Új privát üzeneted érkezett!

Rokica!Kép

Jó amiket írtálKépKépKép

Na megfőztem a hamit végreKép

Igazi vasárnapi ebéd, csontleves és tjszínes csirkemellKépKépKép

Megyek is enniKép

Nyami nyami

Mea
mea

Tudom ma még csak csüti vanKépKépKép
Amúgy emg teljesen azt hittem, hogy szerdaKép

Tiszta zizi vagyok márKép

Hogy mennek a napok!!!

Akkor már nem is 34+3 hanem 34+4 vagyok.Te jó ég!!!Kép

Megyünk ma megint moziba párommal.

Még kiélvezzük amíg lehetKép

Na megyek rendbe teszem magamat is végre így 3-korKép

Mea
mea

RókicaKép

Nagyon jót nevettemKépKép
Kíváncsi lennék az eladó arcára..KépKépKépKép

Megann

Mit össze paráztál a vizsga miatt???
5-ösKép
GratulálokKépKép
Biztos nem hülyeség amit anyukád mond a kisingről!
De én már nem is láttam olyat, a boltokban.Mindenhol a bdykat árulják.

Benianyu

A mi fiunk is ilyen kis mutogatós ,mint a tiétekKépKép

Napsütés nekem is hiányzik, de azért jobban érzem magam most , mint a 30 fokban.

Köszi a kép dícséretetKép
Az orvos szerint szerencsém volt ,hogy ilyen jól megmutatta az arcátKép
Ilyenkor már nem nagyon szoktak tudni képet csinálniKép

HariKép

Nagyon jó dolgokat vettélKép Nagyon aranyos mindKép

Nekem is sikerült vennem egy jó nagy szatyor ruhát (több méret) 5000ft -ért
Van benne olyan ami nem is volt használvaKép

Ha hazakerül a digitális gép ,csinálok én is képet a mi ruháinkrólKép
Elég sok lett belőleKépKép

SzmercsaKép

Nagyon izgulok értedKépKép
Valószínű ,hogy utánad én következemKép
Csak én még ott tartok , hogy URAM ISTEN -NAGYON FÉLEKKépKép
DE nagyon váromKép

Ugye még egyben vagy???KépKépKépKép
csillam

SziasztokKép
Ez az idő katasztrófa. Azért a 40 fok és e között van egy csomó lehetőség, én valami olyat szeretnék. Éjjel eshet az eső, hogy lehűtse a levegőt, de nappal azért süthetne a nap. Nekem sincs nagyon kedvem semmihez így. Aludni megint nem tudok, mert az ilyen esős időben tombol a legjobban az allergiám. Pedig az ember azt gondolná, hog az eső "leülteti" a polleneket. De lehet, hogy ilyenkor jobban érzem a penészgombát a pára miatt a lakásban. Pedig már annyi mindent próbáltunk ellene, de nem lehet az egyik sarokból kiirtani. És én arra vagyok a legallergiásabb. Száraz időben nem olyan vészes, de olyankor meg a virágpor jönKép
Nekem tényleg semmi se jó.

Jó étvágyat Mea! Nekem még főzni sincs kedvem. Ha egész jövő héten ilyen idő lesz, akkor nem is tudom mihez kezdek magammal.

Csilla, 10 nap az tényleg nem sok, bár végül is az én kb. 70 napom se sok, a 9 hónaphoz képestKép
Csak az ember mindig sürgetné az időt, ahelyett hogy kihasználná az aktuális pillanatot. Vagy legalább is én ilyen vagyok. Mindig várok valamit, ahelyett hogy átélném ami van. Pedig sokkal izgibb lenne, ha megélném az életemetKép

Hari 30+5

Kép
Kép
hari

Sziasztok!
Tegnap is próbáltam csatlakozni hozzátok ugyanis nagyon megörültem, hogy "sorstársakra" leltem.
Mi szept. 5-re vagyunk kiírva.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann, gratulálok az 5-öshöz!(így utólag kár volt izgulni miattaKép)

Angelani, jó hogy jelentkeztél! Állatkáim jól vannak, Nanó kutya mondjuk csak fekszik összekuporodva, ő sem szereti ezt a hideget, minden csupa víz, nincs kedve szaladgálniKép

A cicák ki-be ugrálnak az ablakon, bentről azt hiszik jó odakint, de az esőben meg rájönnek, hogy bent mégis csak jobbKép Szóval mindenhol kis sáros tappancsnyomok vannak a lakásbanKép

Éjszaka meg nyitva volt a hálószoba ablak, valamelyik cica ki-be ugrált, de a lábamon keresztül, úgyhogy reggelre jól össze voltam karmolva. Álmodtam is hülyeségeket, gondolom fájhattak a karmolások, mert elég "véres" álmom volt és pont a lábbammal kapcsolatban. Úgyhogy el is döntöttem, hogy amíg nincs szúnyogháló addig most már csak bukóra nyitom az ablakot fent. De azért imádom a cicáimat, még akkor is ha ugródeszkának használnakKép

Hari

Kép
Kép
hari

Megann, gratulálok az 5-öshöz!(így utólag kár volt izgulni miattaKép)

Angelani, jó hogy jelentkeztél! Állatkáim jól vannak, Nanó kutya mondjuk csak fekszik összekuporodva, ő sem szereti ezt a hideget, minden csupa víz, nincs kedve szaladgálniKép

A cicák ki-be ugrálnak az ablakon, bentről azt hiszik jó odakint, de az esőben meg rájönnek, hogy bent mégis csak jobbKép Szóval mindenhol kis sáros tappancsnyomok vannak a lakásbanKép

Éjszaka meg nyitva volt a hálószoba ablak, valamelyik cica ki-be ugrált, de a lábamon keresztül, úgyhogy reggelre jól össze voltam karmolva. Álmodtam is hülyeségeket, gondolom fájhattak a karmolások, mert elég "véres" álmom volt és pont a lábbammal kapcsolatban. Úgyhogy el is döntöttem, hogy amíg nincs szúnyogháló addig most már csak bukóra nyitom az ablakot fent. De azért imádom a cicáimat, még akkor is ha ugródeszkának használnakKép

Hari

Kép
Kép
hari

Szia JuciKép

Eddíg hol voltál??Kép
Írj valamit magadrólKép
Kisfiú vagy kislány lesz?
Eddíg ,hogy telt a (terhesség) várandóságKépKép???

MeaKép

Az nagyon fincsiKép Jó mozizástKép

Csilla
csillam

Szia Juci, üdv a kis csapatban! Jobb későn mint sohaKép
És igen, tessék mesélni magadról egy kicsit bővebben!

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok,

Hari,
Nekem is lennének ötleteim az időjárás alakítására, mert ami most van az egyszerűen borzalmas! Kép Egyre hidegebb van.
Hazajöttek Beniék is a Balatonról, ez nem nyaralóidő. De így legalább ma már látom. Innen rohanok hozzá. Kép

Mea,
Jó mozizást mára is! Ilyen időben ez a legjobb program. Mi végül nem mentünk el a Bruce Willis filmre, amit ajánlottál, talán majd a jövő héten.

Megann,
Gratula a vizsgaeredményhez! Kép Megérte a szobafogság?
Anyukádnak mutasd meg, hogy a body mennyivel praktikusabb darab, mint a kising. A kising felcsúszhat, nehezebb ráadni is a babára. Hátha meggyőzhető Anyukád, ha látja, hogy a body milyen jó találmány. Beninek is volt 4 db kisinge, de egyszer nem adtam rá.

Roki,
Én is elég jót mosolyogtam Kép

Juci,
Üdv közöttünk! Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!
Nem baj, ha én is csatlakozom hozzátok? :o
október közepe körül fogok szülni a Dél-pestiben (bár a szombati 4D UH szerint okt. 8-án)
Nálunk a 3. baba lesz. Van egy lányom, Edina 8 volt márc-ban, fiam Martin, 4 lesz okt-ben és a Pocaklakóm is fiu lesz. Kép
Nem igérem, hogy mindig irok, de időnként azért igen.
Mindenkinek jó babavárást!
Judit
judy68

Most nézem ,hogy mennyi az idő.
Én már azt hittem ,hogy mindjárt este vanKép

Most elmegyek zuhanyozni , és megpróbálok valami emberi külsőt varázsolni magamnakKépKép
Nem kis feladatKép

Tovább már nem halaszthatom a keresztfiam felköszöntésétKép
Most volt a névnapja (Dani)Csak mire visszakerült a naptár a falra az építkezés után...
Akkor vettük észre ,hogy nem köszöntöttük felKép Közben meg elmentek nyaralni.
Vasárnap óta készülünk menni hozzá.

Szép kis keresztszülők vagyunkKépKépKép
És 20.-án lessz a szülinapja isKép

Lehet jobban járnánk ,ha arra is most köszöntenénk, ugyanis az én Dávidkám is bármikor kibújhat addígKépKép

Csilla
csillam

Szia JuditKép

neked még köszönök aztán tényleg megyekKépKép

Valamelyik nap te segítettél nekem a JKF-es topicbanKép

Húúú ! 3.- babaKép GratulálokKép
Akkor te már egy profi anyuka vagyKépKép
csillam

Judy!

Üdv neked is a csapatban!
Látom, 4 év lesz megint a korkülönbség a pici fiú és Martin között. Bevált nálatok?
Nálunk is 4 év lesz, nekem a második kisfiam fog október elején-közepén születni.

Csilla,
Csak nehogy a sötét miatt a fürdés után automatikusan lefeküdj aludni Kép

Benianyu

benianyu

Rókica!

HA-HA-HA, HI-HI-HI!!!!!!KépKépKépKép

Hát ez k........va jó!!!!Ne csináld ezt mert bepis...lek a röhögéstől, de rögtönKépKépKép
Hogy te milyen jó fej vagyKépKépKépKépKép
Hát ha bebillegnél egy ilyen boltba tuti hogy minimum nimfomán fehérmájú sexista pszihopatának néznének, amikor kimondanád, hogy a legvastagabb vibrit kérnédKépKépKép
Egyébként ötletnek nem rossz, ígérd meg, ha megcsinálod, pontról pontra elmondod, mit szólt az eladó és mi volt a fejére írvaKépKépKépKép

Komolyra fordítva a szót, sajnos mivel én nem olajozok, nem tudok segíteni, jelenleg ott elakadtam hogy az egész városban nem lehet kapni Málnalevelet!!!
Aki tudott venni, elárulhatná, hogy csinálta!!!

Hari!

Kölcsönadod a macskádat???KépKépKép
Milyen cukik lehetnek, ahogy ki be huppannak az ablakonKép Tudod mit, ne is add kölcsön, mert lehet hogy nem adnám visszaKépKépKépKépKép
Édi tappancsnyomokKépKépKépKép

Szoba?? Hogy halad??Anyós szólt a párodnak???

Csillám!
Pedig képzeld el, én szinte mindenhol láttam olyan kisinget, ma hirtelen felbuzdulásomban vettem is egyet!KépMondjuk burtál 850 ft-volt a Megatoysban, szerintem baromi drága, de majd megnézem a Minimanóban is, ott is láttam...
Azt hiszem akkor legalább még egy db-ot fogok venniKéphogy legalább a szülőszobáról abba kerüljön ki!Kép

Megann 34+4

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Szobafogság ide vagy oda, én ilyenkor már nem foglalkozom a múlttal, csak a jövővelKép

Kising: Na tessék, akkor most mi a fenét csináljak???
Egyébként meg is néztem, én a kötöset vettem(ami nyaknál köthető, hát én se értem hogy hogy marad ez rajta egy gyerkőcön??
Na mindegy majd még kisilabizálom....

Juci6, Judy68
Isten hozott titeket!

Megann

Kép

Kép
megann

KépKép

Még mindíg itt vagyok

Ettem egy kis zöldbabfőzeléket , hogy nehogy éhenhaljak majd az útonKép
Most meg megyek zuhanyozni.

Megann

lehet ,hogy én azért nem láttam sehol, mert nem is kerestem?Kép

Rajta marad az is a gyereken , csak szerintem kényelmetlenebb neki. felcsúszik stb..

A tesóm gyerekeit anno sokat öltöztettem!Nekik még csak kisingük voltKép
csillam

Megann!

Hozd haza a babádat kisingben, mutasd meg Anyukádnak, aztán süllyeszd el és adj rá bodykat. Kép

benianyu

Sziasztok!

Bekukkantok!
Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy szeptemberig nem fogom húzni, augusztus vége lesz nagy valószínűséggel. Picilány leszállt, ezt már a múlt héten is láttam és most megerősített.
Szerdán lesz CTG. 26-án kell újra menni, ha még egyben vagyunk. Szóval ennyi a történés.

Puszi mondenkinek.
Kriszta
34+6

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Ez nem az én hasam!!!!!!
A másik topicban találtam!!
Van ilyen is???
Szörnyű!!!!

Kép
csillam

Sziasztok,

hadd gyarapítsam tovább köztetek a Juditok táborát, bár mi elég későiek vagyunk: okt 27-re volnánk kiírva, ami szerintem lesz több is, úgy november eleje.

Megann: málnalevél-tea: múlt héten a nyugatinál, a Skála metró aljában levő gyógynövényesnél vettem. Valaki múltkor írta a Lehel piacot is.

Rokica: a 2. pontra vonatkozólag: én próbáltam mindkettőt, orgazmus nem pont olyan jó, hanem sokkal jobb :-)

Sajna, asszem azért nem célszerű ellógni az intimtornát, mert az izmok tréningje mellett legalább olyan fontos, hogy tudatosítsd a lenti izmokat, és "utasításra" (pl gátvédő szülésznő V doki) tudd ellazítani, vagy legalább ne feszíts rá automatikusan a "hát itt biztos nem fog kiférni" érzés jelentkezésekor.

Nálatok a babák az esőben vagy a kánikulában ficánkolnak jobban?

Drukk a finiselőknek

Juttka+Boti
28+0
judittka

Sziasztok,
már rég megjöttem, még mindig egyben Kép
csak nem működött a netem Kép
Szóval, Babó teljesen rendben KépKépKépKépKép
Voltunk Ctg-n, ahol természetesen nem maradhatott ki a szokásos bujocskázás Kép, ott minden előírásszerű volt, aztán mentünk uh-ra. Össze-vissza méregették a drágámat KépKépzeljétek a buksijára 91mm mért a gép, de a uh-s orvos mondta, hogy ennél nagyobb ám az a buksi, csak már nem tud nagyobbat mérni Kép 4cm a veséje. Na még van pár adat. A lényeg: magzatvíz elegendő, és minden ellátottság is tökéletesen megfelelő, tehát várunk Kép
És képzeljétek, most valami nagy fejes csinálta az uh-t, mert közben előadást is tartott egy rezidensnek KépAzt viszont nem értettem, hogy a placentám a 29. héten : rendesen tapad minősítést kapott, most mélyen tapadt-nak minősítették, ami alapvetően nem gond, csak jól ki kell táguljak.
A másik, hogy a kisManó az kis pofija elé tette a kezét, szerintem nem tetszett neki a sztárfotózás Kép, az egyik doki aztat mondta, hogy bizti visszahúzza, ha elindul a szülés, az én dokim arcán láttam némi aggodalmat Kép
De szerintem csak elege volt a noszogatásból, így is össze-vissza forgot, tudjátok, hogy úúútálja a Ctg-t Kép
Jaj, Kép és a dokim úgy fogadott, hogy azt hitte már másképp találkozunk, biztos volt benne, hogy bemegyek szülni. A 15 perc Ctg-m alatt 3 kismama jött szülni Kép
Nos ennyi, jövő hét kedden megyek újra, ha addig nem mennék Kép
Lehet, hogy megelőz valaki a végén Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!
Itt vagyok ismét. Csak egy darabig senki nem írt, így elvonultam tornázni, meg főzni, meg ilyenek.
Kisfiú van a pocakomban, Márton. Tegnap voltunk dokinál, már 3 kg. Most 36+3-nál tartunk.
Sajnos elég rosszul viseltem eddig és már nagyon várom, hogy megszülessen a kis "vérszívóm".
Rengeteget hánytam, még most is szoktam 1-2 hetente. Mivel elég vékony testalkatú vagyok, a vesémet is elkezdte nyomni a drága és erre az begyulladt. Kb. 2 hónapja van ez terítéken. Azóta nagyon sokat kell/kéne innom, csak van úgy hogy azt is kihányom. 4 antibiotikum kúrán vagyunk túl és a doki folyamatosan ígérgeti a kórházat, ha kiújulnának a tünetek. A bordám már nagyon fáj, aludni ugye nem nagyon tudok, nagyon fáradékony vagyok és a szokásos tünetek megvannak. Lábdagadás, érzékenység stb. Egyébként a Schöpf Mereiben fogok szülni.
És van egy kiscicám aki a szemem fénye meg férjem is van. Õt is szeretem:-)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
sajnállak Kép
Nagyon rossz lehet, mikor egy ilyen gyönyörű dolgot ennyi rossz élménnyel kell megélni.
Kitartás!! Kép
Szorítok!!
szmercsa
szmercsa

Még azt szeretném írni,hogy a body szerintem is sokkal praktikusabb, felcsúszódok a kis derekán sztem. Málnalevet én láttam asszem közértben Sió tipusút mintha, de majd megnézem jobban.
A vizsgaeredményhez én is gratulálok Megann!!!
És az a hasas kép szörnyű valóban. Nem kente vajon? Vagy szegénynek ilyen adottsága van simán?
Remélem én megúszom legalább ezt.

Én is igyekszem sokszor írni, csak ha haza jön a férjem, akkor inkább vele leszek asszem mert egész nap nem látom és hiányzik.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hát valóban nem könnyű, de azzal vígasztalom magamat, hogy van akinek még nehezebb és Picurka(Marcika) szerencsére teljesen jól van.
Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szia Juci!

Én is a Schöfiben fogok szűlni. Te elvileg aug 26. környékére várod, ha jól számolom. Lehet, hogy a végén ugyanaz a dokink.

Kriszta
34+6

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!
Benianyu: nem tudatosan lett 4 év, igy alakult, de hogy bevált-e? Sokat veszekszenek, de néha azért segitenek is egymásnak. Mostanában ugyan inkább a veszekedés van meg főleg engem boritanak ki.

Csilla: emlékszem, a szülőszoba látogatással kapcs. irtam. Régebben többet irtam abba a topicba, de valahogy átment kisbabás topicba és most oda nemigen tartozom. Azért olvasgatni szoktam és ha tudok esetleg vmit segiteni, leirom.
Egyáltalán nem vagyok profi anyuka, főleg igy érzem amióta nyári szünet van és sokszor kezelhetetlenek a gyerkőcök.Mindkettő akaratos és mostmár a fiam is kezd nagyon önálló lenni olyan dolgokban amiben nem kéne.

Megann:Én csak a lányomnál használtam réklit + kisinget.Talán 2-2 db volt brlőlük. A rékli folyton felcsúszott, a kisinget pedig igazából oltások után adtam rá, mert nem bolyhosodott (ez már 8 éve volt) Azóta én is a bodyra esküszöm, bár a kising azért tényleg jó volt az oltáskor.

Málnalevél tea az mire jó? Mostanság el vagyok maradva kissé ilyen témákban. Régen egy csomó mindent olvastam a szüléssel, szoptatással kapcsolatban, most a 2 rosszcsont mellett örülök, ha pihenni tudok egy kicsit.

Juttka: nálam a Babus a nagy melegben sokkal passzivabb, volt,hogy kicsit aggódtam is, de azóta meg nagyon sokat mocorog (én imádom azt az érzést, főleg mikor ugy puposodik és lassan mozog - azt hiszem az pont a feneke)
Én most vagyok 29+5 hetes - a 30-i 4D UH szerint pedig már egy héttel előbb tartok. Ez majd úgyis csak a legvégén derül ki.

Fantasztikus volt a 4D UH!! A másik kettővel még nem voltam ilyenen. Első látásra tiszta olyan, mint a fiam,Martin volt. Kiváncsi leszek, mikor megszületik mekkora lesz a hasonlóság.

Puszi mindenkinek
Judit
judy68

Na, nekem is sikerült végre feltöltenem a 29. heti pofis képet. Hát nem tündéri?Kép Kép

Kép
Kép
hari

Csillám!

Ez tényleg szörnyű!Én sem láttam még ilyet..
Szegény lány, biztos őt is nagyon zavarta, de hát gondolom a csíkok pirossága elmúlik és marad a fehér csík.....

Hari!
Jaj nagyon édi a babád, milyen békésen szunyókálKép

Juci6!
Szegénykém, akkor neked sem könnyű a helyzet!
Na de hamarosan végeKép, és akkor meg majd jönnek másfajta gondok....

Lányok, nekem majd szétpukkan a hasam, szerintem most épp gyarapszik a manó, mert majd kilukad a hasam!Nem fáj csak nagyon feszül!

Ja és a férjem haverja ma nem megy focizni, mert bármelyik percben mehetnek a kórházba a feleségével szülni!
Nagyon izgi!Neki is lenne még 1-2 hete, de úgy látszik a front nekik is betettKép

Szmercsa

Na akkor még várhatunkKép
Pedig már nagyon megszavaztuk neked az eheti szülést!Kép
Igulhatunk továbbKépKépKép

Juci6!
Macsekról nincs képed???(na szép, a macsek kielőzte a férjuradat a rangsorbanKépKépKépKép)

Judittka!
Az én babóm ma szinte csak forgolódott, itt nyomakodott ott nyomakodott, szerintem neki se sok kedve volt ma a rugdosáshoz.
Szeririntem a melegebb időben jobban rugdosnakKép

Na megyek még vasalni egy kis babacuccotKépKépKép

Megann 34+4

Kép

Kép
megann

Kriszta Neked ki a dokid?
Nekem Kósa Zsolt.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann, lehet hogy már volt róla szó és hülye a kérdés, de ha ennyire szereted a cicákat, akkor nektek hogyhogy nincs? Vagy van, csak én emlékszem rosszul?
De hétvégén csinálok neked egy pár képet a kis dögönyözni-valóról. (na meg persze magamnak is csinálomKép)

Juci6 tényleg tegyél fel te is képet a cicádról. Amíg még nem jönnek a babák, addig a meglévő gyerkőcök és a háziállatok uralják a képernyőtKép

Hari

Kép
Kép
hari

Majd próbálok feltenni képet Danikáról, a cicusról. Csak nincs kábelem egyelőre. Danikával régebb óta élek együtt, mint a férjemmel:-)))

Nektek mi a véleményetek a légzésfigyelőkről?
Mi voltunk a Madarászban ilyen előadáson és nagyon meggyőző volt számomra, hogy az Õ készüléküket kéne választani, csak az a baj, hogy az egyben a legdrágább is talán a piacon.
45 ezer ft. Bár akinek ez van az teljesen elégedett volt vele, értem ez alatt, hogy nem volt téves riasztás. És más fajtákkal kapcsolatban kivétel nélkül azt hallottam az ismerősöktől, hogy beriogat néha.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Vajda Róbert, hát akkor tévedtem. 94. februárjában is nála szültem a nagyobbik lányom.
Már örülnék, ha 2-3 héttel több lenne, lehet, hogy már túlesnék rajta. Na mindegy.

Holnap szeretnénk menni a Tiszához, kíváncsi vagyok milyen lesz az idő.
Igaz, hogy most 10x jobban érzem magam, mint a hőségben.
Ma megrendeltema kiságyhoz is a faanyagot, remélem jövőhétre már állni is fog. Ma el kellettt volna mennem megrendelni a kókuszmatracot, mert speckó méret kell, de ebben a szar időben nem ment.A Csalogány u-ban vesznek fel rendelést a nem szabvány méretre is. cca. 2 hét alatt van meg.
Tegnap a kocsi összes tartozékát is sikerült kimosni, jól néz ki az egész.
Kéne vasalnom a maradék cumókat, de valahogy lusta vagyok, max a férjemre marad,

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Délelőtt voltam védőnéninél (helyettesítették az enyémet sokkal tapasztaltabb ez a nőci az egyszer biztos), a vérnyomásom most 120/80 lett úgyhogy tényleg a meleg miatt volt magasabb. Azt mondta jó hosszú a baba és szerinte se fogom szept 6-nál tovább hordani.

Minden újonnan érkezettnek üdv! Kép

Pocakos képről annyit, hogy szerencsére nekem ennyire nem csúnya de elég csíkos az enyém is pedig kenegettem becsületesen! Sajna ilyen a bőröm Kép. Azért sem hagytam fotózgatni a páromnak max takarva.
gviki

Juci, ezt itt mi már párszor kiveséztük, és ha jól emlékszem nem lettünk "okosabbak". Van aki szerint kell, van aki szerint nem. Az viszont biztos, hogy nem kell túl sokáig használni, úgyhogy fontold meg esetleg a kölcsönzést, vagy nézz szét a babaszoba.hu-n, ott kaphatsz olcsóbban is használtat.
Személy szerint én nem veszek, mert nagyon drága és teljesen elbizonytalanodtam hogy biztos kell-e, viszont az is igaz, hogy úgy néz ki kapunk egyet. Kb. fél évig használjuk aztán visszaadjuk a gazdájának. Így "megéri". Viszont az is igaz, hogy fogalmam sincs, hogy mit tennék ha riasztana, úgy meg sokat nem ér. Sokak szerint az a legbiztosabb, ha eleinte együtt alszunk a babával, mert akkor átveszi a mi légzés ritmusunkat és nem történhet baj. De majd azért a többiek is írnak, aztán kiokoskodhatod mit szeretnélKép

Hari

Kép
Kép
hari

Viki, örülök hogy most már jó a vérnyomid. Hát igen, a meleg elég sok mindent befolyásol. De így legalább nem kell miatta izgulnod.
Én lekopogom, egyenlőre nem csíkosodott ki a pocakom, pedig az én bőröm hajlamos rá, mert mikor híztam fogytam régebben, akkor tiszta csík lett a combom, meg a fenekem. Most remélem megúszomKép

Kép
Kép
hari

Ha már kiveséztétek egyszer a témát, akkor bocsi nem láttam. Állítólag 1 éves koráig fordulhat elő a gyerekkel. Én mondjuk nagyon komolyan veszem ezt a témát, félek tőle.
Nincsen véletlenül egy egyedülálló apósotok, 50 körüli férfi ismerősötök? Az Anyósomnak kéne:-)

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szmercsa

Engem érdekelne a többi adat is a manórólKép
Összehasonlítanám az enyémmel.Te vagy a legközelebb hozzám IDÕBEN-Kép
Az én babám feje BPD:9,60 OFD:11,86

HariKép

Nagyon szép babaKép

Juci6

Én is szeretnék légzésfigyelőt. Hogy milyet vegyünk még nem döntöttük el.

Kriszta

Remélem jó időtök lessz holnap a TiszánálKép
Helyileg hová mentek??

Házikedvenc fotóról csak annyit ,hogy nálunk is bővült a csapatKép
Az én Bundi kutyám apa lett juli 4.-énKép
Meglepetésként ért minket is a dologKép
Az anya kutya a 11-éves fehér pulinkKépSoha nem ellett még , azt hittük már biztonságban van a shar-pei -tőlKép
Hát nem. ÖsszeszerelmesedtekKépKépKép Így született 5db tündéri korom fekete Shar-puliKépKép kiskutyaKép
Majd csinálok róluk is képetKép

Csilla
csillam

Hari
Köszi a bíztatást, és remélem neked nem lesznek a csíkokkal ilyen gondjaid.

Kedvencek: nekünk van egy 9 éves am-i spánielünk (Sherry), és egy tavaly húsvéti törpenyulunk (Samu) mindkettő "nőci". Majd ha sikerül rakok fel képet róluk.
gviki

Íme ők

KépKépKép
gviki

Kutyus menhelyről van 8 hónaposan hoztuk el a gazdája adta le hogy volt szíve?
Amúgy ilyen jól megvannak mint az az 1 képen látszik. Na jó befejezem ennyit rólunk mára.
babónak nem tetszik az ülés negyon nyom és mocorog. Majd visszanézek később.
gviki

Juci, szerintem is komolyan kell venni ezt a témát, csak nem tudok okos lenni benne. Örülök, hogy kapunk egyet kölcsön, remélem nem fog sose jelezni, de azért megnyugtat ha lesz. Meg a bébiőr is, de azt nem csak kölcsönbe szeretnék, mert az jól jön nagyobb korában is a babának. Én is nagyon félek, a bölcsőhaláltól, főleg hogy itt a lányoknak már nagyon sokat panaszkodtam, hogy a párom dohányzik és valószínűleg nem fog kimenni akkor sem ha meg lesz a baba télen. Sok helyen azt olvastam, hogy bár nem lehet tudni, hogy mi okozza a bölcsőhalált, de feltételezik, hogy a dohányzás hozzájárulhat. Igaz a baba szobájában nem lesz dohányzás, de az is elég ha valahol a lakásban füst van. Szóval főleg emiatt tartom én nálunk fontosnak, de amúgy is jobb ha van. Csak azt nem értem miért olyan drága. A babaszobán amúgy most pont láttam olyat, ami légzésfigyelő és bébiőr egyben és ha jól emlékszem 20.000 körül volt, ami nem is drága a többihez képest.

Csilla, köszi, nekem is tetszik a babómKép De az mondjuk természetes is, hiszen én elfogult vagyok.

Kép
Kép
hari

Én is megyek, pihizek egy kicsit, meg nézem a TV-t. Szép estét mindenkinek, holnap jövökKép

Hari

Kép
Kép
hari

Leírok egy igen szomorú történetetKép
Akit nem érdekel az ugorja át!

4-éve összejártunk az akkori kolleganőmmel.Elég nagy volt a baráti társaság.Szinte minden estére volt valami közös program.Volt a társaságban egy házaspár akik több éve próbálkoztak -de nem sikerült nekek a babaKép 4vagy 5 vetélés után jött összeKép Sajnos hamar kiderült , hogy valószínű ő sem lenne egészségesKép Mégis ragaszkodtak hozzá.
Mire megszületett nekik a kislány , addígra már nem jártunk össze ,mert máshová mentem dolgozni-így a kolleganővel sem maradt fent a kapcsolat.( Megsértődött , hogy nem mondtam meg neki ,hogy munkahelyet váltok. De ez hosszú... és mellékes)

Szóval a kislány koraszülött lett 6! hóapra született!KépKép
Olyan betegséggel ( a nevét nem tudom),hogy azóta is folyamatosan műteni kell ahogy növekszikKép
Az agyvizet egy csövön keresztül vezetik a gyomrábaKép
Ahogy növekszik úgy hosszabítják a csövetKép
Szegény nem is fejlődik rendesen.Havonta kb, 200E ft a kezeléseKép
Eddíg is elég szomorú ,de most jön a lényeg.
Ma láttam ,hogy ki van írva a házukra ,hogy eladó.
Kérdeztem a sógornőmet , hogy nem tudja -e ,hogy miért árulják?
Kiderült ,hogy válnakKép
A férj talált magának másik nőtKép A SZEMÉTLÁDA!!!
Az egyik alkalmazottjátKépKép
Már útban van a közös gyerekKép

A felesége meg ottmarad egyedül a beteg gyerekkelKépKép

Hát rendesen kiakadtam.

Hogy valami jót is írjak a végére: A volt kolleganőm is most szült júli 25.-énKép

Érdekes: Nekik is hasonlóan nehezen jött össze mint nekünk. És majdnem egyszerre sikerültKépKép

Csilla
csillam

GvikiKép

ZabálnivalóakKépKép
Imádok minden szőrös állatotKép
Csak a pókot nemKép

Kép
csillam

Lucretia!

HOL VAGY???
Nem mentetted el véletlenül annak a lánynak a számát, akitől a babahordozót vettük???A babaszoba.hu-n hirdetett???
Akkor beszélgettünk, és mondta, hogy több mindent is el fognak adni, ezért keresem most nagyon a számot, de sehol se találomKép
Ha tudsz, segíts légyszíves!!!

Hari!
Még nem beszéltünk arról, hogy nekünk miért nincs macsekunk!
Hát azért nincs, mert egy tisztes zuglói 4 emeletes társasház 2. emeleti lakásában lakunk!
De már nem sokáigKép,
Ugye mostmár érted???
Én egyrészt az állat szempontjából sem tartom szerncsésnek a lakásban való életet(szegény, képzeld el, hogy itt hová huppanna ki, ha kedve támad csavarogniKép), másrészt meg én sem nagyon szívelem az állatot a lakásban hosszútávon!
Valahogy nem higiénikus. Sosem értettem mondjuk, hogy hogy tud az ember együtt aludni a kutyussal, cicával!Imádom mindkettőt, az ágy az emberé, a kutyaház, kosárka egyéb meg az állaté és ha lehet akkor kisházban, vagy melléképületben!
Tehát ha kiköltözünk a házikónkba, tuti hogy egy macsekot fogok kérni a páromtól kariraKép, de legkésőbb tavasszal, hogy már kint is lehessen nevelgetni!KépKépKép

Jaj Hari!Biztos hogy nem tudod rávenni a párod, hogy legalább a baba fölött ne dohányozzon??
Valóban van ilyen hiedelem hogy a dohányzás rizikófaktor, de nem tudom mi igaz!

Jó apám is az az önző fajta volt(már meghalt rég tüdőrákban), aki minden lelkiismeretfurdalás nélkül dohányzott tesómra meg rám a falatnyi albérletben, ahol pici korunkban laktunkKép No commentKépKép

Gviki!
Hihi, nagyon muris, hogy tényleg ilyen jóban van kutya és nyúl. Látszólag a legjobb cimbikKépKépKép
Egyébként nagyon cukik!

Csillám!
Hűűűűűűha ,akkor most mi lesz a kölykökkel???
Remélem akad gazdájuk.Kép
Tudod egy pár hónapja ha emlészel én is propagáltam itt a telkünkön megellett kutya kölykeit, szerencsére a munkások sorban elhordták az összesetKépKép
Sőt az egyik munkás apukájának a kutyája depressziós lett és elvitte az anyakutyust is, mert az olyan kis vidám,mókás fazon volt, hogy gondolták, jó terápia lesz ő a depis kutyusnak!KépKépKép
Úgyhogy mostmár csak 2 fiú kutya van, akik még pici korukban szoktak oda!
Na velük is van gond, mert ha rájuk nézel csúnyán, elfutnak, viszont ha valaki arra kerekezik biciklivel, utána iramodnak és le akarják kapni a bicajról az embertKép.Most már félünk hogy minket vesznek elő miattuk, pedig még nevük sincs, nem a miénk, csak egész egyszerűen ott ragadtak!Nem tudom ilyenkor hogy szól a törvény!

Na kivasaltam 20 db pelust, a kifogókat, a baba ágyneműjét, hát elég is volt máraKépKép de hogy ez milyen jó érzésKépKépKép

Ezzel e légzésfigyelő témával még én se jutottam előrébb.....

Megann 34+4

Kép

Kép
megann

Csillám!

Ez borzasztóKép
Vessetek meg érte, de azt hiszem hogyha valóban kiderült(mint ahogy értelmezem én a történetet)volna, hogy ennyire beteg, én nem vállaltam volna a babátKépKépKép
Jaj de szomorú ez a történetKép
A pasi meg.........hát, tudjátok illetve ne tudjuk meg, hogy egy ennyire beteg baba hogy és merre változtat meg egy kapcsolatot, az érzelmeket, az emberséget...KépKép
Szerinteme ugorjunk is erről a témárólKépKép

Kép

Kép
megann

ziasztok!

Egész nap nem volt netem, és holnap sem tudok jönni Kép Most a párom dolgozós laptopján garázdálkodom, hogy mégegyszer hozzászóljak nyaralás előtt Kép

Üdv a sok Juditnak Kép Jól megszaporodtunk! Eddig Ti is csak olvastatok bennünket titokban? Kép

HariKép Tündéri a picikéd! Tiszta anyja! ( Ez persze csak vicc, ritkán tudom megállapítani, ki kire hasonlít).

Csilla! Ez a történet nagyon szomorú tényleg. Én viszont nagyon sok olyan sztorit tudok, amikor megállapították, hogy a baba beteg lesz, a szülők mégis vállalták, és egészségesen született! Addig nem adnám fel én sem, amíg meg nem születik, akkor meg, ha mégis beteg, már nem lehet feladni. A pasi egy másik dolog. Elég sok panaszt hallhattok tőlem a férjemről, de abban biztos vagyok, hogy a gyereke mellett mindig kitartana, akármilyen nehéz lenne miatta az élet...

Nekem pillanatnyilag tetszik ez az idő, bár nem mondanám, hogy jól vagyok tőle, sokkal többet keményedek, mint szoktam. De kapok levegőt!!!
Azt azért nem bánnám, ha a hétvégétől két hétig jó idő lenne, nyaralás alatt a meleg is jöhet Kép

Nagyon úgy tűnik, hogy a két hét netelvonás alatt egy-két bébi világrajön. Annyira jó lenne, ha valaki egy SMS-ben nekem is szólna erről! Nagyon hálás lennék Kép Telcsim: 30/369-44-21
Köszi!

Lányok, hiányozni fogtok, az tuti! Mindenki vigyázzon magára, és a babájára, aki nyaral, annak jó pihenést, és jó időt, akinek kikíyvánkozik a babója, annak csodálatos élményt, könnyű szülést kívánok! És mindenkinek, amit csak szeretne!
Aug.20. után jövök!

Puszi mindenkinek!
Judit 31plusz3
jucc

Haliho lanyok!

Csut. reggel voltunk UH-n. 3 kilora saccolja a gep a Babam. Ha vkit egyeb adat is erdekel, szoljon!
Medencefekvesu, igy ha nem fordulna meg addig, csaszar lesz. Kép A datum is megvan mar, aug. 25, hacsak elobb be nem indulnanak a fajasok.
Nem tagadom, kicsit arcul csapott a hir, pedig lelekben keszultem mind2 eshetosegre is.
Hogy kicsit vigasztalodjak, doki utan jol bevasaroltam magamnak, amikre az utobbi idoben vagytam, de eddig inkabb megsporoltam a penzt (konyvek stb.).

Ha volt vki kozuletek csaszaros anno, dobjon nemi jotanacsot legyen szives! Pl.: muteti sebre vmi csodaszer, meddig nem lehet a sebet bevizezni, meg ilyenek, amikrol a konyvek nem irnak, hanem inkabb az elet hozza oket. Elore is koszonom!

Latom, kozben bovult a teamunk, udv az ujaknak!
Juci,
en is Sofis vagyok, a dokink nem ugyanaz, de meg kerulhetunk egy szobaba, ahogy az idopontodat nezem. Kép

Malnaleveltea:
Terveimben az szerepelt, h. ma (azaz penteken meg) fogom megvenni a Nyugatinal. Doki utan azert beneztem es volt, akit erint 250 HUF-er. Persze nem vettem, mert gondolom nekem, mint leendo csaszisnak erre mar nem lesz szukseg.
Javitsatok ki, ha megis latjatok ertelmet! (Mondjuk arra az esetre jo talan, hogy ha beindulnak a fajasok, hagyni szoktak meg a kismamakat vajudni, h. felszabaduljanak a szukseges hormonok, ami jot tesz a babanak es a mamanak is vagy mi. Es talan ha jobban tagul a mehszaj akkor gyorsabb a vajudas. Vagy rosszul gondolkodom?)
Az eladonak fogalma sem volt, azt sem tudta, miert viszik a kismamak. Kép Nem szeretem az olyan eladokat, akik azt sem tudjak mit arulnak. Mondjuk most felvilagositottam jol a nenit. Kép

Zebra Kép pocis foto:
a korhazban ctg-k kozben lattam hasonlokat sajnos. Remelem legalabb ezt meguszom!

Meg nem olvastam vissza, igy nem tudok hozzaszolni a dolgokhoz.

Falina 37+0
falina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?