Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszi az együttérzéseteket! Kép Én is elgondolkodtam ezen a mennyi gond lehet dolgon... Férjem szerint aki nem beteg ne menjen orvoshoz, mert akkor beteg lesz... Ma reggel jót bőgtem emiatt, mert szerinte nem kell semmiylen hókuszpók, jönni fog a baba, de nehezen értette meg, hogy most gond van, és szükség van a segítségre, és én akkor nem szeretnék semmit tenni, ha nem talál nálam semmit, és mégsem jön a baba...

Tegnapi alkotásom, barátnőm lányának a haja:
Kép
Kép

moni

Hali Csajszik! Kép

Lola,
Ne sértődj meg, könyörgöm! KépKép
Jó, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!! KépKépKép

Móni,
Vigyázz Magadra és örülj, hogy ilyen a dokid! Kép

Zafír,
Örülök, hogy lefoglalod Magad esténként! Kép

Maminti,
Szerintem PG-ügyben a pénzfeldobásos-módszer lesz az igazi! Kép

Vica,
Gratu a középhaladó státuszhoz! Kép

Hajni,
Eddig azt hittem, csak én vagyok ilyen hülye. Kép Nekem az esetek 90 %-ban hétvégén reggel jön meg. Már többé-kevésbé ébren vagyok (de még az ágyban) és vmi kis tompa buggyanást (vagy pukkanást) érzek magamban, de akkor még simán kijutok a WC-re a tamponommal. KépKép Bocsi a naturalista részletekért! Kép
Én is AKAROOOOOOK Túrógombócot! KépKép

Mi ma kerti-partira megyünk... KépKép Szerintetek?! Kép Mondtam a pasimnak, hogy szerintem CSAK fürdőruhát vigyünk! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="aa00aa">Sziasztok!
Szép hétvégét mindenkinek!</font>
És drukkoljatok, hogy jobb idö legyen, mert Balcsira megyünk...

M

Kép
Kép
maminti81

És a táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Móni!

Ne légy elkenődve, szupi, hogy az orvos lelkiismeretesen foglalkozik a dologgal. Nekem azt mondta az orvosom a rendszeres több napos barnázásra, hogy ne törődjek vele, majd jönni fog a baba. Szerintem pedig nem normális a dolog. Most próbálok másik dokit kereseni, aki legalább többet foglalkozik a dologgal vagy bebízonyítja, hogy tényleg nem kell foglalkozni vele.
Egyébként szuper hajakat alkotsz a csajsziknak! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni pár kérdésben.Babát szeretnénk a párommal, kérdéseim a következők: -Magasnak tekinthető-e a 26,7 ng/ml-es prolaktinszint? (Orvosom szerint ez még nem olyan nagy eltérés, hogy bármilyen beavatkozást kellene csinálni.) Peteérés meghatározására a hőmérős módszert választottam, a ciklus felénél érzem a középidős fájdalmat minden hónapban, de nem mindig megy fel az ébredési hőmérsékletem 37Cfokra. -Tehát így nincs ovuláció? -A ciklus 21. napján mért 15ng/ml progeszteron peteérést jelent?Előre is köszi
nikol82

Nikol!
Sajnos én semmit nem tudok a prolaktin (és egyéb) szintekről, de szerintem a "megint megjött..."-ös lányok nagyon szivesen segítenek ilyen ügyben. Õk (sajnos) már profik ebben.Kép
A hőmérőzésről annyit, hogy nem muszáj felmennie 37 főlé, ez alkati dolog. Az a lényeg, hogy a ciklus első felének hőjeihez képest (akár csak 0,2 tized fokkal is, de) magasabb legyen.
Remélem segítettem.
A doki nem mondott semmit a hődre?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Pusssz csajok, majd 7főn jövök, sztem lelépek 3kor! Kép
kata1977
Hatvan

Móni!
Megértlek, hogy elkeseredtél, de egyrészt a férfiak nem tudják soha átérezni ezeket a dolgokat, mint mi. Másrészt szerintem csak akkor fogj bele ebbe az "orvosos"-dologba (bocsi, de nem tudom jobban megfogalmazniKép), ha téged valóban megnyugtat, hogy ettől rendbejönnek a dolgok. Na jól megfogalmaztam, remélem érted. Szóval azt akarom kinyögni, hogy ne azért fogj bele, hogy "legyen mivel foglalkozni". Kérlek, meg ne bántódj! Azért próbálok itt össze-vissza makogni, mert segíteni szeretnék. Engem is párszor kívülállók billentettek a jó irányba. Ez persze nem azt jelenti, hogy Te most nem jó irányban vagy. Fú,...ennyi hülyeséget összehordani.....
(Amúgy menj el fodásznak, nagyon jó frizut csináltálKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Vica!Segítettél! Nem mondott semmit a hőm.-ről, csak annyit tudok hogy az emelkedett prolaktin szint gátolja a teherbeesést.
nikol82

Rajtad a világ szeme és még csak nem is jelentkezel?????
Nem szép dolog...
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Puszi Mindenkinek! Lelépek haza! Jó hétvégét!

Betti
betti73

Én is megyek. Ma hamarabb hazamehetek, mert holnap hajnalban indulunk a Balcsira és még egy bugyit se raktam el.
Sajnos most rám marad az egész pakolás, mert a férjem szolgálatban van. Majd hallgathatom holnap, hogy "ezt is el kellett volna rakni, meg azt is"...Kép
Majd viszek egy pálcát és jól elverem, ha ilyenekkel b*sztatKépKépKép
Hétfőn tudok csak jönni, remélem akkorra páran bezebrásodnak(Beu, Hajni, MamintiKép

Na pusszantok mindenkit!

Kellemes hétvégét!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Halihóó!

Vica tudom, hogy rajtam a világ szeme, de nem tudtam eddig jönni. Napközben átmentem egy másik osztályra Netezni, de nem lóghattam ott egész nap! RÁadásul nem is nagyon akartam, hogy lássák, hoyg mit nézegetek!
Annyi mindent akartam írni Móninak is ,meg a hinni-nem görcsösen akarni témákhoz, de TE annyira jól leírtál mindent, hogy nem akarom mégegyszer megisméteni. Kb én így így gondolom, de nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni!!!

Maminti jó hétvégét a Balatonon!!! Aztán mesélj ám majd!!!

Kata Nektek meg jó kertipartizást!! Estére már nem fog esni (itt már nem esik) húzzatok pulcsit, mert gondolom hüvi lesz, de legalább nem lesznek szúnyogok!
Igaz most nézem, ezt az üzit már csak utána fogod elolvasni Kép
Ez azért jó jel, hoyg már 3-kor le tudtál lépni!!!

Móni sajnálom, hogy így gondolja a párod, de szeribntem meg fog változni a véleméyne!
VAlóban nagyon jó hajakat csinálsz!!!!!

Betti én is barnázok a mensi előtt, és az én orvosom sem mondott rá semmit Kép
De most elhatároztam, hogy ha muszáj lesz, szeptemberben elmegyek egy másik dokihoz, és mindent elmondok neki töviről hegyire. Akkor (szept.ben)már (remélem nem jutunk el odáig!!!) "hivatalosan" is meddőnek fogok számítani Kép
TÉnyleg használd ki akkor ezt a hetet!Kép

Kép
Kép
beuka

Vica!!!!
Ha 5 opercel hamarabb jövök, még itt talállak!!!
Jaj! miért nem siettem!
JÓ HÉTVÉGÉN A BALCSIN!!! Te is mesélj ám majd!!

Kép
Kép
beuka

Különben is bugyi nem is kell!!
A pálca viszont jó ötlet!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Még szerencséd van, Beu!
bekapcsolva felejtettem a gépet és akkor, gondoltam bekukkantok.Kép
Tényleg nem kell bugyiKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Képzeld Vicus!

Amikor 1* a páromnak kellett pakolnia kaját a nyaralásra: olyan aranyos volt. Na figyu 4 napra mentünk és rakott 3 paprikát 3 paradicsomot.. és persze a főtt kaját amit előtte készítettem. Az a nyaralás önellátó volt. Jó mi? Kép Lehet, hogy mi is megyünk a Balcsira (Fonyódliget) mert most leállás van a cégnél és ez 2 szép hetet jelent.

Kép
lara26

Sziasztok!

Beuka akkor holnap reggel tesztelsz? Én már nagyon izgulokKép!! Olyan jó lenne, ha régen próbálkozók közül is zebrásodna már valaki!

Hajni, ígérem írok a másik topicotokba a hálókocsiról, de annyira nem extrém a dolog az olyan, mint egy hotelszoba a síneken. Kép Sajnos annyira nem is hatékony úgy tűnik. Kép Én görcsölésre pohár bort iszok, az nagyon szokott segíteni.Most is benyomtam egyet itt nagy magányomban.

A férjem még mindig Romániában van, esik az eső és köd van, nagyon lassan tudnak jönni, szerintem csak hajnalban ér haza.
Holnap fotóz egy esküvőn, én mentem el helyette az ifjú párral helyszínt nézni, kicsit szélhálmosnak érezetem magam, mert úgy kellett tennem, mint aki ért a fotózáshoz. Holnap pedig fog szívni, ha nem jó helyekete találtunk. De a pár olyan helyes volt, rám is átragadt az izgalmuk, kiváncsi vagyok milyen lesz a holnapi esküvőjük.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt!!!

Köszönöm lányok a sok drukkot, de sajnos a reggeli tesztem negatív lett Kép A hőm is leesett 36,6-ra (4 tized fokot).
Igazából úgy gondolom elkapkodtam a dolgot, várhattam volna még a teszteléssel. (ezt úgy értem, hogy most akkor megspóroltam volna egy kis pénzt, hisz ma gondolom megjön)
Most az a helyzet nálunk megint, hogy a párom sokkal jobban kész van, mint én. Én most újra reménykedem, a köv. ciklusban.
A következő hónapom más lesz! Nem szedek már semmilyen gyógyszert, csak iszom a cickafarkot 3-15 cn-ig, na persze a sok SEX!!! Kép

Zafír köszönöm, nagyon jól esett, amit írtál nekem!
Remélem már hazaért a prod mostanra! Nem lehetett túl kellemes utuk szegénykéknek!
Tök jó, hogy így bevállaltad a heléyszín keresést! Szerintem biztos nagyon jó helyet választottál, és nagyon szép képek lesznek!!
Ahogy itt áll most a dolog, nagyon szép idő lesz ma.
Szerintem nagyon jó ötlet a bor!!
Úgy gondolom ezt is úgyanúgy propagálnunk kellene, mint a teát, nos

LÁNYOK! IGYUNK VÖRÖSBORT!!!!
Úgy tudom nagyon sok mindenre jó, persze csak mértékkel!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka annyira izgultam mikor bekapcsoltam a gépet. Kép Úgy sajnálom! De nagyon jó a hozzáállásod! Amúgy az nekem is nagyon nehéz, hogy mostanában a párom már jobban szomorkodik, mint én. De majd mennyire boldogok lesznek hamarosan. Kép Szerintem én is elkezdm a köv. ciklustól a gyógyteát.
Most egyáltalán nem fogsz semmilyen gyógyszert szedni? Lehet, hogy pont ez lesz a nyerő. Kép
Hát igen gyönyörű ma az idő szerencsére, remélem minden oké lesz az esküvőn. A párom hajnali háromkor szerencsésen megérkezett. Most alszik otthn, mint akit fejbe vertek én meg a munkahelyemen rohadok, de már csak másfél óra

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!
Helyzetjelentés:
Voltam ma Uh-n, és megvan még acystám, és sejna nem csökkent, hanem kicsit nőtt... De pozitív vagyok, és szerencsére az orvosom is az, nagyon bízik abban, hogy fel fog szívodni!!! Mondjuk én is. Beszélgettünk, mondja, hogy akár kismama is lehetek... Erre én: Ez most rossz vicc volt. Õ: Nem vicceltem, esély megvan rá, hogy kiszabadult a pete a tüszőből, és a tüsző megmaradt mint cysta... Másik eshetőség ugye az, hogy a pete elsorfadt... Én már nem reménykedem, várom, hogy mgejöjjön jövő vas. És szívodjon fel, legyen meg a HSG, és akkor már tényleg tárt kapuk vannak!

moni

Beuka!!Nagyon sajnálom ,de majd legközeleb sikerülni fog!!!Nekem van egy olyan érzésem,hogy most sikerülni fog(pedig még csak a 6.napon vagyok).Ha szomorú vagyok(vagy lehangolt)mindig Rony-t hallgatok mert attól teljessen megnyugszom ,és vidám leszek,ez most komoly!!Na meg iszom a teát eléggé hozzászoktam édessitövel "elég fini"!!A párom is megkostolta ö huzta a száját.Pedig mondtam neki hogy ös is ihatja mert sok mindenre jó!De inkább nem kér belöleKép,végülis megértem eleinte nagyon gáz volt!!Na meg annyit kell pisilnem töle!Nektek is többet kell a teátol??Na megyek,mert csak beugrottam egy kicsit,még sok dolgom van (még 1 adag ruhát ki kell teregetnem,meg vasalniKép).Na puszika!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!!

Beu!!
Sajnálom,hogy nem sikerült!!De majd legközelebb.És bizony jó a hozzáállásod!És a párod se szomorkodjon!!!

Moni!!
Hát ezek nem jó hírek!!DE Én is ilyen cipőben járok nekem is vannak cisztáim,ha nem szívódnak fel szeptemberben lelesznek szívva!!Nekem is lesz HSG-m,ha nyár végéig nem jön a baba!!Pedig nagyon nem akar jönni!!!De Én is így vagyok hogy legyen meg minden essek át ezeken a dolgokon és akkor tiszta lappal indulhatok tovább.És akkor már semmi nem akadályozhatja meg a babát!!!

Zafír!!
Örülök,hogy megjött a párod és hogy minde ok vele.Ma dolgozol??Az nem jó!!Biztos jól megszervezted az esküvőt!!!Ügyes vagy!!Semmit nem érzel még??Írtam tegnap mélt!!

Küldök képeket Ausztriáról!!
csanita

KépKép
csanita

KépKép

Õ a barátaink kisfia akikkel voltunk.
csanita

Sziasztok!

Először kezdem a rosszal:

Kata, javítanál, ma megjött. A jó benne, hogy kibírta az éjszakát Kép.

Zafír, az alkohol nekem is bejön, ha csak kicsit görcsöl. Ma csak két Flector tudta elmulasztani. Nem értem miért görcsölt ennyire. Különben meg nem szeressem a bort. De tényleg azt mondják egészséges Kép.
A képhelyszín kiválasztásánál én is bíznék benned. Szerintem a párod is ezt teszi, ha egyszer rád merte hagyni a dolgot.

Moni, Anita, ezek nem annyira jó dolgok, de nemsokára túl lesztek rajta. Különben is azt mondják a HSG után nagyobb az esély a babára. Bízzatok ebben Kép.

Bea Kép. Nem akarom mostmár hogy együtt működjünk. Szakadj le rólam!!!!! Legyél egyedül babás, nem kell mindig utánozni Kép. Nem akarlak most már magam alatt látni a táblán.

Még egy kérdés. Mindenki édesítővel issza a teát (vagy csak bennem ragadt meg ez), lehet sok-sok tonna cukorral is?

Ja, és a mai újságban fél oldalas cikk van a szoptatásról, meg a terhestornáról. Mindent végigolvastam. Olyan jó volt belegondolni, hogy én majd így fogom csinálni, meg úgy fogom. De nagyon várom már Kép.

Meg azt sem mondtam, hogy jövő héten hétvégén lesz redőnyünk Kép. Utánna héten, meg végig kint leszünk a telken, a párom nem dolgozik, és sokat-sokat fogunk kint ügyeskedni Kép. Minden pont jókor jött össze. Sőt nagyon azon leszek, hogy összbarkácsoljunk egy babát is. Most néztem meg a naptáramat még ez az időzítés is teljesen jó, ugyanis jövő hét végén 8. nap (ekkor volt legkorábban pém), aztán utánna pénteken meg 14. nap, ami ugye kb félidő KépKépKép
Húúúúúúú, de feldobódtam. Kép

Na jó, abbahagyom a dumit, mert lassan nem tudtok követni. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hopppp, bocsi, nem gondoltam, hogy ennyire sok lesz.

Kép

Kép
vkhajni

Anita, de szép helyen voltatok. És milyen cukorfalat a baba Kép. Remélem adtál a homonjaidnak Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Nem a "normál" fél időt kell nézni! Ha neked rövidebb a ciklusod, akkor előbb van pé!!!!!!!!!! Nem a menzesz első napjához kell hozzáadni 14-et, hanem el kell belőle venni! Pé, ha van, az mindig visszafele 14 nap. Előre nem lehet tudni, hogy mikor volt, csak visszaszámolva. Mivel neked többször volt 25 napos a ciklusod érdemes a 11. naptól próbálkoznod! Az orvosom mondta még régebben ezt is.

moni

Vica!
Akartam írni egy privi mailt, de nekem nincs meg a te mail címed. Elküldenéd?

moni

Én nem hiszek ebben a vissza 14 napban. Szerintem ez is csak a 28 naposaknál jön be. Különben nekem simán 28 napos volt, mostanában csökkent így le. De teljesen mindegy, akkor is bele esik az a pár nap, mikor lehet, úgyhogy majd minden nap közlöm a párommal hogy na most Kép. Ja, és a hőmérő is hülyem, mert én nem akkor érzem amikor ő mutatja Kép. Szóval minden hülye én vagyok az okos KépKép. Na jó, csak vicc volt, de van benne valami. Jobban hiszek abban amit érzek, mint amit abban amit valaki kitalált hogy úgy van. Azért köszi, ez még jobban megerősít hogy a 8-tól benne van a 11 is Kép. Tehát nem mondtam akkora nagy ökörséget Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, még egy kérdés. Nekem most a 28. nap jött meg ugye? Akkor a 13. vagy a 14. nap volt pém elméletileg? Szóval a kérdés hogy a cilushosszból kell levonni, vagy a megjövés napjából. Na jó, remélem érted a kérdést, tovább nem magyarázom, mert már én is belekutyulódom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, mindenkinek jó éjszakát, megyünk aludni a TELEK-re Kép. Na jó, a párom kedvéért a házikóba KépKép

Puszi

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Az első nap már az új ciklushoz tartozik! Pl. 29 napos ciklus, 30. napon jön meg, az uyge már az új ciklus első napja. 29-14=15. Ha minden OK, akkor a 15. napon volt pé. Na de bármi közbe jöhet!

moni

Sziasztok!

Hát igen jól éreztem tegnap megjött. De úgy utálom, hoyg nem tud rendesen megjönni, mégmindig inkább barna! ha már megjön, jöjön meg normálisan!!
Regegl úgy görcsölt a hasam, mint talán még soha. Szerencsére hamar elmúlt!

Zafír legyen úgy, ahogy mondod, és legyenek a párjaink nagyon boldogok hamar!!!
Örülök, hogy hazaért a párod! Hogyhogy dolgozál szombaton???
Igen mostantól nem szedek semmit, clostyt sem! Lehet, hogy ez fog segíteni.

MOni sajnálom hogy nőtt az a k*a ciszta! De olyan jó hallani, hogy így álssz hozzá! Kitartás és akkor biztos meglesz az eredménye!!

Keditke ez tulajdonképpen minden teától így van, hogy többet kell pisilni! Ráadául olvastam valahol,. hogy a cickafark meg is barníthatja a picit, de nem kell megijedni.

Hajni sajnálom, hogy megjött Kép de akkor még szerencse, hoyg nem este! érdemes volt róla beszélni Kép
MIért írsz ilyeneket, hoyg szakadjak le rólad, meg hogy legyek egyedül babás! LEgyünk együtt babások!!!!! NEm hangzik jobban?? MÁr a múltkor is feltűnt, hogy ilyet írtál!!
Tök jó, hoyg már olyan sokszor kinn alszotok!!
A redőny is tök, jó, csak akkor lesz gond, ha már harmadszor kell visszarakni a vakolás, meg a szinezés miatt Kép.
De jó! Akkor pont jókor lesz a PÉ!!!Szerintem így biztos összeön!!!!
Ja igen és én vagy 2 db kockacukorral, vagy mézzel iszom a teát. De így is borzalmas íze van.

Kép
Kép
beuka

KÉpzeljétek végre bekötötték a gázunkat! Most már lehet főzőcskéni! Na meg végre meg lehet kérni a lakhatási engedélyt! (Most, hogy már itt lakunk több, mint 4 hónapja Kép).

LÁnyok most hallottam egy olyat, hogy a fogamzásgátló igenis hatással van későbbiekre is, méghozzá úgy, hogy annyiszor 3 hónap, ahány évet szedtük (tehát nekem kb 18 hónap után lehet esélyem a babára). Hallottatok már valami hasonlót? Ha valaki megy dokihoz nem kérdezné meg, hogy ez komolyan lehet, vagy jó nagy baromság??

Kép
Kép
beuka

Ja igen és még valami.
Tegnap összetörtem a lázmérőmet Kép Kép Kép
Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy ne is mérjem tovább??

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Én már nem hiszek a lázmérőnek, de azért szorgalmasan mérem... KépKépKép Már megszokás... Ma, igaz, hogy 8:30-kor mértem 36.8 volt. A görbém elég "béna". Betezsem majd a végére. Nem tudom, hogy mennyire valós képet mutat, de ugye most alacsony a progi szintem, mivel nme volt pé-m, de a görbém ehhez képest meg annyira nem mutatta.

Kép

moni

Bocsi, de véletlenül a múltkori görbémet tettem be... KépKépKép

A mostani:

Kép

moni

Sziasztok!
Újra itt köztetek, már nagyon hiányoztatok!
Valakit megkérhetnék hogy pár mondtaban írjon nekem arról mi történt veletek!
Most sajnos nincs időm visszaolvasni, de meg fogom tenni!
Velem semmi azóta sem jüött meg, dokihoz kell mennem.
Majd még jövök!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lara!
Hát ilyenek ezek a férfiak! Ha pakolásról van szó, meg arról, h meg kell találni valamit, akkor olyanok, mint a csecsemők...Kép
Legalább gyakorolunk rajtukKép Mikor mentek nyaralni?

Beu!
Sajnálom, h megjöttKép
A párod miért akad ki jobban mint Te? Nekem ez olyan elképzelhetetlen...
Jó, hogy bekötötték a gázt. Fűtés is lesz róla, vagy csak főzés? Eddig nem főztél???
Szertintem égi jel volt a hőmérő összetörés. lehet, h most pont ezért fog sikerülni!!!Kép Szorítok nagyon...Kép

Móni!
Igaz, h nem jó hírekkel jöttél, de nagyon örülök, hogy pozitívan állsz hozzáKépKépKép Biztosan meglesz az eredménye!
A címem: kecsy@freemail.hu

Hajni!
Sajnálom, h megjött, de legalább nem éjszaka. Biztos jó lesz/volt a kintalvás. Már egész olyan mintha ott laknátok!
Egyébként én a teát üresen iszom. Bármilyen borzalmas íze van, egy bögrével meg lehet inni. Csak egyáltalán nem renszeresen iszom. Örülök, h legalább a homeopátiás bogyóimat rendszeresen eszem, mert nagyon szigorúan a lelkemre kötötték. Másként nem ér semmit.
Várjuk a redőnyökről a képeket majd!!!

Zsuzska!
Ismét a fedélzeten! Tök jó. Azt tudod ugye, hogy lehetetlent kérsz azzal, hogy valaki írja le, hogy kivel mi volt. Szerintem másnak sincs több ideje, meg Te is jobban jársz, ha magad olvasod el. Amúgy nagy izgalmak(zebrák) nem voltak. Nem tudom Emeséről tudsz-e?

Ezt elküldöm, aztán mesélek a Balcsiról.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Zsuzska!
Üdv újra itt!Kép Mesélj ám, hogy mi volt!

Anita!
Szép helyen voltatok!

A hétvége szép volt, bár nem úsztuk meg az esöt. Szerencsére vasárnapig váratott magára, úgyhogy szalonnát is tudtunk sütni, meg a lökött férjem és a hasonlóan lökött növérem a viharos szél ellenére bemászott a Balcsiba...Én nem. Belefagytam volnaKép

Vica!
Nektek milyen volt Balcsin? Mindent elvittél, ami kellett?

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Ti merre voltatok? Mi B.akarattyán. Unokatesőm haverjáé az üdülő, de mi sátorban aludtunk mert nem is eltt volna bent hely, meg mi sokkal jobban szeretünk sátorban aludni. Szombat reggel indultunk és vas. d.u jöttünk haza. A szombat az szép volt, mert bár szél volt, de sütött a nap. Bár lehet, hogy az elfogyasztott "égetett szesz" miatt éreztük melegebbnek az időtKép
Hát ez a hétvége erre volt szánva, erre készültem, ezért mentünk. A strandon is egész nap ittunk, este meg főleg!
Piszkosul bekarmoltunk, na! De legalább-hosszú idő után- teljesen elengedtem magam és nem érdekelt semmi! A világon semmi. Énekelve, dőlöngélve battyogtunk vissza az üdülőbe és ott meg fél 4-ig beszélgettünk. Másnap 8.kor keltünk, indultunk haza, de útközben még betértünk Simontornyára fürdeni. Igaz, hogy csak egy medence volt, de senki nem volt benne, csak miKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó akkor nem tudom meg.Most nincs időm visszaolvasni, én nem regényt kértem csak pár mondatot!
Majd valamikor visszaolvasok!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Bea, azért mondtam, mert én nem bízom benne, hogy költözés előtt lesz baba. De te minek várjál rám még 2 hónapot? Na jó, ha akarod akkor tartsunk össze, vesztenivalóm úgy csincsen.
Különben nekem sem szokott ennyire görcsölni a hasim, még tegnap is kellett rá gyógyszert bevennem Kép. Szerintem ez a kaki idő teljesen lerombolja a szervezet fájdalomtűrőkéjét.

Vica, Maminti, nem fogtatok ki azért annyira jó időt a Balcsihoz, azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Zsuzska, üdv újra itt. Már nagyon vártunk. Kép.

A kintalváshoz tényleg két nap alatt hozzá tudok szokni, csak az a problem, hogy nincsen tévé és az esti rutin elmarad. Meg az éjszakai pisilés egy picit bonyolult, de még nagyon élvezzük. Olyan az egész, mint egy kisebb fajta nyaralás Kép.

Redőny szombaton vagy vasárnap lesz, majd hozok róla képeket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vica!
Mi is Akarattyán voltunk!Kép Lehet, hogy össze is futottunk? Melyik strandon voltatok?
Mi péntek délutántól vasárnap délutánig voltunk. És az égetett szesz csak a teába került, igen kis mennyiségbenKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam mielőtt dolgozni megyek. Rettenetesen el vagyok veszve. Hétvégén voltunk lagziba 4ig mulattunk, jót táncoltunk, még most is fáj a lábam. A héten du.-s vagyok, így kb negyed 8ra érek haza, ráadásul férjecském is dolgozik mindennap vasárnapig,így ő csak este 11re ér haza. Addig meg rengeteget kéne vasalnom.
A dokim mondta, hogy mérjek ébredési hőt, de még egyszer sem sikerült felkelnem. A ciklus második felében van értelme elkezdenem mérni?
Puszi mindenkinek és bocs, hogy nem vagyok képben,de majd igyekszem, hátha vmelyik este vissza tudok olvasni.Kép
nolina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?