Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Túlestünk a dédi látogatáson is. Jól indult, mert 4 helyett 5-re jöttek, de erről elfelejtettek tájékoztatni bennünket, apósom közölte, hogy van 10 perc dolga és lelépett egy órára - egyébként mindig ezt csinálja, itthagyja a nyakunkon anyóst, hogy kicsit megpihenjenKép Aztán végül elmentek.Kép
Ja és dédi mondta, hogy nem hozott semmit Ákosnak, mert látja, hogy mindene megvan. Erre anyós : jól tetted, még mi sem vettünk neki semmit.Kép Félre ne értsetek, nem anyagiassági dolog ez, csak valahogy szarul esik. Nem azt várom, hogy nagy ajándékot kapjon a kölök, de pl egy meséskönyv, amibe beleírná, hogy déditől az örök emlék lenne, hiszen kicsi az esélye, hogy Ákos emlékezzen dédimamára. (több mint 90 éves)

Anyósék meg ilyenek. Az nem is érdekel. Persze, hogy van mindene Ákosnak, mert az én rokonaim mindenfélével elhalmozzák.Kép No meg a szülei is.Kép

Timurr,
Maja hűtlen?KépMajd jól megmondom KőcnekKép

Vaktyúk nem tudom, hogyan bírja a forralást a tápi, még nem készítettem így kaját, csak olvastam.
Kukoricában nincs glutén. (Azért vagyok jólinformált, mert az öcsém ex barátnője lisztérzékeny volt.)

Na, jól kipanaszkodtam magam. Legközelebb vidámabb leszekKép

Kép

Kép
vizimano

Jó reggelt!

Jajj! Panni tegnap 950 g-ot evett a szokásos 700-800 helyett, de éjjel 3-kor még kért 180 g-ot, majd 5-kor szorulása volt, 7-re meg kialudta magát. Kép Elszoktam én ettől! Kép

Vaktyuk,
magam kotyvasztok, de a krumpli magában nem jó ízű. Sót nem szabad adni, de inkább az íztelen-édes és az ízttelen-savanyú féle kajákat szeretik. Babától függ, ki melyik variációt. A krumplival sűríted a dolgokat (rántás helyett). Panni a krumplit sárgarépával és őszibarackkal szereti a legjobban. Bébipapit nem adok (keksz, babapiskóta, gríz - ezeket állítólag a tojás, liszt, stb miatt sem kéne adni). Most úgy eszünk, hogy kap gyümölcslevet (egyfajta gyümölcsöt egyszerre), 1* egy nap. Ez most őszibarack, nektarin, sárgabarack, dinnye és nyári alma (a dinnye nem jött be, az alma meg általában savanyú). Majd próbáljuk a szilvát. Spenótot akárhogy csináltam (fokhagymát szabad bele tenni), nem ette. Avokádó sem jött be (elég fanyar volt, az tény). A cukkini igen. Ez mind őszibarckkal és sárgarépával. Csak a sárgarépa, krumpli, őszibarack, alma fog, így nehezen kakil. Ezért adtam sárgabarackot, hogy hajtson. Doki néni szerint adható sóska is, csak abba tehető pici cukor. Ezek mind tejjel/tápszerrel, vagy a végén hidegen hozzáadott extraszűz oliva olajjal hígabbá tehetők - mondjuk az őszibarack miatt erre nálunk nincs szükség. Hú, de hosszú lett!
Csipetnek döntenie kell, mi nem osztozunk! Kép Nekünk olyan fiú kell, aki mindig csak velünk foglalkozik és sokat tart minket az ölében! Kép

Patri,
így volt jó, hogy hosszú volt! Kép És nagyon tetszett!

Kata
panni2005

Vizimano,
a tápit a már megfőtt kajába teszed bele és csak akkor turmixolsz. Kép

Nálunk van durci a férjemmel, mert nem viszem Ózdra anyósékhoz Pannit. Sztem akit érdekel, jöjjön és nézze meg. Ráérnek. 5 hó alatt ez 1* fordult elő. Nem hív föl, névnapja Panninak elfelejtve. De micsoda dolog, hogy nem utaztatom a gyereket oda minden cuccal! De az, hogy ő jöjjön, az neki annyira nem jó, mert kényelmetlen (neki). Na ennyit.

Szép napot!

Kata
panni2005

Jó reggelt!

Manócskánál előjött az oltás mellékhatásának az alvós része, a sírós után, úgyhogy vissza is aludt a hajnali szopi után.Kép Ez már egy fokkal jobb. Éjszakára kapott kúpot, sztem 6-kor is csak a trotyimanók miatt ébredt.Kép

Reggel kaptam egy levelet, hogy a fórumon valakik leveleznek a hátam mögött, hogy erőszakos vagyok a gyerekgondozással és a szoptatással kapcsolatos kérdésekben, csak ha nem vettem volna észre. Persze névtelen.Kép És fogalmam sincs, melyik fórumra gondolt a több közül, amin vagyok.Kép Bár sejtem, mert az esküvősön valaki pár napja kért tanácsot tejcsi mennyiség növelése témában, el tudom képzelni, hogy ez zavart valakit. Mármint, hogy erről van szó, meg az igény szerinti szopiról is beszélgettünk valakivel. Tudom, hogy nem kellene rosszul esnie, mert csak szórakozik valaki, de csak kiakasztott.Kép

KépKép
connie

Tücsök,
Persze. Eddig ami biztos, hogy 16.-án, kedden lesz, a Margit-szigeten, hacsak nem esik, mert akkor kénytelenek leszünk esőnapot tartani.
Azt még nem beszéltük meg, hogy hánykor találkozzunk, nekem szinte mindegy, úgyhogy várom az ötleteket.

Vizimanó,
AnyósékKép De legalább túl vagy a rokonlátogatáson.
Nekem a legjobb barátnőm nem hozott még semmit az Ákosnak, sztem eszébe se jutott.Kép Egyszer megkérdezte, hogy megfoghatja-e majd az Ákost, én persze beleegyeztem, de csak két hónap múlva került rá sor, mikor már "erőszakkal" adtuk a kezébe.KépKép

Anyumék meg kitalálták, hogy ha hazajöttek a nyaralásból, feljönnek Ákosnézőbe megint.Kép Vagy a héten, vagy a jövő héten, de mivel három hét múlva úgyis megyünk hozzájuk, le fogom beszélni őket. Pedig pont hiányoznának a fürdőszoba felújítás közül.Kép

KépKép
connie

Connie
Ne törődj ilyesmivel.Az ember segíteni akar aztán tessék.Rá se ránts!Kép

Patri
Olyan régen olvastam már szüléstörténetet,jól esettKép

Vizimanó
Áh Maja hűséges a többiekkel szigorúan baráti kapcsolata lesz,azt mondta.Kép
Anyósoméktól sem kapott a lurkó semmit még,sőt a férjem családja is még csak ígérgeti a babanézést.Az én családomból már mindenki képviseltette magát,nem kevés ajándékkal,anyukámékről nem is beszélve.Õk vették amérleget,nagymacit,amibe hazahoztuk rucit,játókát és még egy csomó apróságot,ruhát.Hát ez vanKép
Tetszik a séróm?Kép
Timurr
Vendég

Sziasztok!

Mtücsök!
Nemsokára megy majd a mail, ott leírom részletesen; itt már nem untatok vele senkit! Kép
Timurr!
Marcika ráindult Majára is, vigyorgott amikor meglátta a képet! Kép Kép Csak Jégvirág-Grétije meg ne tudja! Kép Kép Kép Kép

Connie!
Akkor kedd, Margitsziget?Időpont: pl.: 1óra?
Vagy előbb?

Ildi

delfinke

Ildi
Biztos a punk frizura tetszik Marcikának ,a fotó nem adja vissza,de végig kakastaréja van,olyan aranyosKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Connie, jobbulást Ákosnak. Kép Bendi egész jól viselte az oltást, igaz adtam neki kúpot nem sokkal azután, hogy hazaértünk. Kicsit nyűgizett, de nem volt vészes. Kép

Én nem tudok menni a talira, mert megyünk akkor a Balcsira. Kép

Nekem az most a gondom, adjatok tanácsot, ha tudtok, hogy a szüleim azt szeretnék, hogy töltsek el egy kis időt náluk. Mondjuk egy hetet. Csak az a baj, hogy náluk egyrészt egy normális ágy sincs amin alhatnék, mert mindegyik régi, ócska, ki van feküdve. Már évek óta készülnek, hogy vesznek ágyat, de valahogy állandóan csak válogatnak és nem vesznek. Én meg egy hetet biztos nem bírok ki így, azt meg mégsem mondhatom, hogy csak akkor megyek ha lesz új ágy. A másik, meg, hogy ők dohányoznak reggeltől estig a lakásban és ezt is, hogy adjam elő nekik, hogy csak akkor megyek, ha kint bagóznak és nem bent. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá, tudom, hogy ők nagyon örülnének, ha egy hétig unokázhatnának, és ráadásul apukám iszonyat sértődékeny, ezért félek neki bármit mondani, mert mindenen megsértődik. Kép Szóval szeretnék nekik örömet okozni, de nem akarok egy hétig szenvedni sem ott, szar ágyon, meg nem akarom, hogy Bendi egész nap cigifüstben legyen. Kép Bár én is úgy nőttem fel, de akkor sem.

ruz
ruzicsky

Ruz
Háát,szerintem mond meg frankón,hogy kéne egy új ágy ,max. vegyenek egy fotel ágyat,nem tudom anyagi ok miatt nem vették-e meg vagy csak mindig elmaradt.A cigi meg,ha annyira bent bagóznak akkor már mindenbe bele ivódott a szag és még ha kint bagóznak akkor is Bendike szívja a bútorokból a levegőből.De biztos apukád megértő és kimennek cigizni.Nálunk anyósom ezerrel szívja a simphoniát és mi együtt lakunk,szerencsére a mi terünkre nem jön el bagóval csak nagyon ritkán esetleg a folyosóig,de én már azután is kinyitik mindnet olyan büdös.A konyha közös,ha elviszem maját és cigizik,bekapcsoljuk a szagelszívót.

Timurr
Vendég

Ebbe a tekintetbe vagyok én szerelmes! Kép
Kép

Tiszta csábos pillantás, minden elfogultság nélkül! Kép Kép Kép Kép

delfinke

Ruz!

Timmurnak igaza van, bár nem tudom milyenek a szüleid; de biztos meg lehet velük beszélni!

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Ruzicsky: Zitmi kérdezte a K-vitamint. Kép

Connie: Szegény Ákos. KépKép
Én is nagyon rákattantam az édesre... palacsintát zabálok ész nélkül (van a közelben egy palacsintázó). Viszont amíg terhes voltam egy falat csokit is alig tudtam megenni, nagyon nem kívántam az édeset...na most bepótolom. Kép

Akiren: Gréti popsija olyan csábító. Kép Beleharaphatnéka van az embernek ha ránéz Kép Meg jóóól megdögönyözhetnékje Kép

Delfinke: Nem reszketünk, tényleg komolyan gondoltam. Kép

Patri: Hmmm...érdekes volt a szülésed....ez a forgatás-nyomás dolog főleg....nekem is többek közt az volt a baj, hogy nagyon fent volt Gréti feje....de sajna nem úsztam meg a császárt KépKép Nem semmi ekkora gyereket szülni!!! Gratula hozzá! Kép

Anyós: Anyóséktól Gréti se kap semmit. Csak az én rokonaimtól meg tőlünk. Kép
Ja illetve anyósomtól kapott egy FÜRDÕRUHÁT, meg kell mutassam milyen ízléstelen,
Kép
meg egyébként is, minek fürdőruha?!?!?!
Sógornőm (26 éves és nincs gyereke) kb. 3 hetente 5 percre néz rá Grétire. Ez azért is esik rosszul, mert 2 éve született egy féltesója (apósom (51)+egy 35 éves nőtől) és oda minden nap ment...hiába mi már nem vagyunk érdekesek. Kép
Anyósom már írtam, hogy kéthetente jön 10 percre, pedig 2 km-re lakik tőlünk. Apósomat ugye nme izgatja különösebben az unokája, mer ott van az ő majdnem 2 éves fia....szal nem egyszerű. Kép De ez olyan szarul tud esni.....
Viszont a barátnőim jönnek babázni Kép Azt szeretem. Csak sajnos van pár olyan barátnőm akik feltűnően hanyagolnak onnantól kezdve, hogy megtudták, terhes vagyok. KépÉrdekes mennyit tudnak változni az emberek. Kép
Viszont van olyan barátnőm aki minden alkalommal amikor jön, hoz egy apróságot. Egy zoknit, egy kis játékot, gyümölcsöt, ilyeneket. Ez olyan jól esik. Kép Nem hogy hoz hanem hogy jön meg hogy gondol a Grétire. Kép Szóval értitek!
És azt akarja anyósom, hogy a sógornőm legyen a keresztanyja a Grétinek....na persze...miközben le se sz.rja. Már bocccs. KépKép Áh, fel is húztam magam.

Timurr: Dögös a frizura Kép

Marcika: Ha nagyon csajozol akkor szakítunk! Féltékeny vagyok ám! Gréti

Kép
Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie,
ne törődj vele! Mindig vannak hülyék! Kép Kivéve szerencsére nálunk! Kép (Illetve én eléggé, de az természetesen más kérdés. Kép )

Kata
panni2005

Delfinke: Határozottan KELL nekünk Marcika, küzdeni fogunk érte! Kép Gyönyörű KépKép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ruz,
a K vitamin tekintetében egyetértünk, csak az előírás miatt adják 6 hónapig az orvosok. Most beszéltem a dokinkkal, és abbahagyhatjuk a kisebbik lányunknál (Virág, 10-én lesz 5 hónapos). Timurr már mindent leírt előttem , amit gondolok. Tényleg egészségtelen egy babának egész nap a cigarettafüstben. De szerintem a szüleidnek is fontos az unokájuk egészsége, és ezt meg fogják érteni.

Ildi (Delfinke),
bocs, nem tudtam, hogy tápszeres a baba! De talán nekik is lehetnek "sztrájkjaik", nem? Bár remélem, mostanra megoldódott a dolog.

Jégvirág,
én biztos vagyok benne, hogy eleget foglalkozol Grétivel! Annak, amit a Baba Patikában olvastál az ujjszopival kapcsolatban, van némi igazságalapja, csak az a bökkenő, hogy egyáltalán nem ilyen piciknél, hanem 4-5 éves korban! Egyetértek, a Baba Patika iszonyú hülyeségeket tud írni, bár én is csak 2 számot olvastam még régebben.
Z i t m i
zitmi

Connie, el tudom képzelni, milyen szarul esett ez a dolog! Nem is értem, hogy írhatott ilyet bárki is, mert szerintem Te aztán egyáltalán nem vagy egy erQszakos típus! Nekem is már tök sokat segítettél és bizti a többieknek is - és mindezt nagyon kedvesen. Szóval ne foglalkozz azzal - a ráadásul nevét se vállaló - egyénnel, aki a levelet írta.
Pusz,
e

Kép
emma8

HÉÉÉÉ!!!!!!!!!!! Megsértődünk ám!!! Panni még mindig petrezselymet árul!!!
Gazdag, házias, szerető, hűséges, minden iránt érdeklődő, sportos, jó képű, magas, de a veszélyes dolgokat kerülő, 5 hónap és 1 év közti fiatalurakat keresünk egy gyönyörű, de mostanában elálló fülű, igen aktív, fáradhatatlan és foglalkozás-igényes, társasági hölgy mellé. Kép
panni2005

Sziasztok,

Patri,
Jó, hogy leírtad a történetet. Kép

Segítség!
A bébikompot mikortól lehet használni?

Angéla
angéla

Zitmi: Köszi, hogy ezt írtad!

Connie: Nekem is tök sokat segítettél Kép a "rosszakarókkal" meg ne foglalkozz, mindig vannak nagyon ráérős és rosszindulatú emberek úgy látszik. Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Angéla,
sztem, ha már biztosan ül sokáig. De én nem használnám, mert nincs olyan orvos vagy ortopédus (persze az is orvos Kép ), aki ajánlja. De nagyon balesetveszélyes (ezt tapasztaltam a gyámlánykánál), mert óriási sebességgel megy neki dolgoknak vele. Ráadásul könnyen fölvesz egy rossz lábtartásra szokást, amiről iszonyú nehéz leszoktatni. Babó 1* úgyis elkezd járni, addig mászik. Minek? Persze ez csak az én véleményem, ne haragudj!!! Kép

Kata
panni2005

Nagy családi programmal ki akartunk menni a Lehel piacra (csak a Panninak gyümölcsért, csak egy kis nyüzsi miatt - azt Pancsa imádja). Erre elaludt. Vártunk, majd a Párom kivitte anyut. Persze 2 perccel később fölébredt. Most várhatom, hogy hazajöjjenek és menjük az uncsi Ligetbe (ha addig újra el nem alszik Kép ).

Kata
panni2005

Panni, Bendi még nincs öt hónapos, de azért jöhet? Kép

Jégvirág

Fürdőruha nagyon kemény...Kép ez tényleg meg kellett mutatnod, hihetetlen. Kép És bocsi a vitaminos témáért, elnéztem.

Ztimi tőled is bocs. Kép

Timurr

Igazából nem anyagi okok, mert tudnának venni, csak sajnálják rá a pénzt nem tudom miért. Valahogy nem fontos nekik a saját kényelmük. És sztem ezért is nehéz megérteniük, hogy nekem viszont fontos. Hiába nőttem fel ott, kicsit igényesebb (szerintük kényes) vagyok. És ugye ez van a cigifüsttel is, hogy félek, hogy azt fogják mondani, hogy ugyan már, te is így nőttél fel. stb. Körülöttem nagyon sokan dohányoznak és elég sokszor próbáltam már lebeszélni őket róla, és mindig az a válasz, hogy hülyeség, hogy annyira káros a dohányzás stb, mert x meg y is beteg lett, pedig sosem ivott, sosem dohányzott, a z meg szívta, mint a gyárkémény és 100 évig élt meg ilyen történetek. Meg, hogy így is úgyis szennyezett a levegő meg minden. Meg oké, hogy ugye a bútorok büdösek azokba már beleivódott, de azért leginkább az a veszélyes, ha szívni kell a füstőt, főleg olyan koncentrációban ami ott lenni szokott.

ruz
ruzicsky

Connie

Nehogy már kiakadj egy ilye hülyeség miatt. Kép Mi szeretünk és nem vagy szigorú. Kép

Zsana nagyon eltűnt. Õ az aki egy kicsit szigorú, de ő is jószándékkal mondja, vagyis írja amit ír, csak vannak esetek amikor nehéz jó tanácsot adni, ez a szopis dolog ez tipikusan ilyen.

ruz
ruzicsky

Ildi
Valóban csábosKép

Jégvirág
Ti legalább kaptatok valamitKép
Valóban nem kell fürdőruci,tök felesleges nem?
Nagyon édes GrétiKép
Nálunk si volt hasonló ajánlat keresztszülőnek még mit nem,be ne add a derekad!
Kata
Rámenősnek kell lenni a csávóknálKép

Maja tudja,hogy a távkapcsolatoknak nincs nagy jövője (és hol van még a házasság??)úgyhogy úgy döntött a topik összes fiújába szerelmes plátóian,de komoly udvarlót majd helyben keresünk.

Timurr
Vendég

Ruz,
Apukám is mindig morgott, mikor kipateroltam a lakásból az erkélyre cigizni, de mióta megszületett az unokája, azóta már nem reklamál. Igaz, a férjem elől jár a jó példával, ő is kijár az erkélyre. Bár jobban örülnék, ha a lezsokásban járna elől a jó példával.Kép Szóval lehet, hogy a szüleid is megértőbbek lennének most.
Ággyal nekünk is folyton gondunk volt anyuéknál, mindegyik kicsi volt kettőnknek, én két évig bírtam, aztán bejelentettem, hogy amíg nem vesznek ágyat nem megyünk.Kép Szerencsére belátták, hogy ekkora pocakkal, meg ekkora férjjel nem szoronghatunk egy másfél személyes ágyon.Kép

Angéla,
Én is úgy hallottam, hogy nem ajánlják a bébikompot. De ha mégis, akkor csak rövid időre. De sajna nem tudom mikortól.Kép

Köszi lányok, jól esik.Kép Időközben levelezésbe bonyolódtam a valakivel, de nem tudtam kideríteni, melyik fórumon van velem problémája. Azt mondta, mindegyiken.Kép Csak az derült ki, hogy akinek 3 hónaposan 7 kiló a gyereke, az fogja be a száját.KépÉs hogy kicsit erős a stílusom.KépNa mindegy, több időt kár rá vesztegetni.

Ildi,
Az egy óra sztem is baráti időpont a talira, akkor ebéd után tudunk indulni.

KépKép
connie

Ruz,
a probléma nálunk is uez. A cigi anyuméknál. Annyival jobb a helyzet most nyáron, hogy fenn a tetőtérben van a volt szobám, ott nincs bagó. Ha meg lemegyünk, akkor vagy az udvaron van Ákos, vagy a nappaliban, ahonnan anyukám kitiltotta a bagózást már 10 éve.Kép De mi lesz télen?
Engem is hívnak egy hétre, több napra, de nem bírok menni, mert hiányozna a párom is, és nekem már ez az otthonom.Kép

Connie,
ne törődj, az ilyen szemét emberkékkel. Sztem sokkal egyenesebb dolog lett volna, ha azt mondja, nézd nekem ez nem tetszik. Vagy bármi.Kép Egyébként nem vagy erőszakos, és nekem is sokat segítettél már.Kép Mi így szeretünkKép

Timurr,
no, jól van, ha nem hűtlen a leány, akkor mi is hűségesek maradunkKép

Patri,
jó, hogy leírtad a történetedKép Jó volt olvasni, nem volt hosszúKép

Panni,
Ha Maja hűtlenkedne, akkor Ákos udvarolna Panninak - bár fiatalabb, de 66 cm és 7300g.Kép

Ildi,
Csodálatos szemekKép

Jégvirág,
fürdőruhaKép

Ma rászántam magam, és tornáztam, mert hirtelen rádöbbentem, hogy ha nem teszek semmit az alakom visszaszerzéséért az magától nem fog visszajönni. Volt olyan, hogy nyüszítettem torna közben, de már látni vélem az eredménytKépKép

Édesség,
a terhesség alatt folyton édességet tömtem, most meg egyszerűen nem kívánom.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ruz
Értem én,de szerintem nem tudsz mit csinálni csak beszélni velük.Mond nekik,hogy az oké(már mindegy)hogy te így nőttél fel,de ti nem cigiztek(?) és nem szeretnéd,hogy egy hétig Bendi cigarettázon.Minden helységbe bagóznak?Az ágy kérdés is ismerős,én költöztem férjemhez és szüleihez,rá fél évre hoztam az ágyam,meg a szekrényem és folyamatosan felújjítunk.A mtracba deréknél egy léc volt,nagyon kényelmes volt.És nem azért mert nem volt rá pénz.

Timurr
Vendég

Kata,
Mi se férünk bele a korhatár miatt.Kép Pedig Ákosom bukik az idősebb csajokra.Kép

Szegénykének még maradt mára hasmenés meg hányás az oltástólKép, de jobb azért a kedve.Kép Most megint alszik.Kép Legközelebb kap majd kúpot megelőzésképpen.

Ruz,
Örülök, hogy Bendike jól viselte az oltást.

Kaját meg rendelnem kellett, mert tegnap persze lőttek a főzésnek, és most sem akarok zörögni. Néha van hátránya az egybenyíló lakásnak, pláne ha az a két szobaajtó sem jó, ami van.Kép

KépKép
connie

Kata,
Mivel Maja plátói alapokra helyezte kapcsolatát Ákossal, küldünk egy fotót Panninak:

Kép

Connie,
miért baj, hogy Ákosod ekkora?Kép

Kép

Kép
vizimano

Hé hát itt kilóra megy a szerelem?Kép

Connie
Egyáltalán nem erős a stílusod,mindenkinek sokat segítesz,akinek meg nem vagy szimpatikus minek olvas?ráadásul több helyen.K.k.ld leKép

Timurr
Vendég

Vizimanó
Hééé KépÁkos az első számú lovag,ha kitart a szerelmük még talán össze is jöhetnek majdKép.Milyen jó fejek vagyunk,hogy összeboronáljuk őket.Mekkorát röhögnek majd ezen 15 év múlva.Vajon akor is lesz még topik?

Timurr
Vendég

Ruz,
na jó, egye fene, még belefér! Kép

Vizimano,
ez így nem jó! Kép Ha nincs ló, jó a szamár is? Kép Bár a paraméterei elgondolkodtatóak... Kép
Akkor egyszerre kezdtük a tornát, mert reggel én is csináltam! Tök gyenge a hasizmom, pedig anno... Mondjuk direkt semmit nem erősítettem már 2003. szeptembere óta, mert túl erős voltam és az nem jó a babának meg szüléskor. De ennyire legyengülni túlzás! Én tök sovány vagyok és lóg a bőr a hasamon meg a hátamon! Lehet azzal még valamit kezdeni? Csíkom nem lett, de ez így nagyon gusztustalan! A párom meg reklamál. Kép Kép Kép

Kata
panni2005

Vizimanó,
Most lelomboztál: eddig azzal áltattam magam, hogy magától is visszajön majd az alakom.Kép Ráadásul beleolvastam az nlc-n a szopis tanácsadós rovatba, és azt írta, hogy lehet szoptatás alatt is tornázni, csak nem szabad hirtelen nagy terheléssel elkezdeni. Diétázni is lehet, csak nem drasztikusan. Hát ezek után mire fogjam, hogy lusta vagyok.Kép

Egyébként sztem azért is vagyunk itt, a pletyizésen kívülKép, hogy megosszuk a tapasztalatainkat, és segítsünk egymásnak. Én is kaptam egy csomó jó tanácsot meg lelki támasztékot tőletek.

KépKép
connie

Vizimano,
Panninak tetszett a puszi! Kép Jöhet Ákos! Kép

Kata
panni2005

Angéla,
a bébikomp ügyében én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Mi ugyan soha nem használtuk, mert balesetveszélyes és fölösleges is. A gyerekek enélkül is megtanulnak járni. Viszont a játszótérről egy anyuka mesélte, hogy ők használtak, de nagyon megbánták, mert felborult vele a pici,és kórházba kellett vinni a sérülései miatt.

Ruz,
az nem kényesség, hogy egészséges környezetet akarsz teremteni a gyermekednek. Sajnos a szülők gyakran nem értik meg, miért akar másként élni a gyerekük, mint ők annak idején. Ha meg másként cselekszel, megkapod, hogy kényes vagy, csak mert nem úgy csinálod, mint ők...Tudom, ez nehéz ügy, és még nehezebb súrlódásmentesen megoldani. Kitartást!
Zitmi
zitmi

Kata,
én azt hiszem azért ment gallyra a hasizmom, mert elvágtákKép De!!! A felső hasizmom már kirajzolódik a plöttyedés alattKép Alul szép kis párna virítKép Na azt kell ledolgoznomKép Hátamon bőr ok, de combomon párnák figyelnekKép Brrrr.Kép Bevallom, mivel én dundi gyerek voltam (12 évesen több kg voltam mint most), kicsit izom és torna és ilyesmi mániás lettemKép

Timurr,
sztem lesz topic 15 év múlva is.Kép Ákos ma kicsit hűtlen volt, mert - még leírni is szörnyű! - közösen szopogattak egy csörgőt a szomszéd kiscsajjal, persze fénysebességgel vetettük a dedekre magunkat ezt megakadályozandóKép

Kép

Kép
vizimano

Patri,

Elfogadjuk a "lánykérést" Kép Kép
Gréti május 7-én született, tehát most volt 3 hónapos. Kicsit idősebb Beninél, de ez nem lehet gond Kép Kép Biztos jól nézne ki a két szumós egymás mellett Kép Kép Kép
Gréti 3050-nel született, gyorsan felkapkodta magára a kilókat. Most már Õ is 7,3 kg körül lehet, és olyan 61-62 cm.

Connie,
Miért baj az, ha egy baba 3 hónaposan 7 kg-os????? Pláne ha anyatejes?? Vagyunk itt egy páran akkor, akik "fogják be a szájukat" csak nem tudom miért...

Akiren
akiren

Vizimanó
Egy kis flört beleférKép

Képzeljétek anno írtam,hogy a terhesség elején tiszta ragya lett a dekoltázsom és a hátam,a dekon elmúlott,de a hátam még mindig borzasztó.KépOlyan szép bőrőm volt,most meg ronda.KépNekem kis laza pocakom van még mindig,most megpróbálom visszafogni magam kicsit evés ügyileg,nem mindig kéne kétszer vacsizni.És mindennap kicsit tornázom,jövő nyárra bomba akarok lenni.Ha-ha,de megpróbálom.

Itt ez a prontó portalanító kendő nem akar takarítani a fene vigye el.Annyira nincs kedvem takarítani.

Timurr
Vendég

Vizimanó,
Gondolom azért "baj", hogy Ákos ekkora, mert akkor nálunk nem lehetett gond a szopival.Kép De tényleg kár ezzel foglalkozni már. A levelezést a valakivel abbahagytam, miután teljes tragikomédiává alakult. Pl. meg lettem fenyegetve, hogy ha nem változtatok a stílusomon, senki nem fog szeretni.
Feltételezem valaki olyan volt, akinek nem sikerül(t) szoptatni. Megértem, hogy elkeseredett, de hogy attól miért jobb neki, ha engem rugdos, az rejtély. De legalább a ti leveleitektől tök jó kedvem lett.Kép

KépKép
connie

Van olyan is, hogy a lányom hízott 4 kg-ot születése óta, nekem meg rengeteg kajcsit kell magamba tömnöm, hogy ne fogyjak Kép napi 5-6 kajcsizás és egyáltalán nem light-os Kép Kép és rengeteg szénhidrátot kívánok, pedig sosem volt ilyen. A palacsintáért én is odáig vagyok Kép Kép
Szülés után 51 kg lettem, és 50-nel kezdtem a terhességet. Most az elmúlt hetek nagy melege miatt kevesebbet ettem, és rögtön fogytam 1 kg-ot Kép Kép

Akiren
akiren

Vizimanó,
A lényeg meg lemaradt: ezektől a szempilláktól kész vagyok.Kép

Ildi,
Ákosom is tud ilyen szerelmetesen nézni, hát persze, hogy jól el lesz majd kényeztetve.KépJa, és köszöni a haveri hátbaveregetést Marcikának. És elnézést kér, hogy tegnap nem ment velük sörözni, de megviselte a szuri.KépKép

KépKép
connie

Jégvirág!
Kép Kép Kép
Akkor Marcika-Gréti egy pár! Kép Kép
Csak azt kéri Marcika, hogy azt a fürdőruhát ne hordja ha vele van! Kép Kép Kép Kép

Connie!
Manó megérti, hogy nem volt kedve Ákosnak sörözni, majd bepótolják!!Kép Kép
Connie!Ne foglalkozz ˝valakivel˝, mi úgy szeretünk ahogy vagy! Kép Kép Marci azt üzeni annak a valakinek, hogy ha bánt téged jól le fogja pisilni! Kép

Ildi

delfinke

Hát én olyan jókat nevetgéltem rajtatok KépKépKép

Angéla: Én is úgy tudom, hogy nem szerencsés bébikompot használni!

Timurr: Nálatok végül ki lett a keresztszülő?
Ha megjön a portalanító kendőt kedve a takarításhoz, akkor küld már el nekem is pár percre léci!

Ruz: Szerintem nyugodtan mondd el az igényeidet...anyukádnak, ha apukád sértődős. Meg kell értenie! (mondjuk anyósom nem értené...de hagyjuk)

Connie: Ugyanmár, miért foglalkozol egy ilyen okoskodóval!?! Nekem nagyon szimpi vagy, és szeretem a stílusod Kép!

Delfinke: Gréti jó ízlésű kislány, nem fogja felvenni a fürdőruhát, megígéri Kép
Amúgy ma megmutattam Marcikát a Grétinek, meglátta, nyomott egy hatalmas vigyort, és azt mondta: bemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmööööööööööööööööö
És üzeni, hogy Connie-Ákosával nyugodtan mehet sörözni, mert nagyon jó fej srác Ákos is!

Vizimanó: Ákos is nagyon édes. Grétinek meg se mertem mutatni Kép

A férjem megkérdezte egyik nap, hogy "hány évig kell büfiztetni?" Mondtam neki, hogy szerintem addig amíg nem tudnak ülni vagy esetleg állni a babák. De ez tényleg, hogy van? Meddig kell büfiztetni? Gréti egyébként kaját nem büfizik fel, csak a levegő jön ki, mindenki rácsodálkozik miért nem teszek pelust a vállamra ha büfiztetek....nem adja ám vissza a tejcsit ami már egyszer lement, csak alul jöhet ki!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ildi,
Marcika igazi lovag.Kép

Lányok,
A babazoknik számozása hogy van? Nem tudom mekkorát vegyek manónak.
És szerintetek melyik babaruhaboltban tudnék neki fehér inget venni a keresztelőre?

KépKép
connie

SziasztokKép

Én ugyan ritkán járok erre, de megakadt a szemem Kata hirdetésénKép
Íme egy házias fiatalember, még a bébiőrzőt is megjavítja saját kezülegKép, bármilyen elektronikát rá lehet bízniKép
Kép

Önállóan ír:
Kép

Pelenkát cserél magának:
Kép

És mellesleg nagyon jóképű:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus,
Kész főnyeremény ez a fiú.Kép

Jut eszembe - nem Kristófról - voltunk hétvégén a Lurdyban a diszkontban, amit mondtam. Hát, elég ramaty, a felnőtt ruhák olyan 70-80-as évek divatja, a zöme műszál, a babaruhák is hasonlóak. Nem is vettünk semmit.

KépKép
connie

Jégvirág!
Tehát akkor Grétinek is tetszik Marcika!Ez megnyugtató! Kép Kép Kép Kép

Babus!
Fanasztikusan édes Kristóf!

Connie!
Marcika már csak ilyen lovag!Nem hagyja hogy bántsák a haverjának az anyukáját!Kép

Ildi

delfinke

Connie! Az Europarkban a Babaházban biztosan kapsz inget!

Evési sztrájk ill. kevesebb evés: az én kislányom is sokkal kevesebbet eszik. Mivel nem tűnik betegnek, arra gondoltam, azért lehet, mert minden sokkal érdekesebb, mint az evés. Csak annyit eszik, amennyit nagyon muszáj, aztán már ő is tekergeti a fejét, dumál szájában a cumisüveggel és úgy tűnik, baromira nem érdekli a kaja. Gondolom ezért is van az, ebben a korban a gyarapodás üteme már csökken. Szerintetek?

marq
Kép
Kép
marqueza

Connie,

Szerintem fehér inget talán a Megatoys Kenguru Gold részlegén tudsz venni. Mintha ott láttam volna ilyesmiket, de nem tuti. Kép

Akiren
akiren

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?