<font color="0077aa">Kata,
megsértődhetek???
("Olyan rossz, hogy az emberkék, amikor bezebrásodnak, eltűnnek szem elől... :-( Tudom, hogy akkor már nem mi vagyunk a 'sorstársak', de akkor is olyan jó lenne néha-néha hírt kapni felőlük!")
Beuka,
naggggggyon drukk! Emlékszel, megígérted múlt hónapban nekem, hogy mindent megpróbálsz, hogy behozz!!! "Hát, leányom, ideje, hogy teljesítsd ígéretedet!" - szólt az öreg király. És terhesen éltek tovább, míg meg nem...?...szültek.
Menopocak,
PG53 egy lófütyi. Én is kiadtam rá a kötelező 2000 Ft-ot. Nyaltam szorgalmasan, de nekem a hónap minden napján félig pöttyös-félig páfrányos volt. Sőt, a Párom is megnyalta, neki is apró páfányos lett - pedig kétlem, hogy lenne a szervezetében tüszőérés.
Vagy lehet, hogy ő is terhes?
Velem igazán nincs semmi különös. Napra pontosan a 6. héttől a kötelező hányinger, de míg mások "reggeli rosszullét"-ről beszélnek, nekem reggel semmi bajom, este 6-tól 11-ig viszont annál inkább. Minden olyan "megindító".
Nincs olyan szag, amitől ne lennék rosszul, még a finom illatokat sem bírom. (pl. se szappan, se a saját illatmentes stiftem) Az összes illatmolekulával hadilábon állok, a kajákról nem is beszélve. Szegény Páromat nemegyszer kiküldtem lábat mosni, pedig direkt figyelt, hogy a határ- és orrzónán kívül (kb. 5 méter) üljön le tévézni. Párom már többször elkérte manapság a családi albumunkat, hátha felfedezi, hogy az egyik szülőm mégis vadászkutya volt...
Ha nem eszem semmit a fojtogató szagok miatt, akkor rosszul vagyok (ég a gyomrom), ha mégis magamba tuszkolok egy fél pohár joghurtot 2 órai szenvedés folytán, akkor meg a kajától vagyok rosszul. Ördögi kör. Viszont Párom nagy sajnálatára menthetetlenül megkívánom minden nap a hagymát. Õ persze messziről kiszúrja és akkor nemhogy puszi sincs, de alhatok a kádban. Hétvégén elővezette a szüleimnek, hogy ha megszületik a pici, ne csodálkozzanak, ha a popsija helyén két fokhagymagerezd lesz...
Pénteken leszek épp 8+0! Bűvös szám. Legközelebb a 12. héten kell mennem UH-ra. Istenem, csak bírja(m) ki addig. Emese tragédiája óta teljesen meg vagyok kattanva.
Holnap jövök, most irány egy kis vízszintes pihi, mert még képes és visszajön a (hagymás) kőrözött.
Lola</font>