Új privát üzeneted érkezett!

Akkor most írok is egy kicsit, bár lehet, hogy csak önzőzni fogok. Kép

Beuka,
Nem sírtam ám nagyon, csak egy icipicit rosszul esett, hiszen emiatt igyekszem minden nap időt szakítani a netezésre, amikor már hullafáradt is vagyok a melótól, mert tudom, hogy várjátok! Kép

Melincsi,
Mesélj Magatokról! Kép

Olyan rossz, hogy az emberkék, amikor bezebrásodnak, eltűnnek szem elől... Kép Tudom, hogy akkor már nem mi vagyunk a 'sorstársak', de akkor is olyan jó lenne néha-néha hírt kapni felőlük!

De Natának nagyon-nagy gratu, Leventének sok-sok tejet és nőjön nagyra! Kép
Azért ha esetleg dobna/dobnál képet a kiskrapekról, nem sértődnénk ám meg! Kép

Ezekhez a hőmérős, dokis dolgokhoz én továbbra sem tudok hozzászólni... Kép

Viszont el akartam Nektek mesélni, hogy milyen kis édes a pasim: tegnapelőtt este elmesélte, hogy nézte a TV-t délután és volt egy műsor az ikrekről (és Õ megnézte!!!!) és volt egy arról, hogy mire kell odafigyelni a gyereknevelésnél, stb. És mindkettőt nézte, kiokosodott. Kép És elkezdte nekem mesélni, hogy az nekem mennyire megterhelő lenne, ha ikreket várnék és utána is még jó sokáig, stb. Én majdnem megzabáltam! KépKépKép (Ja, azt tudni kell, hogy nálunk is és náluk is van a családban nem is egy ikerpár, így még talán esélyünk is lenne rá - én nem bánnám! Kép)
Tegnap este pedig megnéztük az Élet az anyaméhben-t. Aaaaaaannnyira tetszett! Kép És Õ sem reklamált még a szülős résznél sem, pedig nem bírja az ilyen dolgokat... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Írj magadról is! Mizujs?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni,
Köszi! Kép Már éppen kezdtem magam sajnálni, hogy senkinek sem tűnt fel! KépKép

Vica,
Írtam! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, egyszerre írtunk.
Lehet, hogy a pasidat foglalkoztatja ám a baba-téma.Kép Lehet, hogy ha előrukkolnál neki valami ilyesmivel, akkor tökre örülne. Bár tudom, hogy oda Anyósodék nyakába nem akarsz szülni.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Amúgy vicces, mert pont tegnap megbeszéltük ezt, hogy Õ mondogatja, hogy Õ még fiatal (én nem Kép), nincs semmink, de ha jönne a babóca, akkor Õ nagyon-nagyon boldog lenne. Kép
De aztán azt is megbeszéltük, hogy oda a szobába nem lenne értelme rávetődni a témára és amúgy sem lehetne úgy normálisan gyereket nevelni, hogy ott van még rajtunk kívül 1-2 generáció (ezt szűrte le a TV műsorból Kép).
kata1977
Hatvan

Jaaa, és azt enm is írtam, hogy totálisan kiveséztük a nemek témát. Mármint hogy ha ikrek, egyneműek, különneműek, szimpla gyerek, fiú, lány. És olyan édes volt, mert mindegyiknél csak pozitívumot említett, hogy melyik miért is lenne jó. KépKép
kata1977
Hatvan

Szervusztok!

Segítségeteket szeretném kérni! Párommal szeretnénk babát. Tavaly november óta nem szedem a fogamzásgátlót (két és fél évig szedtem). Sajna a ciklusom most elég rapszódikus, de előtte is ilyen volt.
Szeretnénk megtudni, hogy mikor van a megfelelő időpont a fogantatásra. A hőmérőzésről hallottam, de nem tudom hogyan mérve biztosabb (pontosabb, jobb hatásfokú az érést illetően) az eredmény. Olvastam már a PG53-mal kapcsolatban és érdekelne a véleményetek.

Előre is köszönöm segítségeteket!
menopocak

Kata, Vica!

Az én párocskám is el kezdett valami pocis műsort nézni tegnap este, aztán modtam neki, hogy én inkább nem, mert nem akarok felzaklatódni és bőgni. Kép Olyan édes egyébként, hogy ennyire érdekli a téma. Õ ikreket szeretne és persze lányokat. Kép

Betti
betti73

Hát, én nem szeretnék ikreket. Szerintem az eggyel is elég sok a teendö, föleg míg az ember gyakorlatlan. Plusz ikrekért is ugyanúgy csak 3 év jár otthon, mint egy gyerekért... Nem éri meg...Ez vicc voltKép Ha ikreim lennének, akkor is nagyon örülnék!

Menopocak!
Eléggé eltérnek a nézetek ezzel kapcsolatban. Állítólag a hüvelyben mért hömérséklet a legmegbízhatóbb (én szájban mérem és meg vagyok vele elégedve) A PG53-ról fentebb olvashatszKép Én személy szerint kezdek afelé hajlani, amit Beuka mondott: az a biztos, ha minél többször akció van, akkor tuti benne lesz az az 1-2 nap...Kép

Kép
Kép
maminti81

Menopocak!

A másik topikba írtam neked! Egyébként lassan én is afelé hajlok, hogy minél több akció, aztán előbb-utóbb baba lesz belőle. Kép

Betti
betti73

Menopocak!
Voltatok már dokinál? Kivizsgálás?

Most sok lett hirtelen a dolgom, árazok már vagy 2 óra hosszája...Jajj.

Szóval mára ennyi, zárul Miki móka-tára.Kép

Reggel jövök!

Pusza!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti, az ikrekért 6 év járKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lelépek Lányok! Puszi

Betti
betti73

Sziasztok!

Betti73!
Az az igazság, hogy én is csak 2 hónapig használtama PG53-t. Nem tudom, hogy ez is segített-e, vagy sem, de én azért úgy gondolom, hogy nekem bejött.

Vica1982!
Sajnos nincs még pocakos képem, de az az igazság, hogy kb. 2 hete lehet igazán látni, hogy gömbölyödök. Mielőbb csináltatok és akkor felrakom, illetve a babóka UH képeit is. A névvel azt hiszem nagy bajban leszünk. Az Anna mindkettőnknek nagyon tetszik, de a fiúról fogalmunk nincs.
A PG53 kb. 2000 Ft.

Móni!
Fel a fejjel, tutira Te is hamarosan zebrával büszkélkedhetsz! Nagyon aranyosak a gyerekek!

Vkhajni!
Nata is PG-vel lett babás, Nekem is ő ajánlotta, hogy próbáljam ki.

Beuka!
Köszike jól vagyunk, bár ma eléggé fáj az egész napos üléstől a hátam.

Kata!
Talán a napokban kapok képet Leviről, akkor majd felrakom. Ma beszéltem Natával és üdvözöl Mindenkit, de mostanság nem fér internethez.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!!!!!

Betti sajnálom ezt a baktériumos dolgot. Most jól összejött Nektek! De halgass Vicára, biztos úgy fog történni és elmúlik!!!!

Vica kár, hogy nem Kecskeméten, oda talán elmentem volna. Lehet, hogy nem is lesz szükség arra a katonavizsgálatra Kép

Kata tényleg nagyon édes a pasid!!!!

Maminti örülök, hogy felfigyeltél a "mindig sexeljünk" felhívásomra Kép

Melincsi nem lehet valamit csinálni, hogy ne fájjon a hátad? Más pózban ülni, párna, torna stb?

Kép
Kép
beuka

Lányok!

Én kezdek reménykedni. Az elmúlt ciklusaim a következőképp alakultak:
1. febr-márc: 37 nap (csak closty)
2. márc-ápr: 29 nap (csak closty)
3. ápr-máj: 24 nap (closty és Norcolut)
4. máj-jún: 25 nap (closty és Norcolut)
5. jún-júl: 25 nap (closty és Norc.)

Most a 27. napon vagyok és még semmi!!!!!!

Viszont ott ban, az a "mi van ha" a cickafark miatt nem jön meg hamarabb, hanem holnap a 28.napon menetrendszerűen megjön!

Szóval reménykedem, és lehet, hogy holnap veszek egy tesztet Kép

Hajni, Maminti Veletek mi a helyzet ezügyben???

Kép
Kép
beuka

<font color="0077aa">Kata,
megsértődhetek???
("Olyan rossz, hogy az emberkék, amikor bezebrásodnak, eltűnnek szem elől... :-( Tudom, hogy akkor már nem mi vagyunk a 'sorstársak', de akkor is olyan jó lenne néha-néha hírt kapni felőlük!")

Beuka,
naggggggyon drukk! Emlékszel, megígérted múlt hónapban nekem, hogy mindent megpróbálsz, hogy behozz!!! "Hát, leányom, ideje, hogy teljesítsd ígéretedet!" - szólt az öreg király. És terhesen éltek tovább, míg meg nem...?...szültek. Kép

Menopocak,
PG53 egy lófütyi. Én is kiadtam rá a kötelező 2000 Ft-ot. Nyaltam szorgalmasan, de nekem a hónap minden napján félig pöttyös-félig páfrányos volt. Sőt, a Párom is megnyalta, neki is apró páfányos lett - pedig kétlem, hogy lenne a szervezetében tüszőérés. Kép Vagy lehet, hogy ő is terhes?

Velem igazán nincs semmi különös. Napra pontosan a 6. héttől a kötelező hányinger, de míg mások "reggeli rosszullét"-ről beszélnek, nekem reggel semmi bajom, este 6-tól 11-ig viszont annál inkább. Minden olyan "megindító". Kép Nincs olyan szag, amitől ne lennék rosszul, még a finom illatokat sem bírom. (pl. se szappan, se a saját illatmentes stiftem) Az összes illatmolekulával hadilábon állok, a kajákról nem is beszélve. Szegény Páromat nemegyszer kiküldtem lábat mosni, pedig direkt figyelt, hogy a határ- és orrzónán kívül (kb. 5 méter) üljön le tévézni. Párom már többször elkérte manapság a családi albumunkat, hátha felfedezi, hogy az egyik szülőm mégis vadászkutya volt... Kép Ha nem eszem semmit a fojtogató szagok miatt, akkor rosszul vagyok (ég a gyomrom), ha mégis magamba tuszkolok egy fél pohár joghurtot 2 órai szenvedés folytán, akkor meg a kajától vagyok rosszul. Ördögi kör. Viszont Párom nagy sajnálatára menthetetlenül megkívánom minden nap a hagymát. Õ persze messziről kiszúrja és akkor nemhogy puszi sincs, de alhatok a kádban. Hétvégén elővezette a szüleimnek, hogy ha megszületik a pici, ne csodálkozzanak, ha a popsija helyén két fokhagymagerezd lesz...

Pénteken leszek épp 8+0! Bűvös szám. Legközelebb a 12. héten kell mennem UH-ra. Istenem, csak bírja(m) ki addig. Emese tragédiája óta teljesen meg vagyok kattanva.

Holnap jövök, most irány egy kis vízszintes pihi, mert még képes és visszajön a (hagymás) kőrözött. Kép

Lola</font>
lolita

Beuka!
Jó lenne már ismét zebrás tesztet látni! Már rég volt, mostanában mindenki csak potyogott a tábla aljára...
A Closty és a Norc. mire jó? Miért kell szedned? A Closty peteérés serkentő, ha jól tudom nemde? Hormonvérvétel után írta fel a dokid? A Norc.-ról nem hallottam még.

Maminti!
Ikrekért a sulikezdésig jár dupla GYES, ami most kb. 55 körül van.

Lehet, hogy most kinevettek, de én így 3. szülésre sem bánnám az ikreket. Egy fiú egy lány párosításban. Viki mindig azt hajtogatja, hogy neki 2 tesó kell, egy fiú és egy lány. A lány az övé lesz a fiú meg a Martiné. KépKépKépKép Nálunk csak az én részemről vannak ikrek, de anyu felől, és apu felől is.

moni

Lola!

Nagyon nagyon jó volt olvasni téged!!!!!!!!! Zebrás barátnőm ma volt dokinál, ő 6 hetesnek vélte magát, de UH szerint 8. Pedig 2 hete zebrásodott be. Ki érti ezt?

moni

Most beszéltem skype-on az orvosommal:
Jelenlegi helyzet. Szombatra berendelt vizsgálatra, fél, nehogy "rámenjen" a bal petefészkem a cystára, mert tegnap óta görcsölgetek. csak uyge mint mondtam tegnap nem tudtam vele bezsélni, mert sietett. Ha ez a cysta elmúlik akkor a köv. ciklusban repeszt injekcióval. Addig mindenféle vizsgálatokat megcsinál. HSG-t is... Kép

moni

Mert azt mondta műhiba az ha v.ki nem csinálja meg a viszgáltokat, és úgy fog kezelésekbe!!!!!!!!!

moni

Sziasztok!

Móni ezek elég vacak hírek.. Kép De ha valakit nem néznek uh-n havonta, akkor bármikor lehet ilyen. Ez elég ijesztő..

Valahogy még az esti műszakról is lemaradok, igyekszem úgy intézni, hogy ne legyek itthon este,eddig egész jó programjaim voltak.Kép A férjemékkel lerobbant a kocsi Boszniában, két napig ott vesztegeltek, bizonytalan, hogy mikor ér haza. KépKép
Nekem meg kezd görcsölgetni a hasam, úgy tűnik a hálókocsi sem jött be. Kép

Beu nagyon szurkolok Neked!!! Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Móni!

Nem semmi dolgok vannak! Kép Azért jó, hogy el kezdtél orvoshoz járni, most már legalább jó kezekben vagy és mindenre odafigyel. Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Azért megrémít engem is a dolog, tényleg bármikor, bárkinek lehet ilyen problémája.

Betti
betti73

Beuka!

DRUKKKKKKKKKK! Kép

Betti
betti73

<font color="0000ff">Lolita!
A reggeli hányinger nálam sem reggel volt, hanem délutántól egész addig, amíg el nem aludtam este. Napközben bírtam enni, este én is csak alig-alig, mert minden vissza akart jönni. Nem egyszer voltam olyan rosszul, hogy inkább meghányattam magam, hogy megkönnyebbüljek, de amúgy egyszer sem hánytam. 1-2 olyan nap volt, amikor egész nap émelyegtem, de azt is túléltem. 13-14. hét körül múlt el teljesen, ha jól emlékszem. Fokozatosan enyhült.
De nem is baj, hogy van ez, nekem azt mondta a doki, hogy amíg rosszul vagyok, addig jól van a baba. Kép
Drukkolok, hogy minden redben legyen, elég izgi módon indult el ez az egész dolog nálad... Orvosod kicsoda? Melyik kórházhoz tartozol?

Pussz!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Móni!

Akartam már kérdezni, hogy milyen egyetemre mész ősztől?

Betti
betti73

Jóóóó reggelt Babanet!Kép

Köszönöm az infókat iker-ügyben, úgy látszik, félre voltam tájékoztatva. Akkor ide is jöhetnekKép Egyébként nálunk sem teljesen esélytelen, mert Anyukám ágán több is van. Sajnos nem szerencsés esetek, mert az egyiknél meghalt az egyik baba, a másiknál értelmi fogyatékos lett...Kép

Lola!
Látszik, hogy nagyon jó kedved van!Kép Jókat nevettem az üziden, a kolléganöim meg már hibbantnak vélnekKép

Moni!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! De ha egy egyszerü injekciótól már beindulhat a folyamat, akkor hajrá!Kép

Lányok!
Egyszer az igen, másszor a nem felé hajlok PG53 ügyben. Mi legyen??????

Beuka!
Hajrá!Hajrá!Hajrá!
Én nem tudom, mi van, de már vannak csúnyacsúnya fájdogálásokKép

Zafír!
Kép De még nem jött meg, igaz?
Ha nem hálókocsi, akkor más...Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Beu! Drukkolok!!!

Semmit nem érzel? Jajj, de jó lenne már egy zebra! Annyira megérdemelnétek márKépKépKép

Lola!
Olyan jókat írsz, hogy mindig hülyének néznek a vevők, ha nevetve jövök elő az irodából.Kép
Nagyon szurkolok, hogy elmúljon a hányinger.

Zafír!
Neked ilyen korán elkezd görcsölgetni a hasad? Vagy el van írva a tábli? Nem csak jó egy hét múlva nem kellene megjönnie?
Azért szurkolok, hogy mégis jó lett a hálókocsiKép

Móni!
Hát ezek tényleg nem jó hírek...Kép
Biztos, hogy meg kell csinálni a HSG-t? Mert, hogy azt mondtad, hogy majd jön, ha akar, a pocakod nyitva áll...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Olyan édes volt ma reggel a párocskám, mondtam neki, hogy unom a hőmérőzést, még egy hónap és befejeztem. Erre ő: akkor most már nem is lekesedem a babáért, kiégett bennem a tűz? Mondtam neki, hogy erről szó sincs, csak nem akarok bedilizni a dolgotól.

Betti
betti73

Betti!
Ugye milyen jó hallani ilyeneket a párunk szájából? Én is tisztában vagyok vele, hogy ő is nagyon szeretné, de olyan jó hallani, hgy érdeklődik utána. Szegény drágám, a szívem szakad meg, ha arra gondolok, mikor 4 napot késett, úgy jött haza, hogy azt kérdezte: Hogy vagytok? Hát csúny vége lett.KépKépKép
Na de majd jönKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szisztok!

Bea, nekem ma reggel 36,8 volt a hőm, már második napja igencsak görcsölgetek. Már csak azon izgulok, hogy ne éjszaka jöjjön meg, ugyanis kint alszunk a telken és mire kibotorkálok a konyháig meg is halok a görcsöktől Kép. Meg különben is éjszaka utálom Kép.

Na elengedem anyuékat aztán jövök még Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,Kép
Hova engeded Anyudékat?

Most vettem észre, hogy középhaladó felhasználó lettemKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mentek Szegedre a rokonokhoz. Aztán ilyenkor búcsuzkodás, anyai intelmek ... tudjátok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vica!

Tényleg nagyon jó ezt hallani. Kép Annyira imádom az én párocskámat. Kép

Betti
betti73

Zafír, el is felejtettelek letolni, hogy nem is írtál semmit a hálókocsiról a másik topikban Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Én meg jobban szeretem, ha éjszaka jön, mert akkor nem a munkahelyen görcsölök...

Betti!
Kihúnyt a tüz? Nagyon költöi párocskád van!Kép

Kép
Kép
maminti81

Én pont azért nem szeressem, mert mire felkelek iszonyatosan görcsölök, és akkor már kevésbé hat a gyógyszer. Meg egyátalán, akkor már nem tudok annyira visszaaludni, másnap reggel morcos vagyok. Meg mindig félek, hogy összekenem az ágyat, és akkor reggel mosással indíthatom a napom. Ejha elég sok indok van, nem is gondoltam volna Kép.

Na, lassan kellene valamit csinálnom itthon. Mondjuk felmosni, meg főzőcskézni. De aaaaanyira nincs kedvem.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Pont így vagyok ezzel az éjszakai mensivel én is. Olyan kiábrándító úgy felkelni, hogy ott égtelenkedik egy kisebb-nagyobb folt a (természetesen mindig a frissen felhúzott) lepedőnKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mivel nekem a görcs mindig elöbb jön, mint a mensi, ezért én elöbb felébredek, és még nincs folt a lepedönKép

Kép
Kép
maminti81

Helló lányok!

Köszönöm a drukkokat, igyekszem!! Kép

Lola gondolhatod mennyire szeretnélek behozni!!! Nagyon tetszett a mese!!! Én is nagyon jót nevettem az írásodon! A szagok, meg a vadászkutya, kádban alvás ráadásul a fokhagyma popsi! Nagyon tetszett!! Kép
Akkor még 4 hét z UH-ig! Kitartás hamar eljön!! Addig is sok sok öröm, meg jókedv, meg minden finomság (már amit befogad a szervezeted), vigyázz magatokra!

Móni köszi a drukkot! A closty igen arra való, a másikat, meg az UH után kaptam, mert kiderült hogy vékony a nyálkahártyám.
Nem túl jó híreket írtál már megint, de az tök jó, hogy ilyen orvosod van! Megvizsgál egy csomószor!

Zafír köszi Neked is a szurkolást! Igen már épp akartam is kérdezni, hogy azt ígérted, itt leszel esténként. De örülök, hogy elfoglalod magad! Nem jó, hogy lerobbantak a párodék. Csak nem azért fáj..!

Maminti ha még nem jött meg, akkor van remény Nálad is!!!

Vica nagyon édes amit írtál Neked! Köszi!! Még nem érzek semmit, és ez aggaszt egy kicsit Kép

Betti köszi!!

Hajni NE jöjjön meg sse este, se reggel, sőt még 9 hónapig ne!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!Képzeljétek anyut kifagadtam hogy nála hogy volt a dolog!Mesélte h neki a 5.napon fogant meg a baba (lehet kiprobálom én is,mert nekem edig nem jött be amikor fennt volt a hömKép)Sose lehet tudniKépSajna mindjárt megyek dolgozniKép!Majd csak hétfö délután jövök legközelebb.Mindenkinek jó hétvégétKépBeuka!
Jó lenne már ismét zebrás tesztet látni!Megy a drukk!!!Puszika!!!!!!!
Vendég

Keditke!

Látod minden elképzelhető. Nekem ma már nincs mensim, alig várom már, hogy összebújjak a párocskámmal! Kép Van egy egész hetem, hogy kihasználjak minden alkalmat, mert 13-án hajnalban elutazik! Kép

Betti
betti73

Banya!
Holnap már nem leszek, úgyhogy most kívánok nektek NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!Kép
Kép

Kép
Kép
maminti81

Én is előbb görcsölök, sőt van hogy már felébredek és 10 percet kell még várnom a wc-n mire leér Kép.

Bea, reménykedem, közben meg izgulok érted is Kép. Csak nehogy akkor jelentsd be a zebrát mikor nekem megjön, mert akkor nem tudom akkora örömmel fogadni, pedig már nagyon várom Kép.

Azon gondolkodtam ma reggel, hogy nem lehet hogy azért van m,osanában annyi "nem jön meg, mégsincs baba", mert nagyon bebeszéljük magunknak? Én úgy félek ettől, ezért is nem akarok nagyon hinni abban, hogy ez a hónap sikerült. Na, ezt jó bonyolultan írtam le. Szóljon aki nem érti, megpróbálom értelmesen elmondani neki Kép.

Ja, már kész vagyok a felmosással Kép. Már csak a túrógombóc van hátra Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti!Nekem már tegnap se volt(3 napos)nem tum hogy normális -e!Kép Annyi van még mindig mintha gyogyszert szednék,Bnöm szerint nem is változik meg a szülésig!De azért agasztoo!Most már tényleg megyek mert 12-kor kezdek!PUsz!!
Vendég

Hajni!
Nyam-nyam túrógombóc!Kép Még jó, hogy most ebédeltem, különben a nyálam eláztatná a klaviatúrát...(fújjjj!Kép)
Én is ingadozom. Mert az is eszembe jutott, hogy mi van, ha csak akkor jön össze a baba, ha hiszünk benne? Vagy ez hülyeség? De tényleg az sem jó, ha bebeszéljük magunknak... Ilyenkor mit tegyen az ember lánya?

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Olvastam én egyszer, hogy hinni kell benne, hogy jönni fog, de nem szabad görcsölni rajta nagyon. Kicsit nehéz megvalósítani, de talán érdemes lenne. Kép

Betti
betti73

Maminti!
Én sem tudom eldönteni, hogy most higyjek-e vagy nem. Több okból:
-mi van azokkal, akik csak "összeálltak" egy estére és terhes lesz a csajszi? Õ hitt benne? Nem hinném.
-miért nem jön össze nekünk, akik állandóan ezen gondolkodunk? Az a baj, hogy hiszünk benne? Nem hinném.
-vannak, akik csak néha gondolnak rá, és az elején összejön nekik. Ez azért van mert nem hittek benne annyira mint mi? Nem hinném.

Akkor mi van???

Végül is arra jutottam, hogy BIZTOSAN összejön, csak nem most azonnal, de nem is soká. Szerintem pár hónapon belül, de legkésőbb fél éven belül gyönyörűséges baba fog mocorogni a méhemben.
Ez a hitem.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Igazad van. Szerintem élvezzük ki a párunkkal töltött minden percet! Pár hónapocska és ott lesz a baba. Kép Régebben úgy gondoltam, hogy ha akarom, akkor azonnal lesz (anyukámnál ez volt a helyzet), de most már tudom, hogy egy kicsit kéreti magát. Szerintem megvárja, míg beköltözünk az új lakásba, mert ott várja majd a szobácskája. Kép

Betti
betti73

Betti!

Teljesen igazad van! Most anmíg nincs baba, a párunkkal kell a legtöbbet fogalkoznunk. Utána már úgyse tudunk annyit...Kép
Az esküvőnkön a pap "adott" nekünk egy jelmondatot (minden párnak szokott), ami így szólt: "Egész életetekben a férjetek/feleségetek legyen számotokra a legfontosabb." Milyen igaza van...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?