Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gigi!
Előre is köszönjük a nagylány nevében a köszöntést Kép Ha az ácsorgás nem gond, akkor én sem aggódom, bár Kriszta még nem áll fel egyedül.
Fogacskával már mi is jártunk így, hogy azt hittem kint van és mégsem. Úgyhogy mostanra megvárom, míg teljesen látszik, és csak utána harangozom be, hogy megszületett az újabb Kép

Dia!
Igazából nem sok időm van még olvasni sem titeket, nemhogy írni, ezért tűntem el. De néha azért adok életjelet magamról Kép Pedig igyekszem. Nálunk is gondot okoz a kajcsi, napok óta nem eszik a lánykám, még a mi kajánkat sem. Max tápszert meg cicit, de azt sem mindig. Ma sem volt másképp, kíváncsi leszek, milyen lesz az ebédünk. Ma virslit főzök neki, egyszer már kapott és azt megette, hátha most is megeszegeti.

Melinda!
Én is le vagyok döbbenve, hogy hogy nő, és már a kis babakocsijában a lábtartóra leér a lába, tegnap figyeltem. Hihetetlen.
Nőjön is az én kis vőjelöltem is, ha már a menyasszonykája így igyekszik Kép Most olvasgattam kicsit vissza. Ti már cipőt nézegettek? Nem semmi, mennyire ügyes Marcika, hogy már egyedül feláll. Pedig fiatalabb Krisztikétől is. Nektek most hány fogatok van?

Györesz!
Norbi is mennyire ügyes, hogy már egyedül is lépeget és még táncol is.
Te már adsz neki tejes dolgokat? Én nagyon paramama vagyok, én 1 éves kora előtt se tejet se tojást nem merek adni neki. De úgy vagyok vele, amíg nem kóstolta, nem is hiányozhat neki.
Te szoptatsz még?
Apával nagyon szupi, hogy rendeződnek a dolgaitok, de abban igazad van, hogy még nem akarsz beleugrani megint az egészbe. Gondolom, Norbi is örül, ha együtt van a család.

Képzeljétek, tegnap szörnyű élményem volt. Ette a babapiskótát a lányom és megakadt a torkán, mert túl nagy darabot harapott le. Elkezdett fuldokolni, fejre kellett fordítanom és úgy kiráznom belőle, akkor már ki tudtam venni a szájából. Jaj, annyira rossz volt, és utána úgy sírt, hogy én is bőgtem. És mikor már ő jókedvvel játszott én még akkor is itt bőgtem. Persze már nem is emlékszik rá, de én nem mertem azóta adni neki megint babapiskótát.

Na most felkelt, úgyhogy mehetek is hozzá mindjárt.
Puszika
Anikó
pancsa2

Ja, majd elfelejtettem. Az albumunkban vannak fent új képek a nagylányról:
http://babanet.hu/album/main.php?album=5672&page=2
pancsa2

Sziasztok!

Patrik egy ideje csak 1x alszik nappal,mert állandóan feláll.Az esti altatás is katasztrófa,sajnos a Györesz-módszer sem válik be.Kép

Melinda!
Hallotam,hogy Érden (is) gondokat okozott az eső,Benneteket mennyire érintett?
Patrik még 3-4x szopizik nappal és éjjel általában 2x.
Az evés nem nagyon megy,ma is alig evett,hiába van hűvösebb.Lehet,hogy újabb fog miatt.
Most már tényleg el tudnék viselni egy átaludt éjszakát!

Györesz!
Kezdetnek nem rossz,hogy szép napokat töltöttetek most együtt,aztán majd alakul a dolog.Megértelek,én sem költöznék újra össze Anyósékkal a helyedben,még akkor sem,ha jól kijöttök.Az az e-mailezős csaj teljesen kikerült a képből?
Nagyon aranyos lehetett Norbika,ahogy bulitott!Kép

Anikó!
Krisztike jó nagylány már!KépMi a helyzet a tejcsivel?

Dia!
Örülök,hogy jobban vagy!Kép
Hétvégén már napos idő lesz,igaz nem döglesztő meleg.(Állítólag)
A nővéreddel nem hasonlítotok nagyon,egész más az arcotok.A húgom és köztem nagy a hasonlóság,csak Neki tök szép hosszú fekete haja van.És csinos lábujjai.És szép cickói.Kép
A mi éjszakánk is pocsék volt.Kép

Gigi!
Remélem jól telik a mai napod.Apa mikor jön haza?
Nagyon jó fej a kutyátok!A miénk üldözi a macskáinkat.

Holnap megyek masszőrhöz!Már nagyon várom!
(Úgy hallom a mai egyszeri alvás 40 percesre sikeredett.Kép)

Puszi mindenkinek!

Kata

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Dia!
Tudom, hogy vannak lehetőségek amikkel a nulláról is ellehet kezdeni, csakhogy ahhoz nagyon jól kéne keresnünk mind a kettőnknek, hogy a részleteket meg a rezsit gond nélkül tudjuk fizetni és egyenlőre Én ebbe semmiféleképp nem akarok belevágni! Az albérlet fel sem merül, mert ha már havonta fizetni kell, akkor inkább a kölcsön és akkor az legalább saját lakás!
Altatás: nappal cicin vagy ölbe alszik el Norbi és esténként is újra a cicin alszik el mióta előbb kapja a tápit! Ez van, de már egyáltalán nem idegeskedek ezek miatt, majd csak kinövi, az meg végképp nem érdekel, hogy ki mit gondol erről!

Anikó!
Igen még szoptatok reggel, délelőtt és este!Kép
Én is félek a babapiskótától, ezért Én adom Norbi szájába, persze van hogy a kezébe adom, de előbb utóbb az Én kezembe köt ki, mert Õ vagy eldobja vagy leharapja egyből a felét!
Megnéztem a képeket, nagyon édes Krisztike és tényleg jó nagy baba!Kép

Kata!
A csaj még szokta hívogatni, de a Petit már nem érdekli ebben biztos vagyok, Õ most mindent megtenne, hogy mi újra együtt legyünk és nagyon fél attól is, hogy esetleg hozzám kopogtat be egy harmadik! Az az igazság, hogy nem is tartok már ettől a csajtól, mert érzem, hogy a Petinek most nem kell más! Amúgy meg ha véletlen mégis feltünne a képbe valaki Neki, hát nem zuhannék össze!Kép

Képzeljétek elmentem wc-re és addig Norbit beletettem a kompba, mert abba ott merem hagyni, mert be lehet korlátozni vele, hát egyszer csak hallom hogy sír, előszőr azt hittem azért sír, mert hiányol, de aztán egyre furcsábban sírt, odamegyek, hát a gyerek fejebúbját látom csak, lecsúszott a kompa az egyik oldalra így csak a fejebúbja látszott, mellette odapréselődve az egyik lába, meg a másik lába az égbe, hát nem volt egyszerű kiszabadítanom, egyből abba is hagyta a sírást, tehát nem fájt Neki, csak megijedhetett, még szerencse hogy ilyen hajlékony!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata!
Masszőr?Nem is rossz.Nem is tudtam,hogy ilyen uri nő vagy.Kép
Mindig azt mondom Tamásnak ha egyszer gazdag leszek lesz egy saját masszőröm és megveszem egy bolt sajt pultját.Kép"Imádom a sajtokat."

Timi Édesanyára én pedig Édeasapára hasonlítok állítólag.Kép
Biztos szép a hugod,de te így vagy jól ahogy vagy.KépSzeretnék én ilyen alakot.Kép.....

Teszek fel az ülős,piskóta evős fiamról képet ma készült.Kép
Puszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

De jó sokat írtatok! Alig győztem visszaolvasni. Tényleg régen volt már ilyen.

Dia!
Örülök, hogy már semmi bajod! Az éjszakáért őszinte részvétem. Most mondhatom azt, hogy biztos a hidegfront zavarta meg, de gondolom ezzel nem leszel kipihentebb.
Tali tőlem bármikor lehet a jövő héten! De azért még megnézem a határidőnaplómat! Kép
Ez a Kiscsávót meg kell zabálni! Nagyon-nagyon édes!!! És ahogy nézem, jó nagy csibész már most! Kép
Isten éltesse Domikát a neve napján!
Kép

Anikó!
Krisztike tényleg jó kis husi, olyan szorongatnivaló! Azt hiszem a Babók tervezett frigye két dolgon bukhat el: vagy a távirányítón vagy az ásványvizes üvegen fognak hajba kapni Kép
Marci tényleg nagyon ügyi. Múlt hét hétfőn állt fel először minden előjel nélkül, azóta mindenhol próbálkozik, ahol egy kis stabil pontot talál (sajnos még néha ott is, ahol nem túl biztonságos a dolog). Azóta mászik ezerrel és tökéletesen ül. Kép Mi is csodálkozunk, hogy hogy begyorsított. Nagyon édes, ahogy örül a világ újabb és újabb csodájának! Kép
Cipőt nem biztos, hogy veszünk, de körülnézünk és majd meglátom.
Fogügyileg lehorgonyoztunk a 7 darabnál. A dokinéni már 1 hónapja jelezte, hogy jön a 8. is, de valahogy most az bennragadt. Nem baj, ez is elég egy időre Kép
Tejcsivel hogy álltok?
Babapiskótás eset szörnyű lehetett. Ennyire nálunk még nem akadt a torkán semmi, eddig mindent sikerült kiköhögnie (pl. ma a szilvadarabot), bár akkor is a szívbaj szokott kerülgetni.

Györesz!
Örülök, hogy legalább ma már szépen kajcsizott reggel Norbika. Kép Folytatta a nap további részében? Marcinak a spenót nem kellett, viszont a gyümit úgy-ahogy ette. Hát ez van, azt adom most Neki, amit legalább elfogad.
Nagyon klassz, hogy a tejes cuccokkal most már nincs gondotok. Én is rinyálok Neki adni, mert Õ is hajlamos allergiára a bőre és a drágai szülői adottságok miatt, de azt hiszem a közeljövőben teszek egy próbát.
Édes lehetett Norbika táncizása és nagyon ügyi, hogy már így megy. Nem semmi. A barátnőd babója sem akármi! Kép Marci ma hasonló táncit produkált, de Õ egyenlőre hasonfekve. Ahogy elkezdett zenélni a macija, elkezdte Magát rázni. Kipróbáltuk többször is, nem véletlen volt Kép
A kompos baleset szörnyen hangzott, de szerencse, hogy Norbikának semmi baja nem történt és nem fájt semmije Kép

Kata!
Érd elég dimbes-dombos területen van és bizony vannak elég mélyen fekvő részek, amiket általában elmos az eső ilyenkor. Tegnap esti nagy zuhinál már mi is mondtuk Gáborral, hogy jó pár házat el fog önteni a víz Kép Szerencsére mi magasabb részen vagyunk, így mi nem lettünk eláztatva Kép
Te is egész gyakran szopiztatsz még. Akkor Marcit végképp nem értem, hogy miért nem eszik. Mi szopizunk reggel, délelőtt (de. altatás címén), délben (ez már kisebb mennyiség), du. (du. altatás), este. Azaz ötször. Éjjel csak nyugicumiként funkcionálok, tehát akkor nem megy bele nagy mennyiség. Nem értem Marcit. Ennyire eltelíti ez a tejcsi, vagy jóllakik vele???? Egy merő kérdőjel az életem Kép
Patrik sem eszik???!!! Biztos valami kollektív fogyókúrába kezdtek a srácok!
Tegnap meg sem dicsértem a Fiacskádat, hogy már lassan egyedül lépeget! Nagyon ügyi! Kép

Gigi!
Tessék jönni este, és beszámolni a mai napotokról!

Évi!
Légyszíves gyere!!!! Mi van Veletek??? Hiányzol!!!

Azt hiszem most eldugulok! Elmegyek főzni (vannak még csodák!!! Kép Kép Kép)
Puszi MIndenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Főzöl?Ez tényleg egy csoda.KépDe az biztos,hogy isteni rakott krumplit tudsz csinálni!Kép
Köszi a köszöntést aranyos vagy.KépHáát az biztos,hogy nagy csbész lesz a fiacskám!KépMár előre félek mi vár rám.
Gratulálok az állás,mászás,ülés kombinációhoz!Hihetetlen,hogy Marcika milyen gyorsan,ügyesen fejlődik!Kép
Hú,hogy ráérek itt netezgetni.KépDe hát Apa a héten még szabin van és hagyom had babázza ki magát.Így most nekem is szabim van.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Gyorsan, gyorsan beugrottam csak! Ne haragudjatok, hogy így eltüntem, de iszonyú nehéz napjaim vannak. Kép Egyszerűen nem tudom mi van Rolcsival szinte folyamatosan sirdogál, alig eszik, alig alszik, teljesen felborult a már megszokott napirendünk, csak az ölemben, járkálva tudom elaltatni őt. Azt gondoltam talán a foga, de már kibújt 2 Kép is mégis nyűgös, a melegre fogtam, de most ugye kifejezetten hideg van. Teljesen tanácstalan vagyok, iszonyúan fáradt és rettenetesen aggódom, miközben sokszor bizony kifejezetten dühös vagyok rá, miért viselkedik így, persze a következő pillanatban meg lejárnám a lábamat csak jó legyen neki, sőt sokszor vele sírok elkeseredésemben, tehetetlenségemben! Gyakorlatilag semmire nincs időm, épphogy megfőzök és kitakarítok.
Igazából nem panaszkodni szeretnék, de olyan jól esett, hogy MelindaKép hiányoltál és te is GyöreszKép, GigiKép neked pedig külön köszönöm az aggódó e-mailt, borzasztóan jól esett KépKépNagyon aranyosak vagytok lányok! Kép
Igérem, jövök én, ha tudok, csak legyen egy ici-pici időm (most is majd leesek a székről Kép)
Lányok az eltűnésem előtt többször szó volt róla, hogy meglátogattok. Én továbbra is nagyon szívesen látlak ám benneteket, azért mert írni nem tudok!
Most mennem kell, tényleg iszonyú fáradt vagyok!

Nagyon sok puszit küldök minden édes manócskának és az anyukájuknak!Kép

Melinda, nem ért oda az e-mailem?

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

sziasztok!

Hát vártam a változást, és tényleg enyhülést, de nem árvizet. Kép Ezt valahgy nem kedvelem.

Nem akarok itt okoskodni folyton, de egyszerűen nem bírom megállni. S bébikomp egy olyan találmány, aminek a forgalmazását a világ számos országában BETILTOTTÁK. Részben rossz tartásra kényszeríti a comb forgóját, részben iszonyatos baleseteket bír okozni. Kép Nálunk itthon sosem is volt, de ha vki ragaszkodik hozzá, hát csak óvatosan.

Aztán elgondlokodtam a bébiételek kapcsán arról, (ugye múltkor szó volt arról, hogy 8 hósnak darabos, kb), hogy legyetek óvatosak, furcsa ezt a fogyasztói világ. A címkén lévő ajánlás nem kötelező érvényű, a benne lévő dolgok nem feltétlenül szükségesek a babák fejlődéséhez, hónapokkal korábban kerülnek bele, stb. Nem mondom, hogy én soha. Nem is lenne igaz. Kép Csak elmélkedtem.

Másik ilyen a popsitörlő, amit próbálok csak végszükségben bevetni. Nem biztos, hogy kell a kölöknek az újabb vegyszer, úgyis annyi van a környezetében. VÍz és szappan.

Kiscipő detto. Tündériek a kocsicipők, nehéz ellenállni, de egy vagyont kérnek érte, és valójában csak dísznek jó. Ha van kedvetek, folytassuk a sort... Mi aza, amit meg akartnak velünk vetetni/etetni, mert azért lássuk be, a gyerekre költünk leghamarabb.

Dia, milyen szépen csücsül Domi! Te meg aggódtál. Nagyon boldogot neki.
sofka

SziasztokKép

Ma nagyon rendicsek volt Olivér, már öt perce alszikKép Megsegítettek az égiek, vagy Olivér látta az anyján, hogy nem lacifacázhatKép Tegnap még éjjel 11-kor is (nekem az már éjjelKép) ugra-burgált az ágyában. Én már kész voltam.

Reggel kivittük apjukot a repülőtérre. Persze elaludt reggel és fél órával késöbb ért ki. Hívott, hogy ha öt percet késik, akkor 100 ezer Ft büntit kellett volna fizetnie. Csoda, hogy az esküvönkről nem késett el... Persze Olivér nem akart neki pápázni, úgyhogy szerintem tiszta lelkibeteg lett. Valamikor jövőhét végén jön haza. Addigra teljesen le fogok amortizálódni.

Barátnőmnél jó volt. A kislánya két éves. Láttátok volna, hogy bandázott együtt a két gyerek. Csenge futkosott, bohockodott, Olivér meg nagyokat sikongatott neki. Teljesen kivírúlt a kis arca, öröm volt nézni.

MelindaKép
Magam elé képzeltem fiadat amint hason fekve táncizik: ilyet csináltamKép Na látod meg van Érdnek is az előnye, nem völgyben laktokKép Marci tényleg nagyon sokat fejlődött mostanában. Ilyenek ezek a kölkök. Olivér is olyan gyorsan tud már mászni mint egy kis gyík.

AnikóKép
Krisztike teljesen úgy néz ki mint Te! Gondolom már mások is modták. Pedig a kislányok általában az apukájukra hasonlítanak. Nem csodálom, hogy megijedtél a félrenyelt babapiskótánKép

KataKép
Lehet, hogy a hugodnak szebb a melle meg a bokája de neked van két csodálatos kisfiad! Na kinek jobb?Kép

GyöreszKép
Elég nehéz kérdés ez a lakás téma. Az biztos, hogyha mindketten akarjátok akkor meg fogjátok oldani. Norbika a kis táncoslábúKép Gondolom dagadt a melled a büszkeségtől, hogy elindúlt a kis kópé! Olivér is lassan elkezd szerintem menni, mert már mindenhol feláll és ha fogom a kezét akkor úgy már megy.

MicaKép
Merre vagy? Elborított a sok munka?Kép

DiaKép
Nem semmi Domi a képeken. Irigy vagyok a szabid miatt! Kép Mikor lesz már nekem ilyen. Nálunk hétvégén is az én nyakamban lóg a gyerök.
Dominak én is sok boldogságot kívánok névnapja alkalmából!

Írtam Évinek emilt, hogy aggódunk miatta, de nem válaszolt. Remélem azért mert most vannak HOrvátországban!

Kép
Ezt Dominak küldömKép (csak ide volt hajlandó beszúrni a gép)

Puszi, megyek ejtőzöm egyet!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!
Nagyon édes Domi és tényleg nagyon ügyin ül!Kép

Melinda!
Szerencsére Norbi ma egész szépen evett, persze mindig le kell foglalni valamivel közben, ez azt jelenti, hogy mindig van valami a kezébe és csak úgy nyitja a száját, most a mosogatószivacs a sláger, közben szépen mindig letisztogatja az etetőszék tálcáját!Kép
Biztos emlékszel, hogy Mártiéknál is volt egy időszak amikor már rég ennie kellett volna Giginek, de Õ csak szopizni akart, alig evett és mégis szépen fejlődött! Tuti, hogy jó a tejcsitek, ha kibírja csak azzal a gyerkőc!

Évi!
Nagyon sajnálom, hogy megint ennyit kínlódtok, szegény Rolcsi mi lehet vele?! Azt modod, hogy az előszőr a melegre fogtad, ez jogos, most meg kemény front van, úgyhogy lehet, hogy most meg az a gond! Ilyenkor kérsz tanácsot védőnőtől vagy dokitól? Õk mit mondanak?

bébikomp: tény, hogy sok érv szól ellene, de arra mégis tökéletes, amikor már órákon át sétálni kell a gyerekkel és az anya egy ici-pici nyugalomra vágyik! A barátnőm nagyon sokat használta a kompot, szinte mindig abban voltak a gyerekei, és mégsem lett sem gerincferdülésük, sem görbe lábuk! Ezt csak azért írom, hogy Én nem félek ezektől, persze nincs is benne egész nap! Az biztos, hogy mostantól ha ott akarom hagyni, akkor beleteszem a járókába, mert az a tuti!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia ÉviKép

Na amíg ontottam magamból a sok hülyeséget, látom írtál! Örülök, hogy jelentkeztél bár annak nem, hogy Roli ilyen kis nyügi. Holnap megyek egy barátnőhöz, arra felé amerre laktok, ha szeretnéd akkor szívesen beugrok egy kicsit és egy jót panaszkodhatsz nekem. Na mit szólsz? Légyszi írdd meg, hogy szeretnéd e! Olyan négy körül érnek rá egy-két órára!

SofkaKép
Abban teljesen egyetértek veled, hogy a gyerek üzlet nagyon nagy üzlet. Én csak egy feneketlen kúthoz tudnám hasonlítani. Viszont én megmondom őszíntén, hogy nem agyalok azon, hogy mi minden van egy bébikajában. Olivér az esetek nagy részében üvegeset eszik. Ha én olyat főzök magunknak akkor abból kap ő is. Nem járok bio piacra és nem töprengek azon, hogy mi lehet épp abban a gyümölcsben amit eszik. Mert akkor oxigén sátorban tarthatnám a gyereket és néha bejárnék leporolniKép Úgysem tudom és nem is akarom mindentől megóvni. Szóval szerintem ebben is meg kell találni a középutat. Kompunk nekünk sincs. Most már örülök is nekiKép

Na most már tényleg eldugulok!!

Jó éjt!

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Norbi még nem indult el, legalábbis szerintem azt lehet elindulásnak nevezni, amikor nem csak pár lépést tesz egyedül, hanem a pár lépés után már mindig önállóan közlekedik! Persze azért dagad a mellem a büszkeségtől, de ez még csak önálló lépések, bár szerintem már tényleg közel van az önálló menés is, mert egyre többet van, hogy gondol egyet és elenged mindent és lépeget egy párat, de azért a közlekedéshez még ragaszkodik egy kezemhez!
El tudom képzelni Oli édes kis pofiját ahogy visít örömébe, tündéri az a kiskölök! Olyan rég raktál fel Róla képet!
Rossz lehet Neked, hogy ilyen sokat egyedül vagy a lurkóval! Anyukád nem szokott segíteni? Nekem hétvégétől aranyéletem lesz, mert anyu két hétig szabin lesz és ilyenkor nagyon sokat foglalkozik Norbival!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Képzeljétek, Marci valószínűleg az éhségnek köszönhetően sírt!!!!!!!! Na persze ennek nem örülök, de látom, hogy azért van éhségérzete! Kép Délután fél 4-kor szopizott elalvásképpen, majd fél 7-kor próbálkoztam kajcsival, mivel a spenót rendületlenül nem kell Neki, így áfonyás almicseket falatozott, úgy kb. 50-60 grammal. Aztán 8 körül elkezdett sírni, gyorsan fürcsi (amit pár hetes kora óta először szinte újra majdnemhogy végigsírt), majd gyors öltözés, aztán jöhetett a cici. Valahogy bealudt rajta és remélem reggelig így is marad Kép
Azért izgalmak maradtak így estére.
Igaz, hogy dombon lakunk, de azért a házunk be tud ázni! Kép Gábor a padláson menti a menthetőt, de folyamatosan csöpög a folyosón a vasszer. Na, ki szeretne venni egy éppen nem csöndesnek mondott környéken egy jó állapotban lévő házat??????????? Kép Kép Kép
A másik, ami inkább rémisztő, hogy Gábor apukájáék defektet kaptak és jól befordultak egy árokba. Az autó a feje tetejére állt, lehet, hogy totálkáros, de hála az égnek apóséknak semmi baja. Szerencséjük, hogy nem mentek gyorsan. Olyan szörnyű, hogy milyen hirtelen megtörténhet a baj. Kép

Gigi!
Puszi a rendicsek Olinak! Kép Édi lehetett, ahogy a kiscsajjal hancúrozott.
Már ülve is táncizik Marcus Kép
Nesze neked dombos Érd Kép Kép

Évi!
Nagyon jó, hogy itt vagy! Örülök, ha így vagy úgy, de meg vagytok! Szörnyű lehet, hogy Rolcsi ennyit nyüszizik. Mindkettőtöket nagyon sajnállak miatta. Írhatom én, hogy kitartást, hisz mást úgy sem tudsz tenni. El nem tudom képzelni, hogy mi baja lehet a Drágámnak. Dokinéninek nem tudod megmutatni tanácsadáson? Hátha valami okosat tud javasolni.
Gratula a fogacskákhoz! Lehet, hogy fogacska jön újból, nem? Lehet, hogy most indultak be Neki és egymás után fognak előbújkálni. A nemevése mögött is ez húzódhat meg...
Szorítok, hogy most már nyugisabb napok jöjjenek Nektek is.
Azóta rendbejött a gépünk (mondjuk, nem tudom, mikor krepál be újra), úgyhogy a leveled már két példányban is meg van. Csak éppen az Outlookom kattant be, úgyhogy azt Gábor a hétvégén gyógyítja. Utána tudok csak válaszolni.

Dia!
Marci tényleg jól beindult, de hidd el, hogy Domi is egyik napról a másikra fog olyan meglepetéseket okozni Anyájának és Apájának, hogy azt se tudjátok hová rohanjatok örömötökben. Kép

Sofka!
Biztos van igazság abban, amit írsz. De itt többségében elsőbabás anyukák vagyunk és bizony most kisérletezünk, gyakorlunk, jövünk rá dolgokra (pl. a kerekedők számára a legnagyobb biznisz a gyerek). Ha a másodikkal kezdhettem volna, akkor én sem vettem volna meg sok olyan felesleges dolgot, amit most az elsőnél bizony gőzerővel beszereztünk. Kép

Azt hiszem megyek, kezdek fáradni.
Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom míg én itt Tolsztojt játszottam, addig pörögtek az események!

Györesz!
Örülök, hogy Norbika evőkéje helyrejött és reméljük nem hagy újra cserben Benneteket. Marci is állandóan másra figyel, forog a feje, mindenre figyel, csak a kajára nem. De sajna ha a kezébe adnék bármit is, biztos hogy azt azonnal a szájába venné, így oda már sajnos kaja tutira nem férne Kép Kép
Kajagondjaim (mert ez csak az enyém, jelek szerint Marcit abszolúte nem zavarja Kép) során sokat gondolok Rád és Mártira, mert Ti jártatok/jártok még hasonló cipőben. Tuti, hogy nincs semmi gond és nem éhezik, de olyan jó látni, amikor tátja a száját a kanálkára. Persze az is örömmel tölt el, amikor az ölemben fekve a cicire várva teszi ugyanezt. Kép
Anyukád miatt irigykedem. Anyum olyan messze lakik és ritkán találkozunk. Ma épp meglátogatott, de olyan gyorsan elment a nap. Kép

Gigi!
Apropó, Oli gondolom változatlanul jól eszik, ugye? Köztünk szinte csak Nektek nincsenek kajcsiproblémáiatok! Kép Ügyi a kis Prototípus (átkuksiztam Kép).

Puszi és most már én is elteszem magamat holnapra!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Végre egy kis mozgás!!!Kép
Megint rémálom volt az elaltatás,kb 125 ezerszer fektettem vissza Patrikot.Kép

Györesz!
Csak pedálozzon Peti!KépNagyon tetszik a hozzáállásod a dologhoz!
Én mostanában örülnék,ha Patrik szopi közben elaludna,de esze ágában sincs:befejezi a szopit,az utolsó kortyot még le sem nyeli és már vigyorogva ül.KépKép
Én sem merem egyedül hagyni a kompban Patrikot,de jó,hogy néha le tudom tenni.Kis ideig elvan benne.
Holnap kipróbálom az elterelő hadműveletet az etetésnél,lehet,hogy Patrik is mosogatószivacsot kap.De akkor a mosogatóhoz ültetem,hátha elmosogat.Kép

Dia!
Domi az első képen olyan nagynak látszik!!Mindkettőn nagyon aranyos kis kópé!KépBoldog Névnapot Neki!KépKépKép
Hát,saját masszőrre még nem telik,de amint gazdag leszek rögtön beszerzek egyet.Ja,és Neked egy sajtpultot!Kép
Úgy döntöttem megérdemlek egy kis kényeztetést,8 hónapja nem voltam sehol gyerek nélkül.(Hazudok:2x templomban)
Köszi,hogy szerinted így vagyok jó!KépAzért el tudnék képzelni kevésbé csüngő hasat,stb.de nem zavarnak ezek a dolgok.Húgom lassan mindenét megoperáltatja.Kép

Melinda!
A fekve tánci Patriknak is nagyon megy,bírom,mikor "hullámoztatja"a hasát hozzá.Kép
Tényleg gyorsan megvan a baj,szerencse,hogy nem sérültek meg Apósodék!
Jó,hogy ilyen szépen evett Marcika!!Nekem is eszembe jutott,hogy a tej eltelíti Patrikot,de eddig ennyi szopi mellett rendesen evett.Egyenlőre nem akarom ennél kevesebbszer szoptatni.Remélem hamar múlik a nemevészet.
Miért csoda,ha főzöl??

Évi!
Remélem nincs semmi baj és Rolcsinak elmúlik hamar a nyűgössége!
Egyébként szívemből szóltál,nagyon hasonló gondolataim vannak időnként nekem is!

Sofka!
Sok dolog van,amit nagyfiamnak megvettünk,most Patriknak nem.De olyan is,amire akkor nem éreztem,hogy szükségem volna.Sokat vaciláltam a kompon,én is hallottam a hátrányairól.De úgy gondolom ezek elsősorban azokat a babákat veszélyeztetik,akik jelentős időt töltenek benne.
Bébiételekkel kapcsolatban egyetértek:ritkán adok(azért időnként jól jön),de legtöbbször jóval a cimkén ajánlott kor után.
Vett férjem egy üveg gesztenyés pulykamellet,mivel a gesztenyével nincs kedvem pepecselni-8 hótól ajánlott-de kérdezem én:mi a fittyfenének van benne még ananász,napraforgóolaj??Szóval áll még egy darabig a polcon.Patrik rendületlenül kiütéses a banántól,úgyhogy ananász és társai felejtő.
Sorolhatnám én is a pénztárcaürítő babaholmikat...van belőlük szép számmal.

Gigi!
Ha Apjuk nem utazik,akkor akár tök jó napod is lehetett volna ma.
Én egész nap egyedül a kispasikkal,még kimenni sem tudtunk-frankó volt.
Irigy vagyok a mai gyors altatásért!Kép

Van még errefelé Tolsztoj Melindán kívül...Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Lányok, soroljátok!!! Írjátok azt, ami felesleges lett, pedig azt gondoltátok, hogy...

Györesz, nem ítélem el, aki kompot vesz, de mivel évekig tanultam ilyes dolgokatz, az én fejemben mélyen benne a hátránya. Csak ennyi. Nekem azt tanították, hogy ha a baba magától csinál valamit, akkor a balesetveszély is minimális. Na én ezt az álláspontot képviselem.
sofka

SziasztokKép

MelindaKép
Reggel fél hatkor kelt Olivér. Hát nem voltam boldog. Azóta nyüglődikKép Ja és hab a tortán, hogy a gyerekszobában az egyik tetőtéri ablak beázikKép Azon a részen tapétázhatunk újra. Remélem a nap jobban folytatódik.

Anyu vigyáz bármikor Olivérre, de nem nagyon szoktam igénybe venni. (mondjuk egy héten egyszer mindig amig jártam be a terápiára) Anyu kicsit fárasztó. Öt percig nem tud meglenni beszéd nélkül és hát Olivér nyüglődése kellőképpen lefáraszt agyilag. Holnap tuti átviszem és végre rendesen kitakarítok.

SofkaKép
Most hirtelen ami felesleges volt: szopi párna. Igaz csak kölcsönbe kaptam, szerencsére. Én nem tudtam használni. Olyan nagyon nagy volt. Sima párnára tettem Olivért amit tudtam alakítani. Más most nem jut eszembe.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Húúúú,jó sokat írtatok.Mindenki éjszaka ért rá?Kép
Sofka!
Egyetértek veled részben.Mi itt többen első gyerekesek vagyunk és természetes,hogy sok "felesleges"dolgot is megveszünk a gyereknek.De szerintem az első gyereknél mindenki így van.A másodiknál"ha lesz"én se fogok ennyi mindent megvenni.A kajával úgy vagyok mint Gigi.Nem nézegetem mi van benne,hisz akkor lassan semmit nem lehetne megvenni a boltból.mert ugye mindenben van valami ami más szerint nem jó......
Komp:Mi kaptuk ajándékba de én nem vettem volna.Mondjuk nem használjuk csak porfogó.KépAmi eddig fölöslegesnek látszik az a rengeteg ruha.Tegnap átrendezgettem és rájöttem vannak olyanok ami nem is volt rajta és már kinőtte.KépDe majd még gondolkodom mi van olyan ami fölös volt megvenni!Kép

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM DOMI NEVÉBEN IS A KÖSZÖNTÉST!!!KépKépKép
Most reggel megmutattam neki a képeket amit kapot tőletek és úúúúgy vihogott rajta,édes volt.Kép

Mi is beázunk 2 napja.Kép
Tegnap kivertem a balhét a kképviselőnél és a gondnoknál.A konyhában folyik a víz a falon és a padlón áll a víz.KépÁllítólag ma kihívják az alpinistákat.Azért balhéztam mert minden esőzésnél ez van,szóltam mindig de senki nem csinált semmit csak a fizujukat veszik fel amit ugye mi lakók fizetünk nekik.Kép

Kata!
Lehet,hogy szép lesz a hugod de mű lesz.Nem akarom bántani,de te természetes szép vagy.KépTennél fel róla képet?Nagyon kiváncsi lettem.Kép
Nem írtad.Ruszlán vendéglátos?Hol dolgozik?
Köszi a sajtpultot,várom.KépFordítva én veszek majd neked masszőrt.Kép

Évi!
Jó,hogy ismét itt vagy közöttünk!KépÉn is hiányoltalak azt nem láttad??Kép
Sajnálom,hogy Rolcsi nyűglődik!KépDomi is álmában sokat sírdogál manapság,ha felvan akkor pedig morog,nyüszít időnként.Aztán olyan is van,hogy nevet és hirtelen megfeszíti magát és úgy veszekedik.A védőnő szerint ilyenkor belenyilal a fogába a fájdalom.KépPróbálok ilyenkor Panadol szirupot adni neki,de azt vettem észre,hogy kijön belőle.Tegnap már még teával is nyomattam neki és így is kijön.KépTöbbi lurkó jól van??Kép

Melinda!
Várom Domi meglepetését!KépKépÚgy legyen!Kép
Azt hiszem most ez a levél olyan hosszú lett mintha te írtad volna.KépFélre ne érts,nem akarom elorozni az írói vénádat!KépKép

Barbi,Sys,Mica,merre vagytok?????Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Gigi,
Sajna igy van, eltemetett a melo, tegnap kicsit lefaradtam, mert duplaannyi melom volt, mint elotte barmelyik nap. Azert ma se kimelnek, ahogy latom, de nem baj, mar pentek van, jovohettol ismet van a kolleganom, es megint konyebb lesz. Kivetel a hetfo, amikor ugye Pestre kell menjunk, igy dolgozhatok este..

Sofka,
En megertem a te allaspontodat is, meg a masik oldalt is. Ha nem visznek dolgokat tulzasba, abbol nem lehet nagy gond, lasd komp. Ha sima feluleten, felugyelettel, es nem sok idore hasznaljak, akkor par perc pihenot adhat a megfaradt anyukanak, a lurkok meg imadjak (nagyfiam is hasznalta, esszel, es semmi gondja a labanak). Felesleges dolog, amit megvettunk? Hat, most ugy nez ki, hogy a cumisuveg es a doboz tapszerKép Bar a cumisuveg 1x jol jott, akkor potoltam anyatejjel egy esti kajat, de amugy nem kell, nem is szivja a lurko, mostmar csorosbol iszik, ha folyadekot adok neki.

Zolika 2 fogu lettKép Attorte az inyet a masodik foga is, latszani meg alig latszik, de az ujjamon mar erzemKép
Maszast, ulest tokeletesitette, az allas is nagyon jol megy neki, lassan sima felulet mellett is felall (ajto). Ma 6kor keltett, egesz jo voltKép Legalabbis a tegnapi 4.50hez kepestKépKép

Most bocsi, hogy nem irok mindenkinek, de fejem osszevissza, jovohettol talan mar jobb lesz a helyzetemKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Sofka!
Nem is gondoltam hogy elitélsz!Kép
Amit felesleges volt megvenni: cumisüvet (van vagy négy, de szinte soha nem használtuk), bimbóvédő, bimbókiemelő.

Melinda!
Még jó, hogy apósodék ennyivel megúszták!!!
Nekem nagyon nagy szerencsém van, mert Norbi nem az a szájbavevős tipus, persze azért sokmindent megrág, de nem úgy mint sok gyerek, hogy amit megfog már tolja is a szájába, inkább olyanokat kap be amitől tényleg nem lehet baja, ennek nagyon örülök! Petiéknél is tépdesete a virágokat, füvet, köveket szedegetett, de egyszer sem kapta be egyiket sem!

Kata!
Norbi is ugyanezt csinálta nemrég, hogy szopizott, aztán nevetve abbahagyta és totál eleven volt, akkor kezdtem Neki szopi után egy kis tápit adni, mert éreztem, hogy már kevesebb a tejcsi és így jobban elnyomta az álom, könnyebben eltudtam altatni, most meg mióta szopi előtt kapja a tápot simán elalszik cicin!

Gigi!
fél 6-os kelésKép MOndjuk ne lepődj meg, hiszen hamar aludt el este Oli! Szerencsére Norbi mostanába emberi időben kelt, általában 7 körül!

Dia!
BeázásKép
Bocsika, hogy utólag, de valahogy mindig lemaradt: Boldog névnapot Domikának!Kép

Mica!
4.50-es kelés, na hát az azért nagyon durva, nem tudom hogy viselném! És ilyenkor mikorra alszik újra el?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gyoresz,

Hat nincs mazlim, mert 8-9 kozott szokott elaludni ujraKép Most pl. 9kor, mar azt hittem, hogy nem fog aludni, keszitettem volna a tizoraijat, de bealmosodott egy babapiskotan, amit a hordozoban ulve ragcsalt, igy cumit kapott helyette es mig bevittem a szobaba, elaludt a kezemben. Meg most is alszik (legalabb melozom...Kép), csak igy csuszni fog az egesz nap. Na mindegy..Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok,

11:47ig aludt, jo, nem?Kép Most aztan nezhetem a napi menetrendunket..Kép

Hetvegen eltunok, holnap megyek nagyfiamhoz Zolikaval, vasarnapig ott leszunk Anyukameknal, vasarnap atviszem Szolnokra, AnyosomekhozKép Mi jovunk haza, o meg meg nyaral egy kicsitKép

Mica
mica

Györesz!
Köszi!Kép
Mica!
Ezt küldöm neked.Remélem megcsinálja a melódat,hogy gyakrabban tudj jönni.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Na hazajöttünk mi is. Voltunk az egyik barátnőmnél, a kisfia egy héttel idősebb Olivérnél. Aranyosak voltak együtt. Csak lestem, hogy a kisfiú délelött alszik két és fél órát meg délután is újabb kettőt. Olivér meg jó ha kétszer egy órát huny. Persze estére meg már tiszta zizi.
Most is óbégat egyfolytában. Visszajön az apja aztán én fogok eltünniKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Anikó!
Krisztának nagyon boldog névnapot kívánok és sok-sok puszit küldök Nektek! Kép

Lányok!
Most inkább nem írok, mert nagyon rossz passzban vagyok. Sok minden összejött. Megvan, Marci evése kész katasztrófa, baromi fáradt vagyok, mert Marci egy pillanatra nem nyugszik, pláne Gábor holnap is dolgozik. Na meg ez az idő... Kép
Inkább abbahagyom, mert jön a panaszáradat.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
Sajnálom,hogy rossz a kedved!
Íííígy szeretnélek megölelni,talán jobb kedved lenne.

Kép

Krisztike Boldog Névnapot Kivánok Neked!Puszi
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Délelőtt Norbi 3 órát aludt, már Én keltettem fel! Persze így nem is aludt többet ma, de nem is bántam, mert akkor mi lett volna este! A mai evés ma is elég sivár volt, ebédre alig evett valamit, aztán adtam Neki egy banánt, abból is csak egy felet volt hajlandó megenni, de így legalább le tudtunk menni. Bementem a közértbe és vettem két óriás rudit és egy egészet benyomott a lelkem, az bezzeg ment Neki, ez volt kb. fél 4 körül és legközelebb 7-kor volt hajlandó enni, de akkorra már úgy korgott a gyomra, hogy egy rendes adag főzeléket megevett! Olyan jó lenne ha újra olyan szépen enne mint régen, mert ez így totál kínlódás és sorra dobom ki a kajákat!

Melinda!
Teljesen megértem, hogy kivagy, hisz Marci lassan 8 hós és már igazán kéne kajcsiznia, de az nyugtasson meg, hogy így is szépen fejlődik és egészséges és ez a legfontosabb! Remélem hamar jobb kedved lesz!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggeltKép

DiaKép
Ez elég szűk szavura sikeredettKép

MelindaKép
Én aztán tudom mit érzel! Olivér is egész nap pörög és ő még aludni is alig alszik. Egész napi
két órátKép És ha belegondolok, hogy Viktor mikor jön hazaKép Na én sem röhögöm halálra magam. Látod meglátogathattatok volna minket. Együtt rinyáltunk volnaKép

GyöreszKép
Azt az álommanót légyszi irányitsd erre mifelénk! Én meg küldök nektek kajamanót! Az biztos, hogy a kajálással nincs bajunk. Mindent kinéz a számból, semmit nem lehet elötte enni.

Én már reggel úgy érzem magam mint akin átment az úthenger. Normális ez?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt vagyok! Meg vagyok! (?) A kedvem még mindig nem túl rózsás, de legalább már süt a nap és délután legalább ki tudok mozdulni ezzel a kis örökmozgóval.

Dia!
Neked is jó reggelt! Kép Köszönöm az ölelést, aranyos vagy!

Györesz!
Jó reggel sorstársam! Én nem értem a Manókat, hogy hogy nem éhesek. Bezzeg én állandóan zabálnék. Õk egész nap kúsznak-másznak, állnak, ismerkednek mindennel, ezzel szemben szinte semmi kaja. Hát tényleg nem evett sokat Norbi, de legalább a vacsival javított a helyzeten. Marci tegnap 2 étkezésre kb. 100 grammnyit evett, annak a túlnyomó részét Norbikához hasonlóan vacsira. Marci 3-kor szopizott valami keveset, mert rögtön bealudt a cicin, erre fél 7 körül úgy kellett beleimádkozni egy-két falatot. Látszott, hogy enne, de a cici kellett volna, láttam rajta, mert állandóan az ölembe mászott. Abbahagytam a "libatömést", majd fél óra elteltével rájött, hogy csak a kanalasat kapja, erre Gáborral megevett fél üveg gyümit. Már előre rettegek, hogy ma mivel kínáljam meg, azaz mit is fogok ma ismételten kidobni. Valahogy már a főzőcskétől is elmegy a kedvem. Pancsolok Neki ezerrel, erre nem kell...

Gigi!
Jó reggel rinyapajtás! Kép Mikor jön haza Viktor?
Szerencsére Marci alvókájára nem panaszkodhatom, mert azért a napi 2*2 órát megalussza. De valahogy olyan gyorsan elmegy, le se ülök azalatt. Utána meg kezdődik a nagyüzem, mert akkor azért nem ülhetek le, mert Õ sem ül le egy pillanatra sem Kép
Egyébként nálam tegnap volt ez az úthenger effektus. Annyira fáradtnak éreztem magam, hogy már délelőtt sírva fakadtam. Kép De ezt nem ajánlom Neked!!! Kép Használd ki Anyukád közelségét és bízd Rá Olit, hogy feltöltődhess egy kicsit.

Az igazat megvallva ma is érezhetném magamat mosott rongynak, mert Marci ma megint virrasztott az éjjel. 3/4 2-től fél 4-ig ki-be járkáltam hozzá, Gábornak a változatosság kedvéért ordított. Kép Majd valahogy bealudt. Nagyon gáz volt. Nem tudom, hogy mitől lehet ez... Kép

Na megyek, mert életvészelyes dolgokat művel ismételten.

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Ma takarítani akartam, de azt találtam ki, hogy inkább bemegyünk az Állatkertbe. Állítólag holnap megint esni. Inkább akkor takarítok. Olivért is egyfolytában figyelni kell. Húzkodja ki a fiókokat, mindent megvizsgál. Ennek az lett a következménye, hogy jól odacsípte az újját a fiókba.

Képzeljétek most mondta az egyik ismerősöm, hogy voltak a Praxisban uh-n és Olivér fotója ki van rakvaKépKépKép Most büszke vagyok!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Na most viszont tiszta ideg lettem!! (míg ide írogatok közben skype-n chatelek a lánnyal akinek a férjével kint van a Viktor.) És most írta, hogy 16-án este jönnek haza!!!!!!! Basszus az jövőhét utáni kedd. Ha felhív a Viktor akkor jól elküldöm melegg éghajlatra. Velem ugyanis nem közölte, hogy két hétre megy el. Én meg már most fáradt vagyok. HÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

KépKép
gigi28

Újra itt!

Gigi!
Jó szórakozást! Holnapra tényleg megint vacak időt mond Kép, úgyhogy használjátok ki! Oli biztos nagyon fogja élvezni az állatseregletet. Kép Képeket csinálj!!!
Marci is próbálkozik a fiókokkal, de még nem sikerült Neki. De már előre félek...
Nagyon nyügi volt, úgyhogy nem bírta ki a 3 órás fennlétet, hanem már előbb lefektettem. Biztos kikészítette az éjszakai buli Kép
Gratulálok Olihoz, hogy még a Praxisban is mutogatják! Nem csoda, szép kis fickó! Marcit is mutogathatták volna, ha éppen nem lett volna olyan szégyenlős Kép Kép Kép

Na pusz, én megyek helyetted is takarítani, mosogatni, főzni és mi szem-szájnak ingere...
Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Közben látom felhúztad magad! Nem csodállom! Túl sok okosat nem tudok mondani, csak nyugi! Tudom, hogy baromi fárasztó egyedül Olival, de ügyi vagy! Csinálsz programot, mentek ide-oda. Ma kapcsolódj ki az Állatkertben!
ja még valami: Ha hazajön Viktor, jól elkapod a grabancát! Kép

Pusz: (szintén árva) Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Jujjjjjjj, de nagyon rossz lehet Neked, hogy ilyen sokáig egyedül vagy a lurkóval, Én nem tudom hogy hogy bírnám!
Norbi is imádja a fiókokat, tegnap sikerült is megint odacsípnie az ujját és még biztos ezer lesz ilyen, most ráadásul az ajtókat is ki be nyitogatja, csapkodja!
Az az álommanó csak véletlen tévedhetett hozzánk, gyorsan el is ment, mert az éjszakánt katasztrófa volt, éjjel 3-ig szinte semmit nem aludtam, vagy százszor mentem be Norbihoz, ahogy lefeküdtem és elaludtam volna újra rázendített, 3-kor megelégeltem és magam mellé vettem, de még így is vagy egy órán át ringlispirt játszott, egy pillanatig sem maradt meg egy pózban, forgott egyfolytába, még szerencse hogy reggel 8-ig szunyált!
Amikor mi eszünk, akkor Norbi is állandóan enni akar, persze mindig azt amit mi, de hát nem mindig van olyan kaja ami Neki való. Egyre több kenyeret, zsemlét eszik, mert hát ugye reggelizünk, Õ meg koldul......
Jó állatkertezést, kiváncsi vagyok, hogy Olinak hogy fog tetszeni!

Melinda!
Örülök, hogy egy fokkal jobb a kedved! Én sem értem ezeket a törpéket, hogy nem hallnak éhen! Norbinak sokszor hangosan korog a pocakja, de még akkor is sztrájkol a kajálásnál, pedig kb. két héttel ezelőtt még úgy evett mint egy kis tündér! Ki érti ezt! Azt hiszem nem lesz egyszerű dolgod Neked sem, ha már nem akarsz majd szoptatni! Tényleg, Te meddig tervezed? Mi az a max. amíg hajlandó vagy szoptatni? Én másfél éves koráig toltam ki, de tovább már nem szeretném!

Dia!
Neked is jó reggelt, bár már lassan délután van!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Alvás:Domi Mezőn napközben 2x 2-3 órát aludt.Kép
Itthon 2xmásfelet.Ma a délelőtti 10 percre sikeredet.KépDe már most tiszta zizi,most is hallom,hogy hisztizik az Apjának.Kép
Éjszaka 2-kor úgy döntött,hogy ő már nem álmos.Dumált,játszott és elvárta,hogy én is játszak vele.KépHa becsuktam a szemem azonnal reklamált.Ez így ment 3-ig,mire elaludt.6-kor már megint ébresztett és azóta gyakorlatilag fel van ha azt a 10 percet nem számolom.Kép
Pedig most ebéd után elszerettünk volna menni az Árkádba nézelődni mert tv-t akarunk venni.

Györesz!
Neked is jó reggelt,napot!Kép
Domi is állandóan koldul a kajcsinkból.KépPersze ha olyan van ami nem neki való megsértődik mert nem kap belőle.Kép

Gigi!
Örülök,hogy Oli látható a Praxisban!Kép
A Queen cola-s csaj mondta?Kép
Ne tessék panaszkodni,hogy egyedül vagy mert egész héten hívtalak és nem jöttél!Még aludni sem!!!Kép

Melinda!
Jaj annyira sajnálom,hogy ilyen rossz evő Marcika!KépNincs is talán annál rosszabb mint amikor könyörögni kell,hogy egyen pár falatot a gyerek.Meg órákig tart az etetés.Kép
Szerencsére nálunk Domi annyit eszik amennyit lát.Kép

Puszi Mindenkinek!
Lányok!Kinél mi ma a menü??KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Küldök 3 képet a nem alvó ill.a nem evő törpéknek, talán segít.KépPuszi
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocsi de csak most van egy kis időm írni.

Dia!

Dominak minden szépet és jót kívánunk,bár egy kicsit megkésve de nagy szeretettel.
Ez a beázás nem hangzik jól.
Sikerült intézned valamit?

Gigi!

Te szegény,most biztosan nagyon mérges vagy.
De remélem valahogy sikerül megoldanod a dolgokat egyedül.
Azért Viktort sem irigylem,ha hazajön két heti méreg szakad a nyakába.Kép
Az állatkertben biztosan jó lesz,érezzétek jól magatokat.

Melinda!

Csupa szalmaözvegy van itt?
Nálunk is úgy volt,hogy apa megy dolgozni de aztán meggondolta magát és itthon maradt pihenni.
Marcikát puszilom,és kitartás az etetéshez.

Györesz!

Nagyon cuki lehet Norbika ahogy lépeget.
Liliána most kezdett rájönni,hogy ha kapaszkodik tud oldalazva lépegetni.
Majd meg zabálom ahogy próbálkozik.

Kata!

Ez ismerős,hogy nem tudok kimozdulni a gyerekekkel és nagyon utálom ezt a helyzetet.
Olyankor mind a kettő cirkuszol én meg szétrobbanok az idegtől.

Mica!

Gratula a fogacskához,a melóhoz meg kitartást!

Anikó!

Krisztikének boldog névnapot!
Nagyon aranyos a képeken.

Most mennem kell.
Jövő héten nem hiszem,hogy sokat leszek,mert kinéztünk egy házat és azzal kapcsolatban intézkedünk.
Tegnap már voltunk kinn a kőművessel,és felmérettük vele a munkát.
Jövő hétre elkészíti a kalkulációt,és akkor derül ki,hogy meg tudjuk-e venni.
Nagyon jó lenne,mert apának és nekem is nagyon tetszik a ház.
Szoritsatok!
Ha sikerül megvenni,nagy bulit csapunk amire mindenkit szeretettel várunk.

Mindenkinek jó pihenést.
Sok puszi,Saxi.

Ui:Zárásnak még teszek fel képet.

Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Györgyi!
Éjszakátok nem volt semmi, akkor én inkább hallgatok, mi Hozzátok képest a mi 2 órás virrasztásunk.
A szopit tényleg úgy tűnik, hogy nehéz lesz csökkenteni/abbahagyni, mert amennyire 3 hónaposan nem kellett Neki, most annál inkább ragaszkodik hozzá. 1 éves koráig mindenképp szeretném szoptatni, de aztán meglátjuk, mit hoz a sors. Ha akkor is lesz még tejem, akkor nem tudom meddig fogom kihúzni, de szerintem még a tavasz okés, de nyáron már nem nagyon, végülis kb. nálam is a 1,5 kor a végső határidő Kép
Egyébként, ha Norbi nem eszik, akkor nem nyitja a száját, vagy kiköpi a kaját? Marci nem nyit, lényegében szájzárat kap Kép
Ma milyen volt a napotok? Kajcsi rendben volt?

Dia!
Nagyon aranyosak a képek! Köszike! Bejött, de a csattanót a végére hagyom... Kép
A mai felnőtt menünk csiperke gombás sajtleves volt és virsli+tojás+sajt+sonka+szalámi sütőben sütve (nincs neve, mert ezt Anyukám találta ki Kép)lett volna. A másodikat azért nem csináltam meg, mert Gábor a melóból hozott haza kajcsit Kép Ti mi finomat ettetek?

Saxi!
Köszönjük a puszit és a drukkot! Kép
Jó, hogy Párod így meggondolhatja a dolgot, Gábor sajna nem Kép Igaz, holnap is kellett volna mennie, de akkor már nem engedtem, így azt mondta a főnökségnek, hogy már van programja. És tényleg! Kép
Nagyon cuki lehet az oldalazó Lili! A Lányok egyszerűen csodálatosak! Ahogy most írok, végig látom a mosolygó pofijukat! Nagyon büszkék lehettek ezekre a gyönyörű lánykákra! Kép
Drukkolok a házhoz! Hol van a ház? Ha babonából nem akarsz írni róla, akkor majd később. Kép Megyünk a házavatóra! Kép Kép Kép

Gigi!
Hogy sikerült az Állatkert? Nagyon klassz idő volt ma! Én mindig ilyet kérnék.

És akik a reggeli szórásból kimaradtak:
Kata!
Végül elmosogatott Patrik? Esetleg közben kajcsizott is?
Azért csoda, hogy főzök, mert Diával és Andival már jól kitárgyaltuk, hogy én egy ideje úrinőt játszok, mert csak takarítok, mosok, vasalok, mosogatok, gyerek után rohangálok stb, de a főzéshez valahogy nem fűlt a fogam. Kép De azért mostanában magamra kapom a konyhát Kép

Mica!
Gratulálok a fogacskához! Kép
Várunk vissza a jövő hét elején! Gyuszkó ilyen jól bírja Nélkületek, hogy egyik nagyszülőtől a másikig lehet vinni nyaralni. Ez nagyon klassz! De gondolom Nektek már nagyon hiányzik.

A lényeget a végére hagytam: MA MARCI SZÉPEN EVETT!!!! Szopizott ébredéskor, azaz fél 8-kor, majd 10-kor, majd a délelőtti alvása után 1-kor. Fél 3-kor gondoltam megkísérlem a lehetetlent és megetetem valami rendes kajcsival. Sárgarépa csirkehusi (Kecskeméti) volt a menü, amit először eddigi szokásához híven pár kanál után nem igen akart tovább enni. Majd szép türelmesen néztem, ahogy turkál a szájában, az előkével megtörli a pofiját Kép, aztán valami csoda folytán megette az üveg felét. Utána még megpróbálkoztam gyümivel és megevett abból is egy félüvegnyit. Azaz összesen 200 grammot evett! Ennyit szerintem együltőben még sosem evett! Olyan boldog voltam, hogy hangosan nevettem, ha látott volna valaki, biztos hülyének néz Kép
A délutáni szopi mondjuk a séta miatt valahogy nem kellett, 6 körül szomjoltóként szopizott egy nagyon picit, majd 7-kor gyümi, amiből ismét megevett több, mint fél üveggel. Kép
Nem tudom, hogy ma mi történt, lehet, hogy egyszeri alkalom volt, de már megérte, mert láttam, hogy elfér benne a kaja Kép
Holnap egy volt kolleganőméket megyünk meglátogatni, ahol a hónap végén 1 éves lesz a kislány. Kiváncsi vagyok, hogy idegen helyen milyen lesz az evőkéje, meg persze arra, hogy mit művelnek majd a kislánnyal.

Gyorsan szaladok mosogatni. A fiúk a Danubiuson hallgatják a kívánságműsort. Hallani kellene: Gábor énekel Kép, Marci pedig hangosan sinkongat!
Imádom a Pasijaimat! Kép

Puszika: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

Voltunk állatkertezni. Keresztfiamat ki sem lehetett robbantani a játszótérről. Úgyhogy mi addig ücsörögtünk, néztünk a varacskos disznókatKép
Hívott a Viktor és még neki állt feljebb. Közölte, hogy nekem semmi más dolgom nincs, csak annyi, hogy a gyerekkel foglalkozzam! Szóval pofa alapállás. Mondtam neki, hogy akkor majd ha hazajön én megyek el két hétre. Nyugodtan menjek! Na a múltkor egy órát vigyázott Olivérre de már ki volt készülve. Ja és minek idegesítem magam, csak nekem lesz rossz. Na ebben igaza van. Mondta, hogy tőlük 50 km-re tájfun van. Hátha felkapja a szél és Oz birodalmáig meg sem áll veleKépKép

SaxiKép
Nagyon szorítok nektek. Buliban benne vagyok!!!! A lányok nagyon szépek. Nem irigyellek majd ha tinik lesznek. Nekem egy perc nyugalmam nem lenne.

DiaKép
Igen, a queen kolás csaj voltKép Te mindenre emlékszel? Jövőhéten nálatok alszunk. Reszkess!

MelindaKép

Jobb már a kedved kedves rinyapajtás?Kép

Megyek mert Olivér leakarja tépni a billentyűket. Az egyik shiftet és az entert már leszedte.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Nos végül Domi aludt délután 1 órácskát így azután eltudtunk menni csavarogni.
Voltunk az Árkádban.Vettünk Dominak perselyt,labdát az utóbbit mostanában imádja.KépFagyiztunk,néztünk tv-t és átugrottunk az Ikeába nekem svéd húsgombócot venni.IMÁDOM!!!Kép Bementem a C&A-ba.Lányok annnnnyyira jó gyerek rucik vannak,már őszi kollekció.3 részesek is több féle szín,fazon,anyag.7-8 ezerért ami szerintem 3 részesnél nem sok.
Domi mai kajcsija:Reggel tápszer.Ebéd sonkás tészta/Hipp/.Uzsi gyümölcsös tejpép.Később egy túrórudi.Vacsi tápszer.

Saxi!
Milyen a ház?Szoba,ár,kert stb......Irigy vagyok.KépDe várom a bulit!KépKép
A csajszik még mindig gyönyörűek!!KépKépKép
Beázás:Hát amint leordítottam a kképviselő fejét megigérte,hogy kihívja az alpinistákat és betömik a rést a panelnál.KépMost várok.....
Köszi a köszöntést!Kép

Melinda!
Hurrá!Éljen éljen Marcika!KépKép
Nálunk a mai menü:Csirkemell belül fetasajt,hagyma,kívül paradicsomkarika+parmezánsajt sütőben sütve +rizs.
Desszert:Főtt kukorica.Leves nem volt.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Alvásban gazdag éjszakát!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Te mindig olyan finomakat csinálsz!!!!!! Péntekre is ilyet kérünk!Kép
Asszem megyek lefekszem és félálomban megkérem a tájfunt, hogy jól pörgesse meg a férjem aztán ejtse a fejére, hátha normálisabb lesz egy kicsitKép

Jó éjszakát!

KépKép
gigi28

Gigi!
Csinálhatok neked bármit csak ímmel-ámmal eszel.Kép
A Svéd húsgombócot nem szereted áfonya szósszal,barna mártással és főtt krumplival????Azt gondoltam péntekre.De ha a csirkemellet jobban megeszed akkor az lesz.Látod még válogathatsz is.Kép

Ne bántsd azt a szegény embert!!KépBiztos kapsz valami szépet engesztelésül.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Nagyon drukkolok Nektek a ház miatt! Hol van helyileg?
A lányok változatlanul tüneményesek!!!!!!

Melinda!
Nagyon örülök, hogy végre ilyen jó napotok volt kajcsizásban! El tudom képzelni, hogy milyen boldog vagy! Pont az egyik reggel amikor Norbi szépen evett mondtam apukámnak, hogy soha nem hittem volna, hogy egyszer ilyen dolgok okoznak ekkora boldogságot!
A mi napunk nem volt valami fényes. Reggelre evett Norbi gyümis pépet egész normálisan, aztán ebédre a mi husilevesünkből adtam Neki, de csak pár falatig jutottunk, aztán evett egy rudit. Ez kb. 3 körül volt, úgy döntöttem, hogy nem adok Neki gyümit, mert akkor a vacsinak lőttek, úgyhogy kivártam míg kiéhezik és egy egész normális adag főzeléket megevett. Leginkább elfordítja a fejét, vagy próbálja kiverni a kezemből a kanalat, ha nem kell Neki! Én attól is kivagyok, hogy ha eszik is leginkább úgy, hogy valamivel le kell foglalni, valamit adnom kell Neki, amit egy idő után megun és elkezd dobálni és csak akkor eszik ha visszaadom Neki! Azt hiszem jól elrontottam, de nem tudom mit csináljak! NÉha totál kivagyok, pedig ez kb. két hete megy, azelőtt ilyen hosszan még soha nem szenvedtünk. Kedden elviszem a dokinénihez meg leméretem és tanácsot fogok kérni Tőle!

Gigi!
A legtöbb férfi azt hiszi, hogy milyen szórakoztató meg pihentető egész nap egy kisgyerekkel játszani, babusgatni, etetni, stb. Biztos totál kipurcannának ha csak pár napig egyedül kéne lenniük velük!

Dia!
Hűűűűű ez nagyon fincsin hangzik!Kép

Ma lementünk a játszóra és Norbi homokozott, csúzdázott, hintázott! Most homokozott előszőr, hát nagyon tetszett Neki a homok, szórta magára rendesen, még a haja is tele volt homokkal!Kép

Nem sikerült elaludnia a cicimen most este, úgyhogy elő kellett vennem a másik módszert és egy órán át altattam! Remélem ma jobb éjszakánk lesz!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Györesz!
Domi is forgatja a fejét evés közben és minden mást csinál.KépPl:két kanállal eszik a harmadik motorozással kijön és ez ismétlődik amíg tart a kaja.Teljesen kiborít vele!Minden csupa kaja állandóan.
Szóval nyugi,nem te rontottál el valamit!KépSzerintem ez a mindennel foglalkozok csak az evéssel nem minden gyerkőcnél előfordul.KépKép

Úgy nézem ma vagy holnap kibújik a hetedik fogacskánk!Kép

Mindenkinek szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Elfelejtettem írni a mai menüt.Kép
Zöldség leves,lecsóshús tarhonyával,koviubi,csokis-kókuszos piskóta.Kép
Lányok nálatok mi a manü??
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom Dia tartja a frontot!Kép

Norbi eddig egész türhetően evett! Reggelire egy fél szelet margarinos kenyeret sajttal utánna egy kis krémtúró, ebédre nem sok, de elfogadható mennyiség sóska, utánna egy fél banán, uzsi egy babapiskóta egy kis szopi és kiváncsian várom a vacsit!

Melinda!
Nálatok hogy alakult a mai evés?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Na gyorsan jelentkezem. Teljesen kész vagyok. Végig sikáltam a házat. Most megyek törpéért. Holnap meg lemegyünk Füredre, aztán meg Veresre. Úgyhogy majd csak csütörtök este jövök. Addig írjatok jó sokat, legyetek jók!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a mai talinkból.
Érdekesen kezdődött, mert Dóri (barátnőm 1 éves kislánya) szégyenlősre vette a figurát, majd Marci sikeresen rátérdelt a lábára, amit a kiscsajszi zokon vett (egyébként megértem Kép). Dóri csak ámult-bámult, mert Marci olyan jól érezte magát, hogy csak na. Gáborral mi is lestünk ezerrel. Azt hiszem, ez nagyrészt Nektek is köszönhető, meg persze a Babóknak, mert nem volt számára új a gyerektársaság. Dórinak eddig nem nagyon volt lehetősége mávik babával találkoznia, így Neki kellett egy jó 1/2-3/4 óra, mire aklimatizálódott. Kép

Gigi!
Gratula a takarításhoz! Egy ilyen nyugis takarításra már én is nagyon vágyok, mert most mindent úgy csinálok, hogy bármelyik percben abba kell hagynom, ha Marci felébred. Az ilyen munkát nem nagyon szeretem.
Jó pihenést, kikapcsolódást Füreden és Veresen. Remélem lesz beszélgetőtársam a csajok között, ha Te itt hagysz minket. UGYE, CSAJOK????!!!!!!!

Györesz!
Örülök, hogy Nektek egész jó lett a kajcsizás. Vacsi, hogy sikerült?
Kiváncsi vagyok, mit fog mondani a dokinéni Neked, hogy miért nem eszik Norbika.
Hát a mi mai kajánlásunk hagy kívánnivalót maga után Kép Még a szopi sem volt ma az igazi, mert csak a reggeli volt okés, a de. és déli már nem. Barátnőméknél próbáltam megetetni 4 körül, azaz jó 3 órával a nyamnyogós déli szopi után, de kb. 50 gramm főzit evett, majd utána kb. 3 szippantásnyit szopizott. Ahogy hazajöttünk már olyan éhes volt, hogy végig tátotta a száját a gyümire. Abból megevett kb. 150 grammot és még Sinlacot is tettem bele.
Ma eldöntöttem, hogy a reggeli és a délelőtti szopi után csak a délutáni alváshoz kap cicit, így a délit ki fogom hagyni. Így talán jól fog ebédelni. Aztán majd meglátjuk, mert ugye: Anya tervez, Marci végez! Kép
A kenyeret kis katonákban adod Norbinak?
Azt hiszem - ha lenne is a közelben játszótér - én rettegve ültetném a homokozóba Marcit, mert amit ér szájba vesz. Gondolom a homokkal is ezt tenné. Pont pár napja írtad, hogy szerencse, hogy Norbi nem kap mindent a szájába, hát Marci amit ér, rögtön megkóstol. Egy kicsit fárasztó, hogy állandóan figyelni kell, hogy épp egy hajszálat nyaldos-e Kép, vagy a földre lepottyant döglött pókot. Sajna mindkettőre volt már példa!
Hú, de jó Neked, holnaptól otthon van Anyukád is, ugye? Irigy vagyok!!!!!!!! Kép Nem csak a segítségre, de a közelben lévő Anycira is. Kép

Dia!
Szégyenkezve, de válaszolok a kérdésedre! Kép Nálunk ma igazi sütőben sütött pizza volt Kép Kép Kép Mivel ma a barátnőmékhez mentünk+Gábor tegnap dolgozott, így vágytunk az együttlétre, ezért az egész család együtt végiglustizta a délelőttöt. Kép Jól esett Kép
Marci evés közben mindig másra figyel, a kajcsizást felesleges rossznak tartja. Kivéve, ha már kopog a szeme az éhségtől és már fél napja semmit nem evett Kép Kép

Csajszik, merre vagytok?????

Zsófi!
Nagyon régen voltál erre felé! Vagy én vagyok figyelmetlen és nyaraltok valamerre? Ha nem, életjelet kérnénk!

Szilvi!
A fentiek Rád is vonatkoznak! Kép

Megyek, mert Marci Apája fejére nő és jön a fürcsizés! Kép

Puszi: Melinda

ui: még benézek, jó lenne, ha lenne még valaki! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?