Eszter,
Én nem értem, miért adsz elvileg szopi közben pótlást? 10 percig szopizik, azt írod. Akkor éhes még, és sír, vagy az álmosságtól nem akar tovább szopizni?
Szerintem, ha csak 1 decit kell adnod, akkor arról le lehet szoktatni, az nem olyan, sok, hogy akár este, ha váltott mellekből szoptatod huzamosabb ideig, akkor termelődjön.
Ha az álmosságtól nem akar szopizni, akkor én hagynám aludni.
Nálunk van olyan este, hogy fürdés után tudom hogy éhes, de csak üvölt, nem hajlandó a cicit bekapni, látszik, hogy nagyon fáradt. Akkor nem eröltetem, elaltatom, és fél óra múlva magától kel fel, hogy éhes
és akkor szopizik... ha nem kelne, akkor talán felébreszteném
Lányok!
Volt nálunk a védőnéni, kérdezgette, hogy Gréta mit tud már. Sajnos hason fekve nem emeli fel a fejét. Vagy békésen fekszik, vagy próbálkozik, de akkor csak üvölt bele az ágyba
Védőnéni mondta, hogy próbáljak segíteni neki. Hogyan tudnám tanítani neki a fejemelést?
Most 7-én lesz 3 hónapos, szerintetek nagy baj, hogy még nem emeli fel a fejét? Esetleg valami baj lehet vele?
Egyébként a vicc az egészben az, hogy még újszülött korában is jobban megemelte a fejét mint most....
Ja, és a kezét sem nézegeti, de ha valami a kezébe kerül, akkor azt vadul tömködi a szájába. Ez így biztos rendben van, de miért nem nézegeti a kezét?
Ma megint megjött. Már harmadszorra
Nekem sosem volt rendszeres, így nagyon csodálkozom, hogy szülés után most miért kell neki így sietnie és ilyen pontosnak lennie???
Még szerencse, hogy Gérti az egészet fel sem veszi
Nincs kevesebb tejcsi, és ugyanúgy eszik ilyenkor is
Akiren