Lucretia!
HOL VAGY???
Nem mentetted el véletlenül annak a lánynak a számát, akitől a babahordozót vettük???A babaszoba.hu-n hirdetett???
Akkor beszélgettünk, és mondta, hogy több mindent is el fognak adni, ezért keresem most nagyon a számot, de sehol se találom
Ha tudsz, segíts légyszíves!!!
Hari!
Még nem beszéltünk arról, hogy nekünk miért nincs macsekunk!
Hát azért nincs, mert egy tisztes zuglói 4 emeletes társasház 2. emeleti lakásában lakunk!
De már nem sokáig
,
Ugye mostmár érted???
Én egyrészt az állat szempontjából sem tartom szerncsésnek a lakásban való életet(szegény, képzeld el, hogy itt hová huppanna ki, ha kedve támad csavarogni
), másrészt meg én sem nagyon szívelem az állatot a lakásban hosszútávon!
Valahogy nem higiénikus. Sosem értettem mondjuk, hogy hogy tud az ember együtt aludni a kutyussal, cicával!Imádom mindkettőt, az ágy az emberé, a kutyaház, kosárka egyéb meg az állaté és ha lehet akkor kisházban, vagy melléképületben!
Tehát ha kiköltözünk a házikónkba, tuti hogy egy macsekot fogok kérni a páromtól karira
, de legkésőbb tavasszal, hogy már kint is lehessen nevelgetni!
Jaj Hari!Biztos hogy nem tudod rávenni a párod, hogy legalább a baba fölött ne dohányozzon??
Valóban van ilyen hiedelem hogy a dohányzás rizikófaktor, de nem tudom mi igaz!
Jó apám is az az önző fajta volt(már meghalt rég tüdőrákban), aki minden lelkiismeretfurdalás nélkül dohányzott tesómra meg rám a falatnyi albérletben, ahol pici korunkban laktunk
No comment
Gviki!
Hihi, nagyon muris, hogy tényleg ilyen jóban van kutya és nyúl. Látszólag a legjobb cimbik
Egyébként nagyon cukik!
Csillám!
Hűűűűűűha ,akkor most mi lesz a kölykökkel???
Remélem akad gazdájuk.
Tudod egy pár hónapja ha emlészel én is propagáltam itt a telkünkön megellett kutya kölykeit, szerencsére a munkások sorban elhordták az összeset
Sőt az egyik munkás apukájának a kutyája depressziós lett és elvitte az anyakutyust is, mert az olyan kis vidám,mókás fazon volt, hogy gondolták, jó terápia lesz ő a depis kutyusnak!
Úgyhogy mostmár csak 2 fiú kutya van, akik még pici korukban szoktak oda!
Na velük is van gond, mert ha rájuk nézel csúnyán, elfutnak, viszont ha valaki arra kerekezik biciklivel, utána iramodnak és le akarják kapni a bicajról az embert
.Most már félünk hogy minket vesznek elő miattuk, pedig még nevük sincs, nem a miénk, csak egész egyszerűen ott ragadtak!Nem tudom ilyenkor hogy szól a törvény!
Na kivasaltam 20 db pelust, a kifogókat, a baba ágyneműjét, hát elég is volt mára
de hogy ez milyen jó érzés
Ezzel e légzésfigyelő témával még én se jutottam előrébb.....
Megann 34+4