Sziasztok!
Györgyi!
Éjszakátok nem volt semmi, akkor én inkább hallgatok, mi Hozzátok képest a mi 2 órás virrasztásunk.
A szopit tényleg úgy tűnik, hogy nehéz lesz csökkenteni/abbahagyni, mert amennyire 3 hónaposan nem kellett Neki, most annál inkább ragaszkodik hozzá. 1 éves koráig mindenképp szeretném szoptatni, de aztán meglátjuk, mit hoz a sors. Ha akkor is lesz még tejem, akkor nem tudom meddig fogom kihúzni, de szerintem még a tavasz okés, de nyáron már nem nagyon, végülis kb. nálam is a 1,5 kor a végső határidő
Egyébként, ha Norbi nem eszik, akkor nem nyitja a száját, vagy kiköpi a kaját? Marci nem nyit, lényegében szájzárat kap
Ma milyen volt a napotok? Kajcsi rendben volt?
Dia!
Nagyon aranyosak a képek! Köszike! Bejött, de a csattanót a végére hagyom...
A mai felnőtt menünk csiperke gombás sajtleves volt és virsli+tojás+sajt+sonka+szalámi sütőben sütve (nincs neve, mert ezt Anyukám találta ki
)lett volna. A másodikat azért nem csináltam meg, mert Gábor a melóból hozott haza kajcsit
Ti mi finomat ettetek?
Saxi!
Köszönjük a puszit és a drukkot!
Jó, hogy Párod így meggondolhatja a dolgot, Gábor sajna nem
Igaz, holnap is kellett volna mennie, de akkor már nem engedtem, így azt mondta a főnökségnek, hogy már van programja. És tényleg!
Nagyon cuki lehet az oldalazó Lili! A Lányok egyszerűen csodálatosak! Ahogy most írok, végig látom a mosolygó pofijukat! Nagyon büszkék lehettek ezekre a gyönyörű lánykákra!
Drukkolok a házhoz! Hol van a ház? Ha babonából nem akarsz írni róla, akkor majd később.
Megyünk a házavatóra!
Gigi!
Hogy sikerült az Állatkert? Nagyon klassz idő volt ma! Én mindig ilyet kérnék.
És akik a reggeli szórásból kimaradtak:
Kata!
Végül elmosogatott Patrik? Esetleg közben kajcsizott is?
Azért csoda, hogy főzök, mert Diával és Andival már jól kitárgyaltuk, hogy én egy ideje úrinőt játszok, mert csak takarítok, mosok, vasalok, mosogatok, gyerek után rohangálok stb, de a főzéshez valahogy nem fűlt a fogam.
De azért mostanában magamra kapom a konyhát
Mica!
Gratulálok a fogacskához!
Várunk vissza a jövő hét elején! Gyuszkó ilyen jól bírja Nélkületek, hogy egyik nagyszülőtől a másikig lehet vinni nyaralni. Ez nagyon klassz! De gondolom Nektek már nagyon hiányzik.
A lényeget a végére hagytam: MA MARCI SZÉPEN EVETT!!!! Szopizott ébredéskor, azaz fél 8-kor, majd 10-kor, majd a délelőtti alvása után 1-kor. Fél 3-kor gondoltam megkísérlem a lehetetlent és megetetem valami rendes kajcsival. Sárgarépa csirkehusi (Kecskeméti) volt a menü, amit először eddigi szokásához híven pár kanál után nem igen akart tovább enni. Majd szép türelmesen néztem, ahogy turkál a szájában, az előkével megtörli a pofiját
, aztán valami csoda folytán megette az üveg felét. Utána még megpróbálkoztam gyümivel és megevett abból is egy félüvegnyit. Azaz összesen 200 grammot evett! Ennyit szerintem együltőben még sosem evett! Olyan boldog voltam, hogy hangosan nevettem, ha látott volna valaki, biztos hülyének néz
A délutáni szopi mondjuk a séta miatt valahogy nem kellett, 6 körül szomjoltóként szopizott egy nagyon picit, majd 7-kor gyümi, amiből ismét megevett több, mint fél üveggel.
Nem tudom, hogy ma mi történt, lehet, hogy egyszeri alkalom volt, de már megérte, mert láttam, hogy elfér benne a kaja
Holnap egy volt kolleganőméket megyünk meglátogatni, ahol a hónap végén 1 éves lesz a kislány. Kiváncsi vagyok, hogy idegen helyen milyen lesz az evőkéje, meg persze arra, hogy mit művelnek majd a kislánnyal.
Gyorsan szaladok mosogatni. A fiúk a Danubiuson hallgatják a kívánságműsort. Hallani kellene: Gábor énekel
, Marci pedig hangosan sinkongat!
Imádom a Pasijaimat!
Puszika: Melinda