Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon szépejk a gyerekek, csak fotókat néztem meg kicsit beleolvasgattam...hűű milyen napjaim vannak. Kicsit sűrű. Mostanában Balázsom csak úgy alszik el ha én is a szobában fekszem. Úgyhogy most legalább a rengeteg elmaradt újságot, könyvet olvasom, mert azt lehet csak ne tegyem ki a lábam a szobájából. Meg kell zabálni olyan kis önálló lett. Rohan tesz-vesz rosszcsontkodik. NAgyon várom már a nyaralást a szüleimmel megyünk, ők vigyáznak majd rá mi meg éljük világunkat. Bár most épp megint el van téve a klistesótéma. apropó...
Tündi látod nálunk sem fenékig tejfel, a párom már volt, hogy mondta igen jöjjön, volt hogy mondta, hogy még nem. NA az szarul esett bevallom. Aztán volt, hogy én is örültem,h ogy megjött. MOst éppen egyikünk sem "akar", persze egy szerencsés véletlennek örülnénk, de véletlenek nincsenek, legalábbis ennyi tudás birtokában a fogamzásról elég nehéz véletlent generálni. Képtelen vagyok elfeledkezni a ciklusomról Kép
Minyu, rendbe fog jönni a szexuális életetek, nekünk jobb mint fénykorunkban Kép)) talán ezért nem akarja a kistesót KépKépKép
Cat, jól látom, hogy Oli áll?
Jó hír!!!! Ilducinak 1 babája van. meg egy vérömleny is ezért feküdni kell de egy baba megtapadt!!! Fáj a cicije nagyon. Meg felpuffad estére mint a lufi. De nagyon boldog csak még ő sem meri elhinni.
Virág köszi a könyvecskét, Balázsom már rá is vetette magát, lapozgatta, aztán a legnagyobb megtiszteltetés érte: majdnem a wcben landolt. Időben elkaptam. De csak a szupijátékokat hajigálja be vagy a budiba vagy medencébe Kép
Az őszi talit szept 8 után szervezzétek mert akkor jövünk haza, nem szeretnék lemaradni!!!!
Pusz Erika
hurki

ErikaKép
További drukk Ilducinak! Gratulálok a pici pocaklakóhoz, és sok boldogságot Nekik. Pihenjen sokat!

Persze mindkét fiam áll már, de csak kapaszkodva 7-8 hónapos koruktól. Fél kéz is elég neki, sőt Samu már megáll kapaszkodás nélkül is pár másodpercet, de aztán letottyan a fenekére.

Jó nyaralást Nektek, érezzétel jól magatokat, egymást.KépKép

Talival megvárunk.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Édesek a fiúk, olyan kis gyurmáznivalók! Gyönyörű gyerekek! Samu tisztára te vagy!!!!!!! Kicsinek te is ilyen lehettél.
Hát, ha úgy érzed, hogy fiús mami vagy, akkor jóKép
Mert én pl. mindig lányos maminak képzeltem magam, gondoltam lesz két boszorkám, akikkel majd kotyvasztunk a boszorkánykonyhában és különféle varázslatokat eszközölünk ártatlan pasikon. Pluszban még esőt is csinálunk. De nem. Talán Csongor/Zoárd/Bercel kedvet érez majd efféléhez... de szerintem inkább focizni akar majd, meg egyéb borzalmak.Kép

BarbiKép
Dani baba igazi vasgyúró, és milyen elégedett! Sok boldog szülinapot a bátynak! Már két éves, hihetetlen!

Ilducinak nagy gratula!KépKépKép Nekem is volt vérömlenyem, 10 nap fekvés, és elmúlt.

HurkiKép
Balázsról nem teszel fel képet? Mindig elképzelem, hogy milyen lesz az én fiacskám. Az utcán is főleg a fiúkat figyelem, meg hogy milyen rucijuk van. Arra a következtetésre jutottam, hogy őket is lehet édesen öltöztetniKép Csak masnijuk nem lehet. Anyu szerint a fiúk ragaszkodóbbak. Hát szegénynek csak én voltam lánytapasztalat, én meg egy hideg gyerek voltam, a mai napig utálom ha ölelgetnek, puszilgatnak. Bezzeg az öcsém bújós volt.

Na, eldugulok.Kép

Krissi
21+4
shaloya

Sziasztok,

bocs, hogy megint zavarokKép
Szóval Jovi még ma nem mehet haza, csütörtökön/pénteken kiengedik 7végére, majd vissza megint. A részleteket meghagyom nekiKép, szerintem hamarosan jelentkezni fogKép
Szerencsére minden OK, jól van, bírja extra mg. nélkül is.

Üdv mindenkinek:

Verus

Kép
verus

BarbiKép, CatKép

Gyönyörűek a kis pasik!!!KépKépKép
Miközben nézegetem a képeket mindíg azon gondolkozom, vajom milyen lesz az én kisfiam!!KépKép

IlducinakKép nagy gratula a pocilakóhoz!!!!KépKép
És pihenjen nagyon sokat!!

KrissiKép

Még nem is mondtam, hogy amikor írtad, hogy a szőrös poci valszeg fiús pociKép, akkor néztem meg az enyémet is, ami dettó úgy néz ki, mint a tied!Kép
Akkor mondtam apának, hogy úgy néz ki igaza lesz, és kisfiunk lesz!Kép Akkor meg már ő nem akarta elhinni!Kép

VerusKép

Jovi pihengesen!! Várjuk már nagyon!Kép
Mi ez a titkolózás??Kép

Puszi!Kép
Zitus (aki ma fél11-ig aludt...kövezzetek meg nyugodtan!Kép)
19+4Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Írtam egy csomót, erre elszállt. Brrrr....Kép
Megjöttünk a nyaralásból amit Krizsi nagyon élvezett, és persze mi is csak nem bántam volna ha pár fokkal hűvösebbb van. Közben az is kiderült, hogy a nagyfiam felvették az ELTE-re, igaz csak a 2. helyen megjelölt szakra, de jó ez így.

BogárKép, VandaKép,
Nagy-nagy gratula a csöppségekhez! Gyönyörűek!!!!KépKépKép

CatKép, BarbiKép,
Nagyon aranyosak a srácok a képeken. Kép

JoviKép,
Megy a drukk.Kép

EditKép,
Szuper jó hír, hogy ilyen gyorsan babóca költözött a pocakodba.Kép Az pedig, hogy egyedül van nem baj, mert azért 2 kis pelenkással így sem lesz könnyű. Én legalábbis nagyon tartok az első évtől.

Mostantól mi is készülődünk már Tádé baba fogadására (aki már biztos, hogy "Márton Ábel " lesz). Leone, beírod majd a táblicskuba?
Majdnem mindenünk maradt Krizsitől, az új ruhácskákat pedig beszereztem már de pelenkázót még vennünk kell. Azt tervezzük, hogy amíg nem alussza át a kicsi az éjszakát addig velünk lesz egy szobában, aztán kerül csak át a gyerek szobába; ezért kell mégegy pelenkázó. Egy kérdés: szerintetek mikor lehet a nagyobbik csemetét leesésgátlós ágyba átszoktatni a rácsos ágyból?

OrsolyKép,
Privit akartam írni csak nem tudom a mail címed. Össze tudjuk hozni a tesókocsi adás-vételt? Lassan aktuális lenne. Vagy használjátok még?

Kérek szépen holnapra egy kis drukkot! Megyek dokihoz ahol majd kiderül, hogy Tádé bébi visszafordult-e vagy még mindig a popsiján ücsörög.

Pusza,
Humi
32+4
humi

Shaloya,meg is írom Ilducinak hogy 10 nap és elmúlik a vérömleny, biztos jólesik majd neki a sok gratuláció is, és bíztatás.

Ezen ugyan annyira nem látszik Balázs de az igen mennyire nagyfiú már...és annyira lehet őt szeretgetni, nem csak a kislányokat lehet tutjtutuj.
PUsz rohanok mert bömbizik
Erika
Kép
hurki

HurkiKép
Gyönyörű babus, és hogy segít a papájának!!!!
Igen, mondd csak meg Ilducinak, hogy mindenki drukkol itt neki!!! Bár én nem ismerem, de hallottam, hogy olyan régóta várta ezt a babát.

ZitusKép
Most akkor neked is fiad lesz? Bocsi, ha írtad volna, abszolút elfelejtettem. Nagy gratula! Hát igen. Szőrös has=fiúgyermekKép
Migréned messze jár? Képzeld, vettem Iris versicolor 9 C homeós szert állítólag pont migrénre jó. Szerencsére még nem volt alkalmam bevetni, de biztonságot ad, hogy itt lapul a tatyóban, úgyhogy migrén bácsi jöhet nyugodtan, majd megtudja, hogy velem nem érdemes packáznia. Hehe...

JovikaKép
Várjuk a híreket.

HumiKép
Már te is a finisbenKép Miért kell újra venni pelenkázót? Krizsié nem jó? Drukk-drukk a befordulásért!!!!

K.
shaloya

KrissiKép

Igen, Botondunk lesz!KépKép A profilomban van egy sztárfotó róla!Kép
Migrén - kopp-kopp - már hetek óta nem volt, csak enyhébb fejfájás, de azt az előzmények után már szinte észre sem veszem!Kép
Iris versicolor 9 C bogyó nekem is van mindíg a tásimban, mert csak akkor ér valamit, ha rögtön az elején beveszed! Egyszer későn vettem be, és akkor már semmit nem ért.Kép De egyébként jó!!Kép
Mostanság számítok "migrén bácsira", mert hozzám szinte mindíg eső előtt, ill. hirtelen hőmérséklet csökkenésnél szokott ellátogatni!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Ja, tényleg Zitus, most már leesett, írtad hogy Botond lesz a kisfiad. Jó neked, hogy ilyen könnyedén ment a névválasztás. Nálunk a mai napig küzdelem van e téren.Kép
Papusnál még mindig a Tas viszi a pálmát, de most tudtam meg, hogy ő a két s-es változatot kedveli, tehát Tass. Szörnyű, nem? Azon vihogok itt magamban, hogy éppen irogatom a neveket össze vez.név, meg magyar név, meg angol név, hogy hogy hangzik, és a kiskrapek olyan aktívan bökdös, hogy mindjárt kiszakad a hasfalam. Asszem jelezni akar. Na, majd felolvasom neki az eredményt, válasszon őKép

Örülök, hogy bevált a homeós, ez megnyugtat. Hát majd akkor veszem be, amikor elkezd vibrálni a szemem, abból rögtön tudom, hogy migrén bátyó érkezett meg. Remélem olyan hatással lesz rá, mint vámpírokra a fokhagymaKép

K.
shaloya

csak bekukk írni nincs erőm. Hétfő óta edzőtáborban vagyok, reggel 8tól este 5ig vizen vagyunk.

Bea Kép
láttam, hogy hívtál, de lefelejtettel visszavinni. A legegyszerűbb az lenne, ha a párod Karcsi munkahelyéről tudná elvinni a mérleget. Õ pl. jövő héten hétfőtől szerdáig Pesten lesz, így akkor akár jó is lehet.
A héten már nem lesz fent, mert a fiúkra felügyel napközben.

puszi mindenkinek.... Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Ok, akkor vasárnap felhívlak, ha Neked is jó és akkor egyeztetünk, jó így?

BellaKép
De rég hallottunk már Rólad! 17-re vagyunk kiírva, de bármi elképzelhető. A védőnőnk Szalai Zsuzsa, nagyon rendes fiatal csajszi, gyerekorvosunk dr. Salamon Zsuzsa lesz. Vele még nem találkoztunk.

Cat, Hurki, BarbiKép
Ennyi jó hapsi, csak kapkodom a fejem. Jó dolga lesz a kiscsajoknak itt a neten.

Lányok, megyek aludni, már nagyon érezzük, hogy a finisben vagyunk, ilyenkor este már csak vonszolom magam.

Bea
38+0

Bea
regibeus

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a sok dicséretet, jelentem dagadnak a tejtöl amúgy is nagy cicijeim...

Cat, te sem panszkodhatsz, igazán aranyos kispasijaid vannak neked i!Kép Öszintén szurkolok egy kislánynak, ha már bevállalod, megérdemelnéd...Nálunk lehet ennyi volt a babázás, úgyhogy most ki kell élveznem minden percét...

Ja, a profilomba betettem a mostani kedvenc fotómat, a dokibácsink kért egy közös képet a gyerekekröl (tudjátok ö is gyüjti a rendelö falán a nála született babák fotóit), és ezt adtuk oda...

Na,megyek,mindenki alszik, csatlakozom hozzájuk..
Barbi

Kép
Kép
barbi

JóregKép

Képzeljétek, tegnap már nem bírták az ábrázatomat és kihajítottakKép
Kicsit húzom és majd csak a végén mondom el, miért kell visszamennem hétfőn, előbb röviden (hehe, émmeg a röviccségKép) az előzmények:

Múlt kedden, a biopszia után 5 nappal elég keményen elkezdtem görcsölni. A Péterffys dokim nem vette föl a telóját, a rendelője sem, a kórházban meg senki nem tudott róla. Ezek után felhívtam egy, a kolléganőim által sokat dícsért doktort a Jánosban. Õ szintén szabin volt, de épp "szült". Azt mondta, vagy most menjek, vagy másnap és akkor egy kollégája megnéz, de az elmondottak alapján mindenképpen meg kellene szakérteni a dolgot. Hát, én "futottam", egy váltás ruhával, tisztasági csomival a biztonság kedvéért. Bent is kellett maradnomKép Mg-s infúzió, antibigyó, 3 nap múlva nem voltak görcsök. Még a hét végén kaptam a magamét, de hétfőn leálltak az infúzióval és szerencsére nem jöttek görcsök, így lapátra tettek. Helyesebben "adaptációra", mert a méhszájam még bevarrásra vár, ezért megyek vissza vasárnap este.
Valószínűleg a biopszia során sikerült vmi kórságot kapnom, vagy nemtommi,de a hülye- és vizelettenyésztésem negatív lett, csak a vérképem "tolódott balra"Kép (vagyis fertőzésre utaló jelek voltak).
Igazából most már nyugodt vagyok, de volt pár padló alatti napom, főleg, amikor a tanult kolleganő 3x kötötte be rosszul az infúziót. Komolyan ott tartottam, hogy elintézem magamnak!Kép
A Péterffys dokimat asszem elfelejtem. Kicsit zokon vettem, hogy miért nem adott át vkinek, amíg szabin volt. Pedig fel is hívtam biopszia előtt, hogy akkor megyünk, ő meg tudta, hogy nem lesz a következő héten. A Jánosos doki átvesz, megkérdeztem tőle. Ráadásul, amikor odamentem akkkor én elmondtam neki, hogy mi van a P.-s dokimmal és teljesen korrekten ellátott.

Most megpróbálok visszaolvasni, aztán írok mégKép

Köszi mindenkinek a sok-sok drukkotKép Verusnak külön a hírhozást-vivéstKép

Puszi:

Jovi+Bélus
20+6 (ugye ennyi?Kép)

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Nem is értem, hogy Te mit kerestél a Péterfiben, amikor a Jánosban ultra protekciós vagy! Remélem ezek után a P-s dokidat elküldöd a p-be. A varráson ne izgulj, engem is stoppoltak, nem nagy ügy. Megnyílt a méhszájad is ? Megvan már a korionb. eredménye ?
Csajok hogy bírták a hiányodat ? Nagyon aranyos volt a tesód, hogy hozott hírt rólad. Köszönjük.

BarbiKép
Nekem is ez lenne a kedvenc képem a helyedben. Tündériek!

BeusKép
Jó dolga lesz ennek a Csenge lánynak ennyi fiú között. Nem győz majd választani!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Jovi Kép
örülök, hogy minden rendben. Miért kell a varrás? a fertőzés miatt nyílt a mméhszáj is?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, VirágKép

A holnapi napról van már valami konkrét? Nekem fél kettőkor el kellene jönnöm, mert úgy néz ki, délután a férjemnek mennie kell Debrecenbe, én pedig vele mennék, mert így hazafelé be tudnánk ugorni még anyuékhoz. Mi a tervetek?

OrsiKép
Vasárnap jelentkezem!

JoviKép
Szorítottunk, hogy minden rendben legyenKépMeddig kell stoppolás után benn maradnod?

Bea
38+1

Bea
regibeus

Hurki: örülök, hogy ily nagy becsben van a játékom - eszerint kész szerencse, hogy nem egy szivaccsal töltött plüssállatot vettem, mert az szépen eldugítaná a budit!Kép
Azóta is emlegetem, milyen ügyesen megtalálta és birtokba vette gyönyörű Balázska kertünk egyetlen alaposan ki nem takarított pontját (ejnye Virág!) nevezetesen a csatornalefolyót.

Jovi: minden jó, ha jó a vége! Most már csak jót halljunk felőletek!!!Balogh doki?

Barbi: tündériek a srácok, Dani hál' Istennek nem éhezik!Kép Hát nem hat hetesnek tippelném!

Virág + Miniberci
16+3

KépKép
virág33

Virág Kép
Ez őrület, hogy halad az idő!!!!!
CatKép
Annyira édesek a srácok!!!!
Lujza
lujza

LujzaKép
Botiról nincs kép?Kép Gyere mesélj egy kicsit a nagy fiúról.

VirágKép,BeaKép
Ilyen esőben nem fogunk tudni átmenni. Nincs kedvetek inkább az esőnap miatt ide jönni? Akkor legalább a gyerekek nem szedik szét idő előtt a Berci szobát.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csak egy kérdés:

Arni-s csajok Kép
Õ mindennap rendel?
Azért, mert hétfőre van időpontotm (9-12-ig szóval egyáltalán nem konkrét), de úgy néz ki, hogy hétfőn még lenn maradnánk szüleimnél és így csak kedden tudnék leghamarabb elmenni hozzá. Meg a tenyésztésem is keddre lesz meg a Villányi szerint.
Szóval szerintetek, ha hétfőn felhívom, fog tudni emberi közelségben újabb időpontot adni nekem vagy inkább ne kavarjak?
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

EditkeKép
Fog tudni adni időpontot adni, valszeg másnapra, de nem tudja garantálni, hogy nem kell várnod elég sokat. De végül is mindegy, hogy mikor vársz, mert hétfőn is tuti rengetegen lesznek nála.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi Cat.

Edit
Kép

Kép
reditke

CatKép

Nálam annyi alakult, hogy nem fél kettőkor, hanem fél egykor kellene lelépnem, pontosabban akkor vesz fel Krisztián, mert 3-kor kezdődik a megbeszélése. Viszont nála van az autó, mert még délelőtt máshová is kell mennie. Szóval egy kicsit bonyolódott a dolog. Nem akarnánk jövő hétre átteni a minitalit? Szerintem még kihúzomKép

Bea

Bea
regibeus

BeaKép
Én nem bánom. De ha Virág elugranna érted kocsival, akkor bármikor jöhettek délelőtt is. AlenaKép már elindult.

Cat

Cat
Kép
cateye

JóregKép

Köszi a drukkokatKép

Mára is egy jó hír: tegnap kotnyelesen betelefonáltam a Schöpfibe, hogy véletlenül nincs-e kész a biopszia eredménye? Közölték, hogy készen van!!!
Egészséges kisfiú lakik a pocimbanKépKépKép

A vicc benne, hogy múlt csüt.-ön (júli 28.-án)közölték, hogy 2 hét múlva (aug.11.-én) lesz eredmény. Ehhez képest a leleten júli 29.-e a dátum. Valaki megmagyarázná ezt nekem???

Virág: nem, Molnár L. dokiKép Két kolléganőmnek is ő a dokija, csak jót hallottam tőlük. Poénkodtunk is vele, hogy az egész orthopédia hozzá járKép
A múltkor lemaradtam a válaszodról: Berci Bertalan lesz?Kép

A külső méhszájam már vagy hat hete nyitva van, bár a belső zárva. A nyakcsatorna is rövidebb ("magyarul"Kép C2100). Bogival is össze voltam varrva, már régebben is fölmerült hogy es. most is szükség lesz rá. M. azt mondta, hogy a tuti az, ha bevarrja. Meg, hogy a 39. héten visszapörgetve meg lehet majd mondani, hogy kellet-e, vagy sem, de én úgy vagyok vele, hogy inkább most húzok rá egy hetet odabenn és legközelebb Mikuláskor fexem be, mint, hogy időnként görcsölgessek és menjek újabb 5napos infúzió kúrára.

Cat: Virágot elvitte apukája 2 hétre Görögo.-ba, úgyhogy neki mindannyian hiányzunkKép (Meg ne kérdezzétek, Bogit mér nem...a kicsi szóba sem áll azóta apukával, asszem érthető módon).
Bogi viszont halálra unta magát, főként, hogy pont előtte büntettem meg. (Nem mehet sehová, ide jöhetnek barátok, a barátnőmmel meg a lányával mehet bárhová. Õ meg szenved azóta is, ahelyett, hogy iderendelné a haverokat...)
Peti alig várta, hogy hazajöjjek, mert a két szófosó nem tudott mit kezdeni magával esténkéntKép Én meg beszélek helyettük is, így nem unatkoznakKépKép Egyébként háztartási szempontból jól megvoltak, Boga negyon ügyi kis szakács, peti meg agglegény volt, így pl. nem mosta ki a fehéreket a színesekkel, meg hasonlókKép

Most már tényleg igyekeznünk kell, hogy egyezségre jussunk Béla nevével kapcsolatban, mert a végén így maradKép

Shaloya: valahol én is fiúcska felé húztam, de nem lennék kevésbé boldog, ha kislány lenneKép Kíváncsi leszek, mennyire lesz anyafüggő a fiamKép A lányok is nagyon különböznek. Boga olyan igazi kiscica volt, most viszont elég távol helyezi magát tőlem, nem akar megnyílni. Viri pont fordítva, kicsinek nagyon apás volt, most viszont egész sokmindent tudok rólaKép

Pusza:
Jovi+Béci
21Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hali!
JoviKép
De jó hogy benéztem! Rögtön jó hírek. Nagy gratula az egészséges tököskéhez!KépKépKép Gondolom nem marad Bélus! Van már valami ötlet? Mi még 3 név között vívódunk.
Majd ha van időd gyere át az nlc-re, ott már kitörő örömmel fogadtalak, aztán eltűntél.Kép

Pussssz
K.
21+6
shaloya

CatKép

Beszéltem Virággal, azt üzeni, majd felhív, és valószínűleg délután valamikor átugrik egy kicsit, de most még pakolászikKépMi azért jól kidumáltuk magunkat telcsinKép
Viszont így én ma kimaradok, de jövő héten még lehet, hogy össze tudnánk hozni egy gyors talit, csak hogy összefuthassunk, még mielőtt itt lesz a babóci.

JoviKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben vanKépA stoppolással kapcsolatban teljesen igazad vanKép

Bea
38+2

Bea
regibeus

Jovi: naagy gratula! Kisberci nem Bertalan lesz hanem Albert mint az a drága apukája.Kép
Én a helyetekben azért elgondolkodnék: végülis a Béla magyar királyi név és ma már igen ritka!Kép

Bea: elfelejtettem megkérdezni hánykor mész hétfőn. Én kilencre, de tutira ott fogom tölteni a fél napomat. Biztos leküld UH-ra is. Az ott van, ahova te is mész, nem?

Lujza: hogy vagytok?? Kistesó projekt mikor indul?

Mindenkinek szép napot (ablakon nem kinézni!)
Virág+PicurkaAlbertHercegKép

KépKép
virág33

Csajok mondtam már hogy megyünk hétvégére BALCSIRA??!!KépKép

VirágCsalád, akik úútálnak napozni és fürdeniKép

KépKép
virág33

VirágKép

8-ra kell mennem ctg-re, és utána uh-ra.Az lenn van a földszinten, ott, ahol mindig tömeg ül. Mielőtt bemész uh-ra, be kell jelentkezni a felvételi ablaknál, illetve, ha Arni leszól nekik, akkor nem feltétlenül. De ha kijön az uh-s asszisztens, a kiskönyvedet mindenképpen be kell adnod. Ha uh-ra is mész, számíts rá, hogy sokáig ott leszel.
Én csak akkor megyek fel az öreghez, ha megvan az uh-m is, addig úgysem tud velem mit kezdeni. Neked is valószínűleg vissza kell majd menned hozzá uh után. Ha felvételt akarsz készíteni az uh-ról, akkor vigyél kazit, és előtte be kell menni a pénztárhoz (portával szemben), és ott be kell fizetni 2000 Ft-ot. (ha jól emlékszem ennyi)Persze ez nem lesz Praxis minőségű.

Ha van valami, hívjál nyugodtan, megyek pakolni, ma már nem jutok géphez. Jó szórakozást, és puszi Catnek, Alenának és a kis ördögöknek.

Ja, és jó Balcsizást ebben a szuper időben. (bár vasárnap állítólag már nem fog esni)Kép

Bea

Bea
regibeus

Virág: Nem is olyan ritkaKép A tavalyi top100-ban benne vanKép

http://www.nyilvantarto.hu/letoltes/ujszulottnev2005.xls

Jó mulatást a talizóknakKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

BeaKép
Arni hogyhogy leküldi a pácienseit UH-ra?
Hát nála is van gép. legalábbis engem azzal nézett meg.
Vagy ahogy halad előre a terhesség, akkor már csak a központi jó?
Vagy a fönti nem hasi?
Vagy ki vagyok? Kép

CsajokKép
Van nálunk vendégségben egy 14 éves kislány, akinek nem él az anyukája, és nem tudja hol, melyik kórházban, mekkora súllyal stb született.
nekem rémlik, hogy anyuja, mondta hogy a Baross utcában.
Szerintetek van valami nyilvántartás, ami alapján ki tudnám neki kerestetni a születési adatait (1991). Nagyon boldog lenne tőle.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

VirágKép
Csak akkor küld le UH-ra, ha előre be vagy már jelentve, tehát ha Õ leszólt oda telcsin, hogy mész. Szerintem egyébként nem lesz UH, vagy csak most kér majd időpontot oda. Egyébként a genetikai Uh időpontja a 18. hét, tehát stimmel is.

EditKép
Csak a 12. hétig csinál Arni UH-t, mert az övé hüvelyi gép. Aztán a 18., 28.,32.,36., heti Uh-kat lent csinálják a nagy hasi gépen.

JoviKép
A fiúk mind anyja majmai, bújósak, és nagyon lehet imádni őket. Most érzem, hogy milyen rossz lehetett a szüleimnek, mert én nagyon hideg kislány voltam, és sosem bújtam, és utálom ha engem puszilgatnak, simogatnak stb. Ma napig nem bírom elviselni, hogy masszírozzanak pl.

Persze biztos kislányban is van cicás, de ők az apjuknál dorombolnak inkább.Kép

VirágKép,AlenaKép
Ahogy elmentetek a fiúk elkezdtek cikázni a lakásban és hangosan röhögve követték egymást. Én még ilyet nem láttam, hogy 20 percig csak egymást majmolták, kacarásztak, pajkosan fogdosták egymást. Nem tudom mi váltotta ezt ki belőlük ?Kép
Persze alvás nuku, túl vannak pörögve.Kép

Rossz érzésem van, hogy este nem lehet majd bírni velük.

Cat

Cat
Kép
cateye

Ha már a bújós fiúkról van szó.....
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Virág Kép
nem süt a nap, és fürdeni sem lehet... pocsék épp az idő Kép szóval megmenekültök a napozástól Kép
merre mentek a balcsi felé?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

EditkeKép
Tündéri cicás ez a Bálint gyerkőc.Kép

Soraya-KrisztaKép
Nagyon boldog névnapot!Kép

CsajokKép
Kicsit off leszek. Szeretnénk elmenni ősszel egy pár napra pihenni gyerkőcöstől. Tudtok ajánlani valami jó helyet ?
Szempontok:
* bababarát
* legyen legalább egy gyerek pancsoló
* autóval megközelíthető legyen
* külföld is lehet

A Kolpingot néztem, meg Kehidakustányt, de én drágállom. Szerintem 30 ezer Ft/éj, az horror pénz. Ennyiért mondjuk Ausztriában vagy Szlovéniában, Horvátországban lehetne apartmant is bérelni.
Ötletek ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép köszi! Meg Shaloyának is boldogot!!!
Indexen nemrég volt szó bababarát szállásokról, majd visszakeresem neked, ezek mind otthoniak. Itt a babaneten is van egy összefoglaló, bár gondolom személyes tapasztalatok jobban jönnek. Horváto. is tuti szép osszel még es jóval olcsóbb is mint ilyenkor, viszont ha apartmanba mész, akkor fozocskézhetsz pl.

Edit Kép ez a kép!!!!! (és milyen vékony a combod, nemér...)
Örulök h nem keseredtél el az 1 baba miatt! Elég nagy challenge lesz egy újszulöttel ez így is a kis örökmozgó másfél éves mellett Kép

Jovika Kép pihenj!!!!!!!!!!! Fiúcskához gratula Kép

Nálam nem múlnak a rosszullétek, kezdek egész jól hozzászokni...

Kriszta
holnap 9 hét Kép
soraya

KrisztaKép
Köszi a keresgélést. Ezeket már megnéztem itt a babaneten, de annyira nem tetszenek.Kép

KrissiKép
Boldog névnapot kívánok.
Kép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Szerintem a srácok azért voltak olyan felszabadultak, mert végre elment az a hangos barna srác, aki minden játékukat összefogdosta.KépKép

Krisztináknak boldog névnapot kívánok! Kép

Reditke Kép
Nagyon helyes Bálint. Micsoda szép szemei vannak!

Virág Kép
Nem találom az email címedet. Átdobod nekem?

Puszi, Alena
alena

SziasztokKép

Kiszorultam a magyar billentyus geprölKép Kép

Utolag en is boldog nevnapot kivanok a KrisztinaknakKép

Cat: es. a falusiturizmus.hu-n is körulnezhetsz, ott is jelölik a bababarat helyeket es nem olyan baromi dragakKép

Edit: lemaradtam...spontan lett a kisteso, vagy nem? Ti. van egy baratosnem, aki a lombikos babaja utan (1 eves) menne a kistesoert, de meg szoptat es igy nem kezdik a stimut. Mondtam neki, hogy jöjjön, kerdezzen meg Benneteket, hatha van ötlet, remelem idetalalKép

En most megen elbucsuzom egy hetre, legyetek jokKép

Puszi:
Jovi
21+1

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Az elöbb lemaradt:
Edit, szerintem meg lehet tudni, a szul adatokat hosszu ideig meg kell örizniuk. De gözöm sincs hogyanKép A vedönenidnek es. nincs tippje?

Apropo, vedönenei: en is atallok a tamadonenire, asszem. Basszus, ha tom, hogy ilyen, enm hergelem föl magam es nem megyek el leszuratni sem magam!!
Kepzeljetek, fölhivom csut. delelött, hogy itthon vagyok, de meg nincs eredmeny es majd szolok, ha lesz. Ugy bucsuzott, hogy akkor egyenlöre ME`G minden rendben. Hat, mennynema a banatba!!Kép

Most mar telleg el, pusza:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
az ilyet is le kellene lőni!

Nekünk a kaáliban azt mondták, hogy 3 tiszta ciklus után lehet kezdeni a tesóprojektet, és ha valaki szoptat, akkor nem kezdik, mert kevesebb a megtapadás esélye.
Nálunk a három ciklus elvileg okt.-re telik le, de majd csak jan-febr. környékén mennénk vissza.

(ez a mensim nem volt valami sok 2-3 nap enyhe valami jött belőlem, semmi több... ez normális?)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Az első mensim ilyen volt nekem is.Kép A második viszont horror.

AlenaKép
Zéti igazán hatással volt a fiaimra.Kép Oli tegnapra tapsolni kezdett, Samu meg oroszlánüvölt, ilyen reszelős hangon. Ha visszaüvöltünk így neki, akkor megint utánoz minket, aztán ha kiröhögjük, akkor Õ is hangosan röhög rajtunk.KépKépKép Ezek még tényleg ilyenkor kis hülye majmok.

JoviKép
Kitartás, majd hívlak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
hajajjj Kép mi lesz, ha összeeresztjük a fiúkat? tigrismorgás nálunk is van Máténál, Levi meg tapsol Kép Máté is, csak ő a kézfejét üti a másik kezével, nem a két tenyerét össze Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Azért vicces ez az oroszlán üvöltés, mert Zétinek nagyon mély és erős hangja van. A fiúk meg ugye mindig utánozzák a hangokat, hanglejtéseket. Samuban mély nyomot hagyott a barna legényke hanghordozása.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Jovi! örülök hogy minden rendben van!

Editke! remélem megérem hogy Orsi is egyszer igy bujjon hozzám!! Még puszit sem ad senkinek, de azt imádja ha én puszilgatom

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Visszajöttünk a Balcsiról, hát nem volt melegünkKép Viszont nem égtünk le. Kiborít az idő. Hogy fogunk így feltöltődni a hideg sötét téli hónapokra???

CatKép
Én is hideg gyerek voltam (és vagyok). Dettó utálom, ha puszilgatnakKép

Viccesek lehetnek a fiúk, ahogy "majomkodnak"Kép

Lányok, köszönöm a névnapi gratukat. Soraya, neked meg viszont!!!!

Pussssssssssssz
Krissi
22+1
shaloya

Cat Kép

akkor jól jártatok Zétivel Kép Martin a játszón kiscsajokat hallott 2 napja, azóta magas hangon sikít és utána röhög Kép Tényleg kismajmok..
Egyébként a legjobb korszak ez, most ott tartunk, hogy napról-napra újabb dolgokat csinál/ért Martin, élmény vele lenni. Tapsol, integet, táncizik, mutogat, mondogatja h nyem-nyem ha rosszalkodik Kép Csomó szót ért, elképeszto. Na és elindult, már ment 13 lépést Kép
Én nagyon élvezem az egyuttlétet és asszem most ez egyre jobb is lesz - a dackorszakig Kép

Szállást találtál v írjak?

Kriszta
soraya

KrisztaKép
Írj lécci ha van, mert én semmit nem találtam. Pedig egy csomót nézegetek. Lehet, hogy nagyok az igényeink? Illetve Ausztriában találtam jókat, de horror áron.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?