Új privát üzeneted érkezett!

Cat!
Akkor lehet hogy a mi lakásunk/házunk nagyobb mint a tiétek, kb. 140 m2 Kép Öröm takarítaniKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok !!!!

Még nem olvastam mindent vissza de már nagyon akarok irni...Kép

Cat,Orsi,Judit!
köszönöm a fotókat a kocsiról!!
Cat!!
Neked meddig volt tejed?Küldtem neked mailt,de szerintem te sem kaptad meg....mostanában valahogy a képes mailek elvesznek...nem értem...küldök ma is kiváncsi vagyok most csak 2 db képet küldök hátha az a baj hogy sok...

judit!!
Én is megcsinálom mindig a tápit reggel és a mérésből tudom hogy mennyit kell pótolni cicizés után...csak azt melegitem meg mikróban.
Gyöngyi!!!

Én is sterilizálok mindent minden mosogatás után..bár már elgondolkoztam én is azon hogy fölösleges...valószinű abba is hagyom...Kép
Erről jut eszembe..ti meddig vasaltatok a babákra???Én azt is abbahagytam a héten!
Lilla!!!
Nagyon jó hogy itthon vagytok már és teljes otthon a létszám!!!!
Én nem etettem igény szerint,bár igazán a 3 óránként volt igény.Ha valaki előbb kelt mindig bevártuk a másikat vagy a 3 óra leteltét...Volt mikor engedtem a rendszerből és a végeredmény nálunk is a káosz és a fáradtság lett.(egész nap etetés és sirás) Kép
Enikő!!
Azt hogy hogy fogsz szülni nem lehet tudni.Nekem is fejvégűek voltak végig,és a terminus vége előtti héten a B befordult harántba.(erre nem számitottam de ez lett)

Cat,Orsi,Ildi...
a hajhullás a szülés után természetes azt tudom.Azt is hogy elég sok haj hull ki és ez nem káros...csak azt nem tudom ez meddig tart???
borzasztó mennyiségű hajam hull ki kezdek félni...nehogy kopasz anyuka legyekKép
még jövök ma csak folytatom a visszaolvasást
kristin75

IldikóKép
Nekünk csak 87 nm-ről van szó, de annak minden szegletét bejárják.KépKép

KrisitnKép
Nekem csak 4 hónapos korukig volt tejem. Nagyon bántott a dolog, pedig visszagondolva, nem akkora tragédia, mint amilyennek megéli az ember. Tudod a lelkifurdancs...Kép

A hajhullástól nem kell megijedni. Olvastam, hogy ami nem hullott ki a terhesség alatt, az hullik ki ilyenkor egyszerre, a megváltozott hormonállapot miatt. A terhesség alatt nekem rengeteg hajam lett, és erős mint a bivaly. Aztán távoztak, szintén csomókban és most olyan mint régen.Kép

Szerintem 3 megától több az emailed, és azért nem jön át. Annyit tud a freemail fogadni. Próbáld meg részletekben.

Cat

Cat
Kép
cateye

Megint itt...
nem is tudtam hogy elvileg jár anyatej nekünk!ez valamihez köthető pl:súly ,kor....vagy az ikreseknek jár...??????
Tényleg nagyon telik az idő..én nem gondoltam volna...MA 11 HETESEK A "KÖLKÖK"!!!!!
Judit!!!
Nagyon szép súlyuk van a fiúknak!!!

LÁNYOK!!!GYÖNYÖRÛEK A BABÁK!!!MÉG!MÉG!

Cat!a fiuknak már vágtatok haja vagy ilyen sportos az eredeti frizkó?
Igen nekem sem hullott egyáltalán a 9 hónap alatt,csak most de az nagyon durva ami most van...
akkor most küldöm a mailt...

Puszi kristin
kristin75

Cat!
Szeretettel várunk Titeket, ha erre jártok.Kép
Előtte mindenképpen egyeztessünk majd.Jó?

Kristin!
Már 11 hét???Kép
Tényleg tellik az idő.Kép
Nekem is hulott egy kicsit a hajam, de most már csak a természetes hullás van.

Ma voltam vissza a dokimnál kontrollon.Minden okésKép, megdicsért, hogy milyen jól nézek ki, és a fiúktól el volt ragadtatva.Kép
Nagyon jól esett.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

hajhullás:
én már 4 hónapja szültem, de még csak két hete kezdett el hullani a hajam. De most nagyon hull. Alig győzöm takarítani a fürdőkádból. És persze az egész lakás csupa haj.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamraiKép
Nekem is 3 hónappal a szülés után kezdett hullni.

KristinKép
Az anyatej felírása testsúlyhoz köthető. Korababáknak alapból jár, és azoknak akik 2500 gr alatt születtek. Mi ugyan e felett születtünk, de mivel 2580-as hoztuk haza őket, felírta a dokinő.
Tehát önhatalmúlag bármikor felírhatja.

Megkaptam a képeket, majd ha lesz egy kis időm dobom, csak most a reggeli roham van.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin gyerkőceiKépKépKépKép:

Laura
Kép
Norbi
Kép

Cat
Kép
cateye

Lányok!

Én ugy tudom,hogy most már nem sulyhoz kötik az anyatejet,hanem 8 hos korukig kaphatják a babák.Mi is annyi ideig kaptuk,a háziorvos írta fel nekünk.

A gyerköcök gyönyörüek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Én talán egyszer írtam nektek!Két kis pocaklakóm van még nagyon az elején vagyunk!
Szeretnék segítséget kérni: állítólag 11 hetesek vagyunk és 31-27 mm-esek!Leírnátok hogy nektek mekkorák voltak a babák a 11.hétben, vagy hogy 31 mm-esen hányadik hétben voltatok!

Az összes könyv mást ír és szeretném valódi adatokhoz hasonlítani a miénket.

Köszönöm!!!!!!!!!!!
tunka

http://www.fetalmedicine.ac.uk/gw/html/wheel.html
szia, én ezen néztem, és a mi gyerekeink ennek megfelőek voltak mindig.
most nem pesten vagyunk, így nem tudok neked leletet előkeresni, de ez egy nagyon jó kalkulátor.

meg azt ne feledd, hogy igazán semmihez nem tudod hasonlítani az adatokat, mert ebben a korban a manók 1 hét alatt akár a duplájukra is nőhetnek, így a hét eleji és a hét végi adatok nagyon eltérhetnek. A könyvekben sokszor átlag van.
A fenti link azért jó, mett ha nyomsz a beállítás után egy "calculate" majd egy "show fetal details" gombot, akkor ott van egy "range" ami egy tartomány, így jobban belőhető.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

Meg tudod nekem mondani, hogy mikor van nyitva a barátnéd turija, mert már nagyon aktuális lenne beszereznünk egy-két cuccot. Lassan már semmi nem megy rájuk.
Én hétfőn néztem messziről, hogy kint volt a zárva tábla. Jól emléxem, hogy a Huszt utcai turi az övé, ugye?

Puszi
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Aug. 20-ig csak szerdánként vannak nyitva este 7-ig, de aug. 20 után minden nap ismét.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Sajna régen jártam erre, de most, mikor benéztem, csupa édes és nagyon szép babát találtam!Gratulálok a mamiknak!

Bocs az elmaradásért, de rendületlenül pakolunk a költözés érdekében. Még szerencse, hogy a háznál van garázs is, ott tudunk "zsilipelni", amíg valamit nem vihetünk be, mert nincs kész a helye. A szállítást is úgy rendeltük meg, hogy hét végére essen és plusz embereket is kértünk, mert a három felnőttből csak a férjem cipelőképes, de ő sem nagydarab. A kisebbik törpöt elvitték a nagymamáék, csak költözés után kapjuk vissza. A nagylány meg már segít is, élvezi a hercehurcát. :-))) Alig várom, hogy vége legyen. Utána következik egy jó kis fürdőszoba-felújítás,hogy mire lesznek a babók, az rendben legyen. A konyhát még nem akarom szétszedetni, mert akkor annyi a vízvételi lehetőségeknek... Még jó, hogy csak e hónap 19-ig dolgozom, utána már szabi és betegállomány.

Netünk otthon bizonytalan ideig nem lesz, mert a telefonszámokkal együtt visszük az ADSL-t is és az időbe telik (rossz a májam: a tel. szolgáltatónknak valószínűleg fáj, hogy nem nála van a net és igyexik keresztbe tenni minél többet). Amikor tudok, megpróbálok jönni.
szilvibank

Ildikó!

Elfelejtettem válaszolni: az első és az utolsó képen Ádám van, a két középsőn Gergő. De ha a kurzort a képre viszed, kiírja Kép

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!!!

Cat!!
köszönöm szépen,nem gondoltam hogyn ilyen gyors leszel!KépKépKép

Magunkról!!
A "nyaralás nagyon jól sikerült!!!Anyukámékhoz mentünk le igy én tényleg nyaraltam.Etetések között anyu babázott,én pedig a Balatonban fürödtem ,napoztam Apával.Persze alig vártam hogy mehessek fel a kicsikéimhez...
az idő nagyon jó volt,szerencsére jól kifogtuk..
Aki teheti menjen el pár napra valahova,főleg ahol van segitség mert nagyon fel lehet töltődni testileg és lelkileg egyaránt!!Nem is gondolná az az ember mennyit segit!
A gyerkőcök nagyon nőnek!Norbika:60cm és 5,4kg,Laura 56cm és4,8kg.
Sajnos azt veszem észre hogy egyre több étkezés után kell még pótolni.Eddig inkább csak estefelé volt erre szükség,néhány napja pedig szinte mindegyik után.
ez miatt is kérdeztem az anyatejet.Nem tudom eldönteni ,hogy ha elapadna a tejcim akkor a táppal folytassam,vagy intézzek én is nekik tejet.
A Balcsis kiruccanás alkalmával felborult az éjszakai alvás és ott keltünk egy szopira,de hogy újra itthon vagyunk beállt megint,igaz már csak fél 7-7ig tart majd szopi,és ismét alvás 10-11ig.

puszi kristin
kristin75

Lányok Kép
Ritka helyesek a Babáitok!! Tényleg!! Még egyszer gratula a köbön!!

Dzsúd
dzsúd

Sziasztok,

Kb Noé bárkája óta nem jártam erre, és most is csak átfutottam ezt az oldalt, és megakadt a szemem Lilla kérdésén.

Nekem nemsokára 9 hósak lesznek a fiaim, és még mindig szopiznak. Mivel mellette ott van még egy alig 2,5 éves lányom, ezért a kezdeti szopival én is gondban voltam. Szerettem volna igény szerint, de akkor egész nap csak ültem volna a sarokban a szopipárnával Kép Ezért az lett, hogy min 2 óra kivárás, és akkor szigorúan egyszerre szopi, amíg igénylik. Mondjuk nekem ebben is szerencsém volt, mert kezdetben max 20 percet töltöttek cicin, ma már fejenként 5 perc alatt belaknak Kép Éjjel is egyszerre ettek, ha egyik éhes volt, kapott a másik is, akár éhes volt, akár nem Kép Kb 3-4 hét alatt tökéletesen beállt a rend, és nagyjából 3óránként jelentkeztek a jussukért. Az ikrek sokkal alkalmazkodóbbak, mint az egyedüli babák!
6 hóig csak anyatejet kaptak, majd a hozzátápival mára odáig jutottunk, hogy ebédre kanállal 200-250g, de utána egy órával már szopizni szeretnének (tehát tkp még nem váltottunk ki szopit Kép ) De nekem ez nem gond, mivel így egyszerre alszik a 3 törp délután és én is szusszanok egyet.
Éjjel még kétszer ébrednek szopizni!

Kép

Kép

Kép

puszi: heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

SzilvibankKép
Jó költözést kívánok, és vigyázz a picikre. Várunk vissza hamarosan!

DzsúdKép
Az ikrek mindig gyönyörűek, ez tapasztalaton alapul.KépKép

HeppiKép
Nagyon szép családod van! A fiúk ugye egypetéjűek ? Hát a szopikért nem irigyellek, főleg éjjel. Milyen súlyban vannak a fiúk, hogy ennyit esznek ?

LányokKép
Eriskáékról nem tud senki semmit ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,
Nemtom, hogy a fiúk egypetéjűek-e, mivel császárral születtek. A dokim szerint, mintha a külső burok közös lett volna Kép Nekem nem egyformák --- dehát ugye az enyém anyai szem Kép
Szopikért meg ingenis tessék irigyelni Kép A lányomat csupán 3 hóig szoptattam, pedig őt is sokáig szerettem volna. Most a fiúkkal sokkal jobban megy! Éjszakai kelések nem olyan elviselhetetlenek, már magamtól ébredek Kép Fiúk súlyát nemtom, mivel a 8hós tanácsadás volt az uccsó, de különben sem mérem őket. Szépen fejlődnek, nekem ez a lényeg. Mégegyszer nem húznak csőbe az állandó számadatokkal Kép
(sztorink a múlthavi kismama hátuljában)

Én nagyon szopipárti vagyok! Ezért mondom (persze mindenki maga dönt), hogy a pótlással pont azt éritek el, hogy az idő előrehaladtával egyre kevesebb legyen a tejetek! Estére a babák kevesebbet esznek, mert ilyenkorra laktatóbb-zsírosabb a tej. Az én fiaim nem ismerik a cumisüveget, és ma már elmondhatom saját tapasztalatból, hogy a genetikának, a mellméretnek semmi köze a sikeres hosszú szoptatáshoz!
Vége a hegyi beszédnek Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Cat

Aranyos vagy! Bent mindig van net, otthon sem kapcsoltak még le minket. Pakolááááááááááás...

Heppi

Nagyon aranyos gyerekeid vannak!
szilvibank

Heppi!

Bár igazad lenne! Totál K.O. vagyok, mert Dávid tegnap azt játszotta, hogy fél 10-től éjfélig szopizott, benyakalt 110 ml-t (én még mérem őket, mert itthon eleinte nagyon belustultak és nem ettek eleget), ami majdnem a duplája annak,amit max enni szokott (70-80 ml). Szóval egyáltalán nem evett kevesebbet. Sőt, ezután még tovább tátogott, kapott még 30-40-et lefejve üvegből, még tovább tátogott, küzdöttünk, szopiztunk, immáron mérés nélkül és még minidig tátogott, cuppogott. Végül 2 után aludt el, mikor még 50 ml landolt a gyomrában üvegből. Ez tulképp megfelel a 3 etetésnek, mennyiségben és időben is, csak azt nem értem, hogy közte miért érezte magát éhesnek. És ez nem az első éjszaka! Nappal sosincs ilyen, akkor alszanak 2 etetés között mint a tök. Van ötleted, hogy micsináljak? Én is szeretnék néha aludni!

A srácaid ennivalóak!

puszi, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

MindenkiKép
Gyönyörűek a gyerekek!!!Kép

CatKép
Hát, ha nagy Next fun vagy, akkor le se írom mennyiért vettem a cuccokat... Jó hogy nem utánam hajigálták...Kép
Képzeld, most hívott olasz barátunk aki bevállalta hogy megnézi otthon a PP Aria Twin árakat, és mondta hogy 180 euroert vesztegetik (legújabb modell)... Itt 320 euro... SziszusKép, tuti érdemes ott megvenni.

HeppiKép
Egyetértek veled, ha állandóan üvegből utána pótolunk, akkor tuti nem fognak annyira dolgozni azon, hogy a ciciből kiszívják... Legalábbis nálunk ez történt. Csak sajna nekem nem volt választásom, mert ha haza akartam hozni őket a kórházból, akkor meg kellett engednem az üvegből etetést... Persze az is lehet, hogy alapból nem olyan nagy szivacsok.Kép

Gyöngyi

bgy

Szia Tunka!

Egyetértek Orsival szerintem se hasonlítsd másokéhoz. A dokik úgyis tudják, hogy minden rendben van-e.
Erre mit teszek én, alig várom uh-k után, hogy hazaérjek és utánanézzek különböző kalkulátorokban, hogy jó-e a méretük!!! :-)

Nálunk a 12+0 napon volt a CRL 50-51 mm. Ez az ülőmagasság, azt nem írtad nálad milyen méretük van megadva.
A vége felé már a fejméretüket mondják, nálunk az megegyezik a normákkal.
A súlyukat nem tudom, de a fejméret alapján 1600-1800 g körüliek. De egy ismerős barátnője nemrég szült a 37. héten 1700 g körüli babákat, akik teljesen egészségesek. A szerveik érettsége fontosabb a súlyuknál, vagy a hosszuknál.
Hiszen látjuk mamitársaink gyönyörű 3-4 hónapos babáit!!! De azért biztos izgultak ők is terhesség alatt, hogy elég nagyok-e. Ugye?

Én ebben a kalkurátorban "ellenőrzöm" a méreteket.
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/kiszamolo.htm

Puszi!
Enikő
33+0 és 5 éves

JA igen, jól vagyunk, bár a méhszáj 2000 lett. De a kettő súlya már annyi, mint amikor Zsófit szültem! Azért még kitartok, szerencsére fizikai panaszaim nincsenek.
Puszi!
olajfácska

Enikő!
nagyon szépen köszönöm!az a baj hogy kedden csak egy gyors uh kukucska volt mert mondta doki hogy nem jó felbontásu a készülék( a labor miatt kellett a rendelőbe mennem! és nem kaptam meg a papírt amin leírta a méreteket úgyhogy lehet rosszul emlékszem.) De jövő héten megyek a Szabolcs utcába genetikai uh-ra és ott biztos pontos adatokat tudok meg.

sok sikert nektek!
tunka

Bgy
Nem akarok kötözködni, de ha szépen szopiztak, csak még "muszáj" volt pótolni, akkor azt otthon már szoptaníttal is megtehetted volna. Ekkor a szopás közben folyamatosan adod neki a pótlást és a cicit is éri az inger, tehát arra serkenti a szervezetet, hogy termeljen még Kép
Persze ez csak egy ötlet Kép A kölköknek egyszerűen meg kell tanulniuk, hogy a betevőért meg kell dolgozniuk --- akár teccik, akár nem Kép Ezt sok esetben nem könnyű nekünk szülőknek elfogadnunk Kép És a méricskélést sem tartom jó ötletnek. Az én fiaim 3,5 hósan dupláztak, majd hathóig további 1,5 kilót híztak. Mégis tápszert akartak nekünk adni. Még jó, hogy az én fiaim nem fogadták el az üveget Kép Valszeg ez mentett meg minket a tápszertől.
Az én lányom is tápon nőtt fel, nem tartom én azt olyan nagy bajnak. De tudtam, kettőt etetni üvegből, sterilizálni stb stb nem egyszerű két manó esetében, ezért mindent-de-mindent tudni akartam a szopiról. Senki nem tántoríthatott el a szándékomtól. Pontosabban majdnem senki, de akkor is találtam olyanokat, akik mellettem álltak, és ma már tudom, hogy jól döntöttem. Sajnos manapság annyit téves infót adnak a gyermekorvosok és védőnők, el sem hinnétek. Az én fiaim pl 8 naposan szopinként 20-30g-okat ettek (a lányom 3 naposan 80-100g-ot). Sík ideg voltam. A kórházi gyermekorvos mégsem írt fel tápszert Kép Nekik ennyi volt elég. Egyszer öthósan megmértem a reggeli szopit (kíváncsiságból) ami fejenként nem egészen 120g volt. Úgy megijjedtem, hogy gyorsan kölcsönadtam a mérleget Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Kristin!

Láttam a képeiteket, irtó aranyosak a babák! Már alig várom, hogy ideköltözzetek!

Cat!

Ha Oli még nem kelt el, Nikivel igényt tartanánk rá...Kép, de Samu is nagyon vagány kiscsávónak tűnik

puszi, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

LillaKép
Hát tudod mindig a csajok választanak, ha Nikinek bejön Oli, és áldásom adom rájuk. Egyébként jól választott, mert Oli nagyon jó férj lesz, Samuval ellentétben aki nagy hóhányó, és nőcsábász.KépKép

HeppiKép
Nekem volt szoptanítom, mert én nagyon nehezen engedtem el a szoptatást, és nem akartam belenyugodni, hogy nem akarnak tovább szopni. Namost ez a szerkezet ikreknél használhatatlan. Én egyszerre szoptattam, és két kéz kevés a két gyerekhez, meg a szoptanít kezeléséhez. Ez csak egy gyerkőccel működik ez a szerkezet.
Mindig azt mondom, hogy csak akkor megy valakinek a szoptatás, ha a gyerekei partnerek benne. Ha nem, akkor hiába áll fejre az ember, akkor sem tud szoptatni, mert kevés lesz a teje. A mérleg dologban egyetértek, én is mérlegfüggő voltam 3 hónapos korukig, de ez nagy hiba volt. Már attól ideges lettem, ha csak 80 gr-t szoptak, pedig volt, hogy csak annyi kellett nekik.

GyöngyiKép
Nagyon jó árban van az Aria Twin!!!! Mi extra olcsón szereztük meg itthon, így volt 60 ezer Ft.
Érdemes kimenni érte.
A Next cuccokért meg irigy-irigy vagyok.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

HeppiKép
Sajna a lányok nem szoptak/szopnak jól, és nagyon keveset tudnak kitermelni. Fél óra alatt 20 g-ot, és sajna ez nem volt elég nekik. Ráadásul Rékát 2040 g-mal hoztuk haza a kórházból és megmondták hogy ha fogy akkor vissza kell vinni... Na most ezt én nem akartam. Szerintem egyébként lett volna/lenne elég tejem, ha rendesen szopnának. Ez viszont már így alakult, megpróbálok megbékélni a helyzettel. Majd legközelebb ügyesebb leszek.Kép

CatKép
Én is így gondolom, szóval már tuti onnan szerezzük be a járgányt.Kép És szerencsére még menni se kell, mert házhoz hozzák (az olasz barát).

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Lányok!

2005. szeptember 3., 9-18 óra
Budapest, XIV. kerület - Zugló
Csömöri úti Sport- és Szabadidőközpont
9-13 óra között BABARUHABÖRZE Kép
további info:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/5553.html?1114177775#POST591649

Eri
simones

Akciós popsitörlő, ha valakit érdekel. Persze nem reklámozni akarok, de nekem is jólesik, ha valakinek ilyennemű tippjei vannak:

http://www.tesco.hu/product.php?oid=T219262823352d3e173a75b8389dfcd1

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Cat!
Mi szeretjük a "rossz fiukat" ugyhogy Samuért harcba szállnak a lányaim!(ne feledd,hogy 1,5hó plussz tapasztalatuk van)
Mi az a next?

Judyt,Olajfácska!
A mult heti képeken csak Dorina van mindkét képen.Lilla a profilomban látható.Õk kétpetéjüek.

Enikő!
Madarász utcában az ikresaknek a 2.légzésfigyelő ingyen van 1 éves korukig.

T.fenyő
törpefenyö

buliznak a csajok
törpefenyö

Innen lemaradt egy kép!Képzeljétek lecseréltük az autós ülést,kinőtték a lányok.végre látom őket vezetés közben.
Lilla és Anya-júliusi Anyák lapja/nyaralós cikk
törpefenyö

Törpefenyő!

A Madarász utca az egy kórház? És akkor az egyiket bérelni kell, a másik meg ingyen van? Így érted? De nem tudom mennyi a bérleti díj.
Végül is arra jutottunk, hogy AngelCare-t veszünk, az egyiket boltban 17 ezerért a másikat ismerőstől használtan 15-ért. Aztán utána majd mi is eladjuk. Így nem lesz olyan sokba!

Szép hétvégét!
Vikta még mindig sehol??? !!!

Enikő
33+1
olajfácska

Enikő!
A Madarász utcában valóban kórház van, ott forgalmazzák a BabySense márkájú légzésfigyelőt (most már van máshol is). Ott 45 ezer forint egy légzésfigyelő, de ha ikreknek veszed, akkor egy másikat kölcsön adnak egy évre ingyen. Nos, ezzel nekem az a bajom, hogy ha eltelik az egy év, az egyik visszamegy a kórházba, a másikat pedig nem tudod jó áron eladni, mert k..va drága.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Tény hogy drága de nagyon megbizhato.Még sose riasztott be(tévesen meg pláne)és a 2. tálcát még hozzá se csatlakoztattuk.Akármelyik sarokba bújnak érzékeli őket!Szerintem itt az ár-érték arány találkozik!!
Egy a gond,legszivessebben 5 éves korukig tartanám alattuk de ha vissza kell adni akkor egyiknek van másiknak nincs?!
Tudom fontos az ÁR de én biztonság technikában nem azt nézem hogy majd egyszer mennyiért adom el hanem most mit ér a gyerekeimnek!
T.f
törpefenyö

A mi AgelCareünk egyszer sem riasztott be tévesen. Ugyanolyan megbízható, mint a babysense, a sote i és ii-n is ezt használják, a koraszülöttek alatt is, ha kell.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A mi AngelCare-ünk 3x riasztott, de akkor alig 2 kilósak voltak a babók. Felemeltem az érzékenységet és megigazítottam a matracokat, mert lehet, hogy kicsit szorultak, de tény, hogy azóta nem volt egy téves riasztásunk sem. Amúgy én is BabySense-t akartam venni, mert nagy volt a kampány mellette, de Orsi lebeszélt és nagyon örülök. Pláne, hogy így megkaptuk őket egy ismerőstől ajándékba Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Császár után kevésbé szülnek újra a nők
http://velvet.hu/onleany/csaszar0804/
simones

PegPerego hármas iker babakocsit árulnak a babaszobában ha érdekel v.kit.
törpefenyö

Sziasztok!

kicsit off: Nem tudtok megint ingyen fénykép-előhívásról? Most már volna is mit előhívatni...

puszi, L

Ja, Kristin!

Én nem vasalom az elejétől a cuccaikat- a kórházban se vasalták szerintem. Semmi bajuk nincs tőle.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Huuuu Kép ennyi csodaszép gyerek!! tényleg kezdem osztani azt a véleményt, hogy minden iker csodaszép Kép

Heppi Kép én is szopipárti vagyok és mégis hiába döntöttem úgy, hogy én szoptatni akarok máshogy alakult.

Gyöngyi Kép nagyon köszi az olasz tippet babakocsiügyben.

OFF: tudja valaki, hogy van ez a TGYÁS, GYED, GYES? és az ikrekre jár e valami plusz juttatás?

Mégvalami, Sinlac-ot mikortól adtatok? és tápszer helyett vagy mellette?

Nincs több kérdésem, megyek vissza a csigaházamba, ma szomorkás napom van ...

Szilvi
Kép

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
A GYES ikreknél dupla, persze így se egy egetverő összeg. Én még ezzel is megjártam, nem kapom meg sajna...Kép - de legalább az anyaságit megkaptam.Kép A többi a korábbi jövedelmedtől függ, így nem befolyásoló hogy ikreid vannak.

Gyöngyi

bgy

T.fenyőKép
Még mindig légzésfigyeltek ? 1 éves korral a bölcsőhalál kockázata már nulla, így nem sok értelme van. Főleg, hogy megtalálták tudósok a bölcsőhalál okát, és az agy szterotonin szintje okozza, semmi köze a dohányzáshoz,hasonfekvéshez, és az eddig felvetett dolgokhoz.

GyöngyiKép
Miért nem kapsz GYEST amjd ? Az alanyi jogon jár, nem ?

EriKép
Sajnos ez igaz.Kép Én olvastam egy statisztikát, hogy aki az elsőt császárral szülte, 98%-ban ha vállal még gyerkőcöt az is császár, mert a méh perforációja miatt nem vállalják az orvosok a kockázatot.KépKép Ha rákérdezel mind azt mondja, hogy persze lehet természetesen szülni, aztán nyúl a késhez.Kép

SziszusKép
Én csak 7 hónapos kortól adtam a Sinlacot, de mivel teljesen hipoallergén, és bio, már adhatod 5-6 hónapos kortól, ha van energiád kanalazni.

Cat

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Igen, alanyi jogon jár. Járna is, de mivel itt megkapjuk a családi pótlékot, ami magasabb összeg, mint otthon a GYES és a családi pótlék együtt, ezért nem kapom meg...Kép Sajna túl őszinte voltam, és bevallottam a dolgot, így most pórul jártunk. Pedig én itt nem kapok semmi pénzt amíg itthon vagyok a gyerekekkel, a családi pótlékot itt meg ők kapják tulajdonképpen. Ja, és természetesen az egész elmegy rájuk. Na mindegy, ez már így alakult, változtatni nem lehet rajta.
A sógornőm az első babát császárral szülte, a másodikat pedig természetes úton. Szerintem nagyon sok múlik a dokin, ő külön elment Pestre szülni, mert Sopronban hallani se akartak a termszetes úton való szülésről... de semmi gond nem volt, csináltak a szülés előtt UH felvételt a hegről, hogy lássák milyen állapotban van.

Gyöngyi

bgy

Szilvi!
Szeretnél még valamit tudni a TGYÁS és társairól?Vagy elég,amit Gyöngyi írt?Kérdezz nyugodtan,csak konkrétan!

Törpefenyő!
Azt a babakocsit mi áruljuk!Itt már szóltam a csajoknak (és még mindig fenntartom),hogy ha van az ismerettségi körötökben valaki,akit érdekelne,legyetek szívesek közvetíteni!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit Kép
hogyhogy áruljátok a kocsit? lemaradtam róla Kép

kiváncsi leszek, hogy ha majd a tesó nálunk megszületik, akkor csaszis lesz ő is vagy nem... érdekes téma mindenképp.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Mikorra terveziktek a tesót/kat?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép
EGYESÉVEL Kép Kép Kép jövőre Kép
a kaális dokink azt mondta, hogy 3 ciklus után lehetne menni, az elvileg október lenne... de mi olyan jan.-febr. környékére gondolnánk.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?