Jóreg
Köszi a drukkokat
Mára is egy jó hír: tegnap kotnyelesen betelefonáltam a Schöpfibe, hogy véletlenül nincs-e kész a biopszia eredménye? Közölték, hogy készen van!!!
Egészséges kisfiú lakik a pocimban
A vicc benne, hogy múlt csüt.-ön (júli 28.-án)közölték, hogy 2 hét múlva (aug.11.-én) lesz eredmény. Ehhez képest a leleten júli 29.-e a dátum. Valaki megmagyarázná ezt nekem???
Virág: nem, Molnár L. doki
Két kolléganőmnek is ő a dokija, csak jót hallottam tőlük. Poénkodtunk is vele, hogy az egész orthopédia hozzá jár
A múltkor lemaradtam a válaszodról: Berci Bertalan lesz?
A külső méhszájam már vagy hat hete nyitva van, bár a belső zárva. A nyakcsatorna is rövidebb ("magyarul"
C2100). Bogival is össze voltam varrva, már régebben is fölmerült hogy es. most is szükség lesz rá. M. azt mondta, hogy a tuti az, ha bevarrja. Meg, hogy a 39. héten visszapörgetve meg lehet majd mondani, hogy kellet-e, vagy sem, de én úgy vagyok vele, hogy inkább most húzok rá egy hetet odabenn és legközelebb Mikuláskor fexem be, mint, hogy időnként görcsölgessek és menjek újabb 5napos infúzió kúrára.
Cat: Virágot elvitte apukája 2 hétre Görögo.-ba, úgyhogy neki mindannyian hiányzunk
(Meg ne kérdezzétek, Bogit mér nem...a kicsi szóba sem áll azóta apukával, asszem érthető módon).
Bogi viszont halálra unta magát, főként, hogy pont előtte büntettem meg. (Nem mehet sehová, ide jöhetnek barátok, a barátnőmmel meg a lányával mehet bárhová. Õ meg szenved azóta is, ahelyett, hogy iderendelné a haverokat...)
Peti alig várta, hogy hazajöjjek, mert a két szófosó nem tudott mit kezdeni magával esténként
Én meg beszélek helyettük is, így nem unatkoznak
Egyébként háztartási szempontból jól megvoltak, Boga negyon ügyi kis szakács, peti meg agglegény volt, így pl. nem mosta ki a fehéreket a színesekkel, meg hasonlók
Most már tényleg igyekeznünk kell, hogy egyezségre jussunk Béla nevével kapcsolatban, mert a végén így marad
Shaloya: valahol én is fiúcska felé húztam, de nem lennék kevésbé boldog, ha kislány lenne
Kíváncsi leszek, mennyire lesz anyafüggő a fiam
A lányok is nagyon különböznek. Boga olyan igazi kiscica volt, most viszont elég távol helyezi magát tőlem, nem akar megnyílni. Viri pont fordítva, kicsinek nagyon apás volt, most viszont egész sokmindent tudok róla
Pusza:
Jovi+Béci
21