Sziasztok!
Ruzicsky: Zitmi kérdezte a K-vitamint.
Connie: Szegény Ákos.
Én is nagyon rákattantam az édesre... palacsintát zabálok ész nélkül (van a közelben egy palacsintázó). Viszont amíg terhes voltam egy falat csokit is alig tudtam megenni, nagyon nem kívántam az édeset...na most bepótolom.
Akiren: Gréti popsija olyan csábító.
Beleharaphatnéka van az embernek ha ránéz
Meg jóóól megdögönyözhetnékje
Delfinke: Nem reszketünk, tényleg komolyan gondoltam.
Patri: Hmmm...érdekes volt a szülésed....ez a forgatás-nyomás dolog főleg....nekem is többek közt az volt a baj, hogy nagyon fent volt Gréti feje....de sajna nem úsztam meg a császárt
Nem semmi ekkora gyereket szülni!!! Gratula hozzá!
Anyós: Anyóséktól Gréti se kap semmit. Csak az én rokonaimtól meg tőlünk.
Ja illetve anyósomtól kapott egy FÜRDÕRUHÁT, meg kell mutassam milyen ízléstelen,
meg egyébként is, minek fürdőruha?!?!?!
Sógornőm (26 éves és nincs gyereke) kb. 3 hetente 5 percre néz rá Grétire. Ez azért is esik rosszul, mert 2 éve született egy féltesója (apósom (51)+egy 35 éves nőtől) és oda minden nap ment...hiába mi már nem vagyunk érdekesek.
Anyósom már írtam, hogy kéthetente jön 10 percre, pedig 2 km-re lakik tőlünk. Apósomat ugye nme izgatja különösebben az unokája, mer ott van az ő majdnem 2 éves fia....szal nem egyszerű.
De ez olyan szarul tud esni.....
Viszont a barátnőim jönnek babázni
Azt szeretem. Csak sajnos van pár olyan barátnőm akik feltűnően hanyagolnak onnantól kezdve, hogy megtudták, terhes vagyok.
Érdekes mennyit tudnak változni az emberek.
Viszont van olyan barátnőm aki minden alkalommal amikor jön, hoz egy apróságot. Egy zoknit, egy kis játékot, gyümölcsöt, ilyeneket. Ez olyan jól esik.
Nem hogy hoz hanem hogy jön meg hogy gondol a Grétire.
Szóval értitek!
És azt akarja anyósom, hogy a sógornőm legyen a keresztanyja a Grétinek....na persze...miközben le se sz.rja. Már bocccs.
Áh, fel is húztam magam.
Timurr: Dögös a frizura
Marcika: Ha nagyon csajozol akkor szakítunk! Féltékeny vagyok ám! Gréti
Bea