Sziasztok!
Először kezdem a rosszal:
Kata, javítanál, ma megjött. A jó benne, hogy kibírta az éjszakát
.
Zafír, az alkohol nekem is bejön, ha csak kicsit görcsöl. Ma csak két Flector tudta elmulasztani. Nem értem miért görcsölt ennyire. Különben meg nem szeressem a bort. De tényleg azt mondják egészséges
.
A képhelyszín kiválasztásánál én is bíznék benned. Szerintem a párod is ezt teszi, ha egyszer rád merte hagyni a dolgot.
Moni, Anita, ezek nem annyira jó dolgok, de nemsokára túl lesztek rajta. Különben is azt mondják a HSG után nagyobb az esély a babára. Bízzatok ebben
.
Bea
. Nem akarom mostmár hogy együtt működjünk. Szakadj le rólam!!!!! Legyél egyedül babás, nem kell mindig utánozni
. Nem akarlak most már magam alatt látni a táblán.
Még egy kérdés. Mindenki édesítővel issza a teát (vagy csak bennem ragadt meg ez), lehet sok-sok tonna cukorral is?
Ja, és a mai újságban fél oldalas cikk van a szoptatásról, meg a terhestornáról. Mindent végigolvastam. Olyan jó volt belegondolni, hogy én majd így fogom csinálni, meg úgy fogom. De nagyon várom már
.
Meg azt sem mondtam, hogy jövő héten hétvégén lesz redőnyünk
. Utánna héten, meg végig kint leszünk a telken, a párom nem dolgozik, és sokat-sokat fogunk kint ügyeskedni
. Minden pont jókor jött össze. Sőt nagyon azon leszek, hogy összbarkácsoljunk egy babát is. Most néztem meg a naptáramat még ez az időzítés is teljesen jó, ugyanis jövő hét végén 8. nap (ekkor volt legkorábban pém), aztán utánna pénteken meg 14. nap, ami ugye kb félidő
Húúúúúúú, de feldobódtam.
Na jó, abbahagyom a dumit, mert lassan nem tudtok követni.