom akkor is, hanyatt alig bírok feküdni! Pont mostanába tervezem, hogy elmegyek dokihoz.

Dia!
Én Norbit ha hidegebb van akkor egy vékony paplannal takarom be, ha meleg van akkor vagy egy kifogóval vagy semmivel, mert Õ is mindent lerug magáról, nagyon ritka, hogy betakarva marad!
Nagyon édes Domi a képeken!Kép
Szerintem ha a rács aljáig leengeditek az már jó lesz, nekünk is kb. úgy van, hogy ha áll Norbi akkor a válláig ér!
Norbi úgy kezdett felállni, hogy egyszer azt vettem észre, hogy ha szemből megfogom a két kezét, akkor húzza fel magát, ezt egyre többet gyakorolta és aztán már próbálkozott az ágyba is. Ezt csak azért írom le, mert amikor Márti Gigije még nem tudott felállni és ott voltam Náluk, akkor mondtam a Mártinak, hogy nem hiszem el, hogy Gigi nem akar még felállni és ugyanúgy megfogtam szemből a kezét és már húzta is fel magát épp úgy mint Norbi, ez úgy megtetszett Neki, hogy másnap már írta Márti, hogy Gigi folyton fel akar állni, aztán harmad nap meg már sikerült is Neki! Szerintem vannak olyan gyakorlatok amivel egy picit ösztönözni lehet a gyerkőcöket egyes mozgásra! Amúgy meg semmiről nincs lekésve Domi, Norbi bár hamar felállt, lépegetett, de mászni és felülni csak 9 hósan tudott!

Melinda!
Akkor egész jó éjszakátok volt! Csak úgy tovább! Norbi is általába reggel 6-7 körül szopizik előszőr!
A reggelit leszámítva ma egész szépen kajcsizott Norbi, de érdekes, hogy ha nem is eszik szépen már akkor sem idegeskedek, tök nyugin kiveszem az etetőszékéből és irány a játék, csak tudja, hogy mi jó Neki!
Remélem mostanra kibékültél a férjecskéddel!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Még benéztem. Azt hiszem hosszú lesz az este, mert Marci nem aludt el a cicin és most megy az altatás. Állandóan feláll, mire bemegyek. Úgyhogy eddig elég gáz Kép

Dia!
Ha Tamás megbuherálja, akkor most jó lesz, csak később nem tudom, mennyire fog nőni és akkor is jó lesz-e. Ezt talán többgyerekes anyukák jobban tudhatják, hogy mikre képesek a babák a kiságyban.

Györesz!
Örülök, hogy már abszolúte nem idegeskedsz a kajcsizáson. Kép Igaz, hogy Marci most délben jól evett, de a nem cicizésen, azért még mindig felhúzom magam Kép

Gáborral úgy-ahogy kibékültem, de amin összevesztünk, még mindig nem értünk egyet szerintem, de inkább fel sem hozom a témát.

Most egész csöndben van Marci, de szerintem rendületlenül áll az ágyban. Majd egy kicsit később bekuksizok. Szorítsatok!

Puszi és Jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Éjszakát már nem részletezem,viszont du.sikerült 2 órát aludnom és nagggyon jól esett.Kép

Melinda!
Szerintem is valami front van,de olyan házastársi...Képén éppen nem szólok Ruszlánhoz,de mindjárt abbahagyom a morcit.Kép
Gondoltam már rá,hogy szigorú leszek és nem kap Patrik cict és anyát éjjel,legalábbis nem ilyen sűrűn.De itt a dilemma:mi van,ha fáj valamije,pl.az ínye és megvonom magam tőle?Lehet,hogy túlaggodalmaskodom a dolgot,de az ilyen gondolatoktól pocsékul érezném magam.
Éjjel egy ideig mocorog,fészkelődik,nyöszörög,majd sírdogál.Semmi nem használ,csak a cici,és nem csak nyammog rajta,rendesen szopizik.Az viszont tuti,hogy nem éhes.
Tényleg jó,hogy az ember hogy tud örülni egy alaposan megrakott büdös pelusnak-és társainak olykor!Kép
Akkor ismét sok alvást kívánok Nektek,hátha beválik!Kép

Dia!
Szerintem meg lehet simán maszekolni az ágyat,de így biztos nem maradhat.Irtó nagy fiú már Domi!Kép
Patrik sem a "hagyományos"módon ül fel,hanem négykézlábból.Kép
Õ is sokszor kimászik a takaró alól,mivel vándorol fél éjjel,hálószákot túlzásnak érzem,így csak egy könnyű,de melegebb takaró van rajta,amig elég nagy ahhoz,hogy ne másszon ki rögtön alóla.
Azért csak nézz bele abba a Szexualitásba.Tudod,evés közben jön meg az étvágy...Kép

Sofka!
Sajnálattal üdvözöllek a pandaszeműek között!Kép
Köszi a képeket!A kerekei milyenek?Azért kell másik kocsit vennem,mert a pilisi utcákon sajna nem tolható el bármi.KépMost mérem fel a piacot.KépÁrat is írj légyszi!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Melinda!
Szorítok!!!Hátha hamarabb kifárad az álldigában,mint Te a várdigában.
Azért remélem holnapra sikerül tisztázni a nézeteltérést Gáborral,és ha gondolod nyugodtan hozd fel a témát,megbeszéltünk mi itt már sok mindent.Kép
Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata, nagy és fújós a kereke, majd ma alkotok még róla. 15 ezerre tartanám, az új ára nagyon jajaj. (40 körül), és tök jó állapotban van. Mondsom, csak éppen a suzukiba nem fér, eddig meg a duplakocsit hazsnáltam. (ez sem fér a suzukiba. az csak kamionba kb.)

Dia, nekünk hasonló az egyik kiságyunk, és lent a rács aljánál van még egy lyuk. Ha nincs, simán be lehet fúrni négy vastagabb csavart kívülről, és arra támasztani az ágyrácsot. Nem akarlak elkeseríteni, de ez a magasság leginkább csak nagyobb akrtobata produkciók kivitelezéséhez alkalmas. Mondjuk míg nem áll fel egyedül, jó. Én kb. a biztosan felülnél szereltetem lejjebb (és főzöm érte a madártejet).

Érdekes, amit Györesz írtál ,a felállásról. Az első hárommal ugye volt időm, segítettünk is. Most Tomi - ha már háborítatlanul nem születhetett - háborítatlanul fejlődik a mozgása. Kép

Na, öltöztetek. Szép apot!
sofka

SziasztokKép

Megjöttünk Füredről. Még tegnap délután, de már csak visszaolvasni volt időm.
Gyerekem katasztófa. Egyre korábban kel. Ma már fél hatkor kukorékolt. Most épp az ágyában nyüglődik, már halál fáradt. Az elöbb megöntözte a lábam egy üveg ice teával.

DiaKép
Ez az ágy tényleg nagyon gáz. Egy pillanat alatt kifordúl belőle. Tamás tuti megcsinálja! Vagy majd én segítek! Reszkess!!!

MelindaKép
Kedves rinyapajtásKép Nem veszekedni kedves apukávalKép Na mondom én!!!!

GyöreszKép
Olivér is azt mondja, hogy nyanyaanyaKép Édi lehet ahogy sétálgat készenfogva. Már Olivér is állandóan menne. Nekem meg leszakad a derekam.

Etetőszék: nekem nyűanyag van. Igaz drága volt (39ezer) de ahogy látom a barátaimnál, elpusztíthatalan. A barátnom a tesójátol kapta kölcsön. Már legalább 8 éves és semmi baja. Nekem azzal a fa székkel az a bajom, hogy barom nehéz belerakni és kivenni a gyereket. Ezen meg csak előre húzom a tálcán és kint is van.

Bocsi de megyek mert ordít. Majd még jövökKép

Puszi

KépKép
gigi28

Na mi van??????? Megjöttem és erre mindenki elment??Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Dia,
Jajj, bocsi, nem tudtam, hogy arrafele laktokKép Mert igen, ott voltam boltban. Biztos, hogy bementem volna, legalabb egy pillanatra, ha tudom (nameg figyelem a cimlistat). Majd legkozelebb osszehozzuk!Kép
Az ules 10eFt volt, minosegileg nem rossz, kinezetre is szupi, es a lurko is jol mutat benneKép tesztelve igazan meg nem volt, mert meg a hordozoban utaztatom, de a hetvegen mar lehet, hogy ezzel megyek Szolnokra.
Az agyat tenyleg nezzetek meg, mert igy nagyon magas. Viszont azt neztem, hogy ez atalakithato nagyaggya? Mert ha igen, akkor tuti, hogy lenni kell meg egy pozicionak! Nekunk kicsit masabb a pelenkazo resze az agynak, de a vege szinten ilyen 2 reszes, es ezt le lehet tenni alulra. Ott nem tipli van, amire rarakom a fekvofeluletet, hanem az agy also reszen van ketoldalt egy sin-szeru vmi, arra kell rafektetni.
Domi mozgasfejlodesehez nem kell mas, mint nagy, sima es kemeny feluletKép Zolcsi szinte ebrenlete 70%at a foldon toltiKép

Melinda,
Nem fozok lurkocanak, mert idom sehol, nameg egyszer keszitettem zoldborso-puret, aztan a hideg is kirazta tole a lurkotKép Szoval nem pepecselek, egyenlore uveges kaja van, azt szereti, neha szoktam krumplival suriteni, ha higabb a bebietel. etvagyara nincs gondKép Nagyon etkes a lurkoKép Delelott altalaban 1 banan+1 alma puret eszik, delben 1 uveg (190g) fozeleket, es egy kis tejpepet (50-60g). Szoval szep adagokKép
Ha mar ehet felnottes kajat, akkor se hinnem, hogy en fogok fozocskezni, Gyuszkonal is az valt be, hogy hozattam kajat, es abbol evett.
Tegnap errefele villamlott-esett (pont Tescoztam, hat eljen, alig lattam az utat ejszaka, szakado esoben).
Zolcsi ugy ul le, hogy 4kezlabbol hatratolatKép

Gyoresz,
Huha, nyithatunk hatfajos "nyanya-klub"-otKép Ha ennyi ideje huzodik, nyomas dokihoz! nekem szerintem "szimpla" megfazas, ezert nem rohanok, hetfon amugy is mennem kell hozza, mert megjon a vereredmenyem addigra.

Nah, most ennyi ido volt, mindenki masnak (is) puszi, remelem eljutok meg az irasig esteKép

Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?