Sziasztok,
Dia,
Jajj, bocsi, nem tudtam, hogy arrafele laktok
Mert igen, ott voltam boltban. Biztos, hogy bementem volna, legalabb egy pillanatra, ha tudom (nameg figyelem a cimlistat). Majd legkozelebb osszehozzuk!
Az ules 10eFt volt, minosegileg nem rossz, kinezetre is szupi, es a lurko is jol mutat benne
tesztelve igazan meg nem volt, mert meg a hordozoban utaztatom, de a hetvegen mar lehet, hogy ezzel megyek Szolnokra.
Az agyat tenyleg nezzetek meg, mert igy nagyon magas. Viszont azt neztem, hogy ez atalakithato nagyaggya? Mert ha igen, akkor tuti, hogy lenni kell meg egy pozicionak! Nekunk kicsit masabb a pelenkazo resze az agynak, de a vege szinten ilyen 2 reszes, es ezt le lehet tenni alulra. Ott nem tipli van, amire rarakom a fekvofeluletet, hanem az agy also reszen van ketoldalt egy sin-szeru vmi, arra kell rafektetni.
Domi mozgasfejlodesehez nem kell mas, mint nagy, sima es kemeny felulet
Zolcsi szinte ebrenlete 70%at a foldon tolti
Melinda,
Nem fozok lurkocanak, mert idom sehol, nameg egyszer keszitettem zoldborso-puret, aztan a hideg is kirazta tole a lurkot
Szoval nem pepecselek, egyenlore uveges kaja van, azt szereti, neha szoktam krumplival suriteni, ha higabb a bebietel. etvagyara nincs gond
Nagyon etkes a lurko
Delelott altalaban 1 banan+1 alma puret eszik, delben 1 uveg (190g) fozeleket, es egy kis tejpepet (50-60g). Szoval szep adagok
Ha mar ehet felnottes kajat, akkor se hinnem, hogy en fogok fozocskezni, Gyuszkonal is az valt be, hogy hozattam kajat, es abbol evett.
Tegnap errefele villamlott-esett (pont Tescoztam, hat eljen, alig lattam az utat ejszaka, szakado esoben).
Zolcsi ugy ul le, hogy 4kezlabbol hatratolat
Gyoresz,
Huha, nyithatunk hatfajos "nyanya-klub"-ot
Ha ennyi ideje huzodik, nyomas dokihoz! nekem szerintem "szimpla" megfazas, ezert nem rohanok, hetfon amugy is mennem kell hozza, mert megjon a vereredmenyem addigra.
Nah, most ennyi ido volt, mindenki masnak (is) puszi, remelem eljutok meg az irasig este
Mica